__MAIN_TEXT__

Page 1

Skandinavisk mรถbeldesign Mร–BLER & INSPIRATION 2019/20


HEMSIDA rowico.no TELEFON +46 (0)35 22 00 20 SHOWROOM Remvägen 4, Halmstad Sverige E-POST contact@rowico.com INSTAGRAM @rowico FACEBOOK rowico


Skandinavisk möbeldesign "Vi älskar trender, design och gröna miljöval"

Välkommen till familjen Rowico. Vi är oerhört glada för att ni funnit vår nya möbelkatalog och vi hoppas den ska falla er i smaken. Våra formgivare har återigen gjort ett fantastiskt jobb och vi har fått fram en bred mix av stilar, produkter och gröna miljömedvetna val. Vi designar för människorna i varje unikt hem. Hem där livet pågår och där våra möbler kan komma till användning under många år framöver. Hos oss finner du bord, stolar och förvaring som alla skapats med kärlek och omsorg med influenser från hela världen. Vår långa kunskap om möbelproduktion, sedan 1971, gör att du kan känna dig trygg när du handlar en Rowico produkt. Vi tror på kvalité framför kvantitet och lägger stor vikt på att ta fram säkra och välarbetade skandinaviska möbler. Hållbarhet och FSC ligger oss varmt om hjärtat. Två viktiga ämnen som vi valt att lägga extra fokus på och som vi arbetar med långsiktigt. I katalogen kan du läsa om våra FSC-certifierade serier och vårt senaste gröna tillskott Zanzibar, som tillverkas av återvunnet trä. Längst bak i galleriet finns alla våra produkter samlade, efter kategori. Där finns också mått angivna samt materialbeskrivning. Mer information om varje enskild produkt finns på vår hemsida rowico.no, där ni också finner alla våra återförsäljare samlade. Välkommen till vår värld av möbler! Varma hälsningar

Jessica Hammargren CEO

Mer inspiration på

ROWICO.NO

3


En katalog framställd av Rowico. PRODUKTION/LAYOUT Nina Hedberg

TACK TILL Alla våra modeller i magasinet Globen Lighting Wallvision Desenio Dofta

FOTO Roger Andersson Sällström photography Daniela Ferro

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Av trycktekniska skäl kan färgavvikelser förekomma.

TRYCKERI Stibo Complete STYLING Anna K Nilsson Åse Ulvtorp Ulrika Sjöö Wiberg

4

Mer inspiration på

Sortimentet varierar på olika marknader.

ROWICO.NO


Innehållsförteckning 6 JENNER Trendiga matbord

40 GLENDALE Ljust och vitt

8 HUDSON Svart elegans

42 KOSTER Vit skärgårdsserie

10 ZANZIBAR Återvunnet material 12 LORIENT Arbetade detaljer

44 GALLERIET

16 GRAHAM Skandinaviskt i två färger

45 STOLAR

Artiklar sorterade efter produktgrupp

52 MATBORD

18 BRENT Stilfull stol

57 SIDEBOARD

20 FILIPPA Nordisk serie

59 TV-BÄNKAR 60 SKÅP

22 MELVILLE Tvådelat matbord

61 AVLASTNINGSBORD

23 SPENCER Moderna soffbord

62 SOFFBORD 63 ARMSTÖDSBRICKOR

24 FENWOOD Detaljer i guldfärg

63 KLÄDHÄNGARE

26 LANSING Matbord för många

64 CONFETTI HALLSERIE Klassisk hallserie

28 MEMPHIS Trevlig hallserie

66 MEMPHIS HALLSERIE Modern hallserie

30 RUSSEL Tåliga soffbord 31 DAWSON Familjens favorit 34 FSC®-CERTIFIKAT Vad innebär FSC? 36 BROOKLYN Klassisk serie i tre färger 38 FRED Massiv och elegant

Mer inspiration på

ROWICO.NO

5


JENNER JENNER matbord kännetecknas av sitt stilfulla men enkla formspråk. Bordet har svart topp i borstad ekfaner och benställning i svart pulverlackad metall. Här med eleganta stolen BRENT som också finns med vitpigmenterad ryggbricka.

6

Mer inspiration på

ROWICO.NO


MARSHALL vitrinskåp i svartlackat trä har härdat glas och svartmålade metallben. Förvaringen passar i flera olika rum och ger en personlig känsla till inredningen. MARSHALL har också ett stilfullt sideboard som ingår i serien. Miljöbild finns på föregående uppslag.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

7


HUDSON HUDSON matbord med sin strama och eleganta look lyfter vilken matplats som helst. Med sin tvådelade bordsskiva i svartmålad askfaner skapar den ett modernt stilfullt blickfång. Tilläggsskivor kan adderas på båda sidorna vilket ger ett bord på hela 330 cm.

BORDET BLIR HELA 330 CM MED TILLÄGG

HUDSON

lyfter din matplats HUDSON har elegant fasade kanter både på stag och ben. Ett arbetat bord med diskreta detaljer.

8

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Här syns bordet med SIERRA stol i grönt. På nästa sida syns den med blandande svarta stolar med bland annat GASTON i svart.


Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO

9


10

Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO


ZANZIBAR Vi älskar att kunna ta tillvara på återvunnet trä och formge de i ny tappning. ZANZIBAR är vårt senaste tillskott i den gröna familjen, som skapas av återvunnen furu och har stämpeln FSC®-RECYCLED. Serien består av två olika matbord och ett sideboard. Här syns borden med SIERRA stol i grönt och BRENT i helsvart.

Varje möbel är unik och ytan har en handgjord finish med tryckmärken som är en del av charmen. ZANZIBAR består av FSC®-RECYCLED trä.

ÅTERVUNNET ÄR DET NYA SVARTA

Mer inspiration på

ROWICO.NO

11


LORIENT Den vackra detaljarbetade serien LORIENT hjälper till att skapa en personlighet till ditt hem. Lika fin till den klassiska stilen som till den lite modernare bohemiska. Matbordet med sin gråpigmenterade massiva furutopp och med massivt underrede kan bli 290 cm med tillägg. LORIENT finns i två olika färgställningar, gråpigmenterad/vit och gråpigmenterad/grå. Den klassiska förvaringen, bestående av sideboard och vitrinskåp, passar perfekt i alla hem oavsett stil. Den är tidlös, klassisk och välarbetad. Det finns också ett trevligt soffbord och avlastningsbord i serien. Alla delar finns samlade längst bak i galleriet.

PINNSTOLEN AKITA FINNS ÄVEN I SVART OCH GRÅ

12

Mer inspiration på

ROWICO.NO


LORIENT

Mer inspiration på

ROWICO.NO

13


14

Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO


LORIENT har underrede och bordsskivor i massiv furu med gråpigmenterad bordsskiva. Underredet är handslipat och handmålat i en trevlig ljus nyans som passar de flesta skandinaviska hem. NARBONNE stol passar fint till serien och är dessutom riktigt skön att sitta i. Färgen på benen är samma som på resten av LORIENT-serien.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

15


GRAHAM GRAHAM matbord har synkroniserad utdragsfunktion så att du enkelt kan dra isär bordsskivan och sätta i iläggsskivorna, som du förvarar i bordet. Serien finns i två färger, ljus vitpigmenterad ek samt i en trevlig mörkbrun färg som ni ser här. De svarta detaljerna på bordet ger dig möjlighet att blanda upp med en udda stol med svarta ben. Här syns bordet tillsammans med SIERRA stol i grönt.

Anna K Nilsson är den som stylar inför våra mässor och till våra miljöbilder samt håller Rowicos showroom fint. Hemma hos henne finner man just GRAHAM i brunt med inslag av mycket grönt i inredningen.

16

Mer inspiration på

ROWICO.NO


Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO

17


BRENT stilig som få Metallstagen i svart under GRAHAM-bordet gör att stolen BRENT passar perfekt till. Stolen finns med både svart och vitpigmenterad ryggbricka och har en praktisk svart konstlädersits som är lätt att hålla ren. GRAHAM sideboard har softclose på dörrar och tre positioner för hyllplan. Den har ett snyggt urfräst handtag som hjälper till att skapa en komplett design.

18

Mer inspiration på

ROWICO.NO


TIPS! Varför inte bryta av med en sammetsstol för en mjukare look. Både BALDWIN och SIERRA passar fint till. Stolarna finns i flera färger så du kan välja just din favorit.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

19


FILIPPA FILIPPA är en populär europatillverkad serie där matbord och stolar är FSC®-certifierade. Serien utstrålar skandinavisk stil och ger ett nätt, luftigt intryck. I FILIPPA-serien ingår flera olika storlekar på matbord och förvaring samt stolar. Dessutom finns FILIPPA i flera färgkombinationer. Ni finner dem alla längst bak i galleriet och på vår hemsida. Stolen nedan heter CATO.

20

Mer inspiration på

ROWICO.NO


FILIPPA FINNS I FLERA OLIKA FÄRGER OCH MODELLER

GRÖN SERIE i skandinavisk STIL som utstrålar harmoni

Mer inspiration på

ROWICO.NO

21


MELVILLE MELVILLE har toppar i vildeksfaner, med massiva ekkanter och underrede i pulverlackad metall. Matbordet går att förlänga på båda sidor till totalt 310 cm. Serien finns i två färgställningar, brun samt vitpigmenterad ek och består av matbord samt sideboard.

Här syns matbordet tillsammans med BALDWIN stol som även finns med sitsar i grå samt blå sammet.

22

Mer inspiration på

ROWICO.NO


SPENCER SPENCER med sina svarta pulverlackade ben och tunt elegant fanerade bordsskivor passar perfekt i det avskalade och moderna hemmet. Serien finns med två olika färger på bordstoppar, vitpigmenterad samt svart och i tre storlekar.

Låt soffbordet skapa attityd till ditt vardagsrum.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

23


FENWOOD SÄTTER GULDKANT PÅ TILLVARON

24

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Trendriktiga detaljer i guld kombineras med svart och skapar en glamorös look.


FENWOOD FENWOOD-serien i svartlackad askfaner med svarvade ben och guldfärgade detaljer. Passar i det moderna hemmet där glamour möter retro. Serien består av matbord, sideboard samt en praktisk hylla. Till FENWOOD matbord ingår två iläggsskivor och dessa förvarar du praktiskt i bordet. Till vänster syns matbordet tillsammans med HIGHROCK stol.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

25


Genom att mixa färgerna på BRENT stol skapar du en personlig stil som mjukar upp matgruppen. Enhetligt och personligt.

26

Mer inspiration på

ROWICO.NO


LANSING LANSING är ett fanerat vitpigmenterat matbord med en massiv kant och stabila massiva ben av ek. Via sina iläggsskivor går bordet att förlänga till 320 cm och passar perfekt när besökarna blir fler. I bakgrunden syns JENSON barbord. Bordet passar utmärkt att även använda som avlastningsbord. Barbordet finns bland matborden i galleriet och barstolen MANNING passar fint till.

BRENT stol passar perfekt till LANSING matbord

Mer inspiration på

ROWICO.NO

27


MEMPHIS MEMPHIS är vår hallserie som garanterar dina besökare ett trevligt första intryck av ditt hem. Delarna är tillverkade i ek och har metalldetaljer. Finns i färgerna svart, vitpigmenterad samt naturek. Alla delar finns på sidan 66.

Serien skapar en exklusiv känsla till hallen, samtidigt som den är tidlös och håller i många år framöver.

28

Mer inspiration på

ROWICO.NO


MEMPHIS sittbänk passar fint att ställa i hallen eller sovrummet och har ett tåligt grått tyg.

VÄLKOMMEN IN

Mer inspiration på

ROWICO.NO

29


RUSSEL RUSSEL soff- och satsbord har grå toppar av högtryckslaminat som är enkla att torka av och är tåliga mot stötar och smuts. Soffborden passar fint i de flesta nordiska hem med sina harmoniska färger.

RUSSEL HAR TÅLIGA HPL-TOPPAR OCH STADIGA MASSIVA BEN

30

Mer inspiration på

ROWICO.NO


DAWSON DAWSON matbord finns i två utföranden, med grå högtryckslaminerad bordsskiva eller med vitpigmenterad fanerad topp. Det finns också ett stilfullt sideboard som hör till serien. Stolen CATO passar fint till. Här med trevligt ljusgrått tyg.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

31


Dawson välkomnar familjen hem...

32

Mer inspiration på

ROWICO.NO


Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO

33


FSC®-certifikat en grön kvalitetsstämpel Sedan Rowico grundades 1971 har trä varit vårt viktigaste arbetsverktyg. Därför är det självklart för oss att arbeta aktivt för att bidra till ett ansvarsfullt skogsbruk.

Är du intresserad kan du läsa om vårt certifikat på se.fsc. org/se-se och söka på Rowicos certifikatsnummer BV-COC-135942 eller vårt licensnummer FSC-C135942.

Vad innebär en FSC®-certifiering? FSC står för Forest Stewardship Council som är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar, genom sitt certifieringssystem FSC.

Under de kommande åren vill vi utöka antalet FSCmärkta varor i vårt sortiment. Genom att öka vår efterfrågan på FSC-certifierat trä bland våra leverantörer vill vi skapa ringar på vattnet och bidra till en minskad klimatpåverkan genom att uppmuntra till en mer hållbar konsumtion och produktion. Har du frågor gällande våra gröna produkter så kan du kontakta oss på sustainability@rowico.com.

Följande två FSC-taggar används på produkter som är FSC®-märkta. Antigen 100% FSC®-certifierat trä eller RECYCLED för återvunnet trä.

Att en möbel är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad gör du ett bättre miljöval. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad behöver man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning. Man granskas regelbundet av en extern part. Rowico granskades och blev godkända senast i maj 2019.

34

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Den som planterat ett träd har inte levt förgäves


Alla delar i BROOKLYN-serien är FSC®-certifierade och du finner dem i galleriet längst bak i katalogen och på vår hemsida. Stolen nedan heter KELSEY.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

35


BROOKLYN BROOKLYN-serien består av matbord, sideboard, skåp, soffbord och tv-bänk. Den finns i tre färgställningar; naturek, vitpigmenterad samt brun. Alla delar i BROOKLYN-serien är FSC®-certifierade och du finner dem i galleriet längst bak i katalogen och på vår hemsida. Stolarna nedan heter AMANDA samt ELTON. Båda passar fint till matborden, precis som KELSEY på förra sidan.

Matborden finns i två längder, 170 cm samt 220 cm. Båda har möjlighet till förlängning på båda sidor.

STOLEN AMANDA HAR HÖG SITTKOMFORT OCH ÄR MONTERAD

AMANDA är ett passande alternativ till BROOKLYNserien. Precis som ELTON stol till vänster.

36

Mer inspiration på

ROWICO.NO


Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO

37


BESTÅR AV 100% FSC®CERTIFIERAD EK

38

Mer inspiration på

ROWICO.NO

FRED HAR känsla för STIL


FRED FRED är en europatillverkad serie av 100% FSC®-märkt trä med pulverlackade metallben. Borden har tvådelade toppar i ek och finns i två färger, brun samt vitpigmenterad ek. Det stora matbordets ben kan justeras i tre lägen för att anpassas efter stolens bredd. Här står bordet tillsammans med stolen SIERRA i microfibertyg. Det går utmärkt att blanda bord och förvaring bland FRED och BROOKLYN då det är samma färg på eken. Dessutom är båda serierna FSC-märkta.

Bordsskivorna i massiv fingerskarvad borstad ek finns i två färger och i storlekarna 240 cm samt 170 cm.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

39


GLENDALE GLENDALE passar dig som gillar snygg design och som älskar den skandinaviska stilen, men som inte vill känna pulsen öka varje gång någon ställer ner ett glas direkt på bordet. Bordsskivan är tillverkad i högtryckslaminat, vilket har en hög tolerans mot vätska, smuts, repor och stötar. I GLENDALE-serien ingår matbord och förvaring med snygga guldfärgade avslut och knoppar. På detta uppslag syns matbordet tillsammans med FAIRBANKS stol.

40

Mer inspiration på

ROWICO.NO


BORDET HAR TÅLIGA TOPPSKIVOR SOM LÄTT TORKAS AV

FAIRBANKS finns i två fäger och har en skön sits i ulltyg och lackade metallben.

Mer inspiration på

ROWICO.NO

41


KOSTER KOSTER har blivit vår tidlösa klassiker som är lika vacker nu som då. En vitlackad serie bestånde av en mängd olika delar som är lätta att matcha med andra möbler i de flesta hem. Här syns matbordet med KOSTER stol. Passar även bra att ställa en stoppad tygstol som STELLA eller VICKY till serien.

MATBORDET HAR EN SMART UTDRAGBAR BRICKA

Alla delar finner ni längst bak i galleriet samt på vår hemsida.

VACKER DESIGN i klassisk stil

42

Mer inspiration på

ROWICO.NO


Mer inspiration pĂĽ

ROWICO.NO

43


Produktgalleriet STOLAR SID 45 MATBORD SID 52 SIDEBOARD SID 57 TV-BÄNKAR SID 59 SKÅP SID 60 AVLASTNINGSBORD SID 61 SOFFBORD SID 62 ARMSTÖDSBRICKOR SID 63 KLÄDHÄNGARE SID 63 HALL SID 64

NAGANO STOL

44

Mer inspiration på

ROWICO.NO


ADELE STOL

AKITA STOL

AKITA STOL

AKITA STOL

100270 Svart/brun B 49 D 63 H 95 SH 50 Ben i lackat massivt gummiträ och tyg i svart tyg.

119281 Svart B 51 D 55 H 83 SH 46 Massiv gummiträ, lackad

119282 Ljusgrå B 51 D 55 H 83 SH 46 Massiv gummiträ, lackad

119283 Grön B 51 D 55 H 83 SH 46 Massiv gummiträ, lackad

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

AMANDA STOL

AMANDA STOL

AMANDA STOL

AMI STOL

117643 Ljusgrå/ek B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv ek, oljad.

117662 Ljusgrå/vitpigmenterad B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv vitpigmenterad ek, oljad.

117663 Beige/mörkbrun B 46 D 60 H 94 SH 51 Massiv mörkbrun ek, lackad.

113023 Vitpigmenterad/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv lackad vitpigmenterad ek med sits i mörkgrå filt tyg.

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 85000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

AMI STOL

AMI STOL

AMI STOL

AMI STOL

113030 Ek/vit B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i vitt konstläder.

113031 Ek/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i svart kontläder.

113032 Ek/mörkgrå B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i lackad massiv ek med sits i mörkgrå filt tyg.

52206 Vit/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv vitlackat björk med sits i svart konstläder.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

AMI STOL

AMI STOL

BALDWIN STOL

BALDWIN STOL

52207 Svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i massiv svartlackad ask med sits i svart konstläder.

52209 Vitpigmenterad/svart B 48 D 47 H 80 SH 47 Stolstomme i masssiv lackad vitpigmenterad ek med sits i svart konstläder.

117706 Grå/svart B 44 D 52 H 83 SH 46 Stoppad sits och ryggbricka, polyeterskum på plywood kärna. Ben i pulverlackad metall Svarta plastavslut mot golv.

117707 Röd/svart B 44 D 52 H 83 SH 46 Stoppad sits och ryggbricka, polyeterskum på plywood kärna. Ben i pulverlackad metall Svarta plastavslut mot golv.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

45


BALDWIN STOL

BRENT STOL

BRENT STOL

CATO STOL

117709 Blå/svart B 44 D 52 H 83 SH 46 Stoppad sits och ryggbricka, polyeterskum på plywood kärna. Ben i pulverlackad metall Svarta plastavslut mot golv.

118977 Svart B 47 D 57 H 82 SH 47 Rundstål i stomme, svetsade fogar, stoppad sits polyeter, plywood, med konstläder. Ryggbricka plywood askfanér, lackad.

118980 Vitpigmenterad/svart B 47 D 57 H 82 SH 47 Rundstål i stomme, svetsade fogar, stoppad sits polyeter, plywood, med konstläder. Ryggbricka plywood ekfanér, lackad.

113006 Vitpigmenterad/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad vitpigmenterad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

CATO STOL

CATO STOL

CATO STOL

CATO STOL

113015 Svart/grå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv svartlackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

113036 Ek/mörkgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Stomme i massiv lackad ek. Sits och rygg i böjd plywood med tyg.

113037 Ek/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg

113038 Vitpigmenterad/ljusgrå B 46 D 56 H 83 SH 46 Massiv ek i ben, stomme. Böjd plywood i sits och ryggbricka, klädd med polyeter och tyg

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

DYLAN STOL

DYLAN STOL

110914 Vitpigmenterad/ljusgrå B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv vitpigmenterad ek och sits i ljusgrå filt.

110916 Vitpigmenterad/svart B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv vitpigmenterad ek och sits i svart konstläder.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

DYLAN STOL

DYLAN STOL

110933 Ek/ljusgrå B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv ek och sits i ljusgrå filt.

110935 Ek/svart B 42 D 50 H 82 SH 47 Stomme i lackad masssiv ek och sits i svart konstläder.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 60% Viskos, 40% Ull Martindale: 40000

Monterad: Nej

ECHO STOL

ELLA STOL

ELTON STOL

FAIRBANKS STOL

110380 Mörkgrå/svart B 70 D 67 H 79 SH 46 Sits i grå microfiber och svarta pulverlackade metallben. Justerbara fötter undertill.

51570 Vit/ek B 43 D 50 H 95 SH 44,5 Massivt vitlackat gummiträ med massiv lackad sits i ek.

117824 Grå/svart B 44 D 59 H 91 SH 49 Konstläder med pulverlackade svarta metallben.

118671 Mörkgrå/svart B 47 D 55 H 88 SH 48 Sits i mörkgrått tyg, ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

46

Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000


FAIRBANKS STOL

FILIPPA STOL

FILIPPA STOL

FILIPPA STOL

118675 Ljusgrå/vit B 47 D 55 H 88 SH 48 Sits i ljusgrått tyg med ben i vitlackad metall.

113780 Vit/ek B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv vitlackad björk och sits i massiv lackad ek.

113781 Ek/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad ek med en sits i grått tyg.

113782 Vitpigmenterad/grå B 44 D 51 H 92 SH 48 Stomme i massiv oljad vitpigmenterad ek med en sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

Monterad: Ja

Monterad: Ja

Monterad: Ja

FUSION STOL

FUSION STOL

FUSION STOL

FUSION STOL

117262 Vit B 47 D 56 H 87 SH 46 Sits i plywood med högtryckslaminat med en baksida av askfanér. Ben i vit pulverlakcad metall.

52115 Vit/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall.

52116 Svart/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslaminat på fram och baksida. Ben i kromad metall.

52127 Grafitgrå/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

FUSION STOL

GASTON STOL

GASTON STOL

GASTON STOL

52128 Ljusgrå/krom B 50 D 54 H 87 SH 44 Sits i plywood med högtryckslamint på fram och baksida. Ben i kromad metall.

100130 Natur B 50 D 53 H 88 SH 46 Stomme i lackat lövträ med sits i flätad lackad rotting på plywood.

100131 Vit B 50 D 53 H 88 SH 46 Stomme i vitlackad lövträ med sits i flätad lackad rotting på plywood.

100132 Svart B 50 D 53 H 88 SH 46 Stomme i svartlackad lövträ med sits i flätad lackad rotting på plywood.

Monterad: Nej

Monterad: Ja

Monterad: Ja

Monterad: Ja

GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

113630 Svart/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i lackad massiv ek.

113631 Svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i svartlackad massiv ek.

113632 Svart/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek.

113633 Svart/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i svart laminat och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

47


GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

113634 Ljusgrå/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad ek.

113635 Ljusgrå/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv svartlackad ek.

113636 Ljusgrå/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek

113637 Ljusgrå/vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i ljusgrått tyg och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

GRACE STOL

113642 Vit/ek B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i lackad massiv ek.

113643 Vit/svart B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i svartlackad massiv ek.

113644 Vit/vitpigmenterad B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv lackad vitpigmenterad ek.

113645 Vit B 48 D 50 H 89 SH 47 Sits i vit laminat och ben i massiv vitlackad björk.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

HIGHROCK STOL

INA STOL

INA STOL

INA STOL

118611 Svart B 47 D 56 H 86 SH 46 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

113477 Offwhite/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i offwhite.

113479 Grå/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i grå plysch.

113481 Grå/vit B 48 D 62 H 93 SH 50 Vita ben i lackat gummiträ med sits i grått tyg

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

KANSAS STOL

KAZO STOL

KELSEY STOL

KOSTER STOL

51899 Vit/grå B 47 D 55 H 99 SH 47 Stomme i vitlackat massivt gummiträ med sits i grått tyg.

118426 Vitpigmenterad/mörkgrå B 45 D 52 H 82 SH 46 Sits i mörkgrått tyg ben i vitpigmenterad ek.

118610 Cognac/svart B 55 D 55 H 84 SH 45 Sits i konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

106527 Vit/grå B 45 D 55 H 95 SH 47 Stomme i vitlackad massiv björk med sits i grått tyg.

Monterad: Nej

48

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej

Monterad: Ja Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 23000


MANNING BARSTOL

MANNING BARSTOL

MINTON FÅTÖLJ

MINTON FÅTÖLJ

118615 Svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i svart konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

118616 Cognac/svart B 45 D 49 H 89 SH 65 Sits i cognacsfärgat konstläder, ben i svart pulverlackad metall.

118585 Svart B 66 D 65 H 71 SH 43 Sits i sammet med svartlackade ben.

118586 Blå/svart B 66 D 65 H 71 SH 43 Sits i sammet med svartlackade ben.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

MINTON FÅTÖLJ

NAGANO STOL

NAGANO STOL

NAGANO STOL

118587 Grön/svart B 66 D 65 H 71 SH 43 Sits i sammet med svartlackade ben.

119430 Ek/ljusgrå B 44 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka.

119431 Vitpigmenterad/grå B 44 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka.

119432 Svart/mörkgrå B 44 D 51 H 85 SH 46 Massiv ek i ben och stomme. Plywood i sits och ryggbricka.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

NARBONNE STOL

NARBONNE STOL

SIERRA STOL

SIERRA STOL

119258 Ljusgrå/vit B 46 D 58 H 92 SH 46 Stoppad rygg och sits, polyeterskum, vadd och tyg. Både Nozag stålfjäder, och Pirelli gummiband i sits, ben i gummiträ.

119259 Grå B 46 D 58 H 92 SH 46 Stoppad rygg och sits, polyeterskum, vadd och tyg. Både Nozag stålfjäder, och Pirelli gummiband i sits, ben i gummiträ.

110384 Mullvad/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i brunt microfiber med svarta pulverlackade metallben.

110385 Mörkgrå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Sits i mörkgrå microfiber med svarta pulverlackade metallben.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 40000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 45000

SIERRA STOL

SIERRA STOL

SIERRA STOL

SIERRA STOL

110387 Grå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

110388 Rosa/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack.

110389 Röd/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metallben i svart pulverlack.

110390 Blå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Mer inspiration på

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

ROWICO.NO

49


SIERRA STOL

SIERRA STOL

SIERRA STOL

STELLA STOL

110391 Beige/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

110396 Mörkblå/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

110397 Grön/svart B 49 D 55 H 85 SH 47 Klädd stol i sammetstyg med hög slitagenivå, metall ben i svart pulverlack

100134 Grå/vit B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt vitlackat gummiträ och sits i grått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 100000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

STELLA STOL

STELLA STOL

STELLA STOL

VICKY STOL

100136 Grå/vintage B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt lärkträ och sits i grått tyg.

100168 Grå/vit B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt vitlackat gummiträ och sits i grått tyg.

100178 Svart B 53 D 60 H 94 SH 49 Ben i massivt svartlackat gummiträ och sits

117980 Beige/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i beige tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Polyester, 15% Linne Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 30000

Monterad: Nej Martindale: 35000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL

VICKY STOL

VICKY STOL

VICKY STOL

117981 Beige/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i beige tyg.

117982 Beige/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i beige tyg.

117983 Ljusgrå/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i ljusgrått tyg.

117984 Ljusgrå/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i ljusgrått tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

VICKY STOL

VICKY STOL

VICKY STOL

VICKY STOL

117985 Ljusgrå/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i ljusgrått tyg.

117986 Antracit/vit B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv vitlackat gummiträ och sits i antracit tyg.

117987 Antracit/svart B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massiv svartlackad gummiträ och sits i antracit tyg.

117988 Antracit/vintage B 52 D 60 H 91 SH 50 Ben i massivt lackat lärkträ och sits i antracit tyg.

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

50

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000

Monterad: Nej Tygspecifikation: 100% polyester Martindale: 50000


WITTSKÄR STOL

WITTSKÄR STOL

YUKON STOL

109485 Vit B 44 D 51 H 94 SH 46 Stomme o massiv vitlackat gummiträ med en sits i vitlackad MDF.

109486 Vit/grå B 44 D 51 H 94 SH 48 Stomme o massiv vitlackat gummiträ med en sits i grått tyg.

118673 Mörkgrå/svart B 54 D 64 H 88 SH 47 Karmstol klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUKON SOFFA

118674 Mörkgrå/svart B 185 D 66 H 88 SH 47 Karmsoffa klädd i grått filttyg, med generös stoppning för hög komfort, svarta metallben. Monterad: Nej Tygspecifikation: 85% Ull, 15% Polyester Martindale: 25000

YUMI BÄNK

119224 Vitpigmenterad B 155 D 40 H 45 SH 45 Sits i MDF med ekfanér, ben och konstruktionsdetaljer i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

JENSON BARBORD MED MANNING BARSTOL

Mer inspiration på

ROWICO.NO

51


BRIGHAM MATBORD

BRIGHAM MATBORD

BROOKLYN MATBORD

BROOKLYN MATBORD

119400 Vitpigmenterad/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede. Tvådelad topp.

119401 Brun/svart L 220 B 90 H 75 Vildeksfaner på fiberkärna, massiva kanter runt om. Pulverlackat metallunderrede. Tvådelad topp.

108534 Ek L 170 B 95 H 75 Lackad massiv fingerskarvad ek.

108535 Mörkbrun L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad lackad ek i borstat utförande. mörkbrunfärg.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr119404 Maxlängd: 320 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr119406 Maxlängd: 320 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108594 Maxlängd: 270 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108543 Maxlängd: 270 cm

BROOKLYN MATBORD

BROOKLYN MATBORD

BROOKLYN MATBORD

BROOKLYN MATBORD

108536 Vitpigmenterad L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad oljad vitpigmenterad ek.

108541 Mörkbrun L 220 B 95 H 75 Massiv lackad fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan.

108561 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Massiv oljad fingerskarvad vitpigmenterad ek.

108590 Ek L 220 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad lackad ek i borstat utförande.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108563 Maxlängd: 270 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108543 Maxlängd: 320 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108563 Maxlängd: 320 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr108594 Maxlängd: 320 cm

CIRRUS MATBORD

CIRRUS MATBORD

DAWSON MATBORD

DAWSON MATBORD

114131 Ek L 190 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

114141 Ek L 150 B 90 H 75 Fanerad skiva och massiva ben i lackad ek.

118840 Grå/vitpigmenterad L 160 B 105 H 75 HPL på topp, på kärna av MDF. Massiv ek i underredet.

118843 Grå/vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 HPL på topp, massiv ekkant, på kärna av MDF. Massiv ek i ben och sarg.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 235 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 195 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1 artnr118841 Maxlängd: 250 cm

DAWSON MATBORD

DAWSON MATBORD

FENWOOD MATBORD

119300 Vitpigmenterad L 160 B 105 H 75 Ekfaner på topp, på kärna av MDF. Massiv ek i underredet.

119303 Vitpigmenterad L 200 B 90 H 75 Ekfanérad topp, med massiva ekkanter, på kärna av MDF. Massiv ek i ben och sarg.

118600 Svart L 180 B 90 H 75 MDF topp i askfaner, ben i massivt gummiträ, svartlackad. Guldfärgad metallavslut.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1 artnr119301 Maxlängd: 250 cm

52

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1 artnr119304 Maxlängd: 290 cm

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 260 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1 artnr118844 Maxlängd: 290 cm

FILIPPA MATBORD

113727 Mörkbrun L 180 B 90 H 74 Lackad massiv ek i borstat utförande.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr113735 Maxlängd: 280 cm


FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

113729 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

113720 Ek L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

113721 Ek/vit L 180 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

113722 Ek L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr113734 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr113726 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr113726 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr113726 Maxlängd: 240 cm

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

113725 Ek/vit L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

113724 Ek L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

FILIPPA MATBORD

113723 Ek/vit L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva.

113731 Vitpigmenterad L 140 B 90 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr113726 Maxlängd: 240 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr113734 Maxlängd: 240 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

FILIPPA MATBORD

113733 Vitpigmenterad L 120 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

FILIPPA MATBORD

113718 Vitpigmenterad L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm

FILIPPA MATBORD

113719 Vitpigmenterad/vit L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad. Ben i massiv vitlackad björk. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

FILIPPA MATBORD

113751 Ek L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

FILIPPA MATBORD

113752 Ek/vit L 80 B 80 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

117625 Ek L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek.

117627 Ek/vit L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i bordsskiva. Ben och sarg i massiv vitlackad bok.

117629 Vitpigmenterad L 170 B 105 H 74 Massiv fingerskarvad oljad ek i vitpigmenterad.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 125 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, artnr117626 Maxlängd: 250 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, artnr117628 Maxlängd: 250 cm

Mer inspiration på

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1, kan köpa till 1, artnr117630 Maxlängd: 250 cm

ROWICO.NO

53


FRED MATBORD

FRED MATBORD

FRED MATBORD

FRED MATBORD

117420 Vitpigmenterad/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

117422 Vitpigmenterad/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

117430 Mörkbrun/svart L 240 B 100 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

117432 Mörkbrun/svart L 170 B 95 H 75 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 240 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 170 cm

FUSION MATBORD

FUSION MATBORD

FUSION MATBORD

GLENDALE MATBORD

118224 Vit L 115 B 115 H 76 Topp i plywood med högtryckslaminat och ben i vitpulverlackad metall.

118225 Vit/krom L 115 B 115 H 76 Topp i plywood med högtryckslaminat och ben i kromad metall.

118226 Vit/ek L 115 B 115 H 76 Topp i plywood med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ekfärgad ask.

118725 Vit L 200 B 90 H 75 Topp i plywood, med högtryckslaminat på båda sidor. Ben i pulverlackad metall, mässingsfärgad metall som fot.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 115 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 200 cm

GORDON MATBORD

GRAHAM MATBORD

GRAHAM MATBORD

HUDSON MATBORD

119265 Vitpigmenterad/svart L 180 B 95 H 75 Topp i massiv furu, plankläggning, med sågmönster. Ben i metall 30x30mm profil, pulverlackade med sandstruktur.

118930 Vitpigmenterad L 200 B 100 H 75 Massiv ek i ben och sarg, topp i spånskiva med ekfaner, med massiv ek kant. Metallstag mellan ben och topp i svart metall

118935 Brun L 200 B 100 H 75 Massiv ek i ben och sarg, topp i spånskiva med ekfaner, med massiv ek kant. Metallstag mellan ben och topp i svart metall.

100286 Svart L 230 B 100 H 75 Topp i 18mm MDF med askfaner, ben och sarg i massiv gummiträ.(Hevea)

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr119266 Maxlängd: 290 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr118932 Maxlängd: 290 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr118937 Maxlängd: 290 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr100287 Maxlängd: 330 cm

JENNER MATBORD

119325 Svart L 124 B 124 H 75 Topp i borstad ekfanér, benställning i svart pulverlack med sandstruktur. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 124 cm

54

JENSON BARBORD

119340 Vitpigmenterad L 122 B 75 H 90 Ekfaner på MDF, med massiva ekkanter. Massiv ek i underredet. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 122 cm

Mer inspiration på

ROWICO.NO

KOSTER MATBORD KOSTER MATBORD

106530 Vit L 200 B 100 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr106532 Maxlängd: 300 cm

106531 Vit L 140 B 100 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr106532 Maxlängd: 240 cm


KOSTER MATBORD

106533 Vit L 163 B 103 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 2 Maxlängd: 253 cm

LORIENT MATBORD

119620 Gråpigment/vit L 200 B 95 H 75 Massiv furu i topp (ram och spegel), massiv furu i ben och sarg. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, artnr119611 Maxlängd: 290 cm

MINZIN MATBORD

118452 Vitpigmenterad L 80 B 80 H 75 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 110 cm

OLIVIA MATBORD

KOSTER MATBORD

106534 Vit L 120 B 120 H 76 MDF i topp och utdragsbrickor. Massivt gummiträ i ben och sarg, vitlackad. Monterad: Delvis monterad Tillägg/Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 168 cm

LANSING MATBORD

LORIENT MATBORD

119310 Vitpigmenterad L 220 B 95 H 75 Ekfanér på topp, med massiva ekkanter, MDF kärna. Sarg och ben i massiv ek.

119610 Gråpigment/grå L 200 B 95 H 75 Massiv furu i topp (ram och spegel), massiv furu i ben och sarg.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, artnr 119311 Maxlängd: 320 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2, artnr 119611 Maxlängd: 290 cm

MELVILLE MATBORD

MINZIN MATBORD

119370 Vitpigmenterad/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

119374 Brun/svart L 210 B 95 H 75 Topp i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

118450 Vitpigmenterad L 180 B 90 H 75 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr119371 Maxlängd: 310 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr119375 Maxlängd: 310 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr118451 Maxlängd: 270 cm

OLIVIA MATBORD

OLIVIA MATBORD

OLIVIA MATBORD

MELVILLE MATBORD

114080 Vit/ek L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

114082 Vit/svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

114085 Vit/ek L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr114083 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr114084 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr114083 Maxlängd: 240 cm

114087 Vit/svart L 150 B 90 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

OLIVIA MATBORD

OLIVIA MATBORD

OLIVIA MATBORD

114091 Vit/ek L 120 B 80 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

114093 Vit/svart L 120 B 80 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

114094 Vit/ek L 80 B 80 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr114084 Maxlängd: 240 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 160 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 160 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 110 cm

Mer inspiration på

ROWICO.NO

55


OLIVIA MATBORD

WITTSKÄR MATBORD

114096 Vit/svart L 80 B 80 H 75 Topp i MDF med högtryckslaminat och ben i massiv svartlackad gummiträ.

109400 Vit L 180 B 90 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 110 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2,artnr109402 Maxlängd: 270 cm

WITTSKÄR MATBORD

109403 Vit L 120 B 80 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 klaff Maxlängd: 165 cm

YUMI MATBORD

YUMI MATBORD

YUMI MATBORD

116927 Svart L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med askfaner, svartlackat, ben i svartlackad massiv gummiträ.

119200 Ek L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

119220 Vitpigmenterad L 190 B 90 H 75 Topp i MDF med ekfaner, ben i massiv ek. Lackad yta.

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr116928 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr119201 Maxlängd: 280 cm

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 , artnr119221 Maxlängd: 280 cm

ZANZIBAR MATBORD

119056 Brun/svart L 180 B 100 H 76 Massiv återvunnen furu, pulverlackad metall

Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Går att köpa till 2 ,artnr119057 Maxlängd: 270 cm

56

Mer inspiration på

ROWICO.NO

WITTSKÄR MATBORD

109416 Vit L 150 B 107 H 74 Topp i vitlackad MDF med ben och sarg i massiv vitlackad gummiträ. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Ingår 1 Maxlängd: 200 cm

ZANZIBAR MATBORD

119054 Brun/svart L 120 B 120 H 75 Massiv återvunnen furu i bordstoppen, pulverlackad metall i benen. Monterad: Nej Tillägg/Ilägg: Finns ej Maxlängd: 120 cm


BROOKLYN SIDEBOARD

BROOKLYN SIDEBOARD

BROOKLYN SIDEBOARD

DAWSON SIDEBOARD

108544 Mörkbrun B 160 D 45 H 80 Massiv lackad fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan.

108564 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 80 Massiv oljad fingerskarvad vitpigmenterad ek.

108595 Ek B 160 D 45 H 80 Lackad massiv fingerskarvad ek.

119306 Vitpigmenterad B 150 D 42 H 71 Ekfanérade paneler och skjutdörrar på spånskiva, massiva ekkanter. Massiv ek i ben och sarg.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad

FENWOOD SIDEBOARD

FILIPPA SIDEBOARD

FILIPPA SIDEBOARD

FILIPPA SIDEBOARD

118602 Svart B 160 D 42 H 79 MDF med askfaner, sarg, ben och detaljer i massiv gummiträ, svartlackad. Guldfärgade metallavslut på ben.

113736 Ek B 122 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek.

113737 Vit/ek B 122 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk.

113738 Vitpigmenterad B 122 D 40 H 85 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

FILIPPA SIDEBOARD

FILIPPA SIDEBOARD

FILIPPA SIDEBOARD

FRED SIDEBOARD

113776 Ek B 150 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek.

113777 Vit/ek B 150 D 40 H 85 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk.

113786 Vitpigmenterad B 150 D 40 H 85 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek.

117421 Vitpigmenterad/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i borstad vitpigmenterad ek, lackad. Ben i svart pulverlackad metall.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

FRED SIDEBOARD

GLENDALE SIDEBOARD

GORDON SIDEBOARD

GRAHAM SIDEBOARD

117431 Mörkbrun/svart B 170 D 42 H 79 Massiv fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Ben i svart pulverlackad metall.

118726 Vit B 160 D 40 H 75 Lackad MDF i hela kroppen, benställning pulverlackad metall, fot i mässingsfärg.

119267 Vitpigmenterad/svart B 158 D 40 H 76 Massiv furu, med sågmönster, i kombination med MDF. Benstativ i pulverlackad metall.,

118934 Vitpigmenterad B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfaner på spånskiva.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Mer inspiration på

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

ROWICO.NO

57


GRAHAM SIDEBOARD

KOSTER SIDEBOARD

KOSTER SIDEBOARD

LORIENT SIDEBOARD

118939 Brun B 160 D 40 H 75 Massiv ek och ekfanér på spånskiva.

106501 Vit B 145 D 45 H 85 Topp i vitlackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk. Går att använda som underdel tillsammans med vitrinöverdel 106504.

106521 Vit B 145 D 40 H 90 Topp i vitlackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk.

119612 Grå B 180 D 42 H 86 Massiv furu i ram och dörrar. MDF i gavel, botten, topp, och skiljepanel.

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

LORIENT SIDEBOARD

MARSHALL SIDEBOARD

MELVILLE SIDEBOARD

MELVILLE SIDEBOARD

119622 Vit B 180 D 42 H 86 Massiv furu i ram och dörrar. MDF i gavel, botten, topp, och skiljepanel.

119081 Svart B 160 D 36 H 88 Massivt gummiträ (Hevea), MDF i topp, botten och rygg. härdat glas. Underrede i pulverlackad metall.

119372 Vitpigmenterad/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner på spånskiva, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

119376 Brun/svart B 160 D 45 H 73 Plana ytor i tjock vildeksfaner, med massiva ekkanter. Underrede i pulverlackad metall.

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Ja Soft close dörr: Nej

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Ja Soft close dörr: Nej

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

MINZIN SIDEBOARD

MINZIN SIDEBOARD

WEBSTER SIDEBOARD

WEBSTER SIDEBOARD

118456 Vitpigmenterad B 116 D 47 H 76 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

118457 Vitpigmenterad B 160 D 47 H 76 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

118810 Vit B 169 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning.

118811 Vit B 124 D 42 H 87 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

WEBSTER SIDEBOARD

WEBSTER SIDEBOARD

YUMI SIDEBOARD

YUMI SIDEBOARD

118814 Grå/mörkgrå B 169 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning.

118815 Grå/mörkgrå B 124 D 42 H 87 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. T

116905 Ek B 152 D 42 H 84 Ben samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta.

52497 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 84 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. lackad yta.

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

58

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja


ZANZIBAR SIDEBOARD

119055 Brun/svart B 160 D 45 H 75 Massiv återvunnen furu, pulverlackade metall ben Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

TV-BÄNKAR

KOSTER TV-BÄNK

BROOKLYN TV-BÄNK

BROOKLYN TV-BÄNK

BROOKLYN TV-BÄNK

108584 Mörkbrun B 160 D 45 H 60 Massiv lackad fingerskarvad ek i mörkbrunt. Borstad finish på skivan. Hål för sladdar

108585 Vitpigmenterad B 160 D 45 H 60 Massiv oljad fingerskarvad vitpigmenterad ek. Hål för sladdar.

108597 Ek B 160 D 45 H 60 Lackad massiv fingerskarvad ek. Hål för sladdar.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Ja Push open låda: Nej Soft close låda: Nej

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

MINZIN TV-BÄNK

YUMI TV-BÄNK

YUMI TV-BÄNK

118460 Vitpigmenterad B 150 D 47 H 58 Lackad vitpigmenterad massiv ek. Hål för sladd.

116909 Ek B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Ett hål för sladdar.

52501 Vitpigmenterad B 152 D 42 H 60 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Ett hål för sladdar.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

106508 Vit B 125 D 42 H 56 Topp i vilackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk.1 hål för sladdar.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Mer inspiration på

ROWICO.NO

59


BROOKLYN SKÅP

BROOKLYN SKÅP

BROOKLYN SKÅP

FILIPPA VITRINSKÅP

108545 Mörkbrun B 130 D 45 H 150 Massiv lackad fingerskarvad ek i mörkbrunt.

108565 Vitpigmenterad B 130 D 45 H 150 Massiv oljad fingerskarvad vitpigmenterad ek.

108596 Ek B 130 D 45 H 150 Lackad massiv fingerskarvad ek.

113778 Ek B 81 D 40 H 140 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek oljad, stomme av spånskiva med oljad ekfaner och ben i massiv oljad ek.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

FILIPPA VITRINSKÅP

FILIPPA VITRINSKÅP

GLENDALE SKÅP

KOSTER VITRINSKÅP

113779 Vit/ek B 81 D 40 H 140 Topp i fingerskarvad massiv oljad ek, stomme i vitlackad MDF och ben i massiv vitlackad björk.

113787 Vitpigmenterad B 81 D 40 H 140 Lackad topp och stomme i MDF med ekfaner och ben i massiv lackad ek.

118727 Vit B 80 D 40 H 120 Lackad MDF i hela kroppen, benställning i pulverlackad metall.

106516 Vit B 103 D 37 H 200 Topp i vilackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Ja Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Nej

KOSTER VITRINÖVERDEL

LORIENT VITRIN

LORIENT VITRIN

MARSHALL VITRIN

106504 Vit B 148 D 42 H 120 Topp i vilackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk. Passar som överdel till Koster sideboard 106501.

119613 Grå B 95 D 42 H 185 Massiv furu i ram, dörrar och krön. MDF i gavel, botten, topp och rygg.

119623 Vit B 95 D 42 H 185 Massiv furu i ram, dörrar och krön. MDF i gavel, botten, topp och rygg.

119080 Svart B 85 D 36 H 160 Massivt gummiträ (Hevea), MDF i topp, botten och rygg. Härdat glas. Underrede i pulverlackad metall.

Monterad: Ja Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Nej

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Monterad: Ja Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

Monterad: Delvis monterad Push open dörr: Nej Soft close dörr: Nej

MINZIN VITRINSKÅP

WEBSTER SKÅP

WEBSTER SKÅP

YUMI SKÅP

118459 Vitpigmenterad B 95 D 47 H 167 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

118812 Vit B 94 D 42 H 135 Vitlackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning.

118816 Grå/mörkgrå B 94 D 42 H 135 Grålackad MDF, i hela stommen och dörrar. Massiv gummiträ i benställning. Skötselråd: Torkas med fuktad trasa, eftertorkas torr.

116906 Ek B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

60

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej Push open dörr: Nej Soft close dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja


YUMI SKÅP

52498 Vitpigmenterad B 112 D 40 H 138 Ben, samt rundade detaljer i massiv ek, övrigt i ekfanér. Lackad yta. Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

YUMI VITRINSKÅP

YUMI VITRINSKÅP

116907 Ek B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfaner. lackad yta.

52499 Vitpigmenterad B 100 D 40 H 188 Ben, dörramar samt rundade detaljer i massiv ek. Övrigt i ekfanér. Lackad yta.

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

Monterad: Delvis monterad Push open låda/dörr: Nej Soft close låda/dörr: Ja

AVLASTNINGSBORD/SKRIVBORD

GORDON AVLASTNINGSBORD

119264 Vitpigmenterad/svart L 121 B 31 H 83 Topp och hyllplan i massiv furu, plankläggning, med sågmönster. Ben i metall 15x15mm profil, pulverlackade med sandstruktur. Monterad: Nej

KOSTER AVLASTNINGSBORD

KOSTER SKRIVBORD

MINZIN AVLASTNINGSBORD

106506 Vit B 125 D 40 H 88 Topp i vilackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk.

106524 Vit B 120 D 65 H 81 Topp i vilackad MDF och stomme i massiv vitlackad björk.

118461 Vitpigmenterad B 110 D 35 H 75 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej

LORIENT AVLASTNINGSBORD

LORIENT AVLASTNINGSBORD

119616 Gråpigment/grå L 150 B 37 H 75 Massiv furu i topp, ben och ram. MDF i hyllplan och låda.

119626 Gråpigment/vit L 150 B 37 H 75 Massiv furu i topp, ben och ram. MDF i hyllplan och låda.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

YUMI AVLASTNINGSBORD

119229 Vitpigmenterad B 120 D 40 H 75 Topp i MDF med ekfanér, ben i massiv ek. Lackad yta. Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

61


BROOKLYN SOFFBORD

119595 Vitpigmenterad Lackad vitpigmenterad massiv ek

Monterad: Nej

BROOKLYN SOFFBORD

GORDON SIDOBORD

119596 Mörkbrun Lackad mörkbrun massiv ek

119263 Vitpigmenterad/svart L 50 B 50 H 52 Topp i massiv furu, plankläggning, med sågmönster. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Små justerbara svarta plastfötter

119260 Vitpigmenterad/svart L 120 B 65 H 52 Topp i massiv furu, plankläggning, med sågmönster. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Små justerbara svarta plastfötter

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Monterad: Nej

GORDON SOFFBORD

KOSTER SOFFBORD

119262 Vitpigmenterad/svart L 80 B 80 H 52 Topp i massiv furu, plankläggning, med sågmönster. Ben i pulverlackad metall i sandstruktur. Små justerbara svarta plastfötter

106511 Vit L 120 B 65 H 52 Topp i vitlackad MDF och ben och sarg i vitlackad massiv björk. Monterad: Delvis monterad

Monterad: Nej

KOSTER SOFFBORD

106525 Vit L 120 B 65 H 52 Topp i vitlackad MDF och ben och sarg i vitlackad massiv björk. Monterad: Nej

LORIENT SOFFBORD

MINZIN SOFFBORD

RUSSEL SATSBORD

119624 Gråpigment/vit L 134 B 74 H 47 Massiv furu i ben, sarg och topp. MDF i hyllplan och låda.

118454 Vitpigmenterad L 115 B 70 H 45 Lackad vitpigmenterad massiv ek.

118953 Grå/vitpigmenterad L 50 B 50 H 45 Topp i HPL, på MDF. Underrede och ben i massiv ek.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD

119270 Svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej

62

SPENCER SOFFBORD

119271 Svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD

119272 Svart L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej

GORDON SOFFBORD

LORIENT SOFFBORD

119614 Gråpigment/grå L 134 B 74 H 47 Massiv furu i ben, sarg och topp. MDF i hyllplan och låda. Monterad: Nej

RUSSEL SOFFBORD

118952 Grå/vitpigmenterad L 90 B 90 H 45 Topp i HPL, på MDF. Underrede och ben i massiv ek. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD

119273 Vitpigmenterad/svart L 120 B 60 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej


SPENCER SOFFBORD

119274 Vitpigmenterad/svart L 95 B 95 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej

THEA SOFFBORD

115109 Vit L 55 B 55 H 52 Ben i massiv vitlackat gummiträ med topp och hylla i vitlackad MDF. Monterad: Nej

SPENCER SOFFBORD

119275 Vitpigmenterad L 90 B 90 H 45 Ekfaner på MDF, ben i pulverlackad metall

Monterad: Nej

THEA SOFFBORD

115110 Vit/vitpigmenterad L 55 B 55 H 52 Ben i massiv lackad vitpigmenterad ek med topp och hylla i vitlackad MDF. Monterad: Nej

THEA SOFFBORD

115101 Vit L 90 B 90 H 52 Ben i massiv vitlackat gummiträ med topp och hylla i vitlackad MDF. Monterad: Nej

THEA SOFFBORD

115102 Vit/vitpigmenterad L 90 B 90 H 52 Ben i massiv lackad vitpigmenterad ek med topp och hylla i vitlackad MDF. Monterad: Nej

WITTSKÄR SOFFBORD

109404 Vit L 80 B 80 H 50 Massiv gummiträ och MDF i vitlack.

WITTSKÄR SOFFBORD

109405 Vit L 80 B 80 H 50 Massiv gummiträ och MDF i vitlack.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

ARMSTÖDSBRICKOR

TRAY ARMSTÖDSBRICKA

TRAY ARMSTÖDSBRICKA

103709 Svart B 46 D 32 H 1 Massiv svartlackad ek.

103716 Vitpigmenterad B 46 D 32 H 1 Massiv oljad vitpigmenterad ek.

TRAY ARMSTÖDSBRICKA

103707 Ek B 46 D 32 H 1 Massiv oljad ek.

TRAY ARMSTÖDSBRICKA

103708 Vit B 46 D 32 H 1 Massiv vitlackad björk.

KLÄDHÄNGARE

ALLAN KLÄDHÄNGARE

ALLAN KLÄDHÄNGARE

20018 Vit H 180 Svarvad gummiträ med vitlack, fot i marmor. Kromade detaljer.

40018 Svart H 180 Svarvad gummiträ med svartlack, fot i marmor. Kromade detaljer.

Monterad: Nej

Monterad: Nej

Mer inspiration på

ROWICO.NO

63


CONFETTI CONFETTI-serien är vår klassiska hallserie som finns i fyra färger. Den är mångsidig och passar i alla hem. För mer info per del se vår hemsida.

CONFETTI SKOSTÄLL

103613 Ek 103614 Vit 103615 Svart 103732 Vitpigmenterad B 80 D 30 H 40 (Ej monterad)

CONFETTI HATTHYLLA 80 CM

CONFETTI HATTHYLLA 100 CM

103600 Ek 103601 Vit 103602 Svart 103603 Vitpigmenterad B 80 D 30 H 17 (Ej monterad)

103610 Ek 103611 Vit 103612 Svart 103731 Vitpigmenterad B 100 D 30 H 26 (Ej monterad)

CONFETTI SKOSTÄLL

CONFETTI PALL, låg

CONFETTI PALL, hög

CONFETTI STEGPALL

103628 Metall/ek 103629 Metall/vit 103630 Metall/svart 103733 Metall/vitpigmenterad B 100 D 30 H 40 (Ej monterad)

103649 Ek 103650 Vit 103651 Svart 103740 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 44 (Ej monterad)

103652 Ek 103653 Vit 103654 Svart 103741 Vitpigmenterad B 35 D 35 H 75 SH 75 (Ej monterad)

103646 Ek 103647 Vit 103648 Svart 103739 Vitpigmenterad B 43 D 38 H 47 (Ej monterad)

CONFETTI BÄNK, 2 lådor

CONFETTI BÄNK, 3 lådor

103753 Ek/svart alt. 103754 Ek/ljusgrå 103755 Vit/svart alt. 103756 Vit/ljusgrå 103757 Ek/svart alt. 103758 Svart/ljusgrå 103759 Vitpigm./svart alt. 103760 Vitpigmenterad/ljusgrå B 70 D 35 H 45 (Monterad)

103761 Ek/svart alt. 103762 Ek/ljusgrå 103763 Vit/svart alt. 103764 Vit/ljusgrå 103765 Svart/svart alt. 103766 Svart/ljusgrå 103767 Vitpigm./svart alt. 103768 Vitpigm./ljusgrå B 106 D 35 H 45 (Monterad)

CONFETTI KLÄDHÄNGARE

103697 Ek 103698 Vit 103699 Svart 103752 Vitpigmenterad B 44 D 2 H 16

64

Mer inspiration på

CONFETTI BÄNK

CONFETTI HERRBETJÄNT

103773 Ek/mörkgrå 103774 Vit/mörkgrå 103775 Svart/mörkgrå 103776 Vitpigmenterad/mörkgrå B 80 D 40 H 48 (Monterad)

103631 Ek 103632 Vit 103633 Svart 103734 Vitpigmenterad B 44 D 27 H 100 (Ej monterad)

ROWICO.NO

CONFETTI KLÄDHÄNGARE

103634 Ek 103635 Vit 103636 Svart 103735 Vitpigmenterad B 59 D 59 H 178 (Ej monterad)


CONFETTI KROKLIST, 6 KROKAR

CONFETTI KROKLIST, 8 KROKAR

CONFETTI KROKLIST, 4 KROKAR

CONFETTI KROKLIST, 6 KROKAR

103670 Ek 103671 Vit 103672 Svart 103744 Vitpigmenterad B 50 D 2 H 7

103673 Ek 103674 Vit 103675 Svart 103745 Vitpigmenterad B 70 D 2 H 7

103676 Ek 103677 Vit 103678 Svart 103746 Vitpigmenterad B 44 D 2 H 5

103679 Ek 103680 Vit 103681 Svart 103747 Vitpigmenterad B 65 D 2 H 5

CONFETTI SPEGEL

CONFETTI SPEGEL

103664 Ek 103665 Vit 103666 Svart 103742 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 90

103667 Ek 103668 Vit 103669 Svart 103743 Vitpigmenterad B 60 D 3 H 150

CONFETTI HYLLA

CONFETTI NYCKELSKÅP

103637 Ek 103638 Vit 103639 Svart 103736 Vitpigmenterad B 18 D 7 H 90 (Monterad)

103785 Ek 103786 Vit 103787 Svart 103788 Vitpigmenterad B 30 D 22 H 25 (Ej monterad)

CONFETTI TAVELLIST

103643 Ek 103644 Vit 103645 Svart 103738 Vitpigmenterad B 90 D 11 H 4

CONFETTI TAVELLIST

103640 Ek 103641 Vit 103642 Svart 103737 Vitpigmenterad B 60 D 11 H 4

CONFETTI AVLASTNINGSBORD

103781 Ek 103782 Vit 103783 Svart 103784 Vitpigmenterad B 100 D 40 H 74 (Ej monterad)

Mer inspiration på

ROWICO.NO

65


MEMPHIS MEMPHIS är vår fina hallserie i massiv ek som finns i tre färger. För mer info per del se vår hemsida. MEMPHIS HATTHYLLA

Tack vare skohyllans raka avslut kan du bygga dubbla hatt- & skohyllor genom att montera två på varandra.

MEMPHIS SKOSTÄLL

119501 Ek/svart 119521 Vitpigmenterad/svart 119541 Svart B 80 D 33 H 19 (Ej monterad)

119500 Ek 119520 Vitpigmenterad 119540 Svart B 80 D 33 H 19 (Ej monterad)

SKAPA DUBBLA HATTHYLLOR ELLER SKOSTÄLL

MEMPHIS KLÄDHÄNGARE

119505 Ek/svart 119525 Vitpigmenterad/svart 119545 Svart B 90 D 39 H 180 (Ej monterad)

MEMPHIS SPEGEL

MEMPHIS SPEGEL

MEMPHIS KLÄDHÄNGARE

119503 Ek 119523 Vitpigmenterad 119543 Svart B 52 D 11 H 74 (Delvis monterad)

119504 Ek 119524 Vitpigmenterad 119544 Svart B 52 D 5 H 180 (Delvis monterad)

119502 Ek 119522 Vitpigmenterad 119505 Ek/svart B 80 D 7 H 4

MEMPHIS VÄGGKNOPP, 8 CM

119508 Ek 119528 Vitpigmenterad 119548 Svart B8D4H8

MEMPHIS VÄGGKNOPP, 12 CM

119509 Ek 119529 Vitpigmenterad 119549 Svart B 12 D 4 H 12

66

MEMPHIS SITTBÄNK

MEMPHIS GALGE

119506 Ek/grå 119526 Vitpigmenterad/grå 119546 Svart/grå B 80 D 40 H 45 (Ej monterad)

119507 Ek/svart 119527 Vitpigmenterad/svart 119547 Svart B 46 D 3 H 18

Mer inspiration på

ROWICO.NO


INSTAGRAM @rowico Följ med oss bakom kulisserna, på mässor och fotograferingar. Det är här du får lära känna oss bättre och får daglig inspiration.

PINTEREST Sök på Rowico och få inspiration till dina moodboards. Välj en kategori och hitta just din favoritmöbel.

FACEBOOK Här finns bilder, videoklipp, nyheter, tävlngar och annat som förhoppningsvis kan inspirera.


ROWICO 2019/20 MR

WWW.ROWICO.NO

Profile for Rowico

Möbelringen - Katalog 2019/20  

Katalog Norsk marknad - Möbelringen 2019/20

Möbelringen - Katalog 2019/20  

Katalog Norsk marknad - Möbelringen 2019/20

Profile for rowico