Page 1


Roldeur Rollmatic Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond blijft vrij en u parkeert tot vlak voor de deur. De RollMatic opent en sluit met groot gemak. Alleen bij Hörmann ontvangt u deze deur in één van de door u gekozen negen voorkeurskleuren zonder meerprijs te betalen.

Kanteldeur Berry De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur overtuigt door haar veiligheid, een tijdloos design en een uitgekiende techniek. In elke deur is ruim 50 jaar kennis van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt. De beste kwaliteit garandeert duurzaamheid en bescherming van het materiaal.

Hekaandrijving Open uw draai-of schuifhek met een Hörmann aandrijving en u rijdt zonder te stoppen vanuit het verkeer uw terrein op. Hörmann biedt innovatieve aandrijvingsvarianten met de LineaMatic voor schuifhekken, de RotaMatic voor draaihekken en de RotaMatic Accu, de aandrijving voor inrithekken zonder stroomaansluiting. Robuust, veilig en vrijwel geruisloos.


Regts Professional deurtechniek magazine 2015  

Regts Professional deurtechniek

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you