Page 1

INFO

A. C. GAIATA 15 SEQUIOL

Epoca IV. Nº 8 · abril

2008

BUTLLETÍ INFORMATIU A. C. GAIATA 15

SEQUIOL http://www.sequiol.es

Sequiol comença el treball per a la Magdalena 2009 amb el llistó ben alt El balanç de la Magdalena 2008 ha estat magnífic per al Sequiol. El segon premi de Gaiata i el segon premi de gaiata millor iluminada de Canal 9 són els millors testimonis de l’èxit obtingut. El llibret de festes del nostre sector també va obtindre el reconeixement a través dels primer premi, el segon guardó a la maquetació interior o el tercer premi a la promoció del valencià, a més del millor article inèdit. Amb el reconeixement del món de la

festa, els premis són el millor incentiu per a continuar treballant en la tasca de desenvolupar activitats al sector durant tot l’any, per fer veritat el dit del poeta: que la gaiata siga “el nostre millor Pregó”. Un repte al qual la comissió del Sequiol respon dia a dia, amb el seu esforç obert a la participació de tots i amb la confiança de millorar la seua aportació al sector que, des de fa més de 25 anys, ve recolçant l’activitat de la Gaiata 15 i afavorint el seu creixement.

La Gaiata obtingué nombrosos premis

UNES FESTES INOBLIDABLES

Passa a pàgina 2


UNES FESTES INOBLIDABLES


UNES FESTES INOBLIDABLES


Alejandro Breva, un gran Pregoner Infantil nascut a la familia ‘sequiolera’ La Magdalena 2008 ja és història. Però les festes han deixat molts moments màgics per a tota la família sequiolera, des del dissabte del Pregó al últim alé del Magdalena Vítol. Els premis a la nostra Gaiata han estat, un any més, protagonistes de les festes al sector. Però sobretot, el paper principal ho ha tingut l’alegria, el bullici i en definitiva, la festa a tots els racons del sector, durant tota la setmana de festes. Moments per a la memòria d’una Gaiata 15 que creix en sentiments i en història. Tanmateix, sense dubte, Alejandro va cantar, un dels moments més Els versos de Vicent Pau amb una serenitat desmàgics de les festes més tacada per tots el qui Serra trobaren en matineres del segle ha van sentirlo, els versos tingut com a protagonista Alejandro un Pregoner de Vicent Pau Serra, qui que viu la festa amb adaptà el Pregó de a Alejandro Breva Monte, president infantil Bernat Artola al llentota la intensitat de l’any 2006 i presenguatge i els sentiments tador de la Galania Infantil el passat del xiquets i les xiquetes de Castelló. 2007. Alejandro, membre de la nostra En definitiva, un premi i la culminació Comissió des que va nàixer, ha vist d’una trajectòria festiva que cada any complit aquest any el somni de tants ha afegit un nou motiu d’orgull per a xiquets castellonencs: ser el pregoner Alejandro i per a tots els membres del infantil de les festes. Sequiol.


A. C. GAIATA 15 SEQUIOL

SEQUIOL

activitats 2008/9 fes-te soci i PARTICIPA!

FÚTBOL-SALA. L'equip de la Gaiata que juga al pavelló poliesportiu Emilio Fabregat del Grau espera el teu suport. Próximes cites: ·27/04-12h contra LO MAXIM ·04/05-9h contra GAIATA 18 ·11/05-9h contra BOTIFARRA ·17/05-18h contra PEPSICOLLA ·25/05 12h contra PIO PIO BALLS REGIONALS. Divendres de 18.30 a 19.30 h. al Cau. Obert a tots els xiquets i xiquetes del sector que siguen socis de la Gaiata.

BALLS DE SALÓ. Dijous de 20 a 22 h. en el Cau. L'últim èxit de les propostes lúdiques de la gaiata reuneix a joves i majors al voltant de la música.

TABAL I DOLÇAINA. La secció musical de la nostra Gaiata acompanyà en Lledó a Mila Poveda i Vicente Andrés el 12 d’abril, dia del seu enllaç nupcial. TEATRE. El grup de teatre Sequiol sempre està obert a les noves vocacions teatrals.

Està a la venda el llibre del XXV aniversari del Sequiol. Si estàs interessat en ell, contacta amb nosaltres al nostre Cau

Recorda que pots participar en la Gaiata com Dama, Dama Infantil, Col·laborador/a o Soci/a. Passa't pel Cau, al carrer Herrero, nº64, de 19 a 21 hores.

http://www.sequiol.es

INFO

A. C. GAIATA 15 SEQUIOL

SEQUIOL

Vols rebre el butlletí per correu electrònic? Envia un missatge a sequiol@gmail.com

2008-04 Infosequiol 8  

Infosequiol 8 - Abril 2008