03 Goenius 31.03.2018

Page 1

GOENIUS T R A V E L

F O O D

W I N E

S T O R I E S

ΤΕΥΧΟΣ 3ο | 3μηνη e-περιοδική έκδοση | www.goenius.com | Free Press

CONSIDER IT

INSURED

KRASI - THE WINE CARD GAME Πασχαλινός Διαγωνισμός ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΟΣ/Η ΣΕ 3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ #GOENIUS GAME ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ #WINELOVER ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Για οτιδήποτε σας απασχολεί (σχόλια, προτάσεις, συνεργασία, παράπονα, διαφήμιση) μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Contact Us! T.: +30 69 44 42 31 80 E.: info@goenius.com Follow Us!

www.goenius.com


editor's note

Σας καλωσορίζω στο ανανεωμένο 3ο τεύχος

παρουσιάστηκε στην ετήσια συνέλευση του ΔΣ

του Goenius, το ηλεκτρονικό Travel, Food &

του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου στην Αίγλη

Wine Blog που δημιουργήθηκε χάρη στην δική

Ζαππείου στις 10 Μαρτίου 2018.

σας προτροπή, ενθάρρυνση και πλέον υποστήριξη!

Απολαύστε την αποκλειστική συνέντευξη των φίλων μας Ευαγγελία και Γρηγόρη που

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη σας και για

παίρνουν το Cinque Wine Bar και πάνε Μύκονο.

τις παρατηρήσεις - προτάσεις σας οι οποίες ήρθαν να βελτιώσουν την προσέγγισή μας στο

Δηλώστε συμμετοχή στον υπέροχο διαγωνισμό

νέο αυτό εγχείρημα από τα πρώτα κιόλας

μας όπου ένας/μία #GoeniusLover θα κερδίσει

βήματα σε ένα υπέροχο ταξίδι το οποίο δείχνει

το επιτραπέζιο παιχνίδι Krasi και πολλά

ότι θα είμαστε σ-Oeno-δοιπόροι.

πολλά άλλα.

Στο τεύχος αυτό, θα βρείτε κάποια υπέροχα νέα

Εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία και υπενθυμίζω

που συμβαίνουν στον οινικό κόσμο:

να απολαμβάνετε πάντα υπεύθυνα!

Ενημερωθείτε για την δημιουργία του

Με σεβασμό,

πρώτου εξειδικευμένου ασφαλιστικού προϊόντος Οινοποιού και Αμπελουργού από την εταιρία Karavias Underwriting Agency που

w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Σπύρος Γεωργιάδης EDITOR IN CHIEF

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ ε λ .

3


CONSIDER IT

INSURED

w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ


06

26

22

Cinque: #DidSomeoneSayMykonos

Περιεχόμενα

03

Editor's Note

05

Περιεχόμενα

06

Wine Art - Consider it Insured

10

Εκτιθέμεθα

22

Krasi - Διαγωνισμός

26

New Cinque Mykonos

36

Wine In The City

37

Πρωταπριλιά στην Strofilia

39

απ - ελαιόλαδο με μεράκι [ ένθετο ]

36


Consider it w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ ε λ .

6


Νέο Ασφαλιστικό Προϊόν Ασφάλισης Ελληνικού Αμπελώνα από την Karavias Underwriting Agency Στην γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου που πραγματοποιήθηκε στην ετήσια γιορτή των Οινοπαραγωγών στο Oenorama 2018 στο Ζάππειο Μέγαρο, η εταιρία Karavias Underwriting Agency παρουσίασε - για 1η φορά - το εξειδικευμένο συμβόλαιο Ασφάλισης Ελληνικού Αμπελώνα με την ονομασία “Wine Art”! Οι Έλληνες Οινοπαραγωγοί υποδέχτηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό το ΝΕΟ αυτό προϊόν που ασφαλίζεται σε συνεργασία με τα Συνδικάτα των Lloyd’s. Για την δημιουργία αυτού του προϊόντος συνεργάστηκαν έμπειροι ασφαλιστές, μία μεγάλη ομάδα από Πανεπιστημιακούς Καθηγητές Γεωπονίας καθώς και η εταιρία Μετεωρολογικών Προβλέψεων. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ασφάλισης Ελληνικού Αμπελώνα «Wine Art» αποτελεί την αρχή μιας σειράς νέων προϊόντων που δημιούργησε η Karavias Underwriting Agency και θα παρουσιάσει άμεσα με κύριο γνώμονα κάλυψης, τις Αγροτικές Καλλιέργειες. Με εκτίμηση Γιώργος Καραβίας CEO εταιρείας Karavias Underwriting Agency

Insured w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ ε λ .

7


ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΙΝΟΥ

Αίγλη Ζαππείου | 10 Μαρτίου 2018 | Γεν. Συνέλευση Σ.Ε.Ο.


Αγαπητέ κ. Σκούρα, Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τον χρόνο που μας διαθέσατε στην Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, για την παρουσίαση του νέου προϊόντος ασφάλισης Ελληνικού Αμπελώνα – Wine Art» της εταιρίας Karavias Underwriting Agency.

Wine Art "...το ελληνικό κρασί είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο και πολλαπλά βραβευμένο. Από σήμερα μπορεί να είναι και ασφαλισμένο!"

Πιστεύουμε ότι με το συγκεκριμένο προϊόν σε συνεργασία με τα Συνδικάτα των Lloyd’s θα συμβάλλουμε στην σταδιακή εξασφάλιση και ανάπτυξη του Έλληνα Οινοπαραγωγού προστατεύοντας τον ίδιο και την επιχείρησή του από τους κινδύνους που τον απειλούν. Ως υπεύθυνος του κλάδου για την εταιρία θα βρίσκομαι καθημερινά με την ομάδα μου δίπλα σε κάθε ενδιαφερόμενο Οινοπαραγωγό, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις σε ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο σας. Παραμένω στην διάθεσή σας. Με εκτίμηση,

Σπύρος Γεωργιάδης Sales Unit Manager Crop Insurance Specialist

Πληροφορίες για το προϊόν:: special.risks@gkaravias.gr | www.gkaravias.gr


ΕΚΤΙΘΕ ΜΕΘΑ "

"

OENORAMA / OENOTELIA 20181 OENORAMA 2018 Και εφέρος απολαύσαμε την έκθεση Oenorama, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο και, βέβαια, τη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, που οργανώνεται ανελλιπώς από το 1994. Σήμερα, στη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά του κρασιού, η ετήσια έκθεση Οινόραμα είναι πιο ευέλικτη από ποτέ, χρήσιμη και προσιτή σε όλους, καταναλωτές και επαγγελματίες, με πρωταγωνιστή –τι άλλο;– το ίδιο το κρασί.

w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ ε λ .

1 2


OENORAMA 2018

300 ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ 2000 ΕΤΙΚΕΤΕΣ Είκοσι τέσσερα χρόνια από το λανσάρισμά του, το Οινόραμα δεν είναι πλέον μία συμβατική έκθεση αλλά μία πολυεπίπεδη πλατφόρμα επικοινωνίας για την πολυδιάστατη προβολή των εκθεμάτων της σε διάφορα κοινάστόχους. Ταυτόχρονα, προβάλλει αποτελεσματικά εταιρείες και πρόσωπα πίσω από το κρασί, καθώς και τη φιλοσοφία τους, τόσο εντός έκθεσης, όσο και διαδικτυακά, μέσω δυναμικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα, που κάθε χρόνο εντείνονται περαιτέρω. Το Οινόραμα διοργανώθηκε και φέτος στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, ένα χώρο που έχει ταυτιστεί με την έκθεση και έχει αποδειχθεί ιδανικός για την προβολή του κρασιού. Οι όμορφες ψηλοτάβανες αίθουσες με το φυσικό φωτισμό, η εύκολη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα δεκάδες ξενοδοχεία και εστιατόρια που βρίσκονται σε απόσταση περπατήματος από το Ζάππειο, εξασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατόν συνθήκες σε εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης.

Πηγή: https://www.oenorama.com


2 OENOTELIA / FOODEXPO 2018 Τρία μόλις χρόνια μετά την πρώτη της διοργάνωση, η OENOTELIA απέδειξε ότι είναι η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Τα ενθουσιώδη συμπεράσματα των εκθετών, το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων και ξένων αγοραστών, καθώς και ο υψηλός βαθμός ικανοποίησης των επισκεπτών, προμηνύουν ότι πολύ σύντομα η OENOTELIA θα καταστεί η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα! w w w . g o e n i u s . c o m

|

τ ε ύ χ ο ς

Πήγη: https://oenotelia.gr 3 ο

|

Α π ο λ α ύ σ τ ε

Υ π ε ύ θ υ ν α

|

1 8

+

|

σ ε λ .

1 4


s u i n Goe ce! i o h C www. goenius. com

|

τεύχος

3ο

|

Απολαύστε

Υπεύθυνα

|

18

+

|

σελ.

15


ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ LACOVINO WINERY


ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ DOMAINE VAKAKIS

Πηγή: https://www.oenorama.com


ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ "ΑΠ"

Πηγή: https://www.oenorama.com


ΓΛΥΚΙΕΣ ΧΗΜΕΙΕΣ

Πηγή: https://www.oenorama.com


Εφέτος ...τσουγκρίστε ΜΟΝΟ Αυγά! #yamas


ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ BY SPYROS GEORGIADIS | ΠΗΓΉ: WINEINMODERATION.EU

Απολαύστε Υπεύθυνα!!!

1

2

Δημιουργείστε ένα πλάνο

Ενεργοποιείστε τις αισθήσεις σας

Αποφασίστε νωρίς ποια κρασιά θα δοκιμάσετε και από ποιους παραγωγούς. Είναι αδύνατον να δοκιμάσετε 2.000 ετικέτες σε μία ημέρα. Ακόμα και αν δεν καταπίνετε το κρασί σίγουρα μία επαρκής ποσότητα για να σας ζαλίσει θα καταναλωθεί κατά την διάρκεια της έκθεσης Προτείνω να διαλέξτε μία ημέρα για τα λευκά και μία άλλη για τα ροζέ και τα κόκκινα. Ειδικά σε μεγάλες εκθέσεις αξίζει να ανακαλύψεις το επόμενο κρασί που θα συνοδεύσει την παρέα σου.

Κοιτάξτε το κρασί σε βάθος μέχρι τον μίσχο του ποτηριού. Βάλτε χρώμα στην ζωή σας. Ανακινήστε το ποτήρι να απελευθερωθούν τα αρώματα και μυρίστε το με την ησυχία σας. Εκτός του ότι θα διακρίνετε τα διάφορα αρώματα αποτελεί και μία όμορφη αγχολυτική τεχνική. Δοκιμάστε το. Πάρτε μία μικρή γουλιά στο στόμα σας χωρίς να καταπιείτε. Γυρίστε την γλώσσα σας μέσα στην γουλιά με κυκλικές κινήσεις όπως οι δείκτες του ρολογιού. Ο χρόνος σταματά και περιμένει να ανακαλύψετε παιδικές αναμνήσεις από γεύσεις του παρελθόντος.

3

4

Καταλήξτε και καταγράψτε το συμπέρασμά σας

Με σεβασμό στον εργαζόμενο και στον συνάνθρωπο

Πώς σου φάνηκε αυτό που μόλις δοκίμασες; Θα το αγόραζες για κάποιο φίλο ή φίλη; Με ποιο φαγητό θα το συνδύαζες;

Εντάξει, εγώ δεν γνωρίζω ακόμα πολλά. Προσπαθώ δε, να μην καθυστερώ με άσκοπες και περίεργες ερωτήσεις τους εργαζόμενους. Χρησιμοποιώ τα πτυελοδοχεία χωρίς ντροπή και τηρώντας με ευλάβεια την σειρά προτεραιότητας. Απολαμβάνω υπεύθυνα και προτιμώ να μην οδηγώ μετά από εκθέσεις προστατεύοντας τους συνανθρώπους μου.

Κάποιες φορές έχουμε δοκιμάσει ένα από τα καλύτερα κρασιά της ζωής μας και το ξεχάσαμε μετά αφού δεν καταγράψαμε την ονομασία του και τι ήταν αυτό που μας ενθουσίασε.


https://krasigame.gr/


Πασχαλινός Διαγωνισμός

Η ερώτηση που κερδίζει Απάντησε σε μία ερώτηση και σωστά αλλά και γρήγορα και κάνε δικό σου το υπέροχο αυτό παιχνίδι που χαρίζει σε όλη την παρέα γνώσεις, χαρά αλλά και ευκαιρία να δοκιμάσετε τα κρασιά που θα φέρει η παρέα. Όποιος ή Όποια απαντήσει πρώτος / η σωστά στο κουίζ, θα κερδίσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το πιο #Goenius #WineGame που φτιάχτηκε ειδικά για εσένα και την παρέα σου των #winelovers μέχρι 12 άτομα.

Παίξε εδώ


H εταιρία IDEABLEND, εγκαινίασε το portfolio της με το KRASI, το πρώτο παιχνίδι καρτών στα Ελληνικά αφιερωμένο στο ΚΡΑΣΙ! Πρόκειται για το πρώτο trivial του κρασιού: Krasi – the wine card game. Ένα παιχνίδι καρτών για το κρασί, που προσφέρει ένα απολαυστικό blend διασκέδασης και γνώσης. Η δημιουργία του βασίστηκε πάνω σε μια απλή ιδέα: όπως το κρασί είναι φτιαγμένο για να μοιράζεται με φίλους, έτσι και το “Krasi” θέλει να φέρνει κοντά την παρέα των φίλων, αυτών που ξέρουν και αυτών που ενδιαφέρονται να μάθουν για το κρασί. Μια πιο αναλυτική παρουσίασή του παιχνιδιού θα βρείτε στο www.krasigame.gr , ενώ παρακάτω ακολουθεί μια σύντομη παρουσίασή του. www. goenius. com

|

τεύχος

3ο

|

Απολαύστε

Υπεύθυνα

|

18

+

|

σελ.

24


Το “Krasi” μπορεί να ‘φιλοξενήσει’ έως και 12 παίκτες, ενώ το format του παραμένει εξαιρετικά απλό. 140 κάρτες με ερωτήσεις μας ταξιδεύουν στον κόσμο του κρασιού, καλύπτοντας 4 βασικές ενότητες: Οινόσφαιρα: Οι ποικιλίες, τα κρασιά που παράγουν και η γεωγραφία τους Φτιάχνοντας το κρασί: Καλλιέργεια, οινοποίηση και η παγκόσμια παραγωγή κρασιού Το κελάρι: Επιλέγοντας, συντηρώντας και δοκιμάζοντας το κρασί Κρασί & φαγητό: Συνδυασμοί φαγητού-κρασιού, μαγειρεύοντας με κρασί, σερβίροντας το κρασί

Για αυτό το λόγο, οι ερωτήσεις έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, ενώ οι ενότητες συνδυάζουν αρμονικά την πιο ειδική θεματολογία με πιο πρακτικά ερωτήματα («wine savoir faire»), όπως οι σωστοί συνδυασμοί κρασιού – φαγητού ή πότε επιστρέφουμε ένα κρασί σε ένα εστιατόριο χωρίς να νιώθουμε άσχημα. Νικητής (ή νικήτρια ομάδα) αναδεικνύεται όποιος απαντήσει πρώτος σε 3 ερωτήσεις από κάθε ενότητα. Αλλά φυσικά, είναι στην ευχέρεια της κάθε παρέας να αναπροσαρμόσει τους κανόνες και να δημιουργήσει το δικό της “Krasi”. Με εκτίμηση, Η ομάδα του Krasi The Wine Card Game IDEAblend

Τόσο οι 4 ενότητες όσο και οι ερωτήσεις τους έχουν επιλεγεί με προσοχή ώστε να μπορούν να παίξουν όλοι –αρχάριοι και προχωρημένοι. Κανείς να μην αποθαρρύνεται και κανείς να μην βαριέται. www. goenius. com

|

τεύχος

3ο

|

Απολαύστε

Αγόρασέ το τώρα Αν δεν το έχεις ήδη κερδίσει

Υπεύθυνα

|

18

+

|

σελ.

25


1ST MAY 2018

GRAND OPENING @ Leto Hotel Mykonos

CINQUE WINE & DELI BAR MYKONOS Ναι είναι αλήθεια ! Το αγα π ημένο στέκι των #Winelovers φόρεσε τα καλοκαιρινά του και άνοιξε π ανιά για το π λέον κοσμο π ολίτικο νησί , την Μύκονο !

Αποκλειστική Συνέντευξη #Goenius # S e e Y o u I n M y k o n o s


CINQUE : Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΣΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΡΑΣΣΑ ΣΤΟ #GOENIUS Πως ξεκίνησε η ιδέα της δημιουργίας του Cinque ; Ποια η λειτουργία του Cinque Wine Delights στην οδό Βορρέου 10 στο Μοναστηράκι και ποια του παλιού γνωστού στου Ψυρρή ; Πότε ξεκινάει το νέο μαγαζί του Cinque στην Μύκονο και που θα στεγάζεται ; Μάθετε αυτά και πολλά περισσότερα από το Video και την συνέντευξη που μας παραχώρησαν αποκλειστικά στο #Goenius οι αγαπημένοι μας #winelover φίλοι η Ευαγγελία και ο Γρηγόρης.

CINQUE WINE DELI BAR Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του Cinque και βγαίνει πρώτο (1ο) στις αναζητήσεις των επισκεπτών της σελίδας www.tripadvisor.com στην γενική αναζήτηση εστιατορίων και μάλιστα επί 23 συνεχόμενους μήνες ;


ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΕΛΙΟΥ

ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ WINE BARS ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΥΣ Η συνέντευξη αυτή απομαγνητοφωνήθηκε νύχτα παρέα με Αλλαντικά, Τυριά, Κριτσίνια & Tsatnies από το Cinque Wine Delights


GREG EVANGELIE PRASSAS TSELIOU Η ιδέα του Cinque ξεκίνησε το 2004 όταν αποφασίσαμε με τον Γρηγόρη να κάνουμε ένα ταξίδι, στην Βόρειο Ιταλία. Μάλιστα ο άνθρωπος που μας φιλοξένησε είχε αγοράσει τον πύργο του Καζανόβα και μας πρόσφερε με πολύ ιδιαίτερη φροντίδα διάφορα γεύματα συνδυασμένα με κρασί. Το περίεργο ήταν ότι ενώ είχαμε δοκιμάσει 9 διαφορετικά πιάτα και 9 διαφορετικά κρασιά, δεν μας είχε πειράξει. Εκεί καταλάβαμε ότι κάτι γίνεται με το κρασί και γυρνώντας στην Ελλάδα αποφασίσαμε να το ψάξουμε ακόμα περισσότερο.

Ό Γρηγόρης ξεκίνησε αμέσως μαθήματα Οινογευσίας. Αγοράσαμε και τον πρώτο μας συντηρητή και κάποια κρασιά για φίλους, της παρέας. Το 2012 σε μία γευσιγνωσία καφέ, αποφασίσαμε να αγοράσουμε μία μεγάλη μηχανή καφέ, αλλά όσο περνούσε ο καιρός όλο και περισσότερες ετικέτες έμπαιναν στο μαγαζί, τόσο και μίκραινε η μηχανή του καφέ, μέχρι που εξαφανίστηκε. Ο Γρηγόρης όταν διαβάζει μία αρνητική κριτική για κάποιο έπιπλο, βαρέλι... τρέχει να το αντικαταστίσει την επόμενη μέρα

Το βασικό συστατικό για να είσαι πρώτος στο Trip Advisor για 23 συνεχόμενους μήνες είναι να τιμάς τον κόσμο, να του παρέχεις μία φιλοξενία με χαμόγελο και ο πελάτης να φεύγει με μία συνολική εμπειρία φιλοξενίας


Ο πελάτης εκτιμάει την συνολική εμπειρία φιλοξενίας που απολαμβάνει στο Cinque


ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ

Cinque H

To Cinque

στηρίζει μόνο ελληνικά προϊόντα .

Έχουμε την φιλοσοφία ότι ειδικά ο τουρίστας είναι περαστικός από την Αθήνα με κατεύθυνση κατά

80%

σε ένα από τα δύο

κοσμοπολίτικα νησιά , την Μύκονο και την Σαντορίνη . Εμείς , θέλουμε να του δώσουμε μία εικόνα από όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα παράγει η Ελλάδα μας , τρώγοντας το μανούρι , το κατίκι , το παστέλι και φυσικά το λουκούμι από αγιοργείτικο κρασί ή μαλαγουζιά . Ακόμα και στο

WC

έχουμε επιλέξει προϊόντα

ελληνικά και μάλιστα χρησιμοποιούμε το Photo by Cinque Official Site

κρεμοσάπουνο από μαλαγουζιά της σειράς Lenga

από το κτήμα

Avantis

NOMADIC

|

24


# W I N E L O V E R S

2 Cinque μέσα στην καρδιά της Αθήνας (και στην δικιά μας) +1 To 1o το γνωστό σε εμάς τους Winelovers της οδού Αγαθάρχου στου Ψυρρή, για τις απίθανες συναντήσεις μας με τον δάσκαλο σε κάθετες, οριζόντιες δοκιμές ή/και χωρίς το δάσκαλο καθώς εχει γίνει στέκι, To 2o αυτό της Βορρέου στο μοναστηράκι έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σε ντόπιους ή τουρίστες, στην ανάγκη για Take Away στα πολλαπλά Appartments που έχουν ξεφυτρώσει, στα γραφεία καθώς και σε κάλυψη με ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ κρασιών για πελάτες που επιθυμούν να έχουν στον χώρο τους ποιοτικό κρασί. Και ξαφνικά έρχεται to 3o αυτό της Μυκόνου στο παλιό λιμάνι το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ανοίγοντας τις πύλες του.


Cinque Wine Delights To Cinque Wine Delights βρίσκεται στην οδό Βορρέου 10 στο Μοναστηράκι και αποτελεί ένα εξειδικευμένο παντοπωλείο ικανό να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη για Take Away, δώρο ή ειδική εταιρική εκδήλωση.


Δείτε όλη την συνέντευξη της Ευαγγελίας και του Γρηγόρη σε λίγες ημέρες σε Video!

loading...

TH

E

e y A E W E B _ s iu n oe G # RE

OF

Με τη μοναδική δυνατότητα που παρέχει στον θεατή να βλέπει εικόνα από όλο το μαγαζί με λήψη περιστροφική 360 μοιρών


Πάμε Μύκονο; Το Cinque έβαλε πλώρη για Μύκονο και ήδη τα αρώματα

1η Μαίου 2018 με Grand Opening λοιπόν στο παλιό

από το θαλασσινό αεράκι αγγίζουν την μύτη μας και

λιμάνι της Μυκόνου σε συστέγαση που παραχώρησε η

προκαλούν για ταξιδάκι με την πρώτη ευκαιρία με την

οικογένεια Πανταζοπούλου, ιδιοκτήτες του γνωστού

παρέα των #Winelover-s καθώς το νησί απέκτησε

ξενοδοχείου Leto Hotel.

πλέον και έντονο οινοτουριστικό ενδιαφέρον. Να ευχηθούμε καλή αρχή, καλές δουλειές με υγεία και Με 55 ετικέτες σερβιρισμένες στο ποτήρι, τις γνωστές

καλά κρασιά.

λιχουδιές του και τις φυσαλίδες που θα βάλει το χεράκι του και ο δάσκαλος για να αναδύονται στα ποτήρια μας

Κι όπως λέει και ο δάσκαλος μας Ted Lelekas

στην παραλία, μάλλον μας βλέπω για Μύκονο εφέτος.

#SeeYouInMykonos #Έ_τοι_μοιοιοιοι ;;;

find out more >>


www.hellenic-hotels.comΓιοβάννα Λύκου Η Γιοβάννα Λύκου κολυμπούσε ασταμάτητα μέχρι τα 19 της χρόνια όταν και συνειδητοποίησε πως είχε διανύσει απόσταση ίση με την περίμετρο της Γης.

την ερα για τ ό σ ισ ρ τε πε he City Διαβάσ ine In T W ο τ ι α enius ακ του #Go Γιοβάνν ς ο χ ύ ε μενο τ στο επό

Τότε το να χαλαρώσει έμοιαζε καλή ιδέα κι έτσι παρήγγειλε το πρώτο της ποτήρι κρασί για να πάρει δυνάμεις. Μαζί πήρε κι ένα πτυχίο ιστορίας και αρχαιολογίας με ειδίκευση στην ιστορία της τέχνης. Έπειτα ξεκίνησε και πάλι τις διαδρομές αυτή τη φορά με τα πόδια- από μουσεία σε εκθέσεις κι από ινσταλέισο σε περφόρμανς την ημέρα και από μπαρ σε εστιατόρια τη νύχτα, οπότε εύλογα χρειάστηκε κι ένα ποτό. Κάπου εκεί, ψάχνοντας για το τι θα ήταν καταλληλότερο να πιει μετά, ξεκίνησε να δοκιμάζει και να διαβάζει. Έγινε οινοχόος και είναι πλέον μέλος της ΠΕΝΟ. Καθημερινά σκέφτεται ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της και πόσα ακόμα έχει να πιει και να μάθει. Η αρχή κάθε ιστορίας της έχει μέχρι και σήμερα μια πρόποση.

Πηγή: https://www.bitterbooze.com/author/giovanna-lykou/


w w w .w in ei nt he ci ty .g r

Το Wine in the City είναι ένα φιλόδοξο οινικό project που ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017. Στόχος του είναι να τοποθετήσει σταθερά το Επώνυμο Ελληνικό Εμφιαλωμένο Κρασί στα κορυφαία μπαρ μιας πόλης, φέρνοντάς το έτσι κοντά στο συνεχώς αυξανόμενο, νεανικό και εκλεκτικό κοινό τους. Επικεφαλής της ομάδας του Wine in the City είναι η Γιοβάννα Λύκου, sommelier και wine instructor και ο Θόδωρος Λέλεκας, wine communicator & educator. Το κρασί είναι ένα αγαθό που κατέχει πολύ σημαντική θέση στην καθημερινότητά μας, τη γαστρονομία μας, την κουλτούρα μας και τη διασκέδασή μας. Τα σημερινά μπαρ αποτελούν ένα χαρακτηριστικότατο παράδειγμα σε ότι αφορά στην κατανάλωση/απόλαυση κρασιού, καθώς το λεγόμενο «κρασί σε ποτήρι» είναι μία από τις πλέον διαδεδομένες προτιμήσεις του κοινού, κάτι που η ζήτηση των καταναλωτών πιστοποιεί περίτρανα.


1 Απριλίου 2018


Άλφα (α), το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, χρησιμοποιείται ως σύμβολο ανώτερης κατηγορίας ή άριστης ποιότητας. Πι (π), παγκόσμια μαθηματική σταθερά, ένας απέραντος αριθμός, ένα θαύμα χωρίς όρια. Τα δύο αυτά γράμματα, τα αρχικά του οικογενειακού μας ονόματος, επιλέξαμε για την ονομασία αυτού του ξεχωριστού προϊόντος δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική του ποιότητα και στην διαρκή προσπάθεια εξέλιξής του.

Βρείτε στο τέλος αυτού του τεύχους ειδικό ένθετο της εταιρίας Alpha Pi 1 Απριλίου 2018


Πρωταπριλιά στην Strofilia σας περιμένω εκεί για πολλές #Goenius στιγμές 1 Απριλίου 2018 Βρείτε πληροφορίες εδώ >>>


Πρωταπριλιά στη Στροφιλιά, και όχι δεν είναι ψέμα. Την Κυριακή 1 Απριλίου, από τις 11:00 π.μ έως τις 4:00 μ.μ. . σας προσκαλούμε στο οινοποιείο της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο, σε ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων κάτω από τη δροσιά της πέργκολας παρέα με τις μουσικές επιλογές του Τάσου Λακέ. Θα δοκιμάσουμε όλα τα κρασιά του κτήματος, τις νέες εσοδείες αλλά και το Σαββατιανό της Στροφιλιάς που μόλις κυκλοφόρησε και θα τα συνοδεύσουμε με τους φανταστικούς νηστίσιμους, βιγκαν αλλά και της Τσικνοπέμπτης μεζέδες από τo μοναδικό, γνήσιο και πρώτο Food Truck της Ελλάδας, που για τρίτη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται κοντά μας.

Ξεναγήσεις 15': 12:30 - 13:30 - 14:30 Όλα τα κρασιά μας θα πωλούνται σε ειδικές τιμές ενώ θα υπάρχουν επιλογές συσκευασιών για δώρα.

Φέτος, η Στροφιλιά, θα έχει τη χαρά μαζί με όλους τους νέους και παλιούς φίλους της να καλωσορίσει και τους ποδηλάτες του @cyclingforwine και τον Θέμο Νικολετόπουλο που οργανώνουν τον 9ο ποδηλατικό γύρο Οινοποιείων Αττικής με έδρα τη Στροφιλιά. Περιηγηθείτε στο οινοποιείο της Στροφιλιάς παρέα με τον οινολόγο μας και μυηθείτε στα μυστικά της οινοποίησης. Οινοποιείο ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, Θέση Πατητήρια, Αναβύσσου (οδός Χαλκιδικής, στο δρόμο προς την Κερατέα) Τηλ. για πληροφορίες : 22910 41650 και 6944052851 Σας περιμένουμε!


Καλό Πάσχα Happy Easter Απολαύστε Υπεύθυνα!

www.goenius.com


Αρ. Φύλλου 1 - 2018

Alpha Pi News Το ονομα

Άλφα (α), το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, χρησιμοποιείται ως σύμβολο ανώτερης κατηγορίας ή άριστης ποιότητας. Πι (π), παγκόσμια μαθηματική σταθερά, ένας απέραντος αριθμός, ένα θαύμα χωρίς όρια. Τα δύο αυτά γράμματα, τα αρχικά του οικογενειακού μας ονόματος, επιλέξαμε για την ονομασία αυτού του ξεχωριστού προϊόντος δίνοντας έμφαση στην εξαιρετική του ποιότητα και στην διαρκή προσπάθεια εξέλιξής του.

Our Brand Name

Alpha “a”, the first letter of the Greek alphabet, is used as a symbol of superior class and outstanding quality. Pi “π”, a universal mathematical constant, an infinite number, is a miracle that has no limits. These two letters, which are also the initials of our family name, were chosen as the label of this exceptional product so as to emphasize its superb quality and the constant effort to improve it even further.

O δικόσ μασ ελαιωνασ οUR OLIVE GROVE

στην μεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελλοποννήσου situated in the biggest and most fertile plain of the Peloponnese

Ποιοτικά χαρακτηριστικά Qualitative characteristics Αcidity/Oξύτητα < 0,3 Peroxide/Yπεροξείδια < 20 K232 < 2,50 K270 < 0,22 DK/ΔΚ < 0,01 Waxes/Κηροί < 250 Total biophenols (as tyrosol) > 500mg/kg

Μια νέα οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εµπορία ανώτερης ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου. Ο ιδιόκτητος ελαιώνας βρίσκεται στην µεγαλύτερη και ευφορότερη πεδιάδα της Πελοποννήσου, στο νοµό Ηλείας. Καλλιεργείται µόνο µε φυσικές µεθόδους µε στόχο την παραγωγή περιορισµένης ποσότητας αλλά άριστης ποιότητας προιόντος. Καλλιεργούµε την κυρίαρχη ελληνική ποικιλία την κορωνέικη. Έχει ανοιχτό πράσινο χρώµα, µέτριο προς έντονο φρουτώδες, πλούσια γεύση και

εξαιρετική επίγευση µε διάρκεια. Μέτρια προς έντονη αίσθηση του πικρού και του πικάντικου, εξαιρετική ισορροπία, και συχνά παρουσιάζει αρώµατα πράσινων κοµµένων φύλλων, φρέσκου χόρτου που προσδίδουν έντονη φρεσκάδα.

in the biggest and most fertile plain of the Peloponnese in the Ilia Prefecture in the south of Greece. It is cultivated using only natural methods with a view to producing a product of a limited quantity but excellent quality.We grow the dominant Greek variety, the Koroneiki. This variety has a light green color, moderately to intensely rich fruity flavor and excellent aftertaste duration. We are a new family business that engages in It is also moderately to intensely bitter and the production, packaging and marketing spicy thus achieving a superb balance, and of superior quality extra virgin olive oil. often has an aroma of green leaves and The privately owned olive grove is situated fresh grass that adds ultra freshness.


Αρ. Φύλλου 1 - 2018

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΟΥ WE MONITOR THE PRODUCT FROM ITS FIRST DAY OF BIRTH ON THE BLOSSOM

Π

αρακολουθούµε το προιόν από την πρώτη µέρα της γέννησης του στον ανθό, του δίνουµε την απαραίτητη τροφή και πότισµα προκειµένου να δέσει γερός και υγιής καρπός, εφαρµόζουµε όλες τις ενδεδειγµένες «καλές» πρακτικές κατά την συλλογή του ελαιοκάρπου, συλλέγουµε µε το χέρι χωρίς να τραυµατίζουµε τον ελαιόκαρπο και το δέντρο, µεταφέρουµε την ίδια µέρα στο ελαιοτριβείο τον ελαιόκαρπο, τον πλένουµε µε καθαρό νερό και αποµακρύνουµε

τυχόν φύλλα ή ξένα σώµατα, συνθλίβουµε και μαλάσουμε τον καρπό σε χαμηλή θερμοκρασία <26°C. Το ελαιόλαδο µεταφέρεται σε δεξαµενές που το προφυλάσσουν από την επαφή µε τον ατµοσφαιρικό αέρα και το κρατούν σε σταθερή θερµοκρασία. Aμέσως μετά περνά από ένα ελαφρή φιλτράρισµα χαρτιού και συσκευάζεται πάντα µε την επίβλεψή µας, άµεσα προκειµένου να κλειδώσει τα αρώµατά του και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Η επαφή µας µε το προιόν καθ’ όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας µέχρι και την µεταφορά του στο κατάστηµα , καθώς και η εµµονή µας µε την ποιότητα και τις καλές πρακτικές, δίνουν αυτό το εξαιρετικό προιόν κορυφαίας ποιότητας και γευστικού χαρακτήρα.

and we provide it with the necessary food and water so that its fruit can become strong and healthy. We apply all indicated “good” practices during the harvest of the olive fruit, we gather manually so as not to damage either the fruit or the tree, we transfer the olive fruit to the oil press on the same day, we wash it with clean water to remove possible leaves or foreign bodies and we crush and press the fruit at the low temperature of <26 We monitor the product from its degrees Celsius. first day of birth on the blossom The olive oil is then transferred to

Το Προϊόν μας

Μονοποικιλιακό, από 100% Κορωνέικες ελιές. Οι ελιές συλλέγονται πάντα άγουρες, πράσινες, και μόνο με το χέρι, διαλέγονται και συνθλίβονται την ίδια μέρα σε θερμοκρασία <26°C έτσι ώστε μόνο ο «ανθός» του ελαιολάδου να συσκευασθεί. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από 12 κιλά ελιές παράγεται μόλις 1 κιλό εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «άλφα πι».

vats which protect it from coming into contact with the air and keep it at a stable temperature. It is then sifted through a light paper filter and it is immediately packaged, always under our supervision, so as to lock its aroma and particular properties. Our involvement throughout the production process and the product transport to the shops as well as our insistence on quality and proper practices ensure the production of a tasty, top quality product.

Οur Product

A unique variety of 100% Koroneiki Olives. The olives are always collected while green, before they become ripe, and always by hand.They are sorted and pressed on the same day at a temperature of below 26 degrees Celsius so that only the best part of the olive oil will be packaged. The fact that out of 12 kilos of olives collected only 1 kilo of “alpha pi” extra virgin olive oil is produced is indicative of this.


Ελιά: ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ The Olive Tree: The blessed tree of Greece Οι αρχαίοι πρόγονοί μας λάτρευαν την ελιά. Η Θεά Αθηνά δώρισε στους Αθηναίους την πρώτη ελιά του κόσμου η οποία φύτρωσε εκεί που χτύπησε το δόρυ της. Ο Ηρακλής φύτεψε μια ελιά στην Αρχαία Ολυμπία μετά την ολοκλήρωση των 12 άθλων του, οι Μυκηναίοι προσέφεραν ελαιόλαδο στους θεούς, ενώ ο Όμηρος ονόμαζε το ελαιόλαδο το υγρό χρυσάφι της διατροφής. Ο Αριστοτέλης θεωρούσε την καλλιέργεια της ελιάς επιστήμη, ενώ ο Ιπποκράτης χρησιμοποιούσε το ελαιόλαδο ως φάρμακο. Το ελαιόλαδο σήμερα αποτελεί την βάση της πιο δημοφιλούς και υγιεινής διατροφής, της Μεσογειακής Διατροφής. Πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά και αντιοξειδωτικές ουσίες, μας προστατεύει αποδεδειγμένα από καρδιαγγειακά νοσήματα, μειώνει τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων καθώς και την αρτηριακή πίεση. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο προστατεύει τον οργανισμό από τον καρκίνο, την οστεοπόρωση, ελέγχει τις τιμές του σακχάρου στο αίμα, προστατεύει το συκώτι από βλάβες των κυττάρων, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Παράλληλα φροντίζει και την εξωτερική μας εμφάνιση καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α και Ε, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, έχει ενυδατικές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό EFSA (EUROPEAN FOOD SAFETY

AUTHORITY, ένα ελαιόλαδο μπορεί να έχει τον χαρακτηρισμό ισχυρισμού υγείας -δηλαδή ότι βοηθάει στην ευεξία και την υγεία- όταν οι πολυφαινόλες που περιέχει έχουν συγκέντρωση τουλάχιστον 250mg ανά κιλό. Τότε μπορούμε να αναγράφουμε στη συσκευασία του προιόντος ότι 20ml ημερησίας κατανάλωσης του συγκεκριμένου ελαιόλαδου προστατεύει τον οργανισμό μας από την οξείδωση των λιπιδίων

Xαρακτηριστικά του προϊόντος

• Χρώμα λαμπερό, έντονα πράσινο. • Άρωμα φρουτώδες γεμάτο μυρωδιές από τον πλούσιο κάμπο. • Γεύση φρέσκου άγουρου καρπού, ήπιο με μεσαίας έντασης πίκρα και πικάντικα χαρακτηριστικά. • Το «άλφα πι» απευθύνεται σε απλούς καταναλωτές αλλά και χώρους εστίασης, που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, την αναζήτηση ενός επιλεγμένου προϊόντος κορυφαίας ποιότητας και γευστικού χαρακτήρα!

Product Characteristics

• Bright vivid green color • Fruity aroma enhanced by the scents of the lush valley. • Taste of fresh unripe fruit with mildly bitter flavor and spicy characteristics. • “alpha pi” addresses individual consumers as well as catering business owners, all of whom share one common characteristic; their quest for a product of the highest quality and taste.

του αίματος, προστατεύει την καρδιά και προλαμβάνει εμφράγματα.

Ισχυρισμός υγείας για το alpha pi με Ολικές πολυφαινόλες 538mg/kg. Our ancient ancestors worshipped the olive tree. The Goddess Athena gave the Athenians the first olive tree in the world. Hercules planted an olive tree in ancient

Olympia upon completion of his twelve feats. The Mycenaeans offered olive oil to the Gods while Homer called olive oil the gold liquid of diet. Aristotle considered the cultivation of the olive tree a science and Hippocrates used it as medicine. Olive oil today constitutes the basis of the most popular diet, the Mediterranean diet. Rich in monounsaturated fats and antioxidants, it protects us from cardiovascular diseases as it reduces the levels of LDL, the “bad” cholesterol, triglycerides as well as blood pressure. Studies have shown that olive oil protects the body from cancer and osteoporosis, it aids in controlling blood glucose levels, it protects the liver from cellular damage and it has anti-inflammatory properties. In addition, it enhances our appearance as it is rich in vitamins A and E, minerals and trace elements and it has moisturizing and antiaging properties. According to the European regulation 432/2012 of EFSA (European Food Safety Authority) an olive oil product may claim to be a healthy product, that is, it promotes well-being and helps one’s health, when the polyphenols that it contains have a concentration of at least 250mg per kilo. Then we can maintain on the package label of the product that a daily consumption of 20ml of the particular olive oil protects the body from the oxidization of blood lipids, it protects the heart and prevents heart attacks.

Ιδέες & Συμβουλές / tips & ideas Ανακατέψετε «άλφα πι» εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με ξύδι βαλσαμικό και αρωματικά και ραντίστε τις φρέσκες σαλάτες σας! Μix “alpha pi” extra virgin olive oil with balsamic vinegar and fragrant herbs and sprinkle it on your salads! Από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, το ψωμί και το ελαιόλαδο έθρεψαν ολόκληρες γενιές ανθρώπων! Since time immemorial bread and olive oil have nourished generations of people.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με μια κουταλιά «άλφα πι» εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο προκειμένου να ενεργοποιήσετε και να «λαδώσετε» όλα τα συστήματα του οργανισμού σας! Start the day with a spoonful of «alpha pi» extra virgin olive oil so as to energize and «oil» your body.

Απογειώσετε τη γεύση του φρέσκου τυριού με «άλφα πι» εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο! Let the taste of fresh cheese take off with “alpha pi” extra virgin olive oil.

Προσθέστε λίγες σταγόνες «άλφα πι» στo ζεστό ψημένο στα κάρβουνα κρέας! Add a few drops of “alpha pi” olive oil to warm barbecued meat.

Ραντίστε τα αχνιστά θαλασσινά με «άλφα πι» εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για να γευτείτε όλες τις μυρωδιές της Μεσογείου! Sprinkle steaming seafood with “alpha pi” exrta virgin olive oil and savor all the Mediterranian flavors.


Αρ. Φύλλου 1 - 2018

Ένα premium προϊόν για ένα γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Ελλάδας, ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο ελαιόλαδο. A premium product for a culinary journey in the flavors of Greece, an excellent table olive oil.

Συσκευασία

Το διάστημα που μεσολαβεί από την παραγωγή μέχρι την εμφιάλωση του ελαιολάδου είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την διατήρηση της υψηλής ποιότητας και των χαρακτηριστικών του. Για το λόγο αυτό το «άλφα πι» μετά την παραγωγή του φυλάσσεται σε ειδικές δεξαμένες και για μικρό χρονικό διάστημα μέχρι την εμφιάλωσή του. Έτσι διατηρεί απόλυτα την φρεσκάδα του και τα αρώματά του για όλη τη διάρκεια ζωής του. Είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες λευκοσιδήρου των 250ml, 500ml και 1lt, απόλυτα ενδεδειγμένες για το ευαίσθητο αυτό προιόν, σε πολυτελή συσκευασία των 500ml από βαμμένο γυαλί ιδανική για δώρο, καθώς και σε συσκευασίες pouch tap 3lt και 5lt για καθημερινή εύκολη χρήση.

Οι Διακρίσεις μας

Packaging

The time between production and bottling of the olive oil is of the utmost importance to maintain its excellent quality and characteristics. That is why, after production, “alpha pi” olive oil is stored in special vats for a short period of time before it is bottled. In this way it preserves its freshness and aroma throughout its life. «Alpha pi” is available in tin containers of 250ml, 500ml and 1lt, all of which are appropriate for this sensitive product. It is also available in luxurious 500ml bottles of painted glass which make it ideal for a gift as well as in pouch tap packaging of 3lt and 5lt for daily use.

θα μας βρείτε στο

Στην 1η του κιόλας συμμετοχή, στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (London Olive Oil Competition) απέσπασε δύο ασημένια μετάλλια στις κατηγορίες «Καλύτερη ετικέτα» (Label) και «Καλύτερη εικόνα» (Image), αλλά και χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Καινοτομία». Upon our very first participation in the international olive oil competition, the London Olive Oil Competition, which was held in London,we were awarded with two silver medals in two categories; those of best “Label” and best “Total Image”, as well as a bronze medal in the category of “Innovation”.

Hall 3 d22 OLIVE IL

art designer : Yota Sotiropoulou

Taste your ultra premium totally pure and fresh

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ / Contact Παράγεται και συσκευάζεται για την Άλφα Πι, Λεωφ. Μαραθώνος 143, Τ.Κ.19005, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Τηλ.: 22940 98535

Email: info@alphapi-oliveoil.com Email: v.platanitou@yahoo.com Email: dim_katsanos2008@yahoo.com www.alphapi-oliveoil.com

Produced and packaged for Alpha Pi, Marathonos Av. 143, 19005, N. Makri, Marathonas, Greece, Phone: +30 22940 98535 Mobile: +30 6932 294313, +30 6937 029720


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.