Page 1

bil e

30

.

Over

din

DI T

vi tar vare på

n

EC

Ditec-senter i hele landet

ET KOMPLETT BESKYTTELSES- OG VEDLIKEHOLDSPROGRAM FOR BILEN DIN

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

1


DET NORSKE KLIMAET ER TØFT FOR BILEN - DET SER VI HVER DAG. Ditec tilbyr et komplett beskyttelses- og vedlikeholdsprogram for bilen din. Produktene vi bruker er utviklet av Ditec, og testet i Norden, for å gi den beste beskyttelsen til din bil. Lakken, vinduene og felgene på bilen din blir utsatt for store påkjenninger gjennom et år. I denne brosjyren kan du lese om hvordan vi leverer en komplett beskyttelse til bilens ytre. Har du barn eller kjører du mye i løpet av et år, så forstår du hvorfor vi også har utviklet egne beskyttelser til bilens seter og interiør. Kom innom et av våre Ditec Senter så får du vurdering og pris på hvordan du best kan beskytte din bil. Alle ansatte ved et Ditec Senter har vært gjennom en grundig opplæring innen bilpleie. Alt for å leve opp til DITEC®s filosofi: Vi skal beskytte bilen og de mest utsatte delene fra den er ny, slik at du får beholde nybilfølelsen så lenge som mulig. Velkommen inn til ditt lokale Ditec Senter

DITEC CERAMIC ULTRA LAKKBESKYTTELSE

2

DITEC ORIGINAL LAKKBESKYTTELSE

DITEC CERAMIC PLUS LAKKBESKYTTELSE

DITEC CERAMIC LIGHT LAKKBESKYTTELSE

DITEC GLASS GLASSBESKYTTELSE

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

DITEC FELG FELGBESKYTTELSE

DITEC INTERIØR TEKSTIL- OG SKINNBESKYTTELSE


ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

3


HVA ØDELEGGER LAKKEN

HVA ER KONSEKVENSEN

1. Sol og UV-stråling

• Matt og stygg lakk

2. Skittent regn

• Striper i lakken

3. Småstein

• Flekker i lakken

4. Døde insekter

• Må vaskes med sterke vaskemiddel

5. Fugleskitt 6. Veisalt

• Rustdannelse

7. Asfalt og tjære 8. Bremsestøv 9. Sevje

Ring nærmeste Ditec Senter: 815 34 832 Ved å ringe dette nummeret kommer du automatisk til ditt nærmeste Ditec Senter.

4


DITEC CERAMIC ULTRA

16–17

10–11

12–13

DITEC CERAMIC LIGHT

SIDE

DITEC ORIGINAL

DITEC CERAMIC PLUS

SIDE

SIDE

SIDE

20–21

DITEC FELG

SIDE

DITEC INTERIØR

24–25 26–27

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

SIDE

SIDE

DITEC GLASS

28–29

5


6


DITEC BILPLEIETJENESTERttilby i tillegg til standardtjenestene. En ubehandlet lakkert overflate består av en rekke små porer hvor smuss og forurensing setter seg fast. Over tid vil dette skape matthet eller til og med rust. Når man legger lakkbeskyttelsen vil denne fylle porene og virke som en barriere mot ytre påvirkninger. En lakk som er beskyttet av Ditec vil være enklere å vaske og ha en dypere glans, som gjør at bilen blir mer skinnende. Hvilken beskyttelse som er best for din bil kommer an på flere faktorer. For eksempel: hvor lenge skal du ha bilen? Hvor blir bilen brukt? Hvor mye kjører du? Hvordan vasker du bilen? Vi hjelper deg å velge den behandlingen som passer best til deg og din bil.

TO-KOMPONENT

EN-KOMPONENT

Ceramic Ultra

Original

Ceramic Plus

Ceramic Light

Voks

Garantiprogram

9 år

6 år

6 år

3 år

X

Vannavstøtende

*****

*** **** **** ***

Glans

*****

**** **** **** ***

Behandlingstid

2 dager

1,5 dager

1. døgn

1 dag

1 dag

Etterbehandling

12 mnd.

18 mnd.

12 mnd.

12 mnd.

X

DITEC LAKKBEKYTTELSESGARANTI Når du velger å behandle bilen din med Ditec lakkbeskyttelse, så er du inne i garantiprogrammet vårt og får utstedt et garantikort fra forhandler (gjelder ikke voks). Garantikortet er vårt løfte til deg om at bilens lakk er optimalt beskyttet, og at vi skal gjøre vårt ytterste for at du alltid er fornøyd. Dette skal følge bilen, og innebærer at du får personlig oppfølgning fra ditt Ditec Senter. Du mottar en innkalling til kontrollvask og etterbehandling – ikke for garantien sin del, men for bilen sin del. Om det skulle oppstå skade på bilens lakkerte overflater som følge av Ditec-produktet vil Ditec Norge erstatte og reparere dette kostnadsfritt. ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

7


HVORFOR LAKKBESKYTTELSE? Lakken på en bil består av et lag med grunning, lakk og klarlakk. Lakkens hovedoppgave, i tillegg til å gjøre bilen penere, er å beskytte metallet. Bilen er konstant eksponert for vær og vind. UV-stråler, sur nedbør, eksos, salt og grus bryter ned lakken. Dette kan med tiden føre til problem; som at bilen blir vanskeligere å få ren, riper, oksidering og i verste fall rust. Ved å beskytte den mest eksponerte delen av bilen kan du bremse forfallet, og oppleve en bil som holder seg bedre over tid.

8


VÅRE FIRE FORSKJELLIGE BESKYTTELSER

DITEC CERAMIC ULTRA LAKKBESKYTTELSE

DITEC ORIGINAL LAKKBESKYTTELSE

DITEC CERAMIC PLUS LAKKBESKYTTELSE

DITEC CERAMIC LIGHT LAKKBESKYTTELSE

Vår beste lakkbeskyttelse noensinne er en to-komponents keramisk beskyttelse med overlegen holdbarhet. Base-coatingen beskytter mot mekaniske faktorer og kjemikalier. Top-coatingen hindrer at vann og smuss fester seg og gjør den regelmessige bilvasken enklere. 9 års garanti*.

Vår originale lakkbeskyttelse er en av de mest solgte i markedet. Det er en polymerbasert to-komponents beskyttelse som gir lakken en naturlig blank overflate. Den gjør bilen enklere å vaske, men har ikke like vann- og smussavisende egenskaper som vår Ceramic Ultra-beskyttelse. 6 års garanti*.

En litt rimeligere utgave av vår beste lakkbeskyttelse. Ditec Ceramic Plus gir en sterkere beskyttelse med høyere hardhet enn Ditec Ceramic Light, og har derfor lengre levetid. Top-coatingen hindrer at vann og smuss fester seg og gjør den regelmessige bilvasken enklere. 6 års garanti*.

Ditec Ceramic Light er en keramisk èn-komponents lakkbeskyttelse som skaper en holdbar vannavstøtende overflate. Den gir ikke like sterk og langvarig beskyttelse som Ceramic Ultra, men er mye bedre enn all voksen som er på markedet. Dette er en kostnadseffektiv beskyttelse med gode egenskaper. 3 års garanti*.

* Forutsetter at man følger garantiprogrammet.

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

99


LAKKBESKYTTELSE MED 9 ÅRS GARANTI* Ditec Ceramic Ultra er utviklet for å gi deg et enda enklere bilhold. Beskyttelsen gir en sterk vannavstøtende overflate og beskytter lakken mot skitt, UV-stråling, oksidering, trafikkfilm, insekter o.l. Ditec Ceramic Ultra er en to-komponents keramisk lakkbehandling som består av en hard basecoat og en hydrofobisk topcoating som binder seg til lakken.

10 10

* Forutsetter at man følger garantiprogrammet.

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


LAKKENSOPPBYGGING DITEC CERAMIC ULTRA - TOP COAT DITEC CERAMIC ULTRA - BASE COAT Klarlakk, 38 µm Lakk, 13 µm Grunning, 8 µm Metall µm-verdi kan variere fra bilmerke til bilmerke.

DETTE FÅR DU MED DITEC CERAMIC ULTRA Beskyttelsen er en keramisk lakkbeskyttelse med ekstremt lang holdbarhet. Etter behandlingen vil vanndråpene gli av lakken når bilen er i bevegelse, og smuss får dårligere feste. Behandlingen tåler sterke vaskemiddel, som ofte er nødvendig for å få bilen ren. Ditec Norge gir 9 års garanti på behandlingens beskyttende effekt. En gang i året kommer du innom for en kontrollvask der vi rengjør og kontrollerer lakken. Med vårt garantiprogram er du sikret at lakken holder seg fin over tid. Dette gir deg et enklere bilhold og du bevarer nybilfølelsen i hele garantiperioden.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing Beskyttelse mot UV-stråling

Beskytter aluminiumsdetaljer Beskytter plastdetaljer

Enklere å vaske

9-års garantiprogram

Hindrer tidlig rustdannelse

Årlig kontrollvask

Beskyttelse mot mindre striper i lakken Blank lakkoverflate Dyp og klar farge i lakken

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

11


LAKKBESKYTTELSE MED 6 ÅRS GARANTI* Vår originale lakkbeskyttelse er en av de mest solgte i markedet. Det er en polymerbasert to-komponents beskyttelse som gir lakken en naturlig blank overflate. Den gjør bilen enklere å vaske, men har ikke like vann- og smussavisende egenskaper som vår Ceramic Ultra-beskyttelse.

12

* Forutsetter at man følger garantiprogrammet.


LAKKENSOPPBYGGING DITEC ORIGINAL Klarlakk, 38 µm Lakk, 13 µm Grunning, 8 µm Metall µm-verdi kan variere fra bilmerke til bilmerke.

DETTE FÅR DU MED DITEC ORIGINAL Når du har levert bilen hos oss, så håndvasker, renser og kontrollerer vi lakken. Deretter blir lakken kjemisk behandlet og vi dyprenser porene. Under lakkbehandlingen fyller vi porene med med en aktivator som reagerer med topcoatingen, som legges til slutt. Resultatet blir en blank og skinnende lakk der porene er mettet. Dette hindrer at smuss får feste og gjør bilen enklere å vaske. Ditec Original er diffusjonsåpen, som gjør at lakken puster.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing Beskyttelse mot UV-stråling

Dyp og klar farge i lakken 6-års garantiprogram

Enklere å vaske

Rebehandling

Hindrer tidlig rustdannelse Beskyttelse mot mindre striper i lakken Blank lakkoverflate

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

13


14 14

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


KVALITET I BEHANDLINGEN Dette inngår i Ditec Ceramic Ultra og Ditec Ceramic Plus beskyttelsene: ·Vurdering av lakkens tilstand ·Avfetting og grundig vask av karosseri og døråpninger ·Fjerning av tjære, asfalt og belegg ·Spesialrens for å fjerne alle urenheter i lakken ·Vår 2 stegs behandling: - Undercoating som forsterker lakken - Hydrofobisk Topcoat ·Behandling av plast og gummidetaljer utvendig

ditec.no ditec.no n facebook.com/ditecnorge n facebook/ditecnorge n 815 n 815 3434 832 832

1515


LAKKBESKYTTELSE MED 6 ÅRS GARANTI* Ditec Ceramic Plus er et sterkere produkt enn Ditec Ceramic Light. Beskyttelsen tåler mer aggressive vaskemiddel, gir en sterkere motstandskraft mot ytre påvirkninger og har en lengre avrenningseffekt. Fremhever en ekstrem glans, kanskje mer enn Ditec Ceramic Ultra.

16 16

* Forutsetter at man følger garantiprogrammet.

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


LAKKENSOPPBYGGING DITEC CERAMIC PLUS Klarlakk, 38 µm Lakk, 13 µm Grunning, 8 µm Metall µm-verdi kan variere fra bilmerke til bilmerke.

DETTE FÅR DU MED DITEC CERAMIC PLUS Beskyttelsen er en én-komponents keramisk lakkbeskyttelse. Vi gjør det samme forarbeidet som med Ditec Ceramic Ultra, men legger en egenutviklet topcoat som er testet over lengre tid i Norge. Det er dette som gir den ekstreme glansen i lakken, og samtidig beskytter den. Beskyttelsen har en høyere hardhet og er sterkere enn Light-beskyttelsen. Med Ditec Ceramic Plus får du en årlig innkalling for kontrollvask. Vi kaller det den årlige helsesjekken, som sikrer at lakken din til enhver tid er optimal.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing Beskyttelse mot UV-stråling

Dyp og klar farge i lakken 6-års garantiprogram

Enklere å vaske

Rebehandling

Hindrer tidlig rustdannelse Beskyttelse mot mindre striper i lakken Blank lakkoverflate

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

17


18 18

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


KVALITETSLØFTET Ditec ble etablert i Skandinavia på slutten av 70-tallet på grunn av det harde vinterklimaet som hadde betydelig negativ påvirkning på bilen. Våre beskyttelser har gjennom årene gjort vedlikehold av bilen enklere for kundene våre og bilene deres mer skinnende. Hvordan har vi greid dette? Med dedikerte bilpleiere og kontinuerlig produktutvikling. Våre senter leverer den beste kvaliteten, uten å drive på bekostning av miljøet og arbeidsmiljøet. God kvalitet for oss er alt som skjer før, under og etter at du henter ferdig behandlet bil. Ditec Norge støtter Ren Bilpleie sitt arbeid.

ditec.no ditec.no n facebook.com/ditecnorge n facebook/ditecnorge n 815 n 815 3434 832 832

19 19


LAKKBESKYTTELSE MED 3 ÅRS GARANTI* Ditec Ceramic Light er en keramisk èn-komponents beskyttelse som skaper en holdbar vannavstøtende overflate. Den gir ikke like sterk og langvarig beskyttelse som Ceramic Ultra, men er mye bedre enn all voksen som er på markedet. Dette er en kostnadseffektiv beskyttelse med gode egenskaper.

20

* Forutsetter at man følger garantiprogrammet.


LAKKENSOPPBYGGING DITEC CERAMIC LIGHT Klarlakk, 38 µm Lakk, 13 µm Grunning, 8 µm Metall µm-verdi kan variere fra bilmerke til bilmerke.

DETTE FÅR DU MED DITEC CERAMIC LIGHT Når du har levert bilen hos oss, så rengjør vi og kontrollerer lakken. Deretter legger vi en topcoating som gir lakken en sterk vann- og smussavstøtende overflate. Dette gjør at bilen blir enklere å holde ren, samt noe mer beskyttelse mot ytre påvirkninger. Behandlingen har ett års varighet, og du skal i den perioden ikke polere eller etterbehandle lakken, utover ordinær vask. Behandlingen passer for deg som ønsker en rimelig og god beskyttelse av lakken.

Beskyttelse mot skitt og luftforurensing Beskyttelse mot UV-stråling

Dyp og klar farge i lakken 3-års garantiprogram

Enklere å vaske

Rebehandling

Hindrer tidlig rustdannelse Beskyttelse mot mindre striper i lakken Blank lakkoverflate

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

21


22 22

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


KVALITETSLØFTET Uansett hvilken beskyttelse du velger så vil du merke forskjellen. For oss er lakkbehandling et genuint håndverk. Vi er dedikert til å gi alle dere som henter bilen etter behandling hos oss, den beste kundeopplevelsen. Vårt mål er at bilen skal føles ny i lang tid, og når den ikke gjør det lenger, så skal vi være der og hjelpe deg.

ditec.no ditec.no n facebook.com/ditecnorge n facebook/ditecnorge n 815 n 815 3434 832 832

23 23


FELGBESKYTTELSE Det kan være vanskelig å holde felgene rene og fine over tid. Bilens bremser lager et fint bremsestøv som til slutt fester seg og brenner inn i felgen. Denne behandlingen løser dette ved å forsegle felgens overflate og å gjøre den tettere.

24


DETTE FÅR DU MED DITEC FELG Felgbehandlingen gir felgen en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Dette gjør rengjøring av felgene enklere og kan redusere behovet for å bruke sterke vaskemiddel. Vi gjør felgen klinisk ren før vi overflatebehandler felgens utside. Om ønskelig kan vi også behandle felgens innside og hjul, eller felger som blir levert inn løse.

Beskytter mot brent bremsestøv Beskytter mot veisalt Hindrer at skitt får feste Gir en vakker og blank overflate Enklere å vaske

1) ENKLERE RENGJØRING Den største fordelen med behandlingen er at felgene blir mye enklere å vaske. De blir ikke så skitne som ubehandlede felger og de er enklere å rengjøre siden skitten ikke får feste på samme måte. 2) MINDRE KJEMIKALIER Ved jevnlig vask skal det ikke være nødvendig å bruke sterke kjemikalier. Det vil typisk være nok å bruke en høytrykksvasker og en mild bilshampoo for å få frem de blanke skinnende felgene dine. Dette er bra for deg og bra for miljøet. 3) BESKYTTENDE OVERFLATE Behandlingen vi legger vil herde, og fungere som et beskyttende lag som reduserer slitasjen på felgene. ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

25


GLASSBESKYTTELSE Vår behandling av bilens vinduer bidrar til økt sikkerhet ved kjøring i mørket. Frontrutebeskyttelsen gjør at insekter og skitt får dårligere feste og sikrer deg god sikt i regnvær. Du bruker viskeren vesentlig mindre enn før, og du sparer spylervæske.

26


DETTE FÅR DU MED DITEC GLASS En frontrute som er behandlet med Ditec Glassbeskyttelse blir vann- og smussavvisende, og gir bedre sikt ved kjøring i regn og mørke. Regndråpene glir av vinduet ved fart, og vindusviskerene trenger ikke å gå like mye. Insekter og is fester seg ikke like godt som på en ubehandlet rute, og kan derfor enkelt tas bort. Behandlingens holdbarhet avhenger av hvor mye vindusviskerene går, og holder normalt i cirka 10 000 kilometer. En behandlet frontrute kan rebehandles ved behov. Frontruten og siderutene fremme inngår i vår standardbehandling, men ved forespørsel behandler vi alle rutene. En av våre mest populære behandlinger! Bedre sikt Enklere renhold Vannavstøtende Økt sikkerhet ved kjøring i mørket Insekter, trafikkfilm, skitt og is får dårligere feste

1) GLASSBESKYTTELSE Ditec glassbeskyttelse gir overflaten en større tetthet, som gjør ruten mer vann- og skittavstøtende. Dette er den mest holdbare behandlingen på markedet, men påvirkes selvsagt av kjørelengde og bruken av vindusviskerne. 2) SIKKER KJØRING Den vannavstøtende overflaten gjør kjøringen din sikrere. Du ser bedre gjennom vinduet når det regner og du trenger ikke bruke viskeren like mye. I tillegg vil du oppleve mindre lysreflekser ved kjøring i mørket. 3) ENKLERE RENGJØRING En behandlet glassrute er enklere å vaske siden insekt, trafikkfilm og smuss ikke får så lett feste. ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

27


TEKSTIL- OG SKINNBESKYTTELSE Ditecs interiørbeskyttelser består av både tekstil- og skinnbeskyttelse, avhengig av hva du har i din bil. Fellesnevneren er at Ditecs produkter er spesielt egnet og har en lang levetid, som gir deg pent interiør i lang tid.

Tekstilbeskyttelse

28

Skinnbeskyttelse


DETTE FÅR DU MED DITEC INTERIØR Interiørbehandlingen gir interiøret en smuss- og vannavvisende overflate med god holdbarhet. Vi selger det du trenger for å rebehandle seter og interiør, dersom du ønsker å vedlikeholde behandlingen selv. Spør etter produktene, så får du noen gode tips på kjøpet.

Mindre vedlikehold Enklere å holde rent og høy motstand mot merker Hindrer tidlig aldring Beskytter stoff/skinn Lengre levetid

TEKSTILIMPREGNERING Impregneringen matter fiberene i tekstilene, slik at de ikke lenger kan suge til seg væske. Flekker vil derfor vanskeligere oppstå. Om du søler, kan du lett fjerne det med en fuktig klut. Overflaten som skal impregneres må vere helt ren før behandlingen. Skitne overflater må derfor vaskes. Vi anbefaler at denne behandlingen blir gjort når bilen er ny, og da er det ikke behov for overflatevask. LÆRBEHANDLING Vi begynner alltid med å rengjøre skinnet med spesialtilpasset rengjøringsmiddel. Når skinnet senere er tørt, blir det påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten. Det har nå økt motstandskraft mot UVstråler, uttørking og flekker. Hvor ofte skinn og lær blir behandlet, avhenger av hvor mye bilen blir brukt, men vi anbefaler normalt en behandling i året. Om du ønsker å gjøre jobben selv, selger vi produktene du trenger. ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

29


30 30

ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832


Bilen var nydelig. Lakken fremstod på en annerledes måte. Jeg ser mer dybde i den, nyanser, brillians… Behandlingen har fått frem noe som jeg synes er bedre enn slik bilens originallakk fremstod. Og da snakker vi om en ny bil…

ULF JOHANNESEN, behandlet sin n ye BMW M2 med Ditec Ceramic Ultra

ditec.no ditec.no n facebook.com/ditecnorge n facebook/ditecnorge n 815 n 815 3434 832 832

31


www.ditec.no

Ring nærmeste Ditec Senter:

815 34 832

Ved å ringe dette nummer kommer du automatisk til ditt nærmeste Ditec Senter.

32

AUTOSKADE TYNSET TYNSET BILHJELP TRONDHEIM TRONDHEIM BILPLEIEHALLEN AS FØRDE BILPLEIESENTERET VOSS AS VOSS BILBYEN BILPLEIE HAUGESUND BILBYEN BILPLEIE STAVANGER BODØ BILPLEIE A/S BODØ BOSS OF GLOSS BORGENHAUG BS BILPLEIE TØNSBERG TØNSBERG CARSHINE AS KRISTIANSAND CAR WASH AS ULSTEINVIK CAR WASH AS ØRSTA DEKKTEAM KRISTIANSUND KRISTIANSUND FRONTRUTA BILGLASS FINNSNES MANDAL BILVERKSTED MANDAL LISTER BILPLEIE LYNGDAL HALLINGDAL BILPLEIE ÅL HAUGENS BILSHINE AS OSLO HOFF BILPLEIE KONGSBERG KAR AS SKADESENTER MO I RANA KOKSTAD BILPLEIE SERVICE AS KOKSTAD KOKSTAD BILPLEIE SERVICE AS ÅSANE LARVIK BILPLEIE OG BILGLASS LARVIK MILJØ SERVICE BILPLEIE SKIEN MITT DEKKHOTELL OSLO NARVIK MOTORSENTER ANKENES HARSTAD DETAILING HARSTAD PIT STOP BILPLEIE LIMITED RUD TAMA BILPLEIE DRAMMEN PROFF BILPLEIE TROMSØ SENTRUM BILPLEIE ELVERUM SPECTRA BILLAKKERING OSLO STRØMMEN BILPLEIE AS HAGAN TB BILPLEIE AS MOLDE ÅLESUND BILPLEIE AS ÅLESUND ditec.no n facebook.com/ditecnorge n 815 34 832

Ditec Norge  

Ditec Ceramic Ultra, Original, Plus, Light, bilpleie,

Ditec Norge  

Ditec Ceramic Ultra, Original, Plus, Light, bilpleie,