FrankBruijnis,met32jaardejongsteinde competitie, maar wel met al 15 jaar trainerservaring op zak. De supporters hoeven nog even niet te wennen aan een nieuwe speeldag, want het duel tegen Kampong wordt gewoon gespeeld op de vertrouwdezondagmiddag.

Dankbaar en trots zijn wij om bij HSC'21 als sponsor van de week het seizoen 2023-2024 in de nieuwe 3e divisie A te mogenaftrappen.

Eddy Boerhof en Martijn Wes zijn sinds 1 juli 2023 de gedreven eigenaren van Bennink assurantie- en hypotheekadviseursuitEibergen.

Wij zijn onafhankelijke adviseurs voor particuliere en zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, leningen, sparen, beleggen en pensioenen. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde verzekeraars, geldverstrekkers en banken.

Daardoor kunnen wij een objectieve inventarisatie maken voor de meest geschikte aanbieder in uw situatie, niet alleennu,maarookindetoekomst.

Bennink assurantie- en hypotheekadviseurs maakt deel uit van Bennink adviseurs en makelaardij. Al ruim 50 jaar een begripinEibergenenomgeving.Dekracht van het kantoor is de diversiteit in dienstverlening. Alles onder één dak is de veelgehoorde term die op dit kantoor van toepassing is met daarnaast de korte lijnen en de persoonlijke aandacht voor allerelaties.Zieookwww.bennink.nl.

Eddy en Martijn (met een onderbreking) zijn al vanaf 1997 collega's bij Bennink assurantie- en hypotheekadviseurs. Eddy is er werkzaam vanaf 1993 en Martijn heeft als accountmanager van een grote verzekeraar het vak ook van de andere kant bekeken. Samen met 4 gemotiveerde en met oprechte aandacht werkende medewerkers helpt Bennink assurantieen hypotheekadviseurs u bij het maken vandejuistefinanciëlekeuzes.

Ook dit seizoen wordt de verkiezing van de Man of the Match weer mogelijk gemaakt door Bouwman Transport, BMN Bouw-materialen, Noordendorp Transport, Grando Keukens & Bad Enschede en Wiha Machinefabriek.Wessel Witbreuk is bij de laatste thuiswedstrijd tegen Gemert op 28 mei 2023 uitgeroepen tot Man ofThe Match van de dag. Cenk Uguz is die dag uitgeroepen tot 'man of the match' van het seizoen

Als echte voetballiefhebbers wensen wij het 1e elftal van HSC'21 een zeer succesvol seizoen toe!

HSC'21 bekert weer niet door

Vol goede moed begon HSC'21 aan de KNVB bekerwedstrijd tegen de HarkemaseBoys.Ondanksdevakantieperiode waren toch veel toeschouwers op dit mooieafficheafgekomen.

De bezoekers begonnen de eerste 10 minuten sterk maar daarna golfde het spelopenneereninde32minuutscoorde MichaelWensingdebevrijdende1-0.Gaat het dan toch lukken, met een 1-0 voorsprong de blessuretijd in maar de scheidsrechter liet de wedstrijd voor HSC'21 net te lang doorgaan, in de 97e minuut scoorde Harkemase Boys de 1-1 en de verlenging moest eraan te pas komen.

Direct na aanvang verlenging scoorde HSC'21 de 2-1 maar daar kon men niet lang van genieten want enkele minuten later viel de 2-2. Maar in de 109e minuut viel de 3-2 en zou het dan toch lukken.

Het ongeloof sloeg toe, Harkemase Boys bleef doordrukken en scoorde alsnog in de 120e minuut de 3-3 en de genadeklap viel in blessuretijd van de verlenging en werd de eindstand 3-4 in deze bizarre bekerwedstrijd. HSC'21 weer met lege handen in een wedstrijd waar alles op en aan zat. Het boek voor de KNVB beker gaatweerdichtenopnaardecompetitie.