Page 1

WHAT WORKS IN SWEDEN WORKWEAR COLLECTION 2018


SVERIGES GRØNNE GULL Skoger dekker nesten 70% av Sveriges areal og sørger for fornybar energi i tillegg til bygningsvirke og pakkematerialer som også er fornybare. Forskning i nanocellulose vil kunne gi oss treverk like hardt som kevlar - mye hardere enn stål. I nær fremtid vil vi kanskje også se bilchassier laget av treverk. I ProJob sin 2018- katalog, har vi gått dypt inn i de Vermlandske skoger, nærme grensen til Norge. Her blir et stort skogsområde ryddet med hjelp av de nyeste av maskiner, og furustammene blir veid, målt og sortert på kvalitet. Når et parti er klargjort, er det som regel allerede solgt, transport til sluttdestinasjon bestilt, og det er på vei til et oppsamlingssted.

NY SERIE GIR VALGFRIHET OG PRIORITET PRIO-serier er en helt ny serie arbeidsklær hvor vi gjennom store volumer og smarte innkjøp kan tilby klær i høy kvalitet til en betydelig lavere pris. Vi har i tillegg hatt fokus på å kunne tilby PRIO i et bredt spekter av farger, slik at du kan velge en fargetilpasset kleskode for din bedrift. Sjekk ut PRIO på side 100!

2


PROJOB 2018 INNHOLD

TRÆR BYGGER LANDET Med tre som hovedmateriale i bygging av småhus og i økende grad store bygningsstrukturer, er byggeprosessen ikke bare basert på fornybart materiale, men også klimasmart og bærekraftig, siden produksjonen av massivt tremateriale har en ekstremt lavt karbonavtrykk i forhold til for eksempel murstein, betong, glass og stål.

• • • • • • • • • • • • • • • • • •

OM PROJOB

05

MILJØ OG ETIKK

06

MATERIALE

08

FARGETEMA

10

VARSELKLÆR

12

FLAMMEBESKYTTELSE

46

BYGG OG ANLEGG

54

TRANSPORT OG SERVICE

80

PRIO

100

KJØKKEN OG RESTAURANT

124

FUNKSJONSKLÆR

134

PROFIL

152

ACCSESSOARER

170

OUTLET

182

FARGETEMA INDEX

196

ARTIKKELINDEX

218

VASKEINSTRUKSJON

224

STØRRELSESGUIDE

226

FORBEHOLD VEDRØRENDE DENNE KATALOGEN Priser i denne katalogen er veiledende. Moms, frakt, og andre utgifter som f.eks. kostnader for merking kommer i tillegg til angitte priser. Projob Workwear reserverer seg mot eventuelle prisjusteringer med bakgrunn i faktorer utenfor vår kontroll, som endringer i råvare- eller produksjonspriser, valutaforandringer etc. Vi reserverer oss mot trykkfeil og avvik i fargegjengivelser.

3


4


VI NÅR NYE HØYDER GJENNOM Å BEHOLDE KONTAKTEN MED MARKEDET.

Ergonomi. Funksjon. Kvalitet. Kanskje tar du våre kjerneverdier for gitt. Det krever en hel del for å nå det nivået som dagens håndtverkere og arbeidere forventer seg og det krever ennå mer å få den som har valgt et spesielt merke til å teste noe nytt. Vi på ProJob må være litt bedre for å kunne konkurrere med de store merkene, helt enkelt. Det er en utfordring vi gjerne tar.

ProJob opererer fra den Svenske vestkysten og vi er en liten men effektiv og ung bedrift som i høy grad lever i symbiose med de som selger våre produkter. Dersor får vi rask innputt fra markedet. De som selger våre arbeidsklær er ofte like dedikerte når det gjelder ProJob som det vi selv er. Vår produktutvikling foregår i et lite men kompetent team med hyppige besøk på våre fabrikker i Asia. Vi sparer ikke på meterialer og detaljer da vi ønsker så innfri forventningene i markedet. Det er viktigere for oss å bli oppfattet som nr 1 i kvalitet enn i markedsposisjon.

5


VI JOBBER FOR DE SOM JOBBE FOR OSS! KRAV TIL LEVERANDØRER - CODE OF CONDUCT

New Wave anser å viser respekt for ulike lands juridiske standarder så vel som internasjonale organisasjoners syn på grunnleggende rettigheter som er viktig for kunder og leverandører. New Wave skal være ansvarlig for sin virksomhet i Europa så vel som i resten av verden. Vi gjør våre etiske og moralske synspunkter klar til enhver tid, så vi vet at det gir effekt i vår langsiktige utvikling og virksomhet. Code of Conduct er i bruk på alle fabrikkene som er involvert i produksjonen av New Wave’s produkter. Samtidig som vi er klar over de ulike juridiske og kulturelle betingelser for fabrikkene på ulike steder, sier den Code of Conduct grunnleggende standarden som alle fabrikker må leve opp til om de ønsker å gjøre forretninger med New Wave. Code of Conduct er en avtale som New Waves leverandører må inngå og følge. Den sier at leverandører må jobbe i henhold til loven og la New Wave besøke i sine fabrikker og gi i fra seg data ved regelmessige kontroller. De etiske retningslinjene inneholder elementer som ingen diskriminering, ikke barnearbeid, lønn og arbeidstid, arbeidsforhold og frihet til å bli med fagforeninger.

MILJØ

Produksjon og frakt har stor innvirkning på miljøet. Bortsett fra Seger’s fabrikk i Sverige og Toppoint fabrikk i Holland, eier New Wave ingen produksjon. New Wave samarbeider tett med sine leverandører når det gjelder miljøspørsmål og Code of Conduct er nevnt ovenfor inneholder krav om kjemiske restriksjoner laget av av Sveriges tekstil importører kjemisk guide som at leverandørene må følges. Våre leverandører må sørge for at deres leverandører streber etter å redusere bruken av

ARBEIDSFORHOLD

For New Wave er arbeidsmiljøet og hvordan de ansatte behandles hos leverandørene kan mest definitivt inkluderes i begrepet miljø. New Wave’s ansatte utfører kontinuerlige kontroller for å sikre, for eksempel, at ingen produkter er laget av barnearbeidere. New Wave’s leverandører har undertegnet en avtale som gir en garanti for at ingen barn er ansatt i produksjonsprosessen, i samsvar med FNs konvensjon om rettigheter Child1. Innkjøperene og våre kjøpsavdelinger arbeider aktivt for å sikre tilfredsstillende arbeidsforhold i fabrikkene som New Wave driver business. I flere tilfeller har konsernet donert ulike typer verneutstyr til fabrikker i utviklingsland. Selv om New Wave gjør omfattende kontroller, er det vanskelig å garantere

6

jomfruelig råmateriale, utslipp av ”unaturlig” materiale, avfall, luftforurensning samt forbruk av energi og friskt vann. Bortsett fra Sverige, har New Wave etablert kjøpskontorer i Kina, Bangladesh og Vietnam. På disse kjøpskontorene, skal våre ansatte sørge for at leverandørene lever opp til New Wave’s krav når det gjelder kvalitet, miljø og arbeidsforhold. New Wave sender prøver fra produksjonen til uavhengige institusjoner, som IFP Research og SGS, for å sikre at produktene ikke inneholder noen forbudte materiale. New Wave gjør kontinuerlig innsats for miljøforbedringer i den ordinære produksjonen. Konsernet har tidligere avviklet mesteparten av bruken av klor bleking til fordel for bleking med hydrogenperoksid. New Wave invisterer betydelige ressurser i å sikre at visse kreftfremkallende AZO fargestoffer ikke brukes. Leverandører har også blitt oppfordret til å bruke mekaniske krymper i stedet for kjemisk form stabilisering, for å unngå formaldehyd rester som kan forårsake allergi. New Wave organiserer transport fra det fjerne Østen mellom ulike selskaper så mye som mulig. New Wave undersøker for tiden muligheten for transport med tog i stedet for lastebiler i Bangladesh. New Wave bruker knapt flyleveranser i det hele tatt, med mindre leveransen er svært viktige.

ØKO-TEX STANDARD 100

De fleste av ProJob produkter er også sertifisert i henhold til Øko-Tex standard. Dette betyr at miljøhensyn er tatt under produksjonen og at klærne ikke inneholder skadelige stoffer. Mer om Øko-Tex kan bli funnet på www.oeko-tex.com

at ingen barnearbeid og at arbeidsforholdene er alltid tilfredsstillende. På uanmeldte besøk, bruker New Wave noen ganger leger for å sikre at ingen barn arbeider i produksjonen.

ETIKK

New Wave ønsker også å spille en aktiv rolle i å bygge et bedre samfunn for de som arbeider i produksjonsanlegg hvor konsernets kolleksjoner blir produsert. Et eksempel på dette er New Wave School, et utdanningsprogram for mer enn 250 barn i Jue Xi i sørlige Kina. I Finland, samarbeider New Wave med Unicef, ved å donere noen av sine salgsinntekter av visse produkter til organisasjonen.


7


MATERIALE

8


BOMULL

Bomull er et mykt og behagelig naturmateriale. Det er isolerende og ventilerende. Fordelen med bomull er at den ikke smelter når den utsette for flammer og gnister og at den er flammehemmende. Vår tunge bomullstwill er ekstra kraftig og slitesterk. Dette er mulig da vi selv er med og styrer utviklingen fra fiber til siste forberedelse.

POLYESTER/BOMULL

Kombinasjonen av bomull og polyester har vist seg å være perfekt da det gjelder å få plagg med lang levetid. Bomullens pusteegenskap kombineres med polyesterens slitesterke og farger gjør at plagg polyester/bomull holder formen og fargen lengre. Klær i polyester/ bomull er derfor et utmerket valg for hardt arbeid som krever mye av både bæreren og plagget.

Pro Dry™ er materialet som man bærer nærmest huden. De transporterer fukt og slipper igjennom den til det yttre laget. Med Pro Dry™ slipper man ha fuktige og kjølige plagg mot kroppen.

MATERIALEDETALJER VENT AIR er vind- og vanntett med puste-funksjon. VENT AIR holder kroppen tørr og sval, samtidig som det beskytter mot værets makter. Materialet består av trekomponents hightec-vev, et funksjonelt materiale som på baksiden er belagt med en beleggning, samt en vannavstøtende behandling på yttersiden. ® ®

Cordura er varemerke for et ekstremt slitesterkt polyamidmateriale. Det er tre ganger sterkere som vanlig polyamid, opp til syv ganger sterkere enn bomull og enda tynt og smidig. Vi bruker det framforalt som forsterkning på steder som utsettes for hard slitasje. ®

YKK er et markedsledende varemerke på glidelåser. Produktene holder høy kvalitet og setter standarden for andre aktører på markedet. Pro Thermal™ er materialet som gir effektiv isolering mot både varme og kulde. Materialet kjenner av og kvitter seg med overflødig varme samtidig som de holder unøding kulde ute. Pro Thermal™ holder kroppstemperaturen på en jevn og behagelig nivå hele dagen.

Pro Vent™ er materialet med høy ventilasjon. De slipper ut fukt og overflødig varme. De står imot regn, snø og vind. Pro Vent™ er motstandsdyktig, beskyttende materiale som bæres ytterst.

Pro Tec™ er materialet som gir et effektiv beskyttelse mot yttre innvirkninger. De er meget holdbar, rive- og slitesterke. Pro Tec™ passer for ekstremt stressende arbeid i røffe miljøer.

3M ScotchliteTM personlig reflekterende materiale gir økt synbarhet i mørket og ved dålig sikt. Materialet reflekterer lysende hvitt når det belyses av lyskasterne til en bil, også når brukeren befinner seg ved side av veien. 3M Scotchlite reflekterende materiale for beskyttelsesklær overskrider den høyeste reflekskategoreien i den europeiske standarden for reflekterende beskyttelsesklær, EN471, samt alle strenge brukertester som inngår i standarden.

Coats epic har satt en ny standard på trådmarkedet. Den består av en kjerne av polyesterfiber som har blitt opspinnet med enda en polyesterfiber. Kombinasjonen gir en tråd med maksimal strekkfasthet, som gir sømmer med ekstremt høy slitestryke.

SPINNFARGET

Ved den tradisjonelle innfargingsmetoden dyppes det ferdige stoffet i et fargebad, deretter skylles og tørkes det. I spinnfarget materiale tilsettes fargepigmentene allerede før fibrene spinnes og deretter veves stoffet. På denne måten blir fargen en del av fiberet. Stoffet som veves blir betydelig mere fargeekte som holder det bedre gjennom vask, bruk og bleking.

Duraflex er varemerket på de høykvalitets plastdetaljene som brukes i ProJobs klær, belter og bæresystem.

For miljøet er spinnfarging mye mer miljøvenlig enn den tradisjonelle metoden for innfarging. Da et ledd i innfargingsprosessen forsvinner blir kjemikalier og vann markant mindre.

9


10


TENK FARGE! I årets katalog kan vi tilby flere farger enn noen gang før, hovedsakelig takket være det nye PRIO-sortimentet. For å gi deg en oversikt over hvilke plagg du kan få i hvilke farger, har vi laget en index fra side 196, som viser klær inndelt i farger. Hvorfor ikke sette sammen en samling av klær tilpasset din bedrifts farge og stil? Eller finn din miks, for eksempel marine og rød, eller himmelblå og orange? Våg å være fargerik og tør å blande!

SKY BLUE - p. 198

BLACK - p. 200

NAVY - p. 202

GREY - p. 204

RED - p.206

FOREST GREEN - p.208

KHAKI - p.210

WHITE - p. 212

YELLOW/BLACK - p. 214

ORANGE/BLACK - p. 216

11


GUIDE VARSELKLASSER KLASSE 1

Gir laveste beskyttelse. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,14m² og refleksyten 0,10m². Kan kun brukes hvis det er lite kontakt med noen biler og/eller saktegående trafikk.

KLASSE 2

Gir en mye bedre beskyttelse enn klasse 1, spesielt idagtid, skumring og tåke. Den totale fluoriserende yten skal være minst 0,50m² og refleksyten 0.13m². Klasse 2 benyttesi havner, på jernbane, byggeplasser, parkeringsplasser og andre steder hvor klasse 3 ikke er nødvendig.

KLASSE 3

Dette gir den høyeste grad av beskyttelse. Det totale fluorescerende ytenmå være minst 0.80m² og den reflekterende yten 0.20m². Aktuellt å brukes i nærheten av rask trafikk.

VARSELKLÆR FOR PROFESJONELLE BRUKERE

Plaggene må være CE-merket og godkjent i henhold til normen EN 471. Normen beskriver blant annet hvilke farger som er tillatt, hvor på klærne det reflekterende materialet skal plasseres, og hva slags informasjon som skal følge med klærne. Utformingen av klærne må også følge visse kriterier for å oppnå best mulig synlighet. I normen er det tre klasser. Normen spesifiserer hvor mye fluoriserende stoff og hvor store de reflekterende områdene skal være i hver klasse.

EN ISO 20471 / EN 471

EN ISO 20471 er den siste oppdateringen av standarden,etter at den kom kan man ikke lenger sertifisere klær med EN 471. Derfor er samtlige av våre nye produkter sertifisert etter den nye standarden. ProJob Jobber for å oppdatere samtlige varselplagg etter den siste standarden. EN 471 er fortsatt fullt godkjent og Kommer til å være det i mange år fremover.

12


VARSELKLÆR

Det skjer mye innen VARSEL og vi ser ut til å være i forkant av utviklingen samtidig som vi forbedrer og oppdaterer eksisterende produkter fortløpende. Vi har for eksempel utviklet spesielle varsel klær for det Nordamerikanske markedet da deres standard skiller seg fra den Europeiske. I Skandinavia ser vi hvor mye varselplagg som til og med brukes på fritiden på grunn av sine åpenbare fordeler store deler av døgnet. Som en følge av det servi en god etterspørsel på våre mer avansertevarseljakker. Det synes vi er ekstra morsomt ettersom vi streber etter å ta frem jakker som er blant det beste på markedet.

13


VARSELKLÆR

6513 6513 HÅNDVERKSBUKSE HIVis bukse med Cordura stretch. To avtagbare hengelommer som kan pakkes sammen. En med ekstra lomme og en med verktøyhemper. Spikerlommer forsterket med Cordura. Dobbelt stoff over lår. Benlomme med telefonlomme, pennholder og verktøylomme. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Knebeskyttere i polyamide, åpning fra utsiden. Knebeskytterne kan justeres i høyden. Forbøyde knær. Ekstra store baklommer. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 100% polyamide, 320 g/m2. EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, C146-156, D84-D120

11

1799

10

6506 6506 HÅNDVERKSBUKSE Midjebukse i smuss og vannavvisende materiale. To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura . Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, pennelomme og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i Cordura , åpning innen i fra og justerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket lengst ned på naksiden av bena med Cordura . Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags. ®

®

®

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

11

14

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

10

17

1799


VARSELKLÆR LADIES’ FIT

NEW COLOR

6519

6519 HÅNDVERKSBUKSE DAME To hengende, avtagbare spikerlommer, en med ekstra lomme og en med verktøyholdere. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura. Dobbelt tøy over lårene. Benlomme med telefonlomme, pennlomme, feste til ID-kortholder og verktøylomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Justerbare knebeskyttere med åpning fra innsiden. Ekstra store baklommer. Material: 68% polyester, 32% bomull, 275 g/m2 forsterkning i 100% polyamide Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: C34-C50

1799

17

11

10

6501 6501 SERVICEBUKSE Midjebukse med ”flat front”. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To benlommer med pennerom, venstre med plass for mobil. Tommestokkslomme. Polyamidforsterkninger i framkant av lommene, nedre del av baklommene, forsterket kant på tommestokklomme, penn- og polyamidforsterkning i nedre del av Benlomme og i nederkant bak av bukse. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommer og benlommer å feste Inbags i. Maks 50 vask i 60°C. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN ISO 20471 Klasse 2 gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

10

15


16


Fleece hat 9046 p. 178, jacket 6414 p. 28, pant 6513 p. 14

17


VARSELKLÆR

6514

NEW COLOR

6514 VINTERBUKSE Fõret bukse. Forhøyet rygg for å motvirke glipper. Regulerbar midje. Sidelommer. Benlomme med telefonlomme og klaff på høyre side. Meterstokk lomme på venstre lår. Baklomme med klaff. Glidelås på ben. Innvendige knelommer. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid, 100% polyester fõr Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

11

1799

10

NEW COLOR 6502 HÅNDVERKSBUKSE

6502

To utenpåliggende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. lommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket i nederkant på baksiden av buksen med polyamid. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

1799

18

10

17

11


VARSELKLÆR

Jacket 6423 p. 25, pant 6519 p. 24

19


VARSELKLÆR

6507 6507 SERVICEBUKSE Bukse med stretch bak for beste komfort. Ingen baklommer og bred hempe for å unnvike trykk ved korsryggen. En bukse som er tilpasset for lange arbeidsdager i sittende arbeidsstilling. Av materiale som er smuss- og oljeavvisende. Cordura -forsterkninger over lår, på benlommer, i framkant av lomme og nederkant bak på buksen. Dype sidelommer, elastisk og hemper i midjen. To sidelommer hvorav en med klaff og mobillomme på innsiden, pennelomme og plass for verktøy i høyre sidelomme. Hemper under lommene for å feste Inbags. ®

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

68% polyester 32% bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® EN471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 C44–C62, D84–D120, C146–C156

17

6522

11

10

NEW COLOR

6522 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua . Lommer på låret til telefon, blyant og verktøy. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordua som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. ®

®

®

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura®. EN471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799

20

10

11


VARSELKLÆR

Jacket 5413 p. 56, pant 6522 p. 20/57

21


VARSELKLÆR

6523 6523 SERVICEBUKSE Midjebukse uten fold i front. Sidelommer, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme og klaff og mobilomme innvendig loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme for mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44–C62, D84–D120, C146–C156

11

10

1799

NEW COLOR

6503

6503 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Benlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags.

Material: 68 % polyester, 32 % bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid Klasse: EN ISO 20471Klasse 2 Farge: gul/marin-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: C44–C62

1799

22

17

11

10


VARSELKLÆR

6510 6510 PIRATBUKSE Piratbukse med to hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% polyamid. Dobbelt stoff over lårene. Lårlommer med telefonlomme, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Meterstokk med verktøyslomme og knivknapp. Kneforsterkninger i polyamid som åpnes fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Romslige baklommer. Baklommer og lårlommer har hemper for Inbags. Material: 68% polyester 32 % bomull. Forsterkninger i 100 % polyamid, Cordura® Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: C44–C62

10

17

11

Feece jacket 6303 p. 32, shorts 6503 p. 22

23


VARSELKLÆR NEW COLOR

6419

6419 SOFTSHELLJAKKE Varseljakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den ven-stre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlome på venstre arm. Innerlommer med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter i armene. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtag- og justerbar hette. Fleecefôret krage for økt komfort. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (L-3XL), Klasse 2 (XS-M) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17. orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

11

17

1799

6420 6420 FÔRET SOFTSHELLJAKKE Varseljakke i funsjonellt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Quiltet og vattert fõr. To bryst-lommer, den vestre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås, en er større til f. eks. dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare mansjetter. Forlenget for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar og justerbar hette. Fleecefõret krage og sdelommer for økt komfort. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (L-3XL), Klasse 2 (XS-M) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

24

11

17

1799


VARSELKLÆR LADIES’ FIT

NEW COLOR

6423

6423 JAKKE DAME Hi-vis jakke til dame. Funksjonelt softshellmateriale som er vind-og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kort. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Innelomme med tilpassning for handsfree. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar hette. Fleecefôret krage for bedre komfort. Material: 100% polyester, 250 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (2-3XL), Klasse 2 (XS-XL) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

1799

10

11

17

LADIES’ FIT

6424

6424 VINTERJAKKE DAME Hi-Vis jakke til dame i funksjonelt softshell materiale som er vind- og vanntett. Quiltet padding. To brystlommer, den venstre med en integrert telefonlomme. ID-kort holder. To innerlommer med glidelås, en stor for dokumenter etc. To sidelommer. En lomme på venstre arm. Innerlomme med et hull tilpasset hodetelefoner. Justerbare mansjetter. Reflekterende detaljer på armer og rygg. Avtagbar hette. Fleecefôret hette. Material: 100% polyester, 250g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (XL-3XL), Klasse 2 (XS-L) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

17

10

11

1799

25


VARSELKLÆR

6418

6418 FÔRET FUNKSJONSJAKKE Vind- og vanntett fôret varseljakke med teipede sømmer, avtagbar hette og transferreflekser. Justerbar i midjen og avslutning med snor. Justerbare armer. Klaff i front med trykknapper. To fleecefôret sidelommer med klaff og glidelås. Brystlommer med klaff; den venstre med hempe for ID-kortholder. To lommer på innsiden med glidelås og en innvendig mobillomme med klaff. Fôret kan åpnes for å letter trykke eller brodere. Material: 75% polyester, 25% polyuretan Klasse: ENISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

6417 6417 FUNKSJONSJAKKE 3-lags vind og vanntett jakke med teipede sømmer, avtag-bar hette og transferreflekser. Justerbar i enden med snor. Tre laminerte lommer med vanntett glidelås, en på venster underarm og to brystlommer, den venstre med hempe for ID-kortholder. Fleecefôrede sidelommer med glidelås og to store lommer med klaff. Dobbel vinklaff i front med toveis glidelås. Forbøyde armer med justerbar avslutning.

Material: 86% polyester, 14% polyuretan Klasse: ENISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

26

11

10

11

17

1799


VARSELKLÆR

6422 6422 VINTERJAKKE Vind- og vanntett fôret jakke med avtagbar hette og transferreflekser. Regulerbar midje. Justerbar armavslutning. Knappestolpe med trykknapper. To fleecefôrede sidelommer med glidelås. Brystlomme med klaff, den venstre med loop til id-kortholder. To innelommer med borrelås og en innvendig mobillomme med klaff. Åpning for logomerking. Material: 100% polyester, 210 gsm. Materiale 2: 100% nylon, 194 g/m2. Klasse: ENISO 20471 Klasse 3 (S-4XL), Klasse 2 (XS) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-4XL

11

Hoodie1 6104 p. 31, hoodie2 3314 p. 141, pant 6506 p. 14

17

10

27


VARSELKLÆR

6414 6414 VINTERJAKKE Fôret HiVis jakke med avtagbar hette og reflekterende detaljer. Justerbar midje og armavslutning. Front panel med trykknapper. To fleecefôrede sidelommer med klaff og glidelås. Brystlomme med klaff, venstre med feste til ID-kortholder. To innerlommer, den ene med integrert lomme til mobiltelkefoen. Broderingslomme. Material: 75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

1799

10

11

6415 6415 JAKKE HiVis jakke med avtagbar hette og reflekterende detaljer. Justerbar midje og armavslutninbg. Frontpanel med trykknapper. To sidelommer med klaff og glidelås. Brystlommer med klaff. Den venstre med feste til ID - kortholder. Material: 75% polyester, 25% bomull, 260 g/m2. Materiale 2: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Klasse: ENISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

28

1799

10


VARSELKLÆR

6430

6430 PILOTJAKKE Pilotjakke med vannavstøtende polyester med et lett mellomfõr. Teddyfõr i kragen. Brystlomme og armlomme med glidelås og to lommer i front. Innerlomme med rom til mobil og en større lomme. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

11

17

6412 6412 SOFTSHELLJAKKE 3-lags softshell jakke i funksjonsmateriale med vind- og vanntett membran. Materialet har en god pustefunksjon og jakke er utstyrt med vannavvisende YKK AquaSeal glidelås i front og zip guard for å beskytte haken. En brystlomme og to sidelommer med glidelås. To større lommer på innsiden av jakken for dokumenter eller Ipad. Regulerbar midje med snor samt armavsluttning med tommelgrep. Material: 100% Polyester Klasse: En ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-3XL

11

17

29


VARSELKLÆR

6101

NEW COLOR

6101 SWEATSHIRT Ribbestrikket sweatshirt med rund hals. Mansjett i nederkant og i armavslutning. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, orange-17 , gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

11

17

1799

6102 6102 SWEATSHIRT Ribbestrikket sweatshirt med halv glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Material: 80% polyester, 20% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

30

10


VARSELKLÆR

6103 6103 SWEATSHIRT Ribbestrikket sweatshirt med hel glidelås. Mansjett i nederkant og i armavsluttning. Material: 80 % polyester, 20 % bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

10

17

11

1799

6104

6104 HOOD Hettegenser med glidelås. Sidelommer med glidelås. Snor i hette. Mansjett i midje og armene. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (S-4XL), Klasse 2 (XS) Farge: gul/svart-11 orange-17 Størrelse: XS-4XL

11

17

31


VARSELKLÆR

6303

NEW COLOR

6303 FLEECEJAKKE Jakke i antipillingbehandlet fleece. Glidelås opp i kragen. Brystlomme med glidelås. Softshell forsterkninger i armavsluttninger, sidelommer og i enden av jakken. Forbøyde armer og tommelgrep. Material: 100% Polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 (S-3XL), Klasse 2 (XS) Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

17

32

Sweater 6120 p. 33

11

10

1799


VARSELKLÆR

6020

6020 T-SKJORTE HI-vis t-skjorte som er fukttransporterende og tørker raskt. Material: 100% polyester, 140 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

6120

6120 GENSER Hi-vis genser med glidelås opp til kragen. Sidelommer med glidelås. Høy krage for optimal komfort. Material: 65% polyester, 35% bomull, 300 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 Farge: gul/svart-11 Størrelse: XS-4XL

11

33


VARSELKLÆR

34

Beanie 9037 p. 176, t-shirt 6020 p. 33, pant 6519 p. 85/131


VARSELKLÆR

6008

NEW COLOR

6008 PIKÉ Pikétrøye med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fuktigheten fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympeog skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. Material: 100% polyester Klasse: ENISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

17

1799

10

11

NEW COLOR

6009

6009 T-SHIRT T-shirt i funksjonsmateriale. Rund hals og forsterket rib i halslinning og nakkebånd. Funksjonsmaterialet transporterer hurtig bort fukt fra huden. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr og fresch hele dagen. Krympe- og skrukkefri. Transferrefleks for økt bevegelighet. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/marine-10 gul/svart-11 orange-17 orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

1799

10

11

17

35


VARSELKLÆR

6010 6010 T-SHIRT Funksjonell T-shirt med rund hals och forsterket ribbestrikk i hals og nakkebånd. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester ENISO 20471 Klasse 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

17

6011 6011 PIKÉ Pikétrøye med kort arm. Ribbstrikket krage og knappstolpe med tre knapper. Funksjonelt matriale som transporterer fuktighet og lukt raskt bort fra huden. Dette gjør at plagget tørker fort, dermed føler man seg tørr og fresh hele dagen. Krymp- og rynkfri. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100% polyester, 140g/m2 ENISO 20471 Klasse 3 gul-10, oransje-17 S/M, L/XL, XXL/3XL

10

36

17

10


VARSELKLÆR NEW STYLE

6711

6711 VEST ENISO 20471 KLASSE 2 Vest i fluoriserende materiale med høy hals. Slitesterkt og smidig materiale. Klaff med borrelås og skjult glidelås i front. Brystlommer med klaff, og to sidelommer med glidelås. Innstramming i midjen med borrelås. Brede reflekser også over skuldrene for høy synlighet. Material: 75% polyester, 25% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul-11, orange-1799 Størrelse: XS-4XL

1799

6708

11

NEW STYLE

6708 FORET VEST KLASSE 2 Foret vendbar varselvest med dunfølelse. Vinn- og vannavstøtende. To sidelommer og brystlomme med glidelås. ENISO 20471 Klasse 2 Material: 100% polyester, materiale 1 (HV): 210g/m2, materiale 2 (svart): 49g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

37


Vest 6708 p. 37, hoodie 3314 p. 141

38


Pant 3513 p. 14, vest 6708 p. 37, hoodie 6104 p. 31 Pant 6519 p. 24, vest 6708 p. 37, hoodie 3314 p. 141

39


VARSELKLÆR

6704 6704 HÅNDVERKSVEST Vest som har ett belte med regulerbar spenne, som gir mindre belastning og gjør at plagget sitter på plass. Toveis glidelås i front. To D-ringer. Brede skulderbånd som reguleres trinnvis med borrelås. To løst hengende brystlommer med penn- ov verktøyslomme som kan kneppes fast. Skjulte innerlommer for hansker eller dokumenter. Knapp og hempe for kniv på hver side. Fire løst hengende spikerlommer. Spikerlommene i front har ekstra lommer, hvorav en med verktøyshemper. Spikerlommer er forsterket med 100% Cordura . To regulerbare hammerhanker. Justerbar i sidene. ®

Material: 65% polyester, 35 % bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

10

17

6703

6703 REFLEKSVEST En enklere klasse 2 vest med borrelåsåpning. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN471 Klasse 2 gul-10, orange-17 ONE SIZE

10

40

17


VARSELKLÆR

6702 6702 REFLEKSVEST En størrelse. Regulerbar i ryggen. Framlommer. Telefonlomme. Glidelås i front. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN471 Klasse 3 gul-10, orange-17 ONE SIZE

10

17

6707

6707 REFLEKSVEST Finnes i tre størrelser. Glidelås i front. To brystlommer. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

100 % polyester EN ISO 20471 Klasse 3 gul-10, orange-17 S/M, L/XL, XXL

17

10

41


VARSELKLÆR

6466

6466 FUNKSJONSJAKKE Vind- og vanntett jakke med god pusteegenskaper, teipede sømmer. Skrå brystlomme med mobillomme og åpning for headset. Vannavstøtende glidelås i brystlommen. Krage med avtagbar, innfeldt hette. To sidelommer. Regulerbar snor. Material: 100 % polyester Fór: 100 % polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3. EN 343 3/3 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

10

6566 6566 FUNKSJONSBUKSE Bukse med elastisk midje og snor, teipede sømmer. To sidelommer, kneforsterkning, åpning med stolpe og flidelås i enden av hvert bukseben. Glidelås i fõr for trykk eller brodering. Material: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Klasse: EN ISO 20471 Klasse 2 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

42

10


VARSELKLÆR

43


VARSELKLÆR NEW COLOR

6403

6403 REGNJAKKE 100 cm lang. Regulerbar hette. Regulerbare armavsluttninger. Sydde og sveisede sømmer. Material: Polyuretanbelagt polyamidtrikå Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3, EN 343 3/1 Farge: gul/marine-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

1799

10

11

17

6504 6504 REGNBUKSE Elastisk midje samt regulerbar snor. Regulerbare benavsluttning. Sydde og sveisende sømmer. Material: Polyuretanbelagd polyamidtrikå Klasse: EN471 Klasse 2, EN 343 3/1 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: XS-3XL

11

44

17

10

1799


VARSELKLÆR

6431 6431 REGNJAKKE Regnjakke med tapede sømmer. Justerbar og avtagbar hette. Frontlommer med klaff. Reflekterende detaljer. Material: 100% pu. Materiale 2: 100% polyester, 170g/ m2ass: EN ISO 20471 Klass 3 Färg: gul/marin-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Storlek: XS-4XL Klasse: ENISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

10

1799

NEW COLOR

9013

9013 VARSEL CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks. Material: Farge: Størrelse:

11

17

46 % polyester 54 % bomull gul-10, orange-17, gul/svart-11, orange/svart-1799 ONE SIZE

1799

10

45


46


FLAMMEBESKYTTELSE

Ingen kolleksjon av arbeidstøy er komplett uten et utvalg av flammehemmende produkter. Lette buer i elektriskeinstallasjoner er den potensielt største trusselen mot livet som kan unngås ved hjelp av riktige klær. Våre flammehemmende plagg lever opp tilstandarden og er alle EN ISO 11612 sertifisert. De fleste av dem er også EN 1149-5, EN 13034, EN 61482 og EN471 sertifisert. Selvfølgelig gjør ProJob det ytterste for å bidra til en bærekraftigutvikling og takket være våre nye flammehemmendematerialer, må vi ikke lenger bruke den typenkjemikalier som ellers er forbundet med arbeidstøy. I stedet bruker vi iboende flammebeskyttelsesmaterialer som ikke forsvinner i vask eller slites av. Du finner mer informasjon om flammehemmende produkter,om sertifiseringer etc. på vår hjemmeside www.projob.se.

47


FLAMMEBESKYTTELSE

Sjåfør/depoter

Raffinerier

Off-shore

Linjemontør

Bensinstasjon

Energi, fjærrvarme, gass

Gruvearbeider

Bane/veiarbeider*

MATERIALE

El

KOLLEKTIONSGUIDE

8402 Jakke

8404 Foret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Stillongs

8103 Boxer

HVILKE KLÆR EGNER SIG TIL DITT YRKE?

MATERIALE

Flammehemmende bukse for å vanskeliggjøre antenning av et materiale eller minske spredningen av brann, men det gjør ikke materialet helt ubrennbart. Det finnes ulike former av flammebeskyttsbehandlinger og materiale. Vi på ProJob har valgt å jobbe med den siste teknologien der flammebeskyttelsen er inne i fibrene. Det ligger altså ikke utenpå stoffet som det gjør på vanlige flammebeskyttebehandlede klær. Det kan derfor ikke vaskes eller slites bort, som gjør at beskyttelsen varer lengre. Materialet i de fleste plagg består av modakryl, bomull og antistatiske fibre. Ved kontakt med flammer dannes en gass som trenger unna syren og da kveles flammen, uten å det dannes noen etterglød. Flammene spres ikke utenfor det forkullede området og det dannes ingen varm smeltet materiale som kan feste seg i brukerens hud. Stillongs og strømper er produsert i ull og Lenzing FR , en viskosefiber med flammebskyttelse inne i fibrene med samme egenskaper som nevnes ovenfor. ®

INFORMATION

HVILKE EGENSKAPER HAR VÅRE KLÆR?

8402 Jakke

8404 Foret Jakke

8503 Midjebukse

8504 Midjebukse

8001 Undertrøye lang arm

8101 Undertröja kort ärm

8102 Stillongs

8103 Boxer

* provided that EN ISO 11611 is not required * förutsatt att EN ISO 11611 inte är ett krav

48

Det er viktig å tenke på at man bruker flammebeskyttelse for å forhindre at flammer spres, ikke for å holde all varme utenfor plagget under en lengre tid. Derimot står et flammehemmende plagg imot varme en viss tid og sammen med en flammehemmende stillongs dobbles denne tiden. Flammebeskyttende plagg skal alltid brukes lukket og beskyttelsen forringes ved bruk sammemed ikke flammebeskyttende plagg. Før bruk bør brukeren kontrollere at det ikke finnes skader på plaggene. Brukeren bør også vite hvordan man tar av seg plagget hurtig ved en eventuell ulykke. Vi rekommenderer svisere å bruke sveiseforkle i lær for å beskytte plaggene mot sveisegnister. Ett vått, skittent eller svett plagg gir mindre beskyttelse og plaggene må derfor vaskes ofte. Når et plagg utsettes for flammer er det ødelagt og skal byttes ut for best mulig beskyttelse. Eventuelle reparasjoner skal utføres med materiale som holder samme beskyttelsesklasse som selve plagget. Transfer og brodering kan påvirke beskyttelse av et plagg. Rådfør deg derfor med den som merker plaggene slik at merkingen ikke ødelegger flammebeskyttelsen. Ulike yrkedgrupper kan ha ulike behov av forskejllige beskyttelser når det gjelder arbeids- og beskyttelsesklær.


FLAMMEBESKYTTELSE

49


FLAMMEBESKYTTELSE

8404 8404 MULTINORMJAKKE VINTER Fôret jakke med glidelås opp til kragen. Glidelås foran med trykknapper. To brystlommer, venstre lomme er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Høyre lomme har plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar nederst med snøring og armer med borrelås. D-ring foran. Stor lomme på høyre side, mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. Forlenget rygg. Jakken anvendes med buksene 8503 eller 8504. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 3034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: XS - 3XL

10

8504 8504 SERVICEBUKSE MULTINORM Midjebukse uten fold i front og med sidelommer foran. lårlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Forbøyde knær. Kneputelomme med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og lårlommer har hemper for Inbags. Baklomme med klaff. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 3034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

50


FLAMMEBESKYTTELSE

8402 8402 MULTINORMJAKKE Jakke uten fôr med glidelås opp til kragen. Klaff i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre er ergonomisk formet med telefonlomme på innsiden. Den høyre har plass til ID-kortholder. To dype sidelommer med glidelås. Justerbar nedentil med snor og armer med borrelås. D-ring i front. Stor lomme på høyre innside og mindre lomme på venstre side, samt mobillomme. Forlenget rygg. Jakken brukes sammen med bukse 8503 eller 8504. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 3034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: XS - 3XL

10

8503 8503 HÅNDVERKSBUKSE MULTINORM To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Benlommer med plass til telefon, pennog verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Forbøyde knær. Knebeskyttelseslommer med åpning fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. Baklommer, der den ene har klaff. Material: 54 % Modakryl, Protex®, 44 % bomull, 2 % antistatiskt Klasse: EN ISO 11612 Klasse A1, B1, C1, EN 1149-5, EN 3034 type PB [6], EN 471 Klasse 3 sertifisert og IEC 61482 Klasse 1. Farge: gul/marine-10 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

10

51


FLAMMEBESKYTTELSE

8001 8001 KORTARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Kortermet undertrøye med rund hals. Mansjett i hals og armavslutning. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

8103 8103 BOXER MED FLAMMEBESKYTTELSE Boxershorts med elastisk midje. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Storlek: XS - 3XL Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

52


FLAMMEBESKYTTELSE

8101 8101 LANGARMET UNDERTRØYE MED FLAMMEBESKYTTELSE Undertrøye med rund hals. Ribbestrikket hals og mansjetter. Forlenget rygg. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

8102 8102 STILLONGS MED FLAMMEBESKYTTELSE Stilongs med mansjett i benavsluttning. Elastisk midje. Material: 50% Ull, 50% Viskose, Lenzing FR® Klasse: EN ISO 11612:2008, A1 B1 C1. Farge: blåmelert-54 Størrelse: XS-3XL

54

53


54

Jacket 5413 p. 56, pant 6522 p. 20/57


BYGG & ANLEGG

Dette er vår mest holdbare produkt kategori, men så er det ogsåment å dekke en stor gruppe mennesker som arbeider med byggingog installasjon, inne og ute, hele året rundt. Vårt fokus er på materiale, design og farger som tålersmuss og slitasje på daglig basis. Likevel setter vi inn en ekstra innsats i at klærne også skal være fine, moderne og komfortable. Innen denne produktkategorien finnes det en spennvidde fra klassikere som blåbuksen til klær med mye mer moderne snitt og funksjonalitet.Velg det som gjør deg komfortabel og ikke nølmed å blande med elementer fra de andre kategoriene, for eksempel sikkerhet ogService.

55


BYGG & ANLEGG

5413 5413 JAKKE Jakke med forbøyde armer og regulerbar armavsluttning. To sidelommer med glidelås og snøring i midten. Lomme med glidelås på ventre bryst og lomme med plass for nøkler, mobiltelefon, m.m på høyre bryst. Feste for ID-kortholder. Fluoriserende overflate med refleks på skulderpartiet. Nederkanten på jakken kan åpnes, som gjør det lettere for trykk og brodering. Material: 100% bomull Farge: svart-99, ProJob blå-56 Størrelse: XS-3XL

99

5411 5411 FÕRET JAKKE Fôret fleecejakke med krage. Pre-bøyde armer med justerbare mansjetter. To sidelommer med glidelås og snøring i midjen. Festet med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås, lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon osv. Hempe for ID-kortholderen. Fluoriserende overflate på hver skulder med refleks. Fôret kan åpnes for å lette trykk og broderi. Material: 100% bomull. Farge: svart-99, ProJob blå-56 Størrelse: XS-3XL

56

56

99

56


BYGG & ANLEGG

6522

NEW COLOR

6522 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer, en med ekstra lommer og en med verktøyholder. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordua . Lommer på låret til telefon, blyant og verktøy. To justerbare hammerholdere. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordua som åpnes fra innsiden. Justerbare knebeskyttere. Forbøyde knær. Cordua forsterket nederst på bena. Ekstra brede baklommer. Lommeklaffer på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID- kortholder. ®

®

Material: Klasse: Farge: Størrelse:

®

100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura®. EN471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C44-C62, D84-D120, C146-C156

1799

10

11

Sweater 2020 p. 158, pant 6522 p. 20/57, jacket 5413 p. 56

57


DURABILITY

58


COMFORT

FUNCTION

INNOVATION 59


BYGG & ANLEGG

5521 5521 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura . Lommer på låret til telefon, penn- og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med lomme til verktøy og knivknapp. Knelommer i Cordura , åpning fra innsiden og regulerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket neders på buksen med Cordura . Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. Feste for ID-kortsholder. ®

®

®

Material: 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

LADIES’ FIT

98

5522

NEW STYLE

5522 ARBEIDSBUKSE DAME Damebukse med avtagbara hengelommer, en med en med ekstra lomme og en med verktøyholder. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura . Lårlommme med mobillomme, blyantlomme og verkttøylomme To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme og verktøylomme og knivknapp. Knelommer i Cordura , åpning på innsiden og regulerbar høyde på knebeskytterene. Forbøyde knær. Forsterkede benavslutninger i Cordura . Baklommer med klaff. Feste for ID-kortholder. ®

®

®

Material: 100% bomull 375 g/m2, forsterkninger 100% polyamid, Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: C34-50

99

60


BYGG & ANLEGG

5527 5527 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lomme og en med verktøyshemper. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura . Dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterkninger på lår med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer med hemper til Inbags. ®

Material: 100% bomull 375 g/m2. Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62

99

98

3513 3513 HÅNDVERKSBUKSE FUNKSJON Stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse og forsterkede benavslutninger. To lårlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material: 97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

61


BYGG & ANLEGG

5414 5414 MIDJEJAKKE EXTREME Slitesterk jakke i canvas. To brystlommer, den høyre lommen er til telefon, penn og feste for ID-kortholder. Den venstre er med glidelås. Glidelås opp i kragen. Innsydde framlommer. Regulerbar midje og armavsluttninger. Forbøyde armer. Innerlommer med dokumentlomme. Cordura detaljer med refleks. Material: 60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid 320 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

NEW COLOR

5524

5524 HÅNDVERKSBUKSE EXTREME Midjebukse med ergonomisk passform som er vattert for god komfort og støtte. Romslige hengelommer med Corduraforsterket innside. På venstre side er det lomme med glidelås. Framlommer og hengelommene kan puttes ned i. Baklommer med Corduraforsterket innside, den venstre med klaff. Framflyttede Corduraforsterket tommestokklomme med løs nederkant, pennelomme og knivknapp. Benlomme med skråstillt mobillomme for lettere tilgang. Cordura stretch i skrittet gir bevegelsesfrihet, bak og over kne for god knebeskyttelse. Forbøyde knær med knelommer i Kevlar. Knelommer med to høydenivåer. Corduradetaljer med refleks bak på benavsluttning og foran på høyre lommeklaff. Material: 60% bomull, 40% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid og kevlar Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

62

98


BYGG & ANLEGG

Cap 9062 p. 178, jacket 3416 p. 139, pant 5524 p. 62 Sweater 3315 p. 142, jacket 3416 p. 139, pant 5524 p. 62

63


BYGG & ANLEGG

5528 5528 SHORTS Shorts med ergonomisk åk som er polstret for optimal komfort og støtte. Romslige hylsterlommer med ekstra lomme og Cordura -forsterket innside. Den venstre lommen er med glidelås. Front lommer som hengende lommer kan puttes inn i. Baklommer med Cordura -forsterkede innside. Venstre lomme med klaff. Front Cordura-forsterket tommestokklomme med løs bunn, pennelommer og knivknapp. Benlomme med vinklet mobillomme for enklere tilgang. Sete og skrittet av Cordura stretch for ubegrenset fleksibilitet. Cordura detaljer med refleks foran høyre klafflomme. ®

®

®

Material: 60% bomull, 40% polyester. 100% 350 gsm polyamid forsterkning. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62

99

5529 5529 PIRATBUKSE Piratbukse med ergonomisk ål som er polstrert for optimal komfort og støtte. Romslige hylsterlommer med ekstra lomme og Cordura forsterket innside. Den venstre lommen er med glidelås. Frontlommer som hylsterlommer kan puttes ned i. Baklommer med Cordura forsterket innside, den venstre med klaff. Framflyttet Cordura forsterkt tommestokklomme med løs nederkantk, pennlomme og knivknapp. Lårlomme med skråstillt mobilkomme. Sete og skrittet av Cordura stretch for ubegrenset fleksibilitet Forbøyde kner med knelommer i Kevlar. Kneputter kan justeres i 2 høyder. Cordura detaljer med refleks på høyre klafflomme. Innstramming i benansvluttning. ®

®

®

®

®

Material: 60% bomull, 40% polyester. 100% 350 gsm polyamid forsterkning. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62

99

64


BYGG & ANLEGG

3410 3410 FUNKSJONSJAKKE En 3-lags skalljakke som er vind- og vanntett med god ventilasjon. Avtagbar hette. Ventilasjonsåpninger i ryggen og under armene. To vertikale brystlommer og to horisontale lommer med vanntette glidelåser. Justerbare armer og midje. Forlenget rygg. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

Jacket 5413 p. 56, pant 6522 p. 20/57

Sweater 3315 p. 142

65


BYGG & ANLEGG

5513 5513 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer på hoftene som kan puttes bort, en ekstra lomme og en med verktøyshemper. Spikerlommer forsterkede med 100% Cordura . Benlommer med telefon, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura , åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på buksen med Cordura . Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. ®

®

®

Material: Farge: Størrelse:

70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® grå-98, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

5514 5514 PIRATBUKSE To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cordura . Benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tom-mestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelom-mer i Cordura som åpnes fra innsiden og justerbar høyde på knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bak- og benlommer har hemper til Inbags. ®

®

Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44–C62

98

66

99


BYGG & ANLEGG

5518 5518 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Lommene er forsterket med 100% Cor-dura . Lårlommer med plass til telefon, penn og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokk-lomme med verktøyslomme og knivknapp. Lommer på lårene i Cordura . Baklommer med brett. Klaff på venstre baklomme. Bak- og benlommer har hemper til Inbags. ®

®

Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44-C62

98

5519 5519 SERVICEBUKSE Midjebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. Benlommer med telefon, penn- og verktøyslomme. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura , åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på buksen med Cordura . Romslige baklommer. Klaff på venstre baklomme. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. ®

®

Material: 70% polyamid,30% bomull 260g/m2 Forsterkninger:100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

98

67


BYGG & ANLEGG Cap 9062 p. 178, crewneck 3105 p. 147, sweater 3315 p. 142

5501 5501 HÅNDVERKSBUKSE To hengende baklommer, som kan puttes ned i sidelommene. En med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 % Cordura . Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura , åpning på innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av benet med Cordura . Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. ®

®

®

Material: 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, stone-83, svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

56

99

83

68


BYGG & ANLEGG

5502 5502 SHORTS To hengende spikerlommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura . Benlommer med plass til penn- og verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommene bak har hemper for Inbags. ®

Material: 100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44–C62

56

99

5517 5517 PIRATBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100 %Cordura . Knebeskyttelseslommer og benlommer med plass til telefon, penn og verktøy. Tommestokkslomme med verktøyslomme og knivknapp. To D-ringer og regulerbare hammerhanker. Romslige baklommer. Benlommer og baklommer har hemper for Inbags. ®

Material: 100% bomull 375 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62

56

99

69


BYGG & ANLEGG

5512 5512 HÅNDVERKSBUKSE To hengende, spikerlommer som kan puttes bort; en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterkede med 100% Cordura . Dype sidelommer med plass til hengelommene. Lårene er ekstra forsterkede med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knelommer i Cordura med åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forstekede nederst på baksiden av buksen med Cordura . Romslige baklommer. Baklommer og benlommer har hemper for Inbags. ®

®

®

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

58

5506 5506 HÅNDVERKSBUKSE To hengende spikerlommer som kan puttes bort. En med ekstra lomme en med verktøyslommer. Spikerlommer er forsterkede med 100% Cordura . Dype sidelommer med plass for hengelommene. Ekstra forsterket med dobbelt stoff på lårene. Benlomme med plass til telefon, penn- og verktøy. Knivlomme med plass til knivholder. To regulerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura , åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde klær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura . Romslige baklommer og forsterkninger. Baklommene er tilpasset for Inbags. ®

®

®

Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

83

70


BYGG & ANLEGG

5526

5526 SHORTS To hengelommer som kan puttes bort, en med ekstra lommer og en med verktøyshemper. Hengelommene er forsterket med 100% Cordura . Det er også dype sidelommer med plass til hengelommene. Ekstra forsterket på lår med dobbelt stoff. Benlommer med plass til telefon og verktøy. To justerbare hammerhanker. To D-ringer. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Ekstra brede baklommer. Baklommer og benlommer har hemper til Inbags. ®

Material: 65% polyester, 35% bomull Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C44–C62

58

99

5403 5403 JAKKE Skjult glidelås helt opp til kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg og Cordura -forsterkninger med lommeklaff. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer. Store innerlommer, en lomme med plass til dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett med Cordura - forsterkninger. ®

®

Material: 65 % polyester, 35 % bomull 245 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: stone-83 Størrelse: XS-3XL

83

71


BYGG & ANLEGG

72


BYGG & ANLEGG

5607 5607 KJELEDRESS Skjult glidelås opp til kragen. Regulerbare armavsluttninger. Sikkerhetslomme på høyre side. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. To D-ringer. Cordura -forsterket tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapper. Knelommer i Cordura , åpning på innersiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av bena med Cordura . Forsterkede romslige baklommer. Baksiden, brystpartiet og benlommer har hemper for Inbags. Halsåpningen er regulerbar. Både glidelås og skjulte trykknapper for alternativ kneåpning. ®

®

®

Material: 100 % bomull 375 g/m2 Forsterkinger: 100 % polyamid Cordura® Farge: ProJob blå-56, svart-99 Størrelse: C44-C62

56

99

Sweater 3315 p. 142, shorts 5528 p. 64

73


BYGG & ANLEGG

3406 3406 FUNKSJONSJAKKE Lag 3 jakke i et funksjonelt softshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Material: 100 % polyester. Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL

3412

00

LADIES’ FIT

3412 FUNKSJONSJAKKE DAME Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare armer. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar og justerbar hette. Fleecefôret krage for økt komfort. Material: 100% polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL

00

4401 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en har skråstillt glidelås med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass til lommebok og notatblokk. Piléfôret, quiltet fôr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler. Fôret kan åpnes for å lette på trykk og brodering. 00

74

Material: 55 % polyester 45 % bomull Foder: 100 % polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS - 4XL


BYGG & ANLEGG

2121 2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: 55% polyester, 45% bomull. Forsterkning: 100% polyester. Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL

00

NEW COLOR

2116

2116 HOODJAKKE Hood med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Material: 55% polyester, 45% bomull. Forsterkninger: 100% polyester Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL 00

2040 2040 PIQUE Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen. Material: 100% polyester, 160 g/m2 Farge: hvit-00, Størrelse: XS-4XL

00

75


BYGG & ANLEGG

5536

NEW STYLE

5536 ARBEIDSBUKSE

5509 SERVICEBUKSE

Malerbukse med stretch i skrittet og knehasen. Ekstra robust stretch på knærne. Lange ventilasjonskanaler på utsiden av beina. Forsterkede og sømløse benavslutninger for økt slitestyrke. Regulerbare benavslutninger. Forbøyde knær. Knelommer som åpnes innenfra med regulerbar knebeskyttelseshøyde.To lårlommer, den høyre med tommestokklomme, samt to baklommer. To avtagbare hengelommer.

To dype sidelommer med Cordura -forsterkninger på sidene. Forsterkning i polyesterpå forside og bakside lår som beskytter brukeren mot gjennomfarging. Selges med to løse hengelommer. En D-ring i front. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura , åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura . Utenpåliggende baklommer. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags.

Material: Materiale 1: 65% polyester, 35% bomull, 235 g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex. Materiale 3: 100% nylon Cordura, 213 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: C44-64, D84-120, C142-164

00

76

5509

®

®

®

Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyester/polyamid, kneskydd i Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00


BYGG & ANLEGG

5530

NEW STYLE

NICE PRICE

5504

5530 ARBEIDSBUKSE

5504 MALERBUKSE

Håndverksbukse i slitesterk bomull med lett gramvekt. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene.

To hengende spikerlommer som kan puttes bort. Ekstra lommer hvorav en er med verktøyshemper. Spikerlommene er forsterket med 100% Cordura . Dype sidelommer med plass til hengelommene. To D-ringer. To regulerbare hammerhanker. Benlommer med plass til telefon, penn- og verktøy. Tommestokklomme med verktøyslomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura , åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Forbøyde knær. Forsterket nederst på baksiden av buksen med Cordura . Romslige baklommer. Baklommer med benlommer har hemper for Inbags. ®

®

®

Material: 100% bomull, 320 g/m2 Farge: hvit-00 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

00

Material: 100% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

00

77


BYGG & ANLEGG

5205

5210

5205 SKJORTE

5210 SKJORTE

Kortermet og funksjonell skjorte uten sidesømmer, hvilket forhindrer sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruert for optimal bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff for Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i rygg for bevegelsesfrihet.

Funksjonell skjorte uten sidesømmer for å forhindre sår og irritasjon. Skjorten er spesialkonstruerte for optimal bevegelsesfrihet i armene. Praktiske brystlommer med klaff og plass til Inbags. Skjulte vertikale brystlommer med glidelås som kan fungere som sikkerhetslommer. Knepping med trykknapper. Fold i ryggen for bevegelsesfrihet.

Material: 100 % bomull 210 g/m2 Farge: marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

99

78

Material: 100 % bomull Farge: rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

94

99

83

35


BYGG & ANLEGG

4401 4401 PILOTJAKKE Store utenpåliggende brystlommer hvorav en har skråstillt glidelås med mobillomme på innsiden. Armlomme for mobil og penn. To dype sidelommer. Innerlommer med plass til lommebok og notatblokk. Piléfôret, quiltet fôr i armene. Pilé på innsiden av kragen. Mansjett i armene og midjen. Mørke reflekspasspoaler. Fôret kan åpnes for å lette på trykk og brodering. Material: Farge: Størrelse:

83

55 % polyester 45 % bomull Foder: 100 % polyester hvit-00, marine-58, stone-83, svart-99 XS - 4XL

00

58

Shirt 5210 p. 78

99

79


TRANSPORT & SERVICE

Store deler av dagens arbeidsstyrke jobber med service,vedlikehold, logistikk og distribusjon, og befinner seg ofte på veiene mellom flere ulike destinasjoner store deler av arbeidsdagen. Denne produkt kategorien tilpasset de primære behov er f.eks smarte lommer og at det er enkelt å komme inn og ut av biler og kunne jobbe uten begrensninger. I denne kategorien trenger man mindre forsterkninger men også slitesterke og behagelige materialer. Resultatet blir klær som er fine og behagelige å bruke på en lang arbeidsdag.

80

Jacket 3412 p. 74/137, pant 2521 p. 83


81


TRANSPORT & SERVICE

3406

NEW COLORS

3406 FUNKSJONSJAKKE Lag 3 jakke i et funksjonelt softshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort. Material: 100 % polyester. Farge: hvid-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

35

53

00

66

99

98

NEW COLORS

2520

2520 SERVICEBUKSE STRETCH Servicebukse med god bevegelighet. Stretchstoff bak på setepartiet, i skrittet og over knærtne som gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: Farge: Størrelse:

99

82

65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 rød/svart-35, sky blue/svart-53, marine/svart-58, skogsgrønn/svart-66, grå/svart-98, svart/svart-99 C44-C62, C146-156, D84-D120

58

35

53

66

98


TRANSPORT & SERVICE

2521

NEW COLORS

LADIES’ FIT

2521 SERVICEBUKSE STRETCH DAME Servicebukse med god bevegelighet. Stretchstoff bak på setepartiet, i skrittet og over knærne gir ekstra god bevegelighet. To benlommer med glidelås. To baklommer med klaff. Feste til hengelommer. Material: 65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245g/m2 Farge: rød/svart-35, sky blue/svart-53, marine/svart-58, skogsgrønn/svart-66, grå/svart-98, svart/svart-99 Størrelse: C32-C50

58

35

2522

53

66

98

99

NEW STYLE

2522 SHORTS STRETCH Shorts med stretchmateriale bak over hele setepartiet og i skrittet. To benlommer med glidelås. To baklommer med med klaff. Feste for hengelommer. Material: Materiale 1: 65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: C44-C62

58

35

98

53

99

66

83


TRANSPORT & SERVICE

2518

NEW COLORS

NICE PRICE

2518 SERVICEBUKSE En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Størrelsene C42-C64 er justerbare. Ved å sprette den røde tråden i benavsluttning forlenges lengden på buksen med 5 cm. Material: Farge: Størrelse:

99

65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66,grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

58

98

35

00

66

53

2528

NEW STYLE

2528 SHORTS Shorts i moderne passform. Lommer på begge beina og baklommer med klaff. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: C42-C64

35

84

00

58

66

98

53

99


TRANSPORT & SERVICE

2519

NEW COLORS

LADIES’ FIT

NICE PRICE

2519 SERVICEBUKSE DAME En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66,grå-98, svart-99 Størrelse: C32-C50

58

35

2529

98

NEW STYLE

53

99

66

00

LADIES’ FIT

2529 SHORTS DAME Dameshorts i moderne passform med lommer på hvert bein og baklommer med klaff. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: C32-C50

58

35

98

53

66

00

99

85


TRANSPORT & SERVICE

2514 2514 SERVICEBUKSE Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% Bomull marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

2515

99

LADIES’ FIT

2515 SERVICEBUKSE DAME Midjebukse med moderne passform uten fold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og nøkkellomme med D-ring på venstre side. To baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme, loop for ID-kortholder og en lomme med glidelås. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% bomull. 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: C34-C50

99

86

58


TRANSPORT & SERVICE

2501 2501 SERVICEBUKSE Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre Benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull marine-58, khaki-82, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

2500

83

58

82

LADIES’ FIT

2500 SERVICEBUKSE DAME Midjebukse i stretchstoff uten fold i front. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer og to benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre Benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Knebeskyttelseslommer på innsiden. Hemper under baklommene og benlommer for feste Inbags i. Material: 65% polyester, 35% bomull. Flexistretch, 245 g/m2 Farge: stone-83, svart-99, marine-58 Størrelse: C34-C50

99

58

83

87


TRANSPORT & SERVICE

88

Jacket 6423 p. 25, pant 2521 p. 83


TRANSPORT & SERVICE

2502 2502 SERVICEBUKSE ZIP OFF Midjebukse uten fold i front og med avtagbare ben. Sidelommer i front og sikkerhetslomme på høyre side med glidelås. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i fornt. Hemper under baklommene og benlommer å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull khaki-82, marine-58, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

83

82

2508 2508 PIRATBUKSE Piratbukse uten fold i front. Sidelommer foran, sikkerhets lomme med glidelås på høyre side. To utvendige baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har en klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knepute. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags. Justerbare ankel mansjett. Material: 65 % polyester og 35 % bomull, 245g/m2 Farge: marine-58, svart-99, grå-83 Størrelse: C44-C62

83

58

99

2505 2505 SHORTS Shorts uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring i front. Hemper under baklommer og benlommer for å feste Inbags i.

83

99

82

58

Material: 65% polyester, 35% bomull Farge: khaki-82, svart-99, marine-58, stone-83 Størrelse: C44–C62

89


TRANSPORT & SERVICE

2516

2517 2517 SERVICEBUKSE

2516 SERVICEBUKSE

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sik-kerhetslomme med glidelås på høyre side. To uten-påliggende baklommer. To benlommer. Venstre ben-lomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i. To 50mm reflekser rundt hvert ben.

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. D-ring til nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer og Cordura - forsterkninger på knærne. Hemper under baklommer og benlommer til å feste Inbags i.

Material: Farge: Størrelse:

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

®

65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 marine-58, stone-83, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

99

90

58

83


TRANSPORT & SERVICE

2506

4504

2506 SERVICEBUKSE

4504 SERVICEBUKSE

Midjebukse uten fold i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og mobillomme på innsiden. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penn, papir og tommestokk. D-ring for nøkler, ID-kort etc. Innvendige knebeskyttelseslommer. Hemper under baklommene og benlommer til å feste Inbags i.

Midjebukse som er flat i front. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer på høyre side med plass til mobiltelefon, dokumenter og penner. På venstre side er det en stor lomme med klaff og mobillomme på innsiden. Cordura -forsterkninger på forsiden av sidelommene, tommestokklommen, nedre del av bak- og benlommer, samt benavsluttningen. Innvendige knebeskyttelseslommer. Bak- og benlommer tilpasset for Inbags.

Material: Farge: Størrelse:

100 % bomull 200g/m2 marine-58, svart-99 C44–C62, D84–D120, C146–C156

®

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull 245 g/m2 Forsterkninger:100% polymid, Cordura® mørk grå-96 C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

99

96

91


TRANSPORT & SERVICE

4512 4512 SERVICEBUKSE Midjebukse med jeansfølelse og uten folder i front . Forsterket med dobbelt stoff over lårene. To dype framlommer. D-ring foran. To benlommer. Venstre benlomme har klaff og innvendig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner og tommestokk. Cordura fosterkninger på forsiden av sidelommene, tommestokklommen, nedre del av bak og benlommer, benavlsuttning samt over knærne. Bak- og benlommer er tilpasset for Inbags. Innvendig kneputelommer. ®

Material: 60 % bomull, 40 % polyester, 360 g/m2. Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura®. Farge: marine-58 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

58

4419 4419 FÔRET JAKKE Fôret midjejakke med teddyfôr i kragen. Forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Klaff i front, med trykknapper. Lomme på venstre bryst med glidelås og lomme på høyre bryst med plass til nøkler og monil etc. Hempe til ID-kortholder. Fluoriserende overflate på skulderpartiet med refleks. Fôret kan åpnes for å lette på trykk eller brodere. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

92

99


TRANSPORT & SERVICE

4420 4420 JAKKE Jakke med forbøyde og justerbare armer. To sidelommer med glidelås og snor i midjen. Knappestolpe med trykknapper. Lomme med glidelås på nestre bryst og lomme på høyre bryst med plass til nøkler og mobiltelefon etc. Feste til ID-kortholder. Fluoriserende overflate med refleks på skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

Jacket 5413 p. 56, pant 6522 p. 20/57

58

93


TRANSPORT & SERVICE

4414 4414 SERVICEJAKKE To brystlommer hvorav høyre lomme har plass til telefon, penn og feste for ID-kort. Den venstre lommen har glidelås. Glidelås opp til kragen. Innsydde framlommer. Regulerbbar midje og armavsluttning. Forlenget rygg. Innerlommer med dokumentlomme. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

83

58

99

4302 4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Funkjsonell fleecejakke som er vannavvisende og har gode pusteegenskaper. To brystlommer, hvorav den ene har bøyd glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura - forsterkninger i krage, frontklaff, sidepaneler, skuldreparti og armer. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås i front. Mørke reflekser. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. ®

Material: 100 % laminert polyesterfleece Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

94


TRANSPORT & SERVICE

4601

4602

4601 KJELEDRESS Tofarget kjeledress med toveis glidelås opp til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side og to baklommer. To benlommer med plass til penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Glidelås fra ben til knær. Justerbar og elastisk i ryggen og hemper rundt midjen for belte. Hemper under brystlommene, benlommer og under baklommene for å feste Inbags i. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull 245 g/m mørk grå-96 C44–C62, C146–C156

96

2

4602 KJELEDRESS Kjeledress i to farger med toveis glidelås til kragen. Maksimal bevegelsesfrihet i armer og ryggparti. To brystlommer med klaff. Dype sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side, to baklommer og sideåpninger. To benlommer med plass til penner og mobiltelefon. Tommestokklomme. Regulerbar midje. Hemper rundt midjen for belte. Hemper for Inbags under brystlommer og baklommer. Material: 65% polyester 35 % bomull Farge: marine-58 Størrelse: C44-C62

58

95


TRANSPORT & SERVICE

4201

5203

4201 SKJORTE

5203 SKJORTE

Kortermet skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Armkonstruksjon for optimal bevegelsesfrihet. Doble ok og to folder i ryggen. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 190 g/m2 Farge: grafitti-94, svart-99, marine-58 Størrelse: XS-3XL

94

99

96

Skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Regulerbare mansjetter med to trykknapper. Armkonstruksjon for optimal bevegelsesfrihet. Dobbel ok og to folder i ryggen. Material: 65% polyester, 35% bomull 190 g/m2 Farge: marine-58, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

94

58

99

58


TRANSPORT & SERVICE

4411 4411 JAKKE 3-I-1 Vind og vanntett parkas med fôr og avtagbar hette som også kan puttes bort. Regulerbar snor i enden av jakken. To brystlommer med klaff hvorav venstre lomme har plass til telefon og penn. To laminerte lommer med vanntett glidelås på venstre overarm og en under høyre brystlomme. Sidelommer i fleecefôr med klaff og glidelås. Dobbel vindklaff i front med toveis glidelås. Forbøyde og regulerbare armer. Avtagbar quiltet fôr/jakke som brukes separat. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

4514 4514 FÕRET BUKSE Fôret bukse i vind- og vannavvisende materiale med pustefunksjon. Forbøyde knær med innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar midje. Sidelommer. Ventilasjonsåpninger i sidene. Glidelås opp til knærne. Material: 100% polyester. Forsterkninger i 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

97


TRANSPORT & SERVICE

4511

4511 FÕRET BUKSE Vattert bukse i Polyamid. Innvendige knebeskyttelseslommer. Regulerbar og elastisk midje med reflexpiping på beina. Sidelommer i front og sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer hvorav den ene er med klaff. To benlommer, venstre Benlomme med klaff og innvnedig mobillomme. Høyre benlomme har plass til mobiltelefon, penner, papir og tommestokk. Material: Polyamid 100 % Fõr: Polyester 100 % Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

98

Jacket 3315 p 142, Jacket 2421 p 154


TRANSPORT & SERVICE

4422 4422 VINTERJAKKE Vind- og vanntett jakke med pustende egenskaper og tapede sømmer. Vattert polstret fôr. Høy krage med avtakbar hette. Sidelommer med klaff. To store brystlommer med klaff. Hellang glidelås helt opp til kragen, beskyttet av knepping med skjulte trykknapper. Refleksdetaljer for bedre synlighet. Mansjetter med borrelås. Zip med enhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for logomerking. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

4423 4423 PARKAS Vind- og vanntett parkas med pustende egenskaper og tapede sømmer. Vattert polstret fôr. Høy krage med avtakbar hette. Sidelommer med klaff. To store brystlommer med klaff. Hellang glidelås helt opp til kragen, beskyttet av knepping med skjulte trykknapper. Refleksdetaljer for bedre synlighet. Mansjetter med borrelås. Zip med enhåndsgrep i siden. Glidelås på innsiden for logomerking. Material: 100% polyester, 210 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

99


100

Sweater 2127 p. 117, pant 5530 p. 110


PRIO-SERIEN

Vi er fornøyde og stolte over å presentere en helt ny linje av klær, etter å ha ligget høyt på ønskelista lenge, ikke mist av våre kunder utenfor Skandinavia. Prio-serien er en linje med klær utviklet med tre kriterier i tankene: gjennomgående høy kvalitet, et gunstig prisnivå og et utvidet fargespekter. For at prisen skulle holdes nede, samtidig som kvaliteten skulle opprettholdes, har vi måttet kjøpe inn i store kvanta, og hver eneste detalj måtte tenkes nøye gjennom. Dette har vi fått til og er veldig fornøyd med resultatet.

101


6531

NEW STYLE

NEW STYLE

6531 HÅNDVERKBUKSE ENISO KLASSE 2

6532 ARBEIDSBUKSE ENISO KLASSE 2

Håndverksbukse i klasse 2 i polyester/bomull som holder farge og form. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med telefonlomme, pennelomme og verktøylomme. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkede hengelommer, tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Håndverksbukse i klasse2. Lettstelt bukse polyester/bomull som holder farge og form. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med telefonlomme, pennelomme, og verktøylomme. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkninger i tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Material: 80% polyester, 20% bomull Klasse: EN ISO 20471 Class 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

1799

10

11

102

6532

Material: 80% polyester, 20% bomull, 245 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Class 2 Farge: gul/marine-10, gul/svart -11, orange/svart-1799 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

11

10

1799


6530

6534

NEW STYLE

NEW STYLE

6530 ARBEIDSBUKSE ENISO 20471 KLASSE 1

6534 ARBEIDSBUKSE ENISO 20471 KLASSE 1

Håndverksbukse i klasse 1 i slitesterk bomull med lavere gramvekt for en lettere bukse. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom med klaff og borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttere kan justeres i to høyder. Forsterkede hengelommer, tommestokklomme og knebeskyttelseslomme. C42-64 kan forlenges 5 cm med en fold ved anklene.

Arbeidsbukse i varselklasse 1. Lettstelt bukse i polyester/bomull som holder form og farge.Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås.Lårlomme emed ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelsen kan justeres i to høydenivåer. Forsterkning i hengelommer, tommestokklommeoch og på knærne. C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold i benavslutningen Material: 65% polyester, 35% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: C42-C64 (C142-164), D84-D120

Material: 100% bomull, 320 g/m2 Klasse: EN ISO 20471 Klasse 1 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: C42-C64 (C142-C164), D84-D120

1799

10

1799

11

11

10

103


NEW STYLE

6533

6533 ARBEIDSBUKSE ENISO 20471 KLASSE 1 Arbeidsbukse i lettstelt polyester/bomull som holder farge og form. Romslige framlommer. Baklommer og lårlome med klaff. Tommestokklomme. Størrelsene C42-C64 kan forlenges 5 cm med en fold i benavslutningen. Material: Klasse: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull EN ISO 20471 Klasse 1 gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 C42-C64 (C142-164), D84-D120

11

1799

10

NEW STYLE

6440

6440 SKALJAKKE ENISO 20471 KLASSE 3 Vind- og vanntett skalljakke med tapede sømmer. Gode pusteegenskaper. To brystlommer og to frontlommer med glidelås. D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Tre innerlommer. Avtagbar hette med regulerbar snor. Regulerbare armavslutninger. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart -11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

104

10

1799


6441

NEW STYLE

6441 FORET FUNKTIONSJAKKE ENISO 20471 KLASSE 3 Foret funksjonsjakke som er vind- och vanntett med teipede sømmer. God pusteevne. To brystlommer og to frontlommer med glidelås. D-ring i venstre brystlomme for ID-kort.Tre innerlommer. Avtagbar hette med reguerebar snor. Reglerbara armavslutninger. Foret er åpningsbart for å lette trykk og brodering. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

1799

6401

11

10

NEW COLOR

6401 JAKKE Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Store innerlommer hvorav en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Material: 68% polyester, 32% bomull. Forsterkninger i 100% polyamid Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-3XL

10

1799

11

105


NEW COLOR

6407

6407 VINTERJAKKE Vattert jakke med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Material: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN ISO 20471 Klasse 3 Farge: gul/marine-10, gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-3XL

1799

10

11

NEW STYLE

6105

6105 LETT SOFTSHELLJAKKE ENISO 20471 KLASSE 3 Lett softshelljakke i klasse 3 med glidelås i front og innvendig vindbeskyttelse. En brystlomme/mobiltelefonlomme med glidelås. To frontlommer med glidelås. Elastiske armavsslutninger med hull til tommel. Elastisk kant nederst. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Class 3 Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

106

1799


NEW STYLE

6432

6432 SOFTSHELLJAKKE ENISO 20471 KLASSE 3/2 Softshelljakke i varsel med god pusteevne. To sidelommer og brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindsperre med zipguard for å beskytte haken. YKK-glidelås. Justerbar midje. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Class 2 XS, Class 3 S-4XL Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

NEW STYLE

6327

6327 FLEECEJAKKE ENISO 20471 KLASSE 3 Fleecejakke med to frontlommer med glidelås. Innerlomme. Elastiske armavslutninger med hull til tommel. Material: 100% polyester Klasse: EN ISO 20471 Class 3 Farge: gul/svart-11, orange/svart-1799 Størrelse: XS-4XL

11

1799

107


NEW STYLE

6106

6106 SWEATSHIRT ENISO 20471 KLASSE 3 Rundhalset sweatshirt med børstet insnside. Ribb i nerkant og i armavslutning. Reflekser på skuldrene for bedre synlighet. Material: 65% polyester, 35% bomull Klasse: EN ISO 20471 Class 3 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-4XL

10

Jacket 6440 p. 104

108

17


6040 6040 PIQUE HI-vis pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materiale transporterer fuktighet bort fra huden. Det betyr at piqueen tørker hurtig og holder deg fresh og tørr gjennom hele dagen. Transferrefleks.

ENISO 20471 Klasse Material: 100% polyester, 160 g/m2 Klasse: ENISO 20471 Klasse 3/2 Farge: gul-10 Størrelse: XS-4XL

10

6030 6030 T-SKJORTE Hi-vis t-skjorte laget av spinnfarget polyester. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden. Det betyr at plagget tørker hurtig og holder deg fresh og tørr hele dagen. Transferrefleks.

ENISO 20471 Klasse Material: 100% polyester, 160 g/m2 Klasse: ENISO 20471 Klasse 3/2 Farge: gul-10, orange-17 Størrelse: XS-4XL

10

109


5530

NEW STYLE

NICE PRICE

5530 ARBEIDSBUKSE Håndverksbukse i slitesterk bomull med lett gramvekt. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull, 320 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

53

00

99

5531

56

98

NEW STYLE

5531 HÅNDVERKSBUKSE Håndverksbukse i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Hengelommer med ekstra rom og ekstra lomme med glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan justeres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: svart-99 Størrelse:

66

110

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, C42-C64 (C142-164), D84-D120

35

98

53

99

82

58


5532

NEW STYLE

5532 HÅNDVERKSBUKSE Håndverksbukse i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra rom og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer, tommestokklomme og Knebeskyttelseslommer. C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% Bomull rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

58

66

98

53

99

35

82

NEW STYLE

9057 KNEBESKYTTELSE

9057

Ergonomisk bøyde knebeskyttere i EVA Foam, one size Material: EVA Foam Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

5535

NEW STYLE

5535 HÅNDVERKSHORTS Håndverkshorts i lettstelt polyester/bomull som beholder både farge og form. Hengelommer med ekstra rom og glidelås. Baklommer med klaff og borrelås. Lårlomme med ekstra lomme og klaff med borrelås. Tommestokklomme med knivholder. Knebeskyttelseslommer kan juseteres i to høyder. Forsterkninger i hengelommer og tommestokklommen. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: C42-64

58

35

98

53

99

66

82

111


2530

NEW STYLE

NICE PRICE

2530 SERVICEBUKSE Lettstelt polyester/bomull som beholder farge og form. Romslige framlommer. Baklommer og lårlomme med klaff. Tommestokklomme. C42-64 kan forlenges med 5 cm med en fold nederst på beinet. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

35

53

5630

66

82

98

99

58

NEW STYLE

5630 SELEBUKSE Selebukse i polyester/bomull som beholder både form og farge. Justerbare seler med elastiske egenskaper. Mobiltelefonlomme på brystet. Romslige forlommer. Lårlomme med rom for ID-kort. Baklommer med klaff. Innvendige knelommer med mulighet for å justere høyden på kneputene. Størrelse C42-64 kan forlenges med 5 cm ved en fold ved anklene. Material: Farge: svart-99 Størrelse:

58

112

65% polyester og 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, C42-C64 (C142-C164), D84-D120

35

98

53

99

66

82


5425

5426

NEW STYLE

NEW STYLE

5425 SERVICEJAKKE

5426 FORET SERVICEJAKKE

Lett arbeidsjakke i polyester/bomull som er lett å vedlikeholde. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i halsen med innvendig vindbeskyttelse. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. Tre innerlommer, hvorav en til mobiltelefon. Regulerbare armavslutninger. reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

Foret arbeidsjakke i lettstelt polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlommer til ID-kort. Glidelås i kraven med innvendig vindlås. Innsydde framlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer, hvorav en stor til dokumeneter og en til mobiltelefon. Regulerbare armavslutninger og midje. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2, for i 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

82

66

53

58

35

99

98

66

82

53

58

35

99

98

113


5704

NEW STYLE

5704 FORET VEST Foret vest i polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i kragen med innvendig vindklaff. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer hvorav en stor for dokument og for mobiltelefon. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg. Regulerbar midje. Material: 65% polyester og 35% bomull, 245 g/m2, for i 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

114

Sweater 2128 p. 118, pant 5531 p. 110

53

99

98

66

58

82


5706

2325

NEW STYLE

NEW COLORS

5706 VEST

2325 MICROFLEECE JAKKE

Vest i polyester/bomull. To brystlommer, D-ring i venstre brystlomme til ID-kort. Glidelås i kragen med innvendig vindklaff. Innsydde frontlommer med glidelås og forsterket kant. To innerlommer hvorav en for mobiltelefon. Reflekser foran og bak. Forlenget rygg.

Mikrofleecejakke med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, khaki-82, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

53

99

98

66

58

82

35

58

98

99

66

53

115


2327

3702

NEW STYLE

NEW STYLE

2327 FLEECEJAKKE

3702 SOFTSHELLVEST

Polarfleecejakke med romslige framlommer med glidelås. Jakken har innerlommer og tommelgrep i armavslutning.

Softshellvest med pusteevne. To sidelommer med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje.

Material: 100% polyester, 280 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

66

53

66

116

99

58

98

35

53

99

98

35

58


2422

2127

NEW COLORS

NEW STYLE

2422 SOFSHELLJAKKE

2127 SWEATSHIRT

Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje.

Rundhalset sweatshirt i doubleface. Mansjett i 1x1 rid i armavslutninger og kanten nederst. Kan vaskes på 60C. Material: 80% bomull, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-5XL

98

99

58

53

35

00

66

98

66

99

58

53

35

117


2128

2021

NEW STYLE

NEW STYLE

2128 SWEATSHIRT ½ ZIP Sweatshirt i doubleface. Kort glidelås ved kragen. Mansjett i 1x1 rib ved armavslutninger og nederst. Sidepartier i kontrastfarge. Kan vaskes på 60C. Material: 80% bomull, 20% polyester, doubleface, 320 g/m2 Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

2021 PIKÉ Behagelig piké i en blanding av polyester og bomull, tre ton-i-ton knapper i knappestolpe. Material: 65% polyester och 35% bomull, 200 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

53

9910

118

53

99

98

00

99

98

66

58

35

66

58

35


2040

2030

NEW COLOR

2040 PIQUE

2030 T- SKJORTE

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

Funksjonell T-skjorte, med rund hals, laget i polyester. Forsterket nakkebånd. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet fra huden. Dette betyr at T-skjorten tørker raskt, holder deg fresh og tørr hele dagen. 100% polyester. 135 gsm.

Material: 100% polyester, 160 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: 100% polyester, 135 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

83

58

00

99

83

35

00

99

58

35

119


2803

2803 VEST Vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås, ni ulike lommer, syv av de har klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til smarttelefon. Tre d-ringer. Reflekterende piping og justerbar midje. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 XS - 3XL

Material: Farge: Størrelse:

35

96

82

580

99

55

2805 2805 VATTERT VEST Vattert vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås. Seks lommer, fire av de med klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til moobiltelefon. Justerbar midje. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2 Farge: rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

120

96

82

580

55

99


2804

2804 VEST Vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås, ni ulike lommer hvor syv av de har klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor mobillomme. Tre d-ringer, rerflekterende detaljer og justerbar midje. Kontrastfarge over skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. Forsterkning: 100% polyester Wind Protective, UPF 25+, UPF 50+, Lightweight Farge: marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

96

82

580

99

2806

2806 VATTERT VEST MED KONTRAST Vattert vest med flere funksjonelle lommer. Hel glidelås. Seks lommer, fire av de med klaff. To store lommer med skjult glidelås. Stor lomme til moobiltelefon. Justerbar midje. Material: 65% polyester, 35% bomull, forsterkning: 100% polyester Farge: marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 Størrelse: XS-3XL

96

82

580

99

121


2801 2801 SERVICEBUKSE Midjebukse med flere funksjonelle lommer. To sidelommer, en liten nøkkellomme, to romslige lårlommer med klaff. To baklommer, en med klaff. Justerbar midje. 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. rød-35, royal-55, navy-580, khaki-82, grå-96, svart-99 44-56 (44-62 i marine-580 og grå-96)

Material: Farge: Størrelse:

35

96

82

580

55

99

2802

642802 MIDJEBUKSE Midjebukse med flere funksjonelle lommer. To sidelommer, en liten forsterket nøkkellomme i kontrastfarge. En romslig lårlomme med klaff samt en sidelomme med tommestokklomme. Polyesterforsterkning bak i kontrastfarge. Sømmer i kontrastfarge og justerbar midje. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. Forsterkning: 100% polyester marine-580, khaki-82, grå-96, svart-99 44-56 (44-62 i marine-580 og grå-96)

96

122

82

580

99


2807

2807 ID-KORTHOLDER Universal ID kortholder, tilpasset alle slags lommer. Material: 100% nylon Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

Pique 2041 p 146, pants 2515 p 86

123


124


KJØKKEN & RESTAURANT

Når det gjelder kolleksjonen kjøkken & restaurant har også fokuset vært kvalitet, funksjon og design. Samtidig som vi har de klassiske seriene med produkter i blandingmateriale og bomull, har vi også gått inn for å skape en helt unik kolleksjon med tanke på kvalitet og komfort. Denne serien bygger på produkter med materiale i den siste teknologien,NANO-TEX. Dette sammen med ventilerende funksjonsmateriale vil skape fremtidens kokkeklær. ProJob satser hardt på ergonomi og at brukeren skal ha en fin hverdag. Designmessig holder vi oss selvklart til det klassiske med mye hvit og pepitaruter.

125


KJØKKEN & RESTAURANT

7407 7407 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV Figursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. Sømmene innvendig gjør at jakken er myk mot huden. Trykknapper underletter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

00

7408 7408 KOKKEJAKKE En stilren kokkejakke med behagelig passform. 85 grader vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

126

99


KJØKKEN & RESTAURANT

7409

LADIES’ FIT

7409 KOKKEJAKKE EKSKLUSIV DAME Figursydd kokkejakke i egyptisk bomull med en følelse av den fineste skjorten. De innvendige sømmene gjør at jakken føles myk mot huden. Trykknapper underletter bytte av jakke. 85 graders vask. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

7410

99

LADIES’ FIT

7410 KOKKEJAKKE DAME Kokkejakke med god passform. Material: 100% Bomull Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

00

127


KJØKKEN & RESTAURANT

7401 7401 KOKKEJAKKE Klassisk unisexmodell med avtagbare kuleknapper. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

99

LADIES’ FIT

7412

7412 KOKKEJAKKE DAME Klassisk kokkejakke med avtagbare kuleknapper. Noe figursydd. Leveres med knapper og knappebånd. Material: 65% polyester, 35% bomull, 260 g/m2 Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

128

00


KJØKKEN & RESTAURANT

7505 7505 KOKKEBUKSE Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To benlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C44-C62, D84-D120, C146-C156

01

7504

LADIES’ FIT

7504 KOKKEBUKSE DAME Kokkebukse uten frontfold. Sidelommer i front, sikkerhetslomme med glidelås på høyre side. To utenpåliggende baklommer. To lårlommer, den høyre for palett og pinsett. Den venstre med klaff og en innvendig telefonlomme. Elastisk i midjen. Material: 65% polyester, 35 % bomull 260 g/m Farge: pepita-01 Størrelse: C34-C50

01

129


KJØKKEN & RESTAURANT

130


KJØKKEN & RESTAURANT

2518 2518 SERVICEBUKSE En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Størrelsene C42-C64 er justerbare. Ved å sprette den røde tråden i benavsluttning forlenges lengden på buksen med 5 cm. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 hvit-00, svart-99 C42-C64 (C142-164), D84-D120

99

2519

00

LADIES’ FIT

2519 SERVICEBUKSE DAME En lett servicebukse i moderne passform med benlommer på hvert ben og baklommer med klaff. Material: 65% polyester, 35% bomull, 245g/m2 Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: C32-C50

99

00

131


KJØKKEN & RESTAURANT

7814

7807

43 CM

7814 MIDJEFORKLÉ Klassisk stripete midjeforkle med lomme på høyre side.

75 CM

7807 MIDJE FORKLÉ Lomme på høyre side.

Material: 65 % Polyester, 35 % bomull Farge: stripete-98 Størrelse: Bredde 100cm, lengde 95cm

Material: Farge: Størrelse:

98

132

65% polyester, 35 % bomull 260 g/m hvit-00, marine-58, svart-99 S (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 43cm; M (bare i sort 99) = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 95cm, lengde 100cm

99

58

00

100 CM


KJØKKEN & RESTAURANT

7902

7808

7902 LUE Flat kokkelue. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35 % bomull hvit-00, svart-99 ONE SIZE

00

7901

7808 SMEKKEFROKLÉ Regulerbart nakkebånd. Lomme på høyre side. Material: Farge: Størrelse:

99

65% polyester, 35 % bomull 260 g/m hvit-00, marine-58, svart-99 Bredde 70cm, lengde 110cm

7901 KOKKELUE Klassisk kokkelue. Material: 65% polyester, 35 % bomull Farge: hvit-00 Størrelse: ONE SIZE

99

58

00

00

133


FUNKSJONSKLÆR

Når det kommer til funksjonsklær er det ingen hemmelighet at vi har et nært samarbeid med Craft, et av verdens ledende varemerke på funksjonsklær og treningsklær. Hardt kroppsarbeid eller idrett bygger på de samme prinsippene og arbeidsmiljøet nær kroppen påvirker prestasjonen over tid. I år er vi glade for å kunne presentere flere nyheter innen denne kategorien, både når det gjelder skalljakker og bukser har vi hentet mye inspirasjon fra outdoorprodukter, men lagt til egenskaper vi mener hører hjemme i arbeidsklær. Disse plaggene tror vi kan bli virkelige favoritter både på jobben og på fritiden.

134

Crewneck 3105 p. 147, belt 9060 p. 172, pant 2519 p. 85/131


135


FUNKSJONSKLÆR

3406

3407

NEW COLORS

NEW COLORS

3406 FUNKSJONSJAKKE

3407 FÕRET JAKKE

Lag 3 jakke i et funksjonelt softshell materiale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelås under armene. Snøring i midjen. Regulerbar armavsluttning. Forlenget rygg for bedre komfort. Reflekspasspoaler på arm og rygg. Avtagbar og regulerbar hette. Fleecefôret krage for ekstra komfort.

Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Quiltet vattert fôr. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste for ID-kortholder. To innerlommer med glidelås hvorav en større passer til dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset for handsfree på venstre side. Ventilasjonsåpninger under armene. Snor i midjen. Regulerbare mansjetter. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtag- og justerbar hette. Fleecefôret krage og sidelommer for økt komfort.

Material: 100 % polyester. Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

Material: 100% Polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

53

66

136

00

58

98

35

99

53

66

98

58

35


FUNKSJONSKLÆR

3412

NEW COLORS

3413

LADIES’ FIT

NEW COLORS

LADIES’ FIT

3412 FUNKSJONSJAKKE DAME

3413 FÕRET FUNKSJONSJAKKE DAME

Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innvendig lomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare armer. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar og justerbar hette. Fleecefôret krage for økt komfort.

Lag 3-jakke i funksjonelt softshellmateriale som er vind- og vannavvisende. Kviltet vattert fôr. To brystlommer, den venstre med innvendig telefonlomme. Feste til ID-kortholder. To innerlommer med glidelås der den ene passer til dokumenter. To sidelommer. En armlomme på venstre arm. Innerlomme med hull tilpasset til handsfree på venstre side. Ventilasjonsglidelåser under armene. Snor i midjen. Justerbare armer. Forlenget rygg for god komfort. Reflekspasspoaler på armer og rygg. Avtagbar justerbar hette. Fleecefôret krage og sidelommer for økt komfort.

Material: 100% polyester Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

Material: 100% polyester Farge: rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

53

66

00

58

98

35

99

53

66

98

58

35

137


FUNKSJONSKLÆR

3422

NEW STYLE

3422 STRETCHJAKKE

3410 FUNKSJONSJAKKE

En lett jakke i stretchmateriale med stor bevegelsesfrihet. Vannavvisende og vindtett. Moderne passform.

En 3-lags skalljakke som er vind- og vanntett med god ventilasjon. Avtagbar hette. Ventilasjonsåpninger i ryggen og under armene. To vertikale brystlommer og to horisontale lommer med vanntette glidelåser. Justerbare armer og midje. Forlenget rygg.

Material: 86% polyester, 14% spandex, 225 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

138

3410

Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99


FUNKSJONSKLÆR

3416 3416 FUNKSJONSJAKKE Skalljakke med hette og VentAir. VentAir materialet har meget god ventilasjonsegenskaper, er vind- og vanntett og meget holdbart. Aquaseal -glidelåser fra YKK er markedets mest holdbare og er 100% vind- og vanntett. Store X-ventilasjoner under armene kan åpnes fra valgfri side. Stormhette passer over hjelmen og jakkens skjæring gir stor bevegelsesfrihet. Justerbare armer og midje ®

®

Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3513 3513 HÅNDVERKSBUKSE FUNKSJON Stretchbukse med ventilasjonsåpninger på siden. Sømløse og forsterkede benavslutninger. To lårlommer, den høyre med plass til tommestokk og kniv. Den venstre med plass til telefon. Feste til hengelommer. Material: 97% nylon, 3% elastan. Materiale 2: 94% nylon, 6% elastan. Farge: svart-99 Størrelse: C44-C62, C146-156, D84-D120

99

139


FUNKSJONSKLÆR

3520

NEW COLORS

3520 HÅNDVERKSBUKSE Funksjonsbukse med stretchpaneler på strategiske steder og lange ventilasjonskanaler på utsiden av ben. Forsterket med Cordura i benavslutning for økt slitestryrke. Sømløs innside ved benavslutning. Forbøyde knær. To benlommer. Feste til hengelommer. Knelommer som åpner seg innenfra og justerbar høyde på knebeskyttelsene. ®

Material: Farge: Størrelse:

65% polyester, 35% bomull, 230g/m2. Materiale 2: 91,5% polyamid, 8,5% elastan, 245g/m2 rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 grå-98, svart-99 C44-C62, C146-156, D84-D120

58

3317

66

35

53

99

NEW STYLE

3317 MICROFLEECEJAKKE Microfleecejakke i mykt teknisk materiale som varmer, og gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Tett passform for bedre plass under en jakke. To sidelommer med glidelås. To innelommer. Regulerbar midje. Hull til tommelfinger i armavslutning. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

140

35

58

98

98


FUNKSJONSKLÆR

3521

NEW STYLE

3521 SHORTS Funksjonell shorts med strechpaneler for optimal komfort. To lårlommer med glidelås og lommer på utsiden. To avtagbare hengelommer med plass til verktøy. Material: Materiale 1 :65% polyester, 35% bomull, 230 g/m2. Materiale 2: 91,5% nylon, 8,5% spandex, 245 g/m2 Farge: grå-98, svart-99 Størrelse: C44-C62

99

98

3314 3314 FUNKSJONSTRØYE Mikrofleecetrøye med hette i et behagelig og teknisk materiale som varmer, gir maksimal bevegelsesfrihet og komfort. Tight passform for å passe bedre under en jakke. Justerbar hette. To sidelommer med glidelås. To lommer. Justerbar midje. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

98

35

58

99

141


FUNKSJONSKLÆR

3307

3307 MICROJAKKE Behagelig langermet funksjonsjakke med moderne passform. Lang glidelås i front med zipguard som beskytter haken. Bryslomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-skjorte og under jakken for alle typer av arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

99

98

3315 3315 FUNKSJONSTRØYE En smidig mikrofleecejakke i et behagelig og teknisk fleecemateriale. Utsiden er slett noe som gjør den lettere å holde ren. Skuldre og armer er forsterket med softshell. En brystlomme og to sidelommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

142

35

58

98


FUNKSJONSKLÆR

3306

3306 MICROTRØYE Behagelig langermet funksjonstrøye i polo med moderne passform. Kort glidelås med zipguard som beskytter haken. Brystlomme samt sidelomme med glidelås. Brukes over T-skjorte og under jakken for alle typer arbeid. Material: 100% Polyester Farge: rød-35, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

98

35

99

Sweater 3315 p. 142 Sweater 3

143


FUNKSJONSKLÆR NEW STYLE

3318

3318 FLEECEJAKKE Jakke i kraftig fleece med forsterkninger på skuldrene, albuene og på innsiden av kragen. To lommer med glidelås. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

95

58

35

3305 3305 HIGH LOFT FLEECE Funksjonell fleecejakke som er veldig varm i forhold til sin vekt. Softshellforsterkninger på utsatte steder. To sidelommer og en brystlomme med feste til ID-kortholder. Passer utmerket som lag2 trøye eller som ytterplagg. Snor med enhåndsgrep i nederkant. Tommelgrep på armene. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

144


FUNKSJONSKLÆR

2030

2030 T- SKJORTE Funksjonell T-skjorte, med rund hals, laget i polyester. Forsterket nakkebånd. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet fra huden. Dette betyr at T-skjorten tørker raskt, holder deg fresh og tørr hele dagen. 100% polyester. 135 gsm. Material: 100% polyester, 135 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

83

High loft fleece 3305 p. 144

00

99

58

35

145


FUNKSJONSKLÆR

2040

2041

NEW COLOR

NEW STYLE

LADIES’ FIT

2040 PIQUE

2041 FUNKSJONSPIQUE DAME

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

Funksjons pique laget i polyester. Ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Det funksjonelle materialet transporterer fuktighet bort fra huden til enhver tid. Det betyr at piqueen tørker fort, holder deg fresh og tørr gjennom dagen.

Material: 100% polyester, 160 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-4XL

Material: 100% Polyester, 160g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

58

146

35

00

99

00

99

83

35

83

58


FUNKSJONSKLÆR

3105 3105 UNDERTRØYE ADVANCED Funksjonstrøye med rund hals i et tøft design. Kroppsnær passform som holder stoffet i konstant kontakt med huden. Elastisk for optimal bevegelighet. Kroppstilpassede klimasoner gir optimal kroppstemperatur for maksimal prestasjonsevne. Ingen sømmer rundt stammen for å undvike gnaging og irritasjoner. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3505 3505 STILLONGS ADVANCED En funksjonell stilongs i tøft design. Kroppsnær passform som holder stoffet i konstant kontakt med huden. Elastisk for opptimal bevegelighet. Kroppstilpasset klimasoner gir optimal kroppstemperatur for maksimal ytelse. Material: 52% Polyamid, 42% Polyester, 6% Elastane. Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

147


FUNKSJONSKLÆR

3106 3106 TRØYE I ULL Funksjonstrøye med rund hals. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene. Ribbestrikket i erm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3107

3107 TRØYE MED HØY HALS OG GLIDELÅS Funksjonstrøye med høy hals og glidelås. Kroppsnær. Forlenget rygg. Sømløs på sidene.Ribbestrikket i arm. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

3506 3506 LONGS I ULL Funksjons longs. Kroppsnær. Elastisk midje. Ribbestrikket nederst på benet. Material: 80% ull, 20% polyamid, 220g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

148


FUNKSJONSKLÆR

3101 3101 UNDERTRØYE Funksjonell trøye med rund hals. Sitter tett mot kroppen. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i enden av armene. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3501 3501 STILLONGS Funksjonsstilongs. Passform som følger kroppens bevegelser. Sitter tett mot kroppen for optimal ventilasjon. Elastisk midje. Mansjett i benavsluttningen. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3103 3103 UNDERTRØYE MED POLO Funksjonell trøye med med polo. Sitter tett mot kroppen. Kort glidelås i front med zipguard, som beskytter haken mot gnaging. Raglanarmer. Forlenget bak. Ingen søm i sidene for å undvike sår og irritasjon. Mansjett i armavsluttning. Tofarget med flatlocksømmer i avvikende farge. Material: 100 % polyester Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

149


FUNKSJONSKLÆR

3504 3504 FUNKSJONSBOXER 1-PK. Boxer i funksjonsmateriale. Ventilasjon ved utsatte steder gjør at du kjenner deg sval og tørr hele dagen. Funksjonsmaterialet i boxeren gjør også at plagget tørker hurtig. Tight passform. Material: 89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

3010 3010 ACTIVE T-SHIRT Funksjons T-skjorte i 2-lags interlock strikk. Hurtigtørkende materiale som transporterer fukt fra huden og sprer den ut i det ytterste laget, såkalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, og at du føler deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og strykefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

00

98

3011 3011 ACTIVE PIQUE Funksjonspiké i 2-lags interlockstrikk. Hurtigtørkende materiale som transporterer fukten fra huden og sprer den ut til det ytterste laget. Såkalt wicking effect. Dette gjør at plagget tørker hurtig, som holder deg tørr hele dagen. Moderne passform. Krympe- og skrukkefri. Material: 100% Polyester 180-190 g/m2 Farge: hvit-00, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

150

98

99


FUNKSJONSKLÆR

4430 4430 REGNJAKKE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Regulerbar og avtagbar hette med trykknapper. Lommer i front med klaff. Refleks i nederkant av armer og jakke. Material: 58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

4530 4530 REGNBUKSE Sydde, sveisede og teipede sømmer. Borrelås i midjen og lommeåpninger i front med klaff og lommeposer i mesh for ventilasjon. Refleks ved benavsluttning. Material: 58 % PVC. 27 % Polyester, 15 % PU Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

151


PROFIL

Bygg-, transport og serviceselskaper har også behov for å bygge en tydelig og enhetlig profil. I produktkategorien PROFIL samler vi plagg som skaper en brygge innen ProJob -konseptet fra funksjon til en god reklameplass til ditt varemerke. Vi satser på rene, enkle modeller som fargemessig passer inn med produkter i vårt øvrige sortiment.

152

Shirt 5210 p. 78, jeans 2507 p. 156, bag 9029 p. 175


153


PROFIL

2421 2421 JAKKE Lett jakke med refleksdetaljer. Avtagbar hette. Materialet er vind- og vannavvisende. En brystlomme. To innerlommer med glidelås, der den ene er større. Material: 100% polyester Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

98

154

99

58

Cap 9061 p. 178, jacket 3416 p. 139 Cap 9061 p. 178, jacket 2421 p. 154


PROFIL

2022

NEW STYLE

2022 PIKÉ Moderne piké i stretch med tight passform. Tre knapper, ton-i-to i stolpe. Nakkebånd og dekorative sømmer i sidesplitt. Forkrympet og enzymbehandlet for en myk og behagelig følelese. Material: 95% bomull, 5% elastan, 215 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

35

58

00

99

98

66

2021

53

NEW STYLE

2021 PIKÉ Behagelig piké i en blanding av polyester og bomull, tre ton-i-ton knapper i knappestolpe. Material: 65% polyester och 35% bomull, 200 g/m2 Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

53

58

00

99

98

66

35

155


PROFIL

2550

NEW STYLE

2550 BUKSE Chinosbukse i slitesterk bomull som er blandet med elastan for ekstra stretch og komfort. Klassisk passform med rette bein. Gylf med YKK -glidelås. Buksen finnes i 4 ulike innerbenslengder. 30”, 32”, 34” och 36”. Material: Farge: Størrelse:

98% bomull, 2% elastan, 290 g/m2 marine-58, khaki-82, grå-98, svart-99 28/30,29/30,30/30,31/30,32/30, 33/30, 34/30, 36/30, 38/30, 28/32,29/32,30/32,31/32,32/32,33/32,34/32, 36/32,38/32,40/32,42/32, 30/34,31/34,32/34,33/34,34/34, 36/34,38/34, 34/36,36/36,38/36

58

99

82

98

2507 2507 JEANS Jeans med normal vidde og knapper i gylf. Material: 100% bomullsdenim. Farge: denimblå-57

L • •

57

156

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •


PROFIL

2016

NEW COLORS

2016 T-SHIRT T-Shirt i single jersey (farge 10 og 17 i Interlock), moderne passform med dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Material: 100% bomull (farge-10 og 17 i 100% polyester Farge: hvit-00, ProJob gul-10, orange-17, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS - 4XL

53

35

98

17

66

10

58

00

99

2017 2017 T-SHIRT MED LANG ARM T- shrit med lang arm i single jersey. Moderne med kroppsnær passform. Dobbel krage og rundstrikket nakkebånd. Mansjett ved armavsluttning og god komfort. Material: Farge: Størrelse:

17

100% bomull (farge-10, 100% polyester) hvit-00, ProJob gul-10, svart-99 XS - 4XL

10

99

00

157


PROFIL

2019 2019 T-SHIRT Bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. Material: 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

9917

2020 2020 T-SHIRT MED LANG ARM Langarmet bomulls T-shirt med varselmateriale på skuldrene. Material: 100% bomull 180g/m2, varselmateriale 100% polyester 195g/m2 Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

158

9917


PROFIL

2018 2018 PIQUE Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med tre knapper og splitt i sidene. Fluoriserende stoff på skuldrene. Material: 65% polyester, 35% bomull. Fluoriserende stoff 100% polyester. Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

9917

99

2123 2123 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Sidelommer med glidelås og fluoriserende skulderparti. Mansjett i armer og linning. Material: 65% polyester, 35% bomull Farge: svart/gul-99, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

99

9917

159


PROFIL

2124

2124 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket mansjett. Material: 100% bomull, 280 g/m2. Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

58

2125

98

99

NEW STYLE

2125 SWEATSHIRT 100% BOMULL Rundhalset sweatshirt med fluoriserende stoff på skuldrene for økt synlighet. Ribbestrikkede armavslutninger og kant nederst. Material: 100% bomull 280g/m2, hi-vis materiale 100% polyester, 150 g/m2 Farge: svart/gul-9910, svart/orange-9917 Størrelse: XS-4XL

9910

160

9917


PROFIL

2120 2120 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås på brystlommen. Ribbestrikket krage med kort glidelås. Mansjett i armer og splitt i sidene. Justerbar midje med snor. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

83

35

99

2219 2219 SKJORTE “Button down” skjorte. To store brystlommer med plass til Inbags. Åpning til penn på venstre brystlomme. Justerbare mansjettknapper med to knapper. Armkonstruksjon for god bevegelighet, dobbel bærestykke og to folder i ryggen. Material: 100 % bomullstwill, 200 g/m2. Farge: rød-35, marine-58, khaki-82, grafitti-94, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

99

82

58

94

161


PROFIL

2319 2319 FLEECETRØYE Antipillingbehandlet fleecetrøye med kort glidelås i front. En vertikal brystlomme med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: 100% polyester 290 g/m2 Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

98

58

2318 2318 FLEECEJAKKE Anti pilling behandlet fleecejakke. Glidelås opp til kragen. En vertikal brystlomme og to sidelommer med glidelås. Forsterket i krage og armer. Material: 100% Polyester. Farge: marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

162

98

58


PROFIL

2121 2121 SWEATSHIRT Sweatshirt med glidelås. Glidelås på sidelommer med softshell forsterkning. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: 55% polyester, 45% bomull. Forsterkning: 100% polyester. Farge: hvit-00, marine-58, grå-98, svart-99, svart-999 Størrelse: XS-3XL

999

58

00

98

99

NEW COLOR

2116

2116 HOODJAKKE Hood med glidelås. Softshell-forsterkninger i siden. Sidelommer med glidelås. Material: 55% polyester, 45% bomull. Forsterkninger: 100% polyester Farge: hvit-00, svart-99 Størrelse: XS-3XL

00

99

163


PROFIL

2130

NEW STYLE

2130 SWEATSHIRT Sweatshirt og jakke i ett som blir finere jo mer den brukes. Pelsfiber på innsiden gjør plagget varmt og behagelig. Hette med snor. Store framlommer. Strikket mansjett i nerkant og armavslutning. Material: 65% bomull/35% polyester, innside 100% polyester, 430 g/m2 Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-4XL

58

2131

98

99

35

NEW STYLE

2131 SWEATSHIRT LOGO Sweatshirt og jakke i ett som blir finere jo mer den brukes. Pelsfiber på innsiden gjør plagget varmt og behagelig. Hette med snor. Store framlommer. Strikket mansjett i nerkant og armavslutning. Material: 65% bomull/35% polyester, innside 100% polyester, 430 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

164


PROFIL

2126 2426 HOOD Pikéstrikket hood med glidelås og børstet innside. To lommer i front med glidelås. Raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Forbøyde armer med forsterkede albuer og regulerbar hette. Material: 100% polyester, 275g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

2117 2117 HOODJAKKE Pelsfõret Hood. Hel YKK glidelås i front for økt komfort. Store framlommer, samt Pro Generation-trykk bak og på venstre arm. Material: 85% polyester,15% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

165


PROFIL

2718 2718 VEST Vattert vest i vind- og vannavvisende materiale. To brystlommer der den ene har mobillomme og åpning til headset. To lommer på innsiden, en med glidelås. Mørke reflekspasspoaler i bærestykket. Snor i nederkant med enhåndsgrep. Material: 100 % polyamid Farge: stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

98

2325

99

NEW COLORS

2325 MICROFLEECE JAKKE Mikrofleecejakke med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, skyblue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

35

99

98

66

53 58

166


PROFIL LADIES’ FIT

2326

2326 MICROFLEECE JAKKE DAME Mikrofleecejakke til dame med raglanarmer for god bevegelsesfrihet. Beskyttelse til haken for å forhindre gnaging. Påsydd brystlomme med glidelås. Lommer i front med skjult glidelås. To innerlommer. Material: 100% polyester Farge: rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-3XL

98

99

35

58

Hoodie 3314 p. 141, pant 2521 p. 83

167


PROFIL

168

Crewneck 3105 p. 147, hoodie 3314 p. 141


PROFIL

2422

2422 SOFSHELLJAKKE Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje. Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: hvit-00, rød-35, sky blue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 Størrelse: XS-5XL

58

35

99

98

53

66

00

LADIES’ FIT

2423

2423 SOFSHELLJAKKE DAME Softshelljakke med god ventilasjon. To lommer på sidene med glidelås. Påsydd brystlomme med glidelås. To innerlommer. Innvendig vindklaff med beskyttelse til haken. Justerbar midje.

Material: 96% polyester, 4% spandex Farge: hvit-00, rød-35, marine-58, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

98

00

58

35

99

169


170


TILBEHØR

Det kreves mange komponenter for at et jobbantrekk skal bli komplett. Her finner du det viktigste, tilbehøret for en fungerende arbeidsdag. Belter, luer, knebeskyttere og andre nødvendigheter. Våre tilbehør holder samme høye kvalitet som alt annet vi utvikler. Våre sokker produseres i Sverige for å få rett kvalitet.

Knitted cap 9018 p. 177, jacket 4423 p. 99

171


TILBEHØR

9044 9044 BUKSESELER Bukseseler, 100% polyester. One size. Material: 100% polyester Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9060

NEW COLORS

9060 BELTE Belte med plastikk spenne, metallfri. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester. rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 ONE SIZE 35

98

58

99

53

66

9031 9031 STRETCH BELTE Stretch belte Material: Polypropylen, elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

172


TILBEHØR

9004 9004 LÆRBELTE Belte i tykk vegetabilsk garvet lær med metallspenne. Material: Farge: Størrelse:

100% lær svart-99 med sølvspenne ONE SIZE

99

9020 9020 BELTE Belte med flaskeåpner på metallspennet. Material: Farge: Størrelse:

100% Polyester svart-99 med sølvspenne ONE SIZE

99

9001 9001 STRETCH BELTE Elastisk belte som følger kroppens bevegelser. Spenne med kapsylåpner. Material: Polypropylen, elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9036 9036 VELCRO BELTE Belte med lærspenne. Justeres ved hjelp av borrelås. Material: 100% lær Farge: svart-99 Størrelse: XS-S (117cm), M-XL (130cm), XXL-XXXL (147cm)

99

173


TILBEHØR

9027 9027 ULLSTRØMPE Svenskprodusert lang ullstrømpe som passer perfekt i støvler. Nanoglide for å minimere friksjon og undvike risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: Farge: Størrelse:

60% ull, 36% polyamide, 3% nanoglideTM, 1% lycra. grå- 95, svart-99 36-39, 40-45, 46-48

99

95

9028 9028 TEKNISK STRØMPE Svenskprodusert strømpe i Dri Release R. Dri Release R er et unikt materiale med bomulls-følelse som gjør at strømpen er behagelig, tørr og luktfri. Nanoglide for å minimere friksjon og undvike risikoen for gnagsår og blemmer. Lycra i skaftet for at strømpen ikke skal gli ned. Bred ribbe kant for å undvike trykk mot skinnleggen. Høyre og venstre strømpe for optimal passform. Material: Farge: Størrelse:

52% Dri ReleaseR, 42% Polyamide, 4% NanoglideTM , 2% Lycra grå-945, svart-99 36-39, 40-45, 46-48

99

945

9012 9012 FROTTÉ STRØMPE 7-PK Smidig arbeidsstrømpe i halvfrotté. Strikkes med en blanding av bomull og polyamid, for beste slitestryke og komfort. Material: 80 % bomull, 15 % polyamid, 5 % elastan Farge: svart-99 Størrelse: 36-39, 40-45, 46-48

99

174


TILBEHØR

9029 9029 SPORTSBAG Bag med plass til det meste. Separat skolomme med ventilasjon. Avtagbar skulderreim. Lomme til nøkler, mobil etc

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9026

9039

99

10

35

00

98

99

9026 MULTISCARF Multiskjerf i stretchmateriale. Mange bruksområder, som for eksempel rundt halsen eller som en lue. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

9039 ZIPHOLDER 10-PK. Zipholder i 10-pk, en farge pr. pose.

Farge: Størrelse:

hvit-00, gul-10, rød-35, grå-98, svart-99 ONE SIZE

175


TILBEHØR

9037

NEW COLORS

10

17

35

53

66

98

99

9037 BEANIE Lue i single jersey med matchende flatlocksømmer. Material: Farge:

95% bomull, 5% spandex, 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex (gul/orange) gul-10, orange-17, rød-35, skyblue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99

Størrelse:

ONE SIZE

58

9038

NEW COLORS

9038 FÔRET BEANIE Lue med microfleecefôr i single jersey med matchende flatlocksømmer. 10

17

35

53 Material: Farge: Størrelse:

58

66

98

95% bomull, 5% spandex, 60 % polyester, 33 % bomull, 7% spandex gul-10, orange-17, rød-35, skyblue-53, marine-58, skogsgrønn-66, grå-98, svart-99 ONE SIZE

99

9017 9017 LUE Strikket lue med coolmax fôr. Material: 100 % akryl Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

176


TILBEHØR

9018 9018 LUE Strikket lue med Windstopper og strikket reflektorer. Material: 70 % akryl, 30 % ull med piumafil fõr. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9015 9015 BALACLAVA Produsert i stretchmikrofleece for perfekt passform og klimakontroll. Det er det åpenbare valget under hjelmen en kald og trekkfull dag. Material: 100 % polyester. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9066

NEW STYLE

9066 BALAKLAVA EXTREME Produsert i stretch microfleece for perfekt passform. Det naturlige valget på en kald og vindfull dag. Material: 82% nylon, 18% elastan Farge: svart-99 Størrelse: S/M, L/XL

99

9063 9063 STRIKKET LUE Strikket lue. Material: 100% ull Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

177


TILBEHØR

9046 9046 FLEECELUE Microfleecelue, varm og hurtigtørkende med logo. Material: Farge: Størrelse:

100% polyester, 380 g/m2 rød-35, marine-58, grå-98, svart-99 ONE SIZE

99

58

98

35

9061 9061 FLEECELUE Microfleecelue, varm og hurtigtørkende med logo. Material: 100% polyester, 380 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9062 9062 CAPS Caps av elastisk materiale med logo Material: 97% bomull, 3% elastan Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

9013

NEW COLORS

9013 VARSEL CAPS Caps med forbøyd skjerm, regulerbar borrelås bak i refleks.

10

Material: 46 % polyester 54 % bomull Farge: gul-10, gul/svart-11, orange-17, orange/svart-1799 Størrelse: ONE SIZE

17

178

1799

11


TILBEHØR

Cap 9062 p. 178, crewneck 3105 p. 147, sweater 3315 p. 142

179


TILBEHØR

9045 9045 ID-KORTHOLDER ID-kortholder som enkelt kan festes.

Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE 99

9035

9032 99

99

9035 ID-KORTHOLDER

9032 ID-KORTHOLDER 5-PACK

Myk ID kort holder

Festes med karabinkrok eller hengsleclip.

Material: Cordura® Farge: svart-99

Farge: svart-99

9042

9042 HENGELOMME Hengelommer som passer til våre modeller 2520, 2521, 3513, 3520. Material: 65% polyester, 35% bomull. Forsterkninger: 100% polyamid. Farge: svart-99 Størrelse: ONE SIZE

99

180


TILBEHØR

9030 9030 ERGO KNEBESKYTTELSE 22 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x2.2 cm

99

9033 9033 ERGO KNEBESKYTTER 11 MM Ergonomisk riktige knebeskyttelse for deg som vil ta vare på dine knær. Rekomenderes av et flertall av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: svart-99 Størrelse: 20x14x1.1 cm

99

9050 9050 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Knebeskyttelse som er formet etter knærne, slik at de automatisk holder seg på plass. Det glatte ytterskallet gjør at beskyttelsen ikke ”kniper fast” i buksen. Materialet er det samme som anbefalles av eksperter innom ergonomi og HMS. Material: gelfoam Farge: ProJob blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

9056 9056 ERGONOMISK KNEBESKYTTELSE Ergonomisk bøyde knebeskyttere. Kompatibelt med EU-direktivet 89/686/EEG etter EN 14404+A1:2010 offisielle tester. Material: PE Farge: ProJob blå-56 Størrelse: ONE SIZE

56

181


182


OUTLET

Det finnes mange grunner til at fantastiske produkter fases ut, men det gjør de ikke mindre fantastiske. Du får de til en god pris så lenge de er tilgjengelige i outletdelen. Her kan du gjøre gode kjøp, men muligheten for å komplettere senere er liten. Ta høyde for dette ved bestilling!

183


6405 6405 JAKKE En jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks ulike måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind-og vanntett med pusteegenskaper. EN471 Klasse 3. Material: 100 % polyester /100% polyamid Cordura® Fór: 100 % polyester Klasse: EN471-Klasse 3, EN 343 3/3 Farge: gul/svart-11, orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

1+2

184

11

3

4

5

6


6406 6406 PARKAS En lengre jakke med uttagbart fõr. Jakken kan brukes på seks forskjellige måter. Som vinterjakke, regnjakke eller som vår-/høstjakke. Det vendbare fõret kan brukes som en klasse 3-jakke eller en klasse 2-vest. Ytterjakken er vind- og vanntett med pusteegenskaper. EN471 Klasse 3. Material: 100 % polyester /100% polyamid Cordura® Fór: 100 % polyester Klasse: EN471-KLASSE 3, EN 343 3/3 Farge: gul/svart-11, orange-17 Størrelse: S-3XL

11

1+2

17

3

4

5

6

185


6410 6410 VARSELJAKKE Jakke uten fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk tilpasset med telefonlomme på innsiden. Den høyre med plass for id-kortsholdere. To dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefon lomme.

EN471 Klasse 3 (M-3XL), Klasse 2 (XS-S) Material: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN471 Klasse 3 (M-3XL), Klasse 2 (XS-S) Farge: gul/marine-10, orange-17 Størrelse: XS-3XL

10

6409 6409 VINTERJAKKE Jakke med quiltet fõr med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer, den venstre ergonomisk formet med dype sidelommer med glidelås. Regulerbar nedentil med snor og i armer med borrelås. Justeringer i rygg for beste passform. Stor lomme på høyre side og mindre lomme på venstre side med telefonlomme.

EN471 Klasse 3 (L-3XL), Klasse 2 (XS-M). Material: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN471 Klasse 3 (L-3XL), Klasse 2 (XS-M) Farge: gul/marine-10 Størrelse: XS-3XL

10

186

17


6401 6401 JAKKE Glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Store innerlommer hvorav en med plass for tegninger og en mindre med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Max 50 vask i 60°C EN471 Klasse 3. Material: 68% polyester, 32% bomull. Forsterkninger i 100% polyamid Klasse: EN471 KLASSE 3 Farge: orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

6407 6407 VINTERJAKKE Vattert jakke med glidelås opp i kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer hvorav en med hempe for Inbags. To dype sidelommer med glidelås. Innerlomme med glidelås. Regulerbar linning og mansjett. Maks 50 vask i 60°C. EN471 Klasse 3. Material: 68% polyester, 32% bomull Klasse: EN471-KLASSE 3 Farge: orange-17 Størrelse: XS-3XL

17

187


4408 4408 FÕRET JAKKE Vanntett jakke med quiltet fôr. Vanntett glidelås i kragen. To brystlommer; en som er horisontal med glidelås og en skjult D-ring for ID kort, samt en buet vanntett glidelås og en skjult telefonlomme. Dype sidelommer fôret med fleece. En stor innerlomme med glidelås og plass til tegninger, samt en mindre lomme. Mansjett med tommelgrep. Cordura® forsterkninger på skuldre, bryst, rygg og hofter. Regulerbar krage og midje. Reflekspasspoal foran og bak. Material: 70% polyamid, 30% bomull 260g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: grå-98 Størrelse: XS-3XL

98

4402 4402 SERVICEJAKKE Hel glidelås opp til kragen. Stolpe i front med trykknapper. To brystlommer med belg, lommeklaff og hemper tilpasset for Inbags. Hemper for Inbags under brystlommene. To dype sidelommer med glidelås. Arm som har oppbrettbar kant med refleks på baksiden, en fleksibel løsning for ekstra sikkerhet. Store innerlommer på høyre side, hvorav en har plass til tegninger. En mindre innerlomme med glidelås. Regulerbar knepping i midjen og armavsluttningen. Material: 55 % polyester 45 % bomull Fõr: 100 % polyester Farge: svart-99, marine-58 Størrelse: XS-3XL

99

188

58


4302 4302 FLEECEJAKKE ADVANCED Funkjsonell fleecejakke som er vannavvisende og har gode pusteegenskaper. To brystlommer, hvorav den ene har bøyd glidelås med mobillomme på innsiden. D-ring i front. Cordura®- forsterkninger i krage, frontklaff, sidepaneler, skuldreparti og armer. Armavsluttning med tommelgrep. To sidelommer med glidelås i front. Mørke reflekser. Snor med enhåndsgrep i nederkant av jakken. Material: 100 % laminert polyesterfleece Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: marine-58 Størrelse: XS-3XL

58

5406 5406 JAKKE Glidelås helt opp til kragen. Stolpe i front med trykknapper. Forsterkninger på nedre del av framstykket. Armer i polyester som beskytter brukeren mot gjennomfarging. To brystlommer med belg og Cordura®- forsterkede lommeklaffer. Brystlommene tilpasset for Inbags. To dype sidelommer. Store innerlommer, en med plass til dokumenter og en mindre med glidelås. Regulerbar linnig og mansjett med Cordura®-forsterkninger. Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyester/polyamid, Cordura® Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL

00

189


5503 5503 HÅNDVERKSBUKSE To dype sidelommer med Cordura®-forsterkninger på sidene. Cordura®forsterkninger i front og bak som beskytter mot slitasje på lår og baksiden. Selges med to løse hengelommer. Forhøyet rygg for bedre komfort. Utenpåliggende baklommer. Benlomme med plass til telefon, penn- og verktøy. En D-ring. Tommestokklomme med verktøyslomme, pennelomme og knivknapp. Knebeskyttelseslommer i Cordura®, åpning fra innsiden og regulerbar høyde av knebeskyttelsene. Baklommer og benlommer er tilpasset for Inbags. Material: 100 % bomull 330 g/m2 Forsterkninger: 100 % polyamid, Cordura® Farge: svart-99 Størrelse: C44–C62, D84–D120, C146–C156

99

2014 2014 PIQUE Pikétrøye med kort arm. Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med to knapper og splitt i sidene. Ventilasjonsåpninger under armene. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull hvit-00, rød-35, marine-58 stone-83, svart-99 XS - 4XL

00

190

58

99

83

35


2015 2015 PIQUE Kortermet pikétrøye . Ribbestrikket krage og mansjetter. Knappestolpe med tre knapper og splitt i sidene. Ventilasjonsåpninger under armene. Material: Farge: Størrelse:

65% polyester / 35% bomull hvit-00, rød-35, marine-58 stone-83, svart-99 XS - 4XL

35

83

58

99

00

2099 2099 T-SHIRT T-shirt i single jersey med tøft trykk. Moderne passform med dobbellkrage og nakkebøyle, rundstrikket. Material: 100% bomull, 180 g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-4XL

99

191


2118 2118 SWEATSHIRT Sweatshirt med lommer i sidene til f. eks. nøkler og mobil. Ribbestrikket krage med rund hals. Mansjett i nederkant og armer. Forsterkninger på albuer og underarmer. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, stone-83, svart-99 Størrelse: XS-3XL

83

35

99

2119 2119 SWEATSHIRT Sweatshirt med ribbestrikket krage og knappestolpe med tre knapper. Mansjetter i nedekant og armer. Forsterkninger på albuer og underarmer. Material: 65 % bomull og 35 % polyester, 280g/m2 Farge: rød-35, marine-58, svart-99 Størrelse: XS-3XL

35

192

58

99


4201 4201 SKJORTE Kortermet skjorte med trykknapper. To store brystlommer med belg og plass til Inbags. Armkonstruksjon for optimal bevegelsesfrihet. Doble ok og to folder i ryggen. Material: 65 % polyester, 35 % bomull 190 g/m2 Farge: rød-35 Størrelse: XS-3XL

35

2122 2122 SWEATSHIRT Sweatshirt med softshell forsterkninger på sidene. Ribbekant i mansjetter og i midje. Material: 55 % polyester, 45 % bomull, 260g/m2 Farge: svart-99 Størrelse: XS-3XL

99

193


7802 7802 MIDJEFORKLÉ Nanotex behandlet bomull for enklere å ta vare på. Redskapslomme på høyre side. Material: Farge: Størrelse:

100% bomull, Nanotex 245 g/m2 hvit-00, marine-58, svart-99 S = bredde 75cm, lengde 50cm; M = bredde 75cm, lengde 75cm; L = bredde 100cm, lengde 95cm

00

58

99

7902 7902 LUE Flat kokkelue. Material: 65% polyester, 35 % bomull Farge: Hvit-00, marine-58, sort-99,city camo-02 Str: One size Farge: marine-58 Størrelse: ONE SIZE

58

194


3504 3504 FUNKSJONSBOXER 1-PK. Boxer i funksjonsmateriale. Ventilasjon ved utsatte steder gjør at du kjenner deg sval og tørr hele dagen. Funksjonsmaterialet i boxeren gjør også at plagget tørker hurtig. Tight passform. Material: 89% nylon 11% spandex, Mesh: 92% polyester 8% spandex Farge: hvit-00 Størrelse: XS-3XL

00

9024 9024 HENGELOMME Løse hengelommer for verktøy, spiker og ting – som gir valgfrihet. Den høyre har to seksjoner hvorav en med tre rom og kraftig polyesterbånd for verktøy. Den venstre har to seksjoner Material: 100% bomull 330g/m2 Forsterkninger: 100% polyamid, Cordura® Farge: hvit-00, ProJob blå-56 Størrelse: ONE SIZE 56

00

195


196


FARGETEMA INDEX

Micro jacket 3307 p. 142

197


3406

136

SKY BLUE

137

3413

3407

136

2520

137

2521

82

2522

83

3520

83

2518

140

2519

84

2528

85

2529

84

198

COLOR CODE

3412

85


2422

5425

117

3702

5426

113

5706

116

2128

5704

2127

5530

111

111

112

9038

176

----

000

157

5630

9037

9046

172

118

110

112

115

2016

5532

5535

9060

114

117

110

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

176

----

000

000

199


3412

3406

136

3407

137

3413

136

2520

137

2521

COLOR CODE 82

2522

83

3520

83

2518

140

2519

84

2528

2529

84

200

85

85

BLACK


2422

5425

117

3702

5426

113

5706

116

2128

5704

2127

5530

111

111

112

9063

176

9015

178

157

5630

9037

9046

172

118

110

000 112

115

2016

5532

5535

9060

114

117

110

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

177

9062

177

178

201


3406

3412

136

3407

137

3413

136

2520

137

2521

COLOR CODE 82

83

3520

2522

83

2518

140

2519

84

2528

2529

84

202

85

85

NAVY


2422

5425

117

3702

5426

113

5706

116

2128

5704

2127

5530

111

111

112

9038

176

----

178

157

5630

9037

9046

172

118

110

112

115

2016

5532

5535

9060

114

117

110

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

176

----

000

000

203


3412

3406

136

3407

137

3413

136

2520

137

2521

82

2522

83

3520

83

2518

140

2519

COLOR CODE 84

2528

2529

84

204

85

85

GREY


2422

5425

117

3702

5426

113

5706

116

2128

5704

2127

5530

111

111

112

9038

176

9017

178

157

5630

9037

9046

172

118

110

112

115

2016

5532

5535

9060

114

117

110

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

176

9027

176

174

205


3406

136

RED

137

3413

3407

136

2520

137

2521

82

2522

83

3520

83

2518

140

2519

84

2528

85

2529

84

206

COLOR CODE

3412

85


2422

5425

117

3702

5426

113

5706

116

2128

5704

2127

3314

111

111

112

9038

176

----

178

157

5630

9037

9046

172

118

110

112

115

2016

5532

5535

9060

114

117

141

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

176

----

000

000

207


3412

3406

136

3407

137

3413

136

2520

137

2521

COLOR CODE 82

2522

83

3520

83

2518

140

2519

84

2528

2529

84

208

85

85

GREEN


2422

5425

117

3702

5426

000 113

5706

116

2128

5704

2127

118

110

5630

9037

9046

112

9038

176

----

000

157

111

111

172

115

2016

5532

5535

9060

114

117

112

116

2325

2021

5531

2530

113

115

118

2327

176

----

000

000

209


----

COLOR CODE

----

000

KHAKI

000

2804

2219

OLD KHAKI 161

2501

121

2803

87

2502

120

2802

89

2505

122

2801

89

----

----

000

210

122

000

NEW KHAKI


----

----

000

5425

----

000

----

000

5426

113

5706

----

113

000

5704

115

5531

----

114

5532

110

5535

111

111

----

112

2550

112

----

000

000

5630

2530

----

000

----

156

----

000

000

000

----

000

000

211


000

3406

WHITE

000

3412

74

4401

74

2121

74

5530

75

5536

77

5504

76

5509

77

----

76

----

000

212

COLOR CODE

----

----

000


----

----

000

2422

----

000

2423

169

2022

2017

2040

2016

150

000

----

84

131

----

000

000

----

2528

----

000

150

119

131

000

----

3010

2519

----

157

75

157

000

----

3011

2030

2518

000

169

155

----

000

----

000

000

213


6419

24

25

6424

6420

24

6418

25

6422

26

6104

27

6103

31

6506

31

6502

14

6514

18

6523

18

214

COLOR CODE

6423

22

YELLOW/ BLACK


6440

6441

104

6432

6401

105

6303

6101

108

35

102

6510

33

102

44

6707

41

103

9013

22

115

6504

6530

6503

23

6431

6020

6532

106

33

159

35

6531

107

6120

6009

106

6105

6327

2123

6008

105

32

107

6407

6702

45

41

215


6419

24

25

6424

6420

24

6418

25

6414

26

6506

28

6419

14

6513

24

6502

14

6514

18

6523

18

216

COLOR CODE

6423

22

ORANGE/ BLACK


6440

6441

104

6432

6401

105

6303

6412

6327

6103

29

6008

40

102

44

6707

41

103

9013

22

45

6504

6530

6503

23

44

35

102

106

6431

6704

6532

6510

107

31

35

106

6105

6403

6009

6531

105

32

107

6407

6702

45

41

217


218


ARTIKKELINDEX

219


INDEX ARTICLE NUMBER

220

MODEL

GARMENT

2014

PIQUE

2015

PAGE

MODEL

GARMENT

190

2125

SWEATSHIRT 100% COTTON

PIQUE

191

2126

2016

T-SHIRT

157

2017

T-SHIRT LONG-SLEEVED

2018

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

160

2514

SERVICE TROUSERS

86

HOOD JACKET

165

2515

SERVICE TROUSERS LADY

86

2127

SWEATSHIRT

117

2516

WAISTPANTS

90

157

2128

SWEATSHIRT 1/2 ZIP

118

2517

WAISTPANTS

90

PIQUE

159

2130

HOODJACKET

164

2518

WAISTPANTS

84/131

2019

T-SHIRT

158

2131

HOODJACKET LOGO

164

2519

WAISTPANTS LADY

85/131

2020

T-SHIRT LONG-SLEEVED

158

2219

SHIRT

161

2520

WAISTPANTS STRETCH

82

2021

PIQUE

118/155

2318

FLEECE JACKET

162

2521

WAISTPANTS STRETCH LADY

83

2022

PIQUE

155

2319

FLEECE SWEATSHIRT

162

2522

SHORTS

83

2030

FUNCTIONAL T-SHIRT

119/145

2325

MICROFLEECE JACKET

115/166

2528

SHORTS

84

2040

FUNCTIONAL PIQUE

75/119/146

2326

MICROFLEECE JACKET LADY

167

2529

SHORTS LADY

85

2041

FUNCTIONAL PIQUE LADY

146

2327

MICROFLEECE JACKET

116

2530

SERVICEPANT

112

2099

T-SHIRT WITH PRINT

191

2421

JACKET

154

2550

CHINOS

156

2116

HOOD JACKET

75/163

2422

SOFTSHELL JACKET

117/169

2718

VEST

166

2117

PILE HOOD JACKET

165

2423

SOFTSHELL JACKET LADY

169

2801

PANTS

122

2118

SWEATSHIRT

192

2500

WAISTPANTS LADY

87

2802

PANTS

122

2119

SWEATSHIRT

192

2501

WAISTPANTS

87

2803

VEST

120

2120

SWEATSHIRT

161

2502

WAISTPANTS ZIP OFF

89

2804

VEST

121

2121

SWEATSHIRT

75

2505

SHORTS

89

2805

PADDED VEST

120

2122

SWEATSHIRT

193

2506

WAISTPANTS

91

2806

PADDED VEST

121

2123

SWEATSHIRT

159

2507

JEANS

156

2807

ID CARD HOLDER

123

2124

SWEATSHIRT ROUND NECK

160

2508

PIRATE PANTS

89

3010

ACTIVE T-SHIRT

150


MODEL

GARMENT

3011

ACTIVE PIQUE

3101

PAGE

MODEL

GARMENT

150

3505

LONG JOHNS ADVANCED

UNDERWEAR SHIRT

149

3506

LONG JOHNS

3103

UNDERWEAR SHIRT WITH POLO

149

3513

FUNCTIONAL WAISTPANTS

3105

CREWNECK ADVANCED

147

3520

3106

UNDERWEAR SHIRT

148

3107

UNDERWEAR SHIRT WITH POLO

3305

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

147

4530

RAIN TROUSERS

148

4601

OVERALLS

95

61/139

4602

OVERALLS

95

WAISTPANTS

140

5203

SHIRT

96

3521

SHORTS

141

5205

SHIRT

78

148

3702

SOFTSHELLVEST

116

5210

SHIRT

78

HIGH LOFT FLEECE

144

4201

SHIRT

96

5403

JACKET

71

3306

MICROPOLO

143

4302

ADVANCED FLEECE JACKET

94/189

5406

JACKET

189

3307

MICRO-JACKET

142

4401

PILOT JACKET

74/79

5411

LINED JACKET

56

3314

FUNCTIONAL TOP

141

4402

SERVICE JACKET

188

5413

JACKET

56

3315

FUNCTIONAL JACKET

142

4408

LINED JACKET

188

5414

CANVAS WORK JACKET

62

3317

FUNCTIONAL SWEATER

140

4411

3-1 JACKET

97

5425

SERVICEJACKET

113

3318

FLEECE JACKET

144

4414

SERVICE JACKET

94

5426

PADDED SERVICE JACKET

113

3406

FUNCTIONAL JACKET

74/82/136

4419

LINED JACKET

92

5501

WAISTPANTS

68

3407

LINED FUNCTIONAL JACKET

136

4420

JACKET

93

5502

SHORTS

69

3410

FUNCTIONAL JACKET

65/138

4422

JACKET

99

5503

WAISTPANTS

190

3412

FUNCTIONAL JACKET LADY

74/137

4423

JACKET

99

5504

WAISTPANTS

77

3413

LINED FUNCTIONAL JACKET LADY

137

4430

RAIN JACKET

151

5506

WAISTPANTS

70

3416

FUNCTIONAL JACKET

139

4504

WAISTPANTS

91

5509

WAISTPANTS

76

3422

STRETCH JACKET

138

4511

LINED PANTS

98

5512

WAISTPANTS

70

3501

LONG JOHNS

149

4512

PANTS

92

5513

WAISTPANTS

66

3504

FUNCTIONAL BOXER

150/195

4514

LINED TROUSERS

97

5514

PIRATE PANTS

66

151

221


222

MODEL

GARMENT

5517

PIRATE PANTS

5518

PAGE

MODEL

GARMENT

69

6030

FUNCTIONAL T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 3/2

SHORTS

67

6040

PIQUE EN ISO 20471-CLASS 3/2

5519

WAISTPANTS

67

6101

5521

WAISTPANTS

60

5522

WAISTPANTS LADY

5524

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

109

6420

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

24

109

6422

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

27

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

30

6423

JACKET LADY EN ISO 20471 CLASS 2/3

25

6102

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

30

6424

PADDED JACKET LADY EN ISO 20472 CLASS 2/3

25

60

6103

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

31

6430

PILOT JACKET EN ISO 20471-CLASS 3

29

CANVAS WORK TROUSERS

62

6104

HOODED TOP EN ISO 20471-CLASS 3

31

6431

RAINJACKET SHORT EN ISO 20471

45

5526

SHORTS

71

6105

LITE SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471-CLASS 3

106

6432

SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

107

5527

SHORTS

61

6106

SWEATSHIRT EN ISO 20471 CLASS 3

108

6440

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

104

5528

SHORTS

64

6120

SWEATSHIRT EN ISO 20471-CLASS 1

33

6441

LINED FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

105

5529

PIRATE PANTS

64

6303

HV FLEECE EN ISO 20471

32

6466

ALLROUND JACKET EN471-CLASS 3

42

5530

WAISTPANTS

77/110

6327

FLEECE JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

107

6501

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

15

5531

WAISTPANTS

110

6401

JACKET EN471-CLASS 3

105/187

6502

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

18

5532

SERVICEPANT

111

6403

RAIN JACKET EN471-CLASS 3

44

6503

SHORTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

22

5535

SHORTS

111

6405

JACKET EN471-CLASS 3

184

6504

RAIN TROUSERS EN ISO 20471 CLASS 2

44

5536

WAISTPANT

76

6406

PARKAS EN471-CLASS 3

185

6506

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

14

5607

OVERALLS

73

6407

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

106/187

6507

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

20

5630

BIB & BRACE

112

6409

LINED JACKET EN471-CLASS 3/2

186

6510

PIRATE PANT EN ISO 20471 CLASS 2

23

5704

PADDED VEST

114

6410

SUMMER JACKET EN471-CLASS 3/2

186

6513

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2/1

14

5706

VEST

115

6412

SOFTSHELL JACKET EN ISO 20471-CLASS 3

29

6514

LINED TROUSERS HV EN ISO 20471 CLASS 2

18

6008

PIQUE EN ISO 20471-CLASS 2

35

6414

PADDED JACKET EN ISO 20471 CLASS 2/3

28

6519

WAISTPANTS LADY EN ISO 20471 CLASS 2

15

6009

T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 2

35

6415

JACKET EN ISO 20471 CLASS 2/3

28

6522

PANTS EN ISO 20471 CLASS 1

6010

T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 3

36

6417

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

26

6523

SERVICE TROUSERS HV EN ISO 20471 CLASS 1

22

6011

PIQUE EN ISO 20471-CLASS 3

36

6418

JACKET EN ISO 20471 CLASS 3

26

6530

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

103

6020

T-SHIRT EN ISO 20471-CLASS 1

33

6419

FUNCTIONAL JACKET EN ISO 20471 CLASS 3/2

24

6531

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 2

102

20/57


MODEL

GARMENT

6532

SERVICEPANT EN ISO 20471 CLASS 2

6533

PAGE

MODEL

GARMENT

102

8001

FLAME RETARDANT UNDERWEAR SHIRT SHORTSLEEVE

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

104

8101

6534

WAISTPANTS EN ISO 20471 CLASS 1

103

6566

ALLROUND TROUSERS EN ISO 20471 CLASS 2

6702

PAGE

MODEL

GARMENT

PAGE

52

9033

ERGO KNEEPROTECTOR 11 MM

181

FLAME RETARDANT UNDERWEAR SHIRT LONGSLEEVE

53

9035

ID CARD HOLDER

180

8102

FLAME RETARDANT LONG JOHNS

53

9036

VELCRO BELT

173

42

8103

FLAME RETARDANT BOXER SHORTS

52

9037

BEANIE

176

VEST EN471-CLASS 3

41

8402

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY JACKET

51

9038

LINED BEANIE

176

6703

VEST EN471-CLASS 2

40

8404

LINED FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY JACKET

50

9039

ZIPPULLER 10-PACK

175

6704

VEST EN ISO 20471 CLASS 2

40

8503

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY TROUSERS

51

9042

HANGING POCKET

180

6707

HV VEST EN ISO 20471 CLASS 3

41

8504

FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY TROUSERS

50

9044

BRACES

172

6708

PADDED VEST EN ISO 20471 CLASS 2

37

9001

STRETCH BELT

173

9045

ID CARD POCKET

180

6711

VEST EN ISO 20471 CLASS 2

37

9004

LEATHER BELT

173

9046

FLEECE HAT

178

7401

CHEF´S JACKET

128

9012

TERRY SOCKS 7-PACK

174

9050

ERGONOMIC KNEEPAD

181

7407

CHEF´S COAT EXCLUSIVE

126

9013

SAFETY CAP

45/178

9056

ERGO KNEE PROTECTION EN14404

181

7408

CHEF´S COAT

126

9015

BALACLAVA

177

9057

KNEEPAD

111

7409

CHEF´S COAT EXCLUSIVE LADY

127

9017

KNITTED CAP

176

9060

BELT

172

7410

CHEF´S COAT LADY

127

9018

KNITTED CAP

177

9061

FLEECE HAT

178

7412

CHEF´S JACKET LADY

128

9020

BELT

173

9062

CAP

178

7504

PANTS LADY

129

9024

HANGPOCKET

195

9063

KNITTED HAT

177

7505

WAISTPANTS

129

9026

MULTISCARF

175

9066

BALACLAVA EXTREME

177

7802

WAIST APRON

194

9027

LONG TECHNICAL SOCK

174

7807

WAIST APRON

132

9028

TECHNICAL SOCK

174

7808

BIB APRON

133

9029

BAG

175

7814

WAIST APRON

132

9030

ERGO KNEEPROTECTOR 22 MM

181

7901

CHEF+S HAT

133

9031

BELT STRETCH

172

7902

HAT

133/194

9032

ID CARD HOLDER 5-PACK

180

223


224


VASKERÅD & BEHANDLINGSRÅD

VÆR NØYE MED Å VELGE RIKTIG STØRRELSE

VASK

Størrelsen er av stor betydelse når det gjelder arbeidsklær. Den påvirker både funksjon, slitasje og ergonomi. Bevegeligheten er i fokus ved design av ProJobs klær. Klær i feil størrelse hindrer brukeren fra å bevege seg fritt. Plasseringen av lommer og andre funksjonelle detaljer, som brukes mange ganger under arbeidsdagen, må være plassert slik at de lett kan nås. Feil størrelse gir lommeplasseringer som tvinger brukeren til slitsomme bevegleser eller så fyller de ingen funksjon. For å forhindre slitasje er det også av stor betydning at knebeskyttelsene kommer på riktig plass. Størrelsen påvirker også levetiden på klærne. Jo trangere et plagg er desto mer belastning utsettes sømmene og materialet for. ProJob-kolleksjonen inneholder størrelser for alle behov. Nesten alle overdeler finnes i størresene XS-XXXL og nesten alle buksene finnes i størrelsene C44-C62, D84-D120 og C146-C156.

Alle ytterplagg er nøye testet. Til hvert produkt finnes et vaskeråd som er viktig at man følger. Om plaggene alltid vaskes med lignende farger og i rekommenderende temperaturer så holder de seg pene mye lengre. Oppfordringen ”vask separat” i vaskerådet betyr at stoffen kan avgi farge. Når det gjelder slike plagg, i hvilke fargemengden kan være litt for høy fra begynnelsen, er det ekstra viktig å følge vaskerådene.

FORVASK

Bruk like mye vaskemiddel som til hovedvasken når du forvasker veldig skittne klær, men hopp over forvasken helt om plaggene ikke er så skittne. På grunn av den skade som uoppløst vaskemiddel kan gjøre på tøy rekommenderes ikke bløtlegging av plagg.

VASKEMIDDEL

Vær alltid nøye med å dosere rett – se på forpakkningen til vaskemiddelet. Velg et vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel og beregnet for temperaturen som du skal vaske i.

TØRKE

Tørketrommling bør ses som en nødløsning. Om tid og plass finnes rekommanderer vi at du henger vasken til tørk. Det har tøyet mest godt av. Slett ut tøyet og sømmer innen du henger det opp. Ved tørketrommling bør plagget aldri bli helt tørt, ettersom det sliter unødvendig mye og kan forårsake krymping.

ANGIR HVOR MANGE GRADER VASKEN SKALL HOLDE

EJ TØRKETROMMEL

FÅR EJ STRYKES

KOKEVASK

TØRKETROMMLING VED LAVE TEMPERATURER (50°C)

PROFESJONELL LÆRVASK

TÅLER EJ KLORBLEKING

HØYST 110°C PASSENDE FOR NYLON

FÅR EJ VRENGES

RENS

HØYST 150°C PASSENDE FOR PLYESTER/BOMULL

KUN HÅNDVASK

TÅLER EJ RENS HØYST 200°C PASSENDE FOR BOMULL

225


STØRRELSER HERRE C-FIGUR: Normal S Størrelse

C44

M C46

L

XL

C48

C50

C52

C54

C56

XXL C58

C60

C62

A Brystvidde cm

88

92

96

100

104

108

112

116

120

124

B Midjevidde cm

76

80

84

88

92

97

102

108

114

120

C Stussvidde cm

94

98

102

106

110

114

118

122

126

130

83

84

84

D112

D116

D120

D Innside ben cm Størrelse i tommer, jeans

76

78

79

80

81

82

83

29/32

30/32

31/32

32/32

34/34

36/34

38/34

C146

C148

C150

C152

C154

C156

HERRE C-FIGUR: Normal midja lenger ben Størrelse A Brystvidde cm

92

96

100

104

108

112

B Midjevidde cm

80

84

88

92

97

102

C Stussvidde cm

98

102

106

110

114

118

D Innside ben cm

83

84

85

86

87

88

30/34

31/34

32/34

34/36

36/36

38/36

D84

D88

D92

D96

D100

D104

D108

A Brystvidde cm

84

88

92

96

100

104

108

112

116

120

B Midjevidde cm

78

82

86

90

94

98

103

108

114

120

Størrelse i tommer, jeans HERR D-FIGUR: Større midja kortere ben Størrelse

C Stussvidde cm

92

96

100

104

108

112

116

120

124

128

D Innside ben cm

72

73

74

75

76

77

78

79

79

80

29/30

30/30

31/30

32/30

34/30

36/32

38/32

40/32

42/32

Størrelse i tommer, jeans STØRRELSENØKKEL Herre

Herre

Dame

Dame

XS

40 – 42

S

Skjorter, halsmål i cm

32

XS

34 –36

S

35 –36

44 – 46

38 – 40

M

37–38

M

48 –50

42– 44

L

39– 40

L

52–54

46 – 48

XL

41– 42

XL

56 –58

50 –52

XXL

43 – 44

XXL

60 – 62

54

XXXL

45 – 46

XXXL

64 – 66

A

B C

47– 48

DAME Størrelse

226

C34

C36

C38

C40

C42

A Brystvidde cm

80

84

88

92

96

B Midjevidde cm

66

69

72

76

80

C Stussvidde cm

90

93

96

99

102

D Innside ben cm

76

77

78

79

80

Storlek

C44

C46

C48

C50

A Brystvidde cm

100

104

110

116

B Midjevidde cm

84

88

93

99

C Stussvidde cm

106

110

115

120

D Innside ben cm

81

82

83

84

D


SVERIGES GRÖNA GULD Den svenska skogen täcker närmare 70% av landet och är både en förnyelsebar energikälla och huvudkälla till byggmaterial och förpackningsmaterial. Forskning med nanocellulosa kommer dessutom att göra framtidens trä till ett material lika hårt som kevlar, mycket starkare än stål. Kanske är framtidens bilkarosser byggda i trä. I 2018 års katalog har ProJob tagit sig in i skogen i djupaste Värmland, nära norska gränsen. Här avverkas ett skogsområde med hjälp av moderna maskiner som fäller och grenar granstammarna samtidigt som de vägs, mäts upp och kvalitetsbedöms. När en stock landat bland de övriga i högen är den ofta redan såld och transporten till slutdestinationen bokad och på väg till uppsamlingsplatsen.

NY KOLLEKTION GER DIG VALFRIHET I DINA PRIORITERINGAR! PRIO Series är en helt ny serie arbetskläder där vi genom volymköp och smarta inköpslösningar tagit fram plagg som håller hög kvalitet till ett väsentligt lägre pris. Dessutom har vi fokuserat på att hålla kollektionen i flera färgställningar så att du kan ta fram en färgmatchad dresscode för ditt företag! Kolla PRIO Series på sid 100!

2


WORKWEAR COLLECTION 2018

QUALITY FUNCTION ERGONOMICS

WHAT WORKS IN SWEDEN PROJOB WORKWEAR COLLECTION 2018

WORKWEAR COLLECTION 2018

New wave norway as projob 2018 no  
New wave norway as projob 2018 no