Page 1

NORDJYLLANDS STØRSTE EVENT FOR PRIVATE INVESTORER www.investordagen.dk

Aalborg Program

19. november 2019 Kl. 10.30-18.00

Dansk Aktionærforening i samarbejde med


INVESTOR AKADEMIET

2020

INVESTOR

SKOLEN Uddannelsesforløb LEKTION

INTRODUKTION OG BØRSPSYKOLOGI

Vi undersøger og diskuterer børspsykologi og hvorfor du skal have en aktiestrategi.

1

LEKTION

2

LEKTION

DIN AKTIESTRATEGI

Få klarhed over hvilke elementer og mål din helheds- og delstrategi kan indeholde.

3

ANALYSEVÆRKTØJER TIL AT UDVÆLGE AKTIER Lær hvilke redskaber, der kan bruges til at vurdere og udvælge forskellige typer af aktier.

LEKTION

4

DET FÅR DU: Klarhed over dine muligheder og mål Færdigheder til at formulere og vedligeholde din personlige aktiestrategi Kompetencer til at vurdere børsnoterede selskaber og præsentationer Sparring på dine tanker inden du omsætter dem til praksis Et solidt netværk med andre private investorer.

Aarhus København Herning

OPSAMLING OG EVALUERING Du får mulighed for at præsentere din strategi og få holdets feedback. .

INVESTOR AKADEMIET

Diplom

2020 DIPLOM

Dit navn

har med succes

gennemført uddanne lsesforlø

bet InvestorAkadem

iet 2020.

Mikael Bak, direktør Dansk Aktionær forening underviser

Meld dig til på

www.investorakademiet.dk.


præsenterer

2019

Afkast til dig og til Nordjylland Vi er glade for at byde dig velkommen til InvestorDagen i Aalborg. Her kan du opleve mere end 25 spændende virksomheder, udstillere og talere, som alle kan gøre dig klogere og besvare nogle af de spørgsmål, som du går rundt med. Hvordan skal du investere dine penge? Er der selskaber som du skal overveje at købe aktier i – eller måske sælge? Er der rådgivere, som kan hjælpe dig med at sprede din risiko? Og hvad siger de uafhængige analytikere om markedet? Følg med i dag, og bliv klædt på til at træffe dine beslutninger.

Vi filmer alle indlæg, som efterfølgende kan ses på Dansk Aktionærforenings hjemmeside, shareholders.dk. Undervejs kan du slappe af i loungeområdet og få lidt at spise og drikke. Klokken 17.00 åbner den uformelle InvestorCafé, hvor du kan nyde et gratis glas vin og få en snak med de andre private investorer og selskaberne.

Mange lokale, frivillige kræfter har bakket op og sikret, at vi i dag kan holde den største investormesse i Nordjylland i mange år. Den lokale afdeling af Aktionærforeningen er gået forrest og fortjener stor ros. Overvej et medlemskab hos dem, hvis ikke du allerede er med. Og takket være partnere som Erhverv Norddanmark og BDO er vi nået bredt ud og har fået et spændende program på plads, som tæller alt fra C25 selskaber til nye vækstselskaber og investeringsfonde. Hele 15 udstillere står klar rundt om i Musikkens Hus. Vi anbefaler at du får en snak med dem alle, da de har råd og gode tilbud med til dig.

God fornøjelse!

Vi håber, at I alle får en god og udbytterig dag!

Mikael Bak Direktør, Dansk Aktionærforening

Dagens indlæg afvikles i to sale og på debatscenen i udstillingsområdet. For at sikre et godt flow med mulighed for spørgsmål, sker præsentationerne i blokke med to indlæg af gangen styret af en dygtig moderator.

BLIV

MEDLEM

ET STÆRKT TILBUD Melder du dig ind i Aktionærforeningen på InvestorDagen får du en af Karsten Engmann Jensens bøger med gratis (spar 250 kr.). Kom forbi stand nr. 9 og hør mere.

595 kr.

alm. medlemskab


2019

OVERSIGT OVER DAGEN Intimsalen

Klassisk Sal

Oplægssal

Kl. 10.00

Dørene åbner

Kl. 11.00 Kl. 11.30: Sydbank Kl. 12.00

Kl. 11.55: Better Collective

Kl. 11.15: John Stihøj Kl. 11.40: Sanistål Kl. 12.20: LiqTech Systems

Kl. 12.45: Fluoguide Kl. 13.00

Oplægssal

Kl. 12.45: Difko Invest

Kl. 13.10: Obton Kl. 13.35: Waturu Holding

Kl. 14.00

Kl. 14.00: Thorleif Jackson

Kl. 14.00: Kameo

Kl. 14.25: BDO Kl. 15.00

Kl. 14.50: Schouw & Co Kl. 15.15: Rare Wine Invest

Kl. 15.15: Uvildige.dk

Kl. 15.40: ISS Kl. 16.00 Kl. 16.30: Formuepleje Kl. 17.00

Kl. 16.55: Saxo Bank Kl. 17.30: Helge Larsen

Kl. 18.00

Kl. 16.05: Stonehenge Kl. 16.30: Foreningen OW Bunker Kl. 17.05: QLife


STANDPLAN Debatscenen

Lounge område

14

17 16

Klassisk sal Oplægssal

15

13 12

Udstillingsområde

Kl. 11.00: Velkommen til InvestorDagen 11

10

4a

Debatscenen

4c

6

7

8

Udstillingsområde 3

Café

2

9

Kl. 12.20: Nyt om børsnoteringer Interview med Peter Högsted, Sedermera

4b

Lounge område 1

Intimsalen

Kl. 14.30: Hvordan skaber vi afkast, selvom børserne vakler? Oplæg v. Rasmus Viggers, Formue Nord

Oplægssal

Kl. 15.30: Rundvisning i Musikkens Hus Tilkøb 50 kr., bestil billet i stand nr. 9

UDSTILLERE 1 2

NYD ET GRATIS GLAS VIN

NÅR RARE WINE INVEST STILLER FREM KL. 17.00

3 4a 4b 4c 6 7 8

Obton Kameo Formuepleje John Stihøj Formue Nord Helge Larsen Investering og tryghed Erhverv Norddanmark Unge Aktionærer

9 10 11 12 13 14 15 16 17

Aktionærforeningen BDO Stonehenge Uvildige.dk Saxo Bank Sedermera Linde & Partners Difko QLife


2019

DAGENS PROGRAM Dine noter

Kl. 11.15 Klassisk Sal

Aktieinfo: John Stihøj - Ejer Lav rente sikrer aktiefest. Men hvor længe varer det ved? Få tips og ideer til hvordan du investerer bedst fremadrettet når John Stihøj præsenterer.

Kl. 11.30 Intimsalen

Sydbank: Jørn Adam Møller - CFO Vejen frem for landets fjerde største bank Hør om Sydbanks forretning og planerne for den fremtidige vækst.

Kl. 11.40 Klassisk Sal

Sanistål: Christian B. Lund - Adm. Direktør Saniståls strategiske transformation Sanistål er en innovativ grossist og værdiskabende forretningspartner til industri og byggeri. Hvordan ser fremtiden ud?

Kl. 11.55 Intimsalen

Better Collective : Jesper Søgaard - CEO Online communities og informative websites, der klæder brugeren på til underholdende og ansvarlig sportsbetting Better Collective er verdens førende affiliate marketing-selskab inden for online sportsbetting. Nu har en lovændring i det amerikanske marked åbnet op for nye muligheder.


Kl. 12.20 Klassisk Sal

LiqTech Systems: Sune Mathiesen Group CEO LiqTech – Miljøteknologi til rensning af vand og luft LiqTech har udviklet en unik teknologi til rensning af vand og luft. Efter en lang udviklingsfase er selskabet nu profitabelt og inde i en stærk vækstfase, hvor produkterne hjælper med at reducere miljøpåvirkningen fra vores stadigt forbedrede livsstil.

Kl. 12.45 Intimsalen

Fluoguide: Morten Albrechtsen - CEO FluoGuide A/S hjælper kirugen til at fjerne al cancer første gang ved oplysning af cancervævet FluoGuide udvikler produkter, som maksimerer udbyttet af kirurgisk behandling. Kom og hør om deres første produkt, som kan reducere lidelser for patienterne og øge sandsynligheden for fuldstændig helbredelse.

Kl. 12.45 Klassisk Sal

Difko Invest: Søren Brøcker og Henrik Deigaard - Projektchefer Hvordan kan du diversificere din portefølje? Difko udbyder investeringsprojekter indenfor ejendom, sol, vind og skov. Oplægget omhandler et konkret projekt og forklarer hvordan du bliver Difko investor.


2019

DAGENS PROGRAM FORTSAT Dine noter

Kl. 13.10 Intimsalen

Obton: Frank Willis Eilersen Partner, Investeringschef Reducer din risiko og øg dit afkast med solenergi Hør hvordan investering i solenergi kan give dig et årligt afkast på 8% uafhængigt af aktie- og obligationsmarkedet.

Kl. 13.35 Klassisk Sal

Waturu Holding: Michael Nørgaard Direktør / Group CFO WATURU - Invest in Climate Technology Waturu har udviklet en innovativ og klimavenlig platformsteknologi til vandopvarmning og vandrensning. Løsningen bruges i private hjem, og tilbydes som OEM produkt.

Kl. 14.00 Intimsalen

Jackson FamilieInvest: Thorleif Jackson Porteføljeforvalter Aktietips: Gennemgang af 5 aktuelle cases Thorleif giver sin vurdering af hvor aktiemarkedet er på vej hen og gennemgår fem favoritaktier, der ligner gode investeringer i efteråret 2019.

Kl. 14.00 Klassisk Sal

Kameo: Jesper Johansen - Adm. Direktør Investering for alle med crowdfunding af erhvervslån Invester i ejendomsprojekter med Kameo og opnå et årligt afkast på 9,8%. 

IN T E LLIGE N T WAT E R T E CHN OLOGY


Kl. 14.25 Intimsalen

BDO: Mikael Risager - Partner, Skat i BDO Beskatning af investeringer – BDO sætter fokus på udvalgte emner Skattereglerne er forskellige afhængigt af dine investeringer. Hør om skattemæssige forhold vedrørende bitcoins, strukturerede produkter og investering for pensionsmidler samt om reglerne omkring aktiesparekonto og investorfradrag.

Kl. 14.50 Klassisk Sal

Schouw & Co: Kasper Okkels - VP Business development, Strategy & IR Schouw & Co.: Udvikling af førende danske virksomheder gennem langsigtet og aktivt ejerskab I de seneste 30 år har Schouw & Co. opbygget et konglomerat med seks meget forskellige virksomheder med tilsammen 60 fabrikker i 29 lande og en omsætning på mere end 20 mia. kr. Hvordan ser fremtiden ud?

Kl. 15.15 Intimsalen

Rare Wine Invest: Anders Børsen Direktør Investering i vin kombinerer høje afkast med lav risiko Bliv klogere på, hvorfor vin er et så attraktivt investeringsaktiv, som står stærkt i krisetider, og forstå hvorfor Rare Wine Invest på få år har tiltrukket hundredevis af investorer og i dag administrerer vininvesteringer for et trecifret millionbeløb.

Kl. 15.15 Klassisk Sal

Uvildige.dk: Hans Peter Christensen Adm. Direktør Uafhængig formuerådgivning De fleste private investorer kender fornemmelsen af, at banken måske ikke giver et helt uafhængigt råd. Find ud af om det kan svare sig for dig at få uafhængig formuerådgivning?


2019

Kl. 15.40 Intimsalen

ISS: Martin Kjær Hansen - Head of Investor Relations ISS: Brancheledende vækst kombineret med en operationelt defensiv profil ISS er i stigende grad positioneret mod de dele af branchen som genererer den højeste vækst – fortsat med fokus på services, hvor efterspørgslen kun i meget begrænset omfang er afhængig af det makroøkonomiske klima.

Kl. 16.05 Klassisk Sal

Stonehenge: Flemming Vognsen Kundechef og medejer Du kan investere globalt – lokalt! Investeringsforeningen Stonehenge hjælper dig med at beskytte og øge din formue ved at tilbyde professionel rådgivning og forvaltning til investeringer i alle størrelser.

Kl. 16.30 Intimsalen

Formuepleje: Otto Friedrichsen Head of Equities Aktiemarkedet i en verden med få alternativer 2019 har været et fantastisk aktieår på trods af fortsatte økonomiske og politiske udfordringer. Hør Formueplejes syn på den aktuelle situation og lær hvordan Formuepleje som aktiv kapitalforvalter aktuelt er eksponeret mod aktier.

INVESTERINGSFORENINGEN


Kl. 16.30 Klassisk Sal

Foreningen OW Bunker Investor: Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat Gruppesøgsmål i Danmark Kun syv måneder efter børsnoteringen gik OW Bunker konkurs og efterlod mange private aktionærer med en følelse af at være blevet misinformeret. Hør mere om status i OW Bunker sagskomplekset og om gruppesøgsmål i Danmark generelt.

Kl. 16.55 Intimsalen

Saxo Bank: Philip Frijs - Global chef for investorprodukter Saxo Bank ser på fremtiden Kom og hør om hvordan Saxo Bank ser på markedet, og hvordan du let kan benytte SaxoInvestor til at få en diversificeret eksponering i det finansielle marked.

Kl. 17.05 Klassisk Sal

QLife: Thomas Warthoe - CEO A ground-breaking solution for the future of health services Qlife is the first company in the world to develop a personal-diagnostics platform that allows self-test at home for a wide range of clinical biomarkers.

Kl. 17.30 Intimsalen

Helge Larsen - Aktieanalytiker, redaktør og forfatter Megatrends og Stockpicking Kom og hør Helge Larsen fortælle hvordan du spotter megatrends, og hvordan du kan bruge stockpicking i din strategi.


Bank | Forsikring | Pension

UDVIDET SAMARBEJDE

Som medlem af DAF får du Op til 40 % rabat på dine forsikringer Alm. Brand Trader Aktiesparekonto

LÆS MERE PÅ ALMBRAND.DK/DAF

Profile for Dansk Aktionærforening

Program til InvestorDagen i Aalborg 2019  

Program til InvestorDagen i Aalborg 2019