Communie- en lentefeest!

Page 1

MAGAZINE

COMMUNIE & lente feesten een feest om nooit te vergeten!

1


VIGNET

Laat het feestje beginnen! VOOR GROTE EN KLEINE AVONTUREN 2

WWW.LITTLEDAVID.BE


l a a m e l he

Kledij: JBC

Sokken: TORFS Schoenen: MILO & MILA € 99,95

Eén van de meest stressvolle periodes in het leven van veel ouders is de periode van de communie- en lentefeesten. Zelf heb ik geen kinderen, maar ik ben wel tante van 3 knappe gasten. Mijn zus twijfelde een hele tijd of ze haar jongens wel zou laten deelnemen aan deze traditie. Uiteindelijk besloot ze een ‘closing chapter party’ te geven. Een gepaste titel, want dat is ook wat het is: het einde van een hoofdstuk. Niet enkel voor je kind is dat zo, ook voor jou. Het tekent het einde van de kleuterschool en later ook van de lagere school. Als ouder ga je op zoek naar nieuwe manieren om er te zijn voor je kind en, in sommige gevallen, die sommen te helpen oplossen. Het is dus maar gepast dat we het einde van dat hoofdstuk vieren met een feest. En of dat feest nu groot is of klein, het belangrijkste is dat we het vieren met de mensen die we graag zien. In dit magazine geven we graag tips om je te helpen alles uit het feest te halen. P.S.: nog een tip van onze marketingmanager Maggie: bestel je springkasteel op tijd. Dan komt de rest vanzelf in orde! Annelies 3


VIGNET

Kledij: H&M

Sokken: TORFS Schoenen: NEROGIARDINI € 89,95

4

pure fun!


Kle

Sokken: dij: JBC TORFS S STONES choenen Fleur : & BONE S Haarban € 105 dF TORFS leur: €14,95 Sch BJÖRN oenen Nand: BORG € 45,95

Smile!

Een wa terval a an conf slinger e tt s.

i&

5


VIGNET

Kledij: JBC

Sokken: TORFS vlnr Schoenen Maya-Fee: K3 € 69,95 Schoenen Nand: HIP € 89,95 Schoenen Jazz-Lynn: BEBERLIS € 95,95

6


VIGNET

The final touch! Nog een laatste slinger en we kunnen de eerste gasten ontvangen.

7


VIGNET

You are so very loved.

Kledij: Zara

Sokken: TORFS Schoenen: MILO & MILA € 39,95

8


Bukk en!

Kledij: JBC

Schoenen Storm (vooraan): KIPLING € 99,95 Schoenen Levi (achteraan): VANS € 49,95

9


3 tips voor een stralend kapsel op de grote dag Geen idee wat te doen met het haar van je dochter? Onze haarspecialist Isolde Roels geeft 3 tips die je gemakkelijk zelf ook kan doen met je haar! hair styling: Isolde Roels, kledij: Liu-Jo

zo maak je een speels dotje 1. 2. 3. 4.

Maak een paardenstaart! Gebruik een fijne krultang en je legt er op een onwillekeurige manier wat beweging in. Crepeer het haar met de vingers en creĂŤr op die manier volume. Neem een spuitbus en spray tot een luchtige dot.

Leg een extra accent door middel van pomponnetjes.

10


Ga voor deze fleurige tiara 1. 2.

Gebruik een krultang om beweging in het haar te brengen. Gebruik lint en bevestig er bloemen op naar eigen keuze!

maak een vlecht met gouden lint 1. Neem rubberen elastiekjes klaar en 3 gouden lintjes 2. Maak een zijscheiding 3. Krul het haar met de krultang om beweging in het haar te verkrijgen. 4. Neem 3 gouden lintjes en bevestig deze bovenaan in het haar. 5. Maak met die 3 linten en wat haar erbij een vlecht. 6. Verwerk de linkse zijde naar achter en vlecht die mee naar voor. 7. Werk af met gouden lintje.

11


5 tips voor een onvergetelijk feest! Volg ons op

facebook.com/schoenen.torfs

Wij vroegen aan alle ouders via facebook om tips voor een onvergetelijk communie- of lentefeest. Heel wat ervaringsdeskundigen deelden graag hun geheimen met ons mee!

1.

Keep it simple! Ga voor een stressvrij feest zonder al te veel toeters en bellen. – Dorothée Brouwers

2.

Betrek je kind bij de organisatie van het feest. Vaak hebben ze zelf leuke en budgetvriendelijke ideeën! Frietjes met curryworst? Check! – Liesbet de Meester

3.

Vier op verplaatsing en geniet van een proper huis bij thuiskomst. – Mirel Huau

4.

Preparation is key! Leg al ruim op voorhand je locatie en thema vast en werk daarop verder. – Kelly De Bruyne

5.

Ga voor een echt kinderfeest, zo heb je geen gigantische planning nodig. Een feestje in de tuin met springkasteel en een BBQ, wat wil je nog meer? – Annelies Cornelis

12

Kledij: JBC Schoenen Siebe (links): NIKE € 49,95 Schoenen Levi: HAMPTON BAYS €110

Boys will be boys.


TRENDS

Trend gespot

Lichtgrijs, offwhite, navy, een tikkeltje goud en snoepkleurtjes vormen de perfecte combinatie voor een stijlvol feest.

NS

CKS K IDS

IANO

MARC

PEPE JEA

IZIPIZI

DOLCE C. €15,95 WE

MILO & MILA €99,95

GIOSEPPO €39,95

ELI €89,95

CONVERSE €55,95

VANS €55,95

HOOPS €99,95 13


Wat nadien met je witte communieschoenen? Wel leuk nieuws, want witte schoenen zijn gewoon IN ! Dus het mag eigenlijk geen probleem zijn om je witte communieschoentjes nadien ‘af te dragen’ zoals ze in de volksmond zeggen. Vind je het toch moeilijk om een klassieke, witte schoen te combineren met jouw doordeweekse outfit? Hierbij alvast enkele tips :

TIP 1

TIP 2

Wit staat supermooi met alle felle kleuren en/of prints. Het zorgt voor wat rust in je outfit.

Lekker sportief met een shortje en T-shirt. Het is mooi als er iets van wit in het bloesje terugkomt of in een print van de short. Maar het is zeker geen verplichting, want witte schoenen zijn neutraal van kleur en moet je gewoon beschouwen als een witte sneaker. En dan is de styling “easy”.

Schoenen: ELI € 89,95

Schoenen: BEBERLIS € 95,95

kledij: JBC

Roze jas: Tommy Hilfiger, T shirt & short: Vingino

TIP 3

Helemaal klaar voor een warme zomer met deze leuk gestreepte jumpsuit. De stijl die je wil brengen, bepaal je vooral in je accessoires. Een rieten hoedje en tas zorgen voor een nonchalante boho-look. Is de zon er al?

Hoedje: TORFS € 35,95 Handtas: TORFS € 29,95 Schoenen: OCA LOCA € 95,95 Jumpsuit: pepe jeans

14


Kledij: JBC

Schoenen: GEOX â‚Ź 69,95

Witte sneakers onder een klassieke outfit zorgen voor een trendy combi. En niet alleen voor de kleine jonge mannen, papa’s mogen deze look zeker na-apen.

15


VIGNET

Why fit in, when you were born to stand out?

16


vlnr Storm:

VIGNET

Kledij: JBC

Schoenen: NIKE € 35,95 Siebe: Kledij: JBC

Schoenen: NIKE € 89,95 Lotte: Kledij: JBC

Sokken: TORFS € 9,95 Tasje: TORFS € 19,95 Schoenen: LITTLE DAVID € 85,95 Adelina: Hemdje: Hampton Bays Rok: JBC

Schoenen: BEBERLIS € 85,95

17


trends for boys

CKS KIDS

AIGL E

HAMPTON BAYS €110

NIKE €45,95

TOMMY HILFIGER €59,95

SCAPA

trends for girls

OCA LOCA €79,95

NAME IT

TAMARIS €39,95

MILO & MILA €69,95 OCA LOCA €75,95

CKS KIDS

18


H O N G E R want we moeten nog veel groeien!

Haarband: TORFS € 12,95 Kledij: JBC

Sokken: TORFS € 12,95 Schoenen: ELI € 89,95

19


Hij ziet dat toch niet...

Fleur Tasje: TORFS €15,95 Kledij: JBC

Schoenen: MILO & MILA € 69,95 Nand Schoenen: TOMMY HILFIGER € 69,95 Blazer en broek: JBC Hemd: Tommy Hilfiger

20

Poseren voor de foto.


Sweet as

LITTLE DAVID € 85,95

OCA LOCA € 89,95

ELI € 89,95

Goud is het nieuwe zilver dit seizoen.

Sokken: TORFS Schoenen: OCA LOCA € 95,95 Kledij: Zara

21


Cadeautips & party planning Vanaf nu kan je bij Torfs ook terecht voor leuke geschenkideetjes én inspiratie voor al je feesten: must-have hebbedingetjes, de mooiste accessoires, deco- en interieurspulletjes,.... Je vindt dit in onze nieuwe lifestyle corner in volgende conceptstores: Torfs Borsbeek, Brugge Sint-Kruis, Edegem, Eeklo, Halle, Lebbeke, Librabmont, Overijse en Ternat.

Trendy om te krijgen of te geven. Deze fleurige Chilly bottles houden je drank 24u koel of 12u warm. Hoe cool is dit ! €29,95

Ideetjes nodig? Bij Torfs hebben we alles om jouw feest in een trendy thema te gieten, zoals deze ‘unicorn’ pinata, kaarsen en confetti. Een geslaagd feest begint gewoon bij ons. (confetti €8,95 – kaarsen €8,95 – pinata €12,95)

COLOFON Verantwoordelijke uitgever: Lise Conix Concept & realisatie: Maggie Hemmerechts Eindredactie: Maggie Hemmerechts Coördinatie: Christie Munghen Art Direction & Design: Annelies Van Lierde

Maak jezelf EXTRA MOOI op jouw bijzondere dag met deze BIO nagellakjes op basis van water. Simpel te verwijderen met warm water en zeep. Goed voor het milieu én voor jezelf. €19,95 voor 3 flesjes. Of wat dacht je van roze lippen? Met deze lipgloss op basis van abrikozenpitolie kan je gerust jouw dochter het gevoel geven dat ze makeup draagt…op een natuurlijke manier. €9,95

Fotografie: Noortje Palmers Decor: Kristina Roo Garcia Visagie: Yung Fierens en Isolde Roels Modellen: Mette-Marit, Fleur, Storm, JazzLynn, Tyler, Siebe, Lotte, Maité, Lucas, Levi, Zoë, Adelina, Nand, Maya-Fee.

Ondanks de zorg en aandacht die wij besteden aan de productie van dit magazine, kan er altijd een foutje insluipen. Torfs kan bijgevolg niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de verstrekte informatie in dit magazine. Gelieve niet op de openbare weg te gooien.

22


23


VIGNET

Koop geru st NU je s choenen e van onze e n geniet xtra reto urgaranti e.

Wil je

je voll ed tikkelt ige outfit n u al ko je verl Je kan age pe d doen, an ook me n? Dat beg n en je stres t een g want je rijpen slevel w e met de krijgt een r rust hart je ij volledig! een e aanko dag va tourga Ko op n r www.t m dus geru jouw comm antie die ge nu reeds l orfs.b s dig is u t n l ang iee, de b t este w s om te pas of lentefees ot en sen of t*. ebsho bes pv met de beste an Vlaande tel via *enke ren, en servic l geld e! nu ook ig o ps nie- o choenen v an de f lente f feest in het eestvierder voorja v ar van an een 2019.

comm u

Shop de

24

nieuwe c

ollectie n

u 24/24u

online op

torfs.be!