Page 1

Een kijkje achter de schermen Op basis van feedback van klanten en onze visie op beleggen in de toekomst wordt momenteel een nieuwe site ontwikkeld. Bekijk hier alvast de eerste webpagina’s.

Vanaf 2 april 2013 live! Let op: Getoonde functionaliteiten kunnen nog wijzigen of later live gaan.


Robeco Quick Course Via Robeco Quick Course leert u meer over zaken als ‘Wat is een beleggings­ fonds?’, ‘Hoe hou ik een beleggingsportefeuille bij?’ en ‘Inflatie: geld wordt minder waard’. Interessante informatie voor zowel de beginnende als ook de meer ervaren belegger.


Fondsselector Met een paar muiskliks selecteert en vergelijkt u de Robecofondsen die voor u interessant zijn. Denk aan vergelijkingen op basis van risico & rendementsverhouding, Morningstarratings of gerealiseerd rendement.


Beleggingskansen Wij geven onze visie op actualiteiten in de markt en vertalen die naar kansen voor u. Denk aan thema’s als ‘energie en infrastructuur’ of ‘gezonde levensstijl’. Wij schetsen op een eenvoudige, overzichtelijke manier trends in de markt, het gevolg daarvan en de beleggingskansen die dat oplevert.


Portefeuillescan Met onze portefeuillescan hebt u altijd een goed inzicht in uw portefeuille. De scan laat o.a. zien wat uw behaalde rendement is, uw spreiding over de verschillende beleggingscategorieĂŤn en sectoren, en welke fondsmanager er voor u aan de slag is.


Portefeuillescan details Vanuit de overzichtspagina klikt u eenvoudig door naar de uitgebreide informatiepagina over het betreffende onderwerp. Hier krijgt u meer inzicht, handige tips en links naar onze eerder genoemde Robeco Quick Courses. Zo stelt u straks zelf een geschikte portefeuille samen die past bij uw persoonlijke situatie.

Sectorverdeling


Beleggersforum Overleg en discussieer met andere beleggers, ervaren of minder ervaren. Op het beleggersforum ontdekt u vanaf april 2013 wat hun visie op de markt is of hoe zij hun portefeuille samenstellen.

‘Vol in aandelen of niet?’

‘Wie heeft goeie tips voor inkomensgenererende fondsen?’

‘Wat is het effect van de herverkiezing van Obama op US Premium Equities?’

Een kijkje achter de schermen  

Een kijkje achter de schermen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you