Page 1


SUMARI 1065

RdR

P.3

Activitats infantils i música protagonistes de la Festa Major pàg. 4

L’art i la vida de Lorca omplen la Plaça del Molí pàg. 6

Ripollet, ‘Kapital’ de la música amb H.E.A.T., Tribade, Gatillazo, Xiula i Wax&Boogie pàg. 8 Bona participació a les curses i la resta d’activitats esportives pàg. 14

Gegants, Diables, bèsties i el Mercat de la Vinya llueixen la tradició pàg. 10 La Prèvia de l’Aresta fa una celebració festiva i reivindicativa pàg. 15

Paraules Guies Serveis Comercial

pàg. pàg. pàg. pàg.

17 18 22 23


P.4

RdR

FESTA MAJOR 2019

Bona música, actes d’entitats molt consolidats i més Mercat de la Vinya Malgrat les dates els principals actes van comptar amb bona participació La Festa Major arribava el més aviat que ho pot fer. I això es va notar als carrers on hi havia menys gent que en altres edicions, però no hi havia poca. Els veïns van respondre a un programa d’actes ampli i inclòs en l’Any Scènica. Els actes més multitudinaris ho van tornar a ser. Els actes més consolidats van omplir una celebració on les novetats també van tenir una bona acollida. El Mercat de la Vinya creix amb més propostes, la prèvia arrela, el programa infantil es consolida i els clàssics esportius i tradicionals no fallen. L’alcalde, JM Osuna, feia dilluns una valoració de la festa molt positiva. Es mostrava satisfet pel model de festa que deixa la Comissió que tanca el seu cicle enguany i per la participació, “veiem que la gent s’organitza les vacances per estar aquí durant la Festa Major”. Mirant al futur veu bé que la nova comissió afronti el debat de les dates, “malgrat sigui per deixar-ho tot igual”. L’assistència en aquesta edició serà útil per valorar. Osuna afegeix que cal seguir insistint també “en la descentralització, cal anar un pas més enllà”. En aquesta edició s’estrenava un protocol contra les agressions sexistes i es tanca amb una bona valoració. “S’han fet intervencions, la rebuda ha estat bona i no hem registrat cap cas greu”, explicava el regidor Oriol Mor.

Tarda de ball a la plaça Joan Abad amb Duo Fitness 8 D. Rúa

Atraccions a la fira 8 D. Rúa

Celebració Holi als Pinetons 8 F. Rigat

Bàsquet 3x3 8 D. Rúa


RdR

P.5

Pregó emotiu per l’art i la joventut

Ona Osuna i Llorenç Àlvarez, els pregoners 8 D.Rúa

L’alcalde va donar la benvinguda en el pregó 8 D.Rúa

El pregó va estar dedicat a les arts escèniques i va ser un reconeixement a la joventut. Els pregoners van oferir un espectacle conjunt tendre i elegant. El patinador Llorenç Àlvarez va agrair l’acollida del CPA Ripollet, “el millor club de patinatge de la península” i va afirmar que “ni l’art ni l’esport tenen gènere, tothom els pot gaudir”. Per la seva banda, la cantautora Ona Osuna va afirmar que “una persona sense art és una persona sense ànima” i va reivindicar que cal més suport a l’educació artística. Van tancar l’acte amb Osuna tocant la cançó pròpia ‘It’s been a year’ i Àlvarez ballant com millor ho sap fer, amb els patins.


RdR

P.6

FESTA MAJOR 2019

L’art i la vida de Lorca omplen la Plaça del Molí El castell de focs artificials va marcar l’inici dels actes de dissabte a la nit. Poc després dels darrers coets, la Plaça del Molí es va anar omplint de gent per gaudir d’una proposta convocada per diversos col·lectius locals i que va tornar a homenatjar la figura de Federico García Lorca. Les ballarines de flamenc locals Noelia España i Sílvia Mor van oferir un emotiu espectacle de dansa i música acompanyades per la guitarra de Juan Gallardo i la veu de Laura Marchal. Després de “El silenci de Lorca” va sortir a l’escenari Alberto San Juan. Amb “Nueva York en un poeta”, l’actor va recuperar l’experiència que Lorca va viure al seu viatge a Nova York i va recitar algunes de les poesies recollides al llibre “Un poeta en Nueva York”. San Juan va signar el llibre d’honor de l’Ajuntament, on va escriure les següents paraules: “Por un mundo en el que valga igual ser mujer, hombre, blanco, negro, chino, ateo, religioso y lo que a cada uno le dé la gana. Y si es un poquito de todo mezclado, mucho mejor. Merci por invitarme. Salud y República.”

Alberto San Juan recitant a Lorca 8 A.Puertas

Silvia Mor en acció 8 A. Puertas

Espectacle Big Drums al pati del Centre Cultural 8 D. Rúa

Concert d’havaneres a la plaça Joan Abad 8 F. Rigat

Festival flamenc 8 A.Puertas


RdR

P.7

Espectacular concert de Wax&Boogie a la plaça Clos 8 A.Puertas

Drew Davies 8 A.Puertas

Ple al Concert de Festa Major 8 D. Rúa

El grup The Thandals van posar la música en el confeti

8 A. Puertas

Vermut musical al Xiringo del COP 8 A. Puertas


P.8 P.4

RdR

FESTA MAJOR 2019

Ripollet, ‘Kapital’ de la música amb H.E.A.T., Tribade, Gatillazo, Xiula i Wax&Boogie Música en directe mai falta. Amb estils diversos i en espais diferents. Ja dijous van sonar grups locals i Pirat’s Sound Sistema. Era l’avantsala de les nits d’alt voltatge que es viurien als Pinetons. Amb més públic el divendres i el diumenge que el dissabte. Va ser un gran èxit el Ripollet Rock, amb H.E.A.T. al capdavant i el concert de Kanyapollet amb Gatillazo i la presència d’Evaristo. El cantant va signar al llibre d’honor de l’Ajuntament: “Por lo que se ve ya firma cualquiera en un libro de honor. Qué sé yo! Un saludico pa’l pueblo de parte del orejas”. També va destacar l’estrena en directe del tema dels Wild Mamas ‘Ripollet Kapital’ que van cantar acompanyats d’altres músics locals. Tribade dissabte i dos bones nits de concerts al Xiringo del COP, que enguany s’incorporava al programa oficial, van completar l’oferta dedicada al públic més jove. Però va haver més música. A la plaça del Molí bon espectacle de flamenc divendres i dos gran concerts infantils amb Xics and Roll i sobretot Xiula Big Band en el confeti infantil. També molt destacat el concert de Wax and Boogie a la plaça Clos malgrat que l’escenari era insuficient i l’espai va quedar petit davant de tanta qualitat. Vermuts musicals, balls amb orquestra, havaneres i Cimarron al Concert de Festa Major van ser altres propostes sobre els escenaris abans dels concerts de Confeti de dilluns. On The Txandals van posar la cloenda a un cartell de qualitat.

Xics & Roll 8 D. Rúa

Pulmon Beatbox al Xiringo 8 A.Puertas

Evaristo de Gatillazo 8 F. Rigat

Tribade als Pinetons 8 A. Puertas

Wild Mamas i altres músicas locals cantant el tema ‘Ripollet Kapital’ 8 A.Puertas


RdR

Vermut musical 8 D. RĂşa

P.9

Xiula Big Band al confeti infantil 8 A.Puertas

Gran concert de H.E.A.T 8 F. Rigat

Pirat’s Sound Sistema 8 F. Rigat


P.10

RdR

FESTA MAJOR 2019

Gegants, Diables, bèsties i el Mercat de la Vinya llueixen la tradició La Festa Major no seria la mateixa sense els actes tradicionals. Un any més, la Cercavila Infernal amb els Diables va tornar a omplir els carrers dissabte a la nit convidant als més valents a ballar sota les espurnes. El tret de sortida de la cercavila van ser els versots que de nou van fer un repàs polític, cultural i social del que ha succeït durant tot l’any amb la visió àcida i crítica que caracteritza els Diables de Ripollet. Una entitat que enguany ha celebrat el 20è aniversari del Poll Foll, bèstia que va participar de totes les activitats organitzades pels Diables durant la festa. L’espectacular castell de focs artificials, creat per l’artesà del foc Manolo Osuna, va tornar a deixar bocabadat l’immens públic que es va reunir prop del Parc dels Pinetons. Tampoc van faltar els carretons ni la matinal de cultura popular de diumenge, on els mateixos Diables van convidar diverses bèsties de foc i els Gegants de Ripollet van pujar rambles amunt per ballar al so de la música dels grallers locals, que celebren ja el 10è aniversari. Les tradicions també van estar ben presents al Mercat de la Vinya que va vendre més de 4000 tiquets i que enguany va estrenar noves activitats. Van destacar el showcooking, magistralment executat per l’Albert Jané i la Mercè Carrillo, i la trepitjada, recuperada com a proposta lúdica i didàctica. Amb més contingut sembla que caldrà repensar l’espai i la distribució en futures edicions.

Trepitjada de raïm 8 D. Rúa

Showcooking 8 D. Rúa

Baixada de carretons 8 A.Puertas

Encesa final de la cercavila infernal 8 A. Puertas

Castell de focs 8 A.Puertas

Versots 8 A.Puertas


RdR

Festa dels animals 8 D. Rúa

P.11

Ballada de sardanes 8 D. Rúa

Exposició de fotos conjunta d’Acció i AFOCER 8 F. Rigat

Exhibició de vehicles clàssics 8 A. Puertas

Cercavila dels Gegants 8 A. Puertas


P.12

RdR

FESTA MAJOR 2019

Es consolida l’oferta infantil amb gran èxit del correaigües El programa d’activitats destinat al públic infantil i familiar troba cada any més i millor resposta. Queda lluny el temps on la millor proposta infantil era la fira d’atraccions. Ara es pot gaudir de la festa dibuixant, pintant, tocant instruments musicals, llegint, escoltant contes, estrenantse en un concert, fent fotos i jugant. Sobretot jugant amb propostes diverses ubicades a diferents carrers i places. I si un acte ha fet les delícies dels més menuts en aquesta edició ha estat el correaigües. Multitudinari, sota un sol espatarrant i amb major col·laboració dels veïns, que s’hi han bolcat. L’aigua queia des de les finestres i venia i anava per tot arreu, també sortia aquest cop, i per primera vegada, de la boca de la Xamuskina. Tanmateix bona participació el dilluns a la gimcana de l’Estel, amb una vintena d’equips de totes les edats. Perquè cal destacar que l’oferta infantil ha arribat als nadons i també a propostes per gaudir junts tota la família.

Jocs gegants 8 D. Rúa

Correfoc Infantil 8 A.Puertas

Grafiti 8 D. Rúa

Correaigües 8 A.Puertas

Participants a la gimcana de l’Estel 8 A.Puertas

Cercavila de colors amb Rhythm’n’Moyo 8 A. Puertas


RdR

P.13

Gimnàstica amb nadons 8 D. Rúa

Espectacle al Holi 8 F. Rigat

Gimcana del Tenis Taula 8 D. Rúa

Hora del conte 8 D. Rúa

Taller de maquillatge d’Amics del Teatre 8 D. Rúa


P.14

RdR

FESTA MAJOR 2019

Bona participació a les curses i la resta d’activitats esportives Els aficionats a l’esport són els més matiners de la Festa Major. Dissabte més de 160 ciclistes van obrir el programa amb la cursa de BTT als Pinetons. En un nou circuit els més ràpids van ser Jaume Casals i Claudia Montagut en la cursa de 20km i Ruben Diez i Lidia Garcia en la de 10km. Poc després començava el torneig de bàsquet 3x3 on van participar 24 equips. Diumenge van ser més de 450 participants a la Cursa Popular. Els més ràpids van ser Víctor Doblas i Esther Cruz als 10km i Sofian Haddouti i Sara Beltran als 5km. Pel que fa als tornejos de Festa Major, al Poliesportiu es van resoldre les finals dels de pàdel i tenis. I la Rambla va acollir novament el d’escacs. Al municipal s’estrenava la nova gespa artificial i el CF Ripollet guanyava al Sabadell Nord per un contundent 5 a 1. La gimcana del tenis taula i l’exhibició d’acrobàcies i dansa del Bunkay a la plaça Joan Abad van arrodonir una oferta esportiva ja tradicional i que manté una alta participació local i de fora.

Inici de la Cursa Popular 8 D. Rúa

Cursa BTT als Pinetons 8 D. Rúa

Gimcana d’acrobàcies del Bunkay 8 D. Rúa

Bon partit del CF Ripollet 8 D. Rúa

Torneig d’escacs 8 F. Rigat


RdR

P.15

La Prèvia de l’Aresta obre la festa amb una celebració festiva i reivindicativa Correbars 8 D.Rúa Punxa discos als Pinetons 8 A.P.

Txupinasso a la prèvia 8 A.Puertas

Nit de festa a la prèvia 8 A.Puertas

Per tercer any consecutiu la Festa Major es va allargar un dia més i ho va fer per davant amb la Prèvia organitzada pel Col·lectiu Popular l’Aresta. La celebració es va obrir amb un manifest que va reivindicar una Festa Major lliure d’agressions sexistes, feminista i LGTBI i el ‘txupinasso’ va donar pas a una nit de concerts amb la participació dels grups locals Buscando el Duende i Nawlins. L’escenari de la Plaça del Molí també va comptar amb la festa dels Pirat’s Sound Sistema i les punxadiscos Ixentes i el ripolletenc Pimentito Becerra. Tanmateix, una activitat que sembla que s’ha consolidat i que esdevé un punt de trobada per al públic jove després de les vacances. Els que no es van retrobar a la prèvia ho van fer l’endemà en un altre clàssic per als joves, el Correbars. Una activitat que caldria evitar que morís d’èxit, un any més es van esgotar els tiquets, i estudiar formes d’organització per impedir que esdevingui en un ‘botellón’. L’afluència de gent es va fer notar també a la zona dels Pinetons on es van situar els xiringuitos de les entitats i la fira d’atraccions, que va tornar a omplir el recinte firal.


P.16

RdR

FESTA MAJOR 2019

#FMRipollet 2019 Dona la teva opinió de la Festa Major Trobaràs l’enquesta a revistaderipollet.cat. També ens pots donar la resposta amb aquesta pàgina. Porta-la a la nostra redacció (C/Sol,35)

Què t’ha semblat la Festa Major?

Quin és l’acte que més t’ha agradat?

Què afegiries al programa?

Posa nota de l’1 al 10

Canviaries la data de la Festa Major?

Altres suggeriments


RdR

Anuncis per paraules ES VEN ¡GRAN OPORTUNIDAD! LOCAL EN VENTA. Semisótano a 20 mts Rbla. Sant Jordi, 200 mts + posibilidad de altillo. Ideal taller, almacén, trastero, guardamuebles, coches, etc. T. 654.91.39.42 (de 13 a 15h) Se vende piso en Cerdanyola reformado para entrar a vivir. Zona Los Abetos. 3 habitaciones. PV. 179.000€ T. 620.07.57.83

S’OFEREIX Cédulas, Certificados energéticos, Inspecciones ITE: T: 677.41.28.29 Señora para limpieza y cuidado personas mayores con experiencia. T. 663.13.44.87 Auxiliar de enfermería se ofrece para cuidar personas mayores con referencias y experiencia, o para cualquier trabajo en fábrica. T. 689.82.58.53. Me ofrezco como estilista profesional a domicilio. T. 662.45.08.23 Se ofrece señora para trabajar con personas mayores, interna. T. 660.98.72.11

Me ofrezco para servicio doméstico fija o fines semana. T. 644.32.88.06 Chica con experiencia para cuidar personas mayores, interna. T. 632.94.27.06 Chica se ofrece para cuidar personas mayores. T. 688.22.81.66 Chica se ofrece para cuidado personas mayores, interna. T. 602.01.97.95 Chica responsable y con experiencia para cuidado personas mayores y limpieza. T. 604.26.71.64 Chica para cuidar personas mayores o limpieza. Interna o externa. Disponibilidad inmediata. T. 632.732.862 Chica para cuidado mayores y limpieza. Interna o externa. T. 633.17.90.61 Chica para canguro o cuidado mayores. T. 698.51.45.09 Chica con experiencia para cuidar personas mayores. T. 631.82.58.37

P.17

60 cèntims € la paraula i surt durant 4 setmanes. Més informació al 93 691 21 12

Trabajar en casas, con experiencia. T.697.27.81.13 Se ofrece jardinero con amplia experiencia. T. 606.99.29.83 Para cuidar personas mayores, interna o por horas. T 605.59.07.40 Señora se ofrece para cuidar personas mayores. T. 698.88.39.45 Señora con experiencia y responsable se ofrece para cuidar personas mayores y limpieza. T: 689.82.58.53 Para cuidado personas mayores, preferiblemente interna. T. 612.50.80.33 Busco trabajo de cuidado personas mayores, limpieza, canguro y camarera. T: 651.35.77.21 Electricidad, fontanería, lampistería en general y pequeños arreglos del hogar. Particular y económico. T: 617.81.99.59

ES NECESSITA Necesitamos un oficial de 1ª con experiencia en electricidad, fontanería, calefacción y aire acondicionado y un ayudante con carnet de conducir. T.653.91.30.16

ES LLOGA Espai La Palma, es lloga local per celebracions o reunions. T: 620.472.772 Nou Espai Polivalent www.LaBobilaRipollet.co m + de 140 m2 per a festes, reunions... Completament equipat. T: 93.461.95.44 Espai polivalent de Ripollet. Carrer Monturiol. Gran sala interior i gran pati exterior. Barbacoa. T: 646.27.32.90 Espai polivalent El tren. Es lloga per celebracions, reunions... I ara altre local amb parc de boles. 619.62.96.24 (Facebook) Trasters en lloguer de 5,5m2 a 10m2. Zona centre (C/ Afores, 12) T: 93.586.44.01/ 676.97.02.60

ALTRES Videncia y tarot, consultas presenciales por teléfono, por visa, terapia de relajación. Con mi videncia y la ayuda de mis guias te puedo ayudar. T: 93.586.52.09 Araceli.


P.18

RdR

GUIA DE SALUT, BELLESA I NUTRICIÓ

Recuperar el cabell després de l’estiu Després de l’estiu, platja i sol arriba el moment de començar la preparació capil·lar. No et perdis els consells per a recuperar la cabellera després de l'estiu. Recupera la bona alimentació Recuperar la rutina alimentària ens ajudarà a començar la nova temporada, sense laments i a sentir-nos de nou bé amb el cos i el cabell. Per a evitar la caiguda capil·lar i potenciar la lluentor de la cabellera, aposta per incorporar en la teva rutina aliments amb vitamines H i B5 com el germen de blat, cereals o gelea reial. La soia i les proteïnes d'origen animal també tenen un paper important perquè fomenten la creació de queratina, ajudant a enfortir el cabell.

seguim és una cabellera castigada i sense lluentor. Acudeix al teu saló de confiança per a eliminar les puntes obertes i cremades, estaràs posant la primera pedra perquè la teva cabellera llueixi radiant aquesta tardor. També pots aprofitar per a realitzar un tractament professional hidratant o reconstituent perquè la volta a la rutina de la teva cabellera sigui encara millor.

recuperació de la fibra capil·lar. El seu valor resideix en la seva dosi concentrada d'hidratació i altres agents que actuen per a potenciar la vitalitat de la cabellera per dins i per fora. Alguns exemples: Ampollas Rescate 1 Minuto, de Pantene, Elvive Total Repair 5: ampollas milagro stop puntas abiertas o la mascareta de Regeneració Extrema Absolue Kératine, de René Furterer.

Visita a la perruqueria per a tallar les puntes No es tracta de tallar en sec, però sí de sanejar la cabellera. A vegades ens resistim massa a tallarnos les puntes per a tenir el cabell més llarg i l'única cosa que acon-

Utilitza productes capil·lars de rescat La fi de l'estiu a vegades necessita solucions extremes, per això les marques cosmètiques han llançat diferents productes capil·lars que suposen una gran ajuda en la

Condicionador a cada rentat El teu cabell necessita un plus d'hidratació després del període estival. Cada vegada que et rentis el cabell, utilitza condicionador, així guanyaràs en hidratació. ! Redacció /AMIC


Tornada a l’escola Després de setmanes de desconnexió, toca tornar a la rutina. No només els nens, sinó també els pares i mares, els avis i àvies, el personal de l’escola... Els infants són els que normalment acusen més aquests canvis, perquè han de tornar a adaptar-se a nous horaris i reprendre hàbits i rutines que han sigut oblidats durant l’estiu. A més dels llibres, la roba nova i el material escolar, necessitaran posar a punt els seus necessers del menjador i d’activitats esportives, i adquirir una partida extra de llet, cereals, tovalloletes i cremes del bolquer, per aquells que vagin a l’escola bressol. És habitual sentir cansament, decaïment i més somnolència en les primeres setmanes. Això ho passen ells igual que nosaltres. En aquests casos, un complex vitamínic o algun preparat amb gelea reial us ajudarà a començar el dia amb més energia i a què no flaquegin les forces a mesura que aquest passa. L’adaptació a la rutina serà més ràpida i al nostre cos no li faltarà de res. Des de Farmàcia Els Pinetons us volem ajudar a fer aquesta posada a punt i us regalem una motxilla per compres en productes de parafarmàcia i dietètica infantil (consulta les bases a la farmàcia o a la nostra pàgina de Facebook). Feliç tornada a tots i totes! Ànims i molta energia per afrontar aquest nou curs!


P.20

RdR

GUIA DE LA LLAR

Quan decoreu amb coixins... Si us agrada decorar amb molts coixins, aquí teniu alguns consells per crear varietat en el conjunt sense caure en la monotonia. • Mides i formes: una de les maneres de crear varietat és utilitzant coixins de diferents mides, grans i petits, però sense exagerar. Una altra alternativa és variar les seves formes. Ja siguin quadrats, rodons, cilíndrics, i desenes de formes diferents. • Teles i textures: algunes teles

comunes amb què es fan coixins són xenilla, lli, pana... però pot utilitzar-se gairebé qualsevol tela, fins i tot teixits a mà. L’important és que la textura no sigui tan diferent i vagi d’acord a l’estil de la decoració. • Llisos i estampats: sempre és bo combinar teles llises i estampades en colors semblants a joc amb la resta dels elements de l’ambient sense desentonar. ! Redacció /AMIC


GUIA DEL MENJAR

Pa de pessic de fruites a la paella

Ingredients (per 6-8 persones): • 4 ous • 150 g de sucre • 150 g de farina • 1 sobre de llevat • 1 llauna de fruites variades en almívar o qualsevol altre fruita • 15 cl d'oli de gira-sol • caramel líquid Elaboració: Triar una paella d'uns 30 cm d'ample. Posar sucre i caramel·litzar lentament a foc suau. Escórrer la fruita i començar a coure a la paella amb el foc mitjà baix. A part, barrejar els ous, la farina i el llevat tamisats, el sucre i l'oli. Batre bé i quan la fruita estigui ja caramel·litzada abocar a sobre la barreja. Posar a foc baixet durant 25-30 minuts i tapar. Passat el temps donar la volta i coure durant uns 4 minuts més. Retirar del foc i deixar refredar. Podeu servir amb gelat per sobre.

RdR

P.21


P.22

REVISTA DE RIPOLLET C/ del Sol, 35 - 08291 Ripollet Tel. 93 691 21 12 Fax. 93 594 71 06 revistaderipollet@gmail.com www.revistaderipollet.cat Edita: Associació Ràdio Ripollet. Direcció: David Rúa Redacció: Anna Puertas i Ferran Rigat. Col·laboradors: Ángel Esteve, Joan Puig, Joana Raja, Jaume Sariol i Jordi Porras. Columnistes: Kàtia G. Samper, Nicolás Castellano, Ramon Martos, Pius M. Gassó, Eloi Isern i Jordi Allepuz. Col·laboradors polítics: Jacint Padró, Alberto Castro, Josep Gabarra, Víctor Diéguez, Jordi Soldevila, Valentí Nieto, Nicolás Romero, Iolanda Bethencourt. Direcció comercial: Anna Rifà. Administració: Núria Raja. Disseny: Sergi Jiménez. Impressió: Gramagraf sccl. Dipòsit legal: B-34345-85. La revista no es fa responsable ni és solidària amb les opinions dels col·laboradors. Amb la col·laboració de:

RdR Telèfons d’interés Aigua (avaries) Ajuntament Alcohòlics Anònims Ambulàncies Urgències mèdiques Ambulatori CAP I Ambulatori CAP II Urgències CAP II Ambulatori Pinetons Autobusos Font Autobusos Sarbus Biblioteca Bombers (Urgències) Butà Centre Cultural Comissaria Mossos Comissaria (urgències) Correus Creu Roja (Oficines) Deixalleria Fecsa/Endesa (avaries) Funerària Gas (avaries) Oficina de Català Parròquia S.Esteve Policia Local Revista de Ripollet Ripollet Ràdio Serveis Socials Taxis Teatre Auditori Veterinària (Urgències)

902 250 370 93 504 60 00 93 317 77 77 061 112 93 594 64 20 93 594 21 11 93 594 22 16 93 594 65 37 93 580 18 18 93 580 67 00 93 586 42 30 112 93 725 62 77 93 504 60 25 93 592 46 00 112 93 691 62 02 93 691 61 61 93 586 32 03 800 760 706 93 580 97 10 900 750 750 93 586 45 73 93 692 15 85 93 504 60 06 93 691 21 12 93 594 20 48 93 504 60 07 93 692 58 23 93 580 91 92 689 51 65 10

Farmàcies de guardia DV. 30 AGOST ROVIRA Passeig de Cordelles, 64 (Cerdanyola) DS. 31 AGOST RIZAL (9 a 21 h) c/ Rizal, 1 D (Rip.) SANT ANDREU (9 a 21 h) c/ Sant Andreu, 4 (Rip.) MERINERO (21 a 9 h) Ctra. Barcelona, 130 (Quatre cantons) DG. 1 SETEMBRE RIZAL (9 a 21 h) c/ Rizal, 1 D (Rip.) SANT ANDREU (9 a 21h) c/ Sant Andreu, 4 (Rip.) ORIGEN (21 a 9 h) c/ Picasso, 1 (Fontetes) DL. 2 SETEMBRE SANT ANDREU c/ Sant Andreu, 4 (Rip.)Cerd.) DM. 3 SETEMBRE TORRENTS Diagonal, 30 (Mercat Serraparera Cerd.) DC. 4 SETEMBRE HIDALGO Rda. Cerdanyola, 1 (Pl. de la C) DJ. 5 SETEMBRE RINCÓN C/ Magallanes, 4 (Ripollet)


RdR

P.23

Guia Comercial ADVOCATS Advocats Ripollet: 615 95 97 94 Inter-Alia: 93 586 35 15 Mònica Abelló: 93 592 19 47 ANIMALS I VETERINÀRIA Clínica Veterinària Gosbet:93 580 71 67 Pinetons veterinària: 93 463 86 45 ASSEGURANCES Nonell i Canals: 93 580 58 52 ASSESSORIES I GESTORIES AC Gestión Empresarial: 93 691 85 39 Gestoria Carreter Felip: 93 594 60 14 Gestoria Franco: 93 692 46 62 Lozoya & Joher: 93 594 90 80 Noves Gestions: 93 592 23 13 ARQUITECTES Artecnic: 680 10 12 51 AUTOESCOLES Tatchepol: 93 691 77 79 BARS I CAFETERIES Bar l’Olivera: 602 120 930 CENTRE AUDITIU OIR+: 93 692 90 90 CENTRE DE IOGA Samsara: 629 34 79 63 ENSENYAMENT English Torras: 93 580 66 48 FARMÀCIES Els Pinetons: 93 691 70 59 Rizal: 93 586 30 04 FISIOTERAPEUTES Fisiosalut: 93 692 76 24 INFORMÀTICA Bitland Computers: 93 691 71 79 INSTAL. ELÈCTRIQUES I CALEFACCIÓ Alpe Instal·lacions: 610 44 21 25 Instaldou: 653 91 30 16 OFTALMOLOGIA C. Oftalmológico Ripollet: 93 592 13 35 ODONTOLOGÍA Clínica dental Gilmart: 93 580 55 82

Clínica dental Mayo: 93 691 67 18 Clínica dental Molí: 93 692 63 18 Clínica dental Neus Solé: 93 691 64 53 Clínica Dental Ripollet: 93 692 75 54 ÒPTIQUES Vision Prix: 93 692 90 90 PERFUMERIES Basilio Catalán: 678 43 68 43 Perfumeria Heri: 93 691 11 32 PERRUQUERIA I ESTÈTICA Fanny Dou: 93 002 80 76 Gemuna Perruquers: 93 592 02 86 PERSIANES Persianas domésticas: 93 742 63 19 PSICOLOGIA,PEDAGOGIA I LOGOPÈDIA Creixent Entre Rialles: 679 87 71 21 Gabinet Bocàlia: 645 55 59 10 Psicòleg JA Pastor de Pablo: 93 580 84 19 Psicòloga Meritxell Colell: 93 691 23 73 PUBLICITAT Revista de Ripollet: 93 691 21 12 REFORMES Antoni Canals: 679 48 86 51 Carbó Projectes: 699 51 09 39 Joaquim Saló: 678 01 50 12 Paños Rodrigo: 93 586 46 16 Pinturas Basilio: 616 78 13 99 RESIDÈNCIES El meu avi: 93 592 01 26 RESTAURANTS Can Martí: 93 591 27 34 La Mar Chica: 93 692 05 01 Los Abetos: 93 692 11 48 ROSTISSERIES Ca L'Elvira: 93 592 08 91

Anuncia’t a la nostra guia. Truca al 93 691 21 12


Profile for Revista Ripollet

Revista de Ripollet 1065  

1065.- Publicada el 29 d'agost de 2019

Revista de Ripollet 1065  

1065.- Publicada el 29 d'agost de 2019

Advertisement