Page 1

VID SKYDDAD HAVSVIK

Ängsholmsvägen 37, Nynäshamn


V

ÄLKOMMEN TILL OXNÖ i södra skärgården och en skyddad havsvik. Fastigheten ligger i en egen oas omgiven av Saltsjön och grönskande vegeta-

tion. Hit kommer man med bil eller buss och resan med egen bil tar cirka 45 minuter från Stockholm. Många boende i omgivningarna dagspendlar till Stockholm. På slutet av en enskild väg som letar sig ner mot havsviken ligger tomten på 1 833 m². Marken runt omkring tillhör stamfastigheten och upplevs som ens egen. Här lever man på en kombinerad natur- och trädgårdstomt med öppna gräsytor och charmiga klipphällar. En viss bykänsla infinner sig men husen är placerade så att insynen från grannarna är minimal.


BYGGNATIONEN ÄR I mycket bra skick, bara att flytta in och leva. 1981 uppfördes huvudbyggnaden på 55 m² som inrymmer sällskapsrum med kök i öppen planlösning. Braskamin finns och kök med maskinell utrustning. På senare år har kyl och frys bytts ut. Vidare finns två sovrum varav det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng. Det mindre sovrummet har egen utgång, perfekt att ställa dörren på glänt och höra ljudet från fåglar. Mellan rummen finns ett helkaklat badrum med golvvärme, wc och dusch. Intill huset finns gästhuset på cirka 38 m². Huset har eget hushåll med enklare kök, matrum, sällskapsrum, sovrum och hel-kaklat duschrum med wc och tvättpelare. En rejäl förrådsbod finns med ramp för åkgräsklippare och mycket mer.


BYGGNADSTYP: 1 PLAN BYGGÅR: 1981 BOYTA: 93 M² (BÅDA HUSEN) ANTAL RUM: 5 RUM, VARAV 3 SOVRUM (BÅDA HUSEN) TOMTAREAL: 1 833 M² GRUND: TORPARGRUND STOMME: TRÄ BJÄLKLAG: TRÄ FASAD: TIMMER TAKBEKLÄDNAD: BETONGPANNOR FÖNSTER: 2-GLASFÖNSTER ISOLER VENTILATION: SJÄLVDRAG VATTEN: DJUPBORRAD BRUNN (GEMENSAM MED GRANNFASTIGHET) AVLOPP: TREKAMMARBRUNN (GEMENSAM MED GRANNFASTIGHET) UPPVÄRMNING: LUFTVÄRMEPUMP + DIREKTVERKANDE EL SOM KOMPLEMENT OCH GOLVVÄRME I BADRUM TYPKOD: 221, SMÅHUSENHET, FRITIDSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER TAXERINGSVÄRDE: 1 419 000 KR (FASTSTÄLLT AVS ÅR 2012) PLANBESTÄMMELSER: BYGGNADSPLAN (1974-03-26) DRIFTSKOSTNAD: 23 817 KR/ÅR PANTBREV: 1 000 000 KR SERVITUT LAST: AVTALSSERVITUT PARKERINGSPLATS, AVTALSSERVITUT BRUNN,ANLÄGGNING,LEDNINGAR SERVITUT FÖRMÅN: AVTALSSERVITUT SLAMAVSKILJARE MM, AVTALSSERVITUT SJÖUTSIKT, AVTALSSERVITUT AVLOPPSLEDNING GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR: NYNÄSHAMN OXNÖGÅRDEN GA:1, NYNÄSHAMN ÖSTRA OXNÖ GA:2 SÄLJARE: IRÉNE HALLQVIST

Faktauppgifterna i denna objektsbeskrivning kommer från säljarna och fastighetsregistret. Vi vill informera att man som köpare har undersökningsplikt enligt Jordabalken. Be gärna om att få en utförlig information. Läs mer på sjonara.se.

SAMMANSTÄLLNING AV FAKTA

FASTIGHETSBETECKNING: OXNÖ 5:7 PRIS/BUD: 3 900 000 KR SJÖNÄRA AVSTÅND: 1 MIN


På Tottnäs rökeri köper man fisk, skaldjur, bröd och grönsaker.

NEDANFÖR TOMTEN FINNS ett ljuvligt strandområde som gemensamt nyttjas av de åtta fastigheterna som ligger runt omkring. Sandstranden är stor och här träffas barnen och tar sina första simtag och njuter av det varma vattnet. På den långa bryggan ställer man gärna upp solstolarna och här har man egen båtplats med segelbåtsdjup och även gästplatser. På bryggan finns en sjöbod med bastu och relax. Stämningen är av yttersta klass och ger den känsla man önskar sig av ett skärgårdsboende.

OMRÅDET ÄR MYCKET populärt och tillgängligt och hit åker man året om för att njuta av årstiderna. Handlar gör man i Ösmo eller Nynäshamn. Med båt nås utflyktsmål som Ankarudden på Torö, eller kanske Nynäshamn med flera restauranger och affärer. En klar dag kanske man besöker Landsort med sin kända fyr. Tottnäs Rökeri är väl värt ett besök. Där säljer de fisk och skaldjur och även glass, mjölk, bröd och grönsaker. Det är väldigt fint och idylliskt och man kan ta sig dit med båt på cirka 15 minuter. De åttta fastigheterna är även delägare i markområdet runt omkring och marken är skyddad och kommer aldrig att bebyggas. Välkommen till ett skärgårdsparadis att nyttja året om!


’’

På den långa bryggan ställer man gärna upp solstolarna och här har man egen båtplats med segelbåtsdjup och även gästplatser.


Här lever man på en kombinerad natur- och trädgårdstomt med öppna gräsytor och charmiga klipphällar.


O

Om Sjönära Vi värdesätter den sjönära livsstilen. Vår passion och genuina känsla för skärgården har vi sedan barnsben och vi brinner för den sjönära livsstilen, troligtvis precis som du. Vi är idag åtta mäklare specialiserade på sjölägen och sjönära boenden. I vårt team finns också fyra specialister som arbetar med marknadsföring, ekonomi och support. Den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp sedan 90-talet är er och vår trygghet för en lyckad försäljning. Lägg där till vårt personliga engagemang i varje uppdrag, känsla för bilder och marknadsföring och en nära relation till våra kunder. Varje kundkontakt blir vår referens. SJÖNÄRAs marknadsplats sjonara.se är unik i branschen och erbjuder det mest intressanta utbudet av sjönära boenden. Här avgör läget och känslan mer än området eller kommunen, vilket ger fler spekulanter till varje uppdrag. Sjonara.se är den självklara mötesplatsen för säljare och köpare av sjönära fastigheter. Sjönära grundades 2006 och vi har två kontor, ett i Vaxholm och ett på Östermalm i Stockholm. Välkommen till en sjönära värld!


Det är vi som är Sjönära MÄKLARE

Ansvarig mäklare

ROBERT NORDSTRAND

08-522 348 08, 070-523 58 77 robert@sjonara.se

Johan Vogel

Camilla Asplund

Tommy Carlberg

Mats Öhlin

Peter Svensson

Joachim Söderberg

Tom Kallstenius

ADMINISTRATION & MARKNADSFÖRING

Cecilia Arvidson

Carina Hedin

Louise Franzén

Lina Berge


vi har alla en längtan till vattnet

HAMNGATAN 20, VAXHOLM | BANÉRGATAN 9, STOCKHOLM 08-522 348 00 | INFO@SJONARA.SE | SJONARA.SE

Östra oxnö 5 7 rn 20sid