Page 1

västerläge

Vadholmaviken, Ljusterö


© Sjöfartsverket


p

erfekt västerläge med solnedgång över farleden, egen fin strand och bra brygga med charmerande badhus/ brygghus. Svagt sluttande tomt med lång strandlinje,

sjöbod, fruktträd och syrénberså. Huvudbyggnad med enkel standard, bra skick utvändigt med genomgående renoveringsbehov invändigt. Garage enkelt inrett som gästhus och förråd.


Välkomna till denna pärla med bra potential i både hus och tomt. För den som söker en solig sommardröm med alla rätta attribut där man ändå på egen hand i lugn och ro kan utforma sin skärgårdsdröm är detta ett tillfälle att ta vara på. Vid infarten möts man av garaget som idag är inrett som förråd och gästhus.

’’

En solig sommardröm med de rätta attributen.


Stigen leder ner till huvudbyggnaden där entrén leder in i hallen med garderober och förvaringsskåp. Till höger finns wc-rummet. I dag finns duschen i källaren där även liten vv-beredare och hydrofor finns. Vatten finns via servitut från grannens brunn. Avlopp till slambrunn. Köket är rymligt och har matplats och vedspis samt enkel skåpinredning. Intill köket finns verandan med stora fönster mot sjön. Från köket når man även sällskapsrummet och det andra andra sovrummet. Vadholmaviken med sin blandade bebyggelse är charmerande. Fastigheten har en lång egen strandlinje i väster. Svagt sluttande tomt med sol hela dagen och kvällen. Fantastisk utsikt över Furusundsleden och båtarna som passerar på avstånd. Huset ligger nära vattnet och framför huvudbyggnaden finns en fin platå lämplig för en stor härlig uteplats. Invid stranden ligger bryggan som är i bra skick och har plats för flera båtar. Eget vattenområde möjliggör att man lägger segelbåt på boj. Längst ut på bryggan finns ett gammalt badhus/brygghus och strandlinjen fortsätter på andra sidan bryggan med vass ända bort till grannens staket. Huvudbyggnaden är i bra skick exteriört. Invändigt kan köparen sätta sin egen prägel på samtliga ytskikt.

Huset är i bra skick exteriört men kan behöva lite kärlek invändigt.


Fastighetsbeteckning: Bolby 3:88 Pris/bud: 5 000 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 1 plan med källare Byggår: 1945 Boyta: 52 m² + 52 m² biyta Antal rum: 4 rum, varav 2 sovrum Tomtareal: 2 517 m² Grund: källare Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: takpannor Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: enskilt vatten (servitut på grannfastighetens brunn) Avlopp: enskilt avlopp till slambrunn Uppvärmning: direktverkande el, kökspanna Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 3 435 000 kr (fastställt avs år 2012) Pantbrev: 157 000 kr planbest: Byggnadsplan (1975-11-13) , Grundvattenskydd (1985-10-18) servitut: Nyttjanderätt Grustäkt rättigheter förmån: Avtalsservitut Brunn Mm gemensamhetsanläggningar: Österåker Bolby GA:12, Österåker Bolby GA:8 Säljare: engelbrekts förs stift för behövande Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Välkomna till denna pärla med bra potential i både hus och tomt.


’’

Charmigt badoch brygghus.


På Ljusterö finns det mesta för ett bekvämt skärgårdsliv.

På kort cykel- eller båtavstånd ligger Linanäs med både skärgårdskrog, gästhamn med sjömack, thaimat och affär - ett populärt utflyktsmål både dag- som kvällstid. Sommartid är Linanäs dragplåstret för både barn och vuxna, med konserter, marknader och sjudande liv nästan dygnet runt. På norra Ljusterö finns 18-håls golfbana, affärscentrum vid Ljusterö Torg med post, systemombud, frisör, restaurang, diverse butiker och turistbyrå. Ljusterö, som är den största av Stockholms fristående öar, är en levande ö med ca 1 800 fastboende, och nära 30 000 sommarboende. Tillgängligheten med bilfärjorna är mycket bra, turlistan går i regel med 10-20 minuters trafik och kväll/nattetid 1-2 ggr per timme. SL-buss 626 går via Åkersberga in till Danderyds sjukhus. Välkomna till Ljusterö och Vadholmaviken!


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

camilla asplund

08-522 348 05, 070-887 98 70 camilla@sjonara.se

Johan Vogel

Tommy Carlberg

Tom Kallstenius

Elisabeth Eldh

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Bolby 3 88 ca 16sid  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you