Page 1

Energi til livet - en ny måde at få motion på Gratis motions- og motivationsforløb hos ROFI/Ringkøbing og Omegns Firmaidræt – 10 uger i efteråret 2013

KOM OG HØR MERE! Onsdag den 28. august 2013 kl. 18.30 ROFI-hallen, lokale 4, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing Hør inspirator Bobby Croshaw fortælle, hvorfor motion er vigtig for sundheden, når vi skyder det nye motionstilbud ”Energi til livet” i gang.

Ringkøbing og Omegns Firmaidræt


Energi til livet - en ny måde at få motion på

Mere overskud i hverdagen

10 ugers gratis forløb med motion

Har du lyst til at få motion og opleve glæden ved, at selv en lille smule motion kan give energi og overskud i hverdagen? Så er efterårets nye gratis motionstilbud – ”Energi til livet” - i ROFI/Ringkøbing og Omegns Firmaidræt noget for dig.

”’Energi til livet” foregår 1 gang om ugen i ca. 2 timer, og forløbet kører i 10 uger i efteråret 2013. I de 10 uger vil du også få informationer om motion, kost og motivation.

Lyst til at leve lidt sundere og mere aktivt?

Forløbet skydes i gang onsdag den 28. august 2013 kl. 18.30 i ROFI-hallen med et motiverende oplæg af inspirator Bobby Croshaw.

”Energi til livet” ønsker at give børn, unge og voksne lyst og motivation til at deltage i spændende og varierede motionsaktiviteter. Der tages hensyn til, hvad den enkelte deltager kan – og om du fx har nogle skavanker eller udfordringer, der kræver særlig opmærksomhed.

www.rofi.dk

Prøv anderledes motion i det fri

I ”Energi til livet” vil du opleve, at der er mange forskellige og også sjove måder at få motion på. Du vil få frisk luft og oplevelser i naturen, og du vil prøve mange kendte motionsformer, men også nogle helt nye. Sponsor

”Energi til livet” er for dig, der: • • • • • •

er barn, ung eller voksen i Ringkøbing eller omegn ikke nødvendigvis er vant til at motionere har lyst til mere overskud og aktivitet i hverdagen har brug for et kærligt skub og ny motivation for at komme i gang med at leve sundere kunne tænke dig at prøve forskellige motionsformer og opleve byen og naturen fra nye vinkler måske har nogle småskavanker eller udfordringer, der skal tages hensyn til i forhold til motion

Ringkøbing og Omegns Firmaidræt Kirkevej 26 • 6950 Ringkøbing • Tlf. 97 32 24 55 E-mail: rofi@rofi.dk • www.rofi.dk

Rofi energi til livet  

Energi til livet

Rofi energi til livet  

Energi til livet

Advertisement