Page 1

Werken met en voor mensen WePay4U is een professionele HR-dienstverlener. Wij treden op als werkgever en verzorgen de HRtaken voor onze opdrachtgevers. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om zeer efficiĂŤnt en zorgvuldig HR-taken van u over te nemen en als gewaardeerd werkgever op te treden.WePay4U is gevestigd in Alphen aan den Rijn en opereert landelijk. Onze passie is het werken met en voor mensen. Onze drive is er voor te zorgen dat onze medewerkers en opdrachtgevers tevreden zijn en blijven. WePay4U biedt veel service en inzicht voor haar opdrachtgevers en werknemers, u heeft met onze webapplicatie altijd een volledig en betrouwbaar inzicht in de laatste stand van zaken. Zoals de laatste salarisbetalingen, loonstroken of het saldo vakantiedagen. Wij vinden het belangrijk om u maximaal inzicht te geven in uw eigen gegevens. Door onze uitgebreide ervaring kunnen wij dit eenvoudig voor u verzorgen.


Werkgever Met WePay4U kunnen wij u en uw organisatie veel zorgen uit handen nemen en met onze payroll diensten er voor zorgen dat u “gewoon” kunt ondernemen.

U werft uw eigen personeel en bepaalt het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, WePay4U treedt op als juridisch werkgever. Wij sluiten een arbeidsovereenkomst met uw medewerker, verzorgen het personeelsdossier, salarisadministratie en uitbetaling.

In de praktijk veranderd de verhouding tussen u en uw werknemers niet, U meld uw werknemer aan bij WePay4U, wij sluiten een arbeidsovereenkomst met uw werknemer en deze treedt formeel bij ons in dienst. U bepaald in overleg met uw werknemer de werktijden, planning, vrije dagen, hoogte van het inkomen en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de functioneringsgesprekken kunt u gewoon zelf voeren, wij dragen zorg voor de correcte administratie.

Er zijn natuurlijk ook zaken die veranderen, u bent formeel niet meer de werkgever van uw werknemer, dit is WePay4U. Hierdoor bent u gevrijwaard van risico’s bij ziekte en hoeft u alleen maar voor de gewerkte uren te betalen. Elke maand ontvangt u van WePay4U een overzichtelijke factuur voor alle gepayrollde medewerkers. Voordelen voor u als werkgever • U werft uw eigen personeel • WePay4U biedt flexibele arbeidscontracten • Geen salarisadministratie • Korte opzegtermijn • Lage administratieve lasten • Lage kosten • Maatwerk • 1 heldere factuur • Alleen betalen voor gewerkte uren Door payrolling bent u als ondernemer flexibel en wordt u door een professionele partner ontzorgt van administratieve en wettelijke taken.

FAQ

Wat is payrolling?
Payrolling betekend dat u zelf uw medewerker werft en selecteert maar WePay4U de juridisch werkgever wordt. WePay4U sluit een arbeidsovereenkomst met uw werknemer en verzorgt de salarisadministratie en betaling. U bepaald wanneer u medewerker werkt, plant de vakanties, voert functioneringsgesprekken en bepaald het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Kijk voor de overige werkgevers FAQ op onze website wepay4u.nl


Werknemer U treedt bij payrolling in dienst bij WePay4U, wij zorgen voor uw contract, salaris betalingen en verstrekken uw loonstroken. Via onze webapplicatie heeft u altijd inzicht in al uw gegevens zoals loonstrookjes, urenstaten en het saldo vakantiedagen.
 Het bedrijf waar u werkt is voor alle dagelijkse zaken het eerste aanspreekpunt, met hen stemt u zaken af zoals salaris, werktijden en vrij dagen. WePay4U verzorgt de administratieve afhandeling, mocht u vragen hebben over uw loonstrook of salarisbetaling kunt u altijd bij ons terecht.

Het bedrijf waar u werkt heeft ervoor gekozen om gebruik te maken van de diensten van WePay4U waarmee de administratieve taken van de salarisadministratie door een gespecialiseerde partij professionele en efficiënt worden uitgevoerd.
 In de praktijk merkt u geen verschil, u heeft een contract met WePay4U en wij betalen uw salaris. Het bedrijf waar u werkt bepaald de hoogte van uw salaris, met hen bepaald u wanneer er gewerkt wordt en pland u vrije dagen en vakanties. Voordelen voor u als werknemer • Professionele salaris administratie
 • Tijdige salaris betaling
 • Correcte salaris betalingen
 • Via web applicatie altijd inzicht in loonstroken, betalingen e.d.
 • Helder contract conform onze CAO
 • WePay4U is bereikbaar voor vragen over de loonadministratie

FAQ

Wat is payrolling?
Het bedrijf waar u werkt heeft wePay4U aangesteld als payroll partner, dit betekent dat wij in juridische zin uw werkgever zijn. Wij hebben met uw een arbeidsovereenkomst en betalen uw salaris uit. Het bedrijf waar u werkt bepaald de hoogte van uw loon en met hen stemt u af wanneer u werkt of vrije dagen opneemt. Ook heeft u met hen uw functionering- en beoordelingsgesprekken.

Kijk voor de overige werkgevers FAQ op onze website wepay4u.nl


Onze zusterorganisatie WeCare4U verzorgt intermediaire diensten voor de gezondheidszorg. Ook hier kunnen wij onze passie kwijt voor het werken met mensen. Zeker in de gezondheidszorg geldt dat elk mens uniek is. Iets wat wij elke dag ondervinden.

Contact

WePay4U is een betrouwbare partner. Dit biedt zowel werknemers als opdrachtgevers de zekerheid dat wij zorg dragen voor alle afdrachten. Plus, dat wij de salarissen correct en tijdig uitbetalen. Heeft u vragen of wilt u dat wij spoedig bij ons langskomen? Neem dan contact op met ĂŠĂŠn van onze medewerkers op 0172 51 69 61 of stuur een mail naar Info@wepay4u.nl We zijn u graag van dienst.

WePay4U  

Brochure v1

Advertisement