Digigruppen - ett nätverk av it-kompetenser

Page 1

Trygg och enkel service inom it och digitalisering

Diginätverket - leverantörer i samverkan för ett effektivare digitaliseringsarbete i ditt företag


Vi levererar it- och digitala lösningar efter kundens behov Oavsett vilken verksamhet du bedriver kan du vända dig till oss med alla uppdrag som rör it Vi är ett nätverk av experter som kan ta ansvar för allt från grundläggande utbildning och inledande analys till en kvalitetssäkrad slutleverans och uppföljning av såväl produkt som tjänst. Du väljer! Vi tar oss an mindre uppdrag såväl som komplexa helhetslösningar. Vår kompetens, samverkan och flexibilitet ger dig som kund den bästa lösningen till ett konkurrenskraftigt pris.

Expertisen i Diginätverket kommer från: Agnito

Hitachi Energy

www.agnito.se

www.hitachienergy.com

Deserve It

LG IT

www.deserveit.se

Digitalisterna

www.digitalisterna.se

Findity

www.findity.se

www.lgit.se

Loxodonta

www.loxodonta.se

VB Energi

www.vbenergi.se


Du behöver bara ta en enda kontakt med nätverkets samordnare och förklara ditt behov eller problem. Detta kortar ledtiderna och ger dig unik service och hjälp att hitta de lösningar som passar dig. Vårt samarbete innebär minde sårbarhet och ger dig större trygghet att få exakt det du behöver. Tveka inte att kontakta oss!

» »

Tryggt och enkelt!

Erbjuder bred och innovativ kompetens Förenklar för kund - endast en kontaktyta för en helhetslösning - Har affärsfokus och hittar affärsutbyten mellan företagen både internt och externt - Bidrar till ökad kompetens i privat och offentlig sektor - Ligger steget före! Vi hjälper dig att hitta dina specifika lösningar

» » » »


Kontakta samordnare för Diginätverket

Lars Lindblom

lars.lindblom@samarkand2015.com 0240-860 40 070-604 65 15

Samarkand2015 Fredsgatan 27 771 28 Ludvika