Page 1

TOPPSKICK NÄRA BAD

Eklidsvägen 11B, Österskär


V

ÄLKOMMEN TILL ETT SYNNERLIGEN LYCKAT resultat av genomtänkt och tilltalande arkitektur med smarta lösningar och utsökt kvalitet i valda material och utrustning. Ljuset och rymden kommer verkligen till sin rätt i den öppna lösningen med panoramafönster och upplevs från morgon till solnedgång. Det höga läget blir en boost för den effekten

såväl sommar som vinter, när solen går i lägre bana. När man öppnar glasdörrarna till de stora balkongerna med motordrivna markiser, suddas gränsen ut mellan ute och inne.


’’

Solen och utemiljön upplevs bekvämt från två stora balkonger.


ARKITEKTUREN ÄR MODERN OCH FÄRGSÄTTNINGEN KAXIGT matt svart, en snygg kontrast till blå himmel, grön gräsmatta, oljad trätrall och ljusgrå betong. Ledorden har genomgående varit ljus och funktion. Takhöjden och de väl tilltagna rummen ger flexibiletet och hög trivselfaktor. Här finns gott om plats för allt man äger i stora förråd och klädkammare. Dessutom är utrymmet rakt innanför entrén förberett för pentry/kök, vilket var en förutsättning för bygglovet. Här kan man enkelt sätta upp skjutdörrar och dela av utrymmet närmast ytterväggen för tillgänglig förvaring.

PLANLÖSNINGEN ÄR PERFEKT för en barnfamilj med en barn- och ungdomsavdelning nära entrén vilket ger en mer fridfull sällskapsdel på övre plan med minimerat spring genom huset. För familjen med små barn där alla önskar sova på samma plan blir nuvarande föräldrasovrummet på övre plan ett extra lekrum med leksaker, så att man har uppsikt från kök och vardagsrum. Med en barngrind vid trappan har man säkrat upp miljön.

INREDNINGEN ÄR STRAM och sober i stil med husets arkitektur. Maskinparken är utvald för bästa komfort och livslängd. Duschrummet och det stora badrummet med bastu är riktigt ljusa och trivsamma. Känslan av lyx infinner sig. Genomgående i villan sitter dörrar och fönster av hög kvalitet från Velux. Solen och utemiljön upplevs bekvämt från två stora balkonger som nås via skjutdörrar från både vardagsrummet och det stora sovrummet. Det finns TV- och nätverksuttag dragna i alla rum. Det är förberett för fiber med rör in i villan. Fiber finns att ansluta från vägen. Energigardiner från Moogio gör att man sommartid får det svalt, trots de stora glaspartierna. Det finns utrymme att bygga ytterligare en friggebod om 15 m² för cyklar, skidutrustning och redskap. Då frigörs ytan i garaget för en bil.


BYGGNADSTYP: 2 PLAN I SOUTERRÄNG BYGGÅR: 2012 BOYTA: 192 M² BIYTA: 30 M² ANTAL RUM: 5 RUM, VARAV 4 SOVRUM TOMTAREAL: 877 M² GRUND: PLATTA PÅ MARK STOMME: LECA OCH TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄ TAKBEKLÄDNAD: DUBBELFALSAD PLÅT FÖNSTER: 3-GLASFÖNSTER VENTILATION: MEKANISK FRÅNLUFT MED ÅTERVINNING VATTEN: KOMMUNALT VATTEN AVLOPP: KOMMUNALT AVLOPP UPPVÄRMNING: VATTENBUREN FRÅN BERGVÄRMEPUMP MED ÅTERVINNING UR FRÅN-LUFTEN SAMT LUFTKONDITIONERING/FRIKYLA I STORA SOVRUMMET TYPKOD: 220, SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 2 259 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2013) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1964-03-20) DRIFTSKOSTNAD: 28 925 KR/ÅR PANTBREV: 5 673 750 KR RÄTTIGHETER FÖRMÅN: OFFICIALSERVITUT UTRYMME FÖR TELEFONI, FIBER MM; OFFICIALSERVITUT VATTENLEDNING RÄTTIGHETER LAST: OFFICIALSERVITUT UTRYMME FÖR TELEFONI, FIBER MM(2 ST); OFFICIALSERVITUT VATTENLEDNING(2 ST) GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: ÖSTERÅKER TUNA GA:39, ÖSTERÅKER TUNA GA:4 INTERNETANSLUTNING: BREDBAND VIA FIBER SÄLJARE: CHARLOTTE OCH PETER BLOM

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: TUNA 7:168 PRIS/BUD: 6 785 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 3 MIN


’’

Arkitektoniskt tilltalande villa i toppskick med och kvalitet utöver det vanliga.


d rymd


När detaljer avgör


OMRÅDET ÄR FRIDFULLT OCH ATTRAKTIVT och på kort gångavstånd nås badplatsen i Sätterfjärden, Roslagsbanan med snabbtåg till Stockholm Östra Station, Österskärsskolan på Tunavägen och båtbryggor i Sätter- och Tunafjärden. Att bo på Eklidsvägen är att bo sjönära och när löven faller skymtar man vattnet i Sätterfjärden.

DET VAR DET VÄLBÄRGADE stockholmarnas längtan till skärgården som vid 1900-talets början skapade området Österskär. Roslagsbanan med Österskär som ändstation anlades redan 1906. Med snabbtåget via Täby Centrum nås Stockholm på drygt 30 minuter och det går lika snabbt med bil. I dag är Österskär ett mycket eftertraktat villaområde med den vackra skärgården in på knuten. Miljön är fridfull och närmsta badbrygga ligger på en kort promenad från villan. Här erbjuds en livsstil med bad- och båtliv på bekvämt avstånd till både stan och Arlanda. Österskärsskolan är omtyckt med klasser från F - åk 5. Flera förskolor finns i området. På nära gångavstånd nås tågstationen och Österskärs handel, en mycket populär livsmedelsbutik med kanske norrorts bästa charkdisk. Förbi stationen börjar strandpromenaden med underbar utsikt över Trälhavet. Vid Österskärs havsbad ligger restaurangen Solbrännan Café och Restaurang.


  



  

 

 

 

 

  



 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

TOMMY CARLBERG

08-522 348 03, 070-753 48 13 tommy@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tom Kallstenius

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Mats Öhlin

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Eklidsvägen 11b 2014 tc 20sid  
Eklidsvägen 11b 2014 tc 20sid