Page 1

GOEDE BUUR

Handig hulpmiddel bij zelfstandig wonen Erop uit gaan is goed voor mensen: het activeert lichamelijke en geestelijke processen. En het geeft niet alleen meer energie, maar biedt ook een kans om meer aan het sociale leven deel te nemen. Soms lukt dit echter niet meer zelfstandig omdat u een dagje ouder wordt of omdat uw familie niet altijd in de gelegenheid is om er samen met u op uit te trekken. Dan bieden wij u de mogelijkheid een ritje met de NiKo MAX Mobiel te plannen.

Zijn levensmotto: “Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan”, draagt er zeker toe bij dat de heer Rasch flexibel en creatief omgaat met het ouder worden en zelfstandig wonen. Een van onze thuiszorgmedewerkers, Dominique Berbiers, ontvangt positieve reacties op de inzet van MAX. “Iedereen die ik heb meegenomen in de MAX Mobiel was enthousiast. Er waren cliënten die 3 dagen een glimlach hadden na een ritje.

De enige tip die ik kreeg vanuit de wijk was, dat er nog onvoldoende bekendheid is. Veel cliënten weten niet dat ze de MAX Mobiel kunnen reserveren, met zorg of een vrijwilliger.” Hopelijk gaat dat nu snel goedkomen!

Wilt u meer informatie? U kunt zich aanmelden bij de receptie van De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25, Alkmaar. Telefoonnummer 072 – 518 5000. De receptie is geopend tussen 09.00 en 15.00 uur.

De NiKo MAX Mobiel is een elektrisch, tweepersoons voertuig en wordt ingezet om wijkbewoners en zorgvragers te vervoeren. Dit om de mobiliteit van ouderen in Alkmaar te vergroten. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan activiteiten of een boodschap, waarbij de MAX Mobiel u tot aan de deur van bestemming kan brengen. Een rit kost slechts € 1,= per enkele reis binnen Alkmaar. Voor de besturing van de MAX Mobiel zetten we vrijwilligers in. De 95-jarige heer Rasch woont in Alkmaar Zuid en maakt graag gebruik van de MAX Mobiel voor een rit naar de apotheek of de supermarkt. “Het mooie van de MAX is, dat het voertuig tot aan de voordeur kan komen. We zouden zelfs naar binnen kunnen rijden in de Albert Heijn, maar dat hebben we maar niet gedaan”, zegt de heer Rasch lachend. De heer Rasch is nog erg zelfstandig, heeft gelukkig een groot sociaal netwerk en maakt gebruik van diverse NiKo diensten, waaronder de MAX Mobiel dus. De heer Rasch met MAX Mobiel

1


WonenPlus helpt ! WonenPlus helpt ouderen en jongeren met een beperking bij het zelfstandig wonen. Met informatie en advies, klusjes in en om het huis, tuinonderhoud, boodschappen, vervoer, administratie en vele andere hand- en spandiensten. Uitgevoerd door betrokken vrijwilligers, bijgestaan door professionals. Abonnement is € 2,- tot € 4,- per maand. Voor minima is het gratis.

Uitvaartcentrum Alkmaar: Vertrouwd dichtbij

WonenPlus Alkmaar Schelfhoutlaan 4 1816 LG Alkmaar Tel. 072 – 512 27 11 info@wonenplusalkmaar.nl / www.wonenplus-alkmaar.nl

Edisonweg 15, 072 - 520 47 00, www.associatieuitvaart.nl

U doet ertoe bij behandelzorg

Ergotherapie aan huis Wilt u advies over woningaanpassingen, gebruik van hulp­ middelen, scootmobiel rijden, (aangepast) fietsen of selectie en gebruik van een rollator? Neem dan contact met ons op via: Servicecentrum Magentazorg, (072) 575 31 30. Ook voor fysiotherapie, oefentherapie, logopedie en diëtetiek.

Ben je op zoek naar een goed voedingspatroon voor een ideaal gewicht en hormoonhuishouding? Met Voedingspraktijk Edith kan ik je helpen hierin de balans te vinden. Wat gaan we doen? Tijdens het intakegesprek nemen we je voedings- en levensstijl stevig onder de loep. Vervolgens stellen we samen een Plan van Aanpak op dat tot een gewenst resultaat leidt. Nieuwsgierig? Bel of mail mij gerust om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Ontvang dan direct € 10,00 korting. Uiteraard bied ik diverse moderne mogelijkheden voor begeleiding.

T (072) 575 31 30 I www.behandelzorg.nl

www.voedingspraktijkedith.nl • voedingspraktijkedith@ziggo.nl Telefoon: 06-12086761 • Alkmaar . Heerhugowaard . Langedijk

Mantelzorger...

Even tijd voor jezelf?

Het Respijthuis Alkmaar maakt het mogelijk.

Wij staan graag voor u klaar.

Als u voor iemand zorgt is het belangrijk dat u in balans blijft. Moet u even bijtanken? Dan kan degene voor wie u zorgt tijdelijk in het Respijthuis logeren.

Wij bieden u: 24 uur logeeropvang particuliere dagopvang professionele zorg door de thuiszorg in een huiselijke omgeving mantelzorgondersteuning na een ziekenhuisopname herstellen

“Bij binnenkomst in het Respijthuis voelt het meteen huiselijk. De aankleding, de maaltijden, de tuin, de kleinschaligheid. De vrijwilligers en professionals zijn heel betrokken, ze geven je weer de nodige energie. Echt aan alles is gedacht!”

Open dag iedere eerste woensdag van de maand van 10.00-12.00 uur

Voor aanmelding kunt u contact opnemen met: Bemiddelingsbureau Zorgcirkel te Alkmaar T 072 - 518 55 63 E zorgbemiddeling.westerhout@zorgcirkel.com

Respijthuis Alkmaar: Van de Veldelaan 972 1816 PZ Alkmaar T 072 - 512 66 65 E info@respijthuis-alkmaar.nl

www.respijthuis-alkmaar.nl

Stichting Overdie Ontmoet is het ontmoetingscentrum voor de bewoners van de wijk en haar omgeving in de Overdie, haar deuren staan open voor ieder individu, groepen en verenigingen. Buurthuis Overdie Ontmoet biedt: • Zalen te huur voor bedrijven en verenigingen. • Faciliteren en organiseren evenementen. • Horecagelegenheid voor diners en borrels. • Workshops. • Avondgerechten (daghap). • Persoonlijke initiatieven. • Vrijwilligerswerk.

Stichting Overdie Ontmoet Arcadialaan 250, 1813 KN Alkmaar www.overdieontmoet.org


Persoonlijk, deskundig en dichtbij!

NiKo Thuiszorg In Alkmaar Zuid heeft Stichting NiKo inmiddels 3 locaties: De Palatijn, De Nieuwpoort en De Kooimeer. Daarnaast werkt het thuiszorgteam NiKo dagelijks aan zorg- en dienstverlening in de wijk. “We werken met een klein team, waardoor cliënten bij ons steeds dezelfde gezichten zien”, vertelt Maaike van Kootenteamcoach Wijkzorgteam. “Van klanten krijgen we vaak te horen dat het zo fijn is om niet steeds hetzelfde verhaal te vertellen wat er moet gebeuren. Ons motto is dan ook niet voor niets: persoonlijk, deskundig en dichtbij!” Het team bestaat uit verpleegkundigen en verzorgenden die veel ervaring hebben in zowel het werken in het woonzorgcentrum als in de thuiszorg.

Wat bieden wij u? Persoonlijke aandacht We weten hoe belangrijk het voor u is, dat u zelf de regie in handen houdt. Daarbij betrekken wij ook uw familie en/of andere hulpverleners. De inzet van zorg- en dienstverlening gaat uit van uw eigen mogelijkheden en uw persoonlijke wensen.

Deskundige zorg dichtbij Het thuiszorgteam werkt nauw samen met andere organisaties in de wijk. Als blijkt dat andere ondersteuning nodig is, bemiddelen we daarin. We zijn in staat snel de ondersteuning aan te passen in geval van specialistische hulp, een kortdurende opname of de behoefte aan een tijdelijk bed in onze logeerkamer.

Hulp en ondersteuning bij Persoonlijke Verzorging Heeft u tijdelijke of langdurig verzorging nodig? Bijvoorbeeld hulp bij het douchen, aankleden of elastische kousen aantrekken en hulp bij uw medicijngebruik. Onze verzorgenden helpen u bij uw dagelijkse handelingen en uw persoonlijke verzorging.

Hulp en ondersteuning bij Verpleging Ook voor medische, specialistische en 24uurs zorg kunt u bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor advies bij klachten, wondzorg, zorg na revalidatie of het geven van injecties.

Individuele Begeleiding Onze medewerkers helpen u graag bij het indelen van de dag, het maken of bijhouden van afspraken en ondersteuning bij de dagelijkse administratie en activiteiten gedurende de dag.

Meer informatie of kennismaken? Bel voor meer informatie of een afspraak gerust met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling: Telefoon: 072-518 5000 of per mail: zorgbemiddeling@stichtingniko.com

Wilt u liever langskomen? Meldt u zich dan bij de receptie van De Nieuwpoort, Prins Alexanderstraat 25. Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 15:00 uur.

Colofon Wijkblad NiKo, Goede Buur nr 7, februari 2017 is een uitgave van Stichting NiKo en wordt huis aan huis verspreid in postcodegebieden 1813, 1814 en 1815. Tekst: Miranda van Bladel, Stichting NiKo Reageren? Theo Winder T: (072) 518 5000, E: t.winder@stichtingniko.com Uitgever: Romeo Delta MultiMedia, www.romeodelta.nl Acquisitie: Daniël Schmitz Vormgever: Chris Nijhof Oplage: 12.500

3


Op de koffie

WonenPlus: meer dan uw hulp aan huis WonenPlus is meer dan uw praktische hulp aan huis. WonenPlus doet ook aan hulp bij zingeving en levensvragen. Is mijn leven betekenisvol? Waarom voel ik me eenzaam? Hoe kom ik in het reine met wat mij dwarszit? Hoe zorg ik dat ik verbonden blijf met anderen? Meestal zijn deze vragen niet oplosbaar maar de behoefte om er over te praten en ervaringen uit te wisselen is groot. Daarom bieden wij dit in het najaar weer aan voor WonenPlus abonnees. Zowel in gespreksgroepen als gesprekken aan huis. Ook voor jongeren. Wist u dat we tevens een ‘heel leuk samen winkelen’ en ‘samen uit’ programma hebben? En als u een afspraak bij een arts of naar het ziekenhuis heeft dan gaan we met u mee. Wordt abonnee! Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een informatiepakket aan. Bel met het WonenPlus servicepunt (072) 512 27 11 of kijk op www.wonenplus-alkmaar.nl

Hoe werkt het?

WonenPlus HERKENT U DAT?

Af en toe heeft uu behoefte aan een Iemand waarmee u Herkent dat? AfGoede enBuur. toe heeft u een kop koffie kunt drinken, samen kunt eten, gezellig aan een activiteit kunt deelnemen klusje Goede in huis kunt latenBuur. doen. behoefte aanof een een Stichting NiKo en WonenPlus Alkmaar bieden u hiervoor de NiKo WonenPlus pas. Hiermee kunt u gebruik van diverse Iemand waarmee u maken een kop activiteiten en diensten tegen een aantrekkelijk tarief. Het abonnement is bedoeld voor iedereen die samen in Alkmaar woont en koffie kunt drinken, kunt behoefte heeft aan ondersteuning bij wonen en welzijn. eten of gezellig aan een activiteit kunt deelnemen. We hebben hiervoor de NiKo WonenPlus pas bedacht. Hiermee kunt u gebruik maken van diverse activiteiten en diensten tegen een aantrekkelijk tarief. Het abonnement is bedoeld voor iedereen die in Alkmaar Zuid woont en behoefte heeft aan ondersteuning bij wonen en welzijn.

4

ls u een abonnement afsluit, ontA vangt u van ons een pas. Met deze pas kunt u zich aanmelden voor een maaltijd, een activiteit of een klus in huis.

ilt u meer informatie? W Neem dan contact op met onze afdeling Zorgbemiddeling, telefoon 072 – 518 53 17.

DE INHOUD VAN HET ABONNEMENT: • Een abonnement op WonenPlus Alkmaar •  2 gratis maaltijden per maand in een van onze restaurants • 2  gratis activiteiten per maand in een van onze locaties • Boodschappenservice: wij komen 1 keer per maand een boodschap met u doen (met de NiKo MAX mobiel) • Bibliotheek abonnement locatie Nieuwpoort • Jaarlijks wisselende verrassing

DE PRIJS IS €14,95 PER MAAND.


Mantelzorger dat word je niet

Mantelzorger in Alkmaar Mantelzorger dat word je niet, dat overkomt je. Wanneer je zorgt voor een chronisch ziek of gehandicapt familielid, vriend of buurman kun je deze uitspraak waarschijnlijk bevestigen. In Nederland verleent één op drie volwassen zorg aan een naaste die ziek is of extra hulp nodig heeft. Kortom, u bent of kent al snel iemand die mantelzorger is. Ook binnen de gemeente Alkmaar zijn veel mensen die naast hun werk en andere activiteiten zorgen verlenen aan een naaste. De gemeente waardeert dit zeer en heeft in het beleid opgenomen om extra aandacht te schenken aan al deze mensen in de vorm van waardering en ondersteuning. Versterken Dit wordt steeds belangrijker vanwege een toenemend aantal mensen dat zorg nodig heeft en omdat het eigen netwerk eerder benaderd moet worden voor hulp. Versterken van de ondersteuning aan mantelzorgers is een van de thema’s waar de gemeente mee bezig is. Mantelzorgers zodanig ondersteunen dat ze het ook kunnen volhouden, dat is het doel. Het Mantelzorgcentrum is het centrale punt is waar u terecht kan met al uw vragen rondom mantelzorg. Zij zijn de wegwijzers voor mantelzorgers zodra die bij hen aankloppen.

Vormen van steun Er zijn veel verschillende vormen van hulp die kunnen worden geboden: informatie, advies en begeleiding, cursussen en workshops, ontmoetingen, het mantelzorgcompliment, een adempauze en praktische ondersteuning. Daarbij wordt geprobeerd de steun zover

Vrijwilligerswerk

mogelijk af te stemmen op uw situatie. Zo kan een mantelzorgmakelaar allerlei zaken voor u uitzoeken en regeltaken van u overnemen. Begeleiding kan via een vrijwilliger waarmee u zorgen kan delen of activiteiten kan ondernemen. Voor een korte adempauze of verlichting van de zorg zijn er meerdere mogelijkheden zoals: vrijwilligers thuis, het respijthuis en laagdrempelige dagopvang. Voor meer informatie over de verschillende vormen aan ondersteuning kunt u terecht op de website van het Mantelzorgcentrum www.mantelzorgcentrum.nl.

Meer weten over mantelzorgondersteuning? Dan kunt u dagelijks terecht bij het Mantelzorgcentrum, dat bereikbaar is via: http://www.mantelzorgcentrum.nl of bel 0725627618 E-mail: info@mantelzorgcentrum.nl

Gezelligheid en het sociale contact

In woon- en zorgcentra De Nieuwpoort, De Kooimeer en De Palatijn zorgen we ervoor dat onze bewoners zich thuis voelen. Daarnaast zorgen we ervoor dat ouderen (buurtbewoners) zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Dit doen we door het leveren van professionele (thuis)zorg, het bieden van een gezonde maaltijd in onze restaurants, huishoudelijke hulp of deelname aan gezellige activiteiten.

Naast deskundige zorg dichtbij, vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We leren graag de mensen persoonlijk kennen. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de dienstverlening die we bieden. Door de inzet van onze vrijwilligers voegen we net dat beetje extra aandacht toe om het verschil te maken voor de zorgvrager. Sandra Zeeman, vrijwilligerscoördinator vertelt: “Op vrijdagochtend gaat er bijvoorbeeld een vrijwilliger met een groep bewoners koffie drinken in het restaurant van de locatie Nieuwpoort. Dit gaat om bewoners die normaal niet komen, maar door het gezelschap van een vrijwilliger wel komen. De

vrijwilligster zorgt voor de koffie en thee en staat borg voor gezelligheid en het sociale contact. Daarnaast hebben we veel bezoekvrijwilligers. Ondanks alle activiteiten die georganiseerd worden, zijn er toch bewoners die eenzaam zijn. Omdat ze weinig bezoek krijgen of geen behoefte hebben aan deze activiteiten in groepsverband. Voor hen proberen we dan een bezoekvrijwilliger te regelen die kan komen koffiedrinken, een praatje maken, wandelingetje of boodschappen doen. Net waar de bewoner behoefte aan heeft.”

Wilt u ook vrijwilliger worden? Stichting NiKo is altijd op zoek naar nieuwe enthousiastelingen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij vrijwilligerscoördinator Sandra Zeeman via telefoon 06 - 21496619, bereikbaar op dinsdag, donderdag en vrijdag of per email s.zeeman@stichtingniko.com.

5


Verbouwing

Bouwwerkzaamheden Verbouwing in De Nieuwpoort Afgelopen januari is gestart met de verbouwing van locatie De Nieuwpoort. De locatie wordt aangepast aan de huidige tijd en klaargemaakt voor de komst van nieuwe bewoners. Eind 2018 zullen de bewoners van De Kooimeer in De Nieuwpoort en de nog te bouwen aanleunwoningen gehuisvest worden. De Kooimeer sluit begin 2019 haar deuren. Wat er met het gebouw gaat gebeuren is nog niet bekend. De verbouwing wordt in fases uitgevoerd en wijkbewoners zullen weinig merken wat er binnen gebeurd. Wel zult u als buurtbewoner enige overlast ervaren van het verkeer dat het verbouwen met zich meebrengt.

Op de 2e etage boven de receptie wordt een nieuwe stiltecentrum gerealiseerd. Voor alle gezindten wordt de mogelijkheid geboden om er diensten te houden. De maximale capaciteit is gepland op maximaal 30 bezoekers.

Restaurant Erasmus in De Nieuwpoort Vanaf 27 februari tot eind juli zal het restaurant gesloten zijn. Er wordt een alternatief restaurant in de Klein Zwitserland zaal van De Nieuwpoort opgezet. Hier vinden zowel de activiteiten als de middag- en avondmaaltijd plaats. Helaas is deze zaal aanzienlijk kleiner. Daarom is het raadzaam om na 27 februari tijdig bij de gastvrouw te reserveren. Met buurtbewoners die vaste klanten zijn, wordt contact opgenomen om de verandering door te spreken. Sfeerimpressies van het nieuwe stiltecentrum

Sfeerimpressie van het vernieuwde restaurant

De bibliotheek De bibliotheek wordt tijdelijk gesloten van 14 mei tot eind juli. De nieuwe bibliotheek is na de verbouwing terug te vinden in het vernieuwde restaurant.

De toegang tot De Nieuwpoort Vanaf 14 mei tot medio december zal de hoofdingang van De Nieuwpoort tijdelijk te vinden zijn halverwege het hoofdgebouw, daar waar hij vroeger was.

Sfeerimpressie van de nieuwe hoofdingang

6

Meer informatie Wij zullen omwonenden eventueel op de hoogte houden via een aparte nieuwsbrief.


Gemakkelijk en vertrouwd

Maaltijdservice Thuis Als u moeite heeft om zelf een gezonde maaltijd te bereiden, bieden de koks van Stichting NiKo u de mogelijkheid om incidenteel, regelmatig of dagelijks thuis te genieten van een dagverse koude of warme maaltijd. De maaltijden worden door ons bij u thuis bezorgd. Gemakkelijk en vertrouwd. Wat bieden we? Onze maaltijden zijn vers. De koks koken de maaltijd traditioneel en per individuele klant op bestelling. Het aanbod van de maaltijden varieert dagelijks en per seizoen, zodat u op uw eigen persoonlijke menukaart kunt kiezen uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ook als u een speciaal dieet volgt of individuele wensen heeft. Bijvoorbeeld liever meer/minder groente dan aardappelen of gemalen voeding. Tijdens de feestdagen kunt u zelfs genieten van een feestdagenmenu.

Wijze van bezorgen Uw maaltijden worden dagelijks rond 12.00 uur bij u thuis bezorgd in een gesloten disposable verpakking. Hiermee wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Eten van de maaltijden De warme maaltijd kunt u direct na bezorging consumeren. Gekoelde maaltijden dient u te verwarmen in bijvoorbeeld een magnetron. Mits gekoeld kunt u deze maaltijd nog 1 dag na bezorging in de koelkast (maximaal 70c) bewaren.

Meer informatie of bestellen? Neem vrijblijvend contact op met de receptie van locatie De Nieuwpoort, telefoon 072-518 5000. U kunt ook telefonisch een menu keuzeformulier aanvragen.

Overdie Ontmoet Het nieuwe buurtcentrum Overdie Ontmoet aan de Arcadialaan 250 in Alkmaar heeft op 14 december 2016 officieel haar deuren geopend. Ons doel? Het verbinden van de wijk, haar omgeving en haar bewoners. Naast het realiseren van verbinding heeft Overdie Ontmoet de ambitie het leven van de bewoners in de wijk en de omgeving te verbeteren. Wij willen de schakel zijn tussen de verschillende culturen en groepen in onze samenleving. Het nieuwe buurtcentrum huist in de oude kleuterschool De Driesprong en is door onze betrokken vrijwilligers volledig opgeknapt en van alle benodigde faciliteiten voorzien. Mede dankzij de gemeente, onze vrijwilligers en vele betrokken sponsoren kan Overdie Ontmoet haar klanten en de wijkbewoners in de toekomst in betaalbare ruimtes faciliteren. Binnenkort wordt de agenda ingevuld en kunt u er terecht voor een leuke activiteit, cursus en zelfs een warme maaltijd. Naast de activiteiten, bent u In het cafe van Overdie Ontmoet van harte welkom voor een kopje koffie, thee, of een drankje. In het sfeervolle cafĂŠ kunt u samen met uw wijkbewoners even bijpraten. Wilt u meer informatie over Overdie Ontmoet? Neem dan contact op met Fadel Lakhdar, telefoon: 072-2204764 of mobiel: 06-23824722

7


Uw dag zinvol besteden? Kom naar De Zilvermeeuw! In de regio Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk bieden we vele aansprekende activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking, chronische ziekten of niet aangeboren hersenletsel. U krijgt daarbij de hulp en begeleiding die noodzakelijk is. Ook bij het aanvragen van een indicatie kunnen wij u helpen. Indien nodig kan het vervoer geregeld worden. Afhankelijk van uw vraag, bieden we: - Creatieve activiteiten - Bewegings en ontspannende activiteiten - Kookactiviteiten - Computer en educatie - Arbeidstraining en begeleid werken De Zilvermeeuw biedt ook diverse therapieën en trainingen zoals: - Afasietraining (afasie behandelgroep afasie taalgroep, SMTA, afasie muziekgroep) - Medische fitness - Cognitieve training (geheugentraining, leren omgaan met veranderingen, aangaan van sociale contacten) - Partnergroepen - Psychosociale hulpverlening (onder andere verliesverwerking) Voor meer informatie of aanmelding: Ank Hes, 072-5751090 of Popko Noordhuis, 072-5671374 www.dezilvermeeuw.st-er.nl

Wanneer Wanneer uu psychiatrische psychiatrische klachten klachten 0ndervindt, 0ndervindt, biedt biedt ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord Wanneer u psychiatrische klachten 0ndervindt, biedt ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord Wanneer u psychiatrische klachten 0ndervindt, biedt gespecialiseerde behandeling. Zowel ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord gespecialiseerde behandeling. Zowel thuis thuis als als in in ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord verzorgingshuizen. gespecialiseerde behandeling. Zowel thuis als in verzorgingshuizen. gespecialiseerde behandeling. Zowel0ndervindt, thuisbiedt als inbiedt Wanneer u psychiatrische klachten Wanneer u psychiatrische klachten 0ndervindt, verzorgingshuizen. Wanneer u psychiatrische klachten 0ndervindt, biedt verzorgingshuizen. ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord Ook de Nieuwpoort ouderenpsychiatrie van GGZ Ook woonwoon- en en zorgcentum zorgcentum deNoord-Holland-Noord Nieuwpoort werkt werkt ouderenpsychiatrie van GGZ Noord-Holland-Noord gespecialiseerde behandeling. Zowel thuis als in werkt gespecialiseerde behandeling. Zowel thuis als in samen met GGZ Noord-Holland-Noord. samen met GGZ Noord-Holland-Noord. Ook woonen zorgcentum de Nieuwpoort gespecialiseerde behandeling. Zowel thuis als in werkt Ook woon- en zorgcentum de Nieuwpoort verzorgingshuizen. verzorgingshuizen. verzorgingshuizen. samen samenmet metGGZ GGZNoord-Holland-Noord. Noord-Holland-Noord. Ook woon- en zorgcentum de Nieuwpoort werkt Ook zorgcentum de Nieuwpoort werkt werkt Ookwoonwoon-enen zorgcentum de Nieuwpoort samen met GGZ Noord-Holland-Noord. samen met GGZ Noord-Holland-Noord. samen met GGZ Noord-Holland-Noord.

“Wanneer het nodig is, “Wanneer nodig “Wanneer het nodig is, staat mijnhet behandelaar “Wanneer het nodig staat behandelaar staatmijn mijn behandelaar “Wanneer het nodig is, is, voor mij klaar” “Wanneer het nodig is, staat mijn behandelaar staat behandelaar voormijn mijklaar” klaar” voor mij staat mijn behandelaar voor mij klaar” voor mij klaar” voor mij klaar”

Samen Samen met met uw uw behandelaar behandelaar zoekt u een manier om zoekt u een manier om Samen met uw behandelaar Samen met uwbehandelaar behandelaar Samen met Samen metuw uw behandelaar uw klachten te verminderen. uw klachten te verminderen. zoekt ueen eenmanier manier om zoekt zoekt om zoektuuueen eenmanier manierom om uw klachten te verminderen. uw klachten te verminderen. uw klachten teuw verminderen. uw klachten verminderen. Samen mette behandelaar zoekt u een manier om Voor Voor meer meer informatie informatie kunt kunt uu contact contact opnemen opnemen met: met: uw meer klachten te verminderen. Voor informatie kunt u contact opnemen met: Voor kunt u contact opnemen met: met: Voormeer meerinformatie informatie kunt u contact opnemen Voor meer informatie kunt u specialist contact opnemen Sylvia Smit, verpleegkundig GGZ Sylvia Smit, verpleegkundig specialist GGZ met: Sylvia Smit, specialist GGZ Sylvia Smit, verpleegkundig specialist GGZ GGZ 088 65 010 Sylvia Smit, verpleegkundig specialist 088 65 65 65verpleegkundig 010 Sylvia Smit, verpleegkundig specialist GGZ 088 65 65 010 088 65 65 010 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: s.smit@ggz-nhn.nl 088 65 65 010 s.smit@ggz-nhn.nl s.smit@ggz-nhn.nl 088 65 65 010 s.smit@ggz-nhn.nl s.smit@ggz-nhn.nl Sylvia Smit, verpleegkundig specialist GGZ s.smit@ggz-nhn.nl 088 65 65 010 www.ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl s.smit@ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl www.ggz-nhn.nl

Van Alckmaer voor Wonen Van Alckmaer zet zich in voor een duurzame relatie met de bewoners. Zij waarderen ons vanwege onze persoonlijke benadering. Van Alckmaer zet bewoners op één. De medewerkers van Van Alckmaer staan voor u klaar. U bereikt ons via vanalckmaer.nl of bel ons op (072) 541 03 40.

Van Alckmaer is een corporatie met ruim 2500 woningen in Alkmaar. Wij zijn een maatschappelijk betrokken en klantgerichte organisatie. Wij verhuren woningen en zetten ons bovendien in voor het behoud van monumenten.

Duurzame projecten Duurzame monumenten Duurzame innovatie Duurzame relatie met bewoners

www.vanalckmaer.nl

Wijkblad Stichting NiKo - februari 2017  

Stichting NiKo in Alkmaar bestaat uit het humanistisch Woon- en Zorgcentrum De Nieuwpoort, het Rooms Katholieke Zorgcentrum De Kooimeer en h...

Advertisement