Page 1

Online markedsføring

Reklamehuset new media


Indhold

Introduktion

Google AdWords

4

5

Google AdWords pakkeoversigt

Bannerannoncering

6

7

Facebookside

Facebook Apps

8

10

Facebookkampagner

Serviceaftaler

11

12

Google Places & Plus

Prisoversigt

13

14

Vi forbeholder os retten til at ĂŚndre priser og informationer i denne folder. Indholdet er opdateret pr. februar 2014. Alle priser er angivet i danske kroner ekskl. moms.


Introduktion Alle typer for markedsføring har deres egne fordele. Men ingen anden type har den samme tilpasningsevne og målbarhed som online markedsføring. Og det kommer dig tilgode!

100% målbart Online markedsføring adskiller sig ved at være - hvis gjort rigtigt - 100% målbart. Det betyder, at vi altid kan finde kilden til den præcise type annoncering, der giver det højeste ROI (Return On Investment). Hvad enten det er Google AdWords, Facebookopslag eller én af de forskellige bannere du har på den lokale avis’ hjemmeside. Tilpasningsorienteret En anden fordel ved online markedsføring, er at vi kan reagere på udefrakommende begivenheder med meget kort varsel. Det betyder, at vi kan ændre i annonceringen, såfremt der er ændrede priser, vilkår, nye opdateringer eller lignende. Derudover kan vi også hurtigt oprette nye annoncer i forbindelse med f. eks. newsjacking. Nå din målgruppe Når du annoncerer i traditionelle medier såsom radio, tv og print, så rammer du generelt meget bredt. Der er selvfølgelig forskel på læserne i SE&HØR og Børsen, men nogen gange er det ikke nok. Med online markedsføring kan du ramme lige præcis din målgruppe. Forskellige netværk har forskellige muligheder for specificering. Med Facebook kan du f.eks. målrette din annoncering til kvinder mellem 25-32 år, bosat på fyn, der har en universitetsuddannelse og interesserer sig for kaffe.

4

’’

Derfor er online markedsføring et fornuftigt valg for din virksomhed!


Google AdWords Når vi siger søgemaskine, bliver vi også nødt til at sige Google. Og når vi siger søgemaskineannoncering, bliver vi også nødt til at sige Google AdWords. Google er i dag det største medie for søgemaskineannoncering og tilbyder med AdWords, et godt og effektivt system. Fordelene Der er mange fordele ved at vælge søgemaskineannoncering: • Du når potentielle kunder, som søger på lige præcis det produkt eller tjeneste, som du tilbyder. • Det er hurtigt og effektivt, du kan måle effekten med det samme. • Gode muligheder for at tilpasse målgruppen mht. geografi, sprog samt et hav af andre faktorer.

’’

Det er hurtigt og effektivt, og du kan måle effekten med det samme!

Troværdig samarbejdspartner Hos Reklamehuset lægger vi vægt på gennemskuelighed. F.eks. afregner du direkte til Google, så du ved helt nøjagtigt, hvad du betaler for. Vi aftaler på forhånd budgettet, så der ikke kommer nogen uforudsete udgifter.

Display Når du surfer rundt på din favorit nyhedsside, læser en blog, ser en YouTube video eller shopper efter nyt tøj, så har du sikkert lagt mærke til de annoncer du bliver præsenteret for. De bannere er en del af Google Displaynetværket, som er et omfattende netværk af banner annoncer, og som annoncør er det et godt værktøj, fordi du selv kan vælge kategorier af websites din annonce skal vises på. Dette netværk omfatter også mobilwebsites og -apps. Når du får vist annoncer på Displaynetværket, kan du nå ud til en bred vifte af kunder med spredte interesser, vælge hvilke websites eller sider annoncerne skal vises på og engagere brugere med fængslende annonceformater. Remarketing Remarketing kan hjælpe dig med at nå ud til personer, der tidligere har besøgt dit website, når disse besøger andre websites på Google Displaynetværket eller søger på Google. Ved at bruge remarketing kan du vise disse kunder budskaber, der er skræddersyet til dem ud fra de sider, de har besøgt på dit website.

’’ 5


Google AdWords pakkeoversigt Startpakke For at du får den bedste service, har vi lavet en startpakke, hvor vi gennemgår hele din Google opsætning og kontrollerer, at alt er opsat korrekt. Det sikrer, at vi får de rigtige statistikker og mål, så vi successfuldt kan optimere din kampagne. Startpakken er et engangsbeløb, som du betaler første gang du laver en AdWordskampagne hos os.

Annonceringspakke For at annoncere skal du købe en af de tre nedenstående annonceringspakker. Pakkerne opfylder de flestes behov. Men vi laver selvfølgelig specialdesignede også kampagner. Kontakt os for priser.

Startpakke

Annonceringspakke

• Oprettelse af AdWords konto • Oprettelse af sammenkobling med Google Analytics1 • Oprettelse af målsider i Google Analytics • Integration af sporingskode på dit website 2

Basic

kr. 3.495,-

• En annoncegruppe (produktkategori) • Søgeordsanalyse af 10-15 søgeord • Søgemaskineannoncering, to annoncer

kr. 1.495,Standard

Startpakken indeholder ikke annoncering!

1. Forudsætter at vi får brugernavn og adgangskode til din Google Account. 2. Forudsætter at vi har adgang til dit website, og det er et alment kendt CMS-system. Hvis ikke kan der pålægges yderligere gebyrer for at implementere Google Analytics.

• To annoncegrupper (produktkategorier) • Søgeordsanalyse af 16-30 søgeord • Søgemaskineannoncering, fire annoncer • Et displaybanner i ni forskellige størrelser

kr. 3.745,Advanced • Tre annoncegrupper (produktkategorier) • Søgeordsanalyse af 31-50 søgeord • Søgemaskineannoncering, seks annoncer • Et displaybanner i ni forskellige størrelser • En remarketing liste

kr. 4.995,Alle annonceringspakker kommer med én måneds small servicepakke - helt gratis!

6


Bannerannoncering Elsket og hadet Bannerannoncer har i mange år været en af de mest udskældte annonceformer. Hvis vi spørger folk, hvad deres mening er om bannerannoncer, er svaret noget entydigt: Vi gider ikke de der bannerannoncer, og vi klikker aldrig på dem!

En god måde til at skabe kendskab Selv om din bannerannonce måske ikke altid skaber den store trafik til din hjemmeside, er den stadig med til at give dig branding. Folk ser dit budskab - og ikke mindst dit logo og identitet. Selv om det kan svært at måle på kort sigt, kan det have en meget stor effekt på langt sigt.

Noget af det samme har vi også hørt gennem de seneste 30 år om avisannoncer og senere om tv-reklamerne, men de er stadig effektive medier - og hvis vi alle hader bannerannoncer og ingen klikker på dem, er det mærkeligt, at de findes overalt på nettet.

Et godt tilbud er ikke altid det bedste Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal ofre penge på bannerannoncering, eller om det i virkeligheden er et godt tilbud, du har fået, er du altid velkommen til at kontakte os for en uvildig rådgivning om mulighederne.

Bannerannoncer kan godt sammenlignes med annoncer i aviser og andre trykte medier. Annoncen fortæller lidt om produktet og henviser til mere information ved at linke til annoncørens website. Den besøgende kan således klikke på annoncen og derved gå direkte til dit website.

Bannerannoncering Priser og visninger variererer meget. Kontakt os for det bedste setup for dig og din virksomhed!

Normalt bliver man opkrævet et mindre beløb, hver gang der bliver klikket på annoncen. Det betyder, at man er sikker på at få valuta for pengene. Prisen for et klik afhænger af, hvor annoncen placeres, og det kan derfor ofte betale sig at sprede annoncen ud over flere forskellige mindre sider fremfor kun at reklamere på én af de større websites.

’’

Bannerannoncering er en klassiker, der aldrig går af mode!

7


Facebookside

f

Husker du at være synlig der, hvor dine kunder er? Over tre millioner danskere er aktive på Facebook - er du sikker på, at dine kunde ikke er iblandt dem?

Fang dine kunder Nu tænker du sikkert at ”mine kunder er da ikke på Facebook”, men det er de. Selvom du primært arbejder med B2B kunder, så skal du vide at størstedelen af belutningstagerne er aktive på Facebook. Lad os stå for oprettelsen Står du og skal bruge en Facebookside, er vi klar til at hjælpe dig igang. Vi opretter din Facebookside og sørger for at indhente og indtaste alle relevante data. Kort sagt: Vi gør din firmaside klar til brug, og vi viser dig, hvordan du benytter Facebook inklusive tips og tricks.

’’

Facebook side

kr. 3.495,Prisen inkluderer: • Layout af coverfoto og profilfoto • Indhentning og indtastning af stamdata • En times undervisning i brugen af Facebook

8


f 9


Facebook Apps Facebook er en fantastisk markedsføringsplatform. Men nogle gange skal man bruge lidt andre muligheder end dem, Facebook tilbyder.

Basisside Vores Basis side er grundstenen i denne løsning. Denne Basis side indeholder som udgangspunkt kun tekst og billeder, men vi kan implementere stort set alt. Video, kontaktformularer, gallerier og meget mere. Kan det laves på et website, kan vi programmere det her. Dette kan bruges til at præsentere din virksomhed, produkter, dit team eller noget helt andet.

Vi kan selvfølgelig også rådgive dig omking det juridiske og skattetekniske i forhold til afholdelse af konkurrencer.

Basisside*

Basiskonkurrence*

Oprettelse af Basisside fra:

Oprettelse af Basiskonkurrence fra:

kr. 2.995,-

kr. 3.995,-

Prisen er inklusiv den første måneds hosting. Derudover faktureres kr. 695,- pr. måned.

Prisen er inklusiv den første måneds hosting. Derudover faktureres kr. 695,- pr. måned.

*Du leverer: • Tekst og billeder til siden samt andet materiale, du ønsker på Basissiden

Tilpassede løsninger Det er kun fantasien (og teknologien), der sætter grænser for, hvad vi kan lave til dig. Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig med at lave den bedste Facebook app til lige netop dig.

10

Basiskonkurrence Overhold alle regler for konkurrencer, og gør det let for dig selv. Du får en færdig og køreklar konkurrence installeret på din Facebookside, løbende underretning på email, samt en afsluttende datafil.

*Du leverer: • Billedemateriale til coverphoto • Billede af gevinst eller et stemningsbillede • Tekst til siden • Spørgmål og svarmuligheder (multiple choice med op til tre muligheder) • Konkurrencevilkår - vi leverer en template, men det juridiske ansvar hviler på dig


Facebookkampagner Skræddersyede Facebook kampagner. Det er muligt at få designet din egen Facebookkampagne, hvor vi går ind og hjælper med tekster, grafik, demografi m.m. Herunder kan vi benytte en blanding af promoverede opslag, annoncer, offers og events. Eksempel Bella Italia tilbød 20% rabat på takeaway. Tilbuddet blev kun vist til personer i lokalområdet. Dette facebook offer nåede ud til over 16.000 mennesker på cirka to uger!

’’

Over 700 personer hentede vores tilbud på lidt over to uger. Det har vi tydeligt kunne mærke i restauranten, hvor et sted mellem 10-15 kunder pr. dag kom og indløste vores Facebooktilbud!

Facebook Offers Med Facebook Offers får du en simpel og effektiv måde at sprede dit tilbud på, og en måde som dine fans’ venner også kan se.

Facebook Offers

kr. 1.095,• Få spredt dit budskab viralt til mange mennesker • Vi opsætter dit tilbud 1 • Vi holder dig ajour under hele forløbet

1. Forudsætter at du har en eksisterende Facebookkonto og tilføjer os som administrator. Derudover skal du have en annonceringskonto hos Facebook med et tilknyttet kreditkort. Vi hjælper selvfølgelig med opsætning til en merpris.

Michel Totaro, Bella Italia - Sønderborg

11


Serviceaftaler Vi anbefaler en serviceaftale, hvor vi gennemgår kampagnerne for optimalt udbytte af det fastlagte budget. Serviceaftalen garanterer, at du altid får mest ud af dine kampagner.

Banner

Google AdWords

Standard

Small

• Rapport en gang månedligt • Justering hver måned

• Rapport en gang månedligt • Justering hver måned

kr. 1.195,- pr. måned

kr. 1.195,- pr. måned Medium

Facebook Small • Rapport en gang månedligt • Justering hver måned

kr. 1.195,- pr. måned Medium • Rapport en gang månedligt • Justering hver 14. dag

kr. 2.195,- pr. måned Large • Rapport en gang månedligt • Justering hver uge

kr. 3.195,- pr. måned

12

• Rapport en gang månedligt • Justering hver 14. dag

kr. 2.195,- pr. måned Large • Rapport en gang månedligt • Justering hver uge

kr. 3.195,- pr. måned

’’

Serviceaftalerne er naturligvis valgfrie!


Google Places og Google Plus Når vi snakker om online synlighed er Google Places og Google Plus ikke til at komme udenom. Det er én af de bedste måder at blive fundet på via en Googlesøgning.

Google Places 97% af forbrugerne søger efter lokale virksomheder på nettet. Med en virksomhedsfortegnelse bliver du nemt fundet, når de søger efter dig via Googlesøgning og Google Maps. Google Places er så at sige dit online visitkort. Google Plus Plus er Google’s sociale netværk, som ligger lige bag Facebook. Selvom der kan mangle lidt aktivitet på Plus, så er det sociale medie væsentligt i forhold til søgemaskineoptimering.

Google Places og Googl Plus*

kr. 2.495,Prisen inkluderer: • Layout af coverfoto og profilfoto • Indtastning af stamdata • Verificering af virksomhed • Valg af kategorier

*Forudsætter at vi får brugernavn og adgangskode til din Google Account.

13


Prisoversigt Produktpakker Startpakke

kr. 3.495,-

Annonceringspakke - Basic

kr. 1.495,-

Annonceringspakke - Standard

kr. 3.745,-

Annonceringspakke - Advanced

kr. 4.995,-

Facebook Firmaside

kr. 3.495,-

Facebook App Basisside

kr. 2.995,-

Facebook App Basiskonkurrence

kr. 3.995,-

Facebook Offers

kr. 1.095,-

Google Places og Google Plus

kr. 2.495,-

Serviceaftaler Banner

kr. 1.195,-

Facebook Small

kr. 1.195,-

Facebook Medium

kr. 2.195,-

Facebook Large

kr. 3.195,-

AdWords Small

kr. 1.195,-

AdWords Medium

kr. 2.195,-

AdWords Large

kr. 3.195,-

Vi forbeholder og retten til at ĂŚndre priser og informationer i denne folder. Indholdet er opdateret pr. febuar 2014. Alle priser er angivet i danske kroner ekskl. moms.

14


Hvad laver vi ellers Et full-service reklamebureau med eget digitaltrykkeri og skilteafdeling. Vi har 20 engagerede og erfarne medarbejdere, som leverer en komplet og bred palette af såvel klassiske som digitale reklame- og marketingsprodukter. Herudover laver vi også en bred vifte af trykopgaver i regionens største digitaltrykkeri samt alle former for skilte og dekorationer til biler, trailere og fly. Så kontakt os når du vil gøre din virksomhed mere synlig!


© Reklamehuset ApS. Online Markedsføringsbrochure 2014

Hvis du har spørgsmål eller ønsker nærmere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Telefon: 74 42 74 60

Reklamehuset new media

Reklamehuset Sønderborg ApS Nørrekobbel 17, 6400 Sønderborg info@reklamehuset.dk www.reklamehuset.dk

Reklamehuset - Online markedsforing brochure  

Reklamehuset - Online markedsforing brochure

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you