Page 1

Diario de : J.J. ROUSSEAU Diary of : J.J, ROUSSEAU

Santiago Quintanilla Hector Leon


11 d’ Abril Hui me e levantat en un conjunt de fulles, desprès de dormir tota la nit en el bosc. Aun estic buscant el poblat de Luisa, una amiga de fa molts anys, però no e trobat ningú poblat, les meues esperances se estan acabant , no crec que puga sobreviure molt mes. Buscant i buscant, baix encontrar un Riu, li baix seguir per que segurament encontre algú poblat, amb molta sort li baix encontrar, eixe poblat era preciós, la gent es molt amable i el poble te una tranquil·litat molt bona. Al arribar al poble baix veure a una xica molt bella, se ma avia apropat, jo molt nerviós comence a parlar amb ella. Era Lluisa la meva amiga de la infància. Ma va dir que me quedarà a sa casa a dormir i jo baix aceptar l’ oferta. Jo tenia molta fam, cuan derrapent, Luisa, col·loca molt de menjar en la taula, jo sorprès i educat baix menjar molt despai, a pesar de la fam q tenia. Però la meua fam era gegantesca. Cuan baix acabar, e anat a descansar un poc. Cuan me e despertat ja era de nit, m’ avia passat ota la vespra dormint, cuan escolte un soroi fantàstic, me aprope a la evitació de on probe el soroi, vex a Luisa tocant el violi amb molt art. Jo li baix preguntar a on avia après a tocar el vili tant be. Un silenci molt incòmode va inundar la avitacio. Sense dir res em baix ir a dormir, i en el llit escolte un xicotet llant.


12 d’ Abril

Hui me e despertat en casa de Lluisa, estaba fart de dormir en llocs horribles, cuan e baixat a desallunar, em estat parlant de la musica y com me esta empeçant a fascinar ese sorio molt bonic. Eixe mati me va dir q el seu pare era qui li avia ensenyat a tocar tan be el violi, i q havia mort fa 2 setmanes, jo li baix dir q estic interessat en la musica, q me agrairia tocar com ella. Per la vespra baix anar al bosc a per un poc de llenya per a fer foc, però a ocorregut una cosa que me a tingut entretingut tota la vespra. E vist a un home que estava en terra per culpa de una trampa per a animals he estat intentant, e intentat despertar-ho, però no li e aconseguit i le e ajudat a arribar a casa, per la nit arribe a casa amb el home, Lluisa estava d’acord de que se quedarà a dormir en casa, per la nit e anat a dar un paseix pel carrer per a cojer un poc de sony y podre dormir, e anat a casa i e anat al llit.


13 d’ Abril Hui me he despertat per la madrugada per q el home estava cridant, he anat a vore el que pasaba i era l’ home que cridava en somiant, l’he despertat, se a asustat per que no me avia vist mai en la vida, però li e explicat el que havia ocorregut en el bosc i com li baix salvar la vida Hem parlat, i me a contat q estava en el bosc per que a via anat a cassar a una bestia terrible que hia avia en el bosc, q la gent ja no se apropera al bosc per aixo, però estava cansat i la frustrat i se va quedar dormint. Al cap de unes hores a sonat un colp molt fort era la porta, me e asòmat per la porta i era el home que se anava a tota presa al bosc, e anat a seguir le haunque tenia molta por per el q me avia contat, desprès de seguir-la a arribat a una casa en el bosc. Jo me asome a la finestra de la casa y bech com tenia molts cuadrets e instruments, el home estava parlant amb els cuadrets, al parèixer els cuadrets eren de music molts importants, i els instruments eres de eixos musics. Me va descobrir y me va dir q no diguera nada, i que gracies a la meua ajuda ara esta ve y pot viure molt mes. Jo le e dit q me agradava el violi q tenia, i el com mostra de gratitud mel va donar, sense dar-me conte ja era de nit i amb fa i ganes de dormir, e arribat a casa fins al dia següent.


14 of April Today I awoke early, I want to play a very pretty musical instrumental: the violin, and Lluisa will teach me want she known’s about it. Every time I played it, the noise was so difficult. While I was trijing to play, Lluisa peeped at the door and she made fun of me, after that she invited me to breakfast with her, but I went out of the room with out to say a word. At breakfast Lluisa asked me if I want to learn playing the violin, I was ashamed but I said yes. In the afternoon we were practicing I was learning more and more, I was into obsession with the music. I play the violin with hardness and vigor but Luisa plays it with fluidness and softness. It’s wonderful as she plays the violin. At dinner, Lluisa began to cry, I went to her for helping. I asked her what happened she told me that she was remembering to her what happened she told me that she was remembering to her playing violin. After that she was tired and fast asleep. I went to sleep too, for waiting tomorrow and I can learn more.


15 of April

In the early morning, I went to see Lluisa I want to learn more and more. But she was not in her bedroom menthe in the house. I didn’t know where she is and I decided to go out and looking her. After breakfast, I went to the town and I was asking for me something about her. The forest is a dangerous place, and then I went into the forest in order to find her. I was afraid because people said in the forest lived a beast, a ferocious beast. A long time I was looking for her and calling out to her, but no one answered me , also , I was thinking in the music, the amazing music she played. Suddenly I heard a shout, a terrible shout. I was running and I saw to Lluisa who was near a precipice, I wanted to help her and picket up a bench but the branch broke and Lluisa, my poor Lluisa, went down to precipice. After all I was crying so many days. I’ve never forget her and no one must know it.

J.J, ROUSSEAU  

Trabajo de diario de J.J, ROUSSEAU

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you