Vakantie nabij hulshorst

Page 1

Geniet van natuur & cultuur in Hulshorst

Ons vakantiepark ligt in Harderwijk en dicht bij Hulshorst, dé ideale vakantiebestemming in Nederland! Vanaf Bungalowpark Het Verscholen Dorp is het een kwartiertje rijden naar Hulshorst. Niet alleen ligt Hulshorst dicht bij het Hulshorsterzand, de Veluwe en het Veluwemeer, maar het is ook een beeldig dorp op zichzelf. Geniet van de prachtige natuur, ontdek culturele activiteiten en laat je culinair verwennen in de lokale restaurants. Ons natuurrijke vakantiepark dicht bij Hulshorst biedt rust, ruimte en faciliteiten zoals een buitenzwembad, een speeltuin en een tennisbaan. Kies uit diverse chalets, bungalows en lodges en ervaar de charme van Hulshorst.

Ontdek & ontspan in Hulshorst⤵

Naast de aanwezige faciliteiten op het park, is Hulshorst zeker de moeite waard om te ontdekken

Vanaf ons park ben je binnen 8 minuten rijden of 20 minuten fietsen op Strand Horst Dit is een prachtige recreatieplek aan het Veluwemeer Hier kun je zwemmen, zeilen, windsurfen, kajakken en meer Er is een lang zandstrand om te ontspannen Voor een extra dosis ontspanning kun je de dag afsluiten bij beachclub Telstar, waar je kunt genieten van een lekker drankje op het strand

Binnen 20 minuten rijden bereik je het Hulshorsterzand, een uitgestrekt heidegebied dat deel uitmaakt van de Veluwe. Hier kun je genieten van diverse landschappen en het staat vooral bekend om de zandverstuivingen. Deze zandvlaktes geven het gebied een unieke uitstraling en bieden tevens de mogelijkheid om wilde dieren te observeren en vogels te spotten.

https://www.verscholendorp.com/vakantiepark-hulshorst

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.