Page 1

Guia de Lectura ESTIU 2015 Educació Infantil Cicle Inicial

EDUCACIÓ INFANTIL SEMINARI DE COORDINACIÓ DE BIBLIOTEQUES ESCOLARS PLA DE FORMACIÓ DE ZONA SE-CRP DE GRÀCIA ESC Baldiri Reixac ESC Josep Maria de Sagarra ESC Josep Maria Jujol ESC La Sedeta ESC Montseny ESC Pau Casals-Gràcia ESC Pare Poveda ESC Rius i Taulet ESC Turó del Cargol Escola Gravi Escola Reina Elisenda

Col.labora: Oblit Baseiria. Llibreria Casa Anita Els llibres també els podreu trobar a les Biblioteques Públiques de Gràcia: Biblioteca Jaume Fuster Biblioteca Vila de Gràcia Biblioteca Vallcarca i Penitents

L’autobús Marianne Dubc Ed. Tramuntana És el primer trajecte d’autobús que fa la Clara sola per anar a casa l’àvia. No té cap dubte que serà un viatge emocionant de veritat Dinosaures! Pop-Ups de David Hawcock. Ed. Combel Els dinosaures amb 3D La pastanaga. Il. Laia Domènech Ed. Milrazones Una nova versió il·lustrada del conte tradicional xinès que molts de vosaltres recordareu amb el títol de Els bon amics

El dia de Chu Neil Gaiman ; Il. Adam Rex Ed. Odeano Travesía Chu és un petit panda però quan fa un esternut pot passar qualsevol cosa i molt gran!


El pastís és tan amunt Susanne Estraber Ed. Joventut Com ens ho farem per arribar a agafar el pastís que reposa a la finestra?

La mejor sopa del mundo Susanna Isern i Mar Ferrero Ed. Oqo Sorpresos per una tempesta de neu, uns quants animals es refugien a casa de Tortuga que en aquell moment, havia posat aigua al foc per preparar una sopa.

Al llibre Fani Marceau Il. De Joelle Jolivet Ed. Corimbo Belles imatges de diferents paratges i situacions per mirar conjuntament amb els més menuts.

Osito y un rayo de sol Benjamin Chaud Ed. Edelvives El pare ós i l’osset han decidit hivernar a la teulada de L’Opera de París; però, quan la neu comença a caure amb força, decideixen buscar un lloc més arrecerat i segur.

CICLE INICIAL Rínxols d’ós Stéphane Servant. Laetitia le Saux Ed. Joventut El petit ós vol anar a la festa del bosc disfressat de Rínxols d’or però el seu pare no ho veu gaire clar. El gat disbarat Dr. Seuss Ed. Beascoa Una combinació esbojarrada de paraules, rimes, sons i molt més.

Dadá Germano Zullo i Albertine. Ed. Ekaré Rogelio Corcel i Dadá són campions mundials de salts d’obstacles. És un tàndem invencible. Es podria dir que gairebé són una mateixa persona. Gastó Kelly Dipucchio Il. Christian Robinson Ed. Andana La senyora Marilyn admirava els seus nous cadell. Fi-Fi, Fu-Fu, Oh-La-La i Gastó. És molt evident que en Gastó es destaca de les seves germanes,... Però l’amor travessa les diferències ..

PER COMPARTIR Mar Ricardo Henriques i André Letria Ed. Ekaré Si el nostre planeta te més mar que terra, perquè no es diu planeta Mar?

Animàlium Jenny Broom; Il. Katie Scott Ed. Símbol Meitat àlbum, meitat enciclopèdia, amb il·lustracions que semblen làmines antigues, gravats a ploma o litografies de llibres vells, permet descobrir més de 160 espècies d’animals. Tot un llibre tresor per a visitants de totes les edats.

Estiu 15 inf ci