Fendt matkailuvaunuesite 2023

Page 1

APERO • BIANCO • TENDENZA • DIAMANT 2023

03 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT Sisältö 04 Asuminen, nukkuminen, ruoanlaitto, pesutilat 20 Moderni, viehättävä, linjakas –Fendt-matkailuvaunujen uusi ilme 24 APERO 38 BIANCO 52 TENDENZA 66 DIAMANT 80 Kaikki mallisarjat – alusta/kori, ulkopuoliset rakenteet 81 Vuodejärjestys 82 Yksilölliset varusteet 84 Mitat ja painot 87 Merkkien selitykset

olohuonesydänMatkailuvaunujemme–Fendt-Caravan luottaa korkealaatuisissa kalusteissa aitoon puusepänlaatuun. Kaikki verhoilut on valmistettu korkeimmalla laadulla ja huippuluokan viimeistelyllä. Harkittu, osittain epäsuora valaistus yksittäisillä lukuspottivaloilla varmistaa korostetut, energiaa säästävät ja harmoniset valaistusolosuhteet koko matkailuvaunussa. LED-valaistus LED-lukuspottivalot

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 05

Matkailuvaunuissamme nautit parhaasta elämänlaadusta Tästä mallivuodesta lähtien kaikkien Fendt-vaunujen seisomakorkeus on 198 cm. Tällä kaudella Fendtin matkailuvaunujen asumiskonseptien tyypilliset tunnusmerkit koostuvat kahdeksasta eri kangasvaihtoehdosta, valinnaisesta nahkaverhoilusta sekä neljästä erilaisesta puuviimeistelystä. Yksityiskohtia myöten harmoniset sisustusratkaisumme korostavat yksittäisten mallisarjojen erityispiirteitä. Kaikki istuinryhmämme on varustettu ergonomisesti muotoilluilla, talvi-ilmankierrolla varustetuilla ja laadukkailla selkänojilla, ja ne tarjoavat runsaasti tilaa rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Lukuisia valaistuselementtejä voidaan ohjata yksilöllisesti tarpeidesi, toiveidesi ja mielialasi mukaan. Taitto-/liukuovilla huoneet voidaan erotella tarkoituksenmukaisesti. Kattoluukut kammella, pakkotuuletus, integroidut pimennys- ja hyttysverhot sekä avattavat ikkunat tuovat raitista ilmaa halutulla tavalla. Yläkaapeissa, joissa on runsaasti säilytystilaa, on optimaalinen takatuuletus ja joissakin on epäsuora LED-valaistus. Matkailuvaunussa on trendikäs, kulutusta kestävä, helppohoitoinen ja ftalaatiton vinyylilattia, jolle on ominaista korkea kestävyys. Irtomattosarja (osittain lisävaruste) korostaa matkailuvaunujemme mukavuutta. Mallisarjasta riippuen hyttysverkko-ovi on saatavana vakiona tai lisävarusteena. Ovensuun matto, jossa on Fendt-Caravan-logo, toivottaa omistajat ja vieraat tervetulleiksi miellyttävällä tavalla.

Avattavat ikkunat yksiotetekniikallaKattovalot / kattoluukku * mallikohtainen

07 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT Hyttysverkko-ovet *

Istuinten säilytystilat helppokäyttöistä säilytystilaa *

Istuinten sijoittelu kätevät säilytysmahdollisuudet Yläkaapit runsaasti tilaa Istuinryhmä vapaasti seisovalla pöydällä Suositut istuinryhmämme on varustettu vakaalla, vapaasti seisovalla teleskooppijalkapöydällä tai vakaalla nostopöydällä, joka on erittäin käytännöllinen, ja tarjoaa myös maksimaalista kätevyyttä ja mukavuutta joustavien sijoitteluvaihtoehtojensa ansiosta.

Istuinryhmä seinään kiinnitettävällä pöydällä Tämä istuinryhmäjako tekee vaikutuksen kahdella vastakkain olevalla penkillä ja keskellä olevalla, tukevalla seinätelineellä varustetulla pöydällä, joka on helppo taittaa kokoon käytännöllisen taitettavan pöydänjalan avulla. Suuri pöytätaso tarjoaa runsaasti tilaa vaikkapa runsaalle aamiaiselle tai mukavalle peli-illalle hyvässä seurassa.

Ftalaatiton vinyylilattia moderni, kulutusta kestävä ja helppohoitoinen

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 09

Tehty sinua varten makuuhuoneemme–Haluat tuntea olosi yhtä mukavaksi lomalla kuin kotona, ja tähän tietenkin kuuluu myös nukkumismukavuus. Matkailuvaunujemme avulla voit suunnitella yksilölliset toiveesi tai mieltymyksesi nukkumismukavuuden suhteen. Perusta on joustava puusälepohja, jonka jäykkyys on säädettävissä yksilöllisesti ja portaattomasti segmentoiduilla alueilla. Vakiovarusteina käytettävien patjojen lisäksi sinulla on muita yksilöllisiä vaihtoehtoja lisävarusteiden osalta. Jo pohjaratkaisu tuo mukanaan erilaisia vuodevaihtoehtoja. Erillisvuoteissa 7-vyöhykkeinen Komfort-vaahtopatja (vakiona Tendenza) on esimerkiksi se etu, että voit vaihtaa nukkumisasentoa useammin tai nousta yöllä kumppaniasi häiritsemättä. Erillisvuoteet tunnistat tyyppimerkinnässä olevasta G-kirjaimesta. Vuoteen pidennyksellä erillisvuoteista voidaan tehdä myös suuri, yhtenäinen ja mukava makuualusta muutamassa yksinkertaisessa vaiheessa. Mallimerkinnän F-kirjain tarkoittaa parivuodetta. Parivuoteet tarjoavat suuret makuutilat ilman selkeitä rajoja, ja ne on jaettu parivuoteisiin, joihin pääsee yhdeltä tai kahdelta puolelta, ja queen-size-vuoteisiin – nämä vuodevaihtoehdot ovat avoimessa tilassa ja niihin pääsee kolmelta sivulta. Kerrosvuoteet sopivat erityisesti perhelomailuun lasten kanssa. Nämä on yleensä suunniteltu kahdelle lapselle, mutta joihinkin on saatavana myös kolmas vuode lisävarusteena. Lasten turvalaitteet ovat luonnollisesti vakiona ylävuoteessa. Jokainen kerrosvuoteemme on suunniteltu 75 kg:n painoon ja merkitty K-kirjaimella ajoneuvon nimessä. Kaikki vuodeversiomme tarjoavat sinulle iskunvaimentimilla tuetuilla sälepohjilla varustetun, erittäin helppokäyttöisen, hyvin tuuletetun, mutta ennen kaikkea runsaasti säilytystilaa sisältävän makuutilan (erillis- ja parivuoteissa). 7-vyöhykkeinen Komfort-vaahtopatja ilmanvaihdolla (vakiona Diamant) Joustinpatjat (vakiona Apero ja Bianco)

11 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT Sälepohjan* ja vuoteen laajennus * makuualueen lisäämiseksi Turvalliset kerrosvuoteet Lasten turvalaitteet ovat vakiona ylävuoteessa. Vakaat alumiinitikkaat tukevat turvallista kulkua. * Istuinryhmät, jotka voidaan muuntaa makuupaikoiksi Jokainen Fendt-matkailuvaunu on varustettu valmiiksi vähintään kahdella makuupaikalla. Lisämakuutiloja varten suurin osa pohjaratkaisuistamme tarjoaa tavallisena ja yksinkertaisena vaihtoehtona istuinryhmien muuntamisen erilaisiksi makuuvaihtoehdoiksi. Queen-size-vuodeErillisvuoteetParivuode Oikea vaihtoehto nukkumiseen * mallikohtainen Liftomat-tekniikka helpottaa vuoteen avaamista ja sulkemista Laadukkaat sälepohjat

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 13 makumatkallesiKeittiömme Paras varustelu tien päälle. Modernia tekniikkaa monilla hyödyllisillä lisäominaisuuksilla lomakeittiöösi. Joskus nopeita välipaloja, joskus runsaita menuita – sinulla on kaikki valmiina suosikkiruokiesi valmistamiseen. Yläkaapit, vetolaatikot, hyllyt, työtasot ja suuret jääkaapit antavat runsaasti säilytystilaa herkuillesi.

*

l *

Moderni tekniikka helpottaa ruoanlaittoa LED-valonauha keittiön yläpuolella *Mikroaaltouuni (mallista riippuen lisävarusteena) LaskosrullaverhoPush lock -sulkimet (pakastinlokero poistettu) (mallista riippuen lisävarusteena) mallikohtainen 98 (pakastinlokero poistettu)

* *

Absorptiojääkaappi

15 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT Slim-TowerKompressorijääkaappi,177l* (pakastinlokero poistettu) Liesi (3-liekkinen) uunilla ja grillillä * Slim-TowerKompressorijääkaappi154l* (pakastinlokero poistettu) Liesi (3-liekkinen) erillisellä altaalla * Pitkittäiskeittiö Pitkittäiskeittiö on käytetyin keittiötyyppi Fendt-matkailuvaunuissa.

Tämä suurilla säilytysmahdollisuuksilla varustettu minikeittiö muodostaa keskeisen elementin matkailuvaunun keskellä ja tarjoaa paljon vapaata tilaa tällä pohjaratkaisulla. Takakeittiö Fendt-matkailuvaunun takakeittiö on matkailuvaunun takaosassa oleva erillinen keittiö, jossa on säilytystilaa ja runsaasti liikkumisvapautta kokille.

Liesituuletin

Slim-TowerAbsorptiojääkaappi133l*

–Pesuhuoneemmehyväänoloosi Fendt-matkailuvaunuissa on tarjolla erilaisia pesuhuonevaihtoehtoja. Pesuhuoneet, joissa on erillinen suihku, tunnistat mallimerkinnässä olevasta D-kirjaimesta. Kaikki pesuhuoneet ja niiden varusteet, pohjaratkaisut ja toiminnot on räätälöity optimaalisesti monenlaisiin tottumuksiin ja vaatimuksiin. Valitut materiaalit ovat laadukkaita ja erityisen helppohoitoisia. Kaikki pesuhuoneemme ovat moderneja ja mukavasti sisustettuja, jotta voit nauttia henkilökohtaisesta hyvästä olosta joka päivä. Vankka pesuhuoneen ovi laadukkaalla lukkosalvalla

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 17

Pesuallas ruostumatonta terästä Käyttövesisäiliö suljettavalla säiliön kannella ja integroidulla ylivuoto-/tyhjennysputkella Huuhtelu vasemmalla puolella varmistaa helpomman käytön mallikohtainen

*

*

*

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 19

Pesuallas mineraalimateriaalia *Valkoinen pesuallas korkealaatuisesta muovista *

Avopesutila, jossa erillinen wc Tilaa säästävä säilytysihme avoimella pesutilalla, peilillä sekä kaappi- ja säilytystilalla makuutilassa. Lisäksi erillinen wc, jossa säilytystilaa ja pikkukaappi. Täysin varusteltu keskipesuhuone Keskipesuhuone on varusteltu, täydellinen pesuhuone sivuttain keskellä vaunua. Siinä on pesuallas, suuret yläkaapit, runsaasti säilytystilaa ja valaistu peili. Lukittava takapesuhuone suihkulla Takapesuhuone on erillinen suihkullinen pesuhuone, joka sijaitsee ajoneuvon takana. Tämä tilava ratkaisu tarjoaa kaiken mitä tarvitset pesuhuoneessa – myös suihkun. Penkki-wc C 500 (Thetford) tai kääntyvä wc (Thetford, ei kuvassa)

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 21 ulkodesignUusi 2023 Tällä kaudella kaikille mallisarjoille on ominaista uusi Fendtille tyypillinen ulkodesign. Fendt-matkailuvaunu on aina ollut sellaisenaan tunnistettavissa ensisilmäyksellä. Nyt koko kalusto on varustettu tulevaisuuden ilmeellä. Sileät, helppohoitoiset ja silti tukevat pinnat, tyylikkäät muodot, kauttaaltaan tasaiset ikkunapinnat sekä moderni sisustus viimeistelevät ulkonäön täydellisesti.

Tunnistettavasti erilainen – uusi ulkodesign

Jokainen yksityiskohta on huolella harkittu Modernin muotoilun lisäksi jokaisessa Fendt-vaunussamme on monia käytännöllisiä ulkoisia ratkaisuja, jotka helpottavat jokaisen karavaanarin arkea tiellä ja leirintäalueella.

23 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT

Kestävä, muovilla vahvistettu lasikuitukatto (lisävaruste) Diffuusori (takahelma) ja pidennetyt kampituet

Avattavat ikkunat Kaksoislasitetut ja sävytetyt, yhdellä kädellä avattavat ikkunat ja yhdistetty hyttys-/pimennysverho.

Houkuttelevan näköinen takaa innovatiivisilla LED Edge Light -takavaloilla, jotka antavat vaunulle hohtavan pintaefektin Erityisvahvat seisontatuet, pidennetyt kampituet

Kaasupullokotelo runsaalla ja hyvin organisoidulla säilytystilalla

Helposti saatavilla olevat ulkoiset liitännät

2023

Ulko-ovet Turvallinen sisäänkäynti ja poistuminen integroidun askelman ja hyvien tuuletusvaihtoehtojen ansiosta.

DIAMANTAPERO / BIANCO / TENDENZA

APERO 25

Omaksu

muodikas elämäntapa

APERO 495 SG / Sunset 27 Moderninloma-asumistaraikasta

APERO 465 SFB / Spring 495 SG / Sunset 495 SG / Sunset 29 Rentoudu, pelaa, seurustele, istu, ruokaile Modernit kalusteet ja monipuoliset istuinryhmät ovat perusta viihtyisälle yhdessäololle.

465 SFB 495 SG 31APERO 495 SG Kauniita unia Houkuttelevat kerrosvuodevaihtoehdot sekä erillis- ja parivuoteet tarjoavat tähän tilaa. Istuinryhmien helppo muuntaminen luo lisää makuupaikkoja. Näin voit rentoutua haluamallasi tavalla.

APERO 495 SG 465 SFB 465 SFB 33 Hienot kokkausmahdollisuudet Loistavien keittiövarusteiden avulla on mahdollista valmistaa herkullisia aterioita nopeasti ja helposti.

Pesuhuoneen ikkuna, avattava, maitolasia, pimennys- ja hyttysverhot

* •

* •

Muovinen keittiön sekoitushana Keskipesuhuone, * jossa suuret yläkaapit, reilut säilytystilat pesukaapissa ja valaistu peili Peilikaappi avopesutilassa WC-istuin, jossa täyttöasteen näyttö ja pyörillä varustettu jätesäiliö

Keittiön ja pesuhuoneen yläkaapit Soft-Close-saranoilla Valkoinen pesuallas säilytystilalla, pesukaappi ja valaistu peili

* •

* •

* •

Keittiö/pesuhuone • Roskasanko

* •

* •

Keittiössä suuret vetolaatikot Absorptiojääkaappi (98 l, pakastinlokero poistettu), molemmin puolin avattava, sisävalaistus Absorptiojääkaappi (133 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus

495 SG 495 SG 495 SG 465 SFB 495 SG 35APERO Laatu vakiovarusteena Vesijärjestelmä • Pyörillä varustettu harmaavesisäiliö (24 l) • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/25 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/45 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttöveden täyttöasteen näyttö • Lämminvesijärjestelmä Truma-Therme 230 V sekoitushanalla Multimedia • TV-kaapelijohdotus (230V-pistorasia) Tekniikka/lämmitys/ilmastointi • Truma-kaasulämmitys S 3004 ja S 5004 automaattisytytyksellä * • Savuhälytin • Katkaisin oven kattovalaistuksellepielessäjatelttavalolle • Automaattilaturi 350 W • Varokkeet (230 V), (Henkilösuojakytkin)FI-turvakatkaisin • Spottivalo(t) (LED/12 V) • Pistorasiat 230 V • USB-kaksoisliitäntä • Lämpimän ilman puhallus (1 x 12 V) * • Lämpimän ilman puhallus (2 x 12 V) * * Merkkienmallikohtainenselitykset siv. 87 Olohuone/makuuhuone • Kalusteet "Norfolk-Dekor" • Kangasvaihtoehdot "Spring" tai "Sunset" • LED-valaistus • Kattovalot (LED/12 V), 1 valaistuspiiri • Taiteliukuovet • Vaatenaulakko makuuhuoneessa * • Nostopöytä istuinryhmässä * • Epäsuora valaistus (LED) • Joustavat, jäykkyyssäädöllä varustetut sälepohjat (erillis- ja parivuoteissa) • Lukuspottivalot (12 V) istuinryhmässä * • Lukuspottivalot (12 V) makuuhuoneessa • Liftomat (erillis- ja parivuoteissa) • Patjat: joustinpatjat (erillis- ja parivuoteissa) • MINI- / MIDI-kattoluukku (Dometic), jossa kampi, pakkoilmanvaihto, integroidut pimennys- ja hyttysverhot • Ergonomisesti muotoillut selkänojat • Laadukkaat istuinpehmusteet • Yläkaapit tuulettuvat ja varustettu epäsuoralla kattovalolla (LED) •

Ovensuun matossa Fendt-Caravan-logo Vinyylilattia, kulutusta kestävä, helppohoitoinen Selkänojissa talvi-ilmankierto integroitu ulko-oveen Työtasovalaistus (LED) Pesuhuoneen valaistus (LED/12 V) Ruokailuvälinelaatikoissa Softtouch-päällys Suihkukaappi Pyyhepidike/vaatekoukut ja wc-paperiteline Liesi (3-liekkinen), jossa liekinvarmistin, sytytysautomatiikka, mattaemaloitu keittiöritilä, lasikansi ja erillinen tiskiallas lasikannella Komfort-laskosrullaverho keittiön ikkunassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa Pohjaratkaisut ja mitat KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassakkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc)cmcmkgkgc) 15002327034 g) 1285 2327224 1600 / 1700 h) g) 1353 2327225 1600 / 1700 h) g) 1356 17002507725 g) 1507 7512324 1600 / 1700 h) g) 1399 2327224 1600 / 1700 h) g) 1369kkgcmcmgc) 15002327034 g) 1281

465 SFB 465 TG 495 SFB 495 SKM 560 SKM515 SG 37 495 SG APERO Kaikkien mallien mitat ja painot alkaen sivulta 84 Merkkien selitykset sivulla 87 Skannaa QR-koodi - näet videon Apero-vaunuista

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

39BIANCO Laaja hyvinvointiisivalikoima

BIANCO SELECTION 515 SG / Alicante 41 Luonnolliset värit rentoon elämään

ACTIV 515 SD / Zingaro SELECTION 515 SKM / Zingaro 43BIANCO ACTIV 390 FHS / Alicante Paikoillenne, valmiit, nyt! Erittäin laaja valikoima istuinryhmiä – myös suosittu keski-istuinryhmä.

BIANCO SELECTION 515 SKM SELECTION 515 SKM SELECTION 515 SG 45 Tilaa unelmille Erilaisia vuodevaihtoehtoja erillisvuoteilla, parivuoteilla ja kuudella pohjaratkaisulla, joissa kerrosvuoteet.

ACTIV 515 SD 47BIANCO SELECTION 515 SG ACTIV 515 SD SELECTION 515 SKM ACTIV 390 FHS Kokkaaminen on todella hauskaa Modernien keittiövarusteiden ansiosta kenenkään ei tarvitse odottaa pitkään ateriaansa.

Laatu vakiovarusteena

Keittiön ja pesuhuoneen yläkaapit Soft-Close-saranoilla Valkoinen pesuallas säilytystilalla, pesukaappi ja valaistu peili Pesuhuoneen ikkuna, avattava, maitolasia, pimennysja hyttysverhot

SELECTION 515 SKM ACTIV 515 SD SELECTION 515 BIANCOSG 49 Vesijärjestelmä • Pyörillä varustettu harmaavesisäiliö (24 l) • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/25 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/45 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttöveden täyttöasteen näyttö • Lämminvesijärjestelmä Truma-Therme 230 V sekoitushanalla * Multimedia • TV-kaapelijohdotus (230V-pistorasia) Tekniikka/lämmitys/ilmastointi • Truma S 3004 tai S 5004 -kaasulämmitys automaattisytytyksellä (Bianco Selection) * • Savuhälytin • Katkaisin oven kattovalaistuksellepielessäjatelttavalolle • Automaattilaturi 350 W • Varokkeet (230 V), (Henkilösuojakytkin)FI-turvakatkaisin • Spottivalo(t) (LED/12 V) • Pistorasiat 230 V • USB-kaksoisliitäntä • Lämpimän ilman puhallus (1 x 12 V) (Bianco Selection) • Nestekeskuslämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys (Alde) *** BIANCOLisävakiovarustusACTIV-malleissa Truma Combi 4 * tai Combi 6 -kaasulämmitys * digitaalisella CP plus iNet ready -sovelluksella, lämpimän ilman kierrolla ja integroidulla lämminvesivaraajalla (10 l) Sivuistuin säilytystilalla (max. 100 kg lastia) * Poikittaislastausmahdollisuus (erillisillä vuoteilla) * Korotettu (liiketunnistin)Vaatekaappi,vahvistetunkantavuusalustanansiostajossavalaistus * mallikohtainen *** ACTIV 720 SKDW Merkkien selitykset siv. 87 Olohuone/makuuhuone • Kalusteet "Tiberino-Dekor" • Kangasvaihtoehdot "Alicante" tai "Zingaro" • LED-valaistus • Kattovalaistus (LED/12 V), 2 valaistuspiiriä • Taiteliukuovet * • Vaatenaulakko makuuhuoneessa * • Nostopöytä istuinryhmässä * • Epäsuora valaistus (LED) • Joustavat ja kestävät sälepohjat jäykkyyssäädöllä (erillis- ja parivuoteissa) • Lukuspottivalot (12 V) istuinryhmässä * • Lukuspottivalot (12 V) makuuhuoneessa • Liftomat (erillis- ja parivuoteissa) * • Patjat: joustinpatjat (erillis- ja parivuoteissa) * • MINI-/MIDI-kattoluukku (Dometic), jossa kampi, pakkoilmanvaihto, integroidut pimennys- ja hyttysverhot * • Ergonomisesti muotoillut selkänojat • Laadukkaat istuinpehmusteet • Yläkaapit tuulettuvat ja varustettu epäsuoralla kattovalolla (LED) • Ovensuun matossa Fendt-Caravan-logo • Vinyylilattia, kulutusta kestävä, helppohoitoinen • Selkänojissa talvi-ilmankierto Keittiö/pesuhuone • Roskasanko integroitu ulko-oveen * • Työtasovalaistus (LED) • Uuni grillillä (kaasu) *** • Pesuhuoneen valaistus (LED/12 V) • Ruokailuvälinelaatikoissa Softtouch-päällys • Suihkukaappi * • Pyyhepidike/vaatekoukut ja wc-paperiteline * • Liesi, jossa liekinvarmistin ja sytytysautomatiikka (3-liekkinen liesi) *** • Liesi (3-liekkinen), jossa liekinvarmistin, sytytysautomatiikka, mattaemaloitu keittiöritilä, lasikansi ja erillinen tiskiallas lasikannella * • Keittiössä suuret vetolaatikot * • Absorptiojääkaappi (98 l, pakastinlokero poistettu), molemmin puolin avattava, sisävalaistus * • Absorptiojääkaappi (133 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus * • Messinkinen sekoitushana • Keskipesuhuone * suurilla yläkaapeilla, runsaat säilytystilat pesukaapissa ja valaistu peili • Laskosrullaverho keittiön ikkunassa • Peilikaappi avopesutilassa * • Pesuallas jaloterästä, varustettu lasikannella • WC-istuin, jossa täyttöasteen näyttö ja pyörillä varustettu jätesäiliö * •

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaKokonaismassaOmamassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaKokonaismassaOmamassa

Uusi pohjaratkaisu Pohjaratkaisut ja mitat kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) 17002327724g) 220014559232506g) 1930 2327514 1600 / 1700 h) g)150014187032324g) 1309 15002327034 g) 12997512325 1600 / 1700 h) g) 1418 17002327515g)170014627512323g) 1440 2327032 1600 / 1700 h) g) 1366 kkgcmcmgc) 17002327725g) 1446 kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) 15002326033 g) 1183 15002326774 g) 1299 kkgcmcmgc) 2327033 1600 / 1700 h) g) 1365 kkgcmcmgc) 17002327725g) 1472 kkgcmcmgc) 17002507725g) 1532 17002327514g) 1435kkgcmcmgc)

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

Kaikkien mallien mitat ja painot alkaen sivulta 84 Merkkien selitykset sivulla 87 Skannaa QR-koodi - näet videon Bianco-vaunuista

550 SD 720 SKDW 515 SG 465 TG 515 SKM 515 SKF 465 SGE 515 SD SELECTION ACTIV 550 SKM 390 FHS 445 SFB ACTIV 465 SFH 550 KMG 560 SKM 51 515 SGE BIANCO

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

53TENDENZA Moderni suunnannäyttäjä tien päällä

TENDENZA 550 SG / Cannes 55 Puhtaat linjat –moderni tunnelma

TENDENZA 550 SG / Cannes 465 SFB / Studio-Line Vivara 550 SG / Cannes 57 Rentoa istuskelua

TENDENZA 465 SFB 550 SG 550 SG 59 Hyvää huomenta! Kaikissa vuoteissa on laadukkaat 7-vyöhykkeiset Komfort-vaahtopatjat. Tendenzassa on kolme mallia queen-size-vuoteella, joka on helposti käytettävissä kolmelta sivulta ja tarjoaa suuren makuualan.

TENDENZA 560 SFDW 550 SG 465 SFB 61 550 SG Huipputyyliä Valoisassa ja kutsuvassa pesuhuoneessa päiväsi alkaa raikkaasti.

550 SG 550 SG 550 TENDENZASG 63 • Keittiön ja pesuhuoneen yläkaapit Soft-Close-saranoilla • USB-kaksoisliitäntä keittiössä • Pesuallas säilytystilaa,mineraalimateriaalia,pesukaappijavalaistu peili * • Pesuallas jaloterästä *, säilytystilaa, pesukaappi ja valaistu peili • Pesuhuoneen ikkuna, avattava, maitolasia, pimennys- ja hyttysverholla Vesijärjestelmä • Pyörillä varustettu harmaavesisäiliö (24 l) • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/25 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/45 e) l) ulkopuolelta täytettävä * • Käyttöveden täyttöasteen näyttö Multimedia • TV-kaapelijohdotus (230V-pistorasia) Tekniikka/lämmitys/ilmastointi • Truma-kaasulämmitys Combi 4 * tai Combi 6 * digitaalisella CP plus iNET ready -sovelluksella, lämpimän ilman kierrolla ja integroidulla lämminvesivaraajalla (10 l) • Fendt-CaravanCONNECT sovellusohjauksella • Savuhälytin • Katkaisin kattovalaistusovenpielessäjatelttavalo • Automaattilaturi 350 W • Varokkeet (230 V), (Henkilösuojakytkin)FI-turvakatkaisin • Spottivalo(t) (LED/12 V) • Pistorasiat 230 V • USB-kaksoisliitäntä • Nestekeskuslämmitys ja nestekiertoinen lattialämmitys (Alde) *** * mallikohtainen ** malleissa 650 SFD, 650 SFDW *** malleissa 560 SFDW, 650 SFDW Merkkien selitykset siv. 87 Olohuone/makuuhuone • Kalusteet "Noce Marche-Dekor" • Kangasvaihtoehdot "Cannes" tai "Studio-Line Vivara" • Vaatekaappi, jossa valaistus ja liiketunnistin • LED-valaistus • Kattovalaistus (LED/12 V), 2 valaistuspiiriä, himmennettävä • Teleskooppijalkapöytä istuinryhmässä • Taiteliukuovet • Hyttysverkkoulko-ovet • Vaatenaulakko makuuhuoneessa • Epäsuora valaistus (LED) • Joustavat sälepohjat jäykkyyssäädöllä (erillis- ja parivuoteissa) * • Lukuspottivalot (12 V) istuinryhmässä • Lukuspottivalot (12 V) makuuhuoneessa • Liftomat (erillis- ja parivuoteissa) • Patjat: Komfort-vaahtopatjat (7-vyöhykkeiset) (erillis- ja parivuoteissa) • MIDI-kattoluukku (Dometic), jossa kampi, pakkoilmanvaihto, integroidut pimennys- ja hyttysverhot • Ergonomisesti muotoillut selkänojat * • Sohvamaiset selkänojat * • Laadukkaat istuinpehmusteet • Yläkaapit tuulettuvat ja varustetut epäsuoralla kattovalaistuksella (LED) • Yläkaapit Soft-Close-saranoilla • Ovensuun matossa Fendt-Caravan-logo • Irtomattosarja • Vinyylilattia, kulutusta kestävä, helppohoitoinen • Selkänojissa talvi-ilmankierto Keittiö/pesuhuone • Roskasanko integroitu ulko-oveen • Työtasovalaistus (LED) • Uuni grillillä (kaasu) ** • Pesuhuoneen valaistus (LED/12 V) • Ruokailuvälinelaatikoissa Softtouch-päällys • Suihkukaappi * • Pyyhepidike/vaatekoukut ja wc-paperiteline • Liesi, jossa liekinvarmistin ja sytytysautomatiikka (3-liekkinen liesi) ** • Liesi (3-liekkinen), jossa liekinvarmistin, sytytysautomatiikka, mattaemaloitu keittiöritilä, lasikansi ja erillinen tiskiallas lasikannella * • Komfort-laskosrullaverho keittiön ikkunassa • Keittiössä suuret vetolaatikot • Keittiön takaseinässä laminaattiverhoilu • Kompressorijääkaappi (154 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus * • Kompressorijääkaappi (177 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus ** • Messinkinen keittiön sekoitushana * • Keskipesuhuone * suurilla yläkaapeilla, runsaat säilytystilat pesualtaan ja valaistu peili • Peilikaappi avopesutilassa * • Jaloteräsaltaat lasikannella • Wc-istuin, jossa jätesäiliön täyttöasteen näyttö ja pyörillä varustettu jätesäiliö * Laatu vakiovarusteena

465 SFB 515 SG 550 SG 560 SG 650 SFDW650 SFD 560 SFDW 65TENDENZA

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa Uusi pohjaratkaisuUusi pohjaratkaisu Kaikkien mallien mitat ja painot alkaen sivulta 84 Merkkien selitykset sivulla 87 Skannaa QR-koodi - näet videon Tendenza-vaunuista Uusi pohjaratkaisu Pohjaratkaisut ja mitat kkgcmcmgc) 18002507724 g) 1570kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc)cmcmkgkgc) 15002327034 g) 1343 17002327514 g) 1448 17002327724 g) 1456 18002507724 g) 1524 22002508554 g) 1793 20008552504 g) 1741

KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa

67DIAMANT Joka suhteessa ainutlaatuinen

DIAMANT 560 SD / Faro 69 tyylikkyyttäAjatonta

Istut kuin seitsemännessä taivaassa Diamantin istuinryhmissä on eksklusiivinen jousiverhoilu ja korkeussäädettävät pääntuet, jotka takaavat poikkeuksellisen istumamukavuuden. Panoraamakattoluukku Skylight saa olohuoneen kylpemään kirkkaassa päivänvalossa, ja yöllä integroitu LED-valaistus antaa riittävän valon. (lisävarusteena)ZingstNahkaverhoilu

560 SG / Salina 71DIAMANT 560 SD / Zingst 650 SGD / Zingst

DIAMANT 560 SD 560 SD 560 SG 73 Unelmien täyttymys Vuoteet, joissa on 7-vyöhykkeiset Komfort-vaahtopatjat ilmanvaihdolla, hemmottelevat sinua joka yö.

DIAMANT 560 SD 560 SD 560 SG 75 560 SG 560 SD Viiden tähden keittiö Modernit laitteet, kuten uusimman sukupolven uunit, vakuuttavat kokeneetkin kokit. Suuret Slim Tower -jääkaapit ovat todellisia kylmälaiteihmeitä.

560 SD 560 SG 650 DIAMANTSGD 77 • WC-istuin, jossa täyttöasteen näyttö ja pyörillä varustettu jätesäiliö • Keittiön ja pesuhuoneen yläkaapit Soft-Close-saranoilla • Pesuallas mineraalimateriaalia *, säilytystilaa, pesukaappi ja valaistu peili • Pesuhuoneen ikkuna, avattava, maitolasia, pimennys- ja hyttysverhot Vesijärjestelmä • Pyörillä varustettu harmaavesisäiliö (24 l) • Käyttövesisäiliö (kiinteä säiliö 10 d)/45 e) l) ulkopuolelta täytettävä • Käyttöveden täyttöasteen näyttö Multimedia • TV-teline SKY nivelvarrella • TV-kaapelijohdotus (230V-pistorasia) Tekniikka/lämmitys/ilmastointi • Lattialämmitys, sähkötoiminen (alueella, jossa ilmanvaihto) • Truma Combi 6 -kaasulämmitys, digitaalinen CP plus iNET ready -ohjausyksikkö, lämpimän ilman kierto ja integroitu lämminvesivaraaja (10 l) • Fendt-CaravanConnect sovellusohjauksella • Savuhälytin • Katkaisin oven pielessä kattovalaistus ja telttavalo • Automaattilaturi 350 W • Varokkeet (230 V), (Henkilösuojakytkin)FI-turvakatkaisin • Spottivalo(t) (LED/12 V) • Pistorasiat 230 V • USB-kaksoisliitäntä * mallikohtainen ** malleissa 560 SD ja 650 SGD Merkkien selitykset siv. 87 Olohuone/makuuhuone • Kalusteet "Rovero-Castello-Dekor" • Kangasvaihtoehdot "Faro" tai "Salina" sekä nahkaverhoilu "Zingst" (lisävaruste) • Vaatekaapin valaistus (ladattava) liiketunnistimella • LED-valaistus • Deko-paketti (2 tyynyä / 2 pöytäliinaa) • Teleskooppijalkapöytä istuinryhmässä • Taiteliukuovet * • Hyttysverkkoulko-ovet • Vaatenaulakko makuuhuoneessa • Puiset liukuovet * • Epäsuora valaistus (LED) • Säädettävät pääntuet istuinryhmässä • Joustavat ja elastiset sälepohjat jäykkyyssäädöllä (erillis- ja parivuoteissa) • Lukuspottivalot (12 V) istuinryhmässä • Lukuspottivalot (12 V) makuuhuoneessa • Liftomat (erillis- ja parivuoteissa) • Patjat: ilmastoidut Komfort-vaahtopatjat (7-vyöhykkeiset) (erillis-/pari- vuoteissa) • MIDI-kattoluukku (Dometic), jossa kampi, pakkoilmanvaihto, pimennys- ja hyttysverhot Skylight-panoraamakattoluukkuunintegroituina • Skylight-panoraamakattoluukku valaistuksella (LED) • Ergonomisesti muotoillut selkänojat • Laadukkaat jousi-istuinpehmusteet • Laadukkaat istuinpehmusteet • Softrollo-laskosverhot (pimennysverhot alhaalta) • Yläkaapit tuulettuvat ja varustetut epäsuoralla kattovalaistuksella (LED) • Yläkaapit Soft-Close-saranoilla • Ovensuun matossa Fendt-Caravan-logo • Irtomattosarja • Vinyylilattia, kulutusta kestävä, helppohoitoinen • Selkänojissa talvi-ilmankierto Keittiö/pesuhuone • Roskasanko integroitu ulko-oveen • Työtasovalaistus (LED) • Uuni grillillä (kaasu) • Pesuhuoneen valaistus (LED/12 V) • Ruokailuvälinelaatikoissa Softtouch-päällys • Suihkukaappi ** • Pyyhepidike/vaatekoukut ja wc-paperiteline • Liesi, jossa liekinvarmistin ja sytytysautomatiikka (3-liekkinen liesi) • Komfort-laskosrullaverho keittiön ikkunassa • Keittiössä suuret vetolaatikot • Keittiön takaseinä lasioptiikkaa, takaa valaistu • Kompressorijääkaappi (154 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus * • Kompressorijääkaappi (177 l, pakastinlokero poistettu), Slim Tower, molemmin puolin avattava, sisävalaistus * • Keskipesuhuone * suurilla yläkaapeilla, runsaat säilytystilat pesualtaan ja valaistu peili • Pesuallas jaloterästä ja varustettu lasikannella Laatu vakiovarusteena

79DIAMANT 560 SD 560 SG 650 SGD Kaikkien mallien mitat ja painot alkaen sivulta 84 Merkkien selitykset sivulla 87Pohjaratkaisut ja mitat KokonaismassaKokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa KokonaismassaKokonaispituusKokonaisleveysVuodepaikkojaOmamassa Skannaa QR-koodinäet Diamant-vaunuistavideon Uusi pohjaratkaisu kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) kkgcmcmgc) 2507714 1900 / 2000 h) g) 16287712504 1900 / 2000 h) g) 1641 22002508604g) 1897

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • * DIAMANT 81 APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT years Tendenza 550 SG Tendenza 560 SG Diamant 560 SG Diamant 650 SGD Tendenza 650 SFDWTendenza 560 SFDWDiamant 560 SD Tendenza 650 SFD Bianco 515 SKM SelectionApero 495 SKM Bianco 515 SKF Activ Apero 560 SKM Bianco 720 SKDWTendenzaActiv 465 SFB Bianco 465 TG Selection Bianco 515 SG Selection Bianco 390 FHS Activ Bianco 465 SGE Activ Bianco 515 SGE Activ Bianco 465 SFH Activ Tendenza 515 SG Apero 465 SFBBianco 445 SFB ActivApero 495 SFB Bianco 465 SFB Selection Apero 465 TG Apero 515 SG Bianco 515 SD Activ Bianco 550 KMG Activ Bianco 550 SKM Selection Bianco 550 SD Activ Bianco 560 SKM Activ Apero 495 SG • * mallikohtainenvakiovaruste ••••• Euro-akselisto (Al-Ko) • Matalaprofiilirenkaat • Peruutusautomatiikka • Turvakuulakytkin AKS 3004 (Al-Ko) • Sinkityt tukijalat • Sinkityt tukijalat, erikoistukevat „Big-Foot“ (Al-Ko) • Iskunvaimentimet • Nokkapyörä aisapainovaa´alla • Kevytrakennealusta, täyssinkitty (Al-Ko) • Pidennetyt tukijalkojen kammet • Sallittu nopeus 100 km/t Ulkopuoliset rakenteet • Ulkopuoliset tavaratilaluukut • Avattavat ikkunat, tuplalasitetut, sävytetyt, yksiotekäyttöiset, pimennys- ja hyttysverhoilla varustetut • Jarruvalot integroitu ylempiin takavaloihin • Ulko-ovessa integroitu ja eristetty ulkoporras, roskasanko ja säilytystilaa, ylemmässä oviosassa sävytetty ikkuna ja pimennysverho • Kaasupullotilan luukussa kaasujousitus ja 3-pistelukitus • Hyttysverkkoulko-ovi • LFI-teknologiaa osittain keulassa • LFI-teknologiaa osittain takaosassa • Markiisilista valolla oven kohdalla • Sumuvalo(t) • Panoraamakattoikkuna „Skylight“ valaistuksella • Pyöräkotelot, täyseristetyt • Vetokahvat, ergonomiset ja tukevat, edessä ja takana • Peruutusvalot ( 2 kpl) • Sandwich-rakenne • Telttavalo (LED), vaihdettu kahdesti • Käyttövesisäiliön korkki hihnalla • Keskuslukitus • Pakkoilmanvaihto EN-Norm 1645-1:n mukainen 12 vuoden takuu liitosten tiiviydelle Tämä takuu on voimassa vain, mikäli vaunuun on teetetty maksullinen vuosittainen tiiviystarkastus valtuutetulla Fendt-huoltoliikkeellä Lasten tai kerrosvuoteelliset mallit Parivuoteelliset Erillisvuoteellisetmallitmallit Ulkodesign – laatua vakiona Vuodejärjestys

*

*

Tämä luistonestojärjestelmä varmistaa entistä paremman ajomukavuuden ja turvallisuuden, anturit havaitsevat pienimmätkin luistoliikkeet ja korjaavat ne automaattisesti Varkaudenestolaite, mekaaninen * Yksinkertainen ja tehokas, estää luvattoman käytön - nopea ja helppo asentaa Vuodevaatesetit * Sisältää: lakana, 2 tyynyä, 2 peittoa ja 2-osainen pussilakana

4 E * tai 6 E *

Polkupyöräteline aisaan (Thule) * Käännettävä, 2:lle pyörälle, myös sähköpyörille, 60 kg maksimikuorma, pyörät lukittavat, varustettu telineen lukolla City-vesiliitäntä Paineen pienennyksellä ja 45 litran käyttövesisäiliöllä, suora liitäntä vesijohtoverkkoonyleiseen Kaasun ulosotto * mahdollistaa kaasulaitteiden käytön vaunun ulkopuolella (esim. grilli ja kaasuvalo) Universal-telttapistorasia * sähkötoimisten laitteiden käyttämiseen vaunun (230V/12Vulkopuolellaja tv-antenni) TV-teline "Sky * (vakiona Diamantissa) TV-seinäteline, lukittava, säädettävissä joka suuntaan, mukavaan tv:n katseluun joka puolelta vaunua Akkupaketit * (ei kuvaa) Tällä paketilla vaunu toimii lyhyitä aikoja myös leirialueiden ulkopuolella, ilman sähköliitäntää. Erilaisia vaihtoehtoja, 55 tai 75 Ah, boosterlaturi myös ajonaikaiseen akun lataukseen valittavissa Yksilölliset varusteet (* saatavana lisävarusteena)

Lämmitys

APERO / BIANCO / TENDENZA / DIAMANT 83

Lämmintä ilmaa virtaa vaunuun neljästä suuttimesta –erinomainen sisäilman laatu, toimii integroiduilla lämpövastuksilla, toimii myös tyhjällä vesisäiliöllä, FrostControl-poistoventtiili asennettuna, helppo käyttää digitaalisella CP Plus iNet ready- tai Fendt CaravanCONNECT-sovelluksella

ATC 2.0 Trailer Control

Ilmastointilaite

vain

*

Tekee vaikutuksen yksilöllisillä säätömahdollisuuksilla – suuttimet säädettävissä, joten viileää ilmaa tulee juuri halutusti ympäri vaunua – viilentää nopeasti, helppo käyttää CP Plus- tai Fendt-CaravanConnect-sovelluksella Combi (mahdollinen lisävarusteena Combi 4:ään ja Combi 6:een)

Lattia-/katto-/seinävahvuusSuurinVuodemitatVuodemitatVuodemitatVuodemitatKokonaiskorkeusKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysSeisomakorkeusVuodepaikkojaedessätakanakeskelläkerrosvuoteetsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.RenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mittaKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysKokonaiskorkeusSeisomakorkeusVuodepaikkojaVuodemitatedessäVuodemitattakanaVuodemitatkeskelläVuodemitatkerrosvuoteetSuurinsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.Lattia-/katto-/seinävahvuusRenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mitta

APERO 465 SFB 465 TG 495 SFB 495 SKM 515 SG 560 SKM 515 SKF Activ 550 KMG Activ390 FHS Activ 445 SFB Activ 465 SFH Activ 515 SD Activ 515 SGE Activ 550 SD Activ465 SGE Activ BIANCO ACTIV 560 SKM Activ BIANCO ACTIV 465 SFB Selection 465 TG Selection 515 SG Selection BIANCO SELECTION 515 SKM Selection 550 SKM Selection 85 495 SG 720 SKDW Activ

kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) 144/1411401982662325075897034x200x210--1500 g) 1281123348219 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9691 1982662325075897034 2 85 x 200 127/115 x 210 1500-- g) 1285123748215 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9691 1600157/1321401982662325266077224x205x210-/1700 h) g) 1353130548 247 / 347 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 9821 p) 16001401982662325266077225x208802109617972202/1700h) g) 1356130848 244 / 344 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 9821 p) 1x85x190/1x85x2001982662325566377514136/141x210-1600/1700 h) g) 1399135148 201 / 301 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 110/1171401982662505766577725x20075x19220075x1901700 g) 1507146740193 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10291 o) s) 106/871401982662324074886033x200x193--1500 g) 1183113053317 47 / 39 / 31 205/65 R 15 8641 137/1331401982662324815626774x210x210--1500 g) 1299124653201 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9431 130/1181982662325075897033x 210 140 200 1600 / 1700 h) g) 1365131253 235 / 335 h) 47 / 39 / 31 195/75 R 15 C 9691 140/1021982662325566377513x 210 140 x 200 1700- g) 1440139545260 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 140/1211982662325566377514 x 210 2 x 85 200 1700 g) 1435138253265 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 1982662325075897032 2 x 85 x 200 --1600 / 1700 h) g) 1366131353 234 / 334 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 9691 1401982662325566377515x2108021096210722021700 g) 1462140953238 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 1x85x190/1x85x20019826623257665777258021096179722021700 g) 1472141953228 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10301 140/1211982662325766577724 x 210 140 x 200 1700-- g) 1455141045245 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10301 110/1171401982662505766577725x20075x19220075x1901700 g) 1532148745168 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10291 o) s) kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) 144/1421401982662325075897034x200x210--1500 g) 1309126148191 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9691 1982662325075897034 2 x 85 x 200 127/115 x 210 1500-- g) 1299125148201 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9691 1x85x190/1x85x2001982662325566377514142/134x210--1600/1700 h) g) 1418137048 182 / 282 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 16001401982662325566377515x20880x21096x19572x202/1700h) g) 1418137048 182 / 282 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 100140198266232576657772520080x21018572x2021700 g) 1446139848254 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10301 112/1161982662325266077224 1x85x190/1x85x200210-16001700 h) g) 1369132148 231 / 331 h) 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 9821 p) 153/1511982652507278099236 x 218 80 230 150 x 205 722200212 g) 1930188545270 47 / 39 / 31 195/65 R 15 12062 t)

Merkkien selitykset siv. 87 Mitat ja painot

SuurinSuurinVuodemitatVuodemitatVuodemitatVuodemitatKokonaiskorkeusKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysSeisomakorkeusVuodepaikkojaedessätakanakeskelläkerrosvuoteetsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.Lattia-/katto-/seinävahvuusRenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mittaKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysKokonaiskorkeusSeisomakorkeusVuodepaikkojaVuodemitatedessäVuodemitattakanaVuodemitatkeskelläVuodemitatkerrosvuoteetsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.Lattia-/katto-/seinävahvuusRenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mitta

n)

Todelliset painotiedot voivat vaihdella johtuen luonnollisista materiaaleista +/-5%. On huomioitava, että lisätarvikkeet nostavat omamassan painoa ja voivat vaikuttaa aisapainoon. Kaikki mitta- ja painotiedot ovat sitoumuksetta, emmekä vastaa mahdollisista eroavaisuuksista. Mitta- ja painotiedot ovat määräysten VO (EU) 1230/2012 mukaisia. Huom!: Ilmoitettuja akseli- ja aisapainoja sekä suurinta sallittua kokonaispainoa ei saa ylittää. Matkatavaroiden painon määrä ja jakautuminen vaunun sisällä pitää huomioida. Varustuksen paino vaikuttaa kantavuuteen lisäämällä tai pienentämällä omamassaa. Kantavuus lasketaan vähentämällä suurimmasta sallitusta kokonaismassan määrästä omamassan määrä; tähän määrään on mahduttava matkatavaroiden ja mahdollisten lisävarusteiden paino. Suurinta sallittua kokonaispainoa ei missään olosuhteissa saa ylittää. Epäselvissä tapauksissa kysy neuvoa Fendt-kauppiaaltasi!

SuurinSuurinVuodemitatVuodemitatVuodemitatVuodemitatKokonaiskorkeusKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysSeisomakorkeusVuodepaikkojaedessätakanakeskelläkerrosvuoteetsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.Lattia-/katto-/seinävahvuusRenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mittaKokonaispituusKorinpituusSisäpituusKokonaisleveysKokonaiskorkeusSeisomakorkeusVuodepaikkojaVuodemitatedessäVuodemitattakanaVuodemitatkeskelläVuodemitatkerrosvuoteetsallittukokonaismassaTyhjäpainoPerusvarustusOmamassaKantavuusn.Lattia-/katto-/seinävahvuusRenkaatAkselienlukumääräEtuteltanA-mitta

c) Omamassan määrä lasketaan VO (EU) 1230/2012 - mukaisesti, jossa on mukana seuraavat painot: ns. ajonaikainen käyttövesimäärä, 100 % täytetty wc:n huuhtelusäiliö, 100 % täytetty vesivaraaja ja 100 % täytetty alumiinikaasupullo (11 kg)

12 vuoden saumojen tiiviystakuu: Tämä takuu on voimassa, mikäli vaunu toimitetaan maksulliseen tiiviystarkastukseen valtuutetulle Fendt-huoltoliikkeelle +++ ISO 9001:2015 - sertifiointi +++ Ympäristösertifiointi ISO 14001:2015 +++ Metalliväri +++ 47 mm lattianvahvuus - optimaalista eristystehoa +++ Tyhjennyshanat - tehokasta

o)

e) Käyttövesisäiliön tilavuus max. 25 ltr tai 45 ltr g) Eri alustavariaatioilla ovat muutkin painovaihtoehdot mahdollisia – kysy lisää Fendt-kauppiaaltasi! h) Korotettuna i) Muihin rengaskokoihin pitää olla valmistajan lupa Painovaihtoehdolla 1800 kg: etuteltan A-mitta 1015 cm Painovaihtoehdolla 1800 kg: etuteltan A-mitta 1034 cm p) Painovaihtoehdolla 1900/2000 kg: etuteltan A-mitta 987 cm r) Painovaihtoehdolla 1900/2000 kg: etuteltan A-mitta 1019 cm s) Painovaihtoehdolla 1900/2000 kg: etuteltan A-mitta 1039 cm t) Painovaihtoehdolla 2400/2500 kg: etuteltan A-mitta 1196 cm u) Painovaihtoehdolla 2200/2400/2500 kg: etuteltan A-mitta 1126 cm v) Markiisin valinta tämän kehän määrittelyn perusteella ei välttämättä riitä tietyissä olosuhteissa. Määritetty kehämitta koskee vain markiiseja, jotka vedetään kokonaan asuntovaunun olemassa olevaan nauhaan. Ympärysmitta voi vaihdella erikoisvarusteiden, renkaan koon ja kuormituksen vuoksi. Suosittelemme, että mittaat asuntovaunun erikseen, jotta voidaan määrittää tarkka ympärysmitta, joka vastaa markiisin tyyppiä

vesiputkien tyhjennystä +++ Kestävät, ruuvatut liitokset +++ Kaksiosainen ulkopellitys +++ Tukevat kalusteet ristiinliimattua vaneria +++ erityisen tukevat saranat, vetimet ja lukot +++ 2-napainen FI-suojakytkin 30mAA kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) 144/1181982662505636567714x 230 155 x 195 -1900 / 2000 h) g) 1628158345 272 / 372 h) 47 / 39 / 31 215/70 R 15 C 10271 1982662505636567714 2 x 90 x 200 146/148 x 230 -1900 / 2000 h) g) 1641158853 259 / 359 h) 47 / 39 / 31 215/70 R 15 C 10271 178/1461982652506547468604 230 2 x 90 x 205 2200 g) 1897184453303 47 / 39 / 31 195/65 R 15 11162 kgkgcmcmcmcmcmcmcmcmcmcm b) kg a) kg c) kg mmca. i) cm v) 144/1421401982662325075897034x200x210--1500 g) 1343129053157 47 / 39 / 31 205/65 R 15 9691 1x85x190/1x85x2001982662325566377514137/142x210--1700 g) 1448139553252 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10171 n) r) 1x85x210/1x85x2001982662325766577724152/142x210-1700 g) 1456140353244 47 / 39 / 31 195/70 R 15 C 10301 1x90x210/1x90x2001982662505766577724152/142x230-1800 g) 1524147153276 47 / 39 / 31 205/70 R 15 C 10341 s) 162/1511982652506597418554 x 230 190 x 2000150 g) 1741169645259 47 / 39 / 31 185/65 R 14 11192 u) 162/1511982652506597418554 224 190 x 2200150 g) 1793174845407 47 / 39 / 31 195/65 R 15 11262 141/1211982662505766577724x 224 150 x 190 1800- g) 1570151753230 47 / 39 / 31 205/70 R 15 C 10341 s)

TENDENZA 560 SD 560 SG 650 SGD years DIAMANT 87 465 SFB 515 SG 550 SG 560 SG 650 SFD 650 SFDW560 SFDW

Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet hinta-, rakenne- ja varustemuutoksiin.+++

b) Tyhjäpainossa on mukana pelkkä vaunun paino vakiovarustein ilman veden, kaasun ja muiden varusteiden painoa

siv. 87

Merkkien

a) 100% täytetty alumiinipullo (11 kg), käyttövesisäiliössä 10 ltr vettä (ns. ajonaikainen määrä), 100% täytetty wc:n huuhtelusäiliö, 100% täytetty vesivaraaja

Mitat ja painot selitykset

d) Käyttövesisäiliön tilavuus on säädöksen V, osa A, pykälä 2.6 Fn (h) VO (EU) 1230 /2012 mukainen jossa säädetään ajonaikainen määrä (10 ltr)

Tärkeät huomautukset: Tämä esite ja erillinen hinnasto perustuvat painoajankohdan tilanteeseen. Huolellisesta tarkastuksesta huolimatta painovirheitä saattaa esiintyä. Mallivuoden aikana voi vaunuihimme tulla varustemuutoksia ja muita muutoksia. Paino- ja kuvateknisiä värieroavaisuuksia ei voida täysin välttää. Tässä esitteessä ja hinnastossa kuvatuissa vaunuissa voi olla erikoisvarusteita ja/tai koristeita, jotka eivät sisälly vakiotoimitukseen.

Merkkien selitykset:

www.zuckerfabrik.comfoto:-www.sewald.comdesign:&concept www.fendt-caravan.com2023(FindusonFacebook, Instagram, YouTube) Fendt-Caravan GmbH • Postfach 1135 • D-86689 Mertingen Tel.+49 (0) 90 78 / 96 88- 0 • Fax +49 (0) 90 78 / 96 88- 406