VW Caddy Cargo katalog

Page 1

Den nye Volkswagen Caddy Cargo


Den nye Volkswagen Caddy Cargo Klar for alt Den nye Volkswagen Caddy Cargo er perfekt for den som har mye pü tapetet. Her er femte generasjon av den mest populÌre varebilen i sin klasse. Den er enda kraftigere, mer digital og mer allsidig enn før. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Den nye Volkswagen Caddy Cargo

03


1) Tillatt nyttelast varierer alt etter utstyr. 2) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 3) Innenfor systemets begrensninger. 4) For å bruke tjenestene i We Connect Fleet må du ha en Volkswagen-brukerkonto gjennom bedriften og logge deg på connectfleet.io med brukernavn og passord. I tillegg må du inngå en egen Connect Fleet-avtale med Volkswagen AG på nettet. Informasjon om hvilke frister for aktivering som gjelder etter utlevering av bilen for at du skal kunne bruke tjenestene i hele gratisperioden, finner du på https://connectfleet.io/home. Etter at den første We Connect Plus-tjenesteperioden er avsluttet, mot pristillegg. Leveres bare til modeller med kompatibelt infotainmentsystem. Leveres på et senere tidspunkt i kombinasjon med Composition Audio radio. 5) Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte. 6) Leveres bare til modeller med direktekoblingsgirkasse. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materialene kan se annerledes ut på bildet enn i virkeligheten.


Enda mer allsidig Ny og bredere Maxi-skyvedør, forskjellige skillevegger, nyttelast på inntil 723 kg1) og allsidige gulvbelegg.

Enda flere digitale løsninger

Ny, markant front med heksagonmønster, dynamiske, klare linjer og en rekke optimeringer for å oppnå lav luftmotstandskoeffisient.

Ny Innovision Cockpit2) med høy oppløsning, nye infotainmentsystemer2) med berøringsskjermer på inntil 10 tommer, Volkswagen We Connect Fleet digital flåtestyring2), 4) og induktiv2) lading av smarttelefoner.

Forbedret varerom

Forbedret førerplass

Sidehengslet bakdør uten vindu, ny elektrisk lukkehjelp for skyvedører og bakluke2), optimert LED-lys i varerommet, allsidige gulvbelegg.

Universelt oppbevaringskonsept, nye ergoComfort-seter2), armlener for forsetene2), passasjersete foran med nedfellbar seterygg og bordfunksjon2), 230-voltskontakt2).

Moderne design

Innovative transportløsninger Ny, separat låsing av varerommet, det nye nøkkelløse låse- og startsystemet Keyless Access/Advanced2), Trailer Assist2), 3), taklast inntil 100 kg.

Velkjent kvalitet

To akselavstander

Ny og robust førerplass

Den nye Volkswagen Caddy Cargo fås også som Caddy Cargo Maxi med lang akselavstand og ny, bredere Maxiskyvedør.

Instrumentpanelet, dør-, side- og seterammekledningene er i en mørk, holdbar farge.

Materialer med lang levetid og høy produksjonskvalitet, og pålitelige, nye motorer med betydelig lavere utslipp.

Delvis automatisert kjøring De nyeste førerassistentsystemene, bl.a. Lane Assist2), 3), 5), Side Assist2), 3), Trailer Assist2), 3) og ACC 2.02), 3), 6).

Transport på en ny måte

Se Volkswagen Caddy Cargo i aksjon på: vwn.de/der-neue-caddy-cargo

Den nye Volkswagen Caddy Cargo

05


Stor lastekapasitet Fremskritt I den travle arbeidshverdagen gir den nye Volkswagen Caddy Cargo alltid 100 %. Den har smarte funksjoner og stor arbeidskapasitet. I tillegg er den svært allsidig. Uansett hvilke utfordringer jobben har å by på, kan du stole på den nye Volkswagen Caddy Cargo og den nye Volkswagen Caddy Cargo Maxi.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Innhold Dører og låse- og startsystemet Keyless Access Førerplass Infotainmentsystem Digitale løsninger Førerassistentsystemer Lastsikring Motorteknologi Mobil arbeidsplass CustomizedSolution Utstyr Felger og setetrekk Lakkfarger Tekniske data

08 10 12 14 16 14 16 18 20 22 24 28 30 32

Den nye Volkswagen Caddy Cargo

07


01

1) Med skillevegg.

2) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Smarte løsninger Den nye Volkswagen Caddy Cargo har smarte løsninger som er til god hjelp i en arbeidshverdag full av utfordringer, for eksempel de brede skyvedørene på den nye Caddy Cargo Maxi.

02 | 03

01 Maxi-skyvedør. NYHET I tillegg til lengre akselavstand har den nye Caddy Cargo Maxi også bredere Maxi-skyvedør på hele 836 mm. Det er 141 mm bredere enn tidligere1) og bredt nok til at du får inn europaller på langs.

03 Nøkkelløst låse- og startsystem Keyless Access/Advanced.2) NYHET Med det automatiske låse- og startsystemet kan du låse dørene opp og igjen og starte bilen uten at du trenger å ta bilnøkkelen ut av bukselomma.

Elektrisk lukkehjelp.2) NYHET Med den elektriske lukkehjelpen trenger du bare trekke lett i skyvedørene og bakluken for å lukke dem, så tar de seg av den siste biten selv. Sidehengslede bakdører uten vindu.

02 Separat låsing av varerommet. NYHET Du kan låse opp varerommet uten å låse opp dørene til førerhuset.

NYHET

Den nye Volkswagen Caddy Cargo er den første Caddy-modellen med sidehengslede bakdører som standard.

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – dører og låse- og startsystemet Keyless Access

09


Mindre stress i hverdagen Få en godt organisert og mer avslappet arbeidshverdag. Den gjennomtenkte førerplassen i den nye Volkswagen Caddy Cargo har praktiske detaljer som det brede oppbevaringsrommet.

02

01 Åpent oppbevaringsrom. I det åpne oppbevaringsrommet foran frontruten kan du legge papirer og utstyr du må ha lett tilgjengelig. 02 Skuff.1) Den praktiske skuffen er perfekt for refleksvester, lommelykter og slepetau, slik at du alltid har det for hånden.

03 ergoComfort-forseter.1) NYHET ergoComfort-setene har mange innstillingsmuligheter og korsryggstøtte med 4-veis elektrisk justering. Setene anbefales av den tyske ryggforeningen Aktion Gesunder Rücken e.V.2) Online-trafikkinformasjon (We Connect Plus).3), 4), 5) Basert på oppdatert trafikkinformasjon fra Internett får du varsler om trafikkforstyrrelser, faresteder og redusert sikt. Tjenesten foreslår automatisk alternative ruter.

01

1) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 2) Kilde: Aktion Gesunder Rücken e.V.: https://www.agr-ev.de/de/ratgeber-produkte/produkte/2903-autositze 3) Leveres bare til modeller med kompatibelt infotainmentsystem. 4) For å bruke tjenestene i We Connect må du ha en Volkswagen ID-brukerkonto og logge deg på We Connect med brukernavn og passord. I tillegg må du inngå en egen avtale med Volkswagen AG på nettet for å få tilgang til We Connect eller We Connect Plus. For We Connect Plus må du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager etter utlevering av bilen for


04

04 Hurtigtaster.3) NYHET Du kan velge funksjoner du bruker ofte, som førerassistentsystemer, klimafunksjoner og parkeringshjelp, raskt med tastene. Funksjonene avhenger av bilens utstyr.

03

å kunne bruke tjenestene gratis i hele gratisperioden. 5) Etter at den første We Connect Plus-tjenesteperioden er avsluttet, mot pristillegg. alene kan se annerledes ut på bildet enn i virkeligheten.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materi-

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – førerplassen

11


01 | 02 | 03 1) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 2) Leveres bare til modeller med kompatibelt infotainmentsystem. 3) For å bruke tjenestene i We Connect må du ha en Volkswagen ID-brukerkonto og logge deg på We Connect med brukernavn og passord. I tillegg må du inngå en egen avtale med Volkswagen AG på nettet for å få tilgang til We Connect eller We Connect Plus. For We Connect Plus må du registrere bilen på portal.volkswagenwe.com innen 90 dager etter utlevering av bilen for å kunne bruke tjenestene gratis i hele gratisperioden. Etter at den første We Connect Plus-tjenesteperioden er avsluttet, mot pristillegg. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materialene kan se annerledes ut på bildet enn i virkeligheten.


Mer digital enn noensinne Den nye Volkswagen Caddy Cargo kan leveres med mange digitale løsninger som ekstrautstyr, for eksempel Innovision Cockpit.

01 Innovision Cockpit.1) NYHET Den innovative Innovision Cockpit er en kombinasjon av Digital Cockpit og navigasjonssystem.

06 Online-målimport (We Connect Plus).2), 3) I stedet for å legge inn mål i navigasjonssystemet, kan du sende mål til bilen ved hjelp av We Connect.

02 Multifunksjonsratt.1) NYHET Det brukervennlige multifunksjonsrattet gir godt grep. Muligheten til å styre mange av bilens funksjoner, f.eks. cruise control eller infotainmentsystemet, fra rattet gjør alt så mye enklere.

07 Trådløst nettverk.1) NYHET Det integrerte trådløse nettverket gir stabil internettforbindelse for inntil åtte enheter. Du kan kjøpe datapakker i infotainmentsystemet.

06

04

05

03 Stemmestyring.1), 2) NYHET Aktiveres med talekommandoen «Hallo Volkswagen». Lar deg styre radio, kompatible smarttelefoner, klimaanlegget og navigasjonssystemet med stemmen. 04 Comfort grensesnitt for mobiltelefon.1), 2) Smarttelefoner som legges i rommet, kobles automatisk til den utvendige antennen. Kompatible telefoner lades også trådløst.

07

05 Områdevarsel (We Connect Plus).2), 3) Tjenesten varsler deg hvis bilen kjører inn i eller ut av definerte områder på bestemte tider av døgnet. Den nye Volkswagen Caddy Cargo – infotainment

13


Rear Cross Traffic Alert utmanøvreringsassistent.1), 2)

Trailer Assist tilhengerassistent.1), 2), 3) NYHET

Front Assist avstandskontrollsystem.2) NYHET

Gjør det enklere å kjøre med tilhenger når du skal parkere i luker på tvers og når du skal rygge.

Oppdager fotgjengere, syklister og biler i kjøreretningen og varsler deg i farlige situasjoner. Hvis du ikke reagerer i tide, foretar systemet en automatisk nødbremsing eller en unnamanøver i kritiske situasjoner.

NYHET

Når du rygger ut av en parkeringsplass, overvåker systemet området bak og på sidene av bilen, registrerer objekter som nærmer seg bilen, og bremser automatisk om det er fare for kollisjon.

Automatisk avstandsregulering ACC 2.0 med Stop & Gofunksjon.1), 2), 4) NYHET

Travel Assist kjøreassistent med Emergency Assist.1), 2), 4)

Hjelper deg å holde riktig avstand til kjøretøyet foran og kjører i gang igjen etter et kort stopp i kø eller bytrafikk.

Kombinerer funksjonene til ACC 2.0, Lane Assist og Emergency Assist for å gjøre det mer behagelig å kjøre lange strekninger.

NYHET

Førerassistentsystemer Den nye Volkswagen Caddy Cargo er utstyrt med en rekke førerassistentsystemer1) som bidrar til en avslappet kjøretur og kan hjelpe deg i kritiske situasjoner. Se en film om de forbedrede og de nye førerassistentsystemene på vwn.de/fas 1) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 2) Innenfor systemets begrensninger. måte. 6) Leveres bare til modeller med kompatibelt infotainmentsystem.

3) Leveres på et senere tidspunkt.

4) Leveres bare til modeller med direktekoblingsgirkasse.

5) Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull


Lane Assist kjørefeltassistent med styrehjelp.1), 2), 5) Registrerer kjørefeltet ved hjelp av et multifunksjonskamera og korrigerer styringen hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet i over 60 km/t og du ikke har satt på blinklyset.

Emergency Assist.1), 2) NYHET

Ryggeassistent.1), 2)

Trafikkskiltgjenkjenning.1), 2), 6)

Griper inn hvis du får et illebefinnende. Systemet reagerer på inaktivitet med en varsellyd og et rykk i bremsene, og bremser om nødvendig bilen helt ned på en kontrollert måte.

Systemet bremser automatisk når du kjører inn i og ut av parkeringsluker hvis parkeringssensorene eller feltskifteassistenten oppdager en hindring.

Registrerer fartsgrenser, forbikjøringsforbud og tidsog væravhengige begrensninger ved hjelp av et spesielt kamera og informerer deg.

Side Assist feltskifteassistent.1), 2) NYHET En LED-indikator i sidespeilet tennes for å varsle om kjøretøyer i blindsonen og kjøretøyer som nærmer seg bak- eller forfra.

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – førerassistentsystemer

15


01

* Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Bygget for store oppgaver Med robuste materialer og innovativ teknologi takler den nye Volkswagen Caddy Cargo så å si alle utfordringer arbeidsdagen bringer.

02

01 Skillevegg. Den optimerte formen på skilleveggen buer inn i lasterommet og gir god plass til skuldrene både for føreren og passasjeren. 02 Høy taklast. Du kan frakte last på opptil 100 kg på taket til den nye Volkswagen Caddy Cargo.

04 Gummigulv. Det robuste gummigulvet er sklisikkert og lett å holde rent.

03 | 04

Tregulv.* NYHET Det stabile belegget på lasteflaten beskytter gulvet i bilen. Det er laget av flere lag limt bøk, og er vanntett og sklisikkert. Ny og robust førerplass Setestoffene og kledningene i kupeen er slitesterke og motstandsdyktige mot skitt.

03 Surrekroker. Du kan feste tung last trygt til gulvet i den nye Volkswagen Caddy Cargo med de seks utvippbare surrekrokene.

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – sikring av last

17


Nye motorer Enten du kjører på motorveien, i byen eller på byggeplassen, tilpasser den nye Volkswagen Caddy Cargo seg optimalt kjøreprofilen din med den nyeste generasjonen motorer, direktekoblingsgirkasse og 4MOTION firehjulsdrift.

01

01 Direktekoblingsgirkasse.1) 2) Den nye Volkswagen Caddy Cargo kan leveres med 7-trinns direktekoblingsgirkasse som girer automatisk uten avbrudd i trekkraften. 02 4MOTION firehjulsdrift.1), 2), 3) Firehjulsdriften tilpasser kraftoverføringen til hjulene automatisk i henhold til kjøresituasjonen. Dette gir optimale kjøreegenskaper og høy kjøredynamikk, også på veier uten fast dekke.

Forbedret avgassrensing. NYHET Innovativ totrinns AdBlue-innsprøyting gir lavere NOx-utslipp fra TDI-motorene enn på forgjengermodellen. Dette oppnås ved hjelp av dobbelt AdBlue®innsprøyting foran de to reduksjonskatalysatorene, som er plassert etter hverandre. En spesiell katalysator bak den selektive katalytiske reduksjonen hindrer også utslipp av overflødig ammoniakk. Effektive motorer. NYHET De fire forbrenningsmotorene som leveres til den nye Volkswagen Caddy Cargo er blant de mest effektive og økonomiske TSIog TDI-motorene noensinne i denne klassen.

1) Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. 2) Leveres ikke til alle motorer. kan se annerledes ut på bildet enn i virkeligheten.

3) Leveres på et senere tidspunkt.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materialene


02

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – motorteknologi

19


01

* Ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materialene kan se annerledes ut pĂĽ bildet enn i virkeligheten.


03

Gjør arbeidsdagen enklere Den nye Volkswagen Caddy Cargo gjør det enkelt å utføre de fleste arbeidsoppgaver.

01 Bordfunksjon.* NYHET Når seteryggen på passasjersetet foran felles ned, får du et skrivebord med praktiske oppbevaringsmuligheter, en gummistrikk til å holde store mapper på plass og holder til smarttelefon.

02

02 230-voltskontakt.* Den lett tilgjengelige plasseringen i skilleveggen gjør det enkelt å lade bærbart utstyr som laptoper og verktøy i førerhuset. 03 LED-lys i varerommet. Den energisparende LED-teknologien lyser hele lasterommet godt opp uten å tappe bilbatteriet.

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – mobil arbeidsplass

21


Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Perfekt tilpasset Du kan tilpasse Volkswagen Caddy Cargo til de fleste bruksområder. Spesielt det nye akselsystemet med større lastebredde gir gode muligheter for ombygging.

02

01 Sortimo SR5 på førersiden. Det intelligente hyllesystemet gjør at komponentene kan tilpasses perfekt til konturen av sideveggene, slik at lasterommet kan utnyttes optimalt. Selv om det settes opp hyller på begge sider av lasterommet, er det fortsatt plass til europaller. 02 Sortimo SR5 på passasjersiden. Gjør det mulig å få direkte tilgang fra skyvedøren med en dreibar modul. Modulen kan dreies 90 grader i forhold til innredningen, og leveres med tre skuffer. I tillegg er det en nedfellbar skrustikke på siden av hyllen.

Vi finner en løsning for deg Du finner beskrivelser av alle påbygg og ombygginger og kontaktopplysninger til våre premiumpartnere her: umbauportal.de.

01

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – CustomizedSolution

23


01

Utstyr

03 I 04

Utvendig design Grå støtfanger Støtfanger, dør- og baklukehåndtak i bilens farge Sortlakkerte sidespeilhus NYHET Dørhåndtak i bilens farge Grill uten kromlist NYHET Sort eller sølvfarget takreling H7-hovedlykter LED-hovedlykter NYHET LED-baklykter NYHET Elektrisk justerbare sidespeil Elektrisk justerbare og oppvarmbare sidespeil Elektrisk justerbare, oppvarmbare og inn-/utvippbare sidespeil

● ● ● ● ● ●

02

● ● ● ● ● ●

Infotainment og tilkobling 8,25-tommers Composition radio NYHET 10-tommers Ready 2 Discover radio NYHET 10-tommers Discover Media navigasjonssystem NYHET 10-tommers Discover Pro navigasjonssystem NYHET DAB+ radio Stemmestyring NYHET Bluetooth-håndfrianlegg App-Connect Comfort grensesnitt for mobiltelefon inkl. induktiv ladefunksjon NYHET USB-C-port med ladefunksjon på førerplassen NYHET USB-C-porter med lade- og dataoverføringsfunksjon på førerplassen NYHET

03 Discover Media navigasjonssystem. Systemet har 10-tommers berøringsskjerm og fire høyttalere med 2D-/3D-navigasjon, mange kartalternativer, gratis kartoppdateringer over Internett, We Connect1) og We Connect Plus1), 2).

● ● ● ● ● ● ●

01 Composition radio. Systemet med 8,25-tommers berøringsskjerm i farger og inntil fire høyttalere har to USB C-porter i midtkonsollen, Bluetooth-funksjon for mobiltelefoner og DAB+. Systemet støtter We Connect1) og We Connect Plus1), 2).

● ● ● ●

1) For å bruke tjenestene i We Connect må du ha en Volkswagen ID-brukerkonto og logge deg på We Connect med brukernavn og passord. I tillegg må du inngå en egen avtale med Volkswagen AG på nettet for å få tilgang til We Connect eller We Connect Plus. For We Connect Plus må du registrere bilen på portal.volkswagen-we.com innen 90 dager etter utlevering av bilen for å kunne bruke tjenestene gratis i hele gratisperioden. 2) Etter at den første We Connect Plus-tjenesteperioden er avsluttet, mot pristillegg. 3) For å kunne bruke We Upgrade-produkter må du ha en Volkswagen ID-brukerkonto, en gyldig We Connect-avtale og kunne legitimere deg som hovedbruker (det vil si bekrefte forbindelsen mellom brukerkontoen din og bilen). I tillegg må bilen ha de tekniske funksjonene og maskinvaren som kreves for de enkelte We Upgrade-funksjonene. Hovedbrukeren kan se hvilke We Upgrade-funksjoner som er tilgjengelige for bilen i nettbutikken eller In-Car Shop. 4) Innenfor systemets begrensninger. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg. Materialene kan se annerledes ut på bildet enn i virkeligheten.

02 Ready 2 Discover radio. I tillegg til funksjonene i Composition radio har systemet 10-tommers berøringsskjerm i farger og smarttelefonintegrasjon. Du har også mulighet til å kjøpe og aktivere navigasjonsfunksjoner senere i nettbutikken.

04 Discover Pro navigasjonssystem. I tillegg til funksjonene i Discover Media navigasjonssystem har systemet stemmestyring, trådløs App-Connect, Streaming & Internett og We Connect Plus1), 2) i tre år. We Connect-oppgraderinger3) kan legges til. Det avanserte systemet kan i tillegg vise navigasjonskartet i Digital Cockpit og leveres med trafikkskiltgjenkjenning som standard4).


06

Førerplass Hanskerom med lås og lys Oppbevaringsrom i taket Førersete med høydejustering Passasjersete med høydejustering Passasjersete med nedfellbar seterygg og bordfunksjon Manuell korsryggstøtte i forsetene ergoComfort-forseter NYHET Armlener for forsetene NYHET Skuffer under forsetene Multifunksjonsratt NYHET Multifunksjonsratt i skinn NYHET Shift-by-wire for direktekoblingsgirkasse Stor kjørecomputer Digital Cockpit NYHET Innovision Cockpit NYHET Elektriske vindushevere Teppegulv Gummigulv Gulvmatter Innvendig LED-belysning NYHET 12-voltskontakt 230-voltskontakt NYHET

● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

09

● ● ● ● ● ●

07

● ● ● ● ● ●

08 Manuelt klimaanlegg med elektronisk regulering inkl. støv- og pollenfilter. Muliggjør trinnløs regulering av kupétemperaturen.

Klimaregulering og solskjerming Manuelt klimaanlegg med elektronisk regulering inkl. støv- og pollenfilter NYHET Climatronic klimaanlegg med to soner inkl. AirCare Setevarme i forsetene Elektrisk lufttilleggsvarmerNYHET Ekstra varmeapparat med fjernkontroll Solskjerm med billettlomme Solskjerm med billettlomme og speil Frontruteoppvarming inkl. oppvarmbare spylerdyser NYHET Bakruteoppvarming Varmedempende glass

08

09 Climatronic klimaanlegg med to soner inkl. AirCare. Det helautomatiske klimaanlegget med allergifilter holder den innstilte temperaturen for føreren og passasjeren foran konstant ved hjelp av ulike sensorer.

● ● ● ● ● ● ● ●

06 Ratt. Gir godt grep og kan justeres i høyden og lengden.

07 Multifunksjonsratt. Gjør det enklere å betjene de ulike systemene under kjøring. Multifunksjonsratt i skinn. Det brukervennlige rattet gir godt grep. På biler med direktekoblingsgirkasse gir ekstra girtaster smidige girskift.

Standardutstyr

Ekstrautstyr

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – utstyr

25


Varerom Vindu til varerommet 12-voltskontakt Innvendig belysning LED-lys i varerommet NYHET LED-spoter i bakluken Sidehengslede bakdører uten vindu Sidehengslede bakdører med vindu Bakluke med vindu Vindusvisker på bakruten med intervallvisking Elektrisk lukkehjelp på bakluken NYHET Lukket skillevegg Skillevegg med vindu og beskyttelsesgitter NYHET Skillevegg med gitter Gummigulv Tregulv Seks surrekroker, kan vippes ut og senkes Tilhengerfeste, fast, inntil 1500 kg tilhengervekt1) inkl. tilhengerstabilisator Tilhengerfeste, avtakbart, inntil 1500 kg tilhengervekt1) inkl. tilhengerstabilisator

01

03

02

04

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

Sikkerhetssystemer Nødanropstjeneste NYHET Multikollisjonsbrems2) Antiskrensregulering2) Blokkeringsfrie bremser (ABS) Antispinnregulering (ASR) Elektronisk differensialbrems (EDS) Frontkollisjonsputer foran Side- og hodekollisjonsputer foran Front-, side- og midtkollisjonsputer og kollisjonsgardiner foran NYHET Trepunkts sikkerhetsbelter med beltestrammere foran Beltevarsling Elektronisk startsperre Tyverialarm med kupéovervåkning og borttauingsbeskyttelse Sentrallås med to fjernkontroller og innvendige brytere Separat låsing av varerommet

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

01 Bakluke med vindu. Lett å åpne og egner seg bra til å søke ly under ved regnvær takket være den store åpningshøyden. Den brede glassruten utvider synsfeltet. 02 Sidehengslede bakdører uten vindu. Bakdørene er i samme høyde som taket og er delt i forholdet 2:1. De har en maksimal åpningsvinkel på rundt 180°.

1) Tillatt tilhengervekt varierer alt etter motor. 2) Innenfor systemets begrensninger. 3) Leveres bare til modeller med kompatibelt infotainmentsystem. 4) Leveres bare til modeller med direktekoblingsgirkasse. 5) Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte. 6) Leveres på et senere tidspunkt. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

03 Skillevegg med vindu og beskyttelsesgitter. Den skråstilte ruten hindrer refleksjoner i førerens synsfelt. Gitteret beskytter ruten, for eksempel ved plutselig nedbremsing. 04 Lukket skillevegg. Skiller passasjerrommet komplett fra varerommet.


05

Sikkerhetssystemer (forts.) Nøkkelløst låse- og startsystem Keyless Start NYHET Nøkkelløst låse- og startsystem Keyless Start/Advanced3) NYHET Automatisk avblendbart innvendig speil

● ● ●

Førerassistentsystemer Elektromekanisk styring Automatisk avstandsregulering ACC 2.0 med Stop & Go-funksjon2), 4) NYHET Front Assist avstandskontrollsystem2) med fotgjenger-/syklistbeskyttelse, unnamanøvreringshjelp og City-nødbremsfunksjon Trafikkskiltgjenkjenning2), 3) Cruise control inkl. hastighetsbegrenser2) Side Assist feltskifteassistent med blindsonevarsler2) NYHET Lane Assist kjørefeltassistent med styrehjelp.2), 5) Travel Assist førerassistentsystem med Emergency Assist.2), 4) NYHET Parkeringssensorer foran og bak2) Rear View ryggekamera2) Ryggeassistent2) Park Assist parkeringsassistent2) Utmanøvreringsassistent2) NYHET Trailer Assist tilhengerassistent2), 6) NYHET Automatisk kjørelysfunksjon og velkomst- og avskjedslys2) Lys- og siktpakke2) Tåkelys med integrerte adaptive lys2) Light Assist fjernlysregulering2) Adaptive lys og allværslys for LED-hovedlykter2) Tretthetsvarsling2) Dekktrykkvarsling2) Dekktrykkontrollsystem, måler direkte2), 3) NYHET Elektronisk parkeringsbrems med auto hold-funksjon2)

Standardutstyr

Ekstrautstyr

● ● ●

● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●

06

05 Tregulv. Ideelt egnet for lasting av europaller. Det robuste bøketreet limt i fem lag med en tykkelse på 10 mm gir en sklisikker overflate.

● ●

06 Tilhengerfeste, avtakbart, inntil 1500 kg tilhengervekt1) inkl. tilhengerstabilisator. Kan tas av og settes på med noen enkle grep.

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – utstyr

27


Felger

16"

17

"

* Avhengig av motor-/girkassekombinasjon.

01

02

03

04

Av trykktekniske årsaker er det ikke mulig å gjengi fargene slik de er i virkeligheten. Bildene må derfor bare betraktes som veiledende, og ikke som reelle fargeprøver. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

05


Setetrekk

Felger 01 Stålfelg med hjulkapsel 6,5 J x 16. Sort, med 205/60 R 16 dekk. 02 Wien lettmetallfelg NYHET 6,5 J x 16. I briljantsølv, med 205/60 R 16 dekk. 03 Stålfelg med hjulkapsel 6,5 J x 17.* Sølvfarget, med 215/55 R 17 dekk. 04 Colombo lettmetallfelg NYHET 6,5 J x 17. Glanset sort, med 215/55 R 17 dekk. 05 Barahona lettmetallfelg NYHET 6,5 J x 17. I briljantsølv, med 215/55 R 17 dekk. Helårsdekk 205/60 R 16 eller 215/55 R 17

06

07

Setetrekk 06 Stofftrekk i Double Grid-design NYHET 07 Robust stofftrekk i Robusta-design NYHET 08 Setetrekk i kunstskinn i Pure Diamond-design

● ● ●

08

Standardutstyr

Ekstrautstyr

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – felger og setetrekk

29


Lakkfarger

Standard 01 Candy White 02 Cherry Red 03 Pure Grey 04 Bright Orange

● ● ● ●

Metallic 05 Reflex Silver 06 Mojave Beige 07 Costa Azul NYHET 08 Golden Green NYHET 09 Fortana Red 10 Indium Grey 11 Copper Bronze NYHET 12 Starlight Blue

● ● ● ● ● ● ● ●

Perleeffekt 13 Deep Black

Av trykktekniske årsaker er det ikke mulig å gjengi fargene slik de er i virkeligheten. Bildene må derfor bare betraktes som veiledende, og ikke som reelle fargeprøver. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.


Standard

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

Metallic

Perleeffekt

13

Standardutstyr

Ekstrautstyr

Den nye Volkswagen Caddy Cargo – lakkfarger

31


Tekniske data

Maks. vareromshøyde

1272/1275

Caddy Cargo

Lastekanthøyde

586/589

Mål i mm1)

Caddy Cargo Maxi

890/890

Akselavstand 2755/2970 855/993 Bilens lengde 4500/4853

Mål1) Varerom Volum2) i m3 Bredde x høyde i mm Skyvedør Bredde x høyde i mm Sidehengslet bakdør Bredde x høyde i mm Bakluke Bredde x høyde i mm Snudiameter i mm

Caddy Cargo

Caddy Cargo Maxi

3,1 1614 x 12723)

3,7 1614 x 12754)

6955) / 703 x 1096

8365) / 846 x 1096

1234 x 1122

1234 x 1122

1234 x 11306)

1234 x 11306)

11 400

12 100

inntil 6767) inntil 15008) inntil 100

inntil 7237) inntil 15008) inntil 100

Lastekapasitet i Caddy Cargo varebil

Europaller 800 x 1200 mm

Euro 3-paller 1000 x 1200 mm

Varetralle 720 x 830 mm

Vekt (i kg) Nyttelast Tillatt tilhengervekt Maks. taklast

Caddy Cargo Caddy Cargo Maxi

1) De oppgitte verdiene er omtrentlige verdier. Målene kan variere på grunn av produksjonstoleranser. 2) Iht. VDA-/SAE-målemetode. 3) Maks. vareromshøyde. Lastehøyde uten gulvbelegg 1259 mm. takantenne. 7) Tillatt nyttelast varierer alt etter utstyr. 8) Tillatt tilhengervekt varierer alt etter motor. 9) Målt i gulvhøyde. Bildene viser ekstrautstyr som leveres mot pristillegg.

4) Maks. vareromshøyde. Lastehøyde uten gulvbelegg 1264 mm.

5) Med skillevegg.

6) Med


1230/1230

1614/1614

Total høyde 1856/18601) Sporvidde 1855/1855 Bredde med sidespeil 2100/2100

Varerom9) med skillevegg 1797/2150

Bredere Maxi-skyvedør (8365)/846 x 1095 mm) i Caddy Cargo Maxi1)

Europaller 800 x 1200 mm

Varetralle 720 x 830 mm Den nye Volkswagen Caddy Cargo – tekniske data

33


Den nye Volkswagen Caddy Cargo Utgave: November 2020 Med forbehold om trykkfeil og endringer vwn.no

Din Volkswagen-forhandler

Bruk av mobile online-tjenester fra We Connect er mulig via en integrert internettforbindelse. Med unntak av Streaming & Internett-tjenestene dekkes kostnadene for dataoverføring innenfor dekningsområdet i Europa av Volkswagen AG, . Hvis du vil bruke Streaming & Internett-tjenestene og det trådløse nettverket, kan du kjøpe datapakker fra den eksterne mobilleverandøren Cubic Telecom. Du får da tilgang til disse tjenestene i flere europeiske land. Informasjon om priser og hvilke land som dekkes, finner du på vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du bruke nettradio og mediestrømming via en mobil enhet (f.eks. en smarttelefon) som kan fungere som mobilt trådløst nettverk. I så fall krever bruken av disse tjenestene at du har eller inngår en mobilavtale med en mobiloperatør, og de er bare tilgjengelige innenfor mobilnettets dekningsområde. Avhengig av mobilavtale kan nedlasting av datapakker fra Internett medføre høye kostnader, spesielt ved bruk i utlandet (f.eks. roaming-avgifter). For å kunne bruke gratisappen We Connect må du ha en smarttelefon med egnet iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort som støtter bruk av mobildata. Du må ha eller inngå en mobilavtale med en mobiloperatør. Det er ikke sikkert at de enkelte tjenestene som beskrives i We Connect- og We Connect Plus-pakkene er tilgjengelige i alle land. Tjenestene er tilgjengelige i avtaleperioden. Endringer av innhold kan forekomme i avtaleperioden. Ta kontakt med din Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler for mer informasjon eller les mer på vwn.no. Ta kontakt med din mobiloperatør for informasjon om priser.