Page 1

sommardröm

Fjältholmen, Norrtälje


© Sjöfartsverket


h

ar du den perfekta sommardrömmen? Där fiskgjusen svävar över den stilla viken medan solen går ner. Där inget låter mer än fåglarna och fiskarna som slår

i vassen, och humlornas surrande bland vildblommorna. Du sitter där på terrassen och ser ut över din brygga, din båt och din gröna strandäng.


Några meter bort doftar grillen och fisken har du fångat själv på de egna fiskevattnen. På gräsmattan rullar barnen runt och busar. På det dukade matbordet står en sallad gjord på dina egna grönsaker från de fina anlagda trädgårdslanden längre in på tomten, i en skyddad solig liten dal, alldeles bredvid det separata gästhuset där vännerna bor. Längre ner på ängen, bland prästkragarna, blåklockorna och orkidéerna, står några gamla äppelträd som snart kan skördas.

’’

Du hör inget annat än fiskarna som slår i vassen.


Du tittar genom de öppna terrassdörrarna in i huset på 50 m², ljust och öppet med en lätt japansk dragning. En stor öppen storstuga med utsikt över den vackra viken. När hösten kommer sprakar brasan i den öppna spisen, och veden har du huggit utanför dörren. En halvvägg separerar sällskapsdelen från det moderna öppna köket med allt du behöver. Längre in finns två mysiga sovrum, ett tvättrum och en hall med ett stort fönster som får dig att känna dig som du nästan är utomhus.

Stor öppen storstuga med utsikt över den vackra viken


Fastighetsbeteckning: Länna-Norrby 2:24 Pris/bud: 2 450 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 1967 Boyta: 50 m² Antal rum: 3 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 4 473 m² Grund: krypgrund Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: träpanel Takbeklädnad: papp Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: egen borrad brunn Avlopp: enkelt Uppvärmning: Direktverkande el, öppen spis Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 2 615 000 kr (fastställt avs år 2009) Pantbrev: 186 000 kr Säljare: annika lidne

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


Här på ön finns inga bilar eller traktorer, utan du går ner till sjön och tar din egen båt fem minuter till

Nära till både Bergshamra och Furusund

charmiga Österviken, där båtplats och parkeringsplats finns, precis vid både landsväg och busshållplats. Det är nära till affär och mini-centrum i Bergshamra. Åt andra hållet tar det inte mer än tjugo minuter till restaurangerna i Furusund och bara tio till krogen på Högmarsö eller den natursköna nationalparken på Ängsö. Eller varför inte bara stanna vid någon av alla de härliga badklipporna med en god matsäck och låta barnen bli brunbrända medan de letar blåstång och metar abborre.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

peter svensson

08-522 348 07, 070-753 08 99 peter@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Tommy Carlberg

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Fjältholmen länna norrby 2013 ps 16sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you