Page 1

kvällssol och Ängsmark

Idsättratorpsvägen 12, Skärgårdsstad


© Sjöfartsverket


v

älkommen till ett villaboende med plats för den stora familjen som prioriterar lugnet, naturen med svamp- och bärskogar, skärgården och bästa tänkbara miljö för barnen. Kort gångavstånd till nybyggd förskola och populära Skärgårdsskolan (F-åk 9), uppskattas mycket. I

området finns tennisbanor, fotbollsplaner med skridskoåkning vintertid, lekplatser för de små. Genom idrottsföreningen i området finns flera aktiviteter att delta i. Underbara gång- och joggingmöjligher utmed vattnet. Vid strandpromenaden finns badmöjligheter från brygga med badstege vid båthuset.


Det höga och fria läget ger låg blå horisont och sol från morgon till sen kväll. Tomtgräsen angränsar grönområde med fin skogsbacke med blåbär mot baksidan och mot ängsmark åt norr. Det finns en frukostplats på baksidan med rogivande utsikt mot grönområdet. Det stora trädäcket bjuder in till härliga stunder med grillfester och plats för områdets längsta långbord på kräftskivan. På dagarna lockar en tur i skärgården och havsbadet och på kvällen blir det efterfest på altanen tills solen går ner.

’’

Med utsikt över ängar och grönområde.


Villan har en flexibel planlösning och ägaren har varit inne på att öppna upp mellan kök och vardagsrum längs gaveln vilket kan bli en riktigt bra lösning med utgång direkt till altanen med den sköna och sena kvällssolen. Burspråken är mycket omtyckta och sprider ljuset bra. Även det rymliga skafferiet uppskattas mycket. Villan är i behov av ytskiktsrenovering men har absolut förutsättningar till ett toppenbra villaboende. Här finns ny frånluftsvärmepump installerad 2013 och en värdefull kakelugn från Cronspisen för skön värme och hög mysfaktor.

Möjlighet att öppna upp mellan kök och vardagsrum.


Fastighetsbeteckning: översättra 1:52 Pris/bud: 2 785 000 kr Sjönära avstånd: 8 min Byggnadstyp: 1 ½ plan med brutet tak Byggår: 1991 Boyta: 167 m² Antal rum: 6 rum, varav 4 sovrum Tomtareal: 1 735 m² Grund: krypgrund Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: betongpannor Fönster: 3-glasfönster Ventilation: mekanisk frånluft med värmeåtervinning Vatten: kommunalt Avlopp: kommunalt Uppvärmning: vattenburen värme från ny flånluftsvärmepump (2013) Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 637 000 kr (fastställt avs år 2012) planbest: detaljplan (1989-09-25) driftskostnad: 44 875 kr/år Pantbrev: 1 672 000 kr rättigheter förmån: Avtalsservitut Väg gemensamhetsanläggningar: Österåker Översättra GA:3 tv-anslutning: boxer internetanslutning: fiber Säljare: anneli niklasson Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


I trädgården växer äppelträd, plommon och körsbär och för den trädgårdsintresserade finns alla förutsättningar. Tvåbilsgaraget blir räddningen för cyklar, mopeden och allt det där extra man samlar på sig och har behov av. Bilarna mår ju bäst utanför.

’’

Mysig trädgård med äppelträd, plommon och körsbär.


’’

Sol från morgon till sen kväll.


Skärgårdsstad är ett mycket populärt område - en familjeidyll med omtyckt skola (F-åk 9) och nybyggd förskola, båda på bekvämt gångavstånd. Här finns en aktiv idrottsförening med bland annat fotboll och inomhussporter som utövas i skolans gymnastiksal. Miljön är fridfull och barnvänlig med havsbad och vacker natur med stora strövområden. Båthamnen vid Furusundsleden och den vackra skärgården ligger på gångavstånd från villan. Möjlighet finns att köpa andel för båtplats i hamnsamfälligheten. Det finns fyra olika storleksklasser. Läs mer om hamnen på www.skargardshamnen.com. Vid hamnen finns även en strandpromenad och en badbrygga vid båthuset. Välkommen till ett sjönära boende med närhet till både svamp- och bärskog och skärgårdskrogar!


Med sk채rg책rden runt knuten.




 



 



 

   

 



 

 



 












 

 

 



 

 




 



 







 











 







 

 











    

 

















 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

tommy carlberg

08-522 348 03, 070-753 48 13 tommy@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Idsättratorpsvägen12 tc 20sid  
Idsättratorpsvägen12 tc 20sid