Page 1

UTSIKT MOT TRÄLHAVET

Buskuddsvägen 10, Resarö


P

Å RESARÖS ÖSTSIDA MED MAGNIFIK UTSIKT över Trälhavet ligger denna pärla - privat och ostörd. Den slingrande vägen leder oss ner mot vattnet och den 3 920 m² stora tomten.Ett skönt lugn sprider sig när man parkerat bilen, fågel kvitter och vågskvalp möter oss. Tomten är idag en lättskött naturtomt med vackra björkar som man med lätthet

bara kan låta vara som den är eller för den som vill utveckla sina gröna fingrar finns här alla möjligheter.


’’

Bred strandlinje och härligt öppet vatten.


HUSET, SOM ÄR BYGGT OMKRING 1925, och har under alla år använts som fritidshus. Huset har genomgått en förvandling och är på utsidan i bra skick. Fönster, tak, dränering genomgicks 2007- 2008.Insidan behöver både omvårdnad och kärlek för att helt komma till sin rätt.

VIA DEN INGLASADE VERANDAN blir man väl mött och välkomnad in i hallen. Ett stort sällskapsrum med öppen spis ger plats till alla. Det pittoreska gamla köket är husets hjärta. Här har många goda middagar lagats under årens lopp. En dusch och toalett finns också på detta plan. Renoverat 2008. Den breda trappan för oss upp till ovanvåning där två stora sovrum står till förfogande. Den stora balkongen ger en härlig utsikt över den breda strandlinjen och öppet vatten.

GÄSTHUSET BYGGDES 2009 och ligger alldeles vid vattnet och att vakna till vågornas skvalp är en frihet som är få förunnad.


BYGGNADSTYP: 1 ½ PLAN BYGGÅR: 1925 BOYTA: 80 M² ANTAL RUM: 4 RUM, VARAV 2-3 SOVRUM TOMTAREAL: 3 920 M² GRUND: TORPARGRUND STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TRÄPANEL TAKBEKLÄDNAD: TEGELPANNOR FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: KOMMUNALT VATTEN AVLOPP: KOMMUNALT AVLOPP UPPVÄRMNING: DIREKTVERKANDE EL, ÖPPEN SPIS MED ENERGIKASETT TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 8 248 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: DETALJPLAN (2006-11-02) PANTBREV: 0 KR RÄTTIGHETER LAST: LEDNINGSRÄTT TELE GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: VAXHOLM YTTERBY GA:2, VAXHOLM ÖVERBY GA:12 SÄLJARE: ULLA BIRGITTA THORELL OCH DÖDSBOET EFTER RUT MARGARETA CECILIA KARLQUIST

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: ÖVERBY 1:34 PRIS/BUD: 8 250 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 0 MIN


DETALJPLAN 366 medger en byggnad om max 160 m² byggnadsarea, dock högst 8 % av tomtens yta. Detta hus får vara i två plan eller med souterrängvåning. Planen anger också att komplementbyggnader, max två stycken, får uppföras med en sammanlagd area om maximalt 80 m² varav den största får vara 50 m². Mer går att läsa på Vaxholms Stads hemsida. www.vaxholm.se. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

RESARÖ ÄR MYCKET POPULÄRT och har till stora delar en vacker bebyggelse med en blandning av sommarvillor från förra sekelskiftet och många nybyggda villor uppförda under senare år. På ön finns både dagis och skola upp till årskurs fem, affär och marinor. Tar man sig ut över Trälhavet och Saxarfjärden finns många öar och krogar att besöka. Får man problem med båten finns flertalet marinor och varv inom två sjömil. I närliggande Vaxholm finns gott om affärer och restauranger och det är hit barnen åker skolbuss då de skall börja i årskurs sex. På vintern åker man skridskor på isarna mellan Svinninge, Österskär och Resarö.


’’

Brygga, kli


ippor, strand – här är det lätt att bara njuta.


Insidan behöver lite omvårdnad och kärlek för att helt komma till sin rätt


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

PETER SVENSSON

08-522 348 07, 070-753 08 99 peter@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Joachim Söderberg

Robert Nordstrand

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Överby 1 34  
Överby 1 34