__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1


K O R K E A L U O K K A I N E N , K O T I M A I N E N , H A J U S T E E T O N K A M PA A M O T U O T E S A R J A Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme kehittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. On tärkeää valita raaka-aineet, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti – laadusta tinkimättä. Kun haluat vähentää kemikaalikuormitustasi, vähemmän on enemmän. Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen DS-sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken tämän löydät DS-sarjasta! DS-sarjan kaikki hiustenhoito­tuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla. Tuotesarja on vegaaninen.* * Ei koske DS Heat Protection Spray -lämpösuojaa


L E S S M O R E

I N G R ED I EN T S . PER F O R M A N C E .


H A I R C A R E

COLOR / Kosteutusta ja elinvoimaa normaaleille, vaurioituneille ja värikäsitellyille hiuksille. Intensiivisesti kosteuttava shampoo ja hoitoaine säilyttävät hiusvärin kirkkaana ja eloisana sekä palauttavat hiusten luonnollisen kiillon. Hiuksista tulee helpommin käsiteltävät ja ne tuntuvat pesun jälkeen ihanan pehmeiltä, vahvistuneilta ja elinvoimaisilta. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.


H A I R C A R E

VOLUME / Tuuheutta ohuille, hennoille ja värikäsitellyille hiuksille. Koostumukseltaan kevyt shampoo ja hoitoaine kosteuttavat hiusta tehokkaasti latistamatta hiusta. Antaa volyymia tehden hiuksista kimmoisat ja ryhdikkäät. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja täyteläisiltä. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.


H A I R C A R E

BLOND / Tehokasta taittoa vaaleille ja harmaille hiuksille. Kun haluat puhtaan vaaleat hiukset, valitse DS Blond Shampoo. Runsas pigmenttipitoisuus taittaa erittäin tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä vivahteita ja hiuksista tulee puhtaan vaaleat sekä kirkkaat. Hoitoaine kosteuttaa, hoitaa ja selvittää latistamatta hentojakaan hiuksia. Hiuksista tulee kiiltävät ja runsaan tuntuiset. Shampoo ja hoitoaine sisältävät UV-suojan.


DS

H A I R C A R E


H A I R C A R E

Täydentävät hoitotuotteet Vaurioituneet ja kuivat latvat vaativat usein erityishoitoa. Täydentävillä hoitotuotteilla lisäät hoitotehoa juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan.


H A I R C A R E

INTENSIVE MOISTURE MASK Tehohoito kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Ravitsee ja kosteuttaa intensiivisesti hiusta palauttaen kuivien ja vahingoittuneiden hiusten luonnollisen kiillon sekä elinvoiman. Lisää hiusten käsiteltävyyttä, selvittää ja silottaa hiusta. Tekee hiukset pehmeän ja silkkisen tuntuisiksi. Sisältää UV-suojan.

L E AV E - I N C O N D I T I O N E R Koostumukseltaan kevyt hoitosuihke kosteuttaa hiusta tehokkaasti tehden hiuksista helpommin käsiteltävät ja pehmeän tuntuiset. Vähentää hiusten sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja ehkäisee hiusvärin haalistumista. Sisältää UV-suojan.

HAIR SERUM Koostumukseltaan kevyt seerumi imeytyy nopeasti hiuksiin tehden niistä helpommin käsiteltävät ja silkkisen pehmeät. Hiuksista tulee kiiltävät ja hoidetun näköiset. Sopii kaikille hiustyypeille ja -pituuksille. Erittäin riittoisa. Sisältää UV-suojan.


DS

M I N ER A L

R EM OV I N G


D S K O L M I VA I H E I N E N M I N E R A A L I E N P O I S T O - K O N S E P T I Epäpuhtaudet hiuksissa ja hiuspohjassa tarkoittavat normaalia talia ja muotoilutuotteiden jäämiä. Näiden lisäksi hiuksiin kertyy veden ja ilman mukana mineraaleja, kuten kuparia, rautaa, kalsiumia, magnesiumia ja klooria. Nämä saavat hiusvärin näyttämään samealta ja etenkin vaaleissa hiuksissa saattaa näkyä jopa värjäytymiä. DS-tuotesarja sisältää kolmivaiheisen mineraalienpoisto -konseptin sekä tehokkaat erikoistuotteet hiusten syväpuhdistamiseen.

/ Step 1 Lisää kosteisiin hiuksiin Mineral Removing

10–30 minuuttia. Huolehdi, että hiukset pysyvät

Shampoo. Vaahdota, anna vaikuttaa 1–5 minuutin

kosteina koko vaikutusajan. Huuhtele huolellisesti

ajan ja huuhtele huolellisesti. Jatka käsittelyä DS

ja jatka käsittelyä DS Mineral Removing Balmilla.

Mineral Removing Elixirillä. / Step 3 / Step 2

Levitä tasaisesti pyyhekuiviin hiuksiin, anna

Levitä Mineral Removing Elixir tasaisesti kaikkialle

vaikuttaa 5–10 minuutin ajan ja huuhtele huolel-

hiuksiin shampoopesun jälkeen ja anna vaikuttaa

lisesti.


H A I R C A R E


H A I R C A R E

MINERAL REMOVING SHAMPOO Syväpuhdistava shampoo poistaa tehokkaasti hiuksista mineraalikertymät, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Hellävarainen koostumus antaa hiuksiin kiiltoa, kirkastaa hiusväriä ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä.

MINERAL REMOVING ELIXIR Hoitoneste puhdistaa tehokkaasti mineraalien aiheuttamat värjäymät hiuksista, kloorin sekä muotoilutuotteiden jäämät. Elvyttää hiusväriä ja tekee hiuksista kiiltävät. Suositellaan käytettäväksi 1–2 kertaa kuukaudessa

MINERAL REMOVING BALM Hoitoaine viimeistelee hiusten syväpuhdistuksen ja mineraalien poiston. Sulkee hiussuomut, jolloin hiuksista tulee helpommin käsiteltävät, kiiltävät ja pehmeän tuntuiset.


DS

S T Y L I N G DS

S T Y L I N G


S T Y L I N G

Pohjustus ja esivalmistelu Hiukset on hyv채 suojata tehokkailla pohjustustuotteilla ennen muotoilutuotteiden lis채채mist채. Pohjustustuotteilla suojaavat hiusta mekaaniselta rasitukselta ja esivalmistelevat hiuksen muotoilutuotteille, jolloin saat kampauksellesi maksimaalisen suojan ja pidon.


S T Y L I N G

PRE STYLING CREAM Koostumukseltaan samettisen pehmeä muotoiluvoide antaa kevyttä pitoa ja joustavaa tukea muotoiluun, föönaamiseen ja kihartamiseen. Kosteuttaa kevyesti, vähentää hiusten sähköisyyttä, silottaa ja lisää kiiltoa hiuksiin. Sopii erinomaisesti myös kiharoille hiuksille. Sisältää UV-suojan.

H E AT P R O T E C T I O N S P R AY Hienojakoinen lämpösuojasuihke suojaa hiusta erittäin ­tehokkaasti jopa 220°C lämmöltä antaen samalla kevyttä pitoa muotoiluun. Ehkäisee kosteuden haihtumista hiuksesta ja antaa kiiltoa hiukseen. Sisältää UV-suojan.


S T Y L I N G

Muotoilu Korkealuokkaisilla ja oikein valituilla muotoilutuotteilla helpotat jokapäiväistä hiustesi muotoilua ja pidennät olennaisesti kampauksesi kestoa. Kestävä kampaus rakennetaan huolella, jolloin kampauksesi kestää arjen kiireet ja haasteet.

FIBER GEL Kuitugeelin avulla saat hiuksiin rakennetta ja voimakasta tukea muotoiluun. Antaa kiiltoa hiukseen. Ei tahmaa ja peseytyy helposti pois. Sisältää UV-suojan.


S T Y L I N G

M AT T E WA X Hiusvaha, jossa on luonnollinen ja joustava pito. Antaa rakennetta ja tukea muotoiluun. Helposti uudelleenmuotoiltavissa. Pehmeän koostumuksen ansiosta tuote sopii erinomaisesti myös hennoimpien hiusten muotoiluun. Ei tahmaa ja on helppo pestä pois. Sisältää UV-suojan.

STYLING LOTION Joustavan tuen antava kampausneste luo erinomaisen pohjan hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Antaa kevyttä rakennetta, volyymia ja pitkäkestoista tukea. Tekee hiuksista paksumman ja tuuheamman tuntuiset. Sopii kaikille hiustyypeille, erinomainen hennoille hiuksille sekä kiharoiden muotoiluun. Sisältää UV-suojan.


S T Y L I N G


S T Y L I N G

S A LT S P R AY Tuuheuttava suolasuihke antaa hiukseen karkeaa mattamaista rakennetta ja tukea. Tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, joten sopii hyvin myös hennoille ja ohuille hiuksille. Hiuksista tulee täyteläisemmät ja kuohkeamman näköiset. Sisältää UV-suojan.

T E X T U R I Z I N G S P R AY Rakennesuihke lisää hiuksiin mattamaista tekstuuria, volyymia ja rakennetta. Saa hiukset tuntumaan tuuheammilta, kuohkeilta ja ilmavilta. Rakennesuihkeen avulla teet nopean, pitävän tyvikohotuksen sekä luot hiuksiin ja kampaukseen runsasta volyymia. Sisältää UV-suojan.

VOLUME MOUSSE Muotovaahto, jossa on vahva pito. Antaa lisää volyymia ja saa hiukset tuntumaan tuuheammilta. Korostaa hiusten luonnollista kiiltoa ja poistaa sähköisyyttä. Sisältää UV-suojan.


S T Y L I N G

Viimeistely Laadukkaat viimeistelykiinteet huolehtivat huolitellun kampauksesi kestosta. Hius­kiinteiden tehoaineet suojaavat hiusta kosteudelta sekä UV-säteiltä. Valittavanasi on joko joustavamman ja luonnollisemman tuen antava viimeistelykiinne tai voimakkaamman pidon antava hiuskiinne. Kummatkin hiuskiinteet viimeistelevät kampauksesi kauniilla kiillolla.


S T Y L I N G

S T R O N G H O L D H A I R S P R AY Hiuskiinne erittäin voimakkaalla pidolla. Antaa pitkäkestoista pitoa ja tukea hiuksiin. Kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon sekä suojaa kosteutta vastaan. Sisältää UV-suojan.

M E D I U M H O L D H A I R S P R AY Hiuskiinne keskivahvalla pidolla. Antaa joustavan tuen muotoiluun ja luonnolliseen viimeistelyyn. Koostumukseltaan kevyt hiuslakka kuivuu nopeasti, antaa hiuksiin kauniin kiillon ja suojaa kosteutta vastaan. Sisältää UV-suojan.


L E S S

EGO.

M O RE

SO U L .

SIM FINLAND OY Pallotie 2, 33470 Ylöjärvi Tel. +358 (0) 207 444 700 www.sim.fi

Profile for Sim Sensitive

DS – Less ego. More soul. (FIN)  

DS – KORKEALUOKKAINEN, KOTIMAINEN, HAJUSTEETON KAMPAAMOTUOTESARJA Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, j...

DS – Less ego. More soul. (FIN)  

DS – KORKEALUOKKAINEN, KOTIMAINEN, HAJUSTEETON KAMPAAMOTUOTESARJA Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, j...