Page 1

sjötomt i sydväst

Sydvästvägen 12, Vindö


© Sjöfartsverket


p

å ljus och vacker hylla ligger huvudbyggnaden och blickar ut över Vindöström med liten sandstrand, soldäck, ny flytbrygga samt bygglov för ny sjöstuga om 15 m2.


Vi befinner oss med bilväg långt ut i skärgården bland klippor, badstränder och en fantastisk natur. Utmed Vindöström och egna båten når man norröver Stavsudda skärgård, Kanholmsfjärden och Sandhamn. Söder ut ligger Stavsnäs, Bullandö, Strömma och en mängd sommaröppna skärgårdskrogar för trevliga utflyktsmål.

’’

En egen sandstrand.


Egna fastigheten har en väl underhållen och nyligen renoverad huvudbyggnad med stor terrass i härligt sydvästläge. Vardagsrum med stora fönster från 2006 och altandörrar samt en öppen spis. Köket är från 2007, både inredningen och samtliga maskiner. Från matplatsen är det utgång till terrassen. Ett nyrenoverat badrum med duschkabin, tvättställ, WC och tvättmaskin. Tre sovrum varav ett större med vacker utsikt över fjärden. 2007 byttes samtliga element ut till oljefyllda radiatorer och samma år drogs ny el till ny elcentral. 2009 installerades en luftvärmepump. Vid egna stranden är det en äkta liten sandstrand, intill finns ett soldäck och för båtarna är det en ny flytbrygga 2012. På soldäcket står en liten sjöbod, denna har ett bygglov för renovering och tillbyggnad om totalt 15 m2. Vägen mellan huvudbyggnaden och stranden har nyrenoverade trappsteg. Baktill på fastigheten finns gräsmatta och i sluttningen upp emot huvudbyggnaden finns en gäststuga om ca 25 m2. Denna är i behov av renovering. I anslutningen till huvudbyggnaden är det en carport och ytterligare en friggebod finns bakom huvudbyggnaden.

Stor terrass i härligt sydvästläge


Fastighetsbeteckning: Överby 85:7 Pris/bud: 6 350 000 kr Sjönära avstånd: 0 min Byggnadstyp: 1 plan Byggår: 1966 Boyta: 75 m² Antal rum: 4 rum, varav 3 sovrum Tomtareal: 3 290 m² vattenreal: 110 m² Grund: torpargrund Stomme: trä Bjälklag: trä Fasad: trä Takbeklädnad: plåt Fönster: 2-glasfönster Ventilation: självdrag Vatten: borrad brunn Avlopp: Enkelt avlopp/WC Aquatron Uppvärmning: Oljefyllda element/luftvärmepump Typkod: 221, Småhusenhet, fritidsbostad för 1-2 familjer Taxeringsvärde: 3 410 000 kr (fastställt avs år 2012) driftskostnad: 10 520 kr/år Pantbrev: 2 160 000 kr rättigheter last: Officialservitut Röjningsrätt gemensamhetsanläggningar: Värmdö Överby GA:3 Säljare: john albert bornstein

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret.


’’

Välkommen till ett härligt sydvästläge.


V채l underh책llen och nyligen renoverad huvudbyggnad


 

  





  

 


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag nio mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära Ansvarig mäklare

elisabeth eldh

08-522 348 06, 070-753 48 60 elisabeth@sjonara.se

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Tom Kallstenius

Johan Vogel

Peter Svensson

Carina Hedin

Robert Nordstrand

Louise Franzén

Joachim Söderberg

Cecilia Arvidson

Mats Öhlin

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet Hamngatan 20, vaxholm | banÊrgatan 9, stockholm | 08-522 348 00 | sjonara.se

Överby 85 7 2013 ee 16sid  
Överby 85 7 2013 ee 16sid