Page 1

MARKEDSKENDSKAB

Analyse GRAFISK DESIGN

STRATEGI

FOTOGRAFI

medierådgivning

sparring

WEB ILLUSTRATIONER

INDKØBSAFTALER

KREATIVITET

IDEUDVIKLING

TEKST

Tryk

INNOVATION

SOCIALE MEDIER

OUTSOURCING BETYDER FRIHED


VI HAR GJORT DET KOMPLICEREDE HELT ENKELT WiCON er et partnerbureau, som kan varetage hele eller dele af marketingfunktionen for dig, således at du kan koncentrere dig om andre områder af din virksomhed og o ­ ptimere dine kernekompetencer og personale. Det betyder frihed for dig til at gøre det, du gør bedst. Og imens kan vi analysere dit marked, dine konkurrenter og dine målgrupper, udarbejde en medieplan, producere materiale, genforhandle dine aftaler og meget andet, der gør din markedsføring endnu skarpere.

Vi præsenterer her vores 3 mediepakker: BUSINESS FREELANCE

BUSINESS PLUS

BUSINESS PRO

Sparring og medierådgivning Firmarådgivning Pressemeddelelser Indkøb af mediematerialer Grafisk design/layout Ad Hoc

Sparring og medierådgivning Rådgivning af genforhandlinger Indkøbsaftale på medieløsninger Viderestilling af annoncesælgere Fri support. Kundemøde hver måned Fast mediekonsulent 12 mdr.

Sparring og medierådgivning Rådgivning af genforhandlinger Indkøbsaftale på medieløsninger Viderestilling af annoncesælgere Fri support Månedlig statistik Kampagne “feed back” Hjælp til reklamationer Kundemøde hver måned Fast mediekonsulent 12 mdr.

Alle opgaver ud over Business freelance afregnes jf. aftale

TIMEPRIS FRA

550,-

Yderligere opgaver/møder afregnes på timepris Individuelle supportaftaler udarbejdes med kunde

PRIS PR. MDR. FRA

1.100,-

Yderligere opgaver/møder afregnes på timepris Individuelle supportaftaler udarbejdes med kunde

PRIS PR. MDR. FRA

3.300,-

VI HAR HELT SIKKERT Pris: 15.000 EN MEDIEPAKKE, DER PASSER DIG Læs mere på www.wicon.dk

Gennemgang af mediestrategi Udarbejdelse af medieplan Udarbejdelse af reklamebudget pr. medieplan/budget

VI SKABER GENNEMSKUELIGHED I DIN ANNONCERING OG OPTIMERER DIN MARKEDSFØRING UDEN AT MISTE ­SYNLIGHED OG EFFEKT


VORES STYRKE I OUTSOURCING KOMMER VORES KUNDER TIL GODE VED HELE TIDEN AT VÆRE MARKEDSORIENTERET OG BEDST PÅ KVALITETEN

WiCON - ALTID PERSONLIGT ENGAGEMENT Kender du dit marked? Dine konkurrenter? Har du en markedsføringsstrategi? Har du de bedste indkøbsaftaler? De bedste leverandører og de bedste priser? Stemmer dit visuelle udtryk overens med virksomhedens profil? Får du det bedste ud af din annoncering? Er din hjemmeside opdateret? Er din hjemmeside tidsvarende og kan den det, den skal? Har du styr på de medier, der passer bedst til dit produkt? Kan du sige ja til ovenstående, har du ikke brug for os. Men kan du ikke, så skulle du måske tale med os og se, om vores løsninger er noget for dig. Det koster ikke noget. Med WiCON er du sikret personligt engagement, Danmarks skarpeste indkøbsaftaler og et netværk, der leverer ­professionelle løsninger inden for alt marketing med rabataftaler til fordel for dig og din virksomhed. WiCON ­outsourcer løsningerne til et netværk af leverandører, som tilbyder kvalitetsprodukter med fokus på kundens ­værdier. Skal du f.eks. have en facebookside, e­ n hjemmeside (eller opdatering af eksisterende hjemmeside) eller tryksager, kan din virksomhed opnå besparelser helt op til 40%.

Per Bjergager Winkel Medierådgiver og indehaver


WiCON er et dansk ejet selskab med fokus på rådgivning af ­medieløsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark. WiCON tilbyder banebrydende løsninger indenfor outsourcing og danske virksomheder opnår mere strategisk markedsføring - herunder løsninger med fokus på medie- og budgetplanlægning. WiCON tror på udviklingen i danske virksomheder. Derfor arbejder vi ikke med inhouse løsninger. Vores netværk af leverandører er ­markedsorienterede og unikke indenfor deres felt. Noget vores kunder opnår direkte effekt af med det samme: Høj service og professionelle løsninger. Medierådgivning tilfører din virksomhed bedre resultater, uden ­budgettet bliver større og synligheden og kendskabet bliver mindre. Vores mediepakker er målrettet alle virksomheder uanset brance, antal ansatte og omsætning. Velkommen til WiCON

OUTSOURCING BETYDER FRIHED

WiCON · Messingvej 54A · 8940 Randers SV · T: 2222 1280 · info@wicon.dk · wicon.dk

Wicon