a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

Rien Weijers Dakwerken Nieuwbouw - Renovatie - Onderhoud


All-in-one concept Maatgericht advies met totaaloplossingen voor de diverse onderdelen van een dak, dat is waar Rien Weijers Dakwerken voor staat. Het team van specialisten werkt nauw samen met hoogwaardige fabrikanten en toeleveranciers waardoor de best mogelijke opties en alternatieven afgewogen worden. Een belangrijk onderscheidend vermogen is onze efficiency. Meerdere aanspreekpunten en onderlinge afhankelijkheden op en rond de bouwplaats leiden dikwijls tot inefficiëntie met extra kosten tot gevolg. Met Rien Weijers Dakwerken heeft u één partij met één aanspreekpunt voor alle onderdelen van het dak.

één partij met één aanspreekpunt…

Zakelijke en particuliere markt Onze dienstverlening richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Met zorg wordt aandacht besteed aan het offertetraject. Een aanvraag omzetten in een transparante aanbieding die juist, volledig en marktconform is, dat is de uitdaging. Kenmerken zijn het filteren van mogelijke onvolkomenheden in de beschikbaar gestelde informatie, beoordelen van detailleringen en aanbieden van eventuele (prijsgunstige) alternatieven. Een woning is meer dan een verblijfplaats, het is een deel van iemands identiteit. Nieuwbouw of renovatie van een dak met al haar onderdelen is een investeringbeslissing voor jaren die met zorg wordt genomen en waarin wederzijds vertrouwen essentieel is.

transparante aanbieding die juist, volledig en marktconform is...


Kwaliteit Met het voeren van diverse certificaten, lidmaatschappen van brancheverenigingen, opleidingen en productontwikkeling met onze ketenpartners wordt geĂŻnvesteerd in knowhow en vaardigheden van onze dienstverlening en medewerkers. Kwaliteit wordt meer en meer een doorslaggevende factor voor langdurige relaties en is een verzamelbegrip voor alle facetten binnen klantcontacten en gaat voor ons verder dan de uitvoering op de bouwplaats. Kwaliteit start met het eerste contact en eindigt in de vorm van een onderhoudscontract, waarmee de kwaliteit voor jaren gewaarborgd blijft.

Kwaliteit wordt meer en meer een doorslaggevende factor‌

Ketenpartner Bouwen kun je niet alleen. De samenwerkingsvormen dienen efficiĂŤnt en effectief te zijn en bij voorkeur een duurzaam karakter te hebben. De aanpak van Rien Weijers Dakwerken is gericht op het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Dit geeft partijen de gelegenheid hun processen op elkaar af te stemmen en te optimaliseren en de gezamenlijke marktpositie te versterken. De eindgebruiker is de eigenlijke opdrachtgever en optimale klanttevredenheid het uiteindelijke doel van de keten.

De eindgebruiker is de eigenlijke opdrachtgever...


Rien Weijers Dakwerken Postbus 149 • 6560 AC Groesbeek • T. 024 - 397 02 01 • F. 024 - 397 05 95 E. info@rienweijersdakwerken.nl • I. www.rienweijersdakwerken.nl

Profile for RvB Media

Weijers folder a4 paginas  

Presentatie Rien Weijers Dakwerken

Weijers folder a4 paginas  

Presentatie Rien Weijers Dakwerken

Profile for rvbmedia
Advertisement