Page 1

Tagsági

útmutató

ÚTMUTATÓ AZ RCI POINTS HASZNÁLATÁHOZ


Üdvözöljük az RCI Points világában

2


4-5 Az RCI Points rendszer

6-7 Az Ön pontjai

8-9 Foglalási időszakok egyszerűen

10 - 11 Hogyan foglalhat?

12 - 13 Üdvözli Önt az RCI, a világ vezető csereüdülési szolgáltatója. A világszerte több mint 4000 partnerüdülőnek köszönhetően a pontjai segítségével bárhová eljuthat. Legyen szó akár egy luxus tengerparti üdülésről, jól megérdemelt téli napsütésről vagy egy last minute útról, Ön dönt. Ez az útmutató részletes és átfogó információkat tartalmaz, és megmutatja, hogy miként használhatja fel az RCI tagságát üdülési álmainak megvalósítására.

Használja ki az RCI Points rendszerben rejlő lehetőségeket

14 - 15 Regisztráljon online, és fedezze fel az RCI világát

16 - 17 Fedezzen fel többet az RCI Travellel

18 - 19 További tagsági előnyök

20 Gyakran ismételt kérdések

21 További információk

23 Kapcsolat

3


Az RCI Points rendszer Gondoljon úgy a pontjaira, mintha az pénz lenne. Ön pontosan annyit költ, amennyit csak szeretne, akkor, amikor szeretné, és pontosan azt a csereüdülést* kaphatja meg, amelyre mindig is vágyott. Minden egyes használati év elején megkapja az adott évi pontmennyiséget. A kiosztott pontok két évig érvényesek, és azok felhasználásáról teljes mértékben Ön dönt. A pontok valóban az üdülésfoglalás legrugalmasabb módját képviselik. A pontjait sokféle módon használhatja fel a kívánt csereüdülés lefoglalásához.

1. használati év

2. használati év

Az 1. használati évben felhasználhat 10 000 pontot egy stúdió apartman foglalására és 15 000 pontot egy 1 hálószobás apartman foglalására, és még mindig maradt 25 000 pontja például egy Points csereüdülésre, de akár meg is takaríthatja ezt a pontmennyiséget a következő használati évre.

1. használati év

2. használati év

Kölcsönzés

Megtakarítás

Ha a jelenleginél több pontra van szüksége a cseréhez, akkor kölcsönözzön a következő használati évi pontmennyiségéből.

Ha fel nem használt pontjai maradtak a használati év végén, akkor azok automatikusan átkerülnek a következő használati évre. Azonban ha nem használja fel ezeket a második év végéig, akkor a pontok lejárnak.*

*További információkért lapozzon a 21. oldalra

4

Például ha Ön 50 000 ponttal rendelkezik:


Még nagyobb rugalmasság... Átruházás Átruházhatja a pontjait más tagokra, és más tagoktól is kaphat pontokat.*

Bérlés Ha felhasználta az összes pontját, de továbbra is foglalna egy cserét, akkor lehetősége van a választott üdüléshez szükséges pontmennyiség bérlésére.* A 2. használati évben pedig dönthet úgy, hogy egy 3 hetes csereüdülést foglal főszezonban 100 000 pontért. Megteheti, mivel pontokat takarított meg az 1. használati évből (25 000), és pontokat kölcsönözhet a 3. használati évből (25 000), így Ön rendelkezik a szükséges 100 000 ponttal.

Hívjon minket a pontok átruházásához vagy bérléséhez. A megtakarításhoz, kölcsönzéshez vagy hosszabbításhoz látogassa meg a honlapunkat.

Tipp Az Ön használati éve az RCI-hez történő csatlakozás első hónapjában kezdődik, majd ezt követően évente megújul.

2. használati év

3. használati év

Hosszabbítás Ha nem tudta felhasználni a pontjait két év alatt, akkor egy minimális díj ellenében meghosszabbíthatja azokat a harmadik évre.*

További információkért látogassa meg az rcipoints.eu/hu/welcome oldalt!

5


6


Az Ön pontjai

Háromféle ponttípus létezik: rögzített időbeosztású, változó időbeosztású és tiszta pont. A Points cserék foglalása a birtokolt pontok típusától függ. A típus meghatározza, hogy Ön milyen foglalási időszakokat használhat, lásd 8. oldal.

Rögzített időbeosztású

Változó időbeosztású

Tiszta pontok

Ha Ön ugyanazt a hetet és apartmant birtokolja minden évben, akkor rögzített időbeosztású tulajdonjogról beszélünk.

Ha Ön olyan hetet birtokol egy adott üdülőben, amely minden évben más hétre esik, akkor változó időbeosztású hétről beszélünk.

Ha Ön olyan pontokkal rendelkezik, amelyek nem kapcsolódnak egy adott timeshare héthez, akkor tiszta pontokról beszélünk.

A ponttípusokkal kapcsolatos további információkért látogassa meg az rcipoints.eu/hu/welcome oldalt. *További információkért lapozzon a 21. oldalra

7


Foglalási időszakok egyszerűen Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a tagságából, fontos ismerni a csereüdülés optimális foglalási idejét. Points tagként Ön kihasználhatja az RCI Weeks és az RCI Points rendszer cserelehetőségeit is. Az RCI Weeks cseréket a kívánt utazási dátum előtt 2 évvel korábban foglalhatja le. Ezen kívül exkluzív hozzáférést kap az RCI Points cserékhez, amelyeket a kívánt utazási dátum előtt 10 hónappal korábban foglalhat le.

Ne feledje, kihasználhatja a saját foglalások előnyeit is, amelyek elsőbbségi foglalási időszakokat garantálnak Önnek abban az üdülőben vagy üdülőcsoportban, amelyben tulajdonjoggal rendelkezik. Olvasson tovább, és tudja meg, hogy miként használhatja ki a Points tagság exkluzív előnyeit.

Saját foglalások és a foglalás optimális ideje FOGLALÁS TÍPUSA

SAJÁT HÉT

Ha a saját üdülőjét és az ahhoz tartozó hetet szeretné lefoglalni (rögzített időbeosztású tulajdonjog esetén), a hetet foglalásra fenntartjuk Önnek.

Változó időbeosztású tulajdonjog: Ha a saját üdülőjébe szeretne visszatérni.

SAJÁT ÜDÜLŐ

SAJÁT CSOPORT

8

Rögzített időbeosztású tulajdonjog: Az év egy másik időszakában szeretne visszatérni az üdülőjébe, vagy egy eltérő méretű lakóegységet választana.

Ha az üdülő egy csoport része, akkor Ön a csoport bármelyik üdülőjét lefoglalhatja.

FOGLALÁS IDŐPONTJA

13-12 hónappal a bejelentkezés előtt

12-11 hónappal a bejelentkezés előtt

11-10 hónappal a bejelentkezés előtt


A Points rendszer nagyobb rugalmasságot és még több cserelehetőséget kínál. Az online tervezés és foglalás kiválóan működik! A Points és a Weeks üdülésekből egyaránt válogathatunk. AMANDA WATKIN, 2011. ÁPRILIS RCI Points tag

9


Hogyan foglalhat? Kövesse az alábbi 4 lépést a csereüdülése lefoglalásához:

1 Points üdülések keresése Miután regisztrált, jelentkezzen be az RCI.com oldalra a felhasználónevével és a jelszavával. Használja az RCI Points üdülések lehetőséget a felső menüsorban. Vagy hívjon minket, és segítünk az üdülése megtalálásában.

10


2

3

4

Foglalja le a Points üdülését

Pontvédelem vásárlása

Utazási szolgáltatások

Ha megtalálta a tökéletes üdülést, egyszerűen erősítse meg azt a Points cserefolyamat lezárásához. A megerősítő levelet e-mailben vagy postai úton küldjük el Önnek.

Ha le kell mondania a Points cseréjét, akkor a pontvédelem szolgáltatásnak köszönhetően visszatérítjük a foglaláshoz használt pontjai

Engedje, hogy partnerünk, az RCI Travel† szervezze meg az utazását. Repülőjegyek, autóbérlés, hajókörutak, utazási biztosítás és még sok minden más. A foglaláshoz hívjon minket még ma.

100%-át.*

Adja meg az e-mail címét, így gyorsabban megkapja a megerősítést.

*További információkért lapozzon a 21. oldalra † RCI Travel: Az RCI Travel tulajdonosa és üzemeltetője az ICE Europe Ltd (cégjegyzékszám: 3793955, székhely: c/o ICE, Suite 8, Buckingham Parade, The Broadway, Stanmore, Middlesex, UK, HA7 4EB) kereskedelmi név: Our Holiday Centre), amely teljes körű ABTA és ATOL biztosítással rendelkezik, és az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Az RCI Travel ajánlatait kizárólag Magyarországon élő tagok vehetik igénybe.

11


Használja ki az RCI Points rendszerben rejlő lehetőségeket Az Ön RCI tagsága többet jelent egy egyszerű csereüdülésnél! Tudja meg, hogy miként hozhat ki még több értéket az RCI Points tagságból. Points ajánlatok Fantasztikus kedvezmények az egyes Points üdülések foglalásához szükséges pontértékekből meghatározott üdülőkben és utazási időpontokban. A legújabb kedvezményeket a következő oldalon tekintheti meg: rcipoints.eu/hu/offers. Mentse el az oldalt a kedvencek közé, és látogasson vissza gyakran, mivel a kínálatot rendszeresen frissítjük!

Last minute foglalások Ha rövid időn belül el tud utazni, akkor kihasználhatja a last minute ajánlatok által nyújtott fantasztikus lehetőségeket – akár 50% kedvezmény a normál pontértékből.

Points partnerek RCI Points tagként Ön használhatja a pontjait autóbérlésre, hajókörutazásra, hotelek foglalására és még sok minden másra. A Points partnerek aktuális listájáért látogassa meg az RCI.com oldalt.

Látogassa meg az rcipoints.eu/hu/welcome oldalt hasznos tippekért, és tudja meg, hogy miként hozhatja ki a legtöbbet a tagságából.

12


13


Regisztráljon online, és fedezze fel az RCI világát

Egyre több tagunk fedezi fel az RCI.com oldalon való regisztráció előnyeit A nap 24 órájában és a hét 7 napján ez a legjobb hely, ahol elkezdheti tervezni a csereüdülését. Itt az online használat nagyszerű előnyeit ismerheti meg, és megtudhatja, hogy miként hozhatja ki a legtöbbet az RCI.com oldalból. Mindössze pár kattintással regisztrálhat. Látogasson el a weboldalunkra még ma, és legyen tagja az RCI közösségének.

14


1

2

Az RCI.com oldalon való regisztráció előnyei

Segítünk megtervezni a következő üdülését

Maradjon kapcsolatban az RCI-vel

Az online regisztráció egyszerű, íme néhány ok, amiért érdemes még ma regisztrálnia:

  A következő üdülésének megtalálása egyszerű, ha a kényelmes keresési szűrőket használja

  Írjon üdülői értékelést, töltsön fel saját képeket, és tekintse meg mások véleményét**

  Ingyenes regisztráció   RCI Points és Weeks üdülések foglalása online, és 10 €* megtakarítása*   Pontok megtakarítása, kölcsönzése és hosszabbítása   Hozzáférés exkluzív online ajánlatokhoz   Pontegyenleg ellenőrzése

  Ismerje meg az RCI 4000 üdülőjét az online üdülőkatalógusban található fényképek, videók, interaktív térképek, helyi időjárási adatok és élménybeszámolók segítségével   Tekintse meg az üdülőkhöz és úti célokhoz tartozó személyes ajánlatokat

  Cserék folyamatos keresésének indítása

  Tekintse meg az üdülési terveit és a korábbi üdüléseit

  Pontvédelem vásárlása online a lelki nyugalom érdekében

  Tekintse meg a legújabb üdülői és Points ajánlatokat

  RCI Travel szolgáltatások

  Mentse a kedvenc kereséseit, és érje el azokat később gyorsabban

  Váltás RCI Platinum tagságra, és jogosultság további exkluzív előnyökre

  Használja az online segédanyagokat, ha segítségre van szüksége

3   Nézze az RCI TV-t – most még gazdagabb tartalmat kínálunk az üdülőkről és az úti célokról   Látogassa meg a Facebook és Twitter oldalunkat, valamint a blogunkat az RCI.com/connect oldalon   Böngéssze az RCI.com oldalt az App Store alkalmazással

Ellenőrizze, hogy megadta-e nekünk az e-mail címét, mivel így rendszeresen tájékoztathatjuk a Points számlája állapotáról!

*További információkért lapozzon a 21. oldalra. **Az élménybeszámolók jelenleg csak angol nyelven érhetők el.

15


Fedezzen fel többet az RCI Travellel Mindezt megkaphatja partnerünktől, az RCI Traveltől† Ne feledje: az RCI Travel teljes körű utazási szolgáltatásokat kínál a tökéletes üdülés érdekében.   Repülőjegyek – az RCI Travel† a világ vezető légitársaságaival működik együtt.   Utazási biztosítás – elengedhetetlen, hogy rendelkezzen biztosítással, ha valamilyen váratlan dolog történik. Nagyszerű árak az RCI Travel† jóvoltából.   Hotelek – a reptéri hotelektől a városlátogatásokig, az RCI Travel† mindent biztosít.   Autóbérlés – az RCI Travel† kiváló minőségű járműveket kínál versenyképes áron.

Életre szóló kalandok Tökéletes választás azoknak, akik kalandot keresnek, és a világ legcsodálatosabb úti céljait szeretnék felfedezni. Válasszon egy szafarit Kenyában, egy fantasztikus utazást Pekingből Borneóra, vagy valami mást a sok közül!

Pihenjen egy hajókörúton Az RCI Travel† számos hajótársasággal áll kapcsolatban, amelyek a legnagyobb tengerhajózási élményeket kínálják.

  Belépőjegyek – kerülje el a sorbanállást! Vásárolja meg belépőjegyeit most számos programra.   Jegyiroda – a legjobb színházi előadások, sportrendezvények, koncertek, különleges események és szórakoztató műsorok.

Hívjon minket

a foglaláshoz!

16

† RCI Travel: Az RCI Travel tulajdonosa és üzemeltetője az ICE Europe Ltd (cégjegyzékszám: 3793955, székhely: c/o ICE, Suite 8, Buckingham Parade, The Broadway, Stanmore, Middlesex, UK, HA7 4EB) kereskedelmi név: Our Holiday Centre), amely teljes körű ABTA és ATOL biztosítással rendelkezik, és az RCI Travel márkanevet az RCI Europe-tól kapott licenc alapján használja. Az RCI Europe nem nyújt utazási szolgáltatásokat, és nem vállal felelősséget az RCI Travel által értékesített termékekért és szolgáltatásokért. Az RCI Travel ajánlatait kizárólag Magyarországon élő tagok vehetik igénybe.


17


Tapasztalja meg az RCI tagság összes előnyét

Bevezető ajánlat!

Kedvezmény az első Plusz üdüléséből!*

Hívjon minket még ma a foglaláshoz!

18


Az RCI tagság a csereüdüléseken kívül további előnyökkel is rendelkezik. Számos lehetőséget kínálunk fantasztikus úti célok felfedezésére. Plusz üdülések A Plusz üdülések olyan heti üdülések RCI partnerüdülőkben, amelyekhez nem kell használnia a pontjait. Készpénzzel foglalhatja le őket, akárcsak egy normál szállodai szállás esetében. Ettől eltekintve a Plusz üdülések pont olyanok, mint az RCI csereüdülések – ugyanazt a tágas üdülői stílusú szállást, előnyöket és kényelmi szolgáltatásokat kapja, amelyeket egy RCI üdüléstől elvárhat.

Inkább

a nyomtatott üdülői katalógust lapozgatná?

Last minute ajánlatok A last minute ajánlatok kiváló értéket képviselnek, ha Ön rövid időn belül el tud utazni. Nagyszerű értékű üdülőkből válogathat lakóegység-méretenként rögzített árakkal, az úti céltól vagy az üdülő minősítésétől függetlenül, ha a bejelentkezési időpont előtt 45 nappal foglal.

Rendelje meg online az

rci-order.com oldalon.

A last minute ajánlatok csak bizonyos üdülőkben állnak rendelkezésre.

Üdülői ajánlatok RCI tagként Ön exkluzív ajánlatokra jogosult egyes üdülőkben, például étkezési ajánlatok, kedvezményes kirándulások és még sok minden más. Látogassa meg az rciresortoffers.com/hu oldalt, és tudjon meg többet!

Vendégigazolványok

Üdüléstervezés

Mi is lenne jobb módja az RCI tagság kihasználásának a fantasztikus üdülési élmények családdal vagy barátokkal való megosztásánál? A vendégigazolványok* pontosan

Az RCI.com oldalon található RCI katalógus a végső szó az üdüléstervezésben. A kiadványban több mint 4000 üdülő található az RCI cserehálózatából – üdülői képekkel, videókkal, élménybeszámolókkal és még sok minden mással! Tekintse meg a kizárólag RCI tagoknak szóló Endless Vacation magazint, amely segít a következő üdülése kiválasztásában.

ehhez segítik Önt hozzá.

Az RCI Platinum tagság a legmagasabb szintű RCI tagság, amely számos további értékes előnyt és megtakarítást biztosít a normál RCI tagság szolgáltatásai mellett. A Platinum tagsággal kapcsolatos kapcsolatos további információkért látogasson el az RCI.com weboldalra.

*További információkért lapozzon a 21. oldalra

19


Gyakran ismételt kérdések K: Mit kell tudni az RCI Points lemondási szabályzatáról? V: A teljes lemondási szabályzatért és a Points rendszer feltételeiért látogassa meg az RCI.com oldalt. Attól függően, hogy milyen korán mondja le cserefoglalását, a felhasznált pontok bizonyos százalékát visszatérítjük a számlájára. Ezen pontokat később bármilyen típusú foglalásra ismét felhasználhatja. A tranzakciós díjakat sajnos nem áll módunkban visszatéríteni. Ha megvásárolja a pontvédelem szolgáltatást, akkor a foglaláshoz használt pontjai 100%-át térítjük vissza. K: Mi történik, ha olyan megerősített RCI Weeks cserét mondok le, amely foglalásához pontokat használtam? V: Ebben az esetben a pontokra vonatkozó lemondási szabályzat érvényes. K: Hogyan számítja ki az RCI az üdülők pontértékeit? V: A pontértékek számos tényezőn alapulnak, beleértve a partnerüdülő helyszínét, minőségét, szolgáltatásait, a lakóegységek típusát és az év időszakát. K: A hetek RCI Points értéke változik-e? V: A vonatkozó számításokat rendszeresen felülvizsgáljuk, és ha a tényezők jelentősen eltérnek, akkor a tagok ponttulajdona és az adott ingatlanban való üdüléshez szükséges pontérték szintén nő vagy csökken. K: Mi történik, ha azt szeretném, hogy egy ismerősöm vagy egy családtagom használja fel a foglalásomat? V: A foglalás tetszés szerint bárkire átruházható. Vásárolhat egy vendégigazolványt, amely lehetővé teszi az ismerősei és/vagy a családtagjai számára a foglalás felhasználását. A vendégeknek legalább 21 éveseknek kell lenniük. Elképzelhető, hogy bizonyos üdülőkben magasabb korhatár van érvényben.

A részletek a nyomdába adás időpontjában (2013. január) érvényesek.

20

K: Hogyan értesíthetem Önöket, ha RCI pontokat szeretnék megtakarítani? V: Nem kell értesítenie minket, ha nem használja fel a pontjait az első kiosztási év végéig. Ezek a pontok automatikusan átkerülnek a következő használati évbe. Ha a pontjait nem használja fel a megtakarítási év végéig, és meghosszabbítaná azokat, akkor hívja a tagsági ügyfélszolgálatot. K: Mi történik a megtakarított RCI pontokkal? V: Miután a pontjait megtakarította, azok a megtakarítási év végén lejárnak. A megtakarított pontok kölcsönözhetők, de nem kerülhetnek át egy harmadik használati évbe, mivel két év után lejárnak. K: Mi történik, ha nem tudom felhasználni a megtakarított pontjaimat? Lejárnak? V: Igen, de Points foglalások esetén először a megtakarított pontok kerülnek felhasználásra. Ez azt jelenti, hogy a legutóbbi pontmennyiség csak azután lesz felhasználva, miután a megtakarított pontok elfogytak (amíg a lefoglalandó Points csere utazási dátuma a megtakarított pontok használati évében van). Ha nem tudja felhasználni az összes megtakarított pontját a lejárat évében, akkor egy tranzakciós díj fejében meghosszabbíthatja azokat. K: Ha kétheti szállást foglalok, két foglalási díjat kell fizetnem? V: Ha két hetet foglal ugyanabban az RCI Points üdülőben azonos lakóegység-mérettel, akkor csak egyetlen foglalási díjat kell fizetnie. Ha viszont különböző méretű lakóegységeket és különböző RCI Points vagy RCI Weeks üdülőket foglal, akkor két foglalási díjat kell fizetnie (lefoglalt szállásonként egyet).


További információk Foglalási feltételek Az ajánlatok a szabad kapacitások erejéig érvényesek, és a foglalásokra a tagsági feltételek vonatkoznak. További információkért látogassa meg az RCI.com oldalt.

Pontok megtakarítása Látogassa meg az RCI.com oldalt az RCI Points rendszer részletes feltételeiért. A pontok megtakarítása díjtalan, ha a pontjai egy részét felhasználta a kiosztási év végéig. Ellenkező esetben tranzakciós díjat kell fizetni – további információkért hívja a tagsági ügyfélszolgálatot, vagy látogassa meg az RCI.com oldalt.

Pontok meghosszabbítása Tranzakciós díjat kell fizetni – további információkért hívja a tagsági ügyfélszolgálatot.

Pontok átruházása Tranzakciós díjat kell fizetni. Látogassa meg az RCI.com oldalt a Points rendszer részletes feltételeiért. További információkért hívja a tagsági ügyfélszolgálatot.

Pontok bérlése Látogassa meg az RCI.com oldalt az RCI Points rendszer részletes feltételeiért. Az RCI Points bérlési díjat a hálózat üzemeltetője határozza meg, és az időről időre változhat. Kizárólag az éves pontmennyiség fele bérelhető egy adott foglaláshoz.

Online foglalási kedvezmény Az RCI Points foglalásonkénti / RCI Weeks cserehetenkénti 10 € kedvezmény csak akkor érvényes, ha a Points foglalását/ RCI Weeks cserehetét online foglalja le vagy tartja foglalásban az RCI.com oldalon. A foglaláshoz RCI pontok szükségesek. Az RCI fenntartja a jogot arra, hogy a kedvezményt bármikor módosítsa vagy visszavonja.

Új tagoknak szóló Plusz üdülési kedvezmény A Plusz üdülési kedvezmény a szabad kapacitások függvényében áll rendelkezésre, és az ajánlatra a foglalási feltételek vonatkoznak. A kedvezmény kétszer használható fel kizárólag teljes árú Plusz üdülések foglalásakor, és az ajánlatot a tagság első hat hónapjában igénybe kell venni. Kizárólag a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül igényelhető.

Pontvédelem A részletes feltételekért látogassa meg az aboutrci.co.uk/protection oldalt. Vegye figyelembe, hogy a szolgáltatás kizárólag pontokra vonatkozik, a karbantartási díjakat, a hálózati partner foglalásokat, az utazási és szállítási költségeket, illetve a Points cseretranzakciós díjakat a pontvédelem nem fedezi.

Vendégigazolványok Az igénybe vevő félnek legalább 21 évesnek kell lennie. Mielőtt a vendégigazolványt átadná a vendégnek, hívja RCI tanácsadóját.

21


Az RCI Points tagságnak köszönhetően rendkívül széles kínálatból válogathat, azonban ez még nem minden...

  R ugalmasság: Használjon annyi pontot, amennyit csak szeretne a kívánt üdülés lefoglalásához   V álaszték: Hozzáférés a világ legnagyobb csereüdülési hálózatához   S zolgáltatás: Minőségi szolgáltatás a telefonos ügyfélszolgálatunkon és a honlapunkon   M inőség: Biztos lehet a szállások magas színvonalában   T apasztalat: Több mint 38 éves tapasztalat csereüdülések biztosításában üdülésijogtulajdonosoknak   B iztonság: Nyugodt lehet, mivel nálunk a legjobb kezekben van

Együttműködő partnerek:

Hívjon minket még ma, és tudjon meg többet a tagságáról, vagy látogassa meg az rcipoints.eu/hu/welcome oldalt.


Kapcsolat UK 0845 60 86 380 France 01 41 91 96 52

Ireland 1890 234 303 03-7650707

Deutschland 069-9509 6227

Türkiye 90 444 1 724

España 902 114 114

Portugal 289 540 422

Benelux 02 713 14 25 (de la Belgique) 02 711 99 93 (Vanuit België) 020 346 93 40 (Vanuit Nederland)

Schweiz 044 800 9108

Österreich 01-795 67 252

Danmark 38 48 71 05

Russia 007 495 2586047

Sverige 08 58 77 03 98

Magyarország 06 1 481 4711

Norge 23 16 20 91

Hellas 210-8113813

Italia 02 696 334 40

România 00 49 69 9509 6233 Polska 00 49 69 9509 6381 Ceská Republika a Slovensko 00420 / 239 000 204 Hrvatska & Србија 0030 21 0811 3915 Middle East +971 (0)4 390 1670 +971 (0)4 390 1680 India 080 411 34444

Suomi (09) 6937 9191

Fedezze fel az RCI világát az RCI.com oldalon A nap 24 órájában és a hét 7 napján ez a legjobb hely, ahol elkezdheti tervezni a csereüdülését.

23


EUC907 MGPTS HG

Hívjon minket, vagy látogasson el az RCI.com oldalra

ÚTMUTATÓ AZ RCI POINTS HASZNÁLATÁHOZ  
ÚTMUTATÓ AZ RCI POINTS HASZNÁLATÁHOZ