Page 1


about

signatu Een eerste editie van S I G N AT U R E M A G A Z I N E , w a a r o m ? een nieuwe agency is geboren! Klaar voor de eerste feesten binnen het nachtleven en de festivals van 2011. Signature-Artists (h.o.d.n. Signature) is een agency die niet alleen fungeerdt als boekingskantoor, maar heeft als doel zowel online als offline onbekend talent aan de man brengen onder de vele feestgangers van Nederland.

Met een frisse blik en de nieuwe stijl van handelen is Signature niet alleen actief zijn binnen het nachtleven en festivals, maar gaat ook in op de groeiende vraag naar interactie. HIERVOOR VRAAGT SIGNATURE JOUW HULP ! Onder het motto “express yourself� is Signature op meerdere kanalen van het web te vinden en bied zo het publiek de kans mee te denken en input te leveren. Wij van Signature zijn dan ook bijvoorbeeld benieuwd welke topics jullie graag zien terugkomen. Alle sugesties kunnen worden gemaild naar magazine@signature-artists.nl


ure

De beste reacties / ideeën / input van jullie zullen elke drie week terug te vinden zijn in SIGNATURE MAGAZINE, onder het kopje “Signature online”. Signature is dus een agency die interactief wil zijn... ik zie jullie denken, leuk.., whats in it for me? Signature zal in de nabije toekomst uitbreiden en een community starten, en natuurlijk bijbehorende kleding op de markt brengen. Leden van de community zijn altijd op de hoogte van wat er speelt en kans maken op incentives voor het actief zijn binnen de community. Check ook het publicatieschema onder het kopje “Signature Online” !

In het kort: AGENCY, INTERACTIE, IN SEARCH OF TALENT, COMMUNITY. En om de start van de agency te vieren, zal heeft Signature twee exclusieve mixtapes uit brengen. gratis te downloaden zijn via de website van Signature (signature-artists.nl).


Signatu hiphop, soul, jazz, klassieke muziek en ga zo maar door, inspireren. Dubdulai: “Elke DJ is een concurrent”. Dubdulai gedifferentieerd zich dan ook door het imago, de muzieksmaak en ontwikkelingsfase ten opzichte van deze concurrenten. D u b d u l a i , het eerste Dub-duo van Signature, zal het Nederlandse nachtleven onveilig maken met door Hiphop beïnvloede Dubstep en Drum&Bass. Met een passie voor muziek, creativiteit en diversiteit gaat dit duo voor een publiek dat uit z’n dak gaat!

“Wanneer het pubDubdulai: liek los gaat, gaan wij ook los”. W a a r o m Signature heeft gekozen voor Dubdulai? Aanpassingsvermogen, Muziekkeuzes en breede muzieksmaak! Michael- & Adam A., 20 & 24 jaar oud, beide student en gesigned door Signature, laten zich door een breed scala onderwerpen als films, series, anekdotes,

Signature benadrukt deze ontwikkelingsfase, “De brede muzieksmaak van deze jongens zorgen er voor dat ze zich blijven ontwikkelen en perfectioneren. Onbekent talent waar Signature naar zoekt”.


ure Dj’s Met passie en gedrevenheid blijven Mr.Black & Nice Guy Eddie zich ontwikkelen. Zo blijven zij “setjes” maken en hebben tot voorkort een eerste “Mashup-track” gemaakt. Mr. Black & Nice Guy Eddie: “Voor het draaien en produceren laten wij ons beinvloeden en inspireren door alle muziekgernes die er maar te bedenken zijn, maar ook dingen die in het dagelijkse leven gebeuren”. Mr. Black & Nice Guy Eddie, het eerste House-Duo van Signature. Een duo met veel verschillende muziekstijlen , Electro, House, Progressive, Dutch en Latin. Het duo, Gertjan V. & Adam A., beide 24 jaren oud, weten de mensen op de dansvloer te bereiken door zich aan te passen op de doelgroep. Signature: “deze jonges zijn al op meerdere plaatsen geweest als, The Mansion, de Kooi, P3 Purmerend, Lansdael en Luilak Dance Event Purmerend. Signature zal ervoor zorgen dat deze lijst alleen maar groter zal worden!”.


Signature

FAVOR

Favorites.... we hebben ze allemaal. Ook Signature heeft deze. Deze zullen dan ook met jullie gedeelt worden. Onder het kopje Signature’s Favorites. maar ook is er een “wekelijkse top 5 favoriete tracks” die worden aangekondigd via het Facebooaccount van Signature. Om ervoor te zorgen dat jullie van alles altijd op de hoogte zijn is Signature hard bezig zijn website uit te breiden. Waarom op de website? Wederom, Signature wants you to express youself.

Zonder nog verdere aankondigingen; De tracklist week met

die Signature deze jullie wilt delen!


e’s

RITES

10 FAV dubstep-tracks:

10 FAV House-tracks: Maroon 5 – Misery (diplo put me out of my misery mix) Dj Gregory & Gregor Salto – Paris Luanda (Franky Rizardo remix) Dada Life – White Noise/Red Meat (Bassjackers remix)

Sirr Paul - Ducks (Stinkahbell remix) Get Buck - Angrygoose Ho Riddim ft P Money - Marco del Horno Shot your self in the foot again - Example & Skream

Crystal Waters – Gypsy Woman (Kriss one 2011 Bootleg) Angger Dimas – Are You Ready (Oliver Twizt remix) Alex Armes vs Prok & Fitch – After The World (Extended Big Room Mix)

Doncamatic - Gorillaz (Skrem Remix) Tim Berg – Alcoholic (Dada Life remix) Bass Cannon - Flux Pavillion Pierce Fulton – Time Will Tell (Original mix) Docter P - Watch Out 501 - Dub U La Roux - In for the kill (Skrillex Remix) Jessie J - Do it like a dude (HyGrade Remix)

One republic – Secrets (Chris Moody Club remix) ETC!ETC! & Audiobot –Fresh 2011 (Original mix)


Sign O


nature Online We zijn bij signature hard bezig allemaal mooie dingen online te krijgen en met snel te groeien! momenteel is de website nog niet compleet, toch gaan we wel online. We kunnen ons natuurlijk niet veroorloven julliie te laten wachten op al het moois dat wij in petto hebben!

Overzicht Publicaties Signature: *

Elke 3 weken SIGNATURE MAGAZINE met onze favorites, planning en andere nieuwswaardige dingen.

Online: *

Elke 3 weken een mixtape, van elke individuele DJ online. Deze mixtapes zullen niet allemaal op de zelfde dag gepost worden. Houd facebook, twitter en de website goed in de gaten!

*

Elke 3 weken een nieuwe poll.

Under construction: * Mindmeister * Elke week een top-5 track, per gerne. (op de website)

Dit was alweer de eerste editie van Signature magazine, hoop dat jullie zin hebben in de volgende! laat ons weten welke onderwerpen je graag ziet terugkomen en blijf op de hoogte, net als Signature. www.signature-artists.nl

Signature Magazine Vol.1  

Signature Magazine Vol.1, agency, communityinfo, info, about, fav's, publicatie, online, artists, feedback.

Signature Magazine Vol.1  

Signature Magazine Vol.1, agency, communityinfo, info, about, fav's, publicatie, online, artists, feedback.