Page 1

Ferieboliger til festlige lejligheder

XXL - Ferieboliger til familiefesten, brylluppet, genforeningsfesten med den gamle klasse og andre events i hele Europa


Indhold Endelig tid til hinanden – nyd festen og fællesskabet!

3

Uforglemmelige oplevelserhelst med hele gruppen!

10 11

Ideen bag NOVASOLs XXL-ferieboliger

4–5

Husker du stadig den seneste firmatur?

Vejviseren til jeres personlige XXL-hus

6–7

NOVASOL XXL-ferieboliger i hele Europa

Hold festen der, hvor der er skønnest!

8

Familiesammenkomst i enestående omgivelser

9

I følgende lande findes vores XXL-ferieboliger! Danmark s Norge s Sverige s Tyskland s Polen s Tjekkiet s Slovakiet s Holland s Belgien s Østrig s Ungarn sFrankrig sItalien s Spanien sKroatien

Vi takker Deutsches Turistzentrale, Det norske Turistbureau samt Østrigs Turistbureau for brug af billeder.

Bestillingsinformation

12 – 13 67


Husnummer: DMV280

ENDELIG TID TIL HINANDEN nyd festen og fællesskabet!

I disse moderne tider har vi alle travlt og er konstant på farten. Vi lever et stresset liv, og især vore relationer med familien og vennerne lider under det.

Med disse specielle XXL-ferieboliger har I nu muligheden for at nyde fælleskabet med familien eller vennerne på en helt ny måde og i hele Europa.

Borgerskabet i de forgangne århundreder havde fået en fortræffelig idé. De trakt sig regelmæssigt tilbage til det rolige liv på landet, hvor de nød fritiden og naturen. Og de festede i stor stil!

I kan have tid til jer selv og til at være sammen. I kan nyde jeres ferie og festen i en rolig atmosfære og har på den måde det bedste udgangspunkt for nogle afslappende dage med jeres kære.

Med NOVASOL har I nu mulighed for at gøre det samme.

Der er ingen grænser for mulighederne! Bryllup, dåb, fødselsdag, jubilæums- eller firmafest - vore huse venter ganske enkelt på jeres fest!

Siden vi blev grundlagt for 40 år siden, er der en del, som har ændret sig. Ud over de relativt beskedne feriehuse, som af mange opfattes som et „fritidsparadis“, tilbyder vi nu også store villaer, herregårde og slotte.

Jeg ønsker jer en afslappende ferie og en god fest!! Bernd Muckenschnabel Direktør

3


IDEEN BAG NOVASOLs XXL-Ferieboliger Efterspørgslen efter store og godt udstyrede feriehuse har i de seneste år været støt stigende. Husene efterspørges ikke kun af de store familier, men nu også i højere grad til fester af enhver tænkelig art. En ændring i samfundets værdier generelt har betydet, at vi nu igen har fokus på fællesskabet med familien og vennerne. Mange af NOVASOLs ferieboliger kan på

Husnummer: FPV040

4

enhver måde imødekomme jeres ønske om plads til fællesskab med familie og venner. Hos os finder I et stort antal ferieboliger, som f.eks. villaer, herregårde og slotte i hele Europa, som ikke kun har usædvanligt meget plads, men også specielt velegnede omgivelser til et møde eller en fest i gode venners lag.


FORDELE ved en XXL-feriebolig s Eksklusivitet - I har jeres helt egen, individuelle feriebolig, som I ikke skal dele med nogen. s Privatsfære – Muligheden for at være sammen på en uforpligtende måde. Her er plads til at være sammen om tingene, men den enkelte gæst kan også trække sig tilbage og være alene. s Frihed – I skal ikke nå noget til et bestemt tidspunkt, men kan bestemme alt selv.

s Individualitet – I kan arrangere jeres arrangement helt individuelt, så alt bliver, som I vil have det. s Fællesskab fra starten – venner og familie kan involveres i planlægningen fra starten. s Feriemuligheder – I forlængelse af festen kan I tilbringe et par afslappende dage på stedet.

JERES FORPLIGTELSER i en XXl-feriebolig fra NOVASOL s Lejeren af en feriebolig har ansvaret for denne. s Ekstra depositum på kr. 750,- pr. person (tilbagebetales efter jeres afrejse).

s Ferieboligen og inventaret skal afleveres i samme stand som ved ankomst.

5


VEJVISEREN

til jeres personlige XXL-hus Ideen med at skabe et produkt, som forbinder ferie med en event, er opstået på baggrund af de nye behov, der findes i vores samfund. I dette katalog finder I et udvalg af ferieboliger, der er specielt egnet til forskellige events. De enkelte individuelle særegenheder og ekstra ydelser ved XXL-husene vil blive præsenteret på de følgende sider.

6

Derudover findes for hver enkelt feriebolig en oversigt, hvoraf det vil fremgå, om boligen er egnet til jeres fest. Særtilbud og ekstra services, som tilbydes i forbindelse med de enkelte ferieboliger, er ligeledes beskrevet. Så er det nemt at overskue, om boligen opfylder jeres personlige behov og ønsker.


UDSTYRET i NOVASOLs XXL-ferieboliger: For at imødekomme kravet om fælles oplevelser har vi i dette katalog og i præsentationen på internettet udvalgt nogle helt bestemte ferieboliger, som garanterer følgende som minimum: s Huset har plads til mindst 12 personer. s I huset er et opholdsrum, hvor man sammen kan mødes, spise, feste osv. s I tilfælde, hvor der er tale om flere huse, som ligger tæt på hinanden, garanterer vi, at der findes en stor sal eller lignende i et af husene, eller at en sådan står til jeres rådighed på stedet f.eks. i feriebyen. Det specielle ved jeres fælles oplevelse i en af vore XXL-ferieboliger - det være sig familiefesten, en firmaevent, en jubilæumsfest eller

en klasseudflugt - består i, at planlægningen, forberedelserne og gennemførslen af arrangementet ligger helt i jeres egne hænder. NOVASOL tilbyder jer en udsædvanlig lokalitet til jeres arrangement, det er jeres egen opgave at præge det med jeres ideer. I en XXL-feriebolig fra NOVASOL hedder det sig: „do it yourself“ for de, der ikke overlader noget til tilfældighederne og ønsker at se deres ønsker og ideer gennemført. Dette katalog tjener som inspiration til at finde jeres personlige XXL-hus. Hele det store udvalg kan ses på internettet på

www.xxl.novasol.dk

7


HOLD FESTEN DER, hvor der er skønnest! Det skal være et sted, som er uforglemmeligt for jer og jeres gæster. Det sted, hvor I vil holde jeres livs bedste fest. Derfor kan I roligt unde jer selv at vælge noget helt udsædvanligt til jeres bryllup.

Tjeklisteliste:

Vores XXL- boliger er netop dette „usædvanlige“.

Antal personer: - 15 personer - 20 personer - 30 personer - mere end 30 personer

Med hjælp fra vores tjekliste kan I danne jer et overblik over drømme-lokaliteterne. Dernæst kan I vælge jeres personlige sted til at fejre brylluppet ud fra dette katalog eller ved at søge på www.xxl.novasol.dk

Husnummer: DMV400

8

Bolig: - Feriehus - Villa - Herregård/slot

Land: - Norge - Sverige - Danmark - Tyskland - Holland - Belgien - Polen - Tjekkiet - Slovakiet - Østrig - Ungarn - Frankrig - Italien - Spanien - Kroatien


DER ER ALTID EN GRUND TIL AT FESTE! XXL-ferieboligerne er velegnede til jeres helt specielle familiefest. Giv jeres bryllup et uforglemmeligt præg. Eller hold dåbsfesten i en af vore ferieboliger. Også runde fødselsdage kan være en passende lejlighed til en „fest-ferie“. Eller hvad ville I synes om at arrangere jeres næste familietræf i et ekstravagant feriehus fra NOVASOL? NOVASOL XXL-ferieboligerne er det helt rigtige valg til alle disse og mange flere lejligheder og din mulighed for at gøre dagen uforglemmelig for alle dine gæster.

s Bryllup s Fødselsdag s Dåb s Familiesammenkomst s Bryllupsdag s Gensynsfest s Klassefest s Jubilæum s Konfirmation s Jul s Nytår s Påske s Pinse s Mærkedage s og meget meget mere...

9


UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER helst med hele klassen!

Vore XXL-ferieboliger i hele Europa er også et yndet mål for klasseudflugter. Klasseudflugter er altid sjove og har ud over de faglige mål også nogle vigtige sociale elementer. Man kan lære klassekammeraterne bedre at kende gennem et længere tidsrum, hvor man laver mad sammen, spiser sammen, leger sammen og taler sammen. Med et ophold i en XXL-feriebolig kan I sætte

10

jeres personlige præg på klasseudflugten. De mange nye indtryk og erfaringer kan være med til at styrke jeres sammenhold. Og når man én gang har haft en god oplevelse, vil man gerne gentage den. F.eks. flere år senere ved en gensynsfest. Vores tip: planlæg den næste klasseudflugt eller gensynsfest i en af vore XXL-ferieboliger.


HUSKER DU STADIG den seneste firmatur?

Nej? Hvad ville I synes om at genopfriske minderne og samtidig skabe nye ved at kombinere den næste firmatur med et ferieophold? NOVASOLs XXL-huse er den perfekte ramme om hyggeligt samvær med kollegerne med samtaler og sjove indslag. Hvad end I ønsker at blive her i landet, rejse til et af vore nabolande som

f.eks. Tyskland, eller I vil længere nord eller syd på i Europa, tilbyder vi jer XXL-ferieboliger som målet for jeres næste firmatur. I kan ganske enkelt gøre det til en helt individuel event, som I selv kan planlægge. Muligheden for at sætte jeres personlige præg på turen kan ende med at være prikken over i‘et.

11


NOVASOLs XXL-FERIEBOLIGER i hele Europa! Dette katalog indeholder kun et lille udvalg af vore specielle XXL-ferieboliger. På internettet kan I se det samlede udbud, I har at vælge ud fra. På nettet kan I se mange foto fra hvert hus og læse alle informationer om huset. Præsentationer med billeder af huset og dets omgivelser giver jer mulighed for at tage en lille „tur“. Derved kan I få en fornemmelse af hvilket hus, der passer bedst til jer. Indrømmet - det store udvalg gør det ikke ligefrem nemt at vælge. Men på de næste sider kan vi i det mindste give jer et indtryk af vores XXL-ferieboliger og derved yde en slags „starthjælp“.

12

Sammen kan vi derefter finde ud af, hvilke krav I stiller, hvor I føler jer tilpas, hvor I kan have det sjovt og hvorfor NOVASOLs XXL-ferieboliger er de perfekte rammer til jeres event! Eller I kan også med det samme kigge på internettet på www.xxl.novasol.dk, for at få et overblik over det samlede udbud af XXLhuse. Her tilbyder vi jer ud over de mange XXL-ferieboliger også flere tips og informationer omkring „do it yourself“ organiseringen af jeres event.


VÆLG OG BESTIL Hvis jeres fest skal være en succes, er planlægning alfa og omega. Det er ikke sværere at planlægge en fest i et feriehus end derhjemme, da feriehuset er godt udstyret. Gryder, pander og lignende findes der rigeligt af i XXL-husene. Der er bestik, glas, kopper og andet service i huset til det antal personer, som huset er beregnet til. For at give jer et overblik over det, I ikke behøver at tænke på, findes her en liste over inventar i NOVASOLs XXL-ferieboliger:          

Spisebord med stole Fint service Bestik Diverse glas Kaffemaskine Elkande Thermokande Håndmixer Skærebrætter og knive Gryder og pander Diverse grydeskeer Dåseåbner Proptrækker Kogeplader og ovn Køleskab Opvaskemaskine Havestole og borde Stereoanlæg Dyner og puder

Mad Drikkevarer Duge Matchende servietter Stearinlys Borddekorationer Bordkort Flag Fryseposer Kaffefiltre Køkkenrulle Toiletpapir Viskestykker og karklude Opvaskemiddel Vasketabs til opvaskemaskine Rengøringsmiddel I kan sikkert også selv kommer i tanke om en række ting, som er uundværlige til jeres fest. Lav jeres egen checkliste, så I er sikre på at huske det hele. Brug tiden, hvor I organiserer festen, på at være sammen med venner og familie. I kan nedsætte en lille ”fest-komité“ og planlægge ferien og festen sammen. At I har været fælles om indkøb og om at lave borddekorationer, skaber godt humør og sørget for, at jeres fest får et helt personligt præg. Når I er fremme er der blot tilbage at fortsætte ”arbejdet” med at lave mad, dække bord og holde fest – sammen!

Til en god fest får I brug for mere end det. Derfor har vi lavet en lille liste over ting, som I ikke skal glemme:

Husnummer: EML116

13


Konge for en uge! Slottet Schmuggerow i Tyskland.

Dit eget lille slot i Mecklenburg-Vorpommern. 17 soveværelser, 15 badeværelser, sauna og solarium.

Pris fra kr. 59,- per person/dag ved fuld belægning

14

Slottet Schmuggerow er et lille slot, som nu er feriebolig af en helt speciel art, hvor I kan være sammen helt op til 36 personer (tre af sovepladserne er dog kun egnet for børn). Slottet Schmuggerow blev bygget af arkitekten Paul Otto Brückwald i 1871. Stilen er barok og slottet var en stilfuld gave grev Maximillian af Schwerins datter. Slottet blev genopbygget og restaureret efter gamle beskrivelser og tegninger i 1997

og ligger i det skønne område i Vorpommern i udkanten af Uckermark. Slottet ligger i udkanten af landsbyen i landlige omgivelser mellem marker og skove. Fra slottet kan man betragte det fantastiske fugleliv og samtidig nyde et glas vin i solnedgangen. På den 15.000 m2 store grund er en lille dam og en pavillon med havemøbler. Til børnene findes en gynge.


TYSKLAND

4

Et lille indblik… Ferieboligen har ni suiter. På første sal findes en festsal med et såkaldt ”Schwedenzimmer”, hvor man sammen kan drikke te eller spille kort. Fra salen er der direkte adgang til terrassen, hvor man har en storslået udsigt over det park-lignende naturlandskab. I kælderen findes en hvælvet spisestue, et komplet udstyret køkken samt en lille bar, hvor man kan hygge sig om aftenen med sine venner. Her finder man også billardværelset, et bordtennisbord og en tv-stue

med separat trappe til ”Schwedenzimmer”. Her er også sauna, solarium, brusebad og wc. En ferie på slottet Schmuggerow er meget velegnet til opdagelsesture i Vorpommern. Hvad enten man tager til strandene ved Østersøen, til de nærtliggende strande ved Stettiner Haff eller til de mondæne badebyer på Usedom, så er slottet Schmuggerow et ideelt udgangspunkt for at drage på opdagelse i et enestående landskab og en unik historie.

DMV333 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool: Sauna/Solarium: Havemøbler: Legeredskaber:

36 17 15 1500 15.000 1871/2003  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasse

 

DMV333 Berlin


Hold festen i byen ! Bad Schandau i Tyskland

Skønt byhus med enestående udstyr. 10 soveværelser, 10 badeværelser. I huset findes en udestue og en sauna.

Pris fra kr. 200,- per person/dag ved fuld belægning

16

Byen og kurstedet Bad Schandau ligger ved Elben midt i nationalparken Saksiske Schweiz med sine smukke klippeformationer og romantiske dale. Borgen Albrechtsburg ligger i byens centrum over for byparken og vandløbet Kirnitzsch og er det ideelle sted til jeres fest. I den romantiske have er et eksklusivt terrasseanlæg, hvorfra man har udsigt

over byen og Elben – det ideelle sted at tilbringe afslappende aftener. Fra haven er der direkte adgang til ”Schlossberg” og de gode vandrestier. Med damperen og toget kan I nemt komme til de nære samt lidt fjernere seværdigheder i hhv. Saksiske og Bøhmiske Schweiz samt til kulturbyerne Dresden, Meißen og Pirna.


TYSKLAND

5

Et lille indblik… De fire rummelige lejligheder fordelt på fire etager har en yderst komfortabel og luksuriøs indretning i en smagfuld stil og har en helt speciel atmosfære. Huset har over 10 badeværelser og otte separate toiletter. Alle lejlighederne har enten balkon eller terrasse. I stueetagen findes en salon med kamin til 20 personer. Ved siden af ligger et bibliotek, som ligeledes er forsynet med en kamin. I husets atrium står en lille brønd.

Køkkenet er forsynet med professionelt udstyr. Lejligheden på fjerde sal har en sauna. Sporvognen, som stopper lige i nærheden, bringer jer nemt til Lichtenhainer vandfaldet og til nationalparken „Saksiske Schweiz”. Huset, som er et fredet byggeri, blev bygget i 1880 og er i 2007 blevet grundigt restaureret, hvorved det har fået nyt liv.

DSA150 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Sauna: Grill: Havemøbler:

20 10 10 540 500 1880/2007  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Berlin

DSA150


Smukke Thüringer Wald! Masserberg i Tyskland

Usædvanligt træ-byhus i flere plan med otte soveværelser og syv badeværelser. Stor have med grill.

Pris fra kr. 52,- per person/dag ved fuld belægning

18

Dette hus er velegnet til flere familier, der vil holde ferie, feste og lave aktiviteter sammen. Her kan I lave mad sammen, spise sammen og have det sjovt sammen, men samtidig har I også mulighed for at trække jer tilbage, hvis I har brug for et øjeblik med fred og ro.

Uanset om det er sommer eller vinter er der rig mulighed for aktiviteter i nærheden. I kan køre til pisterne i nærheden og stå på ski eller tage på vandreture. Efter turen kan I nyde specialiteter fra Thüringen som f.eks. ”Thüringer Roster“, som I sammen med børnene kan tilberede på husets grill.


TYSKLAND

3

Et lille indblik… Midt i hjertet af Thüringer Wald ligger Villa Hertha. Bygningen er opført i jugendstil og ligger midt i kurparken. Oprindeligt blev den bygget som et pensionat, men i 2004 blev den ombygget således, at der i dag er syv moderne ferielejligheder på tre etager.

Vi tilbyder jer dette sted som ét hus. Alle lejligheder har eget køkken, bad, stue og soveværelser med tv. Der er fire stuer med enkeltsenge og to stuer med dobbeltsenge. Desuden er der en fælles morgenmadsstue.

DTH130 Maksimalt personantal Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler:

24 8 7 332 1177 1912/2005 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Berlin

DTH130


En klasse for sig i Marielyst Mere komfortabelt bliver det ikke.

Uanset om I skal holde konference, familiefest eller ferie, er her rigeligt med plads til dig og dine gæster. Huset har ni soveværelser, men det er langtfra alt.

Ikke kun familier kan nyde en udsøgt ferie her, huset er også meget velegnet til firmaer, som søger de perfekte omgivelser til at mødes med medarbejdere eller samarbejdspartnere. Tæt ved ligger Danmarks længste strand med plads til alle. I MariePris fra kr. 62,- per person/dag ved fuld belægning

20

lyst er stranden børnevenlig med rent vand og små klitter. Nyd dagene med at slikke sol, bade og slappe af ved stranden, eller benyt jer af en af de mange kulturelle og underholdende seværdigheder, som findes i Marielyst.


DANMARK

5

Et lille indblik… Et skønt hus med alt, hvad man forventer og lidt til. I køkkenet findes to komfurer. Nyd livet i poolen, i spabadet eller tag en afslappende pause i husets varme sauna. Tag et spil billard eller bordtennis i husets

aktivitetsrum. Gå ikke glip af muligheden for et ophold i dette enestående hus. I vil uanset årstiden blive begejstret for huset, der har alt, hvad hjertet begærer - og så lige en lille smule ekstra…

K12400 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 22m²: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

24 9 4 310 3100 2008   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

København

K12400


Selskabelige gemytter vil elske Blåvand. Hus med en vidunderlig atmosfære.

Denne arkitektoniske perle skinner fra sin plads i klitterne. Her har man udsigt til både hav og fyrtårn.

Pris fra kr. 168,- per person/dag ved fuld belægning

22

I Blåvand er der hvide sandstrande og natur så langt øjet rækker. De mange fans af stedet mener, at skal man holde ferie i Danmark, så skal det naturligvis være i Blåvand. Tilsyneladende uendelige sandstrande med klitter, som strækker sig over mere end 40

km. Er i på ferie i Blåvand, er der aldrig langt til stranden. Der er gode badeforhold ved Vesterhavet for såvel store som små og i øvrigt findes mulighed for at surfe og dyrke andre vandsportsaktiviteter.


DANMARK

5

Et lille indblik… Fra husets stue er der adgang til den vestvendte balkon, hvorfra I kan nyde solnedgangen. Huset, som er holdt i lyse farver, er gennemtænkt ned til mindste detalje. Tre forskudte niveauer skaber en helt speciel atmosfære i huset. Der er åben forbindelse mellem husets store køkken og dagligstuen, hvor kaminen midt i rummet sørger for en hyggelig stemning.

På nederste etage findes et aktivitetsrum/legerum. Små og store legebørn kan boltre sig her og få sig rørt – også på de kolde dage. På etagen findes tillige en sauna, et badeværelse samt et område med et spabad til seks personer og en swimmingpool. På de blæsende dage, kan man nyde solen i læ i den lukkede have.

P32018 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 23 m²: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 4 (2) 2 278 1507 2008   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

P32018 København


Stedet man bare må besøge Ved den danske vesterhavskyst.

Dette hus ligger på en skøn stor naturgrund, og her er ekstra meget plads kun til jer.

Huset, der er holdt i lyse farver og bygget i eksklusive materialer, er gennemtænkt ned i mindste detalje. Landskabet omkring Fjand ved Vesterhavet er mangfoldigt – hav, fjord, strand, hede, skov og ikke Pris fra kr. 76,- per person/dag ved fuld belægning

24

mindst klitter. Hav og fjord er et paradis for lystfiskere og surf-entusiaster. Og der er ikke langt til vandet, huset er bygget en halv times gang fra Vesterhavet.


DANMARK

5

Et lille indblik… Der er rigeligt plads til 20 personer I dette hus. Huset er arkitektonisk interessant og af kvalitetsmæssig høj stand. Der er en terrasse ved husets læ-side. Her kan man trække sig tilbage med en spændende bog, og får man lyst til en dukkert, har huset et stort poolområde med en stor swimmingpool, et spabad til

6 personer og en sauna. Legebørn kan mødes i en afslappet atmosfære i aktivitetsrummet og dyste i pool eller bordfodbold. Det elegante køkken samt det store spiseområde og stuen er sig midt i huset. Her er alt, hvad man behøver til drømmeferien, festen eller konferencen.

C71377 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 20 m²: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

20 8 4 290 5700 2008   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

C71377 København


Hvad med at kombinere ferie og arbejde? Det kan man på Fyn! Møder, brainstormings, kurser og andre arrangementer kan med fordel finde sted i nye omgivelser, hvor I samtidig kan nyde solen.

Pris fra kr. 56,- per person/dag ved fuld belægning

26

Og hvorfor ikke på Fyn? Dette hus har to køkkener, to badeværelser og to stuer. På grund af den fornuftige opdeling af rummene er huset ikke kun velegnet til flere familier, men også til kurser mm. Dette luksus-feriehus ligger sig ved Tårup strand på det idylliske Fyn. Huset ligger et

stenkast fra vandet og her er udsigt over Storebælt. Her findes herlige sandstrande og vandet er forholdsvist roligt og bliver langsomt dybt, hvilket er særlig praktisk for børnefamilier. For lystfiskeren er der gode fiskemuligheder ved kysten.


DANMARK

4

Et lille indblik… Der er plads til 14 personer i huset, og alle kommer til at sove komfortabelt. Ud over de fem soveværelset findes der en lukket hems, som er inddelt i to soverum. Bækken, der flyder i bunden af haven, virker specielt beroligende. Også bilen må gøre hvil. Der er plads til at

parkere 4-5 biler på grunden og desuden findes en offentlig parkeringsplads lige i nærheden. Husets wellnessområde tiltaler ikke kun dine fødder med gulvvarme. Her findes også jacuzzi, sauna samt toilet og bad i et separat rum.

G53500 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler:

14 5 (2) 2 259 2000 1928/2003  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

København

G53500


Et ophold ved Limfjorden Der er så skønt.

Dette hus ligger lige midt i det skønne limfjordsområde. Pladsen i huset er godt udnyttet med ikke mindre end 2 opholdsstuer, en spisestue, et dejligt køkken-alrum og to badeværelser.

Pris fra kr. 45,- per person/dag ved fuld belægning

28

Det er ikke bare noget vi skriver, der er virkelig god plads i dette hus, hvor der også er en hyggelig atmosfære. Husets omgivelser er også afvekslende, her er hede, grønne bøgeskove, dejlige badestrande og den friske Limfjord. Uanset grunden til at leje dette hus, om I skal mødes til firmafest, familiesammenkomst eller blot for at slappe

af i ferien, vil huset og dets omgivelser skabe de perfekte rammer. Den nærliggende Limfjord giver gode muligheder for at bade, surfe, dykke, sejle og fiske. Der er ikke langt til færgelejet i Feggesund med forbindelse til Mors. På Mors kan I bl.a. besøge Jesperhus Blomsterpark.


DANMARK

4

Et lille indblik… Et absolut tiltalende og indbydende hus med swimmingpool og masser af komfort. Denne rødstensejendom i to plan ligger i maleriske og naturskønne omgivelser med panoramaudsigt over Limfjorden. Ud over de mange opholdsrum og fem soveværelser findes to badeværelser, et wc,

et spabad, en sauna og ikke at forglemme et poolområde. Poolområdet er i flere plan og ud over et hyggehjørne og liggestole er her direkte adgang til et af de to badeværelser. På grunden kan I uden problemer parkere op til otte biler.

B60036 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 23m²: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 5 2 300 2500 1988/98   

Velegnet til Familien Firmaer Skoleklasser

 

B60036

København


Typisk svensk! Sommen i Småland

Pragtfuldt hus i typisk svensk stil med god plads. Seks soveværelser, tre badeværelser, sauna, rummelig spa til seks-syv personer. Billardbord. Båd og motor kan lejes. Kun én kilometer fra Sommen-sø. Flere golfbaner lige i nærheden.

Pris fra kr. 75,- per person/dag ved fuld belægning

30

Husets beliggenhed i området omkring Tranås og Sommen-sø giver mulighed for mange udflugter og aktiviteter. Her oplever unge som gamle fornøjelige dage. Hvad med f.eks. at tage på fisketur til den 57 m. dybe sø Sommen, hvor ikke mindst lystfiskere vil nyde at byde gedder, bras, ål, laks, helt og ørreder op til ”styrkeprøve”… De mere mageligt anlagte fester vil nyde en skøn vandretur langs søen. Gå på opdagelse og find de små øer. De særligt

heldige ser måske en rugende fiskeørn ved bredden. Huset sætter de helt rigtige rammer for dejlige dage med fælles aftensmad på terrassen, når solen langsomt forsvinder i horisonten eller forkælelse af kroppen og sjælen i den store spa med udsigt til den skønne natur. Børn og barnlige sjæle kan tumle sig i haven. Der er basis for både stilfulde fester med hvid dug og pænt bestik eller til mere afslappet hverdag i farver. Alle vil føle sig hjemme og velkomne!


SVERIGE

5

Et lille indblik… Meget rummeligt og smagfuldt indrettet hus, der blev bygget med hygge og afslapning for øje. De store rum er lyst indrettet. I husets souterrain, der har flisegulv og gulvvarme, finder man den dejlige sauna, bruser, toilet og en stor seks-syv pers. spa. DVD-afspiller og TV med stor skærm samt billardbord hører til adspredelsesmulighederne. Fra spaen har man gennem de store glasdøre en herlig udsigt til naturen. Glasdørene giver også

adgang til den store terrasse, hvor aftensolen kan nydes i fulde drag. Den rummelige stue med godt lysindfald sætter rammen for samvær. Køkkenet er moderne og komfortabelt udstyret. Der er ca. 100 m. til feriehuset S05222. Til Tranås 12 km. og Sommen-sø 1 km. Flere gode golfbaner i området. På forespørgsel kan motor og båd lejes. Lystfiskere vil have særligt glæde af den udendørs fiskerenseplads.

S05388 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Spabad: Sauna: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 6 3 320 5.000 1952/2008   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Stockholm

S05388


Sverige når det er smukkeste Sommen i Småland

Komfortabelt energisparehus med klimaanlæg og udendørs pool. Sauna til 12 personer med panoramaudsigt. Seks soveværelser med dobbeltsenge. To badeværelser med bruser og toilet. Separat gæstetoilet. Stort spaområde. Partykælder.

Pris fra kr. 55,- per person/dag ved fuld belægning

32

Boligen er en ren drøm for familien eller en større gruppe og ligger nær søen Sommen og Vättern. Denne attraktive beliggenhed garanterer et vidunderligt ophold, hvor alle – der ser naturen som en kærkommen og aktiv medspiller – kan nyde det frie liv. Her kan fiskes, spilles golf, dyrkes vandsport eller vandres til den store ”blågule” guldmedalje. Kombinationen hus

og natur kan kun ende med uforglemmelige ferieminder. Nyd de mange fælles timer ved spisetid, hvor samtale og ikke TV´et er vigtigst. Hvis energien tillader det, kan I holde en lille sommerfest i den store have. Når ”de gamle” er alene, kridtes kø ved billardbordet og ballerne sættes i spil. Aftenen afsluttes foran kaminen med lidt ”godt til ganen”.


SVERIGE

5

Et lille indblik… Luksushus med udendørs pool, spa, klimaanlæg og stor komfort. Indretningen og udstyret i dette helt specielle hus er hyggelig og indbydende. To sol-terrasser med markiser (80m2). Køkkenet er moderne og tidssvarende udstyret. Kælderen har flisegulv med gulvvarme. Det 30 m2 store wellness-rum med direkte adgang til udendørs pool indeholder en stor seks personers spa. Den store og rummelige sauna har plads til 12 personer og en vidunderlig panoramaudsigt. Spisesalen giver bordplads til

14 og i partykælderen afrundes en festlig aften. Et af soveværelserne er adskilt med et forhæng. Komfortable havemøbler og seks hængekøjer giver alle muligheder for afslappende timer midt på dagen. På stedet kan man bestille catering, massør og frisør. Om ønsket, er der mulighed for at arrangere grilludflugter. Energisparehus med jordvarme, der reducerer forbrugsomkostningerne. Partykælder. Seks cykler står til lejernes rådighed.

S09058 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 32 m²: Spabad: Sauna/ Solarium: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 6 2 350 7000 1978/2007   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Stockholm

S09058


Et smagfuldt hus I Trysil, Norge

Rummeligt træhus med en fantastisk udsigt til de norske fjelde. Smagfuldt indrettet med stilfulde møbler. 8 soveværelser med dobbeltseng. 2 badeværelser med bruser og toilet heraf ét med badekar. Spabad og sauna samt en stor åben terrasse.

Pris fra kr. 60,- per person/dag ved fuld belægning

34

Dette hus giver jer alle muligheder for at få et hyggeligt og spændende ophold – her sættes der ingen grænser for jeres ønsker. Nyd en fælles middag med fantastisk udsigt til det norske fjeldlandskab. Om vinteren kan I nyde en skitur eller kælke med børnene, mens sommeren byder på muligheden for at vandre i hyggeligt fællesskab. Om aftenen kan I se frem til et

afslappende spabad eller en tur i saunaen. Den store terrasse er et udsædvanligt dejligt sted, hvor I kan tilbringe mange timer sammen. Nyd de lange lyse norske nætter sammen med familie og venner over et glas norsk Akvavit. Hvis det skulle blive for koldt om aftenen, kan I i stedet blunde lidt foran kaminen eller hygge jer med et spil kort.


NORGE

5

Et lille indblik Et smagfuldt og godt udstyret hus af yderst høj standard med interiør af god kvalitet, beliggende i det populære Trysilfjeld. Huset har en sydvestvendt stor og solrig terrasse med en storslået udsigt til et barsk og imponerende norsk fjeldlandskab. Huset ligger nær Norges største alpinområde, et eldorado for alpinudøvere. Også for tilhængere af nordisk skisport er huset ideelt. Direkte fra husdøren kan man begive sig ud i nettet

af løjper. Om sommeren indbyder området til cykel- og vandreture såvel som jagt og fiskeri - her specielt fluefiskeri. Om efteråret er det et attraktivt sted at samle svampe. Frygtløse gæster kan her sætte deres mod på en prøve med en raftingtur på Trysilelven. Tæt ved er der endvidere mulighed for at spille golf, og der tilbydes diverse udflugtsture til Lillehammer, Hamar og Oslo. Nabo: 15 m. Ikke-rygerhus.

N30635 Maximalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset i m²: Grunden i m²: Byggeår/renovering: Spabad: Sauna: Grill: Havemøbler:

12 6 2 184 791 2009  

Velegenet til: Familier Firmaer Skoleklasser

N30635 Oslo

 


Nydelse i Norge! Vikeså i Norge

Skønt træhus med græs på taget i et storslået område med udsigt til bjerge. 4 soveværelser, 2 badeværelser, en stor 15 m2 swimmingpool, spabad og sauna. Det er muligt at leje en båd (13 fod) og motor. Stavanger og Prekestolen er lige i nærheden.

Pris fra kr. 70,- per person/dag ved fuld belægning

36

Dette vidunderlige norske træhus indbyder til skønne fælles oplevelser. Herfra kan I tage på enhver tænkelig form for udflugter. Fang f.eks. selv fisken til jeres grillaften på terrassen. Eller tag en vandretur i den enestående natur og skab jeres fælles minder. Gør børnene selskab i swimmingpoolen eller slap af i saunaen.

Det gode åbne køkken og det tilstødende spiseområde giver en festlig aften et familiært præg, da ingen skal stå alene i køkkenet. I har her muligheden for at føre drømmen om en vellykket fest ud i livet, og tilbringe en tid, som bliver uforglemmelig for hele familien.


NORGE

5

Et lille indblik… Und jer et ophold med luksus og komfort i et hus med alle bekvemmeligheder. Det vidunderlige træhus ligger omgivet af den smukke norske natur. Indretningen er elegant med møbler, der overvejende er af fyrtræ. Huset har poolområde med swimmingpool, spabad og sauna. Her i det fredelige Bjerkreim er der et flot turterræn lige uden for døren og et utal af fiskemuligheder. Tag turen til Stavanger, lad dig imponere af den storslåede Prekestol og hav

det sjovt i badeland i Sandnes. For de mere mageligt anlagte frister den sydvendte terrasse måske mere, evt. med selvfanget fisk på grillen? Området anbefales ligeledes til lystfiskere, idet der findes godt fiskevand i umiddelbar nærhed af huset. Huset har desuden en fiskerenseplads, og en båd (13 fod) med motor kan lejes. Nabohuset ligger 15 meter væk.

N15203 Makasimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 15 m²: Spabad: Sauna: Grill: Havemøbler:

10 4 2 150 1500 2000   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

Oslo

N15203

 


Elegante ferieoplevelser! Nowe Worowo i Polen

Elegant landhus med stilfuld indretning. 7 soveværelser, fire badeværelser og kamin. Udsigt til sø midt på grunden. Robåd kan lejes.

Pris fra kr. 47,- per person/dag ved fuld belægning

38

Denne bolig er som skabt til at rumme mange mennesker. Lange spadsereture på den vidunderligt store grund, grillaftener i haven, roture på søen og udfordringer for alle unge i hjerte og sind ved bordtennisbordet eller dartskiven. Det kan man kalde den perfekte ramme for en uforglemmelig

fælles oplevelse! Kulinariske udfordringer kan omsættes fra tanke til handling i det godt udstyrede køkken som et fælles projekt og det færdige resultat kan så nydes i den smagfuldt indrettede spisestue. Aftenen afrundes under hyggelige former foran kaminens lutrende ild.


POLEN

5

Et lille indblik… Dette elegante landhus er yderst komfortabelt og hyggeligt indrettet. Husets ejere har lagt meget vægt på velvære og smagfulde detaljer. En stejl trappe fører op til hemsens sovepladser. På den store og dejlige grund findes der en sø og en skov af gamle træer, der indbyder til lange spadsereture. Landhusets forvalter bor i sidebygning (hund i indhegning), og står

gerne til rådighed ved spørgsmål ligesom han kan hjælpe ved forberedelse til grillaftener. På forespørgsel kan man bestille rundstykker og æg. Til huset hører en lejet båd på anhænger (anhængertræk på egen bil nødvendigt). Jagtudflugter i nærområdet kan organiseres. I perioder med sne eller dårligt føre hjælper en traktor med at bane vej til boligen.

PKA200 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

16 7 4 420 5.000 1933/2004  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 —

PKA200

Warszawa


Komfortabelt liv på landet! Lubniewice i Polen

Et komfortabelt murstenshus med usædvanlige arkitektoniske detaljer. Fem soveværelser, 2 badeværelser og 3 terrasser, hvoraf én er overdækket.

Pris fra kr. 49,- per person/dag ved fuld belægning

40

Dette hus er et rigtigt godt valg til den specielle begivenhed. Både i sol og regn kan der festes udendørs på en af de tre terrasser, hvoraf en er overdækket. Huset byder på al tænkelig og utænkelig komfort. Besøg den nærliggende by Poznan og køb ind af de mange gode

polske specialiteter, som efterfølgende i fællesskab kan forvandles til et festmåltid for alle. Den efterfølgende stille stund kan tilbringes foran den knitrende kaminild hvor I også kan hygge jer med at diskuterer festens mange glade stunder.


POLEN

4

Et lille indblik… Dette store hus med et tag, der arkitektonisk set er usædvanligt, er yderst luksuriøst udstyret og udgør et hyggeligt hjem for jer. Det smarte, lille køkken og badeværelserne er meget eksklusivt indrettede. Der er to overdækkede og

en åben terrasse, og grunden er omhegnet. På kølige dage kan I hygge jer ved den dejlige pejs i stuen, som i øvrigt er meget moderne. Huset ligger i nærheden af Poznan og indbyder til udflugter. Udlejeren taler tysk.

PPW452 Maksimalt personantal: 13 Antal soveværelser: 5 Antal badeværelser: 2 Huset m²: 250 Grunden m² : 800 Byggeår/renovering: 1994/2002 Grill: Havemøbler: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

PPW452 Warszawa


Oprindelig mølle indbyder til fest Et sted I bare må besøge! I Nordbøhmen findes denne tidligere mølle, som er blevet bygget om til tre lejligheder, med plads til 12 personer.

Pris fra kr. 71,- per person/dag ved fuld belægning.

42

Besøg dette hus og lær Nordbøhmen i Tjekkiet at kende. Et land hvor såvel unge som ældre får noget for pengene, et land som er som skabt til ferie med børn, romantiske oplevelser eller forretningsmøder. Besøg de berømte komponisters land og komponer din egen symfoni til din fest.

Der venter jer et ideelt sted til fester og særligt børnene kan få en speciel oplevelse, der er nemlig ikke sparet på underholdningen. Beliggenhed: I Bøhmen syd for den tyske grænse i udkanten af bøhmiske Schweiz. Ikke langt fra Liberec og Iserbjergene.


TJEKKIET

5

Et lille indblik… Denne tidligere mølle i nærheden af bøhmiske Schweiz har rigeligt med plads til 12 personer. Pladsen fordeler sig på tre lejligheder, således at man også har mulighed for at trække sig tilbage. Da hver lejlighed har eget køkken er huset ideelt for ferier, hvor man rejser flere generationer sammen. Den store terrasse er forsynet med et badebassin, en udendørs bruser og liggestole. I nabobygningen er der

kamin i stuen. Der findes bordtennis, dart, pétanque, crocket, sandkasse og en gynge i forbindelse med huset. Et udendørs spabad til 4 personer og et golf driving set står til rådighed (mod betaling). Børnene kan ride på ponyer og nybegyndere kan træne golf (3 huller). Jagtmulighed efter aftale med ejeren. Ekstra opredninger er mulige på forespørgsel og mod merpris. Aquapark 10 km. Restaurant 200 m.

TBN368 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Badebassin: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 6 3 256 3500 1483/2006  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

TBN368 Prag


Et hus til enhver lejlighed I Albrechtice i Iserbjergene

Her kan I forbinde en festlig anledning med ferie og aktiviteter. Her har I ganske enkelt de optimale rammer. Feriehuset med swimmingpool, i et prisbilliget område og med aktiviteter for store og små indbyder til et uforglemmeligt ophold for op til 12 personer.

Pris fra kr. 62,- per person/dag ved fuld belægning.

44

Albrechtice ligger i Iserbjergene. Albrechticeområdet og byen Tanvald ligger sig direkte ved grænsen til Spicak, som strækker sig over bjerget Spicak (831 m.o.h.). Der er ca. 25 km. til Liberec, ca. 20 km. til Harrachov og det tager ca. 80 minutter i bil at nå til Prag.

Det tætte samarbejde med den tyske nabokommune Bayerisch Eisenstein ved Grosser Arber, som ligger ca. 7 km væk, og det kendte skiområde med pister på Böhmerwalds højeste bjerg ”Velky Javor” (1456 m.o.h.) gør området til et af mellemeuropas største skiområder uden for alperne.


TJEKKIET

5

Et lille indblik… Huset ligger på en bjergskråning og har en fantastisk panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Indretningen og udstyret i huset er moderne og modsvarer de krav, man måtte have. Kaminen i stuen sørger for en hyggelig stemning. En lille

legeplads, selskabsspil som skak og dart, internet og to fjernsyn med internationale kanaler er garanti mod kedsomhed. I kan også læse foran kaminen eller slappe af i spabadet eller saunaen. I Albrechtice finder I restauranter, rideskoler og tennisbaner.

TBG630 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m²: Byggeår/renovering: Poolområde 15 m²: Spabad: Sauna/ Solarium Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 6 2 270 1500 2007   

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

TBG630 Prag


Bliver gæsterne hængende? Og festen er for længst forbi...

Det kan nemt ske i denne ungarske villa til 12 personer. I vil simpelthen føle jer så godt som hjemme her. Boligen i byen Vonyarcvashegy tilbyder komfort, som det bliver svært at undvære, når I skal rejse hjem igen.

Pris fra kr. 65,- per person/dag ved fuld belægning

46

Feriebyen Vonyarcvashegy, som ligger nord for Balatonsøen er grundlagt på en sydlig skråning i Kesthly-bjergene. Fra Dániel Berzsenyi udsigtsposten, ligger sig på det nærtliggende Petö-bjerg, har man en viduderligt udsigt. Også Szent-Mihály-bakken er værd at se.

Her stod engang et udsigtstårn, på hvis ruiner man i 1739 byggede et kapel. Kapellet blev bygget til minde om 40 fiskere, som nær var drevet af sted på en isflage i den tilfrosne Balatonsø, men som heldigvis blev reddet.


UNGARN

5

Et lille indblik… En luksuriøs bolig med en herlig udendørs pool til den kræsne gæst. Hvis I søger dejlige omgivelser, så er dette hus det helt rigtige valg. Rummene er indrettet i lyse farver og med gode møbler. Mange tekniske hjælpemidler gør huset meget

moderne. Grunden domineres af den meget store swimmingpool, der byder på en dejlig dukkert på varme sommerdage. Omgivelserne byder på mange gode vandre- og cykelmulig-heder. Mod betaling: 8 cykler, infrasauna. Ikke-rygerhus.

UBN412 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 32 m²: Grill: Havemøbler:

12 7 (6) 4 250 700 2007  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Budapest

UBN412


Hver dag med pool-party. Hus i et eksklusivt område i Siófok

Dette skønne hus med en stor swimmingpool til 13 personer ligger i et roligt villakvarter i Siófok. Fra marts til oktober kan man nyde det udendørs pga. det milde klima. Tag imod jeres gæster med cocktails ved poolkanten.

Pris fra kr. 36,- per person/dag ved fuld belægning.

48

Siófok regnes som Balaton-områdets hovedstad. Med 24.000 indbyggere er byen den største og mest kendte ferieby ved Balatonsøen. Området strækker sig med sine mange strande over 15 kilometer og her findes et utal af cafeer, restauranter og diskoteker. Områdets

største havn, som stammer fra tiden omkring den tyrkiske besættelse, er vinterkvarter for mange skibe. I sommermånederne er der utallige open-air arrangementer ved strandene omkring Siófok, det største og mest kendte af disse er ”Coca Cola Beach House”.


UNGARN

5

Et lille indblik… Dette hus er eksklusivt beliggende omgivet af villaer og huse. Husets store, lyse rum er indrettet med komfortable og moderne møbler. Her er uden problemer plads til større grupper, som kan styrke fælles-skabet i opholdsstuen på nederste etage. To fjernsyn sørger for, at flere interesser kan tilgodeses, når det kommer til valg

af program. Den velplejede grund byder også på en udendørs pool, der lægger op til en masse sjov samt svalende dukkerter i den varme sommertid. Aktivitetstilbud, badestrand og gode spisesteder i gåafstand. Den ideelle bolig for grupper og store familier.

UBS617 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool Grill: Havemøbler:

13 5 5 205 400 1992/2002  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Budapest

UBS617


„Haus Marianne aus Österreich!“ Der venter dig en perle

Huset „Marianne“ i St. Martin har fortjent et navn, da det med sin hyggelige udstråling i den grad har en personlighed. Enhver, som drømmer om en fest eller med uforglemmelige oplevelser i imponerende omgivelser, bydes velkommen. Huset er egnet til 12 personer, og der er hele 4 badeværelser.

Pris fra kr. 82,- per person/dag ved fuld belægning

50

Det rummelige hus med det fortryllende navn Marianne ligger i St. Martin midt i bjerggruppen ”Tennengebirge”. Selvom St. Martin er populær, har byen ikke mistet sin landsbyagtige karakter. Et afslappende ophold i dette hus er den rene naturnydelse og vil helt sikkert give jer ekstra energi. Byen er, uafhængig af årstid, en perfekt tumleplads for både yngre og ældre gæster. St. Martin er en

aktiv landsby i dalen Lammertal. Trekking og vandring står øverst på listen over de mest populære aktiviteter. Et forfriskende highlight er den store badesø i midten af St. Martin. For skientusiaster og de, som drømmer om at blive det, er pisterne perfekte til at dyrke sporten. I huset såvel som i det uforvekslelige landskab har I rig mulighed for at slappe af og samle kræfter.


ØSTRIG

3

Et lille indblik… Dette hus tilbyder 157 m2 plads kun til jer. Det er at sammenligne med et lille privathotel lige bortset fra, at I virkelig har dette hus helt for jer selv. Dette 12-personershus kan prale af en fornuftig pladsfordeling og en hyggelig indretning – her er ganske enkelt behageligt. Også feriens ”små hjælpere” såsom kaffemaskine, mikroovn og støvsuger findes i huset. Huset har over 4 badeværelser med toilet

og bruser, så der ikke kommer kø foran badeværelsesdøren. Til børnene er der børnestole, og der er ligeledes to børnesenge til de mindstes søde drømme. Skulle de 157 m2 alligevel blive for småt, kan I nyde det i den store have. Hertil hører en almindelig grill og dejlige havemøbler. Børnene kan lege i sandkassen, mens bøfferne steger på grillen.

ASA815 Maximalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m²: Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 6 4 157 400 1962/2007  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

Wien

ASA815


Murstenshus med høj komfort Daverdisse i Belgien

Typisk belgisk hus med fire soveværelser og to badeværelser. En fin terrasse og en stor have.

For den mi, der har lyst til at feste i hyggelige omgivelser, er dette hus et godt valg. Her har I ganske enkelt de optimale omgivelser til en vellykket fest. Brug det store køkken til i fællesskab at forberede jeres festmåltid og lad børnene dække Pris fra kr. 32,- per person/dag ved fuld belægning.

52

det store bord. Hvis vejret er godt, bør I benytte jer af den store have og spise her, mens I nyder den smukke udsigt. Belgiske specialiteter er virkelig lækre og kan fås i de omkringliggende små byer.


BELGIEN

3

Et lille indblik… Et smukt hus bygget i typisk ardenner stil i landsbyen Sclassin, som ligger sig 12 km fra Wellin og 20 km fra Beauraing. Bygningen huser tre ferielejligheder og et dobbelthus. Dobbelthuset har sin egen skønne terrasse, mens den store have er

til rådighed for alle bygningens beboere. I nærheden er skov og desuden findes en rideskole i området (8 km). Der er 18 km til drypstenshulen i Han-sur-Lesse og 25 km til svømmehallen i Givet. I Gedinne er der mulighed for at spille minigolf.

BAR617 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

14 4 2 160 1700 1948/2006  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Bruxelles

BAR617


Vidunderlig renoveret lade Tielt i Belgien

En tidligere lade med god plads til aktiviteter og fester. Der er 10 soveværelser, fem badeværelser, stort fællesrum, billard, bordtennis og flerpersoners cykel. Den belgiske Atlanterhavskyst ligger kun ca. 30 km. væk.

Pris fra kr. 51,- per person/dag ved fuld belægning

54

Her har festaberne plads til kreativitet og store armbevægelser. Denne vidunderligt renoverede lade er et ideelt samlingspunkt for den uforglemmelige fest på mærkedagen. Den store sal er som bygget til en berusende aften med højt humør og dans lige til den lyse morgen. Fælles morgenmad og belgiske specialiteter nydes på den store terrasse i dejligt solskin, mens børnene spiller petanque, hopper på trampolin eller gør vejene usikre på en

fler-personers cykel. Boligen er et perfekt udgangspunkt for fælles udflugter til kysten eller den smukke middelalderby Brügge. Når aftenen falder på og aftensmaden er vel overstået, kan I samles og evaluere dagen og lægge planer for de næste. Senere mødes I ved billardbordet til udfordringer på præcision og kreativitet. Det skønne belgiske øl kan her være en velkommen ”følgesvend”.


BELGIEN

5

Et lille indblik… I det vestlige Flandern og kun 30 km. fra den belgiske Atlanterhavskyst ligger den tidligere lade, der er fuldstændigt renoveret og omgivet af enge. Den idylliske beliggenhed garanterer rolige omgivelser og byen Tielt med dets ca. 20.000 indbyggere de nødvendige butikker og indkøbs-muligheder. Ved renoveringen af huset blev der brugt materialer af udsøgt kvalitet, der således skaber stor komfort

og velvære. Huset har f.eks. en separat aktivitetsafdeling med billard og bordtennis, mødelokale på 1. sal med internet (mod betaling) og digitalt TV. Badeværelset i stueplan er handicapvenligt indrettet og udstyret. Børnene har ”fede ferietimer” på petanquebanen eller trampolinen, i sandkassen eller på fler-personers cyklen. Mod betaling af Euro 10,- pr. pers. kan morgenmadsbuffet bestilles.

BVA 023 Maksimalt personantal: 27 Antal soveværelser: 9 Antal badeværelser: 5 Huset m²: 400 Grunden m² : 2000 Byggeår/renovering: 1900/2008 Mulighed for ekstra service: Grill: Havemøbler: Legeredskaber: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

BVA023

 

Bruxelles


Mine drømmes højeste ønsker opfyldes i ”Château de Villejovet”

Slottets oprindelse kan føres tilbage til det 17. århundrede og bygningen er nu blevet moderniseret, således at denne eksklusive bolig i dag kan benyttes af ”høj som lav”.

Château de Villejovet ligger i nærheden af Ardentes, ca. 15 km. sydøst for Chateauroux. I den sydlige del af Loiredalen, hvor det smukke landskab med dybgrønne marker, knaldgule rapsmarker Pris fra kr. 82,- per person/dag ved fuld belægning

56

og charmerende vingårde omgiver slottet, er der ca. 100 km. til Tours og Blois. Begge byer hører til blandt regions mest kendte og interessante.


FRANKRIG

5

Et lille indblik… Resultatet af moderniseringen er et usædvanligt smukt lille slot, hvor alle suiter og badeværelser er udstyret med de mest moderne installationer, der lever op til høj skandinavisk standard. Château de Villejovet ligger i en 6 hektar stor slotspark direkte ved floden Indre. Med 300 hektar jord at udfolde sig på, har slottets ”ejere” rig mulighed for at teste færdigheder på hest eller viljestyrke til fods på vandreture. Besiddelsen giver fiskeret fra 3 km. flodbred. Den udendørs pool kan opvarmes. Indretningen af de 1000 m2 slotsrum genspejler ønsket om at blande gammelt

og nyt. Her finder man knirkende trapper, madelevator pr. håndkraft, en moderne oplyst slotspark og luksuriøse lædersofaer. Alle soveværelser har eget badeværelse og er helt unikke indrettet. I de øvrige rum har forskelligheder også hjemme. Aftensmaden kan enten nydes i det provencalske storkøkken eller i den hyggelige vinkælder, der har plads til 40 personer. Parterre finder man et stort køkken (30 m2) i Provence-stil med spisebord til 20 personer, to vinkældre på hhv. 45 m2 og 36 m2. med de stemningsfulde loftshvælvinger, TV-stue og en børneafdeling med legehjørne, PC og computerspil.

FEC002 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Poolområde 30 m²: Spabad: Grill: Havemøbler:

20 10 10 1100 3000000 1700/2000  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Paris

FEC002


Charme, oprindelighed og elegance rent velbefindende på landsæde St. Marie Landlig idyl på gods Château de Villejovet, ca. 15 km. sydøstligt for Chateauroux.

Huset er ikke et slot, men det snerper umiskendeligt i den retning. På St. Marie bor man på et rigtigt landgods, der ikke har aktivt dyrehold, men til gengæld er der i sæsonen mulighed for at opleve, når høsten køres i hus. I haven findes der bl.a. beachPris fra kr. 61,- per person/dag ved fuld belægning

58

volley- og badmintonbaner og en basketkurv. De små er på ”hjemmebane” i den enorme sandkasse, hvor leg og kreativitet er i højsædet, mens de lidt større trimmer kroppen og spillegenet i aktivitetsrummet med f.eks. bordtennis.


FRANKRIG

4

Et lille indblik… Foran hovedbygningen er swimmingpoolen placeret omgivet af terrasse. Garagen har plads til to biler og i den tidligere tjenestefløj har man adgang til vaskemaskine og tumbler. Landsædet kombinerer smagfuldhed og funktionalitet, der begejstrer alle aldre. I underetagen finder man to suiter med himmelseng og den ene har forbin-

delse til børneværelse med etagesenge. Det rummelige franske køkken giver plads til alle ved spisebordet. I den hyggelige stue er der radio, tv og sågar en kamin. Overetagen har en meget god fordeling med to dobbeltværelser og to værelser med enkeltsenge.

FEC003 Maksimalt personantal: 14 Antal soveværelser: 7 Antal badeværelser: 4 Huset m²: 250 Grunden m² : 20000 Byggeår/renovering: 1800/2003 Poolområde 50 m²: Spabad: Mulighed for ekstra service: Legeredskaber: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Paris

FEC003


Autentisk, rustik charme! Her er alt i store træk

Man forbløffes over denne herregård, som indbyder til, at man holder en stor fest. Stilfuld bolig men i et nutidigt moderne udtryk.

Pris fra kr. 34,- per person/dag ved fuld belægning

60

Denne gamle hovedbygning på en herregård gemmer bag sine rustikke mure fra 1800-tallet en harmonisk indretning, helt i den gamle slægtsejendoms stil. Selv om tiden unægteligt har sat sine spor, så kan man stadig fornemme den autentiske atmosfære omkring denne bolig.

Sault er hovedstaden i Lavendel. Udstillingerne i butikkernes vinduer har her samme farve som de omkringliggende marker, når de blomstrer frodigt. Stedet ligger 33 km nord for Apt og er udgangspunkt for nogle herlige gåture, med lavendelduften som følgesvend.


FRANKRIG

4

Et lille indblik… Op til 20 personer er der plads til i de 12 soveværelser, som alle har en håndvask. I dagligstuen er det tydeligt, at de antikke møbler og den rustikke kamin går godt i spænd med de nyere ting. Gardinerne i rette

stoffer og lysende farver giver rummene liv. Midt i den store park ligger en tennisbane samt et stort billardrum, som begge er til fri afbenyttelse. På grunden findes hele 15 parkeringspladser.

FPV 040 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m²: Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler:

20 12 3 400 30.000 1872/1998 

Velegnet til Famiilier Firmaer Skoleklasser

 

Paris

FPV040


„Hvem ville ikke gerne inviteres her til…“ Luksushus i Llucmajor på Mallorca Med ni soveværelser og ni badeværelser er her rigeligt med plads og rolig atmosfære for hele den store familie eller gruppe.

Pris fra kr. 178,- per person/dag ved fuld belægning

62

I dette hus er det muligt at arrangere bryllupper og andre fester med mange mennesker. Allerede køreturen ind på den store grund er en oplevelse, det kan sagtens ske, at man bliver mødt af en kanin eller en hærfugl på det sidste stykke af vejen. Selvom huset kun ligger 24 km fra Palma, kan livet nydes fuldstændig uforstyrret midt i naturen. Haven på 7000 m2 er indhegnet og ved poolen i den velplejede have, kan man rigtigt slappe af og lade tankerne

flyve. Majoris golfbanen ligger kun 4 km væk og de kendte sandstrande Colonia Sant Jordi og Es Trenc kan nås på 30 min. Playa de Palma befinder sig 10 km væk, og her findes flere restauranter, cafeer, diskoteker, butikker og meget mere. Byens opland strækker sig helt ned til Arenal i Palma-bugten. Den vigtigste seværdighed i nærheden af Llucmajor er klosterbjerget Randa, som ligger ca. 5 km. nord herfor.


SPANIEN

4

Et lille indblik… Dette lokale landsted i hacienda-stil ligger på øens sydlige del, på en grund på mere end 500.000 m2. Huset er omgivet af pinjeskove, mandelplantager, solbær, figenog andre frugttræer. Med 9 soveværelser og 9 badeværelser byder stedet også på god

plads til storfamilier og grupper, som her kan holde en behagelig og afslappet ferie, fest eller konference. Syv soveværelser har egen terrasse, det ottende har sågar to. Nogle værelser har eget fjernsyn og/eller køleskab. En gartner passer haven og poolen.

EML489 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m²: Byggeår/renovering: Pool 50 m²: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

18 9 9 550 500000 1934/2001  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Madrid

EML489


„Åbn portene for mine gæster“ til denne skønne „finca“ i Valdemossa

Der findes næppe et skønnere sted at klinke champagneglassene mod hinanden og lade snakken gå. Den smagfuldt møblerede foyer, husets elegante salon, den store fortryllende have og husets swimmingpool indbyder til uforstyrret samvær.

I en uimodståelig bjerglandsby ligger denne finca. Ved foden af bjerglandsbyen og det berømte kloster har man fra dette hus udsigt over dalen. Valdemossas beliggenhed er nærmest garant for frisk luft og et dejligt klima. På grund af husets Pris fra kr. 210,- per person/dag ved fuld belægning.

64

tykke mure og beliggenheden 600 m.o.h., har I brug for et tæppe om natten, selv i højsæsonen. Palma samt forskellige golfbaner nås på ca. 20 minutter. Valldemossas caféer, restauranter og øvrige butikker nås let til fods.


SPANIEN

5

Et lille indblik… Huset er velholdt med dobbeltværelser (ét af værelserne med en stor terrasse), fire badeværelser, to uafhængige suiter, to gæstetoiletter og et tilhørende værelse med bad. Suiterne har egen terrasse og store badeværelser, opholdsrum og egen indgang. Køkkenet befinder sig i grillhuset med

indgang mellem poolhuset og hovedbygningen. Ved siden af poolen findes desuden endnu et badeværelse med bruser. Den smagfuldt møblerede foyer, husets elegante salon, den store fortryllende have og husets swimmingpool indbyder til uforstyrret samvær.

EML116 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 20 m²: Grill: Havemøbler:

13 7 7 330 10000 1600/2008  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

Madrid

EML116


Jubilaren indbyder til et parti tennis på husets tilhørende tennisbane på Mallorca Hvem ville ikke gerne have sådan en invitation? Dette er huset til de kræsne gæster i hjertet af Mallorca, halvvejs mellem hovedstaden og de hvide sandstrande på øens nordside.

Et hyggeligt hus på Mallorca, halvvejs oppe af bjerget i „Puig de Sta Magdalena“ mellem „Inca“ og „Búger“.

Pris fra kr. 98,- per person/dag ved fuld belægning

66

Herfra kan I nyde en skøn udsigt og absolut intimitet. På bjerget ”Santa Magdalene” befinder sig i 287 m højde klosteret af samme navn.

Fra Puig de Magdalena har man en dejlig udsigt over Mallorcas landskab. Inca, som ligger 1,5 km fra huset, er en af de vigtigste byer mellem bjergene på øen. Inca siges at være ”Mallorcas anden hovedstad”. Læderindustrien har stor betydning for byen, hvor der også er en række indkøbscentre.


SPANIEN

4

Et lille indblik… Den enestående placering halvvejs oppe af „Puig Sta Magdalena“ gør at klimaet også på meget varme dage er behageligt. Et kig ud af et af husets vinduer vil helt sikkert gøre et stort indtryk på jer. I har udsigt over den store have med originale springvand, husets tennisbane og landets store vidder. Poolanlægget med naturligt

indbyggede klippesten indbyder til en forfriskende dukkert, men her er heller ikke langt til strandene i Alcudia og Pollenca. Et af værelserne på første sal er et gennemgangsværelse. Der er desuden tale om et ikke-ryger hus. I tilknytning til huset findes en 60 m2 stor sal, som kan lejes til at holde jeres fest.

EML116 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 28 m²: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

12 7 (6) 3 220 17000 1993  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

Madrid

EML497


La Dolce Vita i Italien! Sansepolcro i Toscana

Vidunderligt beliggende bondegård, der er velegnet til store grupper af gæster, med udsigt over Tiber-dalen. 10 soveværelser, syv badeværelser, stor udendørs swimmingpool, større terrasser med pizzaovn. Den store grund har egen vildbestand.

Pris fra kr. 75,- pr person/dag ved fuld belægning

68

Glæd jer bare til den italienske livsstil! Denne herlige bolig i natursten er ideel til mærkedage og famileferie, når man nu endelig har fået samlet hele „kompagniet“. En overdækket terrasse med adgang til den 60 m2 store swimmingpool bliver det helt naturlige samlingspunkt i middagstimerne. Her kan der også slappes af og så om aftenen, når bøfferne har fundet vej til grillen. Børnene plasker herligt rundt i poolen og de voksne nyder „livets vin“. Helt italiensk bliver det, når pizzaovnen arbejder på højtryk med jeres egne variationer

af „pizza italiana“. Udflugterne går ud i det toskanske landskab med helt specielle dufte eller byer som Anghiari eller Citta di Castello. Her kan man købe italienske specialiteter og toskanske vine, det herlige brød og salamien, der tilsammen bliver en ikke uvigtig del af hyggelige aftenstunder i spisestuen. Når lysten til helt nye omgivelser og oplevelser melder sig, sættes kursen med den nærliggende Adriaterhavskyst, hvor man i Rimini eller Fano kan nyde badelivet på italiensk maner!


ITALIEN

3

Et lille indblik… Den historiske bondegård ligger i 800 m højde. med en enestående udsigt til de store vidder i Tiber-dalen. Bygningen er indrettet og renoveret i rustik stil. Den består af seks uafhængige lejligheder. Gæsterne har en fælles taverne med åben kamin og megen plads i det fri til rådighed: Der er mange forskellige siddepladser både i solen og under de høje træer, såvel som en skøn overdækket terrasse og solterrasse med grill og pizzaovn. De mindste kan rigtigt folde sig ud på boccia-banen og

med legeredskaberne. Som et lille kuriosum kan vi nævne, at gården råder over et eget kapel! Huset hører til et gods med landbrug som udgangspunkt og derfor er der på stedet også en indhegnet skov og marker med rig vildbestand. Omgivelserne indbyder til vandreture og naturoplevelser af fineste karakter! Der er en delvist ikkeasfalteret vej frem til ferieboligen. Poolen kan benyttes fra midt i april til september. Økologiske produkter kan købes på stedet.

ITA186 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 60 m²: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

25 10 7 480 10.000 1500/1994  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

ITA186

Rom


Fortryllende omgivelser! Sansepolcro i Toscana

Skønt hus i natursten med vidunderlig beliggenhed. 10 soveværelser, syv badeværelser, stor udendørs swimmingpool med 12 solvogne, terrasse med grill og pizzaovn. Legehus til børnene.

Pris fra kr. 75,- pr person/dag ved fuld belægning

70

I vil blive begejstret for denne bolig! Uanset om hele selskabet nyder den uforlignelige udsigt over det toskanske landskab direkte fra husets dejlige udendørs pool eller sidder i det hyggelige køkken med en italiensk morgenmad, hvor ciabatta, salami og en god espresso forkæler smagsløgene. Dette skønne naturstenshus har en helt egen charme. De store udendørs arealer indbyder til lange spadsereture. Pizzaovnen tager gerne imod

selv de mest ekstraordinære påfund til den „hjemmekomponerede“ pizza, som familien højlydt giver karakter „råt for usødet“. På den store terrasse kan aftenerne nydes i fulde drag og de lune sommeraftener giver tid til herlig afrunding af en forrygende dag. Udflugter til byer som Citta de Castello eller Anghiari åbner øjnene for og smagen af de typiske toskanske specialiteter og man bør give sig selv tid til at studere de talrige seværdigheder.


ITALIEN

3

Et lille indblik… Boligen i natursten er indrettet og renoveret med nænsom hånd i rustik stil. Den består af fem uafhængige afdelinger og et centralt rustikt køkken med åben kamin. I stueetagen finder man desuden et fællesrum, tavernen. Den indhegnede swimmingpool med panoramudsigt og solterrasserne er udelukkende forbeholdt gæsterne i denne feriebolig. På den store grund er der forskellige siddearrangementer, en trækulsgrill og pizzaovn. De yngste har glæde af både legehus og –redskaber.

Barneseng kan på forespørgsel stilles til rådighed. Beboelsen hører til et gods baseret på landbrug med 300 ha indhegnet skov og marker, der indbyder til spadsereture. i det smukke toscanske landskab De nærliggende midderalderbyer Sansepolcro og Anghiari er spændende udflugtsmål. Den udendørs swimmingpool kan benyttes fra midt i april til september. Økologiske produkter kan købes på stedet. Der er en ikke-asfalteret tilkørselsvej til ferieboligen.

ITA266 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool: Grill: Havemøbler: Legeredskaber:

26 10 280 10.000 1500/2000  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

ITA266

Rom


Italiensk idyl! Crespina i Toscana

Hyggeligt stenhus med egen taverne. Seks soveværelser, fire badeværelser. Pizzaovn og stor terrasse.

Pris fra kr. 60,- pr person/dag ved fuld belægning

72

Har I altid haft et lille hemmeligt ønske om at føle „italienske dage“ på egen krop? Dette kan nu gå i opfyldelse! Det idylliske stenhus midt i skønne Toscana giver de allerbedste forudsætninger for oplevelser med pizza, pasta og „livets vand“. I ferieboligens egen taverne kan man kokkerere sammen og frembringe sande mesterværker af alle de italienske

specialiteter og derpå nyde resultatet ved det dækkede bord i haven. En passende vin finder man i den vinkælder, som befinder sig i umiddelbar nærhed af huset. På de store udflugtsdage går turen f.eks. til Pisa og dets skæve tårn eller middelaldermuren i Campo dei Miracoli, som giver en rundtur om den lille hyggelige by.


ITALIEN

3

Et lille indblik… Dette idylliske stenhus ligger på en vingård i bakkerne nær Pisa og indbyder til fantastiske dage. Udflugter til de nærliggende byer som Pisa, Firenze og Lucca byder på kulturelle oplevelser af helt særlig kvalitet. Vinkendere og –elskere har rig mulighed for at vurdere resultatet af de dejlige druer og købe „smagen af Toscana“ med hjem. De kulinariske komponenter sammensæt-

tes på grillen og således kan der inviteres til atmosfærefyldt taffel i det fri. Hvis aftenluften bliver en kende for frisk, trækker man ind til brændeovnen og hygger. På 1. sal har boligen bjælkeloft og delvist lav loftshøjde. Ved siden af huset ligger en vinkælder, der tilbyder vinsmagning og sælger egne produkter.

ITP222 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Grill: Havemøbler:

12 6 4 250 10.000 1900/2003 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

ITP222

Rom


Italien for livsnydere! San Giustino i Umbrien

Rustikt landhus i Tiber-dalen. Fem soveværelser, fem badeværelser og stort køkken. Overdækket haveareal, stor swimmingpool og poolområde med liggestole.

Pris fra kr. 67,- pr person/dag ved fuld belægning

74

Denne dejlige bolig er som skabt til fest eller ferie med flere familier. De separate afdelinger, der deler et fælles køkken, skaber idelle betingelser for et ophold, hvor der både lægges vægt på selskabelighedens festlige timer og respekten for privatsfære, når man vil trække sig lidt tilbage og lægge „benene op“. Den store grund og swimmingpoolen indbyder til leg og aktiviteter. Under det overdækkede haveareal kan man nyde stemningsfulde aftener med kræs

for smagsløgene som f.eks. typisk italiensk skinke og en passende vin. I haven finder man flere – delvist forhøjede – siddekroge, hvor den gode bog eller dybe samtaler har hjemme. Fælles udflugter kan føre gennem Italiens „grønne hjerte“ og forbi borge og klostre frem til Assisi, Spoleto eller Orvieto. Regionens helt store specialiteter som f.eks. vildsvin og trøfler kan nydes på restauranter nær ferieboligen.


ITALIEN

4

Et lille indblik... Dette rustikke landhus i den romantiske Tiber-dal er blevet stilfuldt renoveret og giver nu (med fire separate afdelinger) god plads til 14 personer. Både store familier eller vennegrupper kan arrangere sig her på bedste vis. I stueetagen ligger det store fælleskøkken med spisebord i forbindelse med en overdækket siddekrog i haven. Huset ligger på en stor og dejlig

beplantet havegrund. Den 72 m2 store udendørs swimmingpool og poolområdet med liggestole er ferieboligens største attraktion i sommerperioden. Den geografiske placering indbyder ganske automatisk til udflugter til Perugia, Assisi, Arezzo og Adriaterhavskysten. På forespørgsel er der mulighed for at hyre en kok og/eller leje en barneseng. Ferieboligen er handicapegnet.

IUP146 Maksimalt personantal: Antal soveværelser: Antal badeværelser: Huset m²: Grunden m² : Byggeår/renovering: Pool 72 m²: Grill: Havemøbler:

14 5 5 300 5.000 1880/2006  

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

IUP146

Rom


Ferie ved havet Klenovica i Kroatien

Fantastisk villa med havudsigt. Huset har 11 soveværelser og 10 badeværelser. Desuden 450 m2 terrasse og privat adgang til stranden.

Pris fra kr. 84,- per person/dag ved fuld belægning

76

I dette skønne hus har I muligheden for at tilbringe nogle uforglemmelige dage. I den indhegnede have findes en lille legeplads med sandkasse. Den private adgang til stranden sikre jer nogle sjove oplevelser i sandet og i vandet. Derudover findes der bordfodbold, bordtennis, billard, dart og en flipperautomat i huset, og foretrækker I badminton eller basketball har I også muligheden for at spille det. Den storslåede

indretning gør huset velegnet til en hver tænkelig fest, her er plads til alle. I det store køkken, kan I tilberede maden og den kæmpe store terrasse indbyder til, at man spiser sammen her. Men her er også rig mulighed for at trække sig tilbage efter en dag i fællesskabets ånd. Hvert lejlighed har et lille køkken og en hyggelig stue, således at huset egner sig til flere familier.


KROATIEN

5

Et lille indblik… Dette dejlige feriehus ligger direkte ved havet. Det er meget smukt indrettet med alle tænkelige faciliteter. I stuen finder I et lille modtagelsesværelse, en swimmingpool med vandrutsjebane, et spabad, et motionsrum og en sauna. Poolen er opvarmet og byder på en fantastisk havudsigt gennem glaspartierne. Disse kan fjernes om sommeren, så I kan slappe af på den store terrasse foran poolen og holde øje med børnene, der leger og bader på stranden foran huset. Stuen er derud-

over indrettet med en stor stue, et fælles køkken, et konferencerum, et legerum til børn, tre soveværelser og et badeværelse. På første sal ligger otte mindre lejligheder, der alle er indrettet med et køkken, en stue, et badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng. Den indhegnede have er udstyret med en lille legeplads med sandkasse. Ligeledes er der mulighed for at spille bordfodbold, bordtennis, billard, dart, flipper, badminton eller basketball.

CKN 160 Maksimalt personantal: 30 Antal soveværelser: 11 Antal badeværelser: 10 Huset m²: 1200 Grunden m²: 1800 Byggeår/renovering: 1970/ 2008 Pool 32 m²: Spabad: Sauna Grill: Havemøbler: Legeredskaber: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 

Zagreb

CKN160


Nyd livet på landet Pula- Sisan i Kroatien

Murstenshus i Istrien med typisk istrisk indretning. Seks soveværelser, 4 badeværelser og to terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Stor swimmingpool og fodboldbane på grunden.

Pris fra kr. 93,- per person/dag ved fuld belægning.

78

Her vil I kunne føle jer veltilpas og nyde nogle gode dage i familiens skød eller sammen med vennerne. Den store have med den 40m2 store udendørs pool og husets fodboldbane gør det umuligt for børnene at kede sig, og de voksne vil samtidig opleve huset som en lille oase. Når solen skinner, kan I hygge jer på den skønne

terrasse, og hvis det er en smule koldere i vejret, findes en lige så skøn overdækket terrasse, hvor I kan være sammen. Huset er indrettet på en måde, der er typisk for Istrien, og er meget forførende med de mange detaljer. De istriske specialiteter finder I, hvis I tager på en udflugt til Pula, som ligger lige i nærheden.


KROATIEN

4

Et lille indblik… I denne idylliske lille by ligger disse to halvdele af et dobbelthus. De er moderniserede og rummelige og indrettet i istrisk stil og med en kærlig hånd. Her kan I nyde det landlige liv i fulde drag. Den klare luft, den smukke natur og den absolutte stilhed, som kun bliver afbrudt af fuglenes kvidren om morgenen, vil begejstre jer. Der står en fodboldbane til børnenes rådighed på den

store indhegnede grund, hvor de rigtigt kan boltre sig. Den store terrasse bliver til jeres anden stue. Der kan I nyde solen og holde øje med børnene, mens de leger. Når det regner bliver den overdækkede terrasse til en oase og indbyder til hyggeligt samvær. De badelystne vil glæde sig over de mange bugter med grus- og stenstrande, som ikke ligger langt fra huset.

CIZ123 Maksimalt personantal: 14 Antal soverum: 6 Huset m²: 366 Grunden m² : 9000 Byggeår/renovering: 1918/ 2003 Pool 40 m²: Spabad: Grill: Havemøbler: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

Zagreb

CIZ123


Mere havudsigt Sibenik-Zaboric i Kroatien

Moderne hus med originale indretningsdetaljer. Fem soveværelser, tre badeværelser og en fantastisk havudsigt fra den rummelige stue, som kan åbnes ud til terrassen.

Pris fra kr. 143,- per person/dag ved fuldbelægning

80

Føl jer som filmstjerner i dette hus. Med den fantastiske havudsigt og den originale indretning lader dette hus intet tilbage at ønske. Hvad med at starte festen med en cocktail på den skønne terrasse? Eller nyd solnedgangen samtidig med forretten? Hovedretten, som I har forberedt i husets

vidunderlige køkken, kan indtages i den åbne stue, før desserten serveres på kajen foran huset, hvor gæsterne har muligheden for at stikke fødderne i vandet. Næste morgen kan I tage en dukkert i havet, før I kører mod Primosten for at ose og forkæle jer selv med kroatiske specialiteter.


KROATIEN

4

Et lille indblik… Tilbring jeres fest eller ferie i dette nye og moderne indrettede hus med en helt speciel atmosfære. Udover den smagfulde indretning finder I her overalt skønne detaljer. Stueetagen og første sal er forbundet via en udendørs trappe, mens første og anden sal er forbundet med en indvendig trappe. Den rummelige stue kan i løbet af få sekunder omdannes til en middelhavsoase ved at åbne terrassedørene.

Herfra kan I nyde den fantastiske udsigt over havet og stranden, som I kun skal krydse en vej for at nå. I nærheden finder I alt det, I har brug for på ferien: Restauranter, cafeer, indkøbsmuligheder og en promenade langs vandet. Hvis I ønsker at udforske området, skal I besøge byerne Vodice, Primosten eller Sibenik, der byder på mange fornøjelser.

CDV259 Maksimalt personantal: 12 Antal soveværelser: 5 Huset m²: 254 Grunden m² : 300 Byggeår/renovering: 1984/ 2008 Grill: Havemøbler: 

Velegnet til Familier Firmaer Skoleklasser

 -

Zagreb

CDV259


NOVASOL tilbyder jer yderligere 28.000 feriehuse I hele Europa

NOVASOL Blokhus Tel. 39 14 30 28 Fax 39 14 34 28

NOVASOL Varde Tel. 39 14 30 32 Fax 39 14 34 32

NOVASOL Fjellerup Tel. 39 14 30 37 Fax 39 14 34 37

NOVASOL Gilleleje Tel. 39 14 30 20 Fax 39 14 34 20

NOVASOL Vorupør Tel. 39 14 30 22 Fax 39 14 34 22

NOVASOL Blåvand Tel. 39 14 30 25 Fax 39 14 34 25

NOVASOL Ebeltoft Tel. 39 14 30 23 Fax 39 14 34 23

NOVASOL Vig Lyng Tel. 39 14 30 33 Fax 39 14 34 33

NOVASOL Søndervig Tel. 39 14 30 29 Fax 39 14 34 29

NOVASOL Fanø Tel. 39 14 30 34 Fax 39 14 34 34

NOVASOL Hejlsminde Tel. 39 14 30 38 Fax +45 39 14 34 38

NOVASOL Marielyst Tel. 39 14 30 27 Fax 39 14 34 27

NOVASOL Bjerregaard Tel. 39 14 30 30 Fax 39 14 34 30

NOVASOL Rømø Tel. 39 14 30 40 Fax 39 14 34 40

NOVASOL Sydals Tel. 39 14 30 21 Fax 39 14 34 21

NOVASOL Bornholm Tel. 39 14 30 35 Fax 39 14 34 35

NOVASOL Nr. Nebel Tel. 39 14 30 31 Fax 39 14 34 31

NOVASOL Jerup Tel. 39 14 30 24 Fax 39 14 34 24

NOVASOL Fyn Tel. 39 14 30 26 Fax 39 14 34 26

e37.pdf  
e37.pdf  

Ferieboliger til festlige lejligheder XXL - Ferieboliger til familiefesten, brylluppet, genforenings- festen med den gamle klasse og andre e...