Page 1

Efterår i shoppen Hjemme hos

HELENE

HOUE EFTERÅRSGLÆDE for de mindste

Få inspiration til din

EFTERÅRSGARDEROBE BUTIKKERNE VISER EFTERÅRSMODEN FREM INDEN FOR TØJ, SKO, ACCESSORIES OG HÅRSTYLING

SHOPPEN EFTERÅR 2019

1


EFTERÅRET

- er på vej i Shoppen KALENDEREN SKRIVER EFTERÅR, MEN EFTERÅRET SNEG SIG ALLEREDE IND I LØBET AF AUGUST, HVOR VEJRET BLEV KØLIGERE. VI HAR DERFOR SKRUET HELT OP FOR EFTERÅRSSTEMNINGEN, OG BUTIKKERNE I SHOPPEN HAR FUNDET DE FINESTE EFTERÅRSFUND FREM TIL DIG.

Du sidder med Shoppens efterårsmagasin i dine hænder, og du kan godt sætte dig skønt til rette med en lækker, varm drik og et skønt, uldent tæppe. Vi lover nemlig, at du vil finde en masse skøn inspiration til efteråret.

tips til efterårsgarderoben. Vi har også været hjemme hos Helene Houe, som har indrettet den smukkeste herskabslejlighed i hjertet af Aalborg. Hun giver dig en masse inspiration til efterårets boligindretning.

Efteråret er kendetegnet ved en masse hyggelige stunder. Derfor giver vi dig inspiration til, hvad du kan foretage dig, så du kan komme i rigtig efterårsstemning. Du finder idéer til hele familien og efterårets fester i Shoppen.

I løbet af efteråret afholder vi en masse hyggelige aktiviteter, workshops og events i forbindelse med Shoppens 12 års fødselsdag og efterårsferien, som vi præsenterer på de næste par sider. Det glæder vi os til, så sæt endelig kryds i kalenderen, og vi garanterer for nogle hyggelige timer i Shoppen!

Butikkernes smukke medarbejdere er hoppet i de nyeste efterårsoutfit. De giver dig deres bedste tips til efterårets trends og tendenser inden for tøjmode, hårmode, skomode og accessories. Vi har besøgt blogger og stylist Ida Benedicte, hvor vi var inviteret med ind i hendes lækre garderobe, og du får hendes bedste

Vi håber, at efterårsmagasinet bringer inspiration til dig. Vi glæder os i hvert fald til at byde dig velkommen til efterårsshopping i Shoppen. GLÆDELIGT EFTERÅR - OG GOD FORNØJELSE!

Shoppen Aalborg Vandmanden 5A · 9200 Aalborg SV shoppen-aalborg.dk

2 SHOPPEN EFTERÅR 2019


INDHOLD 4-5 6-22 AKTIVITETER I SHOPPEN

EFTERÅRETS MODE

GARDEROBEN HOS • TØJ • SKO • ACCESSORIES • HÅRSTYLING • EFTERÅRSPANELET

23-31 EFTERÅRETS AKTIVITETER

BØRNEAKTIVITETER • SPORTSTØJ • EN EFTERÅRSDAG I SHOPPEN

32-43 EFTERÅRETS HJEM

INDRETNINGSTIPS • BORDDÆKNING • HJEMME HOS • EFTERÅRSBOLIGEN

44-49 EFTERÅRETS FESTER

GAVEIDEER • PYNT • SERVICE

SHOPPEN EFTERÅR 2019

3


GASTRO

trends2019

GASTROTRENDS 2019 3. oktober fra kl. 17.30-20.30.

Er du til nye gastronomiske oplevelser og tendenser, så kom til GASTROtrends 2019 i Shoppen i oktober. Bestil din billet via billetto.dk. Early birds sparer 25%, så bestil din billet inden 15. sep.

OPEN BY NIGHT

Fredag 27. september fra kl. 10.00-22.00 Open by Night i Shoppen, hvor butikkerne vil have ekstraordinære tilbud, og Spiloppen vil dele spændende ting ud. Læs mere om dagens program på shoppen-aalborg.dk eller på Facebook.

KOM TIL SHOPPENS FØDSELSDAG 10. oktober fylder Shoppen 12 år, og det vil vi gerne fejre med dig! Kom til fødselsdagsfest fra torsdag 10. oktober til søndag 13. oktober, hvor du kan deltage i hyggelige og sjove aktiviteter og finde fødselsdagstilbud i butikkerne. Torsdag 10. oktober kl. 16.00-18.00 Vores søde maskot, Spiloppen deler balloner ud, så vi kan komme i fødselsdagsstemning. Fredag 11. oktober kl. 15.00 Vi forkæler de første 100 kunder med kagemand. Lørdag 12. oktober kl. 12.00-14.00 Får vi besøg af en ægte spasmager; ballonklovnen Alfredo, som vil lave sjov i Shoppens gange. Samtidig kan du deltage i vores kreative workshop, hvor du kan male dit eget krus.

4 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Aktiviteter


s t e r å r e t f E

Aktiviteter i SHOPPEN

EFTERÅRSFERIE FYLDT MED HYGGELIGE AKTIVITETER Efterårets vejr kan være utilregneligt, hvilket er derfor, at vi har arrangeret en efterårsferie fyldt med hyggelige indendørs aktiviteter og shows, hvor de små blandt andet får lov til at være kreative. Så kom ud og besøg Shoppen en af dagene i efterårsferien. Du kan blandt andet møde Piraten Long John, Mek Pek Åh Abe Show, perlehygge med Anja Takacs og få lavet ansigtsmaling. Læs mere om de forskellige aktiviteter på side 25 i dette magasin og på shoppen-aalborg.dk.

Sjov EFTERÅRSJAGT Sjov

Skattejagt

Fra fredag 11. oktober til fredag 18. oktober Vi afholder igen den populære skattejagt, som vores maskot, Spiloppen står for. Kom ud og få et skattekort, løs opgaverne i butikkerne og få en lille ting med hjem fra hver butik, når du har gennemført skattejagten.

MEK PEK ÅH ABE SHOW Fredag 18. oktober


6 SHOPPEN EFTERÃ…R 2019


EFTERÅRSMODE 2019 BUTIKKERNE HAR FUNDET EFTERÅRSNYHEDERNE FREM, SÅ DU KAN FORKÆLE DIG SELV MED LIDT NYT TIL EFTERÅRSGARDEROBEN. EFTERÅRET ER PRÆGET AF VARME, BRÆNDTE FARVER, GRAFISKE PRINT OG BLØDE TEKSTILER.

TO SMUKKE SÆT

BENEDICTE FRA BAHNE ER HOPPET I TO FORSKELLIGE SÆT, SOM GØR EFTERÅRET LIDT SMUKKERE. DU KAN BRUGE TØJET TIL BÅDE HVERDAG OG FEST, KUN VED AT UDSKIFTE SKO OG ACCESSORIES. FORSKELLIGE MØNSTRE, SNIT OG MØRKE, VARME FARVER KOMMER VI ISÆR TIL AT SE DETTE EFTERÅR

TIL EFTERÅRETS FESTER

Malene Birger Skjorte 1.799,Malene Birger Bukser 1.199,Billi Bi Støvle 1.499,Pernille Corydon Halskæde 700,Maria Black Øreringe 2.000,Markberg Taske 899,-

Baum und Pferdgarten Kjole 1.499,Baum und Pferdgarten Leggins 599,Baum und Pferdgarten Rullekrave 599,Billi Bi Sko 1.099,Maria Black Halskæde 1.200,Daniel Silfen Taske 999,SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

7


DE PERFEKTE SKO TIL EFTERÅRET

MED DE RIGTIGE SKO KAN DU FÅ DET PERFEKTE EFTERÅRSOUTFIT. SCHOU BERTELSEN SKO HAR FÅET DE FINESTE EFTERÅRSNYHEDER HJEM, OG DE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG...

Tamaris Støvlet 499,-

Fra venstre: Ecco Herresko............... 1.199,Bundgaard Futsko.............349,Ecco Herresko............... 1.199,Bundgaard Futsko.............349,Viking Gummistøvle........599,-

Gabor Støvle 899,-

JEANS

TIL EFTERÅRSGARDEROBEN HOS GINA TRICOT ER EFTERÅRET PRÆGET AF LÆKRE JEANS TIL ALLE FORMER. DE HAR EN VELSIDDENDE PASFORM OG ER SKØNNE AT HAVE PÅ. DU KAN VÆLGE MELLEM MANGE FORSKELLIGE VASKE OG DESIGNS. KOM IND OG FÅ KYNDIG VEJLEDNING AF PIGERNE I GINA TRICOT I SHOPPEN.

8 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode


EFTERÅRS MODEN TIL DE UNGE

EMMA OG CHRISTIAN, FRA KINGS & QUEENS, ER HOPPET I TO LÆKRE EFTERÅRSSÆT. HVIDE BUKSER ER IKKE KUN FORBEHOLDT FORÅRET OG SOMMEREN, HVIS DU SÆTTER DEM SAMMEN MED EN MØRK, KARAMELFARVET OVERDEL, FÅR DU ET LÆKKERT EFTERÅRSLOOK. MØRKEBLÅ ER EN FARVE, VI LIGELEDES KOMMER TIL AT SE MEGET TIL I EFTERÅRET, OG MED DET GRAFISKE PRINT PÅ CHRISTIANS SKJORTE SIKRER DU DIG ET FEDT EFTERÅRSOUTFIT EMMA Bukser..............400,Blondetop....199,95 Skjorte.............300,Støvler.............400,Taske ...............700,-

CHRISTIAN Skjorte.............800,T-shirt...............250,Bukser..............500,Sneakers.......1.000,-

TIP! Du finder et stort udvalg af tøj og sko til efteråret i blandt andet Bahne, Kings & Queens, Gina Tricot, H&M og Schou Bertelsen Sko.

Højtaljede jeans, 279,-

Mom jeans, 449,-

Wide jeans, 499,-

Højtaljede jeans, 379,-

SHOPPEN EFTERÅR 2019 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

9


10 SHOPPEN EFTERÃ…R 2019


SHOPPEN EFTERÃ…R 2019

11


Samsøe Samsøe kjole

Ida Benedicte elsker smukke tasker og køber dem altid secondhand. Både Dior og Valentino tasken købte hun for en slik på Trendsales.

Ida Benedicte køber altid et sæt håndlavede øreringe på sine sommerferier. I år købte hun disse gopler på et hyggeligt marked i Palma. Derudover elsker hun Stine A, som hun har en ret stor samling af. Hun rammer bare altid plet hos Ida Benedicte, og så forhandles smykkerne også i Bahne.

12 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode


e t c i d e n e B Ida Garderoben hos

DETTE EFTERÅR TAGER VI DIG MED IND I GARDEROBEN HOS 26-ÅRIGE IDA BENEDICTE. HUN ER BOSAT I AALBORG, OG TIL DAGLIGT ARBEJDER HUN SOM SELVSTÆNDIG STYLIST, BLOGGER OG INSTAGRAMMER

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN STIL? Min tøjstil er hovedsageligt feminin i form af blomster print i alle afskygninger og kvindelige snit. Jeg giver mine outfits kant med herresko, smykker og klassiske frakker.

HVAD BLIVER DU INSPIRERET AF? Jeg bliver inspireret over alt – på rejser, Instagram, vintagebutikker, Pinterest, i gadebilledet og hos mine kunder. Jeg er meget visuel, så jeg inspireres af alt fra kunst til ting i supermarkedet.

IDA BENEDICTES BEDSTE STYLING TIP TIL EFTERÅRET Tern, tone-i-tone og romantiske blomster. Alt et tilladt, så alle de fine sommerkjoler må gerne fortsætte ind i efteråret med en ternet blazer over eller en farvet strik.

Ida Benedictes to favorit strik er cardigans. Den blå er fra Six Ames og den lilla Noa Noa. Du finder mange lækre striktrøjer til efteråret i både Gina Tricot, H&M, Kings & Queens og Bahne.

EFTERÅRSFAVORIT I GARDEROBEN Min Valentino Rockstud taske, som er det nyeste skud på stammen i min taskesamling. Den er både anvendelig til fine kjoler og afslappede strikketrøjer.

HVAD ER DIT SENESTE KØB? Min blå/blomstrede Samsøe Samsøe kjole. Jeg kunne ikke stå for de bordeaux blomster og muligheden for både at dresse den op og ned.

DRØMMEKØBET En Louis Vuitton kuffert til alle mine rejser. Jeg har drømt om den i årevis og den ender med sikkerhed også i min garderobe en skønne dag.

To af Ide Benedictes bedste køb i H&M hænger på det smukke klædeskab. Hun har altid været god til at finde H&Ms bedste designs og få dem til at ligne en million. Tasken er fra Stolbjerg Copenhagen, som forhandles hos Bahne. Brandet er bæredygtigt og kvaliteten er fantastisk, og Ida Benedicte elsker sin lyserøde kuverttaske. SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode 13


Fod på efteråret

Emma

Hjemmesko

Flere forskellige farver og mønstre

Tøffel

Sko

499,-

499,-

Flere forskellige farver

Med gummisål

599,-

Flere forskellige farver

Til junior

299,-

Fra 1199,Anna

Flere forskellige farver

999,-

FØLG OS PÅ Siden år 1905 - 4. generation i Schou Bertelsen Sko, Sine og Dida elsker deres arbejde! Besøg dem i butikken, hvor de står klar til at finde den rette sko til dig

SHOPPEN AALBORG / NØRRESUNDBY · TLF. 3411 0625 · SCHOUBERTELSENSKO.DK

14 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode


40+ BRANDS

Shoppen Aalborg

@KINGSQUEENSDK /KINGSQUEENSDK WWW.KINGSQUEENS.DK

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

15


s r å r Efte

Noter

HOLD VARMEN Læg dig godt tilrette i sofaen med et lækkert, varmt tæppe, som du finder i H&M Home. Sæt en kande kaffe eller te over og snup så en god bog, så har du opskriften på den perfekte efterårsdag Tæppe H&M Home 249,-.

PAS PÅ SKÆRMEN Er din skærm gået i stykker? Så kom forbi iHelp, som hellere end gerne hjælper dig med at gøre din smartphone så god som ny. Imens du venter, kan du jo tage et smugkig i Shoppens andre butikker.

NOGET AT VARME DIG PÅ…

Start efterårsshoppingen med en kop kaffe på Kochs Kaffebar, hvorfra du med ét fornemmer den hyggelige efterårsstemning, der har spredt sig i Shoppen. Du finder en masse lækre specialiteter, du kan varme dig på.

BALLONER TIL

EFTERÅRSFESTEN Mangler du en værtindegave eller skal du holde fest? Så laver Partyland de fineste balloner, hvorpå du kan få skrevet en valgfri tekst med glimmer. Du bestemmer helt selv, hvordan designet af din ballonsamling skal se ud. Del gerne dine Partyland-balloner med os på #shoppenaalborg. 16 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode


PÅ MED SOKKEN Har du endnu ikke lyst til at gemme sandalerne væk? Så kan et par fine sokker så fint bruges. Bahne har et stort udvalg af mønstrede Beck Söndergaard sokker, så mon ikke der er et par for dig? Sokker Bahne fra 59,-

VARME FUSSER TIL DE MINDSTE De små fusser skal holdes varme henover efteråret. Det gøres bedst i lækre kvalitetssko fra Nature, som du finder i Schou Bertelsen Sko. Her finder du også et stort udvalg af sko til dig selv, hvor de to søstre er klar til en kærlig vejledning. Skindsko Schou Bertelsen Sko 799,-

GIV HUDEN MASSER FUGT Når vi går ind i efteråret, har huden brug for ekstra fugt for ikke at tørre ud. Karmameju har lavet en hudcreme, som giver ekstra meget energi til huden, så den kan klare efterårets omskiftelige vejr. Boost Balm Bahne 269,-

Enefterårsblomst smuk

Hvad er skønnere end en smuk efterårsblomst? En tørret blomst, i en smuk vase, som kan holde for evigt, eller så længe du synes, den er smuk at se på. Den smukke vase finder du i Bahnes boligafdeling. Vase Bahne 199,95

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

17


40+ BRANDS

18 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

Shoppen Aalborg

@KINGSQUEENSDK /KINGSQUEENSDK WWW.KINGSQUEENS.DK


EFTERÅRETS

hårmode MODEN FØLGER ÅRSTIDERNE, OG DET GØR HÅRMODEN OGSÅ! VI HAR SAMLET HÅRTIPS TIL EFTERÅRETS FRISURER, HÅRPLEJE OG HÅRACCESSOIRES, SOM DU KAN LADE DIG INSPIRERE AF

Perlemorsspænder I Børnenes Kartel finder du de smukke perlehårspænder fra By Stær, som fortsætter i efterårets modebillede. Børnenes Kartel 44,95 pr. stk.

Hårvoks Style dit hår med Poul Ms egen hårvoks, som er bæredygtig med strong hold. Poul M 119,-

Hårbøjle En hårbøjle i et pænt print eller en flot farve kan pifte ethvert outfit op! Du kan finde mange forskellige fra Black Colour. Bahne 99,95 Hårklemmer Hårklemmer fortsætter med at være den helt store accessoriestrend og jo flere funklende sten jo bedre! Bahne 150,-

Saltvandsspray Vil du skabe mere fylde og tekstur i dit hår? Så prøv frisørens tip med at anvende saltvandssprayen fra Tigi Catwalk, når du føntørrer dit hår. Poul M 185,-

Hårolie Håret kan blive tørt i det blæsende efterår, og det er derfor vigtigt, at du giver det fugt. Prøv med hårolien fra Moroccanoil. 200 ml. Poul M 339,-

Hår-serum Er dit hår skadet, tørt eller behandlet, kan serummen fra Kérastase hjælpe med at hele og styrke dit hår igen. Poul M 285,-

Hårmode for ham

Herreklip Der kommer mere og mere fokus på mandlige hårtrends, hvilket også viser sig i efterårets hårmode. En af tendenserne, der bliver populær, er frisurer med længde, som giver mulighed for at style håret på mange forskellige måder. Poul M 355,-

Scrunchies Dem kan man ikke få for mange af, og heldigvis kan man finde dem i alverdens tekstiler, farver og print. Gina Tricot 39,-

Hårmode for hende

Dameklip En af efterårets tendenser inden for hårmode er den korte Pixie-frisure. På trods af den korte frisure er den feminin og let at style og holde. Poul M fra 495,-

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

19


? t r a t s e l o k s l i t r Er håret kla

E G A N TEE G A D S TIR 13-19 år SPAR 136 KR.

. . 349,. . . . . . . . . . . . . . . . Klipning . . . . . 995,. . r e s id p s f a g in n Reflekser + klip

....... . . . . . . . . . . . . . . g Klipnin

Tilbuddene gælder kun tirsdage og kan ikke kombineres med studierabat. Der kan forekomme pristillæg på behandlingerne ved kraftigt hår eller ønske om farvekorrektion ved lyse striber. 20 SHOPPEN EFTERÅR 2019

. . 289,-

SPAR 355 KR.

SPAR 66 KR.

www.poulm.dk


Panelet s r å r e t Ef I SHOPPEN

VI HAR TALT MED KATRINE OG SINE, TO STILBEVIDSTE OG SKØNNE KVINDER, DER VED RIGTIG MEGET OM EFTERÅRSTENDENSERNE. DU FÅR HER DERES BEDSTE TIPS - KATRINE INDEN FOR TØJ SAMT ACCESSORIES OG SINE INDEN FOR SKO

EFTERÅRSTENDENSER TØJ

Second Female Bluse 699,-

Samsøe & Samsøe Jakke, 1.500,-

Tendenserne for efteråret er brændte nuancer – gerne brunlige, gule, røde og grønne – forskellige mønstre og print – tern, leo, slange og zebra. Lange kjoler og flare bukser præger også efteråret, hvortil chunky støvler og sneakers bæres smukt. Jo flere smykker, jo bedre – bland gerne forskellige øreringe, farver og materialer.

Samsøe & Samsøe Strik 1.500,-

Núnoo Taske 649,-

Bedste tip til efteråret Brug sneakers til lange kjoler, store striktrøjer og chunky støvler og tilsæt masser af smykker – gerne et miks af guld og sølv. Katrine er accessoriesansvarlig i modeafdelingen i Bahne. Interessen for mode er vokset betydeligt, efter hun blev ansat i Bahne. Katrines stil er et miks af den pæne, klassiske stil med et tvist af farver og smukke mønstre. Katrine

Mos Mosh Kjole 1.199,-

Baum und Pferdgarten Jeans 999,-

Nature Sko 999,-

EFTERÅRSTENDENSER SKO Efteråret er præget af korte støvler og chunky sneakers samt varme farver og dyreprint i forskellige afskygninger. Moden er blevet mere komfortpræget, hvorfor vi ser, at skoene gerne må være lidt mere fodformede. Bedste tip til efteråret Vælg den sko du føler dig godt tilpas i og tænk ikke så meget over, om den matcher resten af garderoben, da alt næsten er tilladt udseendemæssigt. Schou Bertelsen Sko er en familieejet virksomhed, hvor Sine, sammen med sin søster Dida, driver forretningen i Shoppen. Sine

Tamaris Støvletter, 499,-

Glerups Futter 499,-

Tamaris Pumps 399,SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets mode

21


WHEN IN DOUBT WEAR BLACK MAANESTEN halskæde 600,-

CLEAN The original, 30 ml. 400,-

BY MALENE BIRGER jakke 3599,BY MALENE BIRGER kjole 2299,BILLI BI sko 1099,BECK SÖENDERGAARD taske 699,-

DANIEL SILFEN taske 599,-

MARIA BLACK ring 1000,-

Det klassiske look er en sikker vinder og kombinationen af sort og hvid giver et cool, selvsikkert udtryk. Du kan mikse med farverige accessories, for at tilføje lidt kant.

BAHNE .DK / AALBORG SHOPPEN • TLF. 38 40 50 08 /

22 SHOPPEN EFTERÅR 2019

Vi tager forbehold for tryk fejl og udsolgte varer.

JANE KØNIG ørering 700,-


e d æ l g s r å r Efte

EFTERÅRET BRINGER HYGGELIGE STUNDER OG GLÆDE MED SIG. DET GÆLDER OGSÅ FOR DE MINDSTE. LUNT TØJ TIL EFTERÅRETS SKIFTENDE VEJR OG KREATIVE OG SJOVE INDENDØRS AKTIVITETER ER ALFA OG OMEGA, NÅR VI SIGER PÅ GENSYN TIL SOMMEREN

FOR DE MINDSTE

Hold fødderne varme med de søde øko-tex bomuldsstrømper fra Liewood. Den lækre stretchy strømpe giver en perfekt pasform til dit barns fødder. Og så er de jo søde at kigge på. Strømper Børnenes Kartel 55,- pr. stk. Navyblå er en populær farve i denne sæson, og det ses i butikkerne! Denne flotte bomberjakke med hjerteprint er en fin overgangsjakke, som kan bruges til de lidt lunere efterårsdage. Jakke H&M 199,-

Kom i feststemning med den søde kjole fra H&M. Den er i sweatshirtstof, så dit barn ikke kommer til at fryse. Kjolen har et fint palliethjerte som en sød detalje. TIP! Style kjolen med et par seje bukser eller lækre strømpebukser. Kjole H&M 129,-

I H&M finder du et væld af lækre hoodies og sweatshirts. Denne med hætte er i blød sweatshirtkvalitet, og så kan man ikke stå for det søde motiv. Hættetrøje H&M 149,-

Dette fine sæt bestående af en lækker sweatshirt med broderi og søde bukser i flot print er fra Soft Gallery. Brandet anvender økologisk bomuld til tøjet, hvilket skåner miljøet og er bedre for dit barns følsomme hud. Trøje Børnenes Kartel 449,95 Bukser Børnenes Kartel 249,95

De små skal kunne holde varmen, men de skal også have muligheden for at bevæge sig rundt. Det kan de i sættet fra Soft Gallery, som er i blødt velour. Trøjen er enkel men med fine detaljer som den stribede struktur og broderiet på brystet. Trøje Børnenes Kartel 349,95 Bukser Børnenes Kartel 299,95

Man går aldrig galt i byen med denim, og det gør de små heller ikke! Disse denimjoggers har det seje jeans-look, men også den behagelige komfort grundet det bløde stretchdenim. Bukser H&M 179,-

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

23


v o j S s r å r e Eft

”JEG KEDER MIG”, HAR DU SIKKERT HØRT DINE BØRN SIGE, OG HVAD SKAL MAN LIGE FINDE PÅ, NÅR DER REGNER OG BLÆSER UDENFOR? DER ER HELDIGVIS MASSEVIS AF HYGGELIGE INDENDØRS AKTIVITETER, SOM KAN UNDERHOLDE DE SMÅ!

FOR DE MINDSTE

Modellervoks er for børn i alle aldre. Med modellervoksen fra Børnenes Kartel, som er lavet på kartoffelmel, skal du ikke bekymre dig om, at børnene putter det i munden. Der er nemlig ingen skadelige ting i, og de er endda allergivenlige. De fås i mange forskellige farver. TIP! Er modellervoksen blevet tør? Så put et par dråber vand på og massér det ind, så er modellervoksen så god som ny! Modellervoks Børnenes Kartel 19,95 pr. stk.

Efterårsmørket falder tidligt på dagen, men man kan stadig få noget ud af eftermiddagen og aftenen. En idé kunne være de fine puslespil fra Djeco, som har flotte farver og fine detaljer. Dette er med 350 brikker. Puslespil Børnenes Kartel 199,95

Noget der kan samle familien på en regnvejrsdag, er spil. I Bahne kan du finde mange forskellige brætspil fra Ridley’s Game Room. Klodsmajor er en klassiker, og vi garanterer, at det kan få hele familien til at grine! Klodsmajor Bahne 199,95

Bamser er bløde og nuttede, og de kan gøre en aften i sofaen noget mere hyggelig. Bamserne fra Jellycat findes i et stort udvalg i alverdens dyr og farver. Bamse Børnenes Kartel 129,95

Kan dine børn lide at tegne og male? Så er disse farveblyanter fra FaberCastell ideelle til en efterårsdag, hvor børnene keder sig. TIP! Kig det store udvalg af malebøger i Børnenes Kartel. Farveblyanter Børnenes Kartel 229,95

Man går aldrig galt i byen med bøger med spændende fortællinger. Men du kan også få mange forskellige aktivitetsbøger såsom denne kig-og-find bog, som viser Elmers farvestrålende verden! Aktivitetsbog Børnenes Kartel 199,95

24 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter


s t e r å r e t f E

Vær med til at fejre Shoppens fødselsdag Vi fejrer Shoppens fødselsdag fra 10. til 13. oktober

Aktiviteter i SHOPPEN

BALLONKLOVNEN ALFREDO Lørdag 12. oktober Vi får besøg af ballonklovnen Alfredo, som laver sjov i Shoppens gange, og du kan samtidig male dit eget krus, fra kl. 12.00-14.00.

MØD SPILOPPEN Du kan fra tid til anden møde vores maskot, Spiloppen som står klar til at uddele lækkerier og krammere til alle søde børn og voksne. Hold øje med Spiloppens besøg i Shoppen på: shoppen-aalborg.dk. Efterårsferie skattejagt Fra fredag 11. til 18. oktober kan du deltage i vores populære efterårsjagt med Spiloppen, hvor du får et skattekort, som fører dig rundt i butikkerne. Når du har løst alle opgaver, er der en lille ting at hente i hver butik.

Shoppen fylder nemlig 12 år den 10. oktober. Det fejrer vi med, at vores maskot, Spiloppen deler balloner ud, så vi kan komme i fødselsdagsstemning fra kl.16.00-18.00

DEN LILLE BILLEDKUNSTNER Mandag 14. oktober kl. 13.00-16.00 kan du deltage i workshoppen. PERLEHYGGE MED ANJA TAKACS Tirsdag 15.oktober kl. 13.00-16.00 laver vi alle mulige ting med perler. PIRATEN LONG JOHN Onsdag 16. oktober kl. 13.00-16.00 svinger piraten forbi for at lave skæg og ballade. ANSIGTSMALING Torsdag 17. oktober kl. 13.00-16.00 hygger vi med ansigtsmaling. MEK PEK ÅH ABE SHOW Fredag 18. oktober kl. 13.00-14.00 kommer Mek Pek Åh Abe Show og underholder med sang og musik. SPILOPPEN LAVER SJOV I GANGENE Søndag 20. oktober kl. 12.00-15.00 deler Spiloppen guldmønter ud.

MEK PEK ÅH ABE SHOW Fredag 18. oktober

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

25


26 SHOPPEN EFTERÃ…R 2019


BENEDICTE OG CHRISTIAN ER HOPPET I HVERT SIT SÆT TRÆNINGSTØJ FRA INTERSPORT OUTLET, DER GERNE SKULLE MOTIVERE TIL AT FÅ ET AKTIVT EFTERÅR. DER SKAL IKKE MEGET TIL FOR AT FÅ LIDT EKSTRA TRÆNING IND I HVERDAGEN – EN AKTIV AFTALE, EN (LILLE) LØBETUR, HJEMMEØVELSER ELLER SHOPPING

FÅ ET AKTIVT EFTERÅR BENEDICTE Reebok Tights......... 299,95 Reebok T-shirt......... 199,95 Reebok Trøje........... 429,95 Reebok Sko............. 649,95 Tube Fitness............. 74,95

CHRISTIAN Adidas Tights...........279,95 Nike Shorts.................199,Reebok T-shirt..........219,95 Adidas Trøje.............439,95 Nike Sko...................579,95 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

27


DU KAN SAGTENS TILBRINGE EN HEL DAG I SHOPPEN UDEN AT KEDE DIG. MÅSKE PÅ EN AF DE MANGE REGNVEJRSDAGE, VI OFTE MØDER I EFTERÅRET? VI KOMMER HER MED ET FORSLAG TIL, HVORDAN DU KAN BRUGE DIN DAG...

g a d s r å r Efte

En

STORT UDVA Kl. 10:00

Nyd din morgenkaffe og en eventuel morgentallerken i rolige og hyggelige omgivelser på Kochs Kaffebar ved hovedindgangen.

i Shoppen

59,-

Kl. 11:00

Hvis dit hår trænger til at blive frisket op, kan du besøge Shoppens frisør, Poul M, på første salen, når du har drukket din morgenkaffe.

Menu fra

28 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

Kl. 12:30 Nu er det måske blevet tid til frokost. Hos Bogø Sandwich finder du et stort udvalg af lækre sandwich, pita, durum, burgere og salater. Og der er masser af plads til, at du kan nyde den på stedet.

7


Kl. 13:30 Når sulten er stillet, er der masser af energi til en shoppingtur rundt i Shoppen, hvor der er noget til hele familien. Du kan blandt andet besøge Bahne, Børnenes Kartel, Kings & Queens, Schou Bertelsen Sko, Partyland, H&M og Intersport Outlet.

Kl. 17:30 Aftensmaden kan du nyde på Tian Fu, som hver aften tilbyder en stor aftenbuffet med alt fra kinesiske retter, sushi og salat. Eller du kan bestille bord på Holy Cow, hvor du kan nyde en af deres lækre burgerserveringer.

Kl. 19:00 Den perfekte afslutning på en efterårsdag i Shoppen er en tur i Nordisk Filmbiografer, hvor du kan se de nyeste film i en af de seks forskellige sale. Vi håber, du har haft en rigtig skøn dag i Shoppen.

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

29


STORT UDVALG 59,Menu fra

BURGER

69,-

75,-

Menu fra

Menu

GRILLET SANDWICH

SANDWICH 74,-

69,-

Menu

Menu

5 STK. 10,PITA

CHILLI CHESEE TOPS

RULLER

BØRNEMENUER 49,-

Sandwich Menu

30 SHOPPEN EFTERÅR 2019

39,-

Nuggets Menu

55,-

Crispy Chicken Menu


Gør dig klar til en hyggelig regnvejrsdag

Fin paraply fra Børnenes Kartel til 79,95 Gummistøvler fra Intersport Outlet til 249,95

KALENDEREN FORTÆLLER, AT EFTERÅRET ER STARTET. HVORDAN KOMMER DU BEDST I EFTERÅRSSTEMNING? VI GIVER DIG HER NOGLE BUD PÅ, HVAD DU KAN FORETAGE DIG AF HYGGELIGE TING I EFTERÅRET

Efterårsstemning KOM I

Drik masser af varme drikke. Smuk tepotte fra Bahne til 899,-

Inviter venner og familie til efterårshygge med spilaften Spil fra Bahne til 169,95

Tag på picnic og nyd synet og duften af skoven, der begynder af skifte til de smukkeste, rødlige, gullige og brunlige farver. Picnickurv fra Børnenes Kartel til 269,95 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets aktiviteter

31


DESIGN SALG

CRUSHGRIND Stockholm sæt med saltog peberkværn, eg, h16,8 cm Før 599,95 NU 399,95

BAHNE INTERIOR Steakknive, sæt med 6 stk. Før 199,95 NU 99,95

HAY Dot Cushion Surface, 1 dot, cherry, lime el bronze Før 549,- NU 349,-

SPAR

25%

MARGIT BRANDT Vægur med sort læderrem til ophæng, Ø41 cm Før 999,- 499,-

DESIGN LETTERS To Go Bord, sort Spar 1000,Før 1599,95 NU 599,95

FREDERIK BAGGER Crispy lowball glas, 380 ml, sæt med 2 stk. Før 299,95 NU 199,95

PÅ ROYAL COPENHAGEN Blå Mega Riflet tallerkener, kopper, krus og andre udvalgte dele

KREAFUNK aFUNK højtaler, sort/sort el sort/rose gold, h15 cm Før 899,95 NU 599,95

EVA SOLO Nordic kitchen grydesæt, rustfrit stål, 3 dele Før 2349,95 NU 999,95

BAHNE INTERIOR Puf, fås i 2 størrelser og 4 farver Før op til 499,95

SPAR

40% PÅ ALT RUSSELL HOBBS

NU FRA 149,95

SPAR OP TIL

54%

KAY BOJESEN Elefant, mini, ubehandlet eg, h9,5 cm Før 699,95 NU 489,95

MENU Bottle Grinder kværnsæt, sort/grå, h20 cm Før 499,95 NU 249,95

MARGIT BRANDT Bartrolley metal, sort, h84 b71 cm Før 1499,- 999,-

BAHNE INTERIOR Sengesæt, 100% økologisk bomuld, GOTS og Økotex certificeret. Flere farver og mønstre, 140x200/220 cm Før pr. sæt op til 549,-

NU 2 SÆT 499,95

BAHNE .DK / AALBORG SHOPPEN • TLF. 38 40 50 08 /

32 SHOPPEN EFTERÅR 2019

Vi tager forbehold for tryk fejl og udsolgte varer.


KALENDEREN FORTÆLLER OS, DET NU ER BLEVET EFTERÅR IGEN. PÅ DE NÆSTE PAR SIDER FINDER DU INSPIRATION TIL INTERIØR, DER KAN TILFØRE EN EKSTRA HYGGELIG STEMNING TIL DIN BOLIG

velvære s r å r e t f E

Inspiration til Efter en kold og våd eftersårsdag, hvor vinden rusker udenfor, er der ikke noget bedre end et varmt bad. Derfor må badeværelset gerne indbyde til velvære. Der skal ikke meget til – en lille vase, et smukt tandkrus, lækre håndklæder og en række forskønnende produkter.

Tandkrus Bahne 144,95

Tip

Hvis du har en væg, der er hvid, kan lidt farvet maling skabe en smuk forandring. Her er væggen malet varm grå til efteråret, hvor hylden ligeledes er malet i samme nuance for at skabe et samlet udtryk.

Vase H&M Home 24,95

Fugtmaske Bahne 269,95 Håndklæde H&M Home 49,95

Tørbørste Bahne 299,-

SHOPPEN EFTERÅR · Efterårsboligen 2019

33


boligen s r å r e t f E

Inspiration til

EFTERÅR ER OFTE LIG MED, AT VI OPHOLDER OS LÆNGERE TID INDENFOR. VI INVITERER MÅSKE GÆSTER OVER TIL EN HYGGELIG STUND. MED ET FINT DÆKKET BORD, DER OSER AF EFTERÅRSSTEMNING, BLIVER DET EKSTRA HYGGELIGT AT SAMLE EN MASSE GÆSTER OM SPISEBORDET

Kurv, H&M Home 129,Hørserviet, H&M Home 39,95

Tip

Brug tørrede blomster rundt omkring i din bolig. De er nemme at holde, og du behøver ikke at skifte dem ud. Her har vi tørret hortensiaer i smukke efterårsfarver.

Mælkekande Bahne 549,95

Vase Bahne 199,95

Kande Bahne 99,95

Glas H&M Home 49,95

Tallerken H&M Home 69,95

34 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen


s r å r Efte

kontoret

Inspiration til

MED EFTERÅRET FØLGER DER MÅSKE MERE TID TIL HYGGELIGE SKRIBLERIER I FINE NOTESBØGER. INDRET DIG MED INSPIRERENDE OG SMUKKE TING OMKRING DIG OG LAD KREATIVITETEN INDFINDE SIG

Tip

Du finder mange smukke blomster, neg og korn i naturen, som du kan tage med ind i boligen. Gratis efterårsglæder er og bliver de bedste.

Figur Bahne 199,95

Vase Bahne 49,95

Kop Bahne 79,95

Kuglepen Bahne 39,-

Dækkeserviet Bahne 30,-

SHOPPEN EFTERÅR · Efterårsboligen 2019

35


Spice dit EFTERÅR op EFTERÅRET INDBYDER TIL MASSER AF VARME RETTER, LIDT EKSTRA KRYDDERI OG EN MASSE INDENDØRS HYGGE. VI HAR FUNDET NOGLE LÆKRE EFTERÅRSTING, SOM GERNE SKULLE KUNNE SPICE DIT EFTERÅR LIDT OP

Krydder Bahne 59,95

Krydderi Bahne 59,95

Pas på de brænder! Chili Skud Bahne 130,-

Morgenkåbe H&M Home 349,-

Krus H&M Home 69,95

Skærebræt Bahne 399,95

36 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen

Send en personlig invitation med posten, hvor du inviterer til efterårsfest! Postkasse Børnenes Kartel 189,95

Find det rette sted at nyde din efterårsøl med ’Where to drink beer’-bogen! Øl-bog Bahne 219,-


H YG G E L I G FA M I L I E D R E V E T K A F F E B A R M E D E T L Æ K K E R T U D VA LG A F H Å N D B RYG G E T S P E C I A L K A F F E, B R Ø D O G KO N D I TO R K A G E R

Bestil bord i SHOPPEN på: tlf. 2484 0836

Facebook: Kochs Kaffebar Web: kochskaffebar.dk

Du finder os på torvet i Shoppen og i Algade i Aalborg city (tlf. 2993 2267)

- EN SMAG TIL FORSKEL

SHOPPEN EFTERÅR 2019

37


Pudebetræk, H&M Home 59,95

Håndklæde H&M Home 79,95

Termokande Bahne 449,95

Lysestage Bahne 799,95 Lys H&M Home 59,95 Kop Bahne 149,95 Tallerken H&M Home 99,Hørservietter H&M Home 79,95

Lysestage Bahne 699,95

10 TING

der gør din bolig

efterårsklar DER SKAL IKKE MEGET TIL FOR AT GØRE BOLIGEN KLAR TIL DEN MØRKERE TID, VI GÅR I MØDE. MED LIDT BLØDE TEKSTILER, BRÆNDTE FARVER, VARME DRIKKE OG LEVENDE LYS, ER DU GODT PÅ VEJ MOD ET HYGGELIGT EFTERÅR. LAD DIG INSPIRERE OG GÅ PÅ OPDAGELSE I SHOPPEN

38 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen

Bamse H&M Home 149,-


SEBRA Tæppe OYOY MINI Tandfe pude 349,95 FERM LIVING Flettet lampeskærm 699,95

OYOY MINI Regnbue vægtæppe 799,95 SEBRA Flettet lampeskærm 699,95

OYOY MINI Larvepude 549,95

BØRNE VÆRELSET

Hos Børnenes Kartel finder du lækre produkter til indretning af børnenes værelse

FERM LIVING Elefant natlampe 499,95 SEBRA Legekøkken 1.394,95

SEBRA Sengehimmel 799,95

FERM LIVING Møbler fra 699,95

SEBRA Stabelkasser 199,95

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen

39


Hjemme hos

Helene HOUE KOM MED INDENFOR HOS HELENE, SOM BOR SAMMEN MED SIN MAND, I EN ÆLDRE 4-VÆRELSESLEJLIGHED I HJERTET AF AALBORG. HELENE OG HENDES MAND ØNSKER AT SKABE ET HJEM, HVOR DER ER PLADS TIL AT UDFOLDE SIG. DE ER BEGGE KREATIVE SJÆLE, SÅ DER LIGGER OFTE EN KONTRABAS I GANGEN, EN HAMMER I STUEN OG PENSLER I KØKKENET.

40 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen


Hvordan vil du beskrive din indretningsstil? Det kan være svært at beskrive min præcise stil, især når jeg elsker at fylde mit hjem med smukke ting, som gør mig glad. Ser jeg noget som jeg kan lide, så tænker jeg ikke meget over det – jeg skal nok finde plads til det. Men jeg er helt klart inspireret af New Nordic-stilen.

Hvad laver du til dagligt? Jeg er i praktik som boligstylist hos KreativBolig i Aalborg, hvor jeg har været med til at indrette udstillingsboliger til salg på Havnefronten i Aalborg. I fritiden arbejder jeg videre på indretningen af vores lejlighed. Jeg elsker at gå på skattejagt i genbrugsbutikker og på loppemarkeder. Halvdelen af vores hjem er indrettet med genbrugsfund – helt fra nips til vores spisebord, som jeg efterfølgende har istandsat. Der er ikke dét, som en spand maling og en pensel ikke kan klare.

Hvem og hvad bliver du inspireret af? Jeg bliver inspireret de fleste steder. I boligmagasiner som Rum, Elle Decoration og Alt Interiør samt på rejser. Derudover elsker jeg at gå i butikker, hvor jeg kan se produkterne og mærke materialerne. Jeg bliver også inspireret via Instagram, hvor jeg blandt andet er vild med stilen hos Selina Lauck, Michiel J. Bosman, Sedsel Roug, Another Studio, Hein Studio med flere - hvor findes der mange talentfulde mennesker.

Efterårsfavorit(ter) i din bolig

Den smukke vandkaraffel og glas fås i Bahne. Dugen er fra H&M Home.

En af mine efterårsfavoritter må helt klart være vores bogreol i spisestuen, som gemmer på mange smukke bøger og historier samt nogle af de vaser, som jeg ikke bare kunne gå forbi i butikken.

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen 41


Vores billedvæg i stuen er jeg også rigtig glad for. Jeg er vild med, at man altid kan skifte billeder ud, alt efter hvad der inspirerer én. Udover dét er jeg rigtig glad for vores Ikea Stockholm skab i soveværelset, som oser af ro og hygge. Generelt er jeg bare utrolig glad for vores hjem – jeg har lært, at det ikke nytter at nøjes med noget, hvis det er ting, man virkelig ønsker sig. Drømmen forsvinder ikke. Så spar hellere op til dit ønske og vær oprigtig glad i dit hjem. Det fortjener du.

Hvad er dit seneste interiørkøb? Det er min Ostrea Rock Glass vase fra Hein Studio, som har en smuk sennepsgul farve. Perfekt til efteråret, vi går i møde.

Dit drømmekøb til boligen Jeg har en kæmpe drøm om at eje et marmor spisebord fra Handvärk eller en Grand Piano sofa fra Gubi, som gerne må stå i vores karnap, hvor jeg kan ligge og drømme til jazzmusik. 42 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen

TRE INDRETNINGSTIPS TIL EFTERÅRET Indret med tæpper Hver årstid kan noget særligt, men efteråret er jeg så vild med. Temperaturerne bliver køligere, og det byder i dén grad på hygge indenfor. Det kan være en god idé at investere i nogle bløde gulvtæpper, som er lækre at bevæge sig på. Gulvtæpper er også med til at holde på varmen, når vi går en kold tid i møde, og så synes jeg, at det er så utrolig hyggeligt at kunne invitere en veninde over, hvor vi efterfølgende sidder på tæppet i strikketrøjer med en varm kop kaffe og sludrer i flere timer. Sørg for ekstra lys Rispapirlamper er meget populære for tiden, og jeg er selv faldet pladask for dem. De er lette og giver en rolig og dæmpet belysning. På efterårsdage, hvor det tidligere bliver mørkt, kan et par give en hyggelig atmosfære.

Lysestagerne og den flettede kurv finder du i Bahne.

De små ting tæller også Hvis du tænker, at du egentlig er tilfreds med dit hjem og ikke har lyst til at udskifte for meget for at få hjemmet til at passe til årstiden, kan du stadig ændre nogle småting for at gøre lidt ekstra ud af hyggen. Eksempelvis kan du nemt skifte betrækket ud på dine pyntepuder og tilføje en plaid i en varm farve. Det hele kan let udskiftes og gemmes til næste gang, du har lyst til fornyelse. Du kan også gøre lidt ekstra ud af bordopdækningen til aftensmaden – sæt fx en dug i hør på bordet, tilføj tørrede blomster i din yndlingsvase og dæk op med stel i porcelæn og keramik. Det kan jo kun gøre én glad, når man gør noget godt for sig selv, og dem man elsker.


Den smukke, hvide vase fås i Bahne.

Den fine kubusstage i bruneret messing kan du få i Bahne.

Pudebetrækkene fra H&M Home kan nemt skiftes ud med en efterårsfarve.

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårsboligen

43


PARTYPARTYPARTY PARTY

Aalborgs fedeste

FESTBUTIK Partyland er festbutikken over dem alle. Her finder du alt til festen hvad angår pynt, balloner og ting til borddækningen. Der er alverdens forskellige temaer, så du kan give dit barn lige den temafest, han eller hun ønsker. Skal du holde babyshower eller polterabend, er der også et stort udvalg her til at pynte fint op.

Partyland hjælper også med at rådgive og stå for selve oppyntningen til festen, så kig ind forbi butikken i Shoppen og hør nærmere. Skal du have lavet en ballonbuket til en bestemt dato, bestiller du den blot i butikken, og så har medarbejderne den klar til dig, når du skal bruge den.

44 SHOPPEN EFTERÅR 2019

HUSK!

Du også kan få lavet din helt personlige ballon med selvvalgt tekst. Medarbejderne kan skrive på ballonen med det samme i butikken med fin glimmertekst.

33


Inspiration til

fest s t e r å r e t f E

I Bahne finder du mange flotte cocktailglas, som pynter så fint på bordet, når du får gæster. Dette er fra Holmegaards Perfection-serie og er klassisk og elegant. Cocktailglas Bahne 129,95 pr. stk.

EFTERÅRET ER EN TID, HVOR VI SKAL HYGGE OS MED VENNER OG FAMILIE, OG HVORFOR IKKE GØRE DET MED ET BRAG AF EN FEST? PYNT HJEMMET OP OG INVITER DINE NÆRMESTE TIL EN SJOV AFTEN MED GRIN OG HYGGE Skal du have kammeraterne på besøg til fis og ballade? Så sæt whiskysættet fra Lyngby på bordet. Sættet indeholder fire whiskyglas og en karaffel med flotte facetslibninger. Whiskysæt Bahne 549,95

Du kan lave dine egne cocktails til festen med denne elegante cocktail shaker i mat stål. Det bliver dine gæster glade for! Cocktail shaker Bahne 299,95

Gør dit bord lidt mere eksklusivt med de flotte stofservietter i hør fra H&M Home. De fås i flere forskellige farver, og er tidløse og klassiske. Der er to servietter i en pakke. Stofservietter H&M Home 79,95

Sæt gang i festen med Gin Rummy spillekortene fra Laurence King. Her medfølger der opskrifter på cocktails med gin, så det kan kun gøre en ginelsker glad! Spillekort Bahne 129,95

Partyland er det rette sted at gå hen, hvis du skal finde pynt, engangsservice og andre løjerlige sager. Du bliver mødt af farver og smil, når du træder ind i butikken, og personalet står klar til at hjælpe dig. Du kan få lavet flotte ballonbuketter i Partyland, og udvalget af balloner er stort! Få balloner i alverdens farver og former, og hvis du vil sætte dit eget præg på dem, kan du få skrevet på ballonerne.

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets fester

45


46 SHOPPEN EFTERÃ…R 2019


BLIV EFTERÅRSKLAR I BAHNE • GINA TRIOCT • BØRNENES KARTEL • IHELP • H&M • POUL M KINGS & QUEENS • SCHOU BERTELSEN SKO • INTERSPORT OUTLET ELGIGANTEN • PARTYLAND

SNUP EN HYGGELIG EFTERÅRSSTUND HOS KOCHS KAFFEBAR • RESTAURANT TIAN FU • BOGØ SANDWICH NORDISK FILM BIOGRAFER CITY SYD • HOLY COW

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets fester

47


s t e r å Efter

Gaveideer til

EFTERÅRETS FESTER MELDER SNART SIN ANKOMST, OG HVAD ENTEN DU LEDER EFTER EN FØDSELSDAGSGAVE, EN VÆRTSGAVE ELLER NOGET HELT TREDJE GIVER VI DIG HER NOGLE GAVEIDÉER, SOM KAN HJÆLPE DIG PÅ VEJ

FESTER

Gør hende klar til fest med disse smukke støvletter fra Billi Bi med slangeskindsprint. Støvletter Bahne 1699,-

Denne flotte grå taske fra Hvisk er et super bud på en god gave til en kvinde, du holder af. Det er en rummelig crossbody taske i blankt imiteret krokodilleskind. Taske Bahne 549,-

Gaveideer til hende Stearinlys er et hit for de fleste, når det begynder at bliver mørkere og koldere udenfor. Duftlys kan sætte en hyggelig stemning i dit hjem, og dette lys med duften af Bamboo Jasmine er en fantastisk gave at give. Duftlys H&M Home 79,95

Smykker er altid en god gave! Her er et bud på et smukt smykke, som mange kvinder vil blive glade for. Copenhagen ringen fra Pernille Corydon, hvis blanke overflade skinner i lyset, fås også i guld. Ring Bahne 500,-

48 SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets fester

Huden er udsat, når vejret skifter. Giv hende muligheden for at fugte, rense og peele hendes hud med 3-i-1 cleanser, peel, mask fra SMUK Skincare. Hudprodukt Bahne 329,-

Er hun til pynt og nips? Så giv hende denne 3-pak med miniature Kähler Hammershøi vaser i feminine efterårsfarver. 3-pak vaser Bahne 349,95

Hvad med en skøn parfume fra Clean? Clean Skin Eau de Parfum har en cremet blød duft, som de færreste kan modstå. Parfume Bahne 400,-

Denne fine skjortekjole fra Sisters Point er i fløjl og har en god pasform. Den kan både styles med et par sneakers til hverdag eller med et par flotte støvler til festlige begivenheder. Kjole Kings & Queens 400,-

Denne læderjakke fra MDK er klassisk og cool og kan sagtens bruges som en let jakke de dage, hvor vejret viser sig fra sin gode side. Kender du et fødselsdagsbarn, der skal forkæles? Læderjakke Bahne 2699,-


Kan han lide whisky? Så er whisky-sten en perfekt gave til ham! Stenene køles ned og bruges i stedet for isterninger, som ellers ville fortynde whiskyen. Whisky-sten Bahne 149,95

Den kendte kok Gorm Wisweh har lavet en serie med ting til mænd, der kan lide at bruge tid i køkkenet. Forklædet er en del af serien og er lavet i økologisk bomuld. Forklæder Bahne 599,95

Gaveideer til ham Mænd og elektroniske gadgets hører ofte sammen. En god gaveidé kunne være denne højtaler fra Kreafunk. Den spiller trådløst via Bluetooth, så han nemt kan tage den med sig. Højtaler Bahne 899,95

Mænd skal også bruge nyt tøj indimellem, og du kan finde meget pænt tøj i Kings & Queens. Et forslag kunne være disse navyblå chinos fra Gabba, som er super stilede samtidig med, at de er behagelige at have på. Bukser Kings & Queens 700,-

Du får hans ønskeliste, og det eneste ønske han har, er underbukser. Du tænker, at det er for kedeligt, men det behøver det ikke at være! Køb en 3-pak underbukser til ham fra Tommy Hilfiger, og så er det løst. Underbukser Kings & Queens 350,-

Til de lidt mindre børn er de populære træklodser fra Uncle Goose en populær gave. De flotte klodser er med bogstaver, og de er fremstillet fra bæredygtigt skovbrug. Træklodser Børnenes Kartel 399,95

Er børnene vilde med slim og modellervoks? Så er Crazy Aarons en rigtig god gave til dem! Det er en blanding af det populære legeslim og modellervoks, hvor børnene selv kan farvelægge det. Legeslim Børnenes Kartel 199,95

En blød pakke kan også være et hit ved de små, specielt en trøje med enhjørningemotiv. Denne er et must til efteråret, da den er blød og lækker, så barnet ikke kommer til at fryse. Trøje H&M 79,95

Gaveideer til de små

Denne seje trøje i blød sweatshirtkvalitet med motiv vil helt sikkert blive et hit i drengens klædeskab! Trøje H&M 139,-

En gaveidé kan også være noget til børneværelset. Hvad med et sødt sengesæt med motiv som en lysegrå kanin? Sengesættet er lavet i økologisk bomuld og fås i flere forskellige print. Sengesæt H&M Home 249,-

SHOPPEN EFTERÅR 2019 · Efterårets fester 49


Mænd – Club tee

Kvinder – Pro tight 330,-

Fås i sort og hvid.

259,95

160,-

119,95

Kvinder – tank top 200,-

159,95

Mænd – Academy pant

350,-

259,95

Kvinder & mænd – Revolution 400,50 SHOPPEN EFTERÅR 2019

299,95

Brasilia taske SMALL

MEDIUM

240,-

280,-

189,95

224,95

Mænd – Solar Glide 19 1.100,-

899,95


Mænd - Gel-Braid

800,-

399,95

Kvinder – Training Snap Jacket 500,-

399,95

Kvinder & Mænd – XA Thena GTX W

1.300,-

699,95

Kvinder – Training Snap Pant

Kvinder & mænd – Solar Boost 19 W

450,-

1.300,-

349,95

Kvinder & mænd – Solar Drive 19 W 1.000,-

799,95

999,95

Der tages forbehold for udsolgte varer og eventuelle trykfejl. Tilbuddene gælder til og med den 13. september 2019, så længe lager haves.

50%

OUTLET

SHOPPEN · VANDMANDEN 5 · 9200 AALBORG SV

SHOPPEN EFTERÅR 2019

51


GRAFiness.dk

- et rart sted at være

Følg med på Shoppens Facebookside og Instagram

K O C H S

KAFFEBAR

Shoppen Aalborg, Vandmanden 5A · 9200 Aalborg SV · shoppen-aalborg.dk 52 SHOPPEN EFTERÅR 2019

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.

Hverdage kl. 10-19 Lørdag og søndag kl. 10-16

Profile for shoppen-aalborg

SHOPPEN i Aalborg City Syd Efterårsmagasin 2019  

Shoppens efterårsmagasin 2019 er fyldt med idéer til efterårshygge, sko- og tøjmode, indretning og underholdning - Shoppen et rart sted at v...

SHOPPEN i Aalborg City Syd Efterårsmagasin 2019  

Shoppens efterårsmagasin 2019 er fyldt med idéer til efterårshygge, sko- og tøjmode, indretning og underholdning - Shoppen et rart sted at v...