Sanovakatalogen 2023 - Din badrumsdröm är vår passion!

Page 1

2023 MÖBELPAKET PORSLIN BLANDARE DUSCH DUSCHVÄGGAR BAD BELYSNING/SPEGLAR HANDDUKSTORKAR TILLBEHÖR SPA/UTOMHUS

Högkvalitativa och inspirerande BADRUMSVISIONER

Vi har handplockat vår personal för att kunna förverkliga varenda liten detalj i dina badrumsvisioner.

Det gör att vi stolt kan presentera ett team av specialister som mer än gärna hjälper dig med allt från teknisk support till inspiration och ännu fler idéer oavsett om du drömmer om ett litet eller stort badrum.

”Vi erbjuder Badrumsprodukter med hög kvalité anpassade för kunder på den Nordiska marknaden. Med kunskap och ett bra bemötande skapar vi en trygghet åt våra kunder.”

Johan Tegen

Unika lösningar som skapar ett HELHETSKONCEPT

Vår stora passion är badrum, i över 35 år har vi levererat produkter till både privatpersoner och projekt.

I den här katalogen bjuder vi på badrumsinspiration från våra olika leverantörer. Något som är unikt för oss på Sanova är att vi erbjuder ett helhetskoncept som inkluderar alla produkter du kan tänka dig behöva i badrummet. Våra olika serier erbjuder en enhetlighet med sina kulörer, vilket gör det enkelt att undvika nyansskillnader och skapa en samstämmighet i badrummet. Välkommen till en värld av badrum!

DESIGN - KVALITET - TRYGGHET

MÖBELPAKET
PORSLIN BLANDARE DUSCH DUSCHVÄGGAR BAD BELYSNING/SPEGLAR HANDDUKSTORKAR TILLBEHÖR
SPA/UTOMHUS

VÄLKOMMEN SHOWROOM

Sanova - Kapitel
LIDKÖPING BÅSTAD GÖTEBORG STOCKHOLM

I våra showroom för arkitekter, inredare och beslutsfattare i vår bransch visar vi ett urval produkter från våra olika produktkategorier. Detta för att inspirera till att man skall hitta den personliga stilen och få ut det lilla extra av badrummet. Vid köp av produkter hänvisar vi till våra återförsäljare. Dessa finner du på vår hemsida eller genom att klicka på QR koden.

FAMILJEN I FOKUS

HUS FÖR KOMMANDE

GENERATIONER. PÅL ROSS, ARKITEKTEN BAKOM ROSS ARKITEKTUR, MEDVERKAR I ÅRETS TV-PROGRAM GRAND DESIGNS MED SITT

FABULÖSA

HUS VILLA LUCIANI. HÄR DELAR HAN MED SIG AV HEMLIGHETER OCH TANKAR I HUR DE RITAR DRÖMHUS ÅT SINA KUNDER.

Inspirationen för att lyckas är kunden, ofta är det ett par, de två tillsammans och platsen huset ska stå på. Platsen och omgivningen har en stor påverkan på slutresultatet. Den har funnits där i miljontals år. Vi kommer dit en bråkdel av den tiden och placerar ett hus som ska finnas där i ett antal hundra år. Hur blåser vinden? Var går solen upp och ner?

DETTA ÄR AVGÖRANDE FÖR ATT LYCKAS

Lära känna kunden Förstå platsen Avsikten är inte att rita vårt hus, utan kundens

Husen vi bygger upplevs många gånger större än vad de faktiskt är, det beror på att de har karaktär och fyller sin plats. Ta exempelvis Villa Luciani som är strax under 300 kvadratmeter, folk tror att det ligger närmare det dubbla. Huset äger hela området. Det beror på dess närvaro, utstrålning och auran. På samma sätt kan man göra en liknelse med vissa människor som kommer in i ett sammanhang, kanske på en fest eller annat evenemang. Det märks att den har kommit in i rummet. En person som hälsar på folk och kommer ihåg vad alla heter och tar ögonkontakt. Att röra sig genom ett rum rakryggad. Den typen av människa läggs på minnet. De två första funktionerna som placeras

6

ut på den platsen där det ska bli en bostad är entrédörr och den uteplats som kommer finnas vid huset. Det tredje är köket och matplatsen. Dessa rum är viktigast med den enkla insikten att det är där människor tillbringar mest av den vakna tiden. Processen av att placera ut rum behöver göras i rätt ordning, i synnerhet om det är ett mer komplicerat projekt, som ett aktivt hus med andra utrymmen, kanske ett spa eller ateljé. Då behövs noga planering för att skapa den harmoni som krävs för att kunna uppfylla kundernas önskemål.

Den klassiska öppna planlösningen som var populär tidigare går tillbaka till en slags hybrid mellan öppet och stängt. Rummen är differentierade och tydliga i

sin karaktär, det finns en övergång mellan rummen. När vi sitter och äter middag tar vi också in omgivningen kring oss i själva matupplevelsen, då vill vi inte se den stökiga diskbänken, stekpannor och kastruller eller kylskåpet i köksdelen.

I de allra flesta hus behövs ett antal sovrum, oavsett om det finns barn med i bilden eller inte, för att kunna hantera en eftermarknad. De kan användas som arbetsrum, gästrum till vänner eller när föräldrar kommer på besök. Då bäddas rummen i ordning för övernattning och får den funktionen. Vi får mer tillbaka i livet av investeringen som gjorts av att bygga de där extra kvadratmetrarna från början.

7
VART BÖRJAR MAN?
Villa Luciani

KAN ETT HUS HA?

HUR MÅNGA BADRUM

Förr var tre toaletter ett minimum, nu är det snarare fem, sex eller ibland sju badrum. Givetvis ska det finnas en gäst-toalett. Teorin är att föräldrarna har en egen oas med badrum i sitt sovrum. Där får de lugn och ro och möjlighet att koppla av och ladda om.

Det blir mer populärt att göra svit-lösningar även till barnrummen. Ur en ren pedagogisk aspekt är det ett stort plus, de lär sig att hålla ordning på sitt eget rum och badrum. Vill de exempelvis borsta tänderna och stänka ner spegeln så får de göra det. När de blir äldre slipper föräldrarna att tonåringen står och sminkar sig länge på morgonen och det kaos som infinner sig då alla ska ut ur huset samtidigt.

Vi föredrar vägghängda toaletter. Ett mindre badrum upplevs större om ytan på golvet är synlig. Sanova har en bra känsla att hitta intressanta produkter, ett fint sortiment och är ett fint stöd, ett samarbete vi är glada för.

MINA BÄSTA PRODUKTER

SERIEN SIRIUS KAROL BADRUMSMÖBLER

Dessa svit-lösningar fyller stor funktion även i framtiden. Barnen är utflyttade och kommer tillbaka för att hälsa på som vuxna, med partners och kanske egna barn. Att sova i ett gästrum med badrum där både vuxna får plats eller en liten bebis som får ny blöja mitt i natten. Förberedelserna och investeringarna i ett husprojekt skapar resultaten. Är det smidigt för familj och vänner att samlas i ditt hem kommer de oftare. De som bor trevligt och mer tillgängligt får fler besök, det är mänskligt, folk drar sig till sånt de mår bra av helt enkelt.

Vi engagerar oss för att skapa välmående som är hållbart, förutom att vi utrustar husen med fint porslin och kranar från Sanova installer vi även hissar. Att vara 85 och ha möjligheten att bo kvar med sitt sovrum på övervåningen där kanske utsikten finns. Förmågan att tänka på hur hela livet ser ut och vad som krävs av ett hus i de olika tiderna är oerhört viktigt.

De klassiska misstagen är att ställa huset på den bästa platsen på tomten. Då finns platsen inte kvar längre. Huset ska ligga runt den bästa platsen. Ett oerhört vanligt fel är att inte ha koll på entrédörren. Det slutar med att alla går in via källardörren eller tvättstugan. Ett annat fel är att ha trappan till övervåningen vid ingången. Den smutsigaste ytan i hela huset. Då skapas en onödig spridning av det smutsiga till hela huset.

VAD SKA MAN UNDVIKA?

JAG TALAR OFTA OM HUSEN SOM VARELSER, DE ÄR BESJÄLADE, VI GÖR KONSTVERK ATT LEVA I

Det privata rummet är kolossalt viktigt, att kunna slappna av i sitt hem. Ett hus som byggs med S-form där det konvexa möter det konkava gör detta möjligt. Det konvexa fångar in en del av matplatsen som buktar ut ur köket. Den konkava formen tar tag i det som fortfarande är utomhus. Den delen av utomhus blir omfamnad av husets fasad och ger den tryggheten och skydd som är så viktig, vi vill kunna vara utomhus utan att bli sedd av förbipasserande.

SKAPA DIN BLANDARE!

Stella lanserar nu två unika serier där du kan komponera din egen design. Detta för att du ska sätta din prägel på ditt badrum. Macarons & Charm hittar du på sidorna: 78-79

Soft, sid. 120

Arno, sid. 98 Tino, sid. 34-35 Arno, sid. 68 Millie, sid. 153

ÅRETS NYHETER

2023

UTÖKAR VI VALBARHETEN FÖR KUNDEN!

MISSA INTE!

LH-porslinet har en tydlig utgångspunkt i dess design. Du ska hitta ett porslin som har en tidlös och vacker design.

Med en färgskala i 16 harmoniska kulörer ger dessutom porslinet en helt egen identitet i såväl stora som små badrum och är någonting som du verkligen inte vill missa i årets katalog! Se vårt sortiment av porslin på sidorna 26-46 som vi detta år utökat ännu mer!

NYTT FRÅN LH PORSLIN

En nyhet bland vårt porslin är Sacra. Ett tvättställ som ger ditt badrum en vacker, funktionell och tidlös möbel. Finns i alla LH:s 16 olika färger och har en benställning i en elegant matt svart färg med en praktisk handdukshängare .

11

Brian Parry. Det helt unika är möjliheten att göra specialanpassningar och skräddarsydda lösningar. Välj själv vilken design du vill ha och Brian Parry tillverkar just din handdukstork. Du hittar våra handdukstorkar från Brian Parry på sidorna 206-211.

Nytt från Karol

Karol med dess fokus på design och kvalité. Ger kunden unika möjligheter till att skräddarsy ett helhetskoncept till badrummet.

Bläddra fram till sidan 43 för att se deras senaste tillskott Tosca bland golvstående tvättställ.

12
Tino, sid. 42 Edge, sid. 138 Zencha, sid. 41 Aquina, sid. 165 Tronto, sid. 66

Monaco,sid.122

Lago,sid.156

Varför inte satsa på rostfri touch med serien Arno på badrumstillbehören? På sidan 216 finner du badrumstillbehör i olika färger!

Perfektionism

Kalla det perfektionism om du vill, men vi besöker personligen alla våra tillverkare för att säkerställa en ansvarsfull tillverkning. Det är en garanti för såväl kvalité som hjärta och framtid!

Frame, sid. 139

Ortona, sid. 149 Charm, sid. 78

palla mer, men gör det med finess på våra designade badrumspallar!

Pallarna hittar du på sid. 229.

Ljusa idéer

Satsa på kvalitetsbelysning i badrummet. Inte bara för att det är snyggt, utan för att det är otroligt viktigt. Rätt ljus kan väcka liv i vilket badrum som helst!

Varma känslor

För att du ska kunna hålla den röda tråden genom hela badrummet, erbjuder vi våra handdukstorkar i en mängd olika kulörer i såväl blank som matt ytbehandling.

Som Turin på den här bilden, i trendriktig matt svart! Du hittar den på sidan 198.

13

MÖBELPAKET KAROL & DURAVIT

Karol är en tillverkare som tar steget lite längre än andra och har en enormt stor medvetenhet inom design och kvalitetskänsla. Det finns en stor flexibilitet och exklusivitet vad gäller kulörer och materialval. Möblerna tillverkas med perfektion och passar ypperligt tillsammans med våra blandare, vilket skapar en möjlighet till total samhörighet i badrummet. Kontakta oss på Sanova om du vill veta mer om dessa produkter. Duravit ger dig möjligheterna till ett smart och praktiskt möbelpaket. Med det får du ordning på alla saker du vill förvara i badrummet. Vårt sortiment bjuder på flexibla lösningar med en eller två lådor och ibland med tillhörande hög- eller spegelskåp. Dessutom finns de flesta modeller i olika färger och material och med möjlighet att inreda lådorna som det passar dig bäst. Allt i högklassig tysk kvalitet!

Innehållsförteckning:

Sid: Serie: 16-17 Signature 18-19 Kut 20 L-Cube 21 D-Neo 22 Brioso 23 No.1 MÖBELPAKET

Färgkod: WO.520R

Signature - en kollektion från Karol som anpassar sig till alla utrymmen, stora som små, för en badrumsmöbel som kombinerar stil och funktionalitet. Signaturen kännetecknas av modern estetik och av tidlösa och raffinerade finish som påminner om naturliga nyanser.

Signature Exklusive

En unik möbel från varumärket Karol. Detta underskåp går att kombinera i många olika storlekar. Man kan även välja olika färger i materialet trä, på lådfront samt sidostycken. Möbeln går att beställas i 6 olika träfärger, se tabell nedan. Tvättstället i mineralmarmor i en matt vit färg ingår. 1-hål för blandare, kan beställas utan hål för blandare. Bottenventil går att köpa till i samma material som tvättstället, se nedan tabell för pris. Underskåpet går att få med en eller två lådor och finns i storlekarna 600, 700, 800, 1 000 och 1 200 mm. För unika kundanpassningar gällande bänkskiva/tvättställ och sidor kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

1BSBL502WO520RK 624 mm 530 mm 460 mm Noce Canaletto Rigato 43 660 kr

1BSBL504WO520RK 824 mm 530 mm 460 mm Noce Canaletto Rigato 49 390 kr

1BSBL506WO520RK 1024 mm 530 mm 460 mm Noce Canaletto Rigato 53 890 kr

1BSBL507WO520RK 1224 mm 530 mm 460 mm Noce Canaletto Rigato 60 220 kr

Bottenventil

Bottenventil i materialet mineralmarmor i färgen matt vit.

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris:

1XXAC147 Nej Matt vit 1 940 kr

Karol - Möbelpaket Signature
Matt vit Tvättställ
WO.520 WO.520R WR.542 WR.541 WR.505 Trä: Noce Canaletto Trä: Noce Canaletto Rigato Trä: Rovere Grigio Trä: Rovere Naturale Trä: Rovere Sbiancato Möbel MM.001 Mineralmarmor:

Färgkod: LL316

Färgkod: LO126

Färgkod: LO301

Signature

Färgkod: LO126

Denna möbel går endast att beställa ihop med tvättställ i mineralmarmor som är matt vit. Kommoden finns i 5 olika färger i lackad ytbehandling i matt eller blank. Tvättstället kommer med 1-hål för blandare, kan beställas utan hål för blandare. Tabell och pris nedan avser möbelpaket med lackad front, tvättställ med blandarhål och två lådor. Samma pris gäller oavsett de 5 olika kulörer, se nedan färgtabell. För unika kundanpassningar gällande bänkskiva/tvättställ och sidor kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

1BSBL502LL126K 600 mm 514 mm 460 mm Grigio Fumo 26 810 kr

1BSBL504LL126K 800 mm 514 mm 460 mm Grigio Fumo 30 410 kr

1BSBL506LL126K 1000 mm 514 mm 460 mm Grigio Fumo 33 720 kr

1BSBL507LL126K 1200 mm 514 mm 460 mm Grigio Fumo 39 520 kr

Möbel MM.001 Mineralmarmor: Matt vit

Tvättställ

Matt: LO.301 Blank: LL.301 Matt: LO.128 Blank: LL.128 Matt: LO.126 Blank: LL.126 Matt: LO.316 Blank: LL.316

Lackat: Bianco Luminoso Lackat: Grigio Argento Lackat: Grigio Fumo Lackat: Grigio Piombo

17 Karol - Möbelpaket Signature

2

Kut Collection utmärker sig som ett mycket innovativt sortiment inom samtida design, med fokus på individen och på dess unika: det utmärkande kännetecknet är en lutande linje som bryter absoluta former och blir därmed ett utsökt personligt uttrycksdrag. Kommer att kännas modern under många år. Underskåpet går att beställas i 21 olika utföranden, bänkskivan finns i 18 färger och material.

Kut

Möbelpaket från Karol som innehåller stenskiva, med integrerat tvättställ som har en ”slit waste” (skåra i bakkant där vattnet kan rinna ner) och blandarhål. Underskåpet har metallhandtag i färgen Rovere smoked. (Blandare köps till, hitta din favoritblandare på sidorna 61-91.) Spegelpaket innehåller en måttbeställd spegel med lampa som fästes i spegelns ovankant. För mer spegellösningar se sidorna 138-145.

Spegelpaket

Måttanpassad spegel inklusive lampa.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Pris: 1. 1XXSP123-1600K 1600 mm 29 mm 700 mm 15 140 kr

Möbelpaket

Möbel med 2 underskåp inklusive bänkskiva och integrerat tvättställ.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris: 2. 1KUBL002LO370MT755K 1600 mm 360 mm 475 mm Nero matt 119 970 kr

Slite waste

18 Karol - Möbelpaket Kut
1
Träfärger
Handtag i metall

3

1 2

Bilderna visar ett urval av de sofistikerade valen som finns att välja på för att skapa en harmonisk miljö som passar just dig. Kut kan anpassas efter kundens önskemål då det finns flera varianter på bänkskivor, kulörer, olika handtag mm. Kontakta Sanova för ytterligare information.

Kut

Serien från Karol där du kan skräddarsy din speciella möbel, utefter dina önskemål. Underskåpet innehåller stenskiva, med integrerat tvättställ som har en ”slit waste” (skåra i bakkant där vattnet kan rinna ner) och blandarhål. Spegelpaketet innehåller en spegel med ljusramp. Högskåpet är inklusive spegeldörr och fyra hyllplan.

Spegelpaket

Måttanpassad spegel inklusive ljusramp.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Pris: 1. 1XXSP123-1000K 1000 mm 29 mm 700 mm 19 500 kr

Möbelpaket

Möbelpaket med integrerat tvättställ i bänkskivan.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris: 2. 1KUBL002LO160WR512K 1000 mm 360 mm 475 mm Terra d’ombra matt 83 500 kr

Högskåp med spegel

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris: 3. 1KUCL002LO160WR512 400 mm 1400 mm 250 mm Terra d’ombra matt 29 000 kr

19 Karol - Möbelpaket Kut

L-Cube

Möbel inkluderar Me by Starck tvättställ med 1 blandarhål. Tvättställ som är 1300 mm och dubbeltvättställ har 2 blandarhål. Färgen vit högblank är lagervaror hos Sanova. Finns i flera färger klicka in på sanova.se med QR-koden. Design: Christian Werner & Philippe Starck.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris: LC2336630022K 630 mm 567 mm 490 mm Vit 23 989 kr LC2336830022K 830 mm 567 mm 490 mm Vit 26 589 kr LC2336100022K 1030 mm 567 mm 490 mm Vit 30 195 kr LC2336120022K 1230 mm 567 mm 490 mm Vit 32 876 kr LC2336130022K 1300 mm 567 mm 490 mm Vit 37 839 kr

L-Cube inredning

Använd QR-koden för att se mer av L-Cube

Köp till inredning vid beställning till ditt L-Cube möbelpaket. Finns i färgerna valnöt och lönn, med samma pris. Går ej att eftermontera.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: UV982007777 620 mm Valnöt 3 510 kr UV982107777 820 mm Valnöt 4 710 kr UV982207777 1020 mm Valnöt 5 680 kr UV982307777 1220 mm Valnöt 5 680 kr UV988507777 1290 mm Valnöt 5 680 kr Lönn - 78 Valnöt - 77

20
Lagerförs
Duravit - Möbelpaket L-Cube

NYHET

D-Neo

Möbel inkluderar D-Neo tvättställ med 1 blandarhål. Serien är designad av Bertrand Lejoly som har en imponerande bredd av produkter med såväl räta linjer som geometriska former gör att du med D-Neo kan utforma ditt badrum helt utifrån din personlighet. I serien hittar du modern badrumsinredning till såväl mindre som större badrum. Finns i 4 färger och 3 olika bredder, se nedan tabell.

Använd QR-koden för att se mer av D-Neo

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

DE012001616

650 mm 625 mm 480 mm Svart ek 14 040 kr

DE012001818 650 mm 625 mm 480 mm Matt vit 14 038 kr

DE012004949

DE012002222

650 mm 625 mm 480 mm Matt grafit 14 040 kr

650 mm 625 mm 480 mm Blank vit 15 510 kr

DE012101616 800 mm 625 mm 480 mm Svart ek 15 510 kr

DE012101818 800 mm 625 mm 480 mm Matt vit 15 510 kr

DE012104949

800 mm 625 mm 480 mm Matt grafit 15 510 kr

DE012102222 800 mm 625 mm 480 mm Blank vit 16 990 kr

DE012201616

DE012201818

DE012204949

1000 mm 625 mm 480 mm Svart ek 16 880 kr

1000 mm 625 mm 480 mm Matt vit 16 880 kr

1000 mm 625 mm 480 mm Matt grafit 16 880 kr

DE012202222 1000 mm 625 mm 480 mm Blank vit 18 290 kr

21
Färgkod: 1818 Matt vit Färgkod: 1616 Svart ek Färgkod: 4949 Matt grafit Färgkod: 2222 Blank vit Duravit - Möbelpaket D-Neo

Brioso

Möbel inkluderar Me by Starck tvättställ med 1 blandarhål. Brioso är en möbelserie som Duravit tillsammans med designern Christia Werner arbetat fram för att skapa en möbelserie som signalerar lätthet, fräschet och levnadsglädje i dagens badrum. Modellen har 2 utdragslådor, med handtag i samma färg som möbeln, se färgtabell nedan. Möbel som är 1290 mm har ett dubbeltvättställ och 2 blandarhål. Finns i flera färger klicka in på sanova.se med QR-koden.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

BR2336630018K 630 mm 553 mm 479 mm Matt vit 19 520 kr

BR2336630007K 630 mm 553 mm 479 mm Betonggrå matt 19 520 kr

BR2336830018K 830 mm 553 mm 479 mm Matt vit 22 030 kr

BR2336830007K 830 mm 553 mm 479 mm Betonggrå matt 22 030 kr

BR2336100018K 1030 mm 553 mm 479 mm Matt vit 25 870 kr

BR2336100007K 1030 mm 553 mm 479 mm Betonggrå matt 25 870 kr

BR2336120018K 1230 mm 553 mm 479 mm Matt vit 28 464 kr

BR2336120007K 1230 mm 553 mm 479 mm Betonggrå matt 28 464 kr

BR2336130018K 1300 mm 553 mm 479 mm Matt vit 31 020 kr

Använd QR-koden för att se mer av Brioso.

Färgkod: 1091

22 Duravit - Möbelpaket Brioso
Färgkod: 4343 Basalt matt handtag i basalt matt Färgkod: 4949 Grafit matt handtag i grafit matt Färgkod: 9191 Brungrå matt handtag i brungrå matt Färgkod: 0707 Betonggrå matt handtag i Betonggrå matt Färgkod: 1075 Linne handtag i krom Färgkod: 1022 Vit blank handtag i krom Färgkod: 2222 Vit blank handtag i blank vit
Brungrå matt handtag i krom Färgkod: 1007 Betonggrå matt handtag i krom Färgkod: 1030 Ek handtag i krom Färgkod: 1035 Ek terra handtag i krom Färgkod: 1043 Basalt matt handtag i krom Färgkod: 1021 Valnöt mörk handtag i krom Färgkod: 1079 Valnöt handtag i krom Färgkod: 1049 Grafit matt handtag i krom
BR2336130007K 1300 mm 553 mm 479 mm Betonggrå matt 31 020 kr Ek svart handtag i krom
Färgkod: 1016

Färgkod: 4949 - antracit matt

NYHET No.1

Möbel inkluderar No.1 tvättställ med 1 blandarhål. Duravits nya, kompletta och stilrena badrumsserie erbjuder en värld av möjligheter. I serien No.1 är allt optimerat, så att du har de bästa förutsättningarna att starta och avsluta din dag på. Finns i färgerna matt vit och matt grafit.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Version: Färg: Pris: N10170L18180000 450 mm 620 mm 350 mm Vänster dörr Matt vit 6 631 kr N10170R49490000 450 mm 620 mm 350 mm Höger dörr Matt grafit 6 631 kr N10170R18180000 450 mm 620 mm 350 mm Höger dörr Matt vit 6 631 kr N10170L49490000 450 mm 620 mm 350 mm Vänster dörr Matt grafit 6 631 kr N10173018180000 600 mm 651 mm 450 mm Låda Matt vit 9 688 kr N10173049490000 600 mm 651 mm 450 mm Låda Matt grafit 9 688 kr

N10175018180000 800 mm 651 mm 450 mm Låda Matt vit 12 344 kr N10175049490000 800 mm 651 mm 450 mm Låda Matt grafit 12 344 kr

Använd QR-koden för att se mer av No.1.

Färgkod:

1818 - vit matt

23
Duravit - Möbelpaket No.1

BADRUMSPORSLIN

LH & DURAVIT

I porslinsmekkat Civita Castellana norr om Rom skissas vårt porslin fram av erkända designers. Ambitionen är alltid högt ställd och hela produktionskedjan sker under ett och samma tak, från idén om en ny modell, via tillverkningen till sista touchen. Allt för att få till det perfekta porslinet! Med en tydlig utgångspunkt i design och funktion bjuder LH, med förvånansvärd enkelhet på otroligt vackra och tidlösa former. Den tydliga färgskalan i 16 harmoniska färgtoner ger porslinet en helt egen identitet i såväl stora som små badrum! Utöver vårt Italienska porslin har vi badrumsmöbler, toalettstolar och tvättställ från det tyska varumärket Duravit. De har sedan 1817 producerat sanitetsporslin med en tidlös design och är kända för sin höga kvalitet. Duravit lämnar livstidsgaranti på porslin, läs mer på duravit.se. Innehållsförteckning: Sid: Serie: 26-33 Tvättställ vägg 33 Tvättställ bänk 34 Små tvättställ 35 Tvättställ vägg och bänk 36-41 Tvättställ bänk 42-43 Tvättställ underlimmade 44-45 Tvättställ golvstående 46-47 Bottenventil och vattenlås 48-51 Toalettstol vägg 52-53 Toalettstol golv 54-55 Duravit Duschtoalett vägg SensoWash 56-57 Stella spolplatta 58-61 Geberit Sigma spolplatta och fixtur 62-63 Geberit Omega spolplatta och fixtur

PORSLIN

Handdukshållare

Murano Vägghängt tvättställ som går att beställa i 16 olika färger enligt färgkarta nedan. Bottenventil i samma färg som tvättstället, ej stängningbar ingår. Kan kompletteras med handdukshållare i krom eller matt svart enligt nedan tabell. (Till tvättställ 1 200 mm har 2 blandarhål, beställes 2 st handdukshållare 500 mm enligt bild 4 ovan.) Tvättställ 1 blandarhål vägghängt inklusive bultsats.

26 LH - Tvättställ vägg
1 2 3
4
1.
500
1. AL31270108SK 500
2. AL31230101SK 600
2. AL31230108SK 600 mm 450 mm Matt svart 8 540 kr AL31240101SK 800 mm 450 mm Vit 6 770 kr AL31240108SK 800 mm 450 mm Matt svart 9 510 kr 3. AL31250101SK 1000 mm 450 mm Vit 8 060 kr 3. AL31250108SK 1000 mm 450 mm Matt svart 11 430 kr 4. AL31260101SK 1200 mm 450 mm Vit 10 660 kr 4. AL31260108SK 1200 mm 450 mm Matt svart 14 680 kr Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: ALPA50H 500 mm Krom 1 800 kr ALPA50HN 500 mm Matt svart 1 910 kr ALPA60H 600 mm Krom 2 010 kr ALPA60HN 600 mm Matt svart 2 110 kr ALPA80H 800 mm Krom 2 410 kr ALPA80HN 800 mm Matt svart 2 490 kr ALPA100H 1000 mm Krom 2 900 kr ALPA100HN 1000 mm Matt svart 2 960 kr 01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98)
Färgkod: 44- Sand matt
Färgkod: 19- Grey matt Färgkod: 82- Antracit matt Färgkod: 37- Rose matt Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris:
AL31270101SK
mm 350 mm Vit 5 810 kr
mm 350 mm Matt svart 8 060 kr
mm 450 mm Vit 6 130 kr

Sacra

Sacra ger ditt badrum en maskulin strikthet med sina strama linjer i sin massiva form. Ett tvättställ som sticker ut och utstrålar kvalitet och gediget hantverk framtaget med kunskap från många års erfarenhet. Vägghängt tvättställ som går att beställa i 16 olika färger enligt färgkarta på sidan 26.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris:

AL35810101K 800 mm 500 mm 200 mm Vit 8 000 kr

AL35810109K 800 mm 500 mm 200 mm Matt vit 11 340 kr

AL35810108K 800 mm 500 mm 200 mm Matt svart 11 340 kr

Benställning med handdukshållare

NYHET

Komplettera Sacra tvättställ med den massiva benställningen som ihop med tvättstället skapar en perfekt harmoni och skapar homogen enhet. Finns i färgen matt svart.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

ALMSTKN0800 962 mm 800 mm 400 mm Matt svart 11 070 kr

Förvaringsbox

i läder

För att skapa pricken över i-et kompletterar man ovanstående enhet med den smakfullt utformade förvaringsboxarna i läder. Finns i färgen brun.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Djup: Färg: Pris:

ALMOCK3003 315 mm 210 mm 315 mm Brun 2 410 kr

27 LH - Tvättställ vägg

Vero Air

Konsekvent retangulär, konsekvent framgångsrik. Vero-serierna har en minimalistisk form och är en modern klassiker. Går även att komplettera tvättstället med handdukshållare eller benställning. Kombinera med toalettstolar se mer på sidorna 48-55. Komplettera med bottenventil och vattenlås, se sidorna 46-47.

Tvättställ 1 blandarhål vägghängt inkl bultsats.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0724450000K 450 mm 350 mm Vit 4 905 kr 2350500000K 500 mm 470 mm Vit 5 858 kr 2350600000K 600 mm 470 mm Vit 6 501 kr 2350800000K 800 mm 470 mm Vit 10 751 kr 2350100000K 1000 mm 470 mm Vit 12 915 kr 2350120024K 1200 mm 470 mm Vit 16 315 kr

* Två blandarhål till tvättställ 1200 mm.

Benställning i krom

Artikelnr: Bredd: Pris: 0030651000 500 mm 8 630 kr 0030631000 600 mm 8 810 kr 0030751000 700 mm 8 890 kr 0030661000 800 mm 9 060 kr 0030671000 1000 mm 9 410 kr 0030741000 1200 mm 9 530 kr

Handdukshållare i krom

Artikelnr: Bredd: Pris: 0030291000 500 mm 2 510 kr 0030371000 600 mm 2 630 kr 0030471000 700 mm 2 690 kr 0030381000 800 mm 2 930 kr 0030391000 1000 mm 3 290 kr 0030331000 1200 mm 3 510 kr

28
Duravit - Tvättställ vägg

DuraSquare

finns i flera storlekar. Besök hemsidan för mer information.

Durasquare

Precist. Retangulärt. Men ändå mjukt och böljade. Durasquare har en design som passar perfekt i det moderna badrummet. Välj mellan krom eller matt svart ställning. Komplettera med vattenlås, se sidan 46-47. Benställning finns även som vägghängd version, se vår hemsida för alla varianter. Durasquare tvättställ 1 blandarhål vägghängt inkl bultsats och bottenventil.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0732450041K 450 mm 350 mm Vit 7 639 kr 2353600041K 600 mm 470 mm Vit 9 464 kr 2353800041K 800 mm 470 mm Vit 11 376 kr 2353100041K 1000 mm 470 mm Vit 15 103 kr

Glashylla som tillval till benställning passar både golvstående och vägghängd. Finns i alla färger enligt nedan.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris:

0099668300 450 mm Vit 1 020 kr 0099648300 600 mm Vit 1 660 kr 0099678300 770 mm Vit 2 660 kr 0099658300 1000 mm Vit 2 870 kr

Golvstående benställning med vändbar handdukshängare höjd 740-790 mm. 82 84 85 86 87 88 Kubisk linje Svart Jade Pärlaprikos Flanellgrå Indigoblå

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: 0031094600 516 mm Matt svart 10 940 kr 0031014600 665 mm Matt svart 11 610 kr 0031114600 865 mm Matt svart 11 610 kr 0031034600 1065 mm Matt svart 12 270 kr

29
Duravit - Tvättställ vägg

2 1 3

Välj till 2 eller 4 st. ben.

Classic

Vår klassiska serie i vårt egna varumärke LH. I serien finns även matchande toalettstolar sidorna 49 + 52 och blandare på sidan 72. Höjd i tabell avser tvättställ inkl. ben/pelare. Tvättstället kan även beställas utan ben/pelare. Bottenventil med push-open i krom ingår. Tvättställ samt pelare och ben går att beställa i färgen blank vit. Tvättställ

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris:

AL28230101K 700 mm 565 mm 820 mm Vägg Blank vit 7 550 kr

AL28260101K 950 mm 580 mm 895 mm Vägg Blank vit 13 125 kr

AL28250101K 1120 mm 640 mm 875 mm Vägg Blank vit 14 013 kr

Pelare & porslinsben (ben säljs i 2-pack)

Artikelnr: Antal: Ben: Pelare: Bredd: Diameter: Höjd: Färg: Pris:

AL28240101 1 Ja 320 mm 620 mm Blank vit 2 810 kr

AL28270101K 2 Ja Ø110 mm 750 mm Blank vit 4 180 kr

30 LH - Tvättställ vägg

1930

Med sin åttkantiga design är 1930 en riktig badrumsklassiker som kombinerar romantik med tidlös design. Kombinera med toalettstolar se mer på sidan 48-55.

Tvättställ 1 blandarhål vägghängt. inkl bultsats.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0785500000K 500 mm 365 mm Vit 9 099 kr 0438600000K 600 mm 410 mm Vit 11 495 kr 0438700000K 700 mm 500 mm Vit 14 701 kr

Golvpelare, väggavlopp rekommenderas

Artikelnr: Bredd: Djup: Passar till: Färg: Pris:

0857910000 270 mm 260 mm 600 mm Vit 7 340 kr 0857900000 300 mm 280 mm 700 mm Vit 8 040 kr

Se mer av 1930 serien tidigare i katalogen under kapitlet badrumsinspiration. Tips! Serien passar utmärkt tillsammans med blandarna Classic sid 72 samt Roma, se sidorna 86-87.

Duravit - Tvättställ vägg 31

Tino

AL33170101K

2 1 Färgkod: 09- Vit matt Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98)

Färgkod: 82- Antracit matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue

mm 450 mm 140 mm Vägg/Bänk Vit 9 460 kr

32 LH - Tvättställ vägg
1.
750
1. AL33170108K 750 mm 450 mm 140 mm Vägg/Bänk Matt svart 13
kr 2. AL33180101K 550 mm 450 mm
mm Vägg/Bänk Vit 7
kr 2. AL33180108K 550 mm 450 mm
Vägg/Bänk Matt svart 10
3. AL33160101K 900 mm 450 mm
mm Vägg/Bänk Vit 11 610 kr 3. AL33160108K 900 mm 450 mm 140 mm Vägg/Bänk Matt svart 16 810 kr Färgkod: 43- Coffee
På detta uppslag sid. 32-33 ser du bänk och vägghängda tvättställ med 1 blandarhål i serien Tino. Tino är ett unikt tvättställ med sina unika svepande former och med sin mjukt innåtlutande insida. Det är ett komplicerat tvättställ att producera men bevisar yrkeskunskapen man innehar för att kunna erbjuda marknaden en så stilfull produkt. Tvättställen finns att beställa i 16 olika färger, se nedan färgtabell. Bottenventil ej stängningsbar i samma färg som tvättstället ingår, samt bultsats till vägghängda tvättställ 3 NYHET 01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt
590
140
620
140 mm
810 kr
140
matt

Tino

Placering på vägg, inklusive 1 blandarhål och bultsats.

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33193101K 620 mm 460 mm 140 mm Vägg Vit 5 870 kr AL33193108K 620 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt svart 8 210 kr AL33193109K 620 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt vit 8 210 kr

Tino

Placering på vägg, inklusive 1 blandarhål och bultsats.

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33195101K 820 mm 460 mm 140 mm Vägg Vit 6 810 kr AL33195108K 820 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt svart 9 610 kr AL33195109K 820 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt vit 9 610 kr

Tino

Placering på vägg, inklusive 1 blandarhål och bultsats.

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33197101K 1020 mm 460 mm 140 mm Vägg Vit 7 440 kr AL33197108K 1020 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt svart 10 550 kr AL33197109K 1020 mm 460 mm 140 mm Vägg Matt vit 10 550 kr

Tino

Placering på bänk, inklusive 1 blandarhål.

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33190101K 800 mm 400 mm 145 mm Bänk Vit 11 610 kr AL33190108K 800 mm 400 mm 145 mm Bänk Matt svart 16 810 kr AL33190109K 800 mm 400 mm 145 mm Bänk Matt vit 16 810 kr

Tino

Placering på bänk, inklusive 1 blandarhål.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33210101K 600 mm 450 mm 150 mm Bänk Vit 7 480 kr AL33210108K 600 mm 450 mm 150 mm Bänk Matt svart 10 620 kr AL33210109K 600 mm 450 mm 150 mm Bänk Matt vit 10 620 kr

Tino

Placering på bänk, exklusive blandarhål.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Placering: Färg: Pris: AL33250101K 600 mm 350 mm 140 mm Bänk Vit 7 620 kr AL33250108K 600 mm 350 mm 140 mm Bänk Matt svart 10 810 kr AL33250109K 600 mm 350 mm 140 mm Bänk Matt vit 10 810 kr

33 LH - Tvättställ vägg och bänk
Färgkod: 37- Rose matt Färgkod: 39-Alpi green Färgkod: 19-Grey matt Färgkod: 09- Vit matt Färgkod: 09- Vit matt Färgkod: 09- Vit matt

Bultsats ingår till samtliga tvättställ på denna sida. Komplettera med bottenventil och vattenlås, se sidorna 46-47.

Hörntvättställ 1930

(1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0793420000K 595 mm 450 mm 10 520 kr

Hörntvättställ Starck 3 (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0752440000K 450 mm 380 mm 3 331 kr

Hörntvättställ Me by Starck (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0722430000K 435 mm 380 mm 4 401 kr

Tvättställ D-neo (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0739400041K 400 mm 220 mm 1 589 kr

Tvättställ Me by Starck (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0719450000K 450 mm 320 mm 2 789 kr

Tvättställ Starck 3 (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0750450000K 450 mm 320 mm 2 199 kr

Tvättställ Vero Air (1 blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0724450000K 450 mm 350 mm 4 905 kr

Tvättställ Vero 1 blandarhål, 09 har blandarhål till vänster, 08 har blandarhål till höger.

Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 0703500009K 500 mm 250 mm 4 624 kr 0703500008K 500 mm 250 mm 4 624 kr

Duravit - Små tvättställ vägg 34

Salina

Tvättställ med 1 blandarhål och bultsats för placering på vägg eller bänk. Höjd på dessa tvättställ är 110 mm. Salina går att beställa i 16 olika färger enligt färgkarta nedan. Bottenventil i samma färg och material som tvättstället ingår, ej stängningsbar. *AL341601, tabell visar höger version, finns även som vänster version, se hemsidan.

35 LH - Tvättställ vägg och bänk
Använd QR-koden
att se
2 6 5 4 3 6 1 Färgkod: 08- matt svart Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 1. AL34130101K 300 mm 300 mm Vit 4 530 kr 1. AL34130108K 300 mm 300 mm Matt svart 6 130 kr 2. AL34120101K 400 mm 300 mm Vit 5 000 kr 2. AL34120108K 400 mm 300 mm Matt svart 6 850 kr 3. AL34140101K 600 mm 300 mm Vit 5 810 kr 3. AL34140108K 600 mm 300 mm Matt svart 8 060 kr Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 4. AL34100101K 550 mm 250 mm Vit 5 010 kr 4. AL34100108K 550 mm 250 mm Matt svart 6 850 kr 5. AL34110101K 450 mm 200 mm Vit 4 530 kr 5. AL34110108K 450 mm 200 mm Matt svart 6 130 kr 6. AL34160101RK 800 mm 250 mm Vit 6 980 kr 6. AL34160108RK 800 mm 250 mm Matt svart 9 810 kr NYHET 01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98) Ej vändbar Ej vändbar
för
mer av Salina.

Uttrycksfullt och elegant tvättställ av yttersta kvalité från vårt varumärke LH. Tillverkat av det mycket hållfasta och åldersbeständiga kompositmaterialet ”Solid Surface” och med en heltäckande bottenventil. Den lena mattvita ytan är färgstabil och lätt att hålla ren. Vi har även badkar i samma material för att skapa en enhetlighet i badrummet på sidorna 120-121.

Closed

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL5006B Ø400 mm 150 mm Matt vit 5 270 kr

Round

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL1281 Ø400 mm 140 mm Matt vit 5 710 kr

Oval

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL1282 600 mm 400 mm 140 mm Matt vit 6 030 kr

36 LH - Tvättställ bänk
Closed NYHET NYHET

Murano

37 LH - Tvättställ bänk
Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: AL31140101K Ø400 mm 120 mm Vit 6 330 kr AL31140108K Ø400 mm 120 mm Matt svart 8 910 kr Färgkod: 08-
01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98)
Bänkstående tvättställ med 1 blandarhål. Tvättställen finns att beställa i 16 olika färger, se nedan färgtabell. Bottenventil i samma färg och material som tvättstället ingår, ej stängningsbar.
Matt svart

Elba

Elba är vår tvättställsserie som du ser på detta uppslag, sidorna 38-39 med många olika versioner, allt för att du ska hitta det perfekta tvättstället för dig. Tvättställena finns att beställa i 16 olika färger, se färgtabell på sid 39. Bottenventil i samma färg och material som tvättstället ingår, ej stängningsbar. Tvättställ på sidan 38 är inklusive 1 blandarhål.

38 LH - Tvättställ bänk
2 1
1.
600
1.
600
120
1.
600
2.
Ø450
2.
Ø450
2.
NYHET Färgkod: 44- Sand matt Färgkod: 09- Vit matt NYHET
Artikelnr: Bredd: Djup: Diameter: Höjd: Placering: Färg: Pris:
AL22460101K
mm 450 mm 120 mm Bänk Vit 6 860 kr
AL22460108K
mm 450 mm
mm Bänk Matt svart 9 690 kr
AL22460109K
mm 450 mm 120 mm Bänk Matt vit 9 688 kr
AL22480101K
mm 120 mm Bänk Vit 6 850 kr
AL22480108K
mm 120 mm Bänk Matt svart 9 688 kr
AL22480109K Ø450 mm 120 mm Bänk Matt vit 9 688 kr
39 LH - Tvättställ bänk Artikelnr: Bredd: Diameter: Djup: Höjd: Färg: Pris: 1. AL22410101K 600 mm 350 mm 120 mm Vit 6 820 kr 1. AL22410108K 600 mm 350 mm 120 mm Matt svart 9 630 kr 2. AL22400101K 650 mm 400 mm 120 mm Vit 6 820 kr 2. AL22400108K 650 mm 400 mm 120 mm Matt svart 9 630 kr 3. AL22430101K Ø370 mm 150 mm Vit 6 010 kr 3. AL22430108K Ø370 mm 150 mm Matt svart 8 430 kr 4. AL22420101K Ø450 mm 120 mm Vit 6 820 kr 4. AL22420108K Ø450 mm 120 mm Matt svart 9 630 kr 2 1 4 Färgkod: 96- Honey yellow Färgkod: 95- Pyne green Färgkod: 97- Tabasco red Färgkod: 98- Myrtle blue Färgkod: 19- Grey matt Färgkod: 14- Gold Färgkod: 39- Alpi green 3 01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98)

Artikelnr:

Artikelnr:

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Pris: 0335500000 495 mm 350 mm 150 mm 7 490 kr

Bacino

Artikelnr: Diameter: Höjd: Pris: 0325420000 Ø420 mm 155 mm 6 150 kr

Artikelnr: Diameter: Höjd: Pris: 2371400070 Ø400 mm 125 mm 3 660 kr

40
LUV (utan blandarhål inkl bottenventil) Finns även i bredd 700 mm. Starck 1 (utan blandarhål) D-Neo (utan blandarhål) D-Neo (utan blandarhål) Foster (utan blandarhål) Komplettera med en bottenventil, se sidorna 46-47.
(utan blandarhål)
Bredd: Djup: Höjd: Pris: 0379500000 500 mm 340 mm 135 mm 10 600 kr 0379600000 600 mm 400 mm 135 mm 11 140 kr 0379800000 800 mm 400 mm 135 mm 12 210 kr
Artikelnr: Diameter: Höjd: Pris: 0408330000 Ø330 mm 145 mm 8 560 kr 0408530000 Ø530 mm 145 mm 12 340 kr
Bredd: Djup: Höjd: Pris: 2372600070 600 mm 400 mm 125 mm 4 160 kr
Duravit - Tvättställ bänk

White Tulip (utan blandarhål inkl bottenventil)

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: 2362430079 Ø430 mm 120 mm Vit 7 900 kr 2365500070 Ø500 mm 160 mm Vit 8 200 kr

Vero Air (utan blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Pris: 2351500000 500 mm 380 mm 140 mm 4 990 kr 2351600000 600 mm 380 mm 140 mm 6 210 kr

Zencha (utan blandarhål)

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Pris: 2374420071 420 mm 420 mm 140 mm 8 330 kr

Komplettera med en bottenventil, se sidorna 46-47.

41
Duravit - Tvättställ bänk
NYHET NYHET

AL27140401K

AL27140408K

AL27140409K

AL27110401K

AL27110408K

LH - Tvättställ underlimmat
vackert
rymligt underlimmat porslins tvättställ som finns i 2 storlekar
Finns att beställa i vit, matt vit & matt svart. Bottenventil med push-open
Bredd: Djup: Färg: Pris:
Capri Ett
och
och 3 kulörer.
i krom ingår. Artikelnr:
500 mm 400 mm Vit 4 050 kr
500 mm 400 mm
5 488 kr
Matt svart
500
5
kr
mm 400 mm Matt vit
488
800
5
kr
mm 400 mm Vit
930
kr
800 mm 400 mm Matt svart 8 263
kr
AL27110409K 800 mm 400 mm Matt vit 8 263

Duravit - Tvättställ

Santosa

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0466510000K 510 mm 375 mm Vit 3 569 kr

Happy D2

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0457480000K 480 mm 345 mm Vit 7 850 kr

Vero

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0330430000K 430 mm 315 mm Vit 4 300 kr 0330480000K 485 mm 315 mm Vit 4 300 kr

Starck 3

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0305490000K 490 mm 365 mm Vit 3 944 kr

Foster

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: 0336430000K 430 mm 280 mm Vit 4 363 kr

Architec

Inklusive monteringssats för stenskiva.

Artikelnr: Diameter: Färg: Pris: 0319270000K Ø275 mm Vit 4 313 kr 0319320000K Ø325 mm Vit 4 813 kr 0468400000K Ø400 mm Vit 5 094 kr

Komplettera med en bottenventil, se sidorna 46-47.

43
underlimmat

Färgkod: 08- Svart matt

Tino

Tino golvstående tvättställ i porslin i vårt egna varumärke LH. Detta tvättställ är för vägganslutning med 1 blandarhål. På hemsidan hittar du vårt Tino golvstående utan blandarhål. Finns i 16 olika färger för att passa just ditt hem, för guld och platinum färg kontakta Sanova. Inklusive bottenventil i samma färg som tvättstället.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris:

AL33150101K 450 mm 450 mm 920 mm Vit 52 910 kr

AL33150108K 450 mm 450 mm 920 mm Matt svart 78 180 kr AL33150109K 450 mm 450 mm 920 mm Matt vit 78 180 kr

Tall

Lagerförs

Ett fristående matt vitt tvättställ tillverkat av det mycket hållfasta och åldersbeständiga kompositmaterialet ”Solid Surface”. Ett hål för blandare. Bräddavlopp och bottenventil i samma färg som tvättstället ingår.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL5001 Ø450 mm

LH - Tvättställ golv
825 mm Matt vit 14 280 kr
01 08 09 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98)

Lignum

Det stavlimmade marmortvättstället finns i två kulörer (samma pris), går att beställa med tillvalen stor eller liten hylla, se bilder nedan. Pris nedan är exkl. hylla. Tillverkade för golvavlopp, går att beställa med hål för väggavlopp på förfrågan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris:

1XXLV036-814 450 mm 450 mm 840 mm Florence gray-MP.814 118 840 kr 1XXLV036-813 450 mm 450 mm 840 mm Traventino-MP.813 118 840 kr

Hylla

Tosca

Det vackra och smäckra golvstående tvättstället Tosca består av 2 delar. Tvättstället kan placeras fritt för sig på bänk och eller så kan det kompletteras med den koniskt formade golvpelaren. Båda delarna finns i 2 var för sig unika kulörer.

Urban chic

Detta unika tvättställ är i materialet Solid Surface av i högsta kvalité. Finns i flera matta kulörer (samma pris) Uppge färg vid beställning. Kontakta Sanova för fler kulöralternativ. Tillverkade för golvavlopp, går att beställa med hål för väggavlopp.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: 1XXLV033-LO301 Ø400 mm 910 mm Vit 33

45
golv
Karol - Tvättställ
360 kr Cotto Brunito med Nero Marquita Grigio fumo-LO126 Florence gray - MP.814 Travertino
MP.813 Beige-LO140 Bianco luminoso-LO301 Nero-LO370
-
1.
Cotto
2.
Cotto
350
250
6
647
250
7 370 kr NYHET Cotto Brunito Cotto Rosso Nero Marquina Solid surface MP.814 MP.813 Florence gray Traventino Tvättställ Cotto Rosso med solid furface Pelare Tvättställ Tvättställ 2 1
Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris:
1XXLV102NMK Ø460 mm 910 mm
Brunito 104 990 kr
1XXLV103SSK Ø460 mm 910 mm
Rosso 52 400 kr Artikelnr: Bredd: Djup: Pris: 1XXME015
mm
mm
090 kr 1XXME014
mm
mm

Stella bottenventil Bottenventilerna finns i alla Stellas kulörer, enligt nedan färgtabell.

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris: UN09200CR00 Ja Krom 1 700 kr UN09202CR00 Nej Krom 1 510 kr

Stella vattenlås klassisk Vattenlås från Stella i en klassisk stil. Finns i alla färger i nedan färgtabell, priset avser krom.

Artikelnr: Färg: Pris: UN09400CR00 Krom 1 970 kr

Stella vattenlås modern Vattenlås från Stella i en modern stil. Finns i alla färger i nedan färgtabell, priset avser krom.

Artikelnr: Färg: Pris: UN09402CR00 Krom 2 580 kr

46 Stella - Bottenventil och vattenlås
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Tino tvättställ, se sidorna 32-33.

Arno bottenventil

Bottenventilerna finns i fyra borstade färger, se ovan färgtabell

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris: LHSSA735RSV Ja Borstad stål 980 kr

LHSS1A735RSV Ja Borstad svart metall PVD 4 540 kr

LHSS2A735RSV Ja Borstad guld PVD 4 540 kr LHSS3A735RSV Ja Borstad koppar PVD 4 540 kr

Bottenventil easy-clean Bottenventil Easy Clean underlättar rengöring av avloppet. Finns i krom eller porslin.

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris: LH9806-1CR Ja Krom 530 kr LH9806-ABI Ja Vit 530 kr

LH bottenventil

Bottenventilerna finns i 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR & 63 se nedan färgtabell, pris i tabell. Dom vita är i porslin.

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris: LH9800BI Ja Vit 430 kr

LH9800CR Ja Krom 430 kr

LH9801BI Nej Vit 430 kr

LH9801CR Nej Krom 430 kr

LH vattenlås modern Vattenlåset finns i 15, FZ, DP, DO, OT, NP och CR. se nedan färgtabell.

Artikelnr: Färg: Pris: LHA750NP Borstad nickel 1 910 kr

LH vattenlås classic

Vattenlåset finns i 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR & 63 se nedan färgtabell.

Artikelnr: Färg: Pris: LHA765CR Krom 600 kr

Antik mässing

LH vattenlås.

Vattenlåset finns endast i krom

Artikelnr: Version: Färg: Pris: LH9026CR Fyrkantig Krom 930 kr

LH9005CR Rund Krom 930 kr

Golvanslutning

Anslutning 32 mm inkl golvhuv. Kapningsbart. Finns i färgen krom.

Artikelnr: Höjd: Djup: Färg: Version: Pris:

LH110CRK 640 mm 340 mm Krom 90° 1 540 kr

LH109CRK 630 mm 200 mm Krom S-vinklad 2 190 kr

47 LH - Bottenventil och vattenlås
SS1 SS2 SS3
SS
Borstad stål Borstad svart metall PVD Borstad guld PVD Borstad koppar PVD
2.
2
1.
1
15
FZ DP DO OT NP CR 63 Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

Ponza 50/55

LH - Toalettstol vägg
Toalettstol inklusive Softclose sits med snabbfäste. Utan spolkant för enklare rengöring och bättre hygien. Finns i 16 olika färger inklusive guld och platinum. Se färgtabell sidan 49 och mer information om priser på vår hemsida eller kontakta Sanova. 48 Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: AL32220101K 350 mm 500 mm Blank vit/ blank vit 6 270 kr AL32220192K 350 mm 500 mm Matt svart/ blank svart 12 070 kr AL32220191K 350 mm 500 mm Matt vit/ blank vit 12 070 kr AL32240101K 350 mm 550 mm Blank vit/ blank vit 6 850 kr AL32240192K 350 mm 550 mm Matt svart/ blank svart 13 190 kr AL32240191K 350 mm 550 mm Matt vit/ blank vit 13 190 kr
Kompletteras med med fixur och spolplatta, se sidorna 56-63 Färgkod: 92- matt svart Färgkod: 14- gold
Lagerförs

Murano kantig

Inklusive softclose sits. Utan spolkant för en mer lättstädad toalettstol. Finns i 16 olika färger inklusive guld och platinum. Se nedan färgtabell, mer information om priser på vår hemsida eller kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: AL31210101K 350 mm 550 mm Blankvit/blankvit 7 880 kr AL31210191K 350 mm 550 mm Mattvit/blankvit 15 280 kr AL31210192K 350 mm 550 mm Mattsvart/blanksvart 15 280 kr

Murano rund

Inklusive softclose sits. Utan spolkant för en mer lättstädad toalettstol. Finns i 16 olika färger inklusive guld och platinum. Se nedan färgtabell, mer information om priser på vår hemsida eller kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: AL31170101K 370 mm 570 mm Blank vit/blank vit 7 880 kr AL31170191K 370 mm 570 mm Matt vit/blank vit 15 280 kr AL31170192K 370 mm 570 mm Matt svart/blank svart 15 280 kr

Elba

Inklusive softclose sits. Utan spolkant och med sits med ”snabb fäste” för en mer lättstädad toalettstol. Finns i 16 olika färger inklusive guld och platinum. Se nedan färgtabell, mer information om priser på vår hemsida eller kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: AL22300101K 350 mm 500 mm Blank vit/ blank vit 6 770 kr

Classic

I vårt LH Classic sortiment finns en vägghängd, högspolande och golvstående toalettstol, se sid 52. Serien finns i vitt utförande med softclose sits i vitt eller i valnötsfärgat trä utförande.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: AL28230101SK

mm 540 mm Blank vit 8 650 kr AL28230101SWK 365 mm 540 mm Valnöt

160 kr

49 LH - Toalettstol vägg
Färgkod: 19- grey matt Färgkod: 44- sand matt Färgkod: 43- coffee matt
365
Kompletteras med med fixur och spolplatta, se sidorna 56-63 01 92 91 12 14 19 37 39 41 43 44 82 Vit Matt svart Matt vit Platinum Gold Grey matt Rose matt Alpi green Ash matt Coffee matt Sand matt Antraci matt 95 96 97 98 Pyne green Honey yellow Tabasco red Myrtle blue Vitt har ett pris, övriga färger samma pris som matt svart, (gäller ej 12, 14, 95, 96 ,97 & 98) Lagerförs
10
Lagerförs Lagerförs

Toalettstolar på detta uppslag kan beställas med WONDERGLISS Med ytbeläggningen WonderGliss som bakas in i keramiken har smutsen inte någon chans: smuts och kalkavlagringar får inte fäste på den släta ytan och rester rinner bort ännu lättare med vattnet. Sanitetsporslin som använder WonderGliss håller sig jämn och ren längre. Därför blir även rengöringen mycket enkel. Allt som krävs är en mjuk trasa och milt rengöringsmedel.

D-Neo

Inklusive softclose sits. Finns i färgen vit.

Me by Starck

Inklusive softclose sits. Finns i färgerna vit och matt vit.

50
Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Färg: Pris: Sanovas pris: 2529090000K 370 mm 570 mm Rimless Vit 9 819 kr 8 350 kr 2530090000K 370 mm 480 mm Rimless Vit 8 019 kr 6 820 kr 2529092600K 370 mm 570 mm Rimless Matt vit 12 238 kr 2530092600K 370 mm 480 mm Rimless Matt vit 9 975 kr Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Färg: Pris: 2588090000K 370 mm 480 mm Rimless Vit 6 325 kr 2577090000K 370 mm 540 mm Rimless Vit 6 413 kr Lagerförs
Duravit - Toalettstol vägg
Lagerförs

Starck 3

Inklusive softclose sits. Finns i färgen vit

Lagerförs

Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Pris: Sanovas pris: 2527090000K 360 mm 540 mm Rimless 8 769 kr 7 450 kr 2225090000K 360 mm 540 mm Ej rimless 7 894 kr 6 710 kr 2227090000K 360 mm 485 mm Ej rimless 8 325 kr

Soleil

Inklusive softclose sits. Finns i färgen vit. 2591092000K har senaste spoltekniken ”HygieneFlush”

Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Färg: Pris: 2591092000K 370 mm 540 mm HygieneFlush Vit 9 220 kr 2590090000K 370 mm 480 mm Rimless Vit 7 860 kr

No.1

Inklusive softclose sits. Finns i färgen vit.

Lagerförs

Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Pris: Sanovas pris: 2562090000K 365 mm 540 mm Rimless 4 763 kr 4 050 kr

1930

Inklusive softclose sits. Finns i färgen vit.

Artikelnr: Bredd: Djup: Version: Färg: Pris: 0182090000K 355 mm 585 mm Ej rimless Vit 21 710 kr

51
Duravit - Toalettstol vägg
NYHET

Classic

I vårt LH Classic sortiment finns en högspolande, vägghängd och golvstående toalettstol. Serien finns i vitt utförande med softclose sits i vitt eller i valnötsfärgat trä.

Artikelnr: Bredd: Djup: Avlopp: Version: Färg: Pris:

1. AL28210101K 365 mm 530 mm Vågrätt Ej rimless Vit 15 570 kr

1. AL28210101WK 365 mm 530 mm Vågrätt Ej rimless Valnöt 17 080 kr AL28200101K 365 mm 530 mm Lodrätt Ej rimless Vit 15 570 kr AL28200101WK 365 mm 530 mm Lodrätt Ej rimless Valnöt 17 080 kr

2. AL28280101K 365 mm 720 mm Lodrätt Ej rimless Vit 11 500 kr

2. AL28280101WK 365 mm 720 mm Lodrätt Ej rimless Valnöt 13 010 kr AL28290101K 365 mm 720 mm Vågrätt Ej rimless Vit 11 500 kr AL28290101WK 365 mm 720 mm Vågrätt Ej rimless Valnöt 13 010 kr

LH - Toalett golv
1 2 1

Lagerförs

Lagerförs

Lagerförs Lagerförs Lagerförs

Kompletta golvstående toalettstolar

Inklusive softclose sits.

Artikelnr: Serie: Bredd: Djup: Avlopp: Version: Färg: Pris: Sanovas pris:

1. 2011090000K Soleil 370 mm 650 mm Lodrätt/vågrätt Rimless Vit 17 038 kr

2. 0128090000K Starck 3 360 mm 655 mm Lodrätt/vågrätt Ej rimless Vit 15 125 kr 3. 2170090000K Me by Starck 395 mm 650 mm Lodrätt/vågrätt Ej rimless Vit 15 238 kr 12 950 kr 4. 0227010000K 1930 355 mm 665 mm Lodrätt Ej rimless Vit 31 130 kr 4. 0227090000K 1930 355 mm 665 mm Vågrätt Ej rimless Vit 30 710 kr 5. 2155090000K Durastyle 370 mm 630 mm Lodrätt/vågrätt Ej rimless Vit 11 831 kr 10 060 kr 6. 2182090000K No.1 365 mm 650 mm Lodrätt/vågrätt Rimless Vit 8 356 kr 7. 0107010004K Durastyle Nordisk 360 mm 655 mm Lodrätt Rimless Vit 8 238 kr 7 000 kr 8. 2002090000K D-Neo 370 mm 650 mm Lodrätt/vågrätt Rimless Vit 11 850 kr

WONDERGLISS

Med ytbeläggningen WonderGliss som bakas in i keramiken har smutsen inte någon chans: smuts och kalkavlagringar får inte fäste på den släta ytan och rester rinner bort ännu lättare med vattnet. Sanitetsporslin som använder WonderGliss håller sig jämn och ren längre. Därför blir även rengöringen mycket enkel. Allt som krävs är en mjuk trasa och milt rengöringsmedel.

53
1
4 3 2
8 7 6 5
Duravit - Toalett golv
NYHET

D uschtoalett SensoWash

Duschtoaletten SensoWash Starck f Lite Compact

Utvecklad och tillverkad av Duravit och designad av Philippe Starck. Utformningen av den nya duschtoaletten imponerar med sin nedsänkta estetik och tidlösa modernitet. En perfekt matchning för alla Duravits designserier och erbjuder attraktiv prissättning, enkel installation och en integrerad, helautomatisk avkalkningsfunktion och sjävrengörande duschstång. Styrs enkelt med den medföljande fjärrkontrollen. Programmerbar via en app i din telefon.

Smidig fjärrkontroll

Alla funktioner på din Sensowash toalettstol med softclose sits styrs med en snygg fjärrkontroll. De viktigaste funktionerna är:

• Sitsvärme

• Varmluftsfläkt

• Nattljus

• Individuell justering av vatten och sitsens temperatur samt munstyckets position och jet styrka.

Mer information på: www.sensowash.com

1
Duravit - Toalett vägg SensoWash

Duravits vision är en toalettsits som kombinerar snygg design med maximala rengöringsegenskaper. Resultatet? SensoWash® - en designad och hygienisk duschtoalett.

Skön känsla

Alltifrån den lätt avtagbara sitsen till den trådlösa fjärrkontrollen gör att den känns lika bra som den ser ut.

Smarta funktioner Funktionerna erbjuder maximal komfort och användarvänlighet så att varje besök på toaletten ger en känsla av well-being. Har du använt en SensoWash® så vill du aldrig byta tillbaka.

Smidig fjärrkontroll

Alla funktioner på din SensoWash duschtoalett med softclose sits styrs med en snygg fjärrkontroll.

De viktigaste funktionerna är: • Belysning - för mjukt nattljus • Avkalkningsfunktion • Reglerbar vattentemperatur • Automatisk rengöring av duschstav och munstycke

Mer information på: www.sensowash.com

55
4 3 2 1 Artikelnr: Serie: Bredd: Djup: Version: Färg: Pris: Sanovas pris: 1. 650001012004310 Starck f 378 mm 575 mm Rimless Vit 44 970 kr 2. 631000002004300 Me by Starck 370 mm 570 mm Rimless Vit 30 230 kr 27 210 kr 3. 631001002004300 Durastyle 370 mm 620 mm Rimless Vit 30 660 kr 27 594 kr 4. 2226590000S Starck 3 370 mm 620 mm Ej rimless Vit 32 031 kr Duravit - Toalett vägg SensoWash Lagerförs Lagerförs
56 Stella - Spolplatta
Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: UN09500CR0000000 250 mm 170 mm Krom 7 060 kr AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Stella modern Med dubbelspolning. Passar perfekt till modernt porslin och matchar färgerna på Stellas kranar. Spolplattan är tillverkad i rostfritt stål 316. Finns i 17 färger, se nedan färgtabell. Passar till fixturen Sigma 112. Vägghängd toalettstol Murano rund, se sid. 49
57 Stella - Spolplatta
Med dubbelspolning. Passar perfekt
med
Roma sortiment och matchar
är tillverkad i rostfritt stål 316. Finns
17
till fixturen Sigma 112. Vägghängd toalettstol Classic, se sid. 49 Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: FI09500CR0000000 280 mm 200 mm Krom 7 470 kr AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Stella klassisk
tillsammans
övrigt
färgerna på Stellas kranar. Spolplattan
i
färger, se nedan färgtabell. Passar

Inbyggnadsfixturer

Geberit Sigma 112 cm - fulländad funktion!

• Sigma inbyggnadsfixturer kräveren inbyggnadshöjd på 112 cm

Geberit Sigma toalettfixtur med en konstruktionshöjd på 112 cm passar snabba och enkla monteringar i halvhöga eller rumshöga väggframför-vägglösningar eller skiljeväggar.

• 25 års leveransgaranti på reservdelar

• Passar alla Sigma spolplattor.

• Manövreras framifrån

• Sitthöjd vid standardinstallation: 410 mm

• Justerbar höjd ≤ 200 mm

• Väggdjupet beror på avloppets placering

Sigma TEK är en inbyggnadscistern för montering mellan reglar i vägg när man önskar en hel och slät vägg istället för en installationsvägg. Cisternen är utbytbar inifrån badrummet utan att tätskiktet behöver bytas eller skadas. Cisternen är inklUSIVE tätskikt TEK

1120 120

Sigma standard

Sigma TEK

Inkl. TEK-tätskikt

Pris: 11 300 kr

• Artikelnr 111342002

• Höjd 112 cm, Bredd 50 cm

Pris: 6 220 kr ≤ 620

• Vattenanslutning från vänster/höger/ovan

• Artikelnr 111910005

• Höjd 120 cm, Bredd 50 cm

• Vattenanslutning ovanifrån

Sigma (sid 59-61) och Omega (sid 62-63) spolplattor kan beställas i olika färger och material, använd QR-koden vid varje spolplatta för att se valmöjligheterna för respektive tryckplatta.

58 Geberit - Spolplatta
fixtur
och
Blankförkromad Borstad stål Mattförkromad Svart Vit/blankförkromad Mässing Mattvit Mattsvart Roséguld Skiffer Valnöt Svartförkromad Betong

Sigma01

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Sigma20

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Sigma20

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115770115

Material: Plast Färg: Vit Pris: 930 kr

Artikelnr: 115770215

Material: Plast Färg: Krom Pris: 1 370 kr

Artikelnr: 115882111

Material: Plast Färg: Vit/mattvit/vit Pris: 2 180 kr

Artikelnr: 115770KA5

Material: Plast Färg: Krom/matt krom Pris: 1 310 kr

Artikelnr: 115882011

Material: Plast Färg: Matt vit (easy-to-clean) Pris: 3 550 kr

Artikelnr: 115882KM1

Material: Plast Färg: Svart/krom/svart Pris: 1 730 kr

Artikelnr: 115770DW5

Material: Plast Färg: Svart RAL 9005 Pris: 1 290 kr

Artikelnr: 115882DW1

Material: Plast Färg: Svart/mattsvart/svart Pris: 2 590 kr

Artikelnr: 115882141

Material: Plast Färg: Matt svart/krom/mattsvart Pris: 2 950 kr

Artikelnr: 115882KJ1

Material: Plast Färg: Vit/krom/vit Pris: 1 400 kr

Artikelnr: 115882161

Material: Plast Färg: Matt svart/svart/matt svart Pris: 3 550 kr

Artikelnr: 115882KK1 Material: Plast Färg: Vit/guld Pris: 1 730 kr

Artikelnr: 115770DT5

Material: Plast Färg: Mässing Pris: 4 300 kr

Sigma10

Se fler färger på Sanova.se, använd QR-koden för att komma direkt till produkten.

→ Funktion: enkelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115882KH1

Material: Plast Färg: Krom Pris: 2 000 kr

Artikelnr: 115758KH5

Material: Plast Färg: Krom/matt krom/krom Pris: 2 060 kr

Artikelnr: 115882SN1

Material: Metall Färg: Borstat stål Pris: 2 920 kr

Artikelnr: 115882JQ1

Material: Plast Färg: Mattkrom/krom Pris:3 290 kr

59 Geberit - Spolplatta och fixtur

Sigma21

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115650JV1

Material: Betong Färg: Betong/roséguld/betong Pris: 13 270 kr

Sigma30

→ Funktion: enkelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Sigma30

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115650SI1

Material: Plast Färg: Vit/roséguld/vit Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115650JX1

Material: Plast Färg: Valnöt/roséguld/valnöt Pris: 18 310 kr

Artikelnr: 115893KY1 Material: Metall Färg: Krom Pris: 3 690 kr

Artikelnr: 115650SJ1

Material: Plast Färg: Svart/roséguld/svart Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115651SI1

Material: Plast Färg: Vit/svart krom/vit Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115893KX1

Material: Metall Färg: Borstad krom Pris: 3 690 kr

Artikelnr: 115883011

Material: Plast Färg: Matt vit (easy-to-clean) Pris: 4 010 kr

Artikelnr: 115883111

Material: Plast Färg: Vit/mattvit Pris: 2 600 kr

Artikelnr: 115650JM1

Material: Skiffer Färg: Skiffer/roséguld/skiffer Pris: 13 270 kr

Artikelnr: 115652SI1

Material: Plast Färg: Vit/mässing/vit Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115893KJ1

Material: Metall Färg: Vit Pris: 2 790 kr

Sigma30

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115651SJ1

Material: Plast Färg: Svart/svart krom/svart Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115884SJ1

Material: Glas Färg: Svart blank Pris: 5 330 kr

Artikelnr: 115883KH1

Material: Plast Färg: Krom Pris: 2 210 kr

Artikelnr: 115883DW1

Material: Plast Färg: Svart/ mattsvart Pris: 3 040 kr

Artikelnr: 115652SJ1

Material: Plast

Färg: Svart/mässing/svart Pris: 11 800 kr

Artikelnr: 115884SI1

Material: Glas Färg: Vit blank Pris: 5 330 kr

Artikelnr: 115883KM1

Material: Plast Färg: Svart/krom/svart Pris: 1 970 kr

Artikelnr: 115883161

Material: Plast Färg: Mattsvart/ svart Pris: 4 010 kr

Artikelnr: 115883KJ1

Material: Plast Färg: Vit/blankförkromad Pris: 1 630 kr

Artikelnr: 115883KK1

Material: Plast Färg: Vit/guld Pris: 1 970 kr

Artikelnr: 115883JQ1

Material: Plast Färg: Mattkrom/krom Pris: 3 790 kr

60 Geberit - Spolplatta Sigma112

Sigma50 Sigma60 Sigma70

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 246 x 164 mm

Artikelnr: 115671112

Material: Glas/metall Färg: Vit/svart krom Pris: 10 550 kr

Artikelnr: 115671JV2

Material: Glas/metall Färg: Betong/ svart krom Pris: 13 270 kr

→ Plan med väggen

→ Monteras före kakling

→ Mått: 221 x 139 mm

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 240 x 158 mm

Artikelnr: 115671DW2

Material: Glas/metall Färg: Svart/svart krom Pris: 10 550 kr

Artikelnr: 115671JX2

Material: Glas/metall Färg: Valnöt/ svart krom Pris: 18 310 kr

Artikelnr: 115640GH1

Material: Metall Färg: Stål Pris: 7 440 kr

Artikelnr: 115620SI1

Material: Glas Färg: Vit Pris: 5 860 kr

Artikelnr: 115671JM2

Material: Skiffer Färg: Skiffer/svart krom Pris: 13 270 kr

Artikelnr: 115670JV2

Material: Betong Färg: Betong/roséguld Pris: 13 270 kr

Artikelnr: 115640SJ1

Material: Glas Färg: Svart Pris: 7 440 kr

Artikelnr: 115620FW1

Material: Metall Färg: Borstat stål Pris: 7 560 kr

Artikelnr: 115672DW2

Material: Glas/metall Färg: Svart/mässing Pris: 10 550 kr

Artikelnr: 115672112

Material: Glas/metall Färg: Vit/mässing Pris: 10 550 kr

Artikelnr: 115640SI1 Material: Glas Färg: Vit Pris: 7 440 kr

Artikelnr: 115620SJ1

Material: Glas Färg: Svart Pris: 5 860 kr

Artikelnr: 115788112

Material: Metall, plexiglas Färg: Vit Pris: 4 230 kr

Artikelnr: 115788SD2

Material: Glas/metall Färg: Rökfärgad Pris: 5 240 kr

Artikelnr: 115788GH2

Material: Metall Färg: Borstat stål Pris: 6 570 kr

Artikelnr: 115788212

Material: Metall Färg: Blankförkromad Pris: 6 570 kr

Artikelnr: 115788DW2

Material: Metall, glas Färg: Svart RAL 9005 Pris: 4 230 kr

Artikelnr: 115788002

Material: Metall Färg: Kundanpassad/borstad krom Pris: 4 230 kr

61 Geberit - Spolplatta Sigma112

Litet är smartare. Geberit Omega inbyggnadsfixturer

Geberit Omega toalettfixtur finns i de låga konstruktionshöjderna 82 cm respektive 98 cm, vilket skapar ytterligare val-möjligheter i planeringen av badrummet. Du kan till exempel välja en halvhög väggframför-vägglösning eller skiljevägg med hyllor för kosmetik och toalettartiklar – eller varför inte montera din toalett under ett snedtak eller en fönstersmyg?

• Sitthöjd vid standard-installation: 410 mm

• Justerbar höjd ≤200 mm

• Vattenanslutning från vänster

• Spolning fram- eller ovanifrån

• 25 års leveransgaranti på reservdelar

• Höjd 82 eller 98 cm

• Omega inbyggnadsfixturer kräver en

• inbyggnadshöjd på 82 eller 98 cm

• Kompatibel med alla Omega spolplattor

• Väggdjupet beror på avloppets placering

Omega01

→ Funktion: enkelspolning Kompletteras med montagemutter (art.nr. 242939001) Pris: 180 kr

Artikelnr: 116040211 Material: Plast Färg: Krom Pris: 1 650 kr

Omega10

→ Funktion: dubbelspolning

• Artikelnr 111007002

• Höjd 82 cm, Bredd 50 cm

• Vattenanslutning vänster

• Artikelnr 111034002

• Höjd 98 cm, Bredd 50 cm

• Vattenanslutning vänster

Artikelnr: 116040461 Material: Plast Färg: Matt krom Pris:1 410 kr Artikelnr: 116040111 Material: Plast Färg: Vit Pris: 1 420 kr

Omega01

→ Funktion: dubbelspolning

Artikelnr: 116057KH1

Material: Plast Färg: Matt krom/krom Pris: 2 170 kr

Artikelnr: 116050211 Material: Plast Färg: Krom Pris: 1 890 kr

Artikelnr: 116057KN1 Material: Plast Färg: Krom/matt krom Pris: 1 850 kr

Artikelnr: 116050461 Material: Plast Färg: Matt krom Pris: 1 610 kr Artikelnr: 116050111 Material: Plast Färg: Vit Pris: 1 530 kr

Artikelnr: 116057KJ1 Material: Plast Färg: Vit/krom Pris: 2 170 kr

Artikelnr: 116057KM1 Material: Plast Färg: Svart/krom Pris: 2 170 kr

Artikelnr: 116057KK1 Material: Plast Färg: Vit/guld Pris: 2 840 kr

62 Geberit - Spolplatta Omega
Omega 82 cm Pris: 6 220 kr Omega 98 cm Pris: 6 220 kr ≤ 620 ≤ 910 760 140 ≤ 620 ≤ 1070 920 140
82-98 cm.

Omega20

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 212 x 142 mm

Omega30

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 212 x 142 mm

Omega60

→ Funktion dubbelspolning

→ Plan med väggen

→ Mått: 184 x 114 mm

Omega70 remote

→ Funktion: dubbelspolning

→ Mått: 112 x 50 mm

Artikelnr: 115083SI2

Material: Glas Färg: Vit Pris: 6 850 kr

Artikelnr: 115085KJ1

Material: Plast Färg: Vit/krom Pris: 1 860 kr

Artikelnr: 115080KJ1

Material: Plast Färg: Vit/krom Pris: 1 880 kr

Artikelnr: 115081SI1 Material: Glas Färg: Vit Pris: 7 470 kr

Artikelnr: 115083FW2

Material: Rostfritt stål Färg: Borstat stål Pris: 8 000 kr

Artikelnr: 115085KK1

Material: Plast Färg: Vit/guld Pris: 2 080 kr

Artikelnr: 115080KK1

Material: Plast Färg: Vit/guld Pris: 2 080 kr

Artikelnr: 115081GH1

Material: Rostfritt stål Färg: Borstat stål Pris: 7 470 kr

Artikelnr: 115083SJ2

Material: Glas Färg: Svart Pris: 6 850 kr

Artikelnr: 115085KH1

Material: Plast Färg: Krom/matt krom Pris: 2 550 kr

Artikelnr: 115080KH1

Material: Plast Färg: Krom/matt krom Pris: 2 550 kr

Artikelnr: 115081SJ1

Material: Glas Färg: Svart Pris: 7 470 kr

Artikelnr: 115085KM1

Material: Plast Färg: Svart/krom Pris: 2 080 kr

Artikelnr: 115080KM1

Material: Plast Färg: Svart/krom Pris: 2 080 kr

Geberit - Spolplatta Omega

BLANDARE

Modern perfektion när den är som bäst eller romantiskt i minsta detalj? Oavsett vilken stil du väljer, är alla våra blandare producerade med en tydlig designkänsla, smarta detaljer, genuina materialval och en sammanhållen färgskala – allt för att skapa den där perfekta känslan som du eftersträvar i ditt badrum! Vi har nämligen handplockat ett sortiment med ambitionen att du ska vara lika nöjd med ditt val nu som om tio år!

Innehållsförteckning: Sid: Serie: 66-83 Tvättställsblandare 84-87 Tvättställsblandare inbyggnad 88-91 Sensorblandare

BLANDARE

Tronto

Tronto är en klassisk blandare med modern touch och inspiration ifrån den västerländska industriella tidsepoken. Med sina diskreta men tydliga och bearbetade detaljer kommer den att finna sin plats i många badrum. Finns i alla färger i nedan färgtabell.

Tronto låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Bottenventil: Färg: Pris:

LHBY606NCR 204 mm 105 mm 120 mm Nej Krom 5 080 kr

Tronto hög

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Bottenventil: Färg: Pris:

LHBY607BCR 344 mm 245 mm 120 mm Nej Krom 7 590 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

66 LH - Tvättställsbalndare Tronto
NYHET 15 FZ DP DO OT NP CR 63
Borstad svart krom Borstad guld
Matt svart
Guld Mässing Borstad nickel Krom Antik mässing
LH - Tvättställsbalndare Tronto

Arno låg, färgkod: SS

Arno

Arno ger med sin strama design och med det borstade rostfria stålet 316L en modern och tidlös stil i badrummet. Den finns i borstad rostfritt och i ytterligare 3 utvalda PVD färger.

Arno låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

LHSSTX606N 179 mm 84 mm 111 mm Borstad stål 5 920 kr

LHSS1TX606N 179 mm 84 mm 111 mm Borstad svart metall PVD 10 660 kr

LHSS2TX606N 179 mm 84 mm 111 mm Borstad guld PVD 10 660 kr

LHSS3TX606N 179 mm 84 mm 111 mm Borstad koppar PVD 10 660 kr

Arno hög

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

LHSSTX607BN 314 mm 215 mm 165 mm Borstad stål 7 260 kr

LHSS1TX607BN 314 mm 215 mm 165 mm Borstad svart metall PVD 13 070 kr

LHSS2TX607BN 314 mm 215 mm 165 mm Borstad guld PVD 13 070 kr

LHSS3TX607BN 314 mm 215 mm 165 mm Borstad koppar PVD 13 070 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

68 LH - Tvättställsblandare Arno
SS SS1 SS2 SS3 Borstad stål Borstad svart
PVD Borstad
metall
guld PVD Borstad koppar PVD

Irno hög, färgkod: OT

Irno låg, färgkod: CR

Irno

Irno ger med sin strama tidlösa design en blandare som alltid kommer att kännas modern genom åren. Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Irno låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

LHTX606NCR 179 mm 84 mm 111 mm Krom 2 700 kr

LHTX606N15 179 mm 84 mm 111 mm Matt svart 4 340 kr

LHTX606NNP 179 mm 84 mm 111 mm Borstad nickel 4 340 kr

LHTX606NOT 179 mm 84 mm 111 mm Mässing 4 340 kr

LHTX606NDO 179 mm 84 mm 111 mm Guld 5 420 kr

LHTX606NFZ 179 mm 84 mm 111 mm Borstad svart metall 5 990 kr

LHTX606NDP 179 mm 84 mm 111 mm Borstad guld 5 990 kr

Irno hög

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

LHTX607BCR 314 mm 220 mm 165 mm Krom 3 190 kr

LHTX607B15 314 mm 220 mm 165 mm Matt svart 5 130 kr

LHTX607BNP 314 mm 220 mm 165 mm Borstad nickel 5 130 kr

LHTX607BOT 314 mm 220 mm 165 mm Mässing 5 130 kr

LHTX607BDO 314 mm 220 mm 165 mm Guld 6 450 kr

LHTX607BFZ 314 mm 220 mm 165 mm Borstad svart metall 7 260 kr

LHTX607BDP 314 mm 220 mm 165 mm Borstad guld 7 260 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

Matt svart

svart

Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

69 LH - Tvättställsblandare Irno
15 FZ DP DO OT NP CR
Borstad
krom

Tanaro, färgkod: CR Reno, färgkod: NP

Tanaro

Tanaro med sin kombinerade runda och kantiga design är en väldigt universell blandare. Den kan kombineras med en mäng olika produkter och kommer ändå att kännas tidlös och matchande till övriga detaljer i badrummet. Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHEYR606NCR 165 mm 106 mm 131 mm Krom 2 420 kr LHEYR607BCR 315 mm 255 mm 227 mm Krom 5 220 kr

Reno

Reno med sina kantiga maskulina linjer har en självklar plats i det moderna badrummet. Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHAUR606NCR 163 mm 114 mm 120 mm Krom 3 130 kr

LHAUR607BCR 323 mm 274 mm 185 mm Krom 6 100 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

Guld Mässing Borstad nickel Krom

70 LH - Tvättställsbalndare Tanaro och Reno
15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld

Garda

Finns i alla färger enligt nedan färgtabell.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHTA606NCR 167 mm 112 mm 120 mm Krom 2 680 kr LHTA607BCR 298 mm 243 mm 185 mm Krom 4 310 kr

Garlate

Finns i alla färger enligt nedan färgtabell.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHWR606NCR 150 mm 95 mm 107 mm Krom 1 480 kr

LHWR607BCR 305 mm 250 mm 182 mm Krom 3 540 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

71
Garda, färgkod: CR 15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom LH - Tvättställsblandare Garda och Garlate

1

Classic serien är och utstrålar precis vad namnet säger. De olika modellerna levereras med lyftventil i samma färg som blandaren och finns i 8 färger enligt tabell nedan.

2

Classic 1-greppsblandare Classic 2-greppsblandare mellan Classic 2-greppsblandare låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

1. LHV605CR 145 mm 65 mm 105 mm Krom 2 870 kr

2. LHRTV605PBCR 145 mm 65 mm 105 mm Krom 2 870 kr

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHV5112LCR 175 mm 125 mm 130 mm Krom 4 350 kr

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHV5112CR 100 mm 70 mm 130 mm Krom 2 980 kr

Classic 3-hålsblandare

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHV5003CR 90 mm 70 mm 140 mm Krom 3 470 kr

72 LH - Tvättställsblandare Classic
15 FZ DP DO OT NP CR 63 Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel
Krom Antik mässing

Nena

Classic spegel Classic dusch

Classic mellan

LH - Tvättställsblandare
Classic tvättställ

Charm

Charm är vår tolkning av den axiella blandaren. Den koncentriska spaken flyter i tomrummet och får på så sätt styrka och exklusivitet, en dyrbar detalj som kännetecknar kollektionen. Serien är designad av Meneghello Paolelli Associati.

Charm låg

NYHET

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: CH00117PV141230000 325 mm 240 mm 167 mm Nickel/Guld 15 980 kr CH00117PV141210000 325 mm 240 mm 167 mm Nickel/Nickel 15 980 kr CH00117PV141200000 325 mm 240 mm 167 mm Nickel/Koppar 15 980 kr CH00117PV141220000 325 mm 240 mm 167 mm Nickel/Svart 16 530 kr

Charm hög

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

CH00122PV141230000 467 mm 382 mm 167 mm Nickel/Guld 19 210 kr

CH00122PV141210000 467 mm 382 mm 167 mm Nickel/Nickel 19 570 kr CH00122PV141200000 467 mm 382 mm 167 mm Nickel/Koppar 19 570 kr CH00122PV141220000 467 mm 382 mm 167 mm Nickel/Svart 20 130 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

74 Stella - Tvättställsblandare Charm
AU00 PV02 PV06 Guld Nickel PVD Matt
PV11 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt koppar PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
mässing PVD

Macarons

Varje blandare i serien Macarons kan byggas ihop av olika material och färger. Här visar vi några varianter. Serien är designad av Meneghello Paolelli Associati Kontakta oss på Sanova så kan vi berätta mer.

Macarons 3-håls

NYHET

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

MC00021PV02K-TAU00 210 mm 140 mm 165 mm Nickel PVD/Brun/Guld 17 730 kr

MC00021PV02K-TPV02 210 mm 140 mm 165 mm Nickel PVD/Brun/Nickel 28 400 kr

MC00021PV02K-VPV02 210 mm 140 mm 165 mm Nickel PVD/Vit/Nickel 33 060 kr

MC00021PV02K-SPV02 210 mm 140 mm 165 mm Nickel PVD/Svart/Nickel 32 360 kr

Macarons låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: MC00100PV020020000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Mörkt trä 8 810 kr MC00100PV020010000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Ljust trä 8 810 kr MC00100PV020060000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Vulkan svart 9 290 kr MC00100PV020050000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Vulkan vit 9 290 kr MC00100PV020030000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Emperador 9 640 kr MC00100PV020040000 166 mm 75 mm 105 mm Nickel PVD/Calacatta 9 640 kr

Macarons hög

Artikelnr:

Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

MC00106PV020020000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Mörkt trä 10 000 kr

MC00106PV020010000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Ljust trä 10 000 kr

MC00106PV020060000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Vulkan svart 10 470 kr

MC00106PV020050000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Vulkan vit 10 470 kr

MC00106PV020030000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Emperador 10 820 kr

MC00106PV020040000 350 mm 240 mm 140 mm Nickel PVD/Calacatta 10 820 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

75 Stella - Tvättställsblandare Macarons
Calacatta 004 Vulkan vit 005 Vulkan svart 0061 Ljus trä 001 Mörk trä 002 Emperador 003

Sirius

Den innovativa serien Sirius som tillverkas av Stella är designad av Arnaud Behzadi. Serien urskiljer sig med sina sobra och raffinerade linjer i rund form med inslag av behaglig struktur –Sirius kommer att bli ihågkommen av sin betraktare. Kan beställas i alla Stellas 18 färger, se färgtabell på sid 77.

Sirius låg

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

1. SR00100CR00 160 mm 75 mm 105 mm Krom 4 470 kr

Sirius hög

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

2. SR00106CR00 350 mm 75 mm 140 mm Krom 5 640 kr

Sirius 3-håls

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: SR00021CR00 160 mm 75 mm 105 mm Krom 10 590 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

Stella - Tvättställsblandare Sirius
Matt svart - NE00 Matt nickel - NI01 Matt svart - NE00
1 2

Lucilla Enkel och elegant. Designad och tillverkad i Italien med högsta kvalitet. Har ett formspråk som passar i många olika miljöer. Finns i tre olika höjder. Kan beställas i alla Stellas 17 färger, ej färgkod AU04, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: 1. LL00109CR00 170 mm 82 mm 125 mm Krom 3 490 kr 2. LL00113CR00 290 mm 202 mm 150 mm Krom 4 570 kr

LL00114CR00 340 mm 255 mm 150 mm Krom 5 260 kr

77 Stella - Tvättställsblandare Lucilla
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46. 1 2 3
3.

Simple

I sin enkelhet är detta en unik produkt som kommer att bli arkitekternas favorit. Här visar vi ett utförande, möjligheten finns att själv skapa sin favoritkran genom att bygga ihop den med mer än 25 valbara delar som individuellt kan färgsättas med någon av de 17 färgerna, ej AU04. I serien ingår även bad och duschlösningar med samma stora flexibilitet. Det är inte en ny kran utan ett nytt innovativt tänkande – Simple. Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

Stella - Tvättställsblandare Simple
2.
3.
2 1 3 AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
1. MI1746CR00 156 mm 75 mm 105 mm Krom 3 940 kr
MI1757CR00 337 mm 256 mm 105 mm Krom 4 970 kr
MI2101 156 mm 75 mm 105 mm Svart/matt mässing 5 640 kr
Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.
Stella - Tvättställsblandare Simple Vred Täckbricka Pip Blandarkropp Handtag Pip Vredstam till väggblandare
DIN BLANDARE!
SKAPA

1

Eccelsa

Denna tvättställsblandare skapades redan i slutet av 1920-talet som en lyxkollektion av dåtidens kranar. Den återintroducerades när Stella firade 125 års jubileum. Kranen har en speciell skulptural form. Passar perfekt om du vill bibehålla känslan av dåtida miljöer i ny tappning. Inkl. bottenventil. Kan beställas i alla Stellas 17 färger, ej färgkod AU04, se färgtabell på sid 81.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

1. EC00006CR00 200 mm 130 mm 170 mm Krom 14 460 kr

2. EC00004CR00 260 mm 190 mm 125 mm Krom 13 470 kr

2

Eccelsa level

Denna 3-hålsblandare passar perfekt om man vill bibehålla känslan av dåtida miljöer i ny tappning. Finns i 17 olika färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

EL00021CR00 202 mm 130 mm 170 mm Krom 15 340 kr

80 Stella - Tvättställsblandare Eccelsa

Firenze

Denna tvättställsblandare är direkt inspirerad av Baptistery of San Giovanni i Florens. Det är den äldsta åttakantiga byggnaden i staden. Den har tidsformen från florentinsk romantik. Kan beställas i alla Stellas 17 färger, ej färgkod AU04, se färgtabell nedan.

81 Stella - Tvättställsblandare Firenze
1. FI00100CR00 2. FI00103CR00 AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46. 2 1
Artikelnr: Höjd: Höjd till Piputsprång: Färg: Pris:

Roma

Roma från Stella har en nära 100-årig historia. Serien har en antik stil och har producerats och sålts utan uppehåll i över 90 år. Det är just den klassiska designen och den tekniska tillförlitligheten som har lett till dess framgång. Serien finns för både badrum och kök. Här visar vi ett urval av Roma tvättställsblandare. Finns i 17 färger, se nedan färgtabell.

Roma 3225 & 3226

Med eller utan termostat. Vänster vred termostat och höger pådrag av vatten. Finns i alla färger i nedan färgtabell. Lyftventil ingår i samma färg som blandaren

Artikelnr:

Roma 3224

Med eller utan termostat. Vänster vred termostat och höger pådrag av vatten. Finns i alla färger i nedan färgtabell. Lyftventil ingår i samma färg som blandaren.

82 Stella - Tvättställsblandare Roma
Termostat Flöde Termostat Flöde
1. RM00015CR00X0000 235 mm 130 mm 130 mm Nej
1. RM00016CR00X0000 235 mm 130 mm 130 mm
2. RM00017CR00X0000 305 mm 200 mm 130 mm Nej
2. RM00018CR00X0000 305 mm 200 mm 130 mm Ja
Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Termostat:
Pris: RM00013CR00X0000 75 mm 25 mm 140 mm Nej Krom 10 440 kr RM00014CR00X0000 75 mm 25 mm 140 mm Ja Krom 13 140 kr ROMA
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46. ROMA 3226 2 1
Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Termostat: Färg: Pris:
Krom 11 640 kr
Ja Krom 14 260 kr
Krom 12 650 kr
Krom 15 380 kr
Färg:
3225

Roma 3215

Roma 3215 har en justerbar höjd på 260-285 mm.

Finns i alla Stellas färger, se färgtabell på sid 86.

Bottenventil ingår ej, finns att köpa till i samma färg som blandaren.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

RM00001CR00X0000 285 mm 195 mm 125 mm Krom 6 980 kr

Roma 3216

Finns i alla Stellas färger, se färgtabell på sid 86. Bottenventil ingår ej, finns att köpa till i samma färg som blandaren.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: RM00003CR00X0000 250 mm 125 mm 125 mm Krom 5 350 kr

Roma 3219

Finns i alla Stellas färger, se färgtabell på sid 86. Bottenventil ingår i samma färg som blandaren.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: RM00008CR00X0000 90 mm 44 mm 135 mm Krom 7 840 kr

Swan

Stella var först med att designa en tvättställsblandare som en svan och detta är originalet! Swan utmärker sig genom sina unika former, beprövade mekanik, material och dess lyxiga finish. Handtagen och piktogrammen är gjorda av Swarovskikristall och kranen är precisionsgjuten med handsnidade fjädrar. 100-tals detaljer som gör serien så unik presenteras här i lyxig 23,5kt guldfinish och finns även tillgänglig i krom. Tvättställsblandare 3-håls. inkl. lyftventil.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

SW00011CR00 130 mm 50 mm 124 mm Krom 32 700 kr

SW00011AU00 130 mm 50 mm 124 mm Guld 54 190 kr

CR00 AU00 Krom Guld

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

83 Stella - Tvättställsblandare Roma

Irno takblandare

Den frihängande takblandaren Irno med integrerat vred för en ren och stilfull installation skapar en spännande lösning för det bänk eller golvstående tvättstället. Inbyggnadsdel ingår, inbyggnadsmått i tak är 70 mm. Blandaren finns även i längderna 1 740 mm och 2 240 mm, kontakta Sanova för mer infomration.

Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Färg: Pris: LHS20703CRK 1660 mm Krom 18 400 kr

LHS2070314K 1660 mm Matt vit 29 420 kr LHS2070315K 1660 mm Matt svart 29 420 kr

LHS20703NPK 1660 mm Borstad nickel 29 420 kr LHS20703OTK 1660 mm Mässing 29 420 kr LHS20703DOK 1660 mm Guld 36 740 kr

Takblandaren har ett smidigt och elegant integrerat vred.

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

84 LH - Tvättställsblandare inbyggnad
15 FZ DP DO OT NP CR
Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

säkerhetsbox.

Arno

Arno ger med sin strama design och med det borstade rostfria stålet 316L en modern och tidlös stil i badrummet. Den finns i naturel borstad rostfritt och i ytterligare 3 utvalda PVD färger, se färgtabell till vänster.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris:

LHSSTX632PK 158 mm Borstad Stål 14 270 kr

LHSS1TX632PK 158 mm Borstad svart metall PVD 19 290 kr

LHSS2TX632PK 158 mm Borstad guld PVD 19 290 kr LHSS3TX632PK 158 mm Borstad koppar PVD 19 290 kr

Irno

Irno ger med sin strama tidlösa design en kran som alltid kommer att kännas modern genom åren. Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris:

LHTK632KBCRK 168 mm Krom 13 588 kr

Reno

Reno med sina kantiga maskulina linjer har en självklar plats i det moderna badrummet. Den finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris: LHAUR632KBCRK 200 mm Krom 13 740 kr

Garda

Garda blandare har en design med både runda och raka linjer som passar in i de flesta badrummen Blandaren finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris:

LHTA632KBCRK 190 mm Krom 13 500 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

85 LH - Tvättställsblandare inbyggnad
SS SS1 SS2 SS3 Borstad stål Borstad svart metall PVD Borstad guld PVD Borstad koppar PVD I alla vägghängda blandare ingår inbyggnadsdel och Joramark
15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart
svart krom
guld Guld
nickel
Irno
Borstad
Borstad
Mässing Borstad
Krom

Macarons

Macarons är en mångsidig samling av trehålskranar som bäst kan tolka behoven hos enskilda användare och referensmarknaderna. Vi har brutit ner handtaget i 3 olika överlappande element, precis som macarons, så att de enskilda lagren kunde komponeras tillsammans i en ”mix and match” av material och finish. Finns även som etthålsblandare. Serien är designad av Meneghello Paolelli Associati Varje kran i serien Macaran kan byggas ihop av olika material och kulörer. Här visar vi bara några varianter. Kontakta oss på Sanova så kan vi berätta mer.

2-håls

Komplett inbyggnadsblandare.

Välj bas i 4 olika färger (AU00, PV02, PV16 och PV18), och toppen i 6 olika material (001, 002, 003, 004, 005 och 006) se färgtabell på sid 87 och val av material ovan.

Artikelnr: Piputsprång: Version: Färg: Pris:

MC01611PV020030000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Emperador 16 350 kr MC01611PV020020000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Mörkt trä 17 325 kr MC01611PV020010000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Ljus trä 17 330 kr

MC01611PV020060000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Vulcano 17 800 kr MC01611PV020050000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Lipari 17 800 kr MC01611PV020040000K 200 mm 2-håls Nickel PVD/Calacatta 18 163 kr

3-håls

Komplett inbyggnadsblandare.

Välj bas i 3 olika färger (Matt svart PVD, Matt vit och Brun), perforerad ring i 4 olika färger (AU00, PV02, PV16 och PV18) och toppen i 6 olika material (001, 002, 003, 004, 005 och 006) se färgtabell på sid 87 och val av material ovan.

Artikelnr:

Piputsprång: Version: Färg: Pris:

MC01000PV02K-TPV02 210 mm 3-håls Brun/Nickel PVD/mörkt trä 17 730 kr

MC01000PV02K-SPV02 210 mm 3-håls Matt svart PVD/Nickel PVD/ vulkan svart 21 690 kr MC01000PV02K-VPV02 210 mm 3-håls Matt vit/Nickel PVD/Calacatta 22 390 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

86 Stella - Tvättställsblandare inbyggnad
Emperador 003 Calacatta
Vulkan vit
Vulkan svart
Ljus trä 001 Mörk trä 002
004
005
006 NYHET

Sirius och Lucilla - tidlösa serier där enda skillnaden är designen på vreden.

Sirius med raffinerat mönster på vreden. Lucilla med sin stilrena och sofistikerade design som alltid kommer att kännas modern. Med alla väggmonterade blandare ingår inbyggnadsdel och en säkerhetsbox.

Sirius

Komplett inbyggnadsblandare från Stella. Den innovativa serien Sirius som tillverkas av Stella är framtagen av designern Arnaud Behzadi. Serien urskiljer sig med sina sobra och raffinerade linjer i rund form med inslag en behagligt struktur – Sirius kommer att bli ihågkommen av sin betraktare. Kan beställas i alla Stellas 18 färger, se nedan färgtabell.

Artikelnr: Version: Piputsprång: Färg: Pris: 1. SR01611CR00K 2-håls 200 mm Krom 13 870 kr 2. SR01000CR00K 3-håls 210 mm Krom 23 350 kr

Lucilla

Komplett inbyggnadsblandare från Stella i en modern design. Finns i krom, för fler färger kontakta Sanova.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris: LL01611CR00K 200 mm Krom 13 438 kr

87 Stella
Tvättställsblandare inbyggnad
-
2 AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD Komplettera
Sirius 1
med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46.

Ticino

Ticino och Panaro

Dessa blandare ingår i vårt sortiment av sensorblandare som är hygieniska produkter som passar i både offentlig och privat miljö. Dessa båda blandare har vred där man enkelt kan reglera vattentemperaturen. Blandarna levereras för batteridrift men kan kompletteras med en enhet för permanent elanslutning.

Ticino

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Version: Färg: Pris:

LHSEN30014HCCR 210 mm 140 mm 145 mm Batteri Krom 8 210 kr

Panaro

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Version: Färg: Pris:

LHSEN30018CR 230 mm 127 mm 127 mm Batteri Krom 10 260 kr

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

88 LH - Sensorblandare
15
DP DO OT
Matt
FZ
NP CR
svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

Basento och Tibern

Dessa blandare ingår i vårt sortiment av sensorblandare som är hygieniska produkter som passar i både offentlig och privat miljö. Basento och Tibern finns i 2 höjder. Temperaturen regleras enkelt på centralenheten som placeras under bänkskivan eller i kommoden. Blandarna levereras för batteridrift men kan kompletteras med en enhet för permanent elanslutning.

Basento

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Version: Färg: Pris:

LHSEN30017CR 157 mm 133 mm 131 mm Batteri Krom 6 290 kr

LHSEN30017LCR 303 mm 278 mm 132 mm Batteri Krom 8 370 kr

Tibern

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Finns i 7 färger enligt tabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Version: Färg: Pris:

LHSEN30027CR 153 mm 137 mm 130 mm Batteri Krom 5 000 kr

LHSEN30027LCR 303 mm 286 mm 130 mm Batteri Krom 6 570 kr 15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 47.

LH - Sensorblandare
Basento

Sensorblandare

Stellas sensorblandare har sensorn placerad i pipen vilket ger en snabb och precis reglering av vattenflödet. Temperaraturen regleras på ett enkelt sätt på centralenheten som placeras under bänkskivan eller i kommoden. Om flera blandare skall placeras bredvid varandra kan man med fördel koppla alla blandare till en separat huvudenhet med central reglering av vattentemperaturen. Kontakta Sanova för mer information

Quadro sensor

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Går att beställa som elversion. Finns i alla Stellas färger, nedan färgtabell. Pris i tabell avser krom.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Bottenventil: Drift: Färg: Pris: BQ05002CR00 275 mm 185 mm 180 mm Nej Batteri Krom 20 000 kr

Eccelsa sensor

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Går att beställa som elversion. Finns i alla Stellas färger, nedan färgtabell. Pris i tabell avser krom.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Bottenventil: Drift: Färg: Pris: EC05002CR00 205 mm 125 mm 175 mm Nej Batteri Krom 17 380 kr

90 Stella - Sensorblandare
Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46. AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Tondo sensor

Beröringsfri blandare för tvättställ eller bänk. Går att beställa som elversion. Finns i alla Stellas färger, se färgtabell nedan. Pris i tabell avser krom. Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Drift: Pris: UN05002CR00

91
275 mm 185 mm 180 mm Krom Batteri 15 850 kr
Komplettera med en bottenventil i matchande färg, se sidan 46. AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Tondo

DUSCH

I vårt sortiment av duschar finner du produkter som förenar modern lyx med klassisk hantverkstradition. Resultatet? Känslan av ett lyxigt spa – fast hemma! Oavsett om du letar efter en dusch med flera funktioner eller en enklare version, så är valmöjligheterna i våra duschlösningar många. Vi hjälper dig mer än gärna att hitta rätt lösning för dig! Innehållsförteckning: Sid: Serie: 94-97 Takdusch 98-103 Inbyggnadsdusch 104-105 Wellness

DUSCH

Turano teleskop Nummer 1-3 finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, och CR, se färg i nedan tabell. Nummer 4 finns endast i färgerna 15 och CR.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

1. LHXF636ARO7CR 1200 mm 150 mm Ø200 mm Vägg Krom 8 920 kr

2. LHXF636A94307CR 1200 mm 150 mm Ø300 mm Vägg Krom 11 030 kr

3. LHXF636A5907CR 1085-1635 mm 150 mm 200X200 mm Vägg Krom 8 920 kr

4. LHXF636A3MPCR 1085-1635 mm 150 mm Ø250 mm Vägg Krom 10 200 kr LHXF636A3MP15 1085-1635 mm 150 mm Ø250 mm Vägg Matt svart 16 890 kr

Turano duschset Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, och CR, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Höjd: Färg: Pris: 5. LHA340435 700 mm Krom 2 290 kr

Turano termostat Inklusive väggkåpor. Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, OCH CR, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: C/C: Färg: Pris: 6. LHXF611CR 150 mm Krom 4 210 kr

94 LH - Takdusch Turano
1 2 3 4
5 Guld
Matt
svart
Krom Krom
15 FZ DP DO OT NP CR 63 Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom Antik mässing 6
TURANO

Lagerförs

Classic Classic

Classic grand

CLASSIC

Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR och 63, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: LHV443689CR 1400 mm 150 mm Ø200 mm Vägg Krom 11 900 kr

Classic grand termostat teleskop

Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR och 63, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: LHVT4436SVCR 925-1215 mm 150 mm Ø200 mm Vägg Krom 21 840 kr

Classic duschset

Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR och 63, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Höjd: Färg: Pris: LHA308404CR 600 mm Krom 3 820 kr

Classic blandare Inklusive väggkåpor. Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR och 63, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: C/C: Färg: Pris: LHV4433CR 150 mm Krom 2 240 kr

95 LH - Takdusch Classic
Classic duschset
15 FZ DP DO OT NP CR 63 Matt
svart krom
guld Guld
nickel
Antik mässing
svart Borstad
Borstad
Mässing Borstad
Krom

Eccelsa

Lucilla

Eccelsa och Lucilla utanpå liggande duschar representerar 2 designstilar. Eccelsa står för Art Decco stil med en modern äldre stil och Lucilla representerar den tidlösa och stilrena designen. Båda modellerna förmedlar en homogen känsla. En bild förmedlar inte duscharnas kvalitet på ett rättvist sätt, kontakta Sanova för att hitta närmsta utställning för att de den i verklighet.

Eccelsa takdusch Finns i Stellas 17 färger, se nedan färgtabell.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: EC02514CR00 1042 mm 170 mm Ø140 mm Vägg Krom 44 700 kr

Lucilla takdusch med termostat

Finns i Stellas 17 färger, se nedan färgtabell.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

UN02610CR00 990 mm 150 mm Ø200 mm Vägg Krom 27 620 kr

UN02611CR00 990 mm 150 mm Ø300 mm Vägg Krom 34 180 kr

96 Stella - Takdusch Eccelsa och Lucilla
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Romakollektionen har aldrig varit ur produktion sedan 1926 då tillbehören och kranarna med samma namn skapades tillsammans. Hur många produkter i världen kan hävda ett sådant rekord? Dess klassiska design och absoluta tekniska tillförlitlighet har lett till dess framgång, och den har alltid uppdaterats utan att någonsin förråda den ursprungliga designen. Roma passar perfekt in i de mest tidlösa miljöer. – snart dags för 100 års jubileum. Serien finns i 17 färger enligt färgtabell på sid 98. För fler produkter se: sanova.se

Roma takdusch vertikal med termostat Vertikal termostatblandare, handdusch med slang och vitt porslinshandtag i samt hållare för vägg. Finns i alla Stellas färger, se färgtabell på sid 98.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: RM06100CR00CB000 1165 mm 170 mm Ø220 mm Vägg Krom 52 970 kr

Roma takdusch horisontell

Horisontell blandare, handdusch med slang och vitt porslinshandtag i samt hållare för vägg. Finns i alla Stellas färger, se färgtabell på sid 98.

Artikelnr: Höjd: C/C: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

RM02511CR00CBX00 1075 mm 170 mm Ø140 mm Vägg Krom 27 420 kr

RM02512CR00CBX02 1075 mm 170 mm Ø220 mm Vägg Krom 28 500 kr

RM02513CR00CBX00 1075 mm 170 mm Ø300 mm Vägg Krom 35 820 kr

97 Stella - Takdusch Roma
Horisontell Vertikal

Med en stilrenhet och känsla för design kan man med ett artikelnummer undvika synliga rör i badrummets duschutrymme. Vill du att det skall vara runt, kantigt eller klassiskt – det är bara att välja vad som passar dig. I våra nya inbyggnadspaket ingår huvuddusch, handdusch med vatteninlopp, vred, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Välj mellan alternativen att huvudduschen placeras på arm från tak eller vägg. Den rostfria serien Arno finns i 4 PVD färger och övriga produkter tillverkade i mässing finns i 7 färger.

Arno inbyggnadsdusch

Arno

Inbyggnadspaket i en snygg borstad design. Komplett inbyggnadsdusch för vägg. Finns i Arnos borstade färger, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: LHSSTX615ZD2P7825K Ø250 mm Vägg Borstad Stål 26 500 kr LHSSTX615ZD2P7830K Ø300 mm Vägg Borstad Stål 27 080 kr

SS SS1 SS2 SS3 Borstad stål Borstad svart metall PVD

Borstad guld PVD Borstad koppar PVD

Irno

inbyggnadsdusch

med

termostat Ett modernt inbyggnadspaket i rund stil. Komplett inbyggnadsdusch för vägg eller tak. Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, och CR, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: LHST2061220VCRK Ø200 mm Vägg Krom 21 770 kr LHST2061220TCRK Ø200 mm Tak Krom 21 780 kr LHST2061230VCRK Ø300 mm Vägg Krom 23 620 kr LHST2061230TCRK Ø300 mm Tak Krom 23 630 kr

Antik mässing

98 LH - Inbyggnadsdusch
15 FZ DP DO OT NP CR 63
Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

Reno

Reno inbyggnadsdusch med termostat

Ett modernt inbyggnadspaket i fyrkantig stil. Komplett inbyggnadsdusch för vägg eller tak. Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, och CR, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

LHSKT61220VCRK 200x200 mm Vägg Krom 22 250 kr

LHSKT61220TCRK 200x200 mm Tak Krom 21 930 kr

LHSKT61230VCRK 300x300 mm Vägg Krom 26 170 kr LHSKT61230TCRK 300x300 mm Tak Krom 26 350 kr

Classic inbyggnadsdusch

En komplett inbyggnadsdusch i en klassisk stil för vägg eller tak. Finns i färgerna 15, FZ, DP, DO, OT, NP, CR och 63, se färg i nedan tabell.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

LHV61220TCRK Ø200 mm Tak Krom 19 120 kr

LHV61220VCRK Ø200 mm Vägg Krom 19 020 kr

99 LH - Inbyggnadsdusch
15 FZ DP DO OT NP CR 63 Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom Antik mässing

Söker du något utöver det vanliga i badrummet vad gäller kvalité och känsla? Dessa duschar är något för dig. Här kan du kombinera din tvättställsblandare med duschar i samma serie för att på så sätt få en enhetlig stil i badrummet. För att skapa den kompletta helheten i badrummet finns det även tillbehör till respektive serie. I våra inbyggnadspaket ingår huvuddusch, handdusch med vatteninlopp, vred, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Välj mellan alternativen att huvudduschen placeras på arm från tak eller vägg. Alla serier har samma breda urval av färger som är 18st.

Sirius inbyggnadsdusch med termostat Inbyggnadspaket i en modern design från Stella för tak eller vägg. Sirius har en design som ger en extra touch på badrummet. Kan beställas i alla Stellas 18 färger, se nedan färgtabell.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

SR06013CR00T20K Ø200 mm Tak Krom 50 530 kr

SR06013CR00V20K Ø200 mm Vägg Krom 50 530 kr

SR06013CR00T30K Ø300 mm Tak Krom 56 860 kr

SR06013CR00V30K Ø300 mm Vägg Krom 56 860 kr

Lucilla inbyggnadsdusch med termostat Inbyggnadspaket i en stilren design från Stella, för vägg eller tak. Kan beställas i alla Stellas 17 färger, ej färgkod AU02, se nedan färgtabell. Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

BT06012CR00T20K Ø200 mm Tak Krom 42 625 kr

BT06012CR00V20K Ø200 mm Vägg Krom 42 900 kr

BT06012CR00T30K Ø300 mm Tak Krom 48 963 kr

BT06012CR00V30K Ø300 mm Vägg Krom 46 463 kr

100 Stella - Inbyggnadsdusch Sirius och Lucilla
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Macarons inbyggnadsdusch

Inbyggnadspaket där du kan välja din egna design i färg och material. Vreden kan du välja bas i 3 olika färger (Matt svart PVD, Matt vit och Brun), perforerad ring i 4 olika färger (AU00, PV02, PV16 och PV18) och toppen i 6 olika material (001, 002, 003, 004, 005 och 006) se färgtabell på sid 100 och val av material nedan.

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: MC06013PV18V30K Ø200 mm Vägg Svart PVD/Nickel PVD/ vulkan svart 96 560 kr

101 Stella - Inbyggnadsdusch Macarons
Ljus trä 001 Mörk trä 002 Emperador 003 Calacatta 004 Vulkan vit 005 Vulkan svart 006

Eccelsa-kollektionen, som skapades i slutet av 1920-talet som "Serie Esagonale Extra-Lusso", återinfördes på Stellas 125-årsjubileum. En fantastiskt eklektisk och skulpturell serie. Ursprungligen skapad på höjden av den kubistiska perioden, liksom de andra två historiska samlingarna, anpassar den sig perfekt till samtida miljöer, som bara föremål av den finaste designen kan göra. Eccelsa serien skapades ihop med kranarna med samma namn för att erbjuda en helhet i badrummet gällande design och färg. Färgalternativ hittar ni längst ner på sidan. Fler produkter se: sanova.se

Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris:

EC06017CR00T24K Ø240 mm Tak Krom 52 920 kr EC06017CR00T14K Ø140 mm Tak Krom 53 020 kr EC06017CR00V24K Ø240 mm Vägg Krom 53 150 kr EC06017CR00V14K Ø140 mm Vägg Krom 53 230 kr

Eccelsa inbyggnadsdusch med termostat Inbyggnadspaket i en snygg romantisk design. Komplett inbyggnadsdusch för vägg eller tak. Finns i Stellas 17 färger, se nedan färgtabell. Ø140 mm Ø240 mm

102 Stella - Inbyggnadsdusch Eccelsa AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Roma inbyggnad med termostat Komplett inbyggnadsdusch för vägg eller tak. Finns i Stellas 17 färger, se nedan färgtabell. Pris i nedan tabell avser krom med vitt porslinshandtag. Artikelnr: Duschhuvud: Placering: Färg: Pris: RM06017CR00BT14K Ø140 mm Tak Krom 45 180 kr RM06017CR00BV14K Ø140 mm Vägg Krom 45 180 kr RM06017CR00BT22K Ø220 mm Tak Krom 46 320 kr RM06017CR00BV22K Ø220 mm Vägg Krom 46 320 kr RM06017CR00BT30K Ø300 mm Tak Krom 54 020 kr RM06017CR00BV30K Ø300 mm Vägg Krom 54 020 kr

103 Stella - Inbyggnadsdusch Roma AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

NYHET

De senaste åren har badrummet fått en viktigare roll där man skall uppnå ett välbefinnande – ett eget spa. Vi har här gjort ett urval av Stella Wellness. Duscharna är kompletta för infällning i taket men skall kombineras med ett inbyggnadspaket. Priser i tabeller avser endast taksilen. Kontakta oss på Sanova eller titta in på vår hemsida för mer information.

Regndusch med vattenfall

Vem har inte drömt om att stå i ett exotiskt land och bada under ett vattenfall? Nu är det möjligt att flytta drömmen in i ditt badrum. Med den inbyggda regnduschen kombinerat med vattenfallet kan du få den härliga känslan varje dag. Till dessa duschar behöver du komplettera med en 3 vägs inbyggnadstermostat och handdusch.

Artikelnr: Duschhuvud: Färg: Pris:

DI11203ST000000000 500X500 mm Blank rostfritt 31 570 kr

DI11203ST01000000 500X500 mm Borstad rostfritt 33 690 kr

DI11203NE000000000 500X500 mm Matt svart 44 170 kr

DI11203BZ000000000 500X500 mm Brons 50 470 kr

DI11203AU000000000 500X500 mm Guld 55 910 kr

Artikelnr:

Duschhuvud: Färg: Pris:

DI11808ST000000000 400X700 mm Blank rostfritt 40 020 kr

DI11808ST010000000 400X700 mm Borstad rostfritt 40 020 kr

DI11808NE000000000 400X700 mm Matt svart 54 850 kr

DI11808BZ000000000 400X700 mm Brons 63 090 kr

DI11808AU000000000 400X700 mm Guld 68 410 kr

104 Stella - Wellness

Regndusch

ST00 Rostfritt ST01 Borstad rostfritt BZ00 Brons NE00 Matt svart AU00 Guld NYHET

Till duscharna på denna sida behöver man komplettera med 2-väg inbyggnadstermostat och handdusch.

Artikelnr: Duschhuvud: Färg: Pris: DI11201ST000000000 500X500 mm Blank rostfritt 28 600 kr DI11201ST0100000000 500X500 mm Borstad rostfritt 30 490 kr DI11201NE000000000 500X500 mm Matt svart 40 020 kr DI11201BZ000000000 500X500 mm Brons 45 750 kr DI11201AU000000000 500X500 mm Guld 50 620 kr

Artikelnr: Duschhuvud: Färg: Pris: DI11806ST000000000 400X700 mm Blank rostfritt 35 800 kr DI11806ST010000000 400X700 mm Borstad rostfritt 35 800 kr DI11806NE000000000 400X700 mm Matt svart 49 970 kr DI11806BZ000000000 400X700 mm Brons 56 970 kr DI11806AU000000000 400X700 mm Guld 56 970 kr

Artikelnr: Duschhuvud: Färg: Pris: DI11311ST0000000 800X800 mm Blank rostfritt 98 250 kr DI11311ST010000000 800X800 mm Borstad rostfritt 102 490 kr DI11311NE000000000 800X800 mm Matt svart 126 620 kr DI11311BZ00000000 800X800 mm Brons 156 490 kr DI11311AU000000000 800X800 mm Guld 168 980 kr

Artikelnr: Duschhuvud: Färg: Pris: DI11601ST000000000 Ø500 mm Blank rostfritt 27 320 kr DI11601ST010000000 Ø500 mm Borstad rostfritt 29 430 kr DI11601NE000000000 Ø500 mm Matt svart 37 910 kr DI11601BZ000000000 Ø500 mm Brons 42 230 kr DI11601AU000000000 Ø500 mm Guld 48 490 kr

105 Stella - Wellness

DUSCHVÄGGAR

Innehållsförteckning: Sid: Serie: 108-109 Duschdrapperistänger 110-111 Duschväggar Kuadra 112-113 Duschväggar H+H Frame 114-116 Duschväggar Young 117 Duschtillbehör
Vårt stora utbud av italienska duschväggar balanserar marknadsledande design med en ansvarsfull produktion. Det innebär bland annat att allt krom i våra duschväggar är 100 % miljövänligt och att aluminiumprofilerna tillverkas av 70 procent återvunnet råmaterial. Dessutom är glasväggarna ytbehandlade med Crystal Clear som ger glaset en antibakteriell effekt, vilket innebär att bakterier, kalk, såpa och liknande inte fäster. Duschväggarna är 6-8 mm härdat glas.
DUSCHVÄGGAR
108 BP - Duschdraperistänger
Takfäste Orion Nelus Zeus Loke Radha

DUSCHDRAPERISTÄNGER

BP - Duschdraperistänger
En duschdraperistsång från Sanova är resultatet av ett unikt hantverkskunnande, en känsla för funktion och exceptionell kvalité. Din duschdraperistång tillverkas helt för hand och kvalitetskontrolleras innan leverans. Därför kan alla våra duschdraperistänger kundanpassas. Sett med 12 st duschdraperiringar ingår i alla modeller. Priset i tabell avser utförande i krom. CR NN BN LU PB BP DB WH Krom Nickel Borstad nickel Obehandlad mässing Mässing Svart blank Svart matt Vit blank Artikelnr: Produktnamn: Bredd: Diameter: Djup: Höjd: Färg: Pris: ORION700-CR Orion Ø700 mm 800 mm Krom 6 500 kr ORION800-CR Orion Ø800 mm 900 mm Krom 6 500 kr ORION900-CR Orion Ø900 mm 1000 mm Krom 6 910 kr BPCR1/48-CR Radha 1200 mm Krom 4 470 kr BPCR1/60-CR Radha 1500 mm Krom 4 620 kr BPCR1/72-CR Radha 1800 mm Krom 5 060 kr BPCR1/84-CR Radha 2100 mm Krom 5 200 kr BPCR2/30-30-CR Loke 762 mm 762 mm Krom 6 500 kr BPCR2/30-36-CR Loke 762 mm 915 mm Krom 6 500 kr BPCR2/36-36-CR Loke 915 mm 915 mm Krom 6 500 kr BPCR2/42-42-CR Loke 1067 mm 610 mm Krom 6 500 kr BPCR4-CR Nelus 710 mm 1220 mm Krom 11 410 kr BPCR5-CR Zeus 1520 mm 710 mm Krom 20 070 kr ORIONTF Takfäste 76 mm 760 mm Krom 3 160 kr Cring-CR Ringar till duschdraperi 40 mm 70 mm Krom 610 kr

Kuadra H Square. 8 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd (Justerbart med -30 mm)

Lagerförs

Mönster: Färg: Pris: (gäller Square & Stripe)

K808107080 800 mm Square Matt svart 9 700 kr K808107090 900 mm Square Matt svart 9 700 kr

K808107100 1000 mm Square Matt svart 9 700 kr K808107120 1200 mm Square Matt svart 9 700 kr K808107140 1400 mm Square Matt svart 14 940 kr K808107160 1600 mm Square Matt svart 16 020 kr

2000 2050

Duschväggen levereras enligt bild. Väggfäste på 1000 mm ingår. Väggfäste på 1500 mm finns som tillval, se sid 111.

STORLEK PÅ RUTORNA

Golvstöd ingår

110 Novellini - Duschväggar Kuadra
800 B.340 H.375 900 B.390 H.370 1000 B.440 H.372 1200 B.352 H.373 1400 B.420 H.373 1600 B.488 H.372
Mönster: Square, på bilden syns 2 st duschväggar monterade med väggfäste för hörn. Square lagervara. Mönster: Stripe - På bilden syns 2 st duschväggar monterade med väggfäste för hörn. Samma pris som ”Square”.

Takfästen (stång ingår ej)

Artikelnr: Pris: R801SOFEL-H 650 kr Kompletteras med stång R80GIANF15-H

Artikelnr: Pris: R80GIANF15-H 1 740 kr Mått 1500 mm

Artikelnr: Pris: KUADHSF-H 4 030 kr Mått 1800 x 1200 mm

Artikelnr: Pris: KUADHSFN-H 3 070 kr Mått 1800 mm

111 Novellini - Duschväggar Kuadra
Rak
Wire Plaid Grid
Klicka in på Sanova.se med QR-koden för mer information och priser. Väggfäste med stång Väggram för hörn
ram för nisch
86 Frame 85 Plaid 83 Grid 84 Wire K Krom B Silver H Matt svart U Matt vit Profiler Mönstertryck

H+H Frame

Hörnlösning med handukshängare . 8 mm härdat glas. Beställ för antingen höger- eller vänsterutförande. Finns i färgerna U, B, K & H. se färgtabell nedan. Handdukshållare ingår.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: KUADHHPS12070S-1K 1200 mm 700 mm Krom 28 240 kr KUADHHPS14080S-1K 1400 mm 800 mm Krom 30 390 kr KUADHHPS16010S-1K 1600 mm 1000 mm Krom 30 570 kr KUADHHPS18010S-1K 1800 mm 1000 mm Krom 31 880 kr

H+H Frame

Hörnlösning med duschhylla. 8 mm härdat glas, Beställ för antingen höger- eller vänsterutförande. Finns i färgerna U, B & H. se färgtabell nedan. Duschhylla ingår.

Artikelnr:

Bredd: Djup: Färg: Pris:

KUADHHPO12070S-1B 1200 mm 700 mm Silver 26 290 kr

KUADHHPO14080S-1B 1400 mm 800 mm Silver 28 420 kr KUADHHPO15090S-1B 1500 mm 900 mm Silver 28 610 kr KUADHHPO16010S-1B 1600 mm 1000 mm Silver 28 610 kr

För mer varianter av serien Kuadra klicka in på vår hemsida med QR-koden.

Profiler kan beställas i nedan färger

Kan kombineras med svängbar duschpanel se sid. 113.

Matt

112 Novellini - Duschväggar H+H Frame
Matt vit - U Silver - B K Krom B Silver H Matt svart
U
vit

- U

Krom - K

H+N Frame

För nisch 8 mm härdat glas. Beställ för antingen höger- eller vänsterutförande. Finns i färgerna U, B, K & H. se färgtabell på sid. 112. Kan kombineras med tillvalen nedan, duschhylla eller handdukshållare.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: KUADHN120S-1K 1200 mm Krom 12 440 kr KUADHN140S-1K 1400 mm Krom 13 290 kr KUADHN160S-1K 1600 mm Krom 13 650 kr KUADHN180S-1K 1800 mm Krom 14 860 kr

Duschhylla

Beställ för antingen höger- eller vänsterutförande. Passar endast till H+N Frame. Duschhyllan kan beställas i färgerna: U, B & H se färgtabell på sid. 112.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: R90AKFBPOS-B 1170 mm Silver 5 020 kr R90AKFBPO16S-B 1570 mm Silver 5 590 kr

Svängbar duschpanel

I kombination med Kuadra H+H Frame. Profilerna kan beställas i färgerna: U, B, K & H, se färgtabell på sid. 112. Vändbar. 8 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: KUADHHA37-1K 370 mm Krom 4 300 kr

Frågor, använd QR koden för att komma till vår kontaktsida på vår hemsida.

Handdukshållare

Beställ för antingen höger- eller vänsterutförande. Passar endast till H+N Frame. Finns i färgerna U, B, K & H, se färgtabell på sid. 112.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: R90AKFBPSS-K 1170 mm Krom 5 490 kr R90AKFBPS16S-K 1570 mm Krom 6 030 kr

113 Novellini - Duschväggar H+H Frame
Matt svart

Young 14

Duschhörna med två raka dörrar för montering i hörn. Transparent glas och matt svarta profiler. Finns även med 8 mm glas, kontakta Sanova för mer information och priser. Kan beställas med profil: U, K, B & H. Glas: Transparent, Aqua & Satin, se färger nedan. Priser nedan är med 6 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: Y14010507002 700 mm 700 mm Krom 17 100 kr Y14010508003 800 mm 800 mm Krom 17 860 kr Y14010509004 900 mm 900 mm Krom 18 640 kr Y14010510005 1000 mm 1000 mm Krom 19 360 kr

Young 10

180°

Duschdörr för montering i nisch. Transparent glas och matt svarta profiler. Vändbar dörr. Samma pris i matt svart som i krom. Finns i storlekarna 580 mm upp till 1020 mm. Finns med 6 eller 8 mm härdat glas. Kan beställas med profil: U, K, B & H. Glas: Transparent, Aqua & Satin, se färger nedan. Priser nedan är med 6 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: Y100105074 740 mm Krom 10 610 kr

Y100105084 840 mm Krom 10 850 kr Y100105094 940 mm Krom 11 400 kr

Glas kan beställas i nedan färger. Profiler kan beställas i nedan färger

Aqua + 600 kr Satin + 600 kr Transparent

114 Novellini - Duschväggar Young
K Krom B Silver H Matt svart U Matt vit

Young 80 sidopanel ingår

Young 80 sidopanel ingår

Young 16

Duschdörr med fast parti för montering i hörn.

Transparent glas med matt svarta profiler. Vändbar dörr.

Samma pris i matt svart som i krom. Finns i storlekarna 570 mm upp till 1030 mm. Finns även med 8 mm glas. Kontakta Sanova för mer information och priser. Priser nedan är med 6 mm härdat glas.

Kan beställas med profil: U, K, B & H. Glas: Transparent, Aqua & Satin

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: Y16010507002 700 mm 700 mm Krom 16 050 kr Y16010508003 800 mm 800 mm Krom 16 810 kr Y16010509004 900 mm 900 mm Krom 17 490 kr Y16010510005 1000 mm 1000 mm Krom 18 210 kr

Young 32

Duschdörr vikbar med fast parti för montering i hörn. Dörren viks inåt och kan öppnas utåt. Transparent glas och kromade profiler. Ange höger- eller vänsterhängd dörr vid beställning. Samma pris i krom som i matt svart. Finns i storlekarna 570 mm upp till 1210 mm. 6 mm härdat glas.

Kan beställas med profil: U, K, B & H. Glas: Transparent, Aqua & Satin.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: Y32010528003 800 mm 800 mm Krom 18 530 kr Y32010529004 900 mm 900 mm Krom 19 320 kr Y320105210005 1000 mm 1000 mm Krom 22 880 kr

Young 90

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris:

Y900105070 700 mm Krom 6 480 kr Y900105080 800 mm Krom 6 840 kr Y900105090 900 mm Krom 7 000 kr

Duschvägg för badkarskant, svängbar. Höjd 1500 mm. 6 mm härdat glas. Kan beställas med profil: U, K, B & H. Glas: Transparent, Aqua & Satin. 180° 180°

115 Novellini - Duschväggar Young
K Krom B Silver H Matt svart U Matt vit
Aqua + 600 kr Satin + 600 kr Transparent Glas kan beställas i nedan färger. Profiler kan beställas i nedan färger

Young 35

Pardörrar i nisch. Transparent glas och kromade profiler. Samma pris oavsett färg på profil. Finns i storlekarna 580 mm upp till 1820 mm. 6 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd: Färg: Pris: Y350105089 890 mm Krom 14 380 kr Y350105109 1090 mm Krom 15 040 kr Y350105139 1390 mm Krom 16 450 kr Y350105159 1590 mm Krom 17 190 kr Y350105179 1790 mm Krom 17 780 kr

Young 31

Duschhörna med två vikbara dörrar för montering i hörn. Transparent glas och kromade profiler. Samma pris oavsett färg på profil. 6 mm härdat glas.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: Y31010508003 800 mm 800 mm Krom 22 300 kr Y31010509004 900 mm 900 mm Krom 22 300 kr Y31010510005 1000 mm 1000 mm Krom 23 230 kr Y31010512007 1200 mm 1200 mm Krom 23 410 kr

Glas kan beställas i nedan färger. Profiler kan beställas i nedan färger

Aqua + 600 kr Satin + 600 kr Transparent

116 Novellini - Duschväggar Young
K
B Silver H Matt svart U Matt vit
Krom

Hyllor för upphängning på duschvägg. Samtligt hyllor nedan passar för alla glasväggar 6-8 mm. Finns i färgerna matt svart, matt vit & silver se färgtabell.

Duschhylla för duschvägg

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPO1290-U 120 mm 900 mm Matt vit 1 960 kr R90AKFPO1290-B 120 mm 900 mm Silver 2 240 kr R90AKFPO1290-H 120 mm 900 mm Matt svart 2 420 kr

Duschhylla för duschvägg Med utanpåliggande handdukskrok.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPO4070-U 700 mm 400 mm Matt vit 1 770 kr R90AKFPO4070-B 700 mm 400 mm Silver 1 860 kr R90AKFPO4070-H 700 mm 400 mm Matt svart 1 960 kr

Duschhylla för duschvägg Med utanpåliggande handdukshängare.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPSPO3590-U 350 mm 900 mm Matt vit 4 740 kr R90AKFPSPO3590-B 350 mm 900 mm Silver 5 110 kr R90AKFPSPO3590-H 350 mm 900 mm Matt svart 5 490 kr

Duschhylla för duschvägg Med utanpåliggande handdukskrok.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPO3590-U 350 mm 900 mm Matt vit 4 380 kr R90AKFPO3590-B 350 mm 900 mm Silver 4 920 kr R90AKFPO3590-H 350 mm 900 mm Matt svart 4 930 kr

117 Novellini - Duschtillbehör
B Silver H Matt svart U Matt vit

2023 dras vi med en längtan till naturen och det råder ingen tvekan om att vi vill flytta in ekokänslan i våra badrum. Kanske är det därför ett badkar, som lockar till avslappning, har gått från att vara ett lyxigt inslag till att bli en självklarhet i badrummen? Helst önskar vi fristående versioner med generösa sittdjup i matta färger och naturmaterial, men vi ser gärna mer även av inbyggda modeller. I vårt sortiment finns båda versionerna för både stora och små badrum. Dessutom har vi kompletterat kapitlet med badkarsblandare i matchande kulörer!

BAD
Sid: Serie: 120-122 Badkar fristående 123-125 Badkar panel och inbyggnad 126-127 Sittbadkar 128-129 LH
130-135 Stella
BAD
Innehållsförteckning:
badkarsblandare
badkarsblandare Smooth

Soft

Soft

Soft finns i 2 olika längder. 1 600 mm: vikt 140 kg, rymmer 310 l. 1 800 mm: vikt 153 kg, rymmer 349 l.

Artikelnr: Bredd: Längd: Färg: Pris: SAN-YL6062S 800 mm 1600 mm Matt vit 39 600 kr SAN-YL6062 800 mm 1800 mm Matt vit 42 200 kr

Smile

Vikt 145 kg, rymmer 193 l.

Artikelnr: Bredd: Längd: Färg: Pris: SAN-YL6019 873 mm 1590 mm Matt vit 42 200 kr

Vintage

Vikt: 118 kg, rymmer: 234 l

Artikelnr: Bredd: Längd: Färg: Pris: SAN-YL6097 700 mm 1750 mm Matt vit 39 740 kr

LH - Badkar fristående
Våra fristående badkar på detta uppslag är noga utvalda för att kunna tillgodose olika önskemål kombinerat med hög komfort. Materialet är matt vitt i 100% Acrylic Solid Surface av högsta kvalitet. Alla badkaren levereras med avloppssats, ställbara fötter och en underhållssats för rengöring. Vi lämnar på dessa produkter 10 års garanti mot missfärgning och materialförändringar.

Stream

Vikt 120 kg, rymmer 280 l.

Artikelnr: Bredd: Längd: Färg: Pris: SAN-YL6040 880 mm 1800 mm Matt vit 38 940 kr

Smooth

Vikt 140 kg, rymmer 308 l.

Artikelnr: Bredd: Längd: Färg: Pris: SAN-YL6058 850 mm 1690 mm Matt vit 42 200 kr

Round

Vikt: 230 kg rymmer 535 l.

Artikelnr: Diameter: Färg: Pris: SAN-YL6063 Ø1500 mm Matt vit 55 180 kr

Bottenventil badkar easy-clean Bottenventil Easy Clean underlättar rengöring av badkarets avlopp. Finns endast i krom och porslin.

Artikelnr: Push-open: Färg: Pris: LHECB02CR Ja Krom 740 kr

121 LH - Badkar fristående

NYHET

Kanto

Dura Kanto ett fristående badkar i sanitetsakryl kännetecknas av en flödande design med mjuka former i interiören, vilket ger en härlig sitt- och liggkomfort.

Artikelnr: Bredd: Längd: Pris:

700559000000000 750 mm 1500 mm 21 850 kr

700561000000000 800 mm 1680 mm 23 400 kr

NYHET

Toro

Dura Toros snyggt designade trapetsformade fristående badkar i sanitetsakryl från Duravit som erbjuder en riktigt bekväm sittställning.

Artikelnr: Bredd: Längd: Pris:

700572000000000 750 mm 1700 mm 23 650 kr

NYHET

Senja

Dura Senja är en modern designklassiker från Duravit. De vackert designade badkaren i sanitetsakryl  erbjuder en härlig lösning för dig som gillar att sitta eller ligga i badkaret. Badkar för hörn (höger, vänster eller placering långsida) med hög komfort.

Artikelnr: Bredd: Längd: Version: Pris:

700576000000000 750 mm 1500 mm Vänster 22 100 kr

700577000000000 750 mm 1500 mm Höger 22 100 kr

700578000000000 750 mm 1500 mm Långsida 22 100 kr

122
Duravit - Badkar fristående

Duravit - Badkar panel

och

Vi erbjuder alla Duravits badkar och levererar dem komplett inklusive avloppssats. Kontakta oss för mer information om produkter och priser. www.sanova.se

Starck

Starck

Ett badkar av sanitetsakryl framtaget av Philippe Starck. Avloppssats med bottenventil samt ben ingår. Avloppssats med påfyllnad via bräddavlopp/vatteninlopp, väggankare och nackstöd finns som tillval. Välj enligt nedan för inbyggnad eller med panel.

Artikelnr: (Badkar inbyggnad) Bredd: Längd: Pris: 700342000000000K 700 mm 1500 mm 17 100 kr 700344000000000K 700 mm 1600 mm 17 100 kr 700347000000000K 800 mm 1700 mm 16 950 kr 700349000000000K 800 mm 1800 mm 19 250 kr

Artikelnr. L-panel vänster hörn Artikelnr. L-panel höger hörn Pris: ST890808282 ST891508282 15 460 kr ST878508282 ST878008282 15 460 kr ST891008282 ST891708282 15 460 kr ST878808282 ST878308282 15 460 kr

Luv D-neo
Välj L-panel för hörn Badkar inbyggnad

Stile

Stile är ett nytt badkar från Italienska Novellini med stram strikt design med fokus på komfort. Det är tillverkat av 5 mm sanitetsakryl som kan beställas i blankt vitt eller sobert matt vitt. Finns plats på sargen för att montera blandare enligt egna önskemål, se sidorna 129-135. För mer information klicka in på vår hemsida med QR-kod eller kontakta Sanova för mer information.

Badkar med panel

Artikelnr: Bredd: Längd: Pris: STI2179700-A2A 700 mm 1700 mm 25 290 kr

STI2179750-A2A 750 mm 1700 mm 25 290 kr

STI2189800-A2A 800 mm 1800 mm 25 290 kr

Badkar för inbyggnad

Artikelnr: Bredd: Längd: Pris: STI2179700-A0K 700 mm 1700 mm 18 060 kr STI2179750-A0K 750 mm 1700 mm 18 060 kr

STI2189800-A0K 800 mm 1800 mm 18 060 kr

Divina B35

Från Italienska Novellini. Ett komplett badkar med nackstöd, bottenventil och bräddavlopp. Utan belysning. Välj mellan blank eller matt vit. Välj blandare i krom eller matt svart vid beställning. Går ej att eftermontera blandare. Gjord av 5 mm sanitetsakryl. Går att beställa för höger, vänster utförande eller fristående. Finns från måtten 1600 x 700 till 1900 x 900. Klicka in på hemsidan med QR-kod eller kontakta Sanova för mer information.

sanova för mer info.

Finns även med bubbelsystem, klicka in på QR-kod för att läsa mer.

Badkarsblandare för sarg.

Artikelnr: Bredd: Piputsprång: Färg: Pris:

RUBVDIV-H 164 mm 105 mm Matt svart 14 450 kr

RUBVDIV-K 164 mm 105 mm Krom 12 260 kr

124 Novellini - Badkar panel och inbyggnad
Artikelnr: Bredd: Längd: Produkttyp: Färg: Pris: DI2179701-A0K 700 mm 1700 mm Inbyggnad Vit 18 070 kr DI2189801-A0K 800 mm 1800 mm Inbyggnad Vit 18 070 kr DI2179701-A2A 700 mm 1700 mm L-panel Vit 25 030 kr
800 mm 1800 mm L-panel Vit 25 030 kr Blandare finns som tillägg, kontakta
DI2189801-A2A
NYHET

VERSION: PANEL

Calos

Från

hörn med nackstöd och bottenventil med bräddavlopp.

Baddjup 450 mm. Höjd 580 mm. Gjord av 5 mm sanitetsakryl. Utan blandare, går att beställa med blandare vid order. Färg på bild och i pristabell är blank vit går även att beställas i matt vit.

Badkar

Inbyggnad, för hörnversion komplettera med panel.

Artikelnr: (Inbyggnad)

Bredd: Längd: Pris:

CA1215070C-A0 700 mm 1500 mm 9 630 kr CA1216070C-A0 700 mm 1600 mm 9 630 kr CA1217070C-A0 700 mm 1700 mm 9 630 kr

CA1217075C-A0 750 mm 1700 mm 9 630 kr CA1217080C-A0 800 mm 1700 mm 9 630 kr CA1218080C-A0 800 mm 1800 mm 9 630 kr

Badkarsblandare för kant

Panel

Finns även med bubbelsystem, klicka in på QR-kod för att läsa mer.

För hörnversion komplettera med nedan panel i färgen blank vit.

välj l-panel för hörn

Bredd: Längd: Pris: PAAVFLSE157-A 700 mm 1500 mm 4 370 kr PAAVFLSE167-A 700 mm 1600 mm 4 370 kr PAAVFLSE175-A 750 mm 1700 mm 4 370 kr PAAVFLSE177-A 700 mm 1700 mm 4 370 kr PAAVFLSE178-A 800 mm 1700 mm 4 370 kr PAAVFLSE188-A 800 mm 1800 mm 4 370 kr

Artikelnr: (L-paneler för högereller vänsterhörn.)

I panelkittet ingår en långsida och en gavel.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris: KRUBBVAQNO-K 100 mm Krom 9 750 kr

VERSION: INBYGGNAD

125
Novellini - Badkar panel och inbyggnad
Italienska Novellini. Ett komplett badkar för inbyggnad eller panel för

Monaco

Vårt egendesignade sittbadkar för de små utrymmena. Tillverkat av marmorkross täckt med en hård och tålig Gelcoat. Passar både som fristående och går utmärkt att bygga in / fälla ner. Sittkomforten är väldigt hög och man kan omsluta kroppen med varmt vatten ända upp över axlarna. Kan beställas med utsida i bladsilver, bladguld eller i valfri RAL-färg, se nedan för priser. Badkaret levereras komplett med ställbara fötter, bottenventil och avloppsanslutning.

10 års garanti på

Artikelnr: Bredd: Längd: Höjd: Volym: Vikt: Färg: Pris:

LH1200 680 mm 1190 mm 820 mm 250 l 95 kg Vit 14 860 kr

LH1200-RAL 680 mm 1190 mm 820 mm 250 l 95 kg Valfri RAL-färg 22 680 kr

LH1200-SILVER 680 mm 1190 mm 820 mm 250 l 95 kg Silver 55 770 kr

LH1200-GULD 680 mm 1190 mm 820 mm 250 l 95 kg Guld 73 960 kr

126 LH - Sittbadkar
10
b e negnildnah
yt
• 01 srå itnarag åp ty b e handlingen •
Inbyggt
127 LH - Sittbadkar

Badkarsblandare för golv

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

1. LHSSTX678K Arno 979 mm 821 mm 226 mm Borstad Stål 40 200 kr

2. LHTK678CRK Irno 934 mm 780 mm 180 mm Krom 20 563 kr

3. LHTA678CRK Oglio 920 mm 790 mm 195 mm Krom 22 150 kr

4. LHAUR678CRK Reno 927 mm 789 mm 244 mm Krom 22 450 kr

5. LHV4101XLCR Classic 165 mm 880 mm 600 mm 170 mm Krom 10 750 kr

Classic

Badkarsblandare med handdusch för vägg. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP & 63, se färgtabell nedan.

Artikelnr: C/C: Piputsprång: Färg: Pris: LHVR4101CR 160 mm 160 mm Krom 4 600 kr

Turano

Badkarsblandare med handdusch för vägg. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP, se färgtabell nedan.

Artikelnr: C/C: Piputsprång: Färg: Pris: LHXF6102CR 150 mm 174 mm Krom 5 080 kr

Badkarsblandarna är kompletta. Arno finns i 4 borstade färger (SS, SS1, SS2 & SS3) Övriga finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP. Classic finns även i färgen 63, se färgtabeller nedan. SS SS1 SS2 SS3 Borstad

128 LH - Badkarsblandare
stål Borstad svart metall PVD Borstad guld PVD Borstad koppar PVD
3 5 4 2 1 15 FZ DP DO OT NP CR 63 Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom Antik mässing

Arno badkarsblandare vägg för inbyggnad

Komplett paket i rostfritt stål. Inklusive handduschset med vatteninlopp, vred 2-vägs, pip, inbyggnadsdel och inbyggnadsbox från Joramark. Finns i Arnos borstade färger (SS, SS1, SS2 & SS3), se färgtabell.

Artikelnr: Piputsprång: Färg: Pris: LHSSTX612D2PK 165 mm Borstad Stål 25 480 kr SS SS1 SS2 SS3 Borstad stål Borstad svart metall PVD Borstad guld PVD Borstad koppar PVD

Classic

En klassisk 4-håls badkarsbladare, 2-grepps för sarg. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHV4192CR 135 mm 135 mm 190 mm Krom 7 870 kr

Garlate

En modern 3-håls badkarsbladare, 1-grepps för sarg. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHSR691CR 320 mm 160 mm 215 mm Krom 4 940 kr

NYHET

Irno

3-håls badkarsbladare för sarg, finns även som kantig modell, se sanova. se för mer information. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Färg: Pris: LHS20687CR 200 mm Krom 9 160 kr

Reno

4-håls badkarsbladare för sarg, med vattenfallspåfyllnad. Finns i färgerna CR, 15, DO, DP, FZ, OT, NP, se färgtabell nedan.

Finns även som kantig modell Reno, se sanova. se genom nedan QR-kod för mer information Finns även som rund modell Irno, se sanova. se genom nedan QR-kod för mer information

NYHET

Artikelnr: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: LHSK697CR 200 mm 84 mm 118 mm Krom 17 110 kr

Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom Antik mässing

129 LH - Badkarsblandare
DO OT
15 FZ DP
NP CR 63

2-håls badkarsblandare sarg

Lucilla badkarsblandare med termostat. Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen. Finns i 17 olika färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: UN02102CR00 Lucilla 150 mm 220 mm 142 mm Krom 17 610 kr

5-håls badkarsblandare för sarg

Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen.

Finns i 17 olika färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: Höjd: Piputsprång: Termostat: Färg: Pris:

BT02304CRX00 Lucilla 220 mm 180 mm Nej Krom 20 440 kr

BT02305CRX00 Lucilla 220 mm 180 mm Ja Krom 28 190 kr

2-håls badkarsblandare för golv

Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen, och termostat. Finns i 17 olika färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: UN02103CR00 Lucilla 150 mm 1020 mm

130 Stella - Lucilla badkarsblandare
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Badkarsblandare för vägg Med termostat, komplett med handdusch och slang. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 130.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: UN02101CR00 Lucilla 150 mm 220 mm 142 mm Krom 15 970 kr

Inbyggnadspaket för badkar. Komplett inbyggnadspaket inklusive handduschset med vatteninlopp, vred 2-vägs, pip, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 130.

Artikelnr: Serie: Piputsprång: Färg: Pris: LL01405CR00K Lucilla

Sirius inbyggnadspaket för badkar Komplett paket med den stilfulla räfflade designen på vredet. Handduschset med vatteninlopp, vred 2-vägs, pip, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 130.

Artikelnr: Serie: Piputsprång: Färg: Pris: SR01610CR00K Sirius 200 mm Krom 21 575 kr

131 Stella
Sirius badkarsblandare
- Lucilla och

Inbyggnadspaket för badkar

Komplett inbyggnadspaket inklusive handduschset med vatteninlopp, vred 2-vägs, pip, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Finns i 17 olika färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: Piputsprång: Färg: Pris: EC01405CR00K Eccelsa 140 mm Krom 34 300 kr

Badkarsblandare för vägg

Komplett påfyllning med handdusch och slang. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: EC02206CR00 Eccelsa 170 mm 345 mm 170 mm Krom 31 100 kr

5-håls badkarsblandare för sarg.

Komplett blandare med omkastare, handdusch, slang och påfyllning via pip. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: EL02313CR00 Eccelsa 170 mm 170 mm Krom 47 830 kr

2-håls badkarsblandare för sarg

Komplett blandare med omkastare, handdusch, slang och påfyllning via pip. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: EC02207CR00 Eccelsa 170 mm 230 mm 162 mm Krom 33 880 kr

2-håls badkarsblandare för golv

Komplett blandare för placering på golv med omkastare, handdusch, slang och påfyllning via pip. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: EC02208CR00 Eccelsa 170 mm 1047 mm 702 mm 162 mm Krom 44 410 kr

132 Stella - Badkarsblandare Eccelsa
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart PVD Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Eccelsa i mässing

Swan

Swan utmärker sig genom sina unika former och dess lyxiga finish. Handtagen och piktogrammen är gjorda av Swarovskikristall och kranen är precisionsgjuten med handsnidade fjädrar. 100-tals detaljer som gör serien unik finns i lyxig 23,5kt guldfinish och i krom.

Badkarsblandare för sarg

Artikelnr: Serie: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris:

SW02304CR00 Swan 280 mm 195 mm Krom 63 410 kr SW02304AU00 Swan 280 mm 195 mm Guld 97 570 kr

Badkarsblandare för golv

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris:

SW02208CR00 Swan 170 mm 1285 mm 1075 mm 195 mm Krom 88 130 kr

SW02208AU00 Swan 170 mm 1285 mm 1075 mm 195 mm Guld 125 910 kr

CR00 AU00 Krom Guld

133 Stella - Badkarsblandare Swan

Handdusch

Väggmonterad handdusch inklusive slang på 1,5 m med vitt handtag i porslin och väggfäste. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 135.

Artikelnr: Serie: Diameter: Färg: Pris: RM03106CR00CB000 Roma Ø63 mm Krom 5 730 kr

Badkarsblandare med duschset Handduschen har vitt porslins handtag. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 135.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: RM02203CR00CBX00 Roma 170 mm 600 mm 165 mm Krom 19 480 kr

Takdusch med badkarspip

Takduschen är inklusive termostatblandare, badkarspip, handdusch med slang samt vitt porslinshandtag. Finns i 17 färger, se färgtabell på sid 135.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Duschhuvud: Piputsprång: Färg: Pris: RM06150CR00CB Roma 170 mm 1660 mm Ø220 mm 170 mm Krom 64 500 kr

Stella - Badkarsblandare Roma
Roma badkarsblandare för golv

Badkarsblandare för inbyggnad

Kompletta inbyggnadspaket till badkaret i olika design. Handduschset med vatteninlopp, vred 2-vägs, pip, inbyggnadsdel och Joramark säkerhetsbox. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: Piputsprång: Färg: Pris: RM01405CR00BK Roma 160 mm Krom 31 013 kr

Badkarsblandare för vägg

Roma badkarsblandare för vägg, komplett påfyllning med handdusch och slang. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Srie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: RM02206CR00CBX00 Roma 170 mm 205 mm 165 mm Krom 16 630 kr

4-håls badkarsblandare för sarg

4-håls badkarsblandare för sarg, med och utan termostat. Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Höjd: Piputsprång: Termostat: Färg: Pris: RM02302CR00BX 95 mm 175 mm Nej Krom 23 770 kr RM02303CR00BX 95 mm 175 mm Ja Krom 31 290 kr

2-håls

badkarsblandare för sarg

2-håls badkarsblandare för sarg. Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Piputsprång: Färg: Pris: RM02207CR00BX Roma 170 mm 330 mm 155 mm Krom 18 250 kr

2-håls badkarsblandare

för golv

2-håls badkarsblandare för golv. Blandaren har omkastarfunktion för att välja mellan påfyllning eller duschfunktion via handduschen. Finns i 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Serie: C/C: Höjd: Höjd till piputsprång: Piputsprång: Färg: Pris: RM02208CR00CBX00 Roma 170 mm 905 mm 700 mm 165 mm Krom 26 270 kr

135 Stella - Badkarsblandare Roma
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel
PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18
PVD PV06
Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Badrumsbelysning Frame Aquina Riva Eclipse Utomhusbelysning Speglar Inredningsbelysning

BELYSNING & SPEGLAR

Modernt och stilrent eller ombonat och lugnt? Oavsett vilken stämning du vill skapa i badrummet, kommer belysningen vara ditt viktigaste redskap. Därför erbjuder vi över 350 lampor godkända för Nordiska badrum. Främst från Astro Lighting, Storbritanniens främsta tillverkare av modern belysning, men även från vårt eget sortiment. Varför? Jo, för att rätt ljus kan väcka liv i vilket badrum som helst! I detta kapitel finner du även inslag av belysning för interiör och outdoor/coastal.

Innehållsförteckning:

Sid: 138-140 LH spegel 141 LH spegel med belysning 142-143 Karol spegel med belysning 144 Karol spegelskåp 145 Duravit spegelskåp 146-147 Astro sminkspegel 148-149 Astro vägglampa 150-151 Astro vägg-och taklampa 152-162 Astro vägglampa 163-165 Astro vägg-och taklampa 166-167 Astro taklampa 168-169 Astro vägg-och taklampa 170-171 Astro taklampa och spotlights 172-175 Astro spotlights 176-187 Astro utomhusbelysning 188-189 Astro Coastal utomhusbelysning.

BELYSNING/SPEGLAR

Edge

IP44, 4000K. Ej dimbar. Stilren spegel med en matt svart aluminiumram och hylla, från varumärket LH. Med dess integrerade LED-list med indirekt belysning får spegeln en snygg och unik design. Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: LHBR80401310S 400 mm 120 mm 800 mm 17.3W LED Svart 8 440 kr LHBR80601311S 600 mm 120 mm 800 mm 21.2W LED Svart 9 750 kr

138 LH - Spegel
Lagerförs

NYHET Frame IP44, 4000K. Ej dimbar. Vi välkomnar 2 unika speglar in i vårt LH sortiment! Dessa speglar har en snygg aluminiumram med indirekt belysning som justeras med touchsensor. (Den runda varianten kan beställas utan ledlist.) Finns i färgerna vitt och svart. Vi lagerför Ø600 mm, Ø800 mm och oval (nr.3) i färgen svart.

139 LH - Spegel
Artikelnr: Bredd: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: 1. LHBT00601216G 55 mm Ø600 mm 30.5W LED Svart 8 910 kr 2. LHBT00601221G 55 mm Ø600 mm 30.5W LED Vit 9 020 kr LHBT00801217G 55 mm Ø800 mm 48.7W LED Svart 13 590 kr LHBT00801222G 55 mm Ø800 mm 48.7W LED Vit 13 710 kr LHBT01001218G 55 mm Ø1000 mm 84.8W LED Svart 19 690 kr LHBT01001223G 55 mm Ø1000 mm 84.8W LED Vit 19 800 kr LHBT01201219G 55 mm Ø1200 mm 118.9W LED Svart 24 190 kr LHBT01201224G 55 mm Ø1200 mm 118.9W LED Vit 24 300 kr 3. LHBO90451226G 450 mm 55 mm 900 mm 38.7W LED Svart 13 590 kr 4. LHBO90461225G 450 mm 55 mm 900 mm 38.7W LED Vit 13 710 kr 2 1 4 3 Lagerförs
NYHET

Classic

Dessa fina fasettslipade speglar ger en klassisk känsla till ditt badrum som finns både i rund, oval och rektangulärt utförande. Kanterna är fasettslipade som diamant och höjer lyxen i ditt badrum till en ny nivå.

Rund

Artikelnr: Diameter: Pris: LH00060R Ø600 mm 3 490 kr

Rektangulär

Artikelnr: Bredd: Höjd: Pris: LH070100 700 mm 1000 mm 3 860 kr

Oval

Artikelnr: LH052100

LH - Spegel

LH - Spegel med belysning

Modern

IP44. LED ljuskälla integrerad. 3 500-6 500K. Skapa en lyxig känsla i badrummet med vårt sortiment av speglar med integrerad belysning. Aluminiumram. Med en touchsensor på spegeln kan man förutom av/på även dimra och ställa ljusets ”värme”.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Pris:

LH005070 500 mm 32 mm 700 mm 20,61W LED 5 570 kr

LH006070 600 mm 32 mm 700 mm 22,08W LED 6 130 kr

LH008070 800 mm 32 mm 700 mm 24W LED 7 020 kr

LH010070 1000 mm 32 mm 700 mm 25,5W LED 7 720 kr

LH012070 1200 mm 32 mm 700 mm 26,64W LED 8 770 kr

Elegant cirkel

IP44. LED ljuskälla integrerad. 3 500-6 500K.

En elegant spegel med vit ram i trä med indirekt ledbelysning som är integrerad och ger en jämn belysning. Med en touchsensor på spegeln kan man förutom av/på även dimra och ställa ljusets ”värme”. Finns i cirkulärt och rektangulärt utförande.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris:

LH000060 30 mm Ø600 mm 18,36W LED Vit 7 190 kr

LH000090 30 mm Ø900 mm 24W LED Vit 8 690 kr

Elegant rektangulär

En elegant spegel med vit ram i trä med indirekt ledbelysning som är integrerad och ger en jämn belysning. IP44. Med en touchsensor på spegeln kan man förutom av/på även dimra och ställa ljusets ”värme” 3 500 - 6 500K. Finns i cirkulärt och rektangulärt utförande.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

LH008060 800 mm 30 mm 600 mm 23,3W LED Vit 7 890 kr

141

NYHET

2 1

Signature måttanpassade speglar

Stilren spegel som ingår i serien Signatur som kan måttbeställas på både bredd och höjd enligt dina önskemål. Max längd är 2500mm. För andra önskemål kontakta Sanova.

Spegel rektangulär

utan LED belysning

Pris per m² är 9 310 kr. Spegeln kan med fördel kompletteras med LED belysning enlig nedan som ger spegeln en spännande effekt. Exkl. LED-belysning. För andra önskemål kontakta Sanova.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Pris:

1. 1XXSP999100X70 1000 mm 700 mm 6 510 kr

LED list

LED listen som passar till Signature spegel ovan har IPX4, 4000K. Den indirekta belysningen placeras på valfria sidor eller runt om som monteras på fabrik. Priset är 2 500 kr per lpm. Bild avser 3 400mm.

Artikelnr: Längd: Maxstyrka: Pris: 1XXLU0483400 3400 mm 16,3W LED 8 460 kr

Spegel rund med LED belysning

För andra önskemål kontakta Sanova.

Artikelnr: Diameter: Maxstyrka: Pris:

2. 1XXSP99970K Ø700 mm 10W LED 15 970 kr

1EBSP51580K Ø800 mm 12W LED 10 250 kr

1XXSP01890K Ø900 mm 14W LED 18 440 kr

Räkna ut priset för din unika spegel

Rektangulär spegel: Exempel för en spegel 1000x700mm 1,0 x 0,7 = 0,7 m2 0,7 x 9 310 kr. = 6 510 kr

LED-list: Exempel för en spegel 1000x700mm Bredd X2 + höjd X2 = omkrets. 3,4 x 2 500 kr = 8 460 kr

142 Karol - Spegel med belysning

KUT spegel

Modern spegel från serien Kut. Med dess integrerade LED belysning ger den spegeln en exklusiv och unik design.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

1XXSP108800 800 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 11 520 kr

1XXSP1081000 1000 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 12 440 kr

1XXSP1081400 1400 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 14 560 kr

1XXSP1081600 1600 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 15 660 kr

1XXSP1081800 1800 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 16 680 kr

1XXSP1082000 2000 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 17 700 kr

1XXSP1082200 2200 mm 680 mm 4,9W LED Spegel 18 620 kr

KUT golvstående spegel LED ljuskälla integrerad. För en spektakulär känsla i ditt badrum och även andra utrymmen som sovrummet finns nu denna golvstående spegel. Med sin unika design och integrerade LED belysning skapar denna spegel en exklusiv känsla.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

1XXSP114 450 mm 144 mm 1940 mm 4,9W LED Spegel 19 250 kr

143 Karol - Spegel med belysning
144 Karol - Spegelskåp Kut spegelskåp Spegelskåp med 4 hyllor invändigt i dörren med ett lättplacerat djup på endast 100 mm. Passar utmärkt att kombinera med möbelpaketen från KUT och Signature då detta kan väljas i samtliga färgval, lackat eller i trä. NYHET Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Version: Färg: Pris: 1XXSP025SXLL126 450 mm 100 mm 1650 mm Vänster Grigio Fumo 35 840 kr 1XXSP025DXLL126 450 mm 100 mm 1650 mm Höger Grigio Fumo 35 840 kr Matt: LO.140 Blank: LL.140 Matt: LO.301 Blank: LL.301 Matt: LO.128 Blank: LL.128 Matt: LO.126 Blank: LL.126 Matt: LO.316 Blank: LL.316 Lackat: Beige Lackat: Bianco Luminoso Lackat: Grigio Argento Lackat: Grigio Fumo Lackat: Grigio Piombo Lackat: WR.503 WR.505 WR.542 WR.541 Trä: Rovere Tabacco Trä: Rovere Sbiancato Trä: Rovere Grigio Trä: Rovere Naturale Trä:

Duravit - Spegelskåp och spegel med belysning

L-Cube

En spegel med LED-belysning och sensorströmbrytare. Höjd: 700 mm. Djup: 67 mm. IP44. Ljuskällan ingår.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: LC738000000 650 mm 67 mm 700 mm 25W LED Aluminium 17 240 kr

LC738100000 800 mm 67 mm 700 mm 26W LED Aluminium 18 700 kr

LC738200000 1000 mm 67 mm 700 mm 32W LED Aluminium 20 070 kr

LC738300000 1200 mm 67 mm 700 mm 36W LED Aluminium 22 690 kr

L-Cube spegelskåp

IP44. LED ljuskälla integrerad. 3500K. Dimbar. Djup 154 mm. Med glashyllor, eluttag med lock, spegeldörrar, sensorströmbrytare och ett fint ljus. Finns även som variant att fällas in i väggen, klicka in via QR-kod för mer information. Färg aluminium.

Artikelnr: Bredd: Dörr: Höjd: Maxstyrka: Pris: LC7550L0000 650 mm Vänsterhängd 700 mm 36W LED 28 710 kr

LC7550R0000 650 mm Högerhängd 700 mm 36W LED 28 710 kr

LC755100000 800 mm 2 dörrar 700 mm 40W LED 30 520 kr

LC755200000 1000 mm 2 dörrar 700 mm 46W LED 33 180 kr

LC755300000 1200 mm 3 dörrar 700 mm 52W LED 37 690 kr

LM spegelskåp med belysningsfält ovankant. IP44. LED ljuskälla integrerad. 4000K. Djup 148 mm. Strömbrytare och eluttag på höger insida. Går även att bygga in och behöver då kompletteras med inbyggnadsset. Kontakta Sanova för mer information. Färg aluminium.

Artikelnr: Bredd: Dörr: Höjd: Maxstyrka: Pris:

LM7830L00000 610 mm Vänsterhängd 760 mm 9W LED 13 170 kr

LM7830R00000 610 mm Högerhängd 760 mm 9W LED 13 170 kr

LM7831000000 810 mm 2 dörrar 760 mm 13W LED 14 050 kr

LM7832000000 1010 mm 2 dörrar 760 mm 16W LED 15 210 kr

LM7833000000 1210 mm 2 dörrar 760 mm 19W LED 16 890 kr

LM spegel

IP44. LED ljuskälla integrerad. 4000K. Extern strömbrytare.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Pris:

LM785100000 34 mm Ø700 mm 31W LED 9 470 kr

LM785300000 34 mm Ø900 mm 41W LED 11 380 kr

145

Orb serien finns i två utföranden, med eller utan spegel. Orb med spegel har en sfäriskt natt glas som påminner om en himlakropp som spegeln kretsar runt. De rörliga delarna är robusta och med en känsla av lätthet döljs de tekniska lösningarna. Orb är främst utformad för att placeras bredvid en badrumsspegel och är en upplyst spegel som skiljer sig från alla andra, vilket ger dig en användbar belysning med en känsla av design.

Orb singel

IP44. Ljuskälla ingår ej. sockel: G9. Dimbar. Vinnare av flera designpris.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1424004 80 mm 92 mm 380 mm 3W LED Matt svart 3 160 kr

AS1424002 80 mm 92 mm 380 mm 3W LED Krom 3 420 kr

Orb med spegel

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Spegeln är Ø140 mm och har en 5 gångers förstoring. Vinnare av flera designpris.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

AS1424003 210 mm 92 mm 434 mm 3W LED Matt svart 6 580 kr

AS1424001 210 mm 92 mm 434 mm 3W LED Krom 6 830 kr

Astro - Sminkspegel
Matt svart Krom

NYHET

Nagoya

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. LED-driver och strömbrytare ingår. Ej dimbar. 5 gångers förstoring. Nagoya är en modern sminkspegel som med dess justerbara arm kan ställas in exakt dit du behöver den samtidigt som den ger dig en perfekt och skuggfri arbetsbelysning.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1447001 345 mm 309 mm 250 mm 2x3W LED Matt svart 5 950 kr AS1447002 345 mm 309 mm 250 mm 2x3W LED Krom 6 200 kr

Mascali rund

IP44. Ljuskälla integrerad. 2700K. LED-driver och strömbrytare ingår. Ej dimbar. 5 gångers förstoring. Max djup 278 mm. Finns i färgerna krom, matt svart och matt nickel.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1373022 278 mm Ø215 mm 7.4W LED Matt svart 5 030 kr AS1373021 278 mm Ø215 mm 7.4W LED Matt Nickel 5 150 kr AS1373020 278 mm Ø215 mm 7.4W LED Krom 5 500 kr

Niimi rund

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. LED-driver och strömbrytare ingår. Ej dimbar. 5 gångers förstoring. Max djup 350 mm.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1163008 115 mm Ø250 mm 7,4W LED Krom 9 240 kr AS1163009 115 mm Ø250 mm 7,4W LED Matt nickel 9 400 kr

Catena

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. LED-driver och strömbrytare ingår. Ej dimbar. 5 gångers förstoring. Maxdjup 300 mm.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1137003 82 mm Ø250 mm 12.6W LED Krom 8 240 kr

147 Astro - Sminkspegel
Astro - Vägglampa
NYHET

Ortona

NYHET

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Lampan med dess utbytbara skärm sprider ett varmt sken till ditt badrum. Perfekt att sätta vid din badrumsspegel. Du kan välja mellan 1 eller 2 lampor.

Ortona singel

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

AS1459005 90 mm 100 mm 243 mm 3W LED Matt svart 2 820 kr

AS1459001 90 mm 100 mm 243 mm 3W LED Krom 3 010 kr

Ortona dubbel

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1459006 90 mm 100 mm 385 mm 2x3W LED Matt svart 4 070 kr

AS1459002 90 mm 100 mm 385 mm 2x3W LED Krom 4 240 kr

Cabaret

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Kan monteras vertikalt eller horisontellt. Cabaret är en modern lampa med inspiration från sminkloger som sprider härligt ljus i badrummet.

Cabaret 4

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1087007 65 mm 90 mm 550 mm 3W LED Matt svart 3 560 kr AS1087009 65 mm 90 mm 550 mm 3W LED Krom 3 680 kr

Cabaret 5

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

AS1087008 65 mm 90 mm 700 mm 3W LED Matt svart 4 610 kr AS1087010 65 mm 90 mm 700 mm 3W LED Krom 4 720 kr

149 Astro - Vägglampa
Astro - Vägg- och taklampa IO vägg IO pendel Ottavino pendel Ottavino vägg

Astro - Vägg- och taklampa

IO vägg

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. Dimbar. Lampan finns i två storlekar och med tre olika ytbehandlingar, matchat med klarglas. Finns i färgerna krom, matt svart & matt mässing. (AS1409003 finns endast i färger krom.) Finns även som pendel.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1409003 80 mm 134 mm 265 mm 4,9W LED Krom 6 830 kr AS1409055 80 mm 134 mm 420 mm 6,5W LED Krom 8 360 kr AS1409058 80 mm 134 mm 665 mm 8,2W LED Krom 9 780 kr

Ottavino vägg

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar. Ottavino finns både som vägglampa och taklampa.

Artikelnr: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1411001 124 mm Ø82 mm 267 mm 5W LED Krom 3 160 kr

Ottavino pendel

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar. Ottavino finns både som taklampa och vägglampa.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1411002 Ø100 mm 800-1275 mm 5W LED Krom 4 540 kr

Boston

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. Ej dimbar. Boston fungerar utmärkt i badrummet, passar även som vanlig vägglampa i övriga delar av huset.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1370002 80 mm 80 mm 370 mm 14W LED Krom 7 240 kr AS1370004 80 mm 80 mm 370 mm 14W LED Brons 7 240 kr AS1370003 80 mm 80 mm 610 mm 21,9W LED Krom 9 770 kr AS1370005 80 mm 80 mm 610 mm 21,9W LED Brons 9 770 kr

Versailles

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. Dimbar. Versailles fungerar utmärkt i badrummet, passar även som vanlig vägglampa i övriga delar av huset. Finns i färgerna krom, matt mässing och brons.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1380024 125 mm 89 mm 250 mm 4,5W LED krom 6 190 kr AS1380029 125 mm 89 mm 400 mm 7,1W LED krom 9 310 kr

151
Krom
Matt svart Matt mässing Krom
Krom
Astro - Vägglampa
Conic Millie NYHET NYHET

Millie

NYHET

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Finns i färgen krom och matt svart. Millie är perfekt att plasera på vardera sida om din spegel för att ge dig en fin belysning . Millie passar även perfekt i en korridor eller andra rum i ditt hem.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1454003 160 mm 185 mm 276.5 mm 3W LED Matt svart 3 430 kr AS1454001 160 mm 185 mm 276.5 mm 3W LED krom 3 550 kr

Conic

NYHET

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Finns i färgen krom och matt svart. en strömlinjeformad vägglampa till ditt badrum som har en skarp metallbas och en konisk skärm av blåst glas.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1451002 208 mm 230 mm 134 mm 3W LED Matt svart 3 430 kr AS1451001 208 mm 230 mm 134 mm 3W LED Krom 3 550 kr

Bari IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Bari finns i alla nedan färger.

Färg:

40 mm 60 mm 205 mm 3W LED Brons 1 740 kr AS1047001 40 mm 60 mm 205 mm

LED Krom 1 930 kr AS1047004 40 mm 60 mm 205 mm

LED Matt nickel 1 930 kr AS1047008 40 mm 60 mm 205 mm 3W LED Matt mässing 2 030 kr AS1047009 40 mm 60 mm 205 mm 3W LED Koppar 2 030 kr

153 Astro - Vägglampa
Krom
Matt nickel Matt vit Matt svart Brons Matt mässing
40
3W
AS1047005
Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka:
Pris: AS1047006 40 mm 60 mm 205 mm 3W LED Svart 1 670 kr AS1047007
mm 60 mm 205 mm
LED Vit 1 670 kr
3W
3W
Astro - Vägglampa NYHET

Tacoma singel IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Komplettera din lampa med valfritt glas, se nedan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1429004 70 mm 135 mm 270 mm 3W LED Matt svart 2 600 kr AS1429001 70 mm 135 mm 270 mm 3W LED Krom 2 740 kr

AS1429007 70 mm 135 mm 270 mm 3W LED Antik mässing 2 980 kr

Tacoma singel grande IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Komplettera din lampa med valfritt glas, se nedan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1429006 70 mm 135 mm 450 mm 3W LED Matt svart 2 820 kr AS1429003 70 mm 135 mm 450 mm 3W LED Krom 2 980 kr AS1429009 70 mm 135 mm 450 mm 3W LED Antik mässing 3 220 kr

Tacoma dubbel IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Komplettera din lampa med valfritt glas, se nedan. Lampskärm till Tacoma

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1429005 70 mm 135 mm 300 mm 2x3W LED Matt svart 3 060 kr AS1429002 70 mm 135 mm 300 mm 2x3W LED Krom 3 220 kr AS1429008 70 mm 135 mm 300 mm 2x3W LED Antik mässing 3 430 kr

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris:

AS5036001 Ø135 mm 130 mm Vit 910 kr

AS5036003 Ø135 mm 130 mm Ribbad klarglas 910 kr

AS5036004 Ø135 mm 130 mm Ribbad vit 910 kr

AS5036005 Ø135 mm 130 mm Ribbad rökfärgad 1 030 kr

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris:

AS5036009 Ø90 mm 182 mm Reed vit 890 kr

AS5036010 Ø95 mm 182 mm Reed rökfärgad 960 kr

AS5036007 Ø124 mm 152 mm Tulip vit 890 kr

AS5036008 Ø124 mm 152 mm Tulip rökfärgad 960 kr

155 Astro - Vägglampa 8
2 1 4 3 Lampskärm
5 6 7
till Tacoma NYHET
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Astro - Vägglampa Belysning vägglampor. Skapa en stil som passar just dig och ditt badrum med våra vägglampor. Finns i en mängd olika design. På detta uppslag har vi samlat våra populäraste vägglampor. Lago IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Lago finns i färgerna krom, matt nickel, matt svart & brons. Skärm köps separat. Lago 280 brons + mässng skärm Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1297001 120 mm 135 mm 280 mm 12W LED Krom 3 160 kr AS1297002 120 mm 135 mm 280 mm 12W LED Matt nickel 3 160 kr AS1297007 120 mm 135 mm 280 mm 12W LED Brons 3 250 kr Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: AS5018007 Ø140 mm 240 mm Vitt glas 1 820 kr AS5018004 Ø140 mm 240 mm Vit 820 kr AS5018046 Ø113 mm 195 mm Mässing 2 360 kr AS5019001 Ø113 mm 195 mm Vitt glas 1 620 kr Lampskärm till Riva & Lago Koppar Matt vit Matt svart Matt mässing Brons Matt nickel Krom

Riva 350

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Riva finns i färgerna krom, matt nickel, matt svart & brons. Köp till lampskärm, se sid. 156 för förslag eller på vår hemsida.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1214008 140 mm 150 mm 350 mm 12W LED Matt mässing 2 240 kr

AS1214001 140 mm 150 mm 350 mm 12W LED Krom 3 160 kr

AS1214004 140 mm 150 mm 350 mm 12W LED Matt nickel 3 160 kr

AS1214010 140 mm 150 mm 350 mm 12W LED Brons 3 360 kr

Anton

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1106001 110 mm 145 mm 215 mm 7W LED Krom 2 030 kr

Nena

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1105001 140 mm 190 mm 160 mm 3W LED Krom 1 930 kr

FÖRSTÅ KLASSIFICERINGEN

IP44 betyder att belysningen är godkänd för användning i våtutrymmen (anges ibland IPX4). Genom tester har lampan visat att den gott och väl klarar fuktnivån som uppstår i ett badrum. Enligt föreskrifterna får du använda IP44-certifierad belysning överallt i badrummet förutom inuti själva badkaret. Där måste du använda en IP X7-klassad belysning som är godkänd för placering i vatten.

157 Astro - Vägglampa
IP X5 IP X4 IP X0

Det finns flera olika sätt att belysa en spegel det bästa är en belysning på båda sidor av spegeln för att säkerställa ett jämt sken utan skuggor. Det skapas enklast genom att välja en spegel med belysning eller genom att montera två vägglampor på var sin sida av spegeln.

Astro - Vägglampa
Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1049001 100 mm 130 mm 250 mm 3W LED Krom 2 200 kr Koppar Matt vit Matt svart Matt mässing Brons Matt nickel Krom
Arezzo IP44. Ljuskälla ingår ej. Dimbar. Finns i färgen krom.

Beauville

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Köp till lampskärm, finns i flera olika färger och material.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1388001 Ø90 mm 428 mm 12W LED Krom 3 120 kr AS1388003 Ø90 mm 428 mm 12W LED Brons 3 400 kr

Skärm

Artikelnr: Diameter: Höjd: Färg: Pris: AS5033005 Ø93 mm 176 mm Vit 710 kr

Taketa

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar.

Brons Krom

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1169001 60 mm 80 mm 200 mm 7W LED Krom 1 900 kr

Tube

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1021001 70 mm 120 mm 250 mm 7W LED Krom 1 740 kr

Roma

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Finns i färger enligt tabell nedan, se färgtabell på sid. 158.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1050007 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Svart 1 930 kr AS1050008 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Vit 1 930 kr AS1050006 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Brons 1 980 kr AS1050001 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Krom 2 150 kr AS1050005 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Matt nickel 2 160 kr AS1050009 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Matt mässing 2 280 kr AS1050010 150 mm 153 mm 190 mm 3W LED Koppar 2 280 kr

Monteringskit 1

Med vårt monteringskit kan du montera belysningen direkt på spegeln. Förutom att skapa en snygg design får du även möjlighet att välja en spegel som är måttanpassad till ditt badrum. Det medföljer brickor i färgerna krom, matt nickel, brons, matt vit, matt svart och blank koppar. Passar till belysningen Tube, Arezzo och Roma. Ø: 80 mm. (Håltagningsmått Ø60 mm)

Artikelnr: Djup: Diameter: Färg: Pris: AS6001003 12 mm Ø80 mm Krom 820 kr

159 Astro - Vägglampa
Astro - Vägglampa Sagara IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1168003 120 mm 150 mm 155 mm 3W LED Matt svart 2 240 kr AS1168001 120 mm 150 mm 155 mm 3W LED Krom 2 360 kr

Dio

IP44. LED ljuskälla integrerad.3000K. LED-driver ingår. Ej dimbar. Sober lampa som passar perfekt ovanför spegeln, eller vid sidan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1305006 340 mm 90 mm 90 mm 6,5W LED Krom 3 530 kr

Dayton IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Belysning som placeras ovanför spegeln.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1044001 290 mm 140 mm 125 mm 2x3W LED Krom 2 560 kr

Cube IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Belysning som placeras ovanför spegeln.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1140001 80 mm 105 mm 80 mm 3W LED Krom 1 570 kr

Zeppo IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Belysning som placeras ovanför eller vid sidan av spegeln.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1176004 110 mm Ø150 mm 3W LED Krom 1 900 kr AS1176047 110 mm Ø150 mm 3W LED Matt svart 1 850 kr

Padova rund IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar. Belysning som placeras ovanför spegeln.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1143001 360 mm 82 mm 40 mm 2x3W LED Krom 2 390 kr AS1143008 360 mm 82 mm 40 mm 2x3W LED Matt svart 2 620 kr

161 Astro - Vägglampa
svart
Koppar Krom Matt

Oslo

Lampan som passar lika bra i badrummet som utomhus. Oslo finns i tre storlekar och har en stilren och modern design som skapar en härlig stämningsbelysning i ditt hem. LED-driver ingår. Finns i färgerna svart textur, vit textur & grå textur. Se information om Oslo på sid 163.

Astro - Vägglampa
Svart textur Vit Textur Grå textur

Oslo

100

IP65. Ljuskälla integrerad. 3000K. LED-driver ingår. Finns i färgerna svart textur, vit textur & grå textur

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1298005 100 mm 70 mm 100 mm 3,8W LED Vit textur 3 020 kr AS1298022 100 mm 70 mm 100 mm 3,8W LED Grå textur 3 020 kr AS1298004 100 mm 70 mm 100 mm 3,8W LED Svart textur 3 050 kr

Oslo 160 & 255

IP65. Ljuskälla integrerad. 3000K. LED-driver ingår. Finns i färgerna svart textur, vit textur & grå textur.

Svart textur Grå textur Vit textur

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1298002 70 mm 100 mm 160 mm 5.8W LED Svart textur 4 960 kr AS1298006 70 mm 100 mm 160 mm 5.8W LED Vit textur 4 960 kr AS1298021 70 mm 100 mm 160 mm 5.8W LED Grå textur 4 960 kr AS1298007 90 mm 110 mm 255 mm 7,5W LED Svart textur 5 360 kr AS1298009 90 mm 110 mm 255 mm 7,5W LED Vit textur 5 360 kr AS1298023 90 mm 110 mm 255 mm 7,9W LED Grå textur 5 460 kr

Svart textur Grå textur Vit textur

Chios 80

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Lampan som passar lika bra i badrummet som utomhus. Finns i färgerna svart textur, vit textur & grå textur.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1310002 70 mm 95 mm 80 mm 6W LED Svart textur 820 kr

AS1310005 70 mm 95 mm 80 mm 6W LED Vit textur 820 kr AS1310007 70 mm 95 mm 80 mm 6W LED Grå textur 820 kr

Svart textur Grå textur Vit Textur

Chios 150

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Lampan som passar lika bra i badrummet som utomhus. Finns i färgerna svart textur, vit textur & grå textur.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1310004 70 mm 95 mm 150 mm 2x6W LED Svart textur 1 310 kr AS1310006 70 mm 95 mm 150 mm 2x6W LED Vit textur 1 310 kr

AS1310008 70 mm 95 mm 150 mm 2x6W LED Grå textur 1 310 kr

Svart textur Grå textur Vit Textur

163 Astro - Vägglampa

vägg

Aquina

Aguina har en blåst glasskärm utan synliga fästen för att ge en perfekt design. Passar utmärkt i ditt badrum eller som en dekorativ belysning i ditt övriga hem. Vägglampan kan monteras uppåt eller nedåt.

Astro - Vägg- och taklampa Aquina tak 240 Aquina
NYHET

Astro - Vägg- och taklampa

Aquina vägg IP44. Ljuskälla ingår ej. Dimbar. Färg: Krom/glas. Kan placeras i olika riktningar, se bilder.

NYHET

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1450002 142 mm 182 mm 186 mm 3W LED Matt svart 4 020 kr AS1450001 142 mm 182 mm 186 mm 3W LED krom 4 150 kr

Aquina tak 240 & 360

IP44. Ljuskälla ingår ej. Dimbar. Färg: Krom/glas och matt svart/glas.

NYHET

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1450009 Ø240 mm 210 mm 12W LED Matt svart 6 530 kr AS1450003 Ø240 mm 210 mm 12W LED Krom 6 760 kr

AS1450011 Ø360 mm 176 mm 2x12W LED Matt svart 8 520 kr AS1450004 Ø360 mm 176 mm 2x12W LED Krom 8 890 kr

Kyoto IP44. Ljuskälla integrerad. 2700K.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1060017 60 mm 90 mm 277 mm 8.7W LED Matt svart 4 040 kr AS1060018 60 mm 90 mm 277 mm 8.7W LED Krom 4 210 kr

Kyoto takpendel

IP44. Ljuskälla integrerad. 3000K. Skapa en mysig belysning med hjälp av en eller flera takpendlar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1060007 Ø70 mm 1150 mm 7,8W LED Krom 4 870 kr AS1060008 Ø70 mm 1150 mm 7,8W LED Matt nickel 4 870 kr

Denia

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E14. Dimbar. Färg: krom/glas.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1134001 Ø250 mm 52 mm 2x7W LED Krom 2 180 kr

165
Matt nickel Krom
Astro - Taklampa Zeppo IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. NYHET Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1176001 Ø300 mm 235 mm 12W LED Krom 4 020 kr AS1176017 Ø300 mm 235 mm 12W LED Matt svart 4 440 kr

Sabina 170 & 280

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris:

1. AS1292001 Ø170 mm 170 mm 12W LED Krom 1 690 kr

2. AS1292003 Ø280 mm 90 mm 12W LED Krom 2 460 kr

Arezzo

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1049003 Ø230 mm 191 mm 12W LED Krom 4 730 kr

Denver

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: G9. Dimbar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1038001 Ø120 mm 160 mm 3W LED Krom 1 450 kr AS1038005 Ø120 mm 160 mm 3W LED Matt svart 1 570 kr

Dakota

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1129006 Ø180 mm 60 mm 7W LED Krom 1 140 kr AS1129001 Ø300 mm 87 mm 12W LED Krom 1 870 kr

Altea

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1133002 Ø300 mm 80 mm 12W LED Krom 3 220 kr

167 Astro - Taklampa

1

Mashiko

Få ett perfekt ljus vid spegeln med Mashiko. Med hjälp av vårt monteringskit på sid 159 går det även att montera dessa direkt på spegeln. LED-driver ingår endast på dem som är med integrerad LED.

168 Astro - Tak- och vägglampa
3
2
4 6 5

Mashiko fyrkantig LED IP44. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Dimbar. Finns i färgerna krom och brons.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: 1. AS1121081 300 mm 87 mm 300 mm 15W LED Krom 5 360 kr 1. AS1121067 400 mm 400 mm 86 mm 27,4W LED Krom 9 240 kr

Mashiko fyrkantig Classic IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna krom och brons.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: 1. AS1121005 300 mm 300 mm 87 mm 2x12W LED Krom 4 100 kr 1. AS1121010 400 mm 87 mm 400 mm 4x12W LED Krom 5 590 kr 3. AS1121009 200 mm 78.5 mm 200 mm 12W LED Krom 2 990 kr

Mashiko rund LED IP44. LED ljuskälla integrerad. 2700-4000K. Dimbar. Finns i färgerna krom och brons.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1121082 Ø300 mm 90 mm 15,4W LED Krom 5 930 kr AS1121083 Ø300 mm 90 mm 15,4W LED Brons 5 930 kr

Mashiko rund Classic IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna krom och brons.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1121021 Ø230 mm 82 mm 12W LED Krom 3 800 kr AS1121017 Ø300 mm 90 mm 12W LED Krom 4 390 kr AS1121026 Ø400 mm 100 mm 3x12W LED Krom 5 590 kr

Mashiko IP44. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Finns i färgerna krom och brons.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: 4. AS1121018 80 mm 80 mm 360 mm 7,8W LED Krom 6 700 kr 5. AS1121020 80 mm 80 mm 600 mm 10,6W LED Krom 10 460 kr 6. AS1121066 80 mm 80 mm 910 mm 33,8W LED Krom 11 090 kr

169
vägglampa
Astro - Tak- och
Krom Brons
Brons 4 6 5
Astro - Taklampa, spotlights KOS rund IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna svart-och grå textur, matt vit och krom. Svart textur Grå textur Matt vit Krom Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1326042 Ø80 mm 85 mm 6W LED Krom 1 570 kr

KOS fyrkantig IP65. Ljuskälla infår ej. Sockl GU10. Dimningsbar. Finns i färgerna matt vit, matt svart och grå textur.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1326043 80 mm 80 mm 80 mm 6W LED Vit 1 660 kr AS1326044 80 mm 80 mm 80 mm 6W LED Svart 1 660 kr AS1326045 80 mm 80 mm 80 mm 6W LED Grå 1 660 kr

Aqua trippel rund IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna krom och matt vit.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1393002 Ø220 mm 151 mm 6W LED Matt vit 4 670 kr AS1393005 Ø220 mm 151 mm 6W LED Krom 4 670 kr

Aqua trippel skena IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna krom och matt vit.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1393003 600 mm 60 mm 151 mm 3x6W LED Matt vit 4 670 kr AS1393006 600 mm 60 mm 151 mm 3x6W LED Krom 4 670 kr

Aqua singel för infällning IP44. Ljuskälla ingår ej.Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna krom och matt vit.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1393007 Ø80 mm 132 mm 6W LED Matt vit 1 620 kr AS1393008 Ø80 mm 132 mm 6W LED Krom 1 620 kr

Aqua singel IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna krom och matt vit.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1393001 Ø90 mm 151 mm 6W LED Matt vit 1 620 kr AS1393004 Ø90 mm 151 mm 6W LED Krom 1 620 kr

171 Astro - Taklampa, spotlights
Matt svart Grå textur Matt vit
Astro - Spotlights
Matt svart Matt vit
Med Void
integrerad
Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1392019 Ø146 mm 163 mm 6W LED Matt vit 2 230 kr Void 55 LED
=
Bredd: Djup:
Pris:
55 mm 55 mm Ø121 mm 163 mm 6.8W LED Matt vit 2 320 kr
55 mm 55 mm Ø121 mm 163 mm 6W LED Matt vit 1 980 kr
Void 80 IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna matt vit och matt svart.
Void
skapas en tuff och
lösning för belysningen. Void finns i flera storlekar och kan kompletteras med en svart innerkåpa. Se mer på sanova.se.
IP65. Dimbar. AS1392004
Ljuskälla integrerad och LED-driver ingår. 2700K. AS1392017 = Ljuskälla ingår ej. Sockel GU10. Finns i färgerna matt vit och matt svart, se färgtabell nedan. Artikelnr:
Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg:
AS1392004
AS1392017

Trimless Skapa en tuff och diskret belysning med Astro Trimless som fälls in och spacklas in i innertaket för total integration och släta ytor.

Trimless rund fast Brandklassad IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Klass (EN1365-2)

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1248017 Ø75 mm 81 mm 6W LED Matt vit 1 400 kr

Trimless fyrkantig fast Brandklassad IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Klass (EN1365-2)

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1248005 90 mm 90 mm 122.5 mm 6W LED Matt vit 1 610 kr

173 Astro -Spotlights

Minima rund ställbar IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Riktbar ljuskälla.

Artikelnr: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1249003 Ø82 mm 115 mm 6W LED Matt vit 340 kr AS1249016 Ø82 mm 115 mm 6W LED Matt svart 540 kr

Minima rund fast IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Fast montering.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1249012 110 mm Ø85 mm 6W LED Matt vit 440 kr

AS1249017 110 mm Ø85 mm 6W LED Matt svart 440 kr

Minima fyrkantig fast IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Fast montering.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1249018 85 mm 110 mm 85 mm 6W LED Matt vit 500 kr

Minima LED rund fast Brandklassad IP65. LED-driver och ljuskälla ingår. 2700K. Dimbar. Fast montering. Klass (EN1365-2)

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1249023 92 mm Ø95 mm 8W LED Matt vit 2 120 kr

Minima LED fyrkantig fast Brandklassad IP65. LED-driver och ljuskälla ingår. 2700K. Dimbar. Klass (EN1365-2) Fast montering.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1249024 95 mm 95 mm 92 mm 6,1W LED Matt vit 2 120 kr

Astro - Spotlights
Matt svart Matt vit Vit Svart

Pinhole Slimline rund ställbar Brandklassad IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Klass (EN1365-2)

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1434001 150 mm Ø75 mm 6W LED Matt vit 650 kr

Pinhole Slimline fyrkantig fast Brandklassad IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Klass (EN1365-2)

Artikelnr: Bredd: Djup: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1434002 75 mm 150 mm 6W LED Matt vit 660 kr

Vetro rund IP65. LED ljuskälla ingår. 3000K. Dimbar. LED-driver ingår ej. Fast montering.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1254013 90 mm Ø85 mm 6W LED Vit 2 180 kr

Vetro fyrkantig IP65. LED ljuskälla ingår. 3000K. Dimbar. LED-driver ingår ej. Fast montering.

Artikelnr: Bredd: Djup: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1254014 90 mm 90 mm 6W LED Vit 2 180 kr

Vetro dubbel IP65. LED ljuskälla ingår. 3000K. Dimbar. LED-driver ingår ej. Fast montering.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1254015 90 mm 80 mm 175 mm 2x6W LED Vit 3 800 kr

175 Astro - Spotlights
Astro - Utomhusbelysning Montreal oval Montreal rund
Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1032005 83 mm Ø220 mm 7W LED Svart textur 3 610 kr AS1032011 83 mm Ø220 mm 7W LED Borstat Stål 4 240 kr AS1032006 90 mm Ø300 mm 12W LED Svart textur 5 210 kr AS1032012 90 mm Ø300 mm 12W LED Borstad stål 6 000 kr Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1032007 125 mm 90 mm 275 mm 12W LED Svart textur 3 610 kr AS1032013 125 mm 90 mm 275 mm 12W LED Borstat Stål 4 240 kr
NYHET
Montreal Montreal är en modern tolkning av den klassiska skeppslampan. Lampan är en perfekt kombination av en industriell stil som mjukas upp av det böljande glaset. Montreal passar perfekt utomhus för att belysa dina väggar och trappsteg.

Puzzle IP44. LED ljuskälla integrerad. 3000K.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1199002 160 mm 140 mm 320 mm 4,2W LED Svart textur 6 140 kr

Harvard vägg IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Harvard vägglampa passar perfekt ute som inne.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris:

AS1402017 80 mm 80 mm 350 mm 4W LED Svart textur 4 540 kr

AS1402008 80 mm 80 mm 350 mm 4W LED Stål 4 920 kr

AS1402009 80 mm 80 mm 350 mm 4W LED Brons 4 920 kr

AS1402007 80 mm 80 mm 350 mm 4W LED Mässing 6 300 kr

Ljuskälla LED Sockel: E27, 2100K. Dimningsbar. Ljuskällan passar till Harvard.

Artikelnr: Höjd Maxstyrka: Pris: AS6004093 190 mm 4,5W LED 710 kr

Harvard lanterna IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Harvard vägglampa passar perfekt ute som inne.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1402011 110 mm 161 mm 420 mm 12W LED Svart textur 5 750 kr

Harvard pendel IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Harvard vägglampa passar perfekt ute som inne.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1402013 110 mm 110 mm 2317 mm 12W LED Matt svart 6 000 kr

177 Astro - Utomhusbelysning
Matt svart Krom Stål Brons Mässing Svart textur
NYHET
Astro - Utomhusbelysning
Box
1
lanterna

BOX lanterna & taklampa

IP23. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris:

1. AS1354004 180 mm 245 mm 350 mm 12W LED Svart textur 5 590 kr 2.. AS1354001 200 mm 200 mm 223 mm 12W LED Svart textur 4 260 kr

Coach 100

IP44. Ljuskälla ingår ej. Socckel: E14. Dimbar.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1369005 98 mm 130 mm 400 mm 7W LED Svart textur 3 120 kr AS1369006 130 mm 164 mm 505 mm 12W LED Svart textur 4 800 kr

Messina

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i 3 olika storlekar, med/ utan frostat glas och med/ utan sensor, för mer information kontakta Sanova. Finns i flera storlekar och färger.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1183028 200 mm 140 mm 400 mm 12W LED Svart textur 5 890 kr

Messina twin

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgen svart textur.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1183027 250 mm 140 mm 400 mm 2x12W LED Svart textur 6 530 kr

Calvi vägg & pendel

IP23. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna svart textur och antik mässing. Pris avser svart textur.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: 1. AS1306001 150 mm 200 mm 280 mm 12W LED Svart textur 3 670 kr 2. AS1306003 150 mm 150 mm 280 mm 12W LED Svart textur 4 380 kr

179 Astro - Utomhusbelysning
Svart textur Brons
Antik mässing 1 2
2
Astro - Utomhusbelysning Pimlico IP23, Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna antik mässing, svart textur och brons. 1 2 Svart textur Brons Antik mässing Artikelnr: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: 1. AS1413003 192 mm Ø134 mm 400 mm 12W LED Antik mässing 5 020 kr 2. AS1413006 212 mm Ø154 mm 500 mm 12W LED Antik mässing 6 920 kr

Homefield

vägg

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1095034 165 mm 111 mm 280 mm 12W LED Mässing 7 360 kr

Homefield pendel

IP23. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i flera olika utföranden såsom, tak, vägg och piedestal. Finns i färgerna mässing och svart textur.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1095010 180 mm 180 mm 2040 mm 12W LED Svart textur 5 750 kr AS1095033 300 mm 300 mm 2080 mm 12W LED Svart textur 10 140 kr

Richmond IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Richmond finns även som lanterna.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1340014 285 mm 160 mm 360 mm 12W LED Svart textur 6 130 kr

Tivola

IP65. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Dimbar. Tivola finns i färgerna mässing, svart textur och grå textur.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1338001 40 mm Ø80 mm 3,8W LED Svart textur 1 610 kr AS1338009 40 mm Ø80 mm 3,8W LED Grå textur 1 610 kr AS1338003 40 mm Ø80 mm 2W LED Antik mässing 2 305 kr

Gramos

IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna mässing och borstad stål.

Artikelnr: Bredd: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris:

1. AS1312009 105 mm 112 mm 6W LED Mässing 1 670 kr 2. AS1312008 112 mm Ø105 mm 6W LED Mässing 1 480 kr

Mässing Borstad stål

181 Astro - Utomhusbelysning
2 1
Astro - Utomhusbelysning 182
Salerno 520 mm

Salerno

IP44. LED ljuskälla integrerad på artikelnummer AS1178012. 3000K. Ljuskälla ingår ej på artikelnummer AS1178009 och AS1178010. Sockel: E14. Dimbar.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1178009 80 mm 80 mm 350 mm 2x7W LED Svart textur 4 490 kr AS1178012 80 mm 80 mm 350 mm 8,2W LED Svart textur 6 300 kr AS1178010 80 mm 80 mm 520 mm 3x5W LED Svart textur 5 380 kr

Tressino

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1193004 90 mm 150 mm 315 mm 12W LED Svart textur 3 100 kr

Dafni

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1341003 250 mm 390 mm 260 mm 12W LED Svart textur 3 560 kr

Montparnasse vägg

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna brons och nickel.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1096009 205 mm 240 mm 330 mm 12W LED Brons 5 220 kr

Montparnasse pendel

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgerna brons och nickel.

Artikelnr: Höjd Diameter: Maxstyrka: Färg Pris: AS1096010 1320 mm Ø205 mm 12W LED Brons 5 990 kr

183 Astro - Utomhusbelysning
Brons Mässing Svart textur

1

2

Kuro IP44. Ljuskälla integrerad. 2700K. Dimbar i 3 steg för att du ska kunna ställa in önskat ljus. Kuro solcellslampa med strömbrytare passar lika bra på din uteplats, pergola eller inne i ditt hem. Lampan är uppladdningsbar och drivs via solceller. Denna kan även laddas via USB-C kabel som ingår och väggadapter finns som tillval. Finns i två olika storlekar.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris:

1. AS1430001 145 mm 145 mm 300 mm 3W LED Matt svart 5 050 kr

2. AS1430002 145 mm 145 mm 500 mm 3W LED Matt svart 5 750 kr

Astro - Utomhusbelysning

Ava

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna mässing och svart textur.

Artikelnr: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1428016 81 mm Ø75 mm 200 mm 2x6W LED Mässing 3 730 kr AS1428017 81 mm Ø75 mm 300 mm 2x6W LED Mässing 5 170 kr AS1428018 81 mm Ø75 mm 400 mm 2x6W LED Mässing 6 010 kr

Dartmouth

IP54. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Finns även som singel version. Finns i färgerna svart textur, vit textur och grå textur.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1372006 65 mm 100 mm 165 mm 8.1W LED Svart textur 3 050 kr

Elis twin

IP54. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Finns i färgerna svart textur, vit textur, mässing och grå.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1331002 141 mm 51 mm 141 mm 8,2W LED Svart textur 2 690 kr

Jura

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. AS1375009 = Jura singel, AS1375010 = Jura twin & AS1375011 = Jura tak. Färg/yta: Mässing.

Artikelnr: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1375011 114 mm Ø75 mm 117 mm 6W LED Mässing 2 710 kr AS1375009 101 mm Ø76 mm 114 mm 6W LED Mässing 2 820 kr AS1375010 101 mm Ø76 mm 178 mm 2x6W LED Mässing 4 270 kr

Mast light

IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna svart textur, grå textur, antik mässing och vit textur.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1317007 85 mm 85 mm 135 mm 6W LED Grå textur 1 500 kr AS1317003 85 mm 85 mm 135 mm 6W LED Antik mässing 1 990 kr

185 Astro - Utomhusbelysning
Svart textur Matt svart Grå textur Nickel
Vit textur Antik mässing Mässing
Astro - Utomhusbelysning Portree IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1400003 251 mm 317 mm 328 mm 12W LED Mässing 5 840 kr

Thurso round IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgen mässing.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1376005 98 mm Ø218 mm 12W LED Mässing 2 460 kr

Thurso oval IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgen mässing.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1376006 166 mm 115 mm 238 mm 12W LED Mässing 2 460 kr

Malibu round IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgen mässing.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1387003 87 mm Ø250 mm 12W LED Mässing 5 840 kr

Malibu oval IP65. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns i färgen mässing.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1387004 150 mm 87 mm 289 mm 12W LED Mässing 5 840 kr

Cabin IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: E27. Dimbar. Finns med och utan frostat glas och som taklampa. Finns i färgerna antik mässing och brons.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: AS1368003 116 mm 183 mm 220 mm 12W LED Antik mässing 5 660 kr

187 Astro - Utomhusbelysning
Astro - Coastal Mast light IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgerna betong och nickel. 1 2 Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: 1. AS1317006 89 mm 89 mm 137 mm 6W LED Betong 2 780 kr 2. AS1317013 230 mm 88 mm 138 mm 2x6W LED Betong 5 000 kr COASTAL Coastal är speciellt framtagen för utomhusinstallation
kusten och kombinerar en
design
gör att den kan motstå allt som vädret kan
den. Coastal
ett
Vi
10 års
eller elektronik.) 10 10 årsgaranti • 10 srå itnarag • 01 itnaragsrå • 01 års garanti •
nära
slående
med enastående hållbarhet som
kasta på
kan även placeras inomhus i badrum eller i
spa.
lämnar hela
garanti på armaturerna (ej ljuskälla

Dunbar

IP65. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Vinnaren av ”reddot Lighting Design Award 2018” förenar hård betong med mjuk design. Passar lika bra utomhus på en vägg eller mur som inomhus i badrummet eller i ett spa.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris:

1. AS1384019 94 mm 109 mm 120 mm 3.9W LED Betong 3 250 kr

2. AS1384020 94 mm 107 mm 160 mm 6.1W LED Betong 4 210 kr

Kos IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Kos finns även i en fyrkantig design AS1326015. (Bild avser AS1326014.)

Artikelnr: Bredd: Djup: Diameter: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1326014 Ø110 mm 141 mm 6W LED Betong 4 210 kr AS1326015 110 mm 110 mm 141 mm 6W LED Betong 4 210 kr

Oslo IP65. LED ljuskälla integrerad. 3000K. Finns i färgen betong. 160 mm har upp och ner ljus, 120 mm ljus åt ett håll.

Artikelnr: Bredd Djup Höjd Maxstyrka: Färg Pris: 1. AS1298019 84 mm 107 mm 120 mm 3,9W LED Betong 3 250 kr

2. AS1298020 84 mm 107 mm 160 mm 6.1W LED Betong 4 210 kr

Eclipse

IP44. LED ljuskälla integrerad. 3000K.

Artikelnr: Djup: Diameter: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1333011 44 mm Ø300 mm 12.6 Betong 6 420 kr

Ava

IP44. Ljuskälla ingår ej. Sockel: GU10. Dimbar. Finns i färgen borstad stål. Ava 300 mm & 400 mm har upp och ner ljus, 200 mm ljus åt ett håll. Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Maxstyrka: Färg: Pris: AS1428002 75 mm 81 mm 200 mm 6W LED Borstad stål 4 090 kr AS1428004 75 mm 81 mm 300 mm 6W LED Borstad stål 5 700 kr AS1428014 75 mm 81 mm 400 mm 6W LED Borstad stål 6 610 kr

189 Astro - Coastal
1 2

På följande sidor visar vi ett axplock av Astros breda sortiment av inredningsbelysning. Söker ni mer produkter se vår hemsida sanova.se eller kontakta oss på Sanova.

Can

Borgo Can på track

Edward vägg Edward bord Ito Lucca Pendellampa Ginestra Avignon Cambria Taiko Amas Amat Eclipse Edge Kymi Kyo Blend

SÅ VÄLJER DU RÄTT HANDDUKSTORK

Våra handdukstorkar är tillverkade av våra italienska och engelska leverantörer. De från England är handgjorda. Framtagna med en unik känsla för kvalitet och design. Därför vågar vi lova att oavsett vilken handdukstork du söker så finner du den i vårt sortiment. Om inte – så tillverkar vi nämligen den åt dig efter dina önskemål. Låter det konstigt? Inte alls! I våra ögon är varje badrum unikt och därför är det självklart att kundanpassa produkterna. Det kan handla om en extra stång, ett begränsat utrymme eller en helt egen design. Ta gärna kontakt med oss så hjälper vi mer än gärna till med konsultation för att du ska finna den handdukstork du söker.

VATTEN

Är ditt hus försett med ett vattenburet värmesystem? Då är det mycket ekonomiskt att välja en vattenburen handdusktork, särskilt om du är intresserad av en större modell med hög effekt. Den kopplas med enkelhet in i det ordinarie värmesystemet och värms av samma vatten som husets övriga värmeprodukter. Nackdelen är att det vattenburna värmesystemet oftast är avstängt under sommaren. Därmed sätts även handdukstorken ur spel och handdukarna torkar inte lika effektivt.

EL Våra elektriska handdukstorkar drar inte mycket mer ström än en vanlig glödlampa. Du väljer själv om den ska vara av eller på och det är enkelt att ansluta en dimmer om du vill kunna styra yttemperaturen på torken. Naturligtsvis levereras handdukstorkarna färdigmonterade, testade och redo att installeras för att säkerställa våra högt ställda krav på kvalitet och enkelhet för dig som kund.

VATTEN/EL KOMBINERAT

För en handdukstork som har kombinerad vatten-/eldrift är installationen dyrare men det brukar löna sig ganska snart. Genom ett litet värmetillskott i handdukstorken även under sommartid förbättras luftcirkulationen i badrummet vilket i sin tur motverkar fukt- och mögelskador samt illaluktande handdukar. Detta uppkommer vanligtvis under sommartid när den ordinarie värmen är avstängd. Vattenprodukterna levereras naturligtvis kompletta med anslutningsventiler och täckbrickor för en snygg installation.

OM DU VILL HA HANDDUKSTORKEN FRÄMST FÖR ATT VÄMA HANDDUKAR SKA DU…

… Välja en handdukstork med låg effekt som går kontinuerligt. Även med lite effekt och max yttemperatur på 40-45°C byggs värme upp under handduken så att den torkar. För elmodeller behövs ingen värmereglering utan det räcker med strömbrytare av/på.

… Ha glest mellan rören (ca 150-200 mm) och distans från väggen (ca 100 mm), så att det blir lätt att hänga handdukar och så att luft smidigt kan cirkulera runt.

OM DU VILL ANVÄNDA HANDDUKSTORKEN ÄVEN TILL UPPVÄRMNING SKA DU…

… Välja en handdukstork med många rör som därmed har stor yta som avger värme. … Tänk på att rummets temperatur ofta styrs av en termostat, när önskad temperatur uppnåtts i rummet stryps handdukstorkens effekt och den blir kall. Detta blir särskilt problematiskt sommartid, då rummet inte behöver värmas. Om handdukstorken ger för stor effekt kan termostaten till golvvärmen slås ifrån och golvet bli kallt.

194 Sanova - Kapitel

HANDDUKSTORKAR

Våra handdukstorkar är framtagna med en hantverksmässig känsla för kvalitet och designas av våra engelska och italienska leverantörer ihop med oss på Sanova. De har full kontroll över hela processen och därför vågar vi lova att, oavsett vilken handdukstork du väljer, så kommer vi leverera den i bästa kvalitet till dig. För att du ska kunna hålla den röda tråden genom hela inredningen erbjuder vi våra handdukstorkar i en mängd olika kulörer i såväl blank som matt ytbehandling för att passa övriga inredningsdetaljer.

Sid: Serie: 196-205 LH handdukstork 206-211 BP handdukstork
Innehållsförteckning:
HANDDUKSTORKAR

Prato

IPX4. Prato en modell med stilren design som går att få i många olika färger. Elmodell som är inkl. strömbrytarbox för dolt elmontage. Finns även med elanslutning vänster. Vi lagerför dessa produkter med elanslutning höger i färger enligt nedan tabell. För fler färger klicka in på sanova.se.

196 LH - Handdukstork
CR BN PB LU DB CN BB
Matt
Svart
Borstad
Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg:
50W El
El
El
El
El
El
El
Krom Borstad nickel Ljus mässing Obehandlad mässing
svart
krom
svart krom Krom Artikelnr:
Pris: PRATO50067EH-CR 500 mm 90 mm 605 mm
Krom 9 360 kr PRATO50067EH-LU 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Obehandlad mässing 9 360 kr PRATO50067EH-DB 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Matt svart 11 240 kr PRATO50067EH-BN 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Borstad nickel 13 120 kr PRATO50067EH-CN 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Svart krom 13 120 kr PRATO50067EH-BB 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Borstad svart krom 13 120 kr PRATO50067EH-PB 500 mm 90 mm 605 mm 50W
Ljus mässing 14 040 kr
Lagerförs

Pisa

Lagerförs

IPX4. Inkl. strömbrytarbox för dolt elmontage. Vi lagerför dessa produkter i färger enligt nedan färgtabell. Pisa finns att beställa i ytterligare färger förutom dessa i nedan tabell, för fler färger klicka in på sanova.se

197 LH - Handdukstork
Doslock
Täckbricka
Till
CR BN BR PB LU OR DB CN BB Krom Borstad nickel
Oil
Matt svart Svart
1650
900
Antik
El
El
El
PISA05165E-BR 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Antik mässing/brons 10 240 kr PISA05165E-CN 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Svart krom 10 240 kr PISA05165E-DB 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Matt svart 8 790 kr PISA05165E-LU 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Obehandlad mässing 7 310 kr
50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Oil rubbed bronze 10 240 kr PISA05165E-PB 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Ljus mässing 10 980 kr PISA05165E-BB 50 mm 150 mm 1650 mm 30W El Borstad svart krom 10 240 kr
M616D-CR
för apparatdosa.
Pisa och Parma. Ø85 mm. Pris: 570 kr
Antik mässing/ brons Ljus mässing Obehandlad mässing
rubbed bronze
krom Borstad svart krom
mm, krom
mm, matt svart
mässing/brons Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: PISA05090E-CR 50 mm 150 mm 900 mm 23W
Krom 6 160 kr PISA05165E-CR 50 mm 150 mm 1650 mm 30W
Krom 7 310 kr PISA05165E-BN 50 mm 150 mm 1650 mm 30W
Borstad nickel 10 240 kr
PISA05165E-OR

Sätt ihop din egen handdukstork, välj bredd, antal stänger samt färg. Välj stång med eller utan strömbrytare.

Turin

IPX4. Turin med dolt elmontage, med eller utan strömbrytare. Kompletteras med önskat antal handduksstänger. Vi lagerför Turin i krom, borstad nickel och matt svart, finns i flera färger, se nedan.

Monza

IPX4. Handdukstork med industriell touch, finns med dolt elmontage, med eller utan strömbrytare. Kompletteras med önskat antal handduksstänger. Finns i flera färger (ej svart och vit), se nedan färgtabell.

198 LH - Handdukstork
BG AG PB LU MW OR DB BP CN BB Borstad guld Engelsk guld Ljus mässing Obehandlad mässing Vit Oil rubbed bronze Matt svart Svart Svart krom Borstad svart krom CR SC BC NN SN BN OC BR BO GD Krom Matt krom Borstad krom Nickel Matt nickel Borstad nickel Borstad koppar Antik mässing/ brons Matt antik mässing Guld
Bredd: Djup:
Strömbrytare: Drift:
El
El
El
El
Artikelnr:
Höjd: Effekt:
Färg: Pris: MONZA500E-CR 500 mm 107 mm 50 mm 20W Nej
Krom 5 710 kr MONZA585E-CR 585 mm 107 mm 50 mm 20W Nej
Krom 5 710 kr MONZA500E-S-CR 500 mm 107 mm 50 mm 20W Ja
Krom 7 550 kr MONZA585E-S-CR 585 mm 107 mm 50 mm 20W Ja
Krom 7 550 kr
Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Strömbrytare: Drift: Färg: Pris: TURIN500E-CR 500 mm 107 mm 50 mm 10W Nej El Krom 4 680 kr TURIN585E-CR 585 mm 107 mm 50 mm 10W Nej El Krom 4 680 kr TURIN500E-S-CR 500 mm 107 mm 50 mm 10W Ja El Krom 6 520 kr TURIN585E-S-CR 585 mm 107 mm 50 mm 10W Ja El Krom 6 520 kr
Lagerförs Matt svart
Borstad svart krom Guld

Trento

IPX4. Modern design på handdukstork med öppning på höger sida för att enkelt hänga upp handdukarna. Inkl. strömbrytarbox för dolt elmontage. Ej vändbar. Finns i flera färger, se färgtabell sidan 198.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Strömbrytare: Drift: Färg: Pris: TRENTO45064-CR 450 mm 95 mm 640 mm 30W Ja El Krom 21 320 kr

Borgo

IPX4. Handdukstork med dolt elmontage, med eller utan strömbrytare. Kompletteras med önskat antal handduksstänger. Finns i flera färger, se färgtabell sidan 198.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Strömbrytare: Drift: Färg: Pris: BORGO450E-CR 450 mm 90 mm 45 mm 20W Nej El Krom 7 030 kr BORGO450E-S-CR 450 mm 90 mm 45 mm 20W Ja El Krom 8 860 kr

199 LH - Handdukstork
Krom Krom

Fano

IPX4. Fano med sin strama strikta design blir ett spännande inslag i badrummet och med sin flexibilitet att kunna kombineras med flera enligt eget önskemål. Enkel att hänga på handdukar då den är öppen på höger sida – bara att trä på handduken. Finns även i vänster version. Kan seriekopplas från en strömbrytare. Finns i flera färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Strömbrytare Drift: Färg: Pris: FANO500E-CR 504 mm 97 mm 45 mm 10W Nej El Krom 14 810 kr FANO500E-S-CR 504 mm 97 mm 45 mm 10W Ja El Krom 18 980 kr

Florens

IPX4. Vändbar handdukstork inkl. strömbrytarbox för dolt elmotange (ökar totalbredden med 52 mm). För vattenutförande se vår hemsida. Finns i flera färger, se nedan färgtabell.

200 LH - Handdukstork
BG AG PB LU MW OR DB BP CN BB Borstad
Engelsk
Ljus
Obehandlad
Vit Oil rubbed bronze Matt svart Svart Svart krom Borstad svart krom CR SC BC NN SN BN OC BR BO GD Krom Matt krom Borstad krom Nickel Matt nickel Borstad nickel Borstad koppar Antik mässing/ brons Matt antik mässing Guld
El
El
El
guld
guld
mässing
mässing
Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: FLORENS50060E-CR 500 mm 105 mm 620 mm 100W
Krom 29 510 kr FLORENS50080E-CR 500 mm 105 mm 800 mm 100W
Krom 34 310 kr FLORENS50100E-CR 500 mm 105 mm 980 mm 100W
Krom 39 130 kr
Krom NYHET

Mässing

Matt svart

Parma

IPX4. Vår mest populära modell som går att få i många olika storlekar och färger. Vattenmodell inkl vinklade ventiler för anslutning mot vägg. Kan kompletteras med raka ventiler för utanpåliggande rör. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter artikelnummret). Finns i flera färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr:

PARMA35085EH-CR 350 mm 105 mm 850 mm 150W El Krom 13 180 kr

PARMA35110EH-CR 350 mm 105 mm 1100 mm 150W El Krom 15 470 kr

PARMA35135EH-CR 350 mm 105 mm 1350 mm 150W El Krom 18 500 kr

PARMA50085EH-CR 500 mm 105 mm 850 mm 150W El Krom 15 220 kr

PARMA50110EH-CR 500 mm 105 mm 1100 mm 150W El Krom 17 950 kr

PARMA50135EH-CR 500 mm 105 mm 1350 mm 150W El Krom 20 880 kr

PARMA35085V-CR 350 mm 135 mm 850 mm 60W Vattenburen Krom 12 170 kr

PARMA35110V-CR 350 mm 135 mm 1100 mm 80W Vattenburen Krom 14 950 kr

PARMA35135V-CR 350 mm 135 mm 1350 mm 100W Vattenburen Krom 17 740 kr

PARMA50085V-CR 500 mm 135 mm 850 mm 80W Vattenburen Krom 14 180 kr

PARMA50110V-CR 500 mm 135 mm 1100 mm 110W Vattenburen Krom 17 070 kr

PARMA50135V-CR 500 mm 135 mm 1350 mm 135W Vattenburen Krom 19 970 kr

201
PARMA35135 PARMA50085 PARMA500110 PARMA35110 BG AG PB LU MW OR DB BP CN BB Borstad guld Engelsk guld Ljus mässing Obehandlad mässing Vit Oil rubbed bronze Matt svart Svart Svart krom Borstad svart krom CR SC BC NN SN BN OC BR BO GD Krom Matt krom Borstad krom Nickel Matt nickel Borstad nickel Borstad koppar Antik mässing/ brons Matt antik mässing Guld
Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris:
LH - Handdukstork

Gela

IPX4. Golvstående handdukstork i antik stil. Gela handdukstork passar perfekt ihop med vårt övriga klassiska sortiment i serien Classic från LH. Kan beställas med dolt elmontage och i alla färger enligt nedan tabell.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: GELA55925EH-CR 625 mm 285 mm 925 mm 300W El Krom 38 430 kr GELA55925EH-GD 625 mm 285 mm 925 mm 300W El Guld 57 640 kr

Carpi

IPX4. Golvstående handdukstork som monteras mot väggen i antik stil med ett passande vitt element. Carpi handdukstork passar perfekt ihop med vårt övriga klassiska sortiment i serien Classic från LH. Denna handdukstork installeras i väggen men står vilande på golvet. Kan beställas i elutförande för höger eller vänster anslutning, i alla färger enligt nedan tabell. Pris enligt tabell nedan avser anslutning höger.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: CARPI60975EH-CR 600 mm 291 mm 975 mm 300W El Krom 47 160 kr

Como

IPX4. Vägghängd handdukstork i antik stil. Como handdukstork passar perfekt ihop med vårt övriga klassiska sortiment i serien Classic från LH. Kan beställas i elutförande för höger eller vänster anslutning. i alla färger enligt nedan tabell. Pris enligt tabell nedan avser anslutning höger.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: COMO60845EH-CR 600 mm 170 mm 845 mm 200W El Krom 48 850 kr

203 LH - Handdukstork BG AG PB LU MW OR DB BP CN BB Borstad guld Engelsk guld Ljus mässing Obehandlad mässing Vit Oil rubbed bronze Matt svart Svart Svart krom Borstad svart krom CR SC BC NN SN BN OC BR BO GD Krom Matt krom Borstad krom Nickel Matt nickel Borstad nickel Borstad koppar Antik mässing/ brons Matt antik mässing Guld

Unik möjlighet!

Ferrara och Forli är två unika handdukstorkar i aluminium som kan anpassas efter dina önskemål gällande storlek, kulör och antalet krokar och deras placering.

Ferrara är en Forli men som man klär in med dekorplattor av aluminium i olika färger. Dekorplattorna kan göras i multiplar om 10cm och de olika kulörerna kan kombineras helt fritt. Se kulörer på bild nedan. För mer hjälp kontakta oss på Sanova.

Forli IPX4. Handdukstork i matt svart med 2 krokar. Dessa handdukstorkar kan du designa utefter just dina önskemål. Forli levereras men strömbrytare och timerfunktion med fast tid 2 tim eller kontinuerlig drift. Tabellen nedan visar priser och artikelnummer på varianten i två storlekar som visas på ovan bild, kontakta Sanova för mer valmöjligheter.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris:

204 LH - Handdukstork
Matt svart strukturlackad
100
65
1400
El
11
100
El
12
FORLI10140-DB
mm
mm
mm 120W
Matt svart strukturlackad
570 kr FORLI10160-DB
mm 65 mm 1600 mm 200W
Matt svart strukturlackad
220 kr

Ferrara

IPX4. Unik handdukstork som du kan designa utefter dina önskemål. Handdukstorken har 2 krokar men kan beställas med fler och i många olika färger. Ferrara levereras men strömbrytare och timerfunktion med fast tid 2 tim eller kontinuerlig drift. Tabellen nedan visar priser och artikelnummer på varianten som visas på ovan bild, kontakta Sanova för mer valmöjligheter. Se färger på sid 204.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: FER10140-DB02 100 mm 65 mm 1400 mm 120W El Antracit/svart aluminium 15 740 kr

205 LH - Handdukstork

ETT ÄKTA

HANTVERK

Våra handdukstorkar är av högsta möjliga kvalitet, de tillverkas för hand i England av Brian Parry. Det helt unika är möjliheten att göra specialanpassningar och skräddarsydda lösningar. Välj själv vilken design du vill ha och Brian Parry tillverkar just din handdukstork.

Med en genuin kunskap om materialen som han arbetar med och ett äkta hantverkskunnande växer varje unik handdukstork fram och kvalitetskontrolleras innan leverans. Kalla det perfektionism om du vill - för oss handlar det om att ha full kontroll över slutresultatet och att leverera högsta funktionalitet och kvalitet som vi lovat dig.

206 BP - Handdukstork
BP
H a n gd j

Crosby el, mässing

207 BP - Handdukstork BP H a n gd jdnalgnEidro va yrraPnairB • H a n dgjordiEngland av BrianParry •
IPX4. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter art.nr). Vattenmodellen är endast avsedd för anslutning på slutet värmesystem. Elmodellerna är inkl strömbrytarbox för dolt elmontage. Vattenmodellerna är inkl vinklade ventiler och täckbrickor.
Crosby Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: CROSBY60090EH-CR 600 mm 85 mm 923 mm 150W El Krom 33 590 kr CROSBY60090EH-PB 600 mm 85 mm 923 mm 150W El Lackad mässing 43 620 kr CROSBY60090V-CR 600 mm 140 mm 923 mm 300W Vattenburen Krom 32 150 kr CROSBY60090V-PB 600 mm 140 mm 923 mm 300W Vattenburen Lackad mässing 40 280 kr För vatten & el kombinerat tillkommer ett tillägg på vattenmodellens pris med 4 430 kr CR NN BN PB LU DB Krom Nickel Borstad nickel Lackad mässing Obehandlad mässing Matt svart Vattenanslutning
Crosby vatten, mässing
208 BP - Handdukstork
IPX4. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter artnr). Elmodellerna är inklusive strömbrytarbox för dolt elmontage. Vattenmodellerna är inkl vinklade ventiler och täckbrickor. BP H a n gd jdnalgnEidro va yrraPnairB • H a n dgjordiEngland av BrianParry • El, 1200 mm Mässing Krom El 800 mm CR NN BN PB LU DB Krom Nickel Borstad nickel Lackad mässing Obehandlad mässing Matt svart Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: LON60080EH-CR 600 mm 109 mm 800 mm 100W El Krom 24 340 kr LON60120EH-CR 600 mm 109 mm 1200 mm 150W El Krom 28 770 kr LONDON60080V-CR 600 mm 140 mm 800 mm 100W Vattenburen Krom 23 560 kr LONDON60120V-CR 600 mm 140 mm 1200 mm 150W Vattenburen Krom 28 130 kr För vatten & el kombinerat tillkommer ett tillägg på vattenmodellens pris med 4 430 kr Vattenanslutning
London

Elanslutning

Vattenanslutning

El, 1400 mm, krom

9000989

Etthålsventil c/c 40 mm med insticks-nippel och handratt. Passar till serien Bolton/Leeds. Pris: 1 380 kr

Bolton

IPX4. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter art. nr). Elmodellerna är inklusive strömbrytarbox för dolt elmontage. Vattenmodellerna är inkl ventiler och täckbrickor.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: BOL45060EH-CR 450 mm 98 mm 600 mm 40W El Krom 15 360 kr BOL60060EH-CR 600 mm 98 mm 600 mm 75W El Krom 15 500 kr BOL45100EH-CR 450 mm 98 mm 1000 mm 75W El Krom 17 700 kr BOL60100EH-CR 600 mm 98 mm 1000 mm 100W El Krom 18 490 kr

BOL45140EH-CR 450 mm 98 mm 1400 mm 100W El Krom 20 710 kr

BOL60140EH-CR 600 mm 98 mm 1400 mm 150W El Krom 21 480 kr

BOLTON45060V-CR 450 mm 140 mm 600 mm 158W Vattenburen Krom 15 390 kr

BOLTON60060V-CR 600 mm 140 mm 600 mm 158W Vattenburen Krom 15 520 kr

BOLTON45100V-CR 450 mm 140 mm 1000 mm 185W Vattenburen Krom 17 310 kr

BOLTON60100V-CR 600 mm 140 mm 1000 mm 211W Vattenburen Krom 17 840 kr

BOLTON45140V-CR 450 mm 140 mm 1400 mm 224W Vattenburen Krom 20 030 kr

BOLTON60140V-CR 600 mm 140 mm 1400 mm 264W Vattenburen Krom 20 830 kr

För vatten & el kombinerat tillkommer ett tillägg på vattenmodellens pris med 4 430 kr CR NN BN PB LU DB Krom Nickel Borstad nickel Lackad mässing Obehandlad mässing Matt svart

209 BP - Handdukstork
BP H a n gd j
• H a n dgjordiEngland av BrianParry •
dnalgnEidro va yrraPnairB

Leeds vatten, krom

Leeds

IPX4. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter art. nr). Elmodellerna är inkl strömbrytarbox för dolt elmontage. Vattenmodellerna är inkl vinklade ventiler och täckbrickor.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: LEE12040EH-CR 1200 mm 98 mm 400 mm 100W El Krom 18 740 kr LEEDS12040V-CR 1200 mm 98 mm 400 mm 100W Vattenburen Krom 18 230 kr

För vatten & el kombinerat tillkommer ett tillägg på vattenmodellens pris med 4 430 kr

Dover

IPX4. inkl strömbrytarbox för dolt elmontage. 4 krokar ingår.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: DOVER165E-CR 40 mm 85 mm 1650 mm 40W El Krom 15 260 kr

Bristol

IPX4. Ange EH för elanslutning höger, EV för elanslutning vänster eller V för vattenutförande (efter art.nr). Vattenmodellen är endast avsedd för anslutning på slutet värmesystem. Elmodellerna är inkl strömbrytarbox för dolt elmontage. Vattenmodellerna är inkl ventiler och täckbrickor.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Effekt: Drift: Färg: Pris: BRI26150EH-CR 260 mm 101 mm 1500 mm 150W El Krom 25 010 kr BRI26150V-CR 260 mm 101 mm 1500 mm 150W Vattenburen Krom 24 600 kr

mässing Matt svart

210 BP - Handdukstork BP H a n gd jdnalgnEidro va
• H a n dgjordiEngland av BrianParry •
yrraPnairB
PB
CR NN BN
LU DB Krom Nickel Borstad nickel Lackad mässing Obehandlad
211 BP - Handdukstork BP H a n gd j
va
• H a n dgj
av
dnalgnEidro
yrraPnairB
ordiEngland
BrianParry
Dover , krom Bristol, krom

BADRUMSTILLBEHÖR

Vårt sortiment av badrumstillbehör har varsamt skissats fram för hand hos våra
leverantörer. Flera av serierna har noggrant designats in i minsta detalj
med framtagningen av de olika serierna påblandare för att hålla samma formspråk. Allt för att skapa en helhet gällande färg, form och detaljerna i badrummet.
certifieringen Green Made återkommande bland våra serier. Innehållsförteckning: Sid: Serie: 214 Tesina 215 Rialto 216 Arno 217 Charm /Macarons 218 Sirius 219 Starck T 220 Lucilla 221 Time 222 Roma 223 Eccelsa 224-225 Frame 226 Duschtillbehör LH och Stella 227 Duschtillbehör LH 228 Trend 229 Pallar
italienska
ihop
Dessutom är
TILLBEHÖR

Tandborstglas vägg LHHIPB940

Från: 650 kr

Tvålpump vägg LHHIDI954 Från: 940 kr

Tesina

Oftast

Handduksstång 400 mm Finns i flera längder och som dubbel. LHHIPS973 Krom: 860 kr

Krok liten krom

LHA2310 Krom: 220 kr

Krok stor LHHIAP960 Krom: 450 kr

Tvålkopp krom LHHIPS952 Krom: 490 kr

Hylla LHA2282CR Krom: 940 kr

Pappershållare matt svart LHHIPRR922 Krom: 770 kr

Reservpappershållare matt svart LHHIPRR920 Krom: 770 kr:

Pappershållare med lock LHHIPR910 Krom: 680 kr

Handdukshållare matt svart LHHIPA970 Krom: 900 kr

Toalettborste LHHIPS930 Krom: 920 kr

214 LH - Tillbehör Tesina
15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom
är det de små detaljerna som gör helhetsintrycket och vad vore ett badrum utan snygga tillbehör? Vår serie Tesina går att få i sju olika ytbehandlingar, se nedan färgtabell. Pris avser krom, alla andra priser finns på vår hemsida.

Tvålpump vägg LHVGDI954CR Krom: 1 250 kr

R ialto

Rialto

Tandborstglas vägg LHVGPB940CR Krom: 910 kr

Handduksstång 600 mm Finns även som 400 mm LHVGPS975CR Krom: 1 070 kr

Handduksstång

Pappershållare med lock LHVGPR910CR Krom: 750 kr

Tvålkopp vägg LHVGPS950CR Krom: 910 kr

Pappershållare LHVGPR911CR Krom: 620 kr

Badrumshylla

Enkelkrok

Handdukshängare LHVGPA970CR Krom: 640 kr

215 LH - Tillbehör Rialto
LHVGME900CR Krom: 1 540 kr
Dubbel 600 mm LHVGPS978CR Krom: 1 470 kr
LHVGAP960CR Krom: 350 kr
15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom
har en stilren design med utgångspunkt i mjuka linjer och exakta kanter. Serien går att få i sju olika ytbehandlingar, se nedan färgtabell. Pris avser krom, alla andra priser finns på vår hemsida.

A rno

Materialet i serien Arno är rostfritt 316L. Designen ger med sin mjuka och utmärkta form, en modern stil till badrummet. Tillbehören har designats ihop med blandarserien Arno för att matcha varandra i både design och färg. Välj mellan 4 olika färger alla i borstat utförande, se nedan färgtabell, priser avser borstad stål.

Pappershållare LHSSTXPR911

Borstad stål: 2 240 kr

Reserv pappershållare LHSSTXPRR920

Borstad stål: 2 370 kr

Toalettborste vägg

Finns även som fristående LHSSTXPS930

Borstad stål: 3 490 kr

Enkelkrok LHSSTXAP960 Borstad stål: 1 160 kr

Handduksstång Bredd: 660 mm. LHSSTXPS975 Borstad stål: 3 300 kr Handduksstång Bredd: 365 mm. LHSSTXPS973CM30 Borstad stål: 3 230 kr

Tvålpump LHSSTXDIA954 Borstad stål: 3 760 kr

Tvålpump vägg LHSSTXDI954

Borstad stål: 4 420 kr

216 LH - Tillbehör Arno
SS1 SS2 SS3
SS
Borstad stål Borstad svart metall PVD Borstad guld PVD Borstad koppar PVD

C harm /Macarons

Serierna Charm och Macarons har med sin unika design skapat möjlighet för kunden att skapa symbios samstämmighet mellan blandarna och tillbehören. Allt för att man skall kunna skapa sitt personliga badrum med färg, form och materialval. Detaljarbetet är som ett smycke. Färgerna nedan kan matchas med blandarna i samma serie och Stellas hela sortiment. Finns i färgerna enligt nedan tabell, Priser avser nickel PVD. För fler produkter se: sanova.se

Handdukshylla

Bredd: 550 mm, Höjd 95 mm. LL10019PV02 Nickel PVD: 10 930 kr

Toalettborste vägghängd MC10017PV020000000 Nickel PVD: 5 420 kr

Handduksstång 340 mm Finns även som 440 mm MC10000PV020000000 Nickel PVD: 5 340 kr

Tvålpump Passar till hållare nedan. Finns även som nedsänkbar i bänk. LL10009PV02 Glas/ Nickel PVD: 2 830 kr

Hållare för tvålump och glas Passar till hållare nedan. MC10004PV020000000 Nickel PVD: 3 220 kr

Enkelkrok LL10020PV02 Nickel PVD: 1 290 kr

Reserv pappershållare MC10016PV020000000 Nickel PVD: 4 110 kr Pappershållare MC10015PV020000000 Nickel PVD: 4 490 kr

Toalettborste fristående LL10018PV02 Nickel PVD: 4 500 kr

217 Stella - Tillbehör Charm /Macarons
AU00
PV06 Guld
PV11 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt koppar PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart
Svart
PV02
Nickel PVD Matt mässing PVD
PVD
PVD
NYHET

Sirius, designad av arkitekten Arnaud Behzadi, kännetecknas av sobra och raffinerade linjer med rundade former och en extra dekorerande detalj. Den finns i 18 olika färger, inklusive det exklusiva borstade English Gold, se färgalternativ på sidan längst ner. Serien har designats ihop med kranserien med samma namn för att matcha varandra i både färg och form i en symbios. För fler produkter se: sanova.se

Handdukshylla

Bredd: 550 mm, Höjd 95 mm. LL10019CR00 Krom: 6 840 kr

Handduksstång 340 mm. Finns även som 440 mm SR10000CR00 Krom: 2 280 kr

Tvålpump Passar till hållare nedan. LL10009CR00 Glas/ krom: 1 780 kr

Tandborstglas frostat glas Passar till hållare nedan. LL10007VSA0 Glas: 680 kr

Hållare för tvålpump och glas. SR10004CR00 Krom: 1 440 kr

218 Stella - Tillbehör Sirius
vägghängd SR10017CR00
Toalettborste fristående LL10018CR00 Krom: 2 800 kr
Pappershållare SR10015CR00 Krom: 2 130 kr Toalettborste
Krom: 2 610 kr
Enkelkrok LL10020CR00 Krom: 790 kr
Reserv pappershållare SR10016CR00
AU00 AU02 AU04 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 Guld Roséguld Matt engelsk guld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD PV06 PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Matt mässing PVD Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad
Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Krom: 1 910 kr
mässing PVD
S irius

Lucilla

Lucilla är enkel och elegant, helt utformad och tillverkad i Italien med samma kriterier för absolut kvalitet, utan undantag, som utmärker resten av Stellas produktion. Allt förpackat i en produkt som är sofistikerad - perfekt för alla krav på användning och estetik. Lucilla tillbehör och blandare har designats ihop för att matcha varandra i både färg och form i en symbios. Färgalternativ hittar ni längst ner på sidan. För fler produkter se: sanova.se

Handdukshylla Bredd: 550 mm, Höjd 95 mm. LL10019CR00 Krom: 6 840 kr

Toalettborste vägghängd LL10017CR00

Krom: 1 880 kr

Handduksstång 340 mm

Finns även som 440 & 640 mm LL10000CR00 Krom: 1 410 kr

Handdukshållare dubbel

Bredd: 330 mm, Höjd: 175 mm LL10030CR00 Krom: 1 540 kr

Toalettborste fristående LL10018CR00

Krom: 2 800 kr

Pappershållare

LL10015CR00 Krom: 1 310 kr

Handduksring LL10003CR00 Krom: 1 410 kr

Tvålpump Passar till hållare nedan. Finns även som nedsänkbar i bänk LL10009CR00 Glas/ krom: 1 780 kr

Tandborstglas frostat glas Passar till hållare nedan. LL10007VSA0 Glas: 680 kr Hållare för tvålump och glas LL10004CR00 Krom: 860 kr

Enkelkrok

LL10020CR00

Krom: 790 kr

Reserv pappershållare

LL10016CR00

Krom: 1 180 kr

219 Stella - Tillbehör Lucilla
AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Starck T

Finns i färgerna krom och mattsvart.

Tillbehörsserien “Starck T” som är designad av Philippe Starck och som kombinerar funktion med organiska former. Den runda basens övergång till den geometriska ”T”-formen är den definierande designfunktionen i serien och påminner om trädets grenform. Tillbehörsserien finns i krom och matt svart, pris avser krom.

Handdukshylla 0099441000 Krom: 5 330 kr

Pappershållare med lock 0099401000 Krom: 1 440 kr

Pappershållare 0099371000 Krom: 900 kr

Toalettborste golv

Finns även som vägghängd 0099451000 Krom: 2 040 kr

Handdukskrok Finns även som dubbelkrok 0099291000 Krom: 490 kr

Monteringskit 0050860000 Pris: 130 kr

Tvålpump vägg 0099351000 Krom: 3 150 kr

Handduksring 0099471000 Krom: 1 580 kr

Handdukshållare 610 mm (finns även i 810 mm) 0099421000 Krom: 2 040 kr

220 Duravit - Tillbehör Starck T

Söker du en serie med badrumstillbehör i högsta kvalitet som håller designmässigt i många många år framöver? Då är TIME ett självklart val. Serien tillverkas i krom med 10 års garanti på ytbehandlingen i kombination med frostat glas. För fler produkter se sanova.se.

Handduksstång 300 mm Finns även som 450 & 600 mm W42090CR Krom:950 kr

Pappershållare med lock W42910CR Krom: 1 350 kr Pappershållare W42080CR Krom: 690 kr

Toalettborste golv Finns även som vägghängd W42060CR-VAN Krom: 2 510 kr

Trippelkrok W4257-CR Krom: 840 kr Krok W4247-CR Krom: 200 kr

Tvålpump Finns även som fristående. W42800CR-VAN Krom: 1 690 kr

Tandborstglas vägg

Finns även som fristående. W42020CR-VAN Krom: 1 190 kr

221 LH - Tillbehör Time
10 10 års garanti på yt b e negnildnah • 01 srå
ty b
Timehandlingen •
itnarag åp
e

Kollektionen Roma har aldrig tagits ur produktion sedan 1926 då tillbehören och kranarna med samma namn skapades tillsammans. Hur många produkter i världen kan hävda ett sådant rekord? Dess klassiska design och absoluta tekniska tillförlitlighet har lett till dess framgång, och den har alltid uppdaterats utan att någonsin förråda den ursprungliga designen. Roma passar perfekt in i de mest moderna miljöer. – snart dags för 100 års jubileum. Serien finns i 17 kulörer enligt färgproverna nederst på sidan. För fler produkter se: sanova.se

RomaDubbelkrok 1082 RM10020CR0000000 Krom: 2 080 kr

Handduksstång 370 mm

Handdukshylla

Bredd: 550 mm, Höjd 95 mm. RM10019CR0000000 Krom: 7 460 kr

Toalettborste Finns även som fristående. RM10017CR0000000 Krom: 4 610 kr

Finns även som 470 & 670 mm RM10000CR0000000 Krom: 2 940 kr

Dubbelkrok 1082bis RM10021CR0000000 Krom: 2 080 kr

Enkel krok Finns även som bredd 36 mm RM10024CR0000000 Krom: 210 kr

Handduksring

RM10003CR0000000 Krom: 2 130 kr

Pappershållare

RM10015CR0000000

Krom: 2 840 kr

Pappershållare med lock

RM10014CR0000000

Krom: 3 810 kr

Hållare för tvålpump och glas Finns även som fristående RM10004CR0000000 Krom: 3 750 kr

Tandborstglas i porslin Passar till hållare ovan UN10007CB0000000 Porslin: 520 kr

Tvålpump

Passar till hållare ovan. RM10009CR0000000 Porslin/ krom: 2 240 kr

222 Stella - Tillbehör Roma
pappershållare RM10016CR0000000 Krom:2 720 kr AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD
Reserv

Eccelsa

Eccelsa-kollektionen, som skapades i slutet av 1920-talet som ”Serie Esagonale Extra-Lusso”, återinfördes på Stellas 125-årsjubileum. En fantastiskt eklektisk och skulpturell serie. Ursprungligen skapad på höjden av den kubistiska perioden, liksom de andra två historiska samlingarna, anpassar den sig perfekt till samtida miljöer, som bara föremål av den finaste designen kan göra. Eccelsa serien skapades ihop med kranarna med samma namn för att erbjuda en helhet i badrummet gällande design och färg. Färgalternativ hittar ni längst ner på sidan. Fler produkter se: sanova.se

Dubbelkrok EC10020CR00

Krom: 3 520 kr

Handdukshylla

Bredd: 550 mm, Höjd 95 mm. EC10019CR00 Krom: 8 930 kr

Toalettborste

Finns även som fristående. EC10017CR00

Krom: 6 960 kr

Handduksstång 376 mm

Finns även som 476 & 676 mm EC10000CR00 Krom: 5 160 kr

Enkelkrok EC10022CR00 Krom: 510 kr

Hållare för tvålump och glas Finns även som fristående EC10004CR00

Krom: 4 340 kr

Handduksring EC10003CR00 Krom: 3 470 kr

Tandborstglas i porslin

Passar till hållare ovan UN10007CB0000000

Porslin: 520 kr

Tvålpump

Passar till hållare ovan. EC10009CR00

Porslin/ krom: 2 750 kr

223 Stella - Tillbehör Eccelsa
Pappershållare med lock EC10014CR00 Krom: 5 800 kr
Pappershållare EC10015CR00 Krom: 4 830 kr Reserv pappershållare
EC10016CR00 Krom: 4 370 kr
AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: R90AKFMPS30-H 300 mm 120 mm Matt svart 2 510 kr R90AKFMPS45-H 450 mm 120 mm Matt svart 2 700 kr R90AKFMPS60-H 600 mm 120 mm Matt svart 2 890 kr

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris:

Novellini - Tillbehör Frame
Handdukshylla/ handdukshängare
B Silver H Matt svart U Matt vit 1 2
Handdukshängare med hylla Handdukshängare
N ovellini Tuffa tillbehör från Novellini som matchar profilerna på duschväggarna Frame. Tillbehören är av egentillverkad aluminium med en hård och tålig yta. Finns i färgerna matt svart, matt vit & silver se färgtabell.
1.
1.
1.
2.
2.
2.
R90AKFPS0130-H 300 mm 90 mm Matt svart 2 140 kr
R90AKFPS0145-H 450 mm 90 mm Matt svart 2 240 kr
R90AKFPS0160-H 600 mm 90 mm Matt svart 2 510 kr
R90AKFPS0230-H 300 mm 100 mm Matt svart 2 510 kr
R90AKFPS0245-H 450 mm 100 mm Matt svart 2 700 kr
R90AKFPS0260-H 600 mm 100 mm Matt svart 2 780 kr Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: R90AKFPA-H 612 mm 350 mm Matt svart 5 860 kr Singel Dubbel

1 2 1 2

Hylla med glas och tvålpump

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris:

1.

Enkelkrok & dubbelkrok för vägg

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: 1. R90AKFPAQM-H 60 mm 40 mm Matt svart 1 020 kr

2.

1.

2.

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris:

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPRS-H 212 mm 750 mm Matt svart 4 740 kr

Toalettpappershållare med handdukshängare & toalettborste för golv

Artikelnr: Bredd: Höjd: Färg: Pris: R90AKFPSRS-H 212 mm 750 mm Matt svart 6 310 kr

225 Novellini - Tillbehör Frame
Toalettpappershållare B Silver H Matt svart U Matt vit
Toalettpappershållare med toalettborste för vägg
R90AKFPR16-H 212 mm 162 mm Matt svart 2 140 kr
R90AKFPR31-H 212 mm 312 mm Matt svart 2 890 kr
R90AKFPAQM2-H 120 mm 40 mm Matt svart 1 960 kr
R90AKFMPB30-H 300 mm 97 mm Matt svart 2 610 kr

Duschhylla

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: R90AKFME17-U 175 mm 97 mm Matt vit 1 210 kr R90AKFME17-B 175 mm 97 mm Silver 1 290 kr R90AKFME17-H 175 mm 97 mm Matt svart 1 400 kr

Hylla med hållare för duschskrapa Skrapan köps till som tillval.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: R90AKFMPR30-U 300 mm 97 mm Matt vit 1 400 kr R90AKFMPR30-B 300 mm 97 mm Silver 1 490 kr R90AKFMPR30-H 300 mm 97 mm Matt svart 1 570 kr

Duschskrapa

I krom/matt svart.

Artikelnr: Bredd: Djup: Färg: Pris: R90AKFMPR30-H 300 mm 97 mm Matt svart 1 570 kr

Tesina duschhylla

Finns i LH alla 7 färger.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: LHA2282CR 245 mm 118 mm 34 mm Krom 940 kr

Lucilla duschhylla För placering i hörn. Finns i Stellas alla 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: LL10031CR00 290 mm 164 mm 80 mm Krom 3 330 kr

Lucilla duschhylla För placering i hörn. Finns i Stellas alla 17 färger, se färgtabell nedan.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: LL10032CR00 250 mm 250 mm 80 mm Krom 3 950 kr

226 Novellini, LH och Stella - Duschtillbehör
B Silver H Matt svart U Matt vit
AU00 AU02 BZ00 BZ01 CR00 PV01 PV02 PV05 PV06 Guld Roséguld Brons Mörk brons Krom Mässing PVD Nickel PVD Borstad nickel PVD Matt mässing PVD PV09 PV10 PV11 PV13 PV14 PV16 PV17 PV18 Borstad koppar PVD Borstad svart Matt koppar PVD Borstad mässing PVD Matt nickel PVD Koppar PVD Matt svart PVD Svart PVD 15 FZ DP DO OT NP CR Matt svart Borstad svart krom Borstad guld Guld Mässing Borstad nickel Krom

Sadira Alhena Gemma

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96420CR 225 mm 220 mm 65 mm Krom 2 010 kr

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96160CR 245 mm 180 mm 105 mm Krom 1 560 kr

Vega

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96140CR 280 mm 280 mm 80 mm Krom 2 570 kr

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96320CR 270 mm 110 mm 85 mm Krom 2 050 kr

Sirius Castor

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96400CR 300 mm 135 mm 65 mm Krom 1 980 kr

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B96330CR 440 mm 110 mm 85 mm Krom 2 970 kr

227 LH - Duchtillbehör

Trend

Trend är ett urval av produkter som inte har en serietillhörighet men som är för dig som vill satsa på moderna och stilrena produkter.

Handdukshylla

Finns i färgerna krom, matt svart, mässing, guld och borstad nickel. LHHIPS980 Krom: 2 880 kr

Golvstående pappershållare Vinklingsbar med plats för 3 st extra pappersrullar.

Finns i färgerna matt vit,borstad nickel, matt svart och krom. Alla färger har samma pris. LH107019CR Krom: 840 kr

Torklina B99650CR Krom: 940 kr

Krok BAM17-CR Krom: 440 kr

Toalettborste smart

B97060CR Krom: 2 120 kr

Sophink B99680CR Krom: 830 kr

Tvålpump W49800CR Krom: 1 460 kr Reservtoalettborste

228 LH - Tillbehör Trend
smart B97570 Svart: 210 kr
Matt vit Matt svart Borstad nickel Krom

Pallar Art, Elips & Cube.

Matchande pall till våra badkar, de är i samma matt vita material som badkaren och passar som pall brevid badkaret eller inne i duschen. Pallarna har ett centrerat avrinningshål. Se badkaren på sid. 120-121.

Art

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL0201 420 mm 230 mm 430 mm Matt vit 2 830 kr

Elips

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL0205 360 mm 300 mm 430 mm Matt vit 3 570 kr

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: SAN-YL0203 400 mm 300 mm 430 mm Matt vit 2 830 kr

Cube Trend

Fin pall med tre stabila ben. Passar utmärkt i duschen. Sitsen är av hårdplast och benen i krom med gummifötter för att den inte ska glida på golvet.

Artikelnr: Bredd: Djup: Höjd: Färg: Pris: B99880-BI 370 mm 330 mm 440 mm Vit 1 560 kr

229 LH - Pallar

SPA/UTOMHUS

Divina SPA är utvecklat för att blidka dina sinnen. Tanken är att lika vackert som det är att se på ska det vara att njuta på insidan av massagestrålarna. Det här Lyxiga SPA har kommit till svenska marknaden för den medvetna kunden. Med snygga, stilrena paneler som går att få i ett fibercross material vilket är helt nytt på marknaden så får man inte bara ett SPA utan ett smycke i trädgården eller på terrassen. De olika storlekarna finns med flera olika fronter samt nackstöd för att de ska passa just din terrass.

• Det går även att välja marmorlook på innermanteln samt att man kan få nackstöden i fibercross istället för svart gummerat överdrag.

• Man kan välja mellan olika paneler i olika material och färger. Akrylpanel, ECO kompositmaterial med trädstruktur eller fibercross som är den exklusiva varianten.

DIVINA UTOMHUSSPA I PLUSUTFÖRANDE.

Divina SPA är utvecklat för att klara det skandinaviska klimatet. Stommen är byggd av aluminium samt en helgjuten grund som SPA badet står på. I priserna till den här SPA-serien ingår extra isolerat termolock, extra isolerade paneler, belysning med chromoterapi, bluetooth ljudsystem med uppgraderad wifi styrning för att styra detta SPA via app i mobilen. Naturligtvis ingår ett kem startkit som innehåller det mesta som behövs. Termolock

P1 P2 P3 P4 Oak Alpine Oak Concrete Oxid Quarts D1 D2 Wenge Ice
T1 T2 T3 Light grey Warm brown Steel
A0 W10 W30 Blank vit Vit Marmor Innermantel
Panel: ECO
Panel: Fibercross
Panel: Akryl
Färg T2 SPA/UTOMHUS
Divina utomhusdusch

Divina M spa

Denna modell levereras med blankvit innermantel. Nedan artikelnummer och pris avser innermantel: A0 och paneler i olika utföranden. Funktioner:

val av annat utförande på kudde/dyna tillkommer pris nedan:

232 Novellini - SPA
jets • 16
• UV
Finns
med natural air, kontakta Sanova för mer information. Utförande:
Vid
• Aquaclean • Cromolight • Bluetooth audio • WiFi app Artikelnr: Längd: Bredd: Höjd: Paneltyp: Pris: DOM4O9-A0HD2K 1900 mm 1400 mm 750 mm ECO - D2 Ice 223 860 kr DOM4O9-A0HP1K 1900 mm 1400 mm 750 mm Akryl - P1 Oak Alpine 230 480 kr DOM4O9-A0HT3K 1900 mm 1400 mm 750 mm Fibercross - T3 Steel 234 170 kr Färg T3 P1 P2 P3 P4 Oak Alpine Oak Concrete Oxid Quarts D1 D2 Wenge Ice Panel: ECO T1 T2 T3 Light grey Warm brown Steel Panel: Fibercross A0 W10 W30 Blank vit Vit Marmor Innermantel Panel: Akryl
Plats för 2 personer
18
minijets
rengöring
att beställa
Färgkod: Pris: Kudde/ dyna: Fibercross T1, T2 & T3 8 930 kr

Divina L spa

233 Novellini - SPA
Nedan
Funktioner: • Plats för 3 personer • 17 jets • 6 minijets • UV rengöring • Aquaclean • Cromolight • Bluetooth audio • WiFi app Utförande:
Fibercross T1, T2 & T3 8 930 kr Innermantel W30 2 240 kr Vid val av annat
Färg T3 Artikelnr: Längd: Bredd: Höjd: Paneltyp: Pris: DOL4O9-W10HD2K 1850 mm 1600 mm 885 mm ECO - D2 Ice 238 600 kr DOL4O9-W10HP1K 1850 mm 1600 mm 885 mm Akryl - P1 Oak Alpine 249 650 kr DOL4O9-W10HT3K 1850 mm 1600 mm 885 mm Fibercross - T3 Steel 251 860 kr P1 P2 P3 P4 Oak Alpine Oak Concrete Oxid Quarts D1 D2 Wenge Ice Panel: ECO T1 T2 T3 Light grey Warm brown Steel Panel: Fibercross A0 W10 W30 Blank vit Vit Marmor Innermantel Panel: Akryl
artikelnummer och pris avser innermantel: W10 och paneler i olika utföranden.
Färgkod: Pris: Kudde/ dyna:
utförande på kudde/dyna tillkommer pris nedan:
234 Novellini - SPA Divina XL spa Nedan artikelnummer och pris avser innermantel: W10 och paneler i olika utföranden. Funktioner: • Plats för 4 personer • 28 jets • 6 minijets • UV rengöring • Aquaclean • Cromolight • Bluetooth audio • WiFi app Utförande: Färgkod: Pris: Kudde/ dyna: Fibercross T1, T2 & T3 11 610 kr Innermantel W30 2 580 kr Vid val av annat utförande på kudde/dyna tillkommer pris nedan: Färg T1 Artikelnr: Bredd: Längd: Höjd: Paneltyp: Pris: DOXL4O9-W10HD2K 2000 mm 2000 mm 850 mm ECO - D2 Ice 303 750 kr DOXL4O9-W10HP1K 2000 mm 2000 mm 850 mm Akryl - P1 Oak Alpine 315 530 kr DOXL4O9-W10HT3K 2000 mm 2000 mm 850 mm Fibercross - T3 Steel 317 740 kr P1 P2 P3 P4 Oak Alpine Oak Concrete Oxid Quarts D1 D2 Wenge Ice Panel: ECO T1 T2 T3 Light grey Warm brown Steel Panel: Fibercross A0 W10 W30 Blank vit Vit Marmor Innermantel Panel: Akryl
235 Novellini - SPA Divina XXL spa Nedan artikelnummer och pris avser innermantel: W10 och paneler i olika utföranden. Funktioner: • Plats för 6 personer • 36 jets • 16 minijets • UV rengöring • Aquaclean • Cromolight • Bluetooth audio • WiFi app Utförande: Färgkod Pris Kudde/ dyna: Fibercross T1, T2 & T3 14 300 kr Innermantel W30 2 950 kr Vid val av annat utförande på kudde/dyna tillkommer pris nedan: Färg P3 Artikelnr: Bredd: Längd: Höjd: Paneltyp: Pris: DOXXL4O9-W10HD2K 2150 mm 2300 mm 850 mm ECO - D2 Ice 347 190 kr DOXXL4O9-W10HP1K 2150 mm 2300 mm 850 mm Akryl - P1 Oak Alpine 358 980 kr DOXXL4O9-W10HT3K 2150 mm 2300 mm 850 mm Fibercross - T3 Steel 361 190 kr P1 P2 P3 P4 Oak Alpine Oak Concrete Oxid Quarts D1 D2 Wenge Ice Panel: ECO T1 T2 T3 Light grey Warm brown Steel Panel: Fibercross A0 W10 W30 Blank vit Vit Marmor Innermantel Panel: Akryl
Novellini - Utomhusdusch
Divina utomhusdusch

Divina utomhusdusch

Utomhusduschen från Novellini har en ren och stilfull design som passar in på många olika platser. Den är tillverkad av rostfritt stål som gör den perfekt till att använda utomhus. Duschen har en huvuddusch, praktisk handdusch med antitvist slang, vred för varmt eller kallt vatten samt omkastare. Den är förberedd för att enkelt kopplas ifrån under vinterhalvåret.

Artikelnr: Höjd: Duschhuvud: Färg: Pris: DOCDOS 2273 mm Ø250 mm Stål 36 750 kr

237 Novellini - Utomhusdusch
Divina XXL SPA färg: T2 Harvard pendel Harvard vägg Harvard lanterna Messina Messina twin Pimlico Box Kuro Homefield tak Homefield pendel
240
Charlie Irno R Roma 3243 Arno U Roma 3215 Aquerelli
Inspireras i vår kökskatalog
KÖKSKATALOG! KICKSPACE en osynlig värmelösning. Där hittar du din favoritköksblandare, inredningsbelysning och all information du behöver för din osynliga och effektiva värmelösning!
INSPIRERAS I VÅR

BESÖK OSS I VÅRA SHOWROOM

Sanova huvudkontor med showroom

Sockerbruksgatan 3C, Lidköping Brand Design Center i Göteborg Sofierogatan 3G. Linghoff arkitektur & interiör i Båstad Köpmansgatan 6.

R40 Center i Stockholm Rosenlundsgatan 40.

Besök oss och inspireras av vårt fantastiska sortiment inom belysning och badrumsinredning.

LÅT

Gilla vår sida för att ta del av nyheter, tips och råd när du inreder ditt badrum.

Följ oss på Instagram & Pinterest för att få inspiration till ditt hem. Vi bjuder även på de allra senaste trenderna. @sanovaab

242
OCH
TA DEL AV IDÉER
TANKAR PÅ FACEBOOK & LINKEDIN
OSS INSPIRERA DIG PÅ INSTAGRAM & PINTEREST
@sanovaab

Försäljning och priser

All försäljning sker via återförsäljare. Priser i katalogen är cirkapriser inklusive moms.

Teknisk information

Tekniska ritningar och fördjupad information om produkterna hittar du på hemsidan sanova.se, på våra respektive leverantörers hemsidor, eller kontakta oss så hjälper vi er.

Garanti

Vi erbjuder minst 2 års garanti på samtliga produkter ur vårt sortiment. För Duravit produkter följer vi deras garantivillkor.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, tekniska förändringar och prisförändringar. På bilderna kan produkterna vara kompletterade med olika tillval.

Av trycktekniska skäl kan färgerna avvika från hur de upplevs i verkligheten. Färgprover kan beställas eller visas hos våra återförsäljare.

Bredare sortiment

I denna katalog har vi gjort ett urval av produkter, våra leverantörer har ett mycket bredare sortiment. Fråga oss gärna om du söker något speciellt. På många ställen visar vi att produkterna finns i fler färger, dessa produkter är som regel beställningsvaror.

243
Sockerbruksgatan 3c, 531 40 Lidköping, Tel: 0510-48 58 90, info@sanova.se, sanova.se
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.