Page 1

soligt l채ge

Nytorpsv채gen 8, Nacka


© Sjöfartsverket


v

ackert, avskilt och soligt läge med glimt mot Baggensfjärden från balkongen. Stora öppna ytor invändigt ramas in av en härlig terrass och en välordnad trädgård intill vacker natur vid Saltsjön.

Boo Gård ligger vackert intill Saltsjön med badstränder, klipphällar och en mycket vacker natur. Vid Boo brygga anlägger Waxholmsbåten och vid denna plats anordnas midsommarfirande med bryggdans. Här finns ett mysigt trädgårdscafé. På Mjölkudden anordnar Boo seglarklubb kurser och aktiviteter. Boo villaförening ansvarar för en liten skidbacke med lift i området.


Fastigheten förvärvades av nuvarande familj år 2002 och drygt ett år senare stod ett Götenehus klart att flytta in i. Huset har högt i tak, ca 2,7 meter på entréplanet och närmare 4 meter som högst på övre planet. Genomgående ligger ett golv av ekparkett och i entrén samt alla grov- och badutrymmen ligger klinker. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och övre planet har radiatorer.

’’

Invid vacker natur vid Saltsjön.


Entréplanet har ljusa generösa och öppna ytor utmed hela sidorna i sydost och i sydväst med varierande storlekar på fönster. Flera altandörrar leder ut till den vackra terrassen i både morgon-, dag- och senare eftermiddagssol. Köksinredningen är Vedum, bänkskivor av både ek och sten och maskinerna är alla av märket Husqvarna från 2003, med undantag av diskmaskinen som är Electrolux från 2013. På entréplanet finns en kamin ”Contura” med täljsten. Spotlights finns smakfullt utplacerade i taket på flera platser. På entréplanet finns också ett sov-/gästrum, en helkaklad gäst-WC med dusch samt förrådsutrymmen och husets bergvärmepanna. I trapphuset till övre planet finns belysning utmed stegen. På detta plan finns tre rejäla sovrum och ett stort härligt allrum med mycket fönster och högt i tak. Ett stort spaliknande helkaklat badrum med golvvärme, dubbla handfat, dusch, stort badkar och WC. På detta plan finns husets tvättstuga, funktionellt och praktiskt med en tvättmaskin från 2012 och en torktumlare från 2003, diskbänk samt förvaring. En walkincloset med gott om plats samt garderober med skjutdörrar finns i anslutning till huvudsovrummet.

Ljusa och öppna ytor med stora fönsterpartier.


Fastighetsbeteckning: Bo 1:866 Pris/bud: 8 200 000 kr Sjönära avstånd: 7 min Byggnadstyp: 2 plan Byggår: 2003 Boyta: 181 m² Antal rum: 6 rum, varav 4 sovrum Tomtareal: 2 100 m² Grund: platta på mark Stomme: betong och trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: betongpannor Fönster: 3-glas isoler Ventilation: mekanisk frånluft Vatten: kommunalt Avlopp: kommunalt Uppvärmning: bergvärme Typkod: 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 5 778 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 25 240 kr/år Pantbrev: 3 000 000 kr planbest: Byggnadsplan (1941-04-08), Ändring av detaljplan (200001-26), Ändring av detaljplan (2002-09-11), Ändring av detaljplan (2005-09-20) servitut: Avtalsservitut Väg Mm, Nyttjanderätt Fiske, Avtalsservitut Villa och Årlig Avgäld rättigheter förmån: Officialservitut Utrymme Väg gemensamhetsanläggningar: Nacka Bo GA:2 Säljare: henrik nordin och annika Nordin Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Tre rejäla sovrum och högt i tak.


’’

Vackert och avskilt läge.


Till fastigheten hör ett garage om 35 m² med elektrisk garageport. I huset finns larm. Trädgården är blandad natur- och bergstomt med en vacker anordnad slänt med mur utmed den egna uppfarten. Bakom huset finns gräsmatta och strax bortom finns egna träd och ett berg att leka på. Välkommen till Boo Gård!

Vacker blandning av naturtomt och ordnad trädgård.


Öppen spis

Vardagsrum

TS

TM ST EP

Förråd Matplats WC/D

K F Kök Terrass DM

U/M

Entré

G


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

elisabeth eldh

08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Camilla Asplund

Johan Vogel

Tom Kallstenius

Tommy Carlberg

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Boogård ee 20sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you