MESSULEHTI Hengen ja Tiedon messut 2022

Page 1

Hengen ja Tiedon MessuT ovat alansa perinteikkäin syksyn merkkitapahtumana kehon, mielen ja sielun kohtaamisille Jo 38. kertaa Helsingissä! MESSULEHTI Keho –Sielun pyhä koti pääohjelmaa siivittävänä teemana Hengen ja Tiedon messut 15.–16.10.2022 Messujen aukioloajaT lauanTaina klo 10–18 ² sunnunTaina klo 10–17 lippujen HinnaT ovelTa la 28/25 € su 25/23 € kahden päivän 48/45 € *alennuslippuryhmään kuuluvat Rajatiedon Yhteistyö ry:n jäsenet, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat, varusmiehet ja siviilipalvelusta suorittavat. lapset 0-12 v sisään ilmaiseksi. Huom. kahden päivän liput ja alennusliput myynnissä vain messupaikalla (ei lippu.fi) Vältä kassajonoTus osTaMalla lipuT ennakkoon 27,50 / pVä + tilausmaksu (alk. 1,50€ www.lippu.fi) Helsingin suomalainen YHteiskoulu (sYk),  isonnevantie 8, 00320 Helsinki

- oppaasi ”raJatiedon linnanmäellä”

Löydät messulehdestä yleisinfoa, ohjelmatiedot, esiintyjien ja ohjelmien esittelyt sekä näytteilleasettajat. Paikan päällä messuvieraitamme palvelee reipas joukko messuavustajia, jotka tunnistaa Rajatiedon Yhteistyön violeteista kaulanauhoista, rintakylteistä tai huomioliiveistä. Messuinfopiste palvelee 2. kerroksen juhlasalin edustalla koko aukioloajan sekä ykköskerroksen luokassa 12. Messut järjestää Rajatiedon Yhteistyö ry (www.rajatieto.fi).

sisällYslueTTelo

Puheenjohtajan tervehdys 4

Ravintola- ja kahvilapalvelut 4

Näytteilleasettajat aakkosittain 5

Näytteilleasettajat paikottain 6

Näytteilleasettajien ohjelmat 11 oHJelma la 12 oHJelma su 14

juHlasalin esiinTYjäT la 16 Tiina Sara-aho 16 Mikael Kivivuori 16

Johanna Blomqvist 16 Erkki Lehtiranta 16 Elviira Krebber 16

Samuli Perälä 16

Sanni Nevalainen 17 Anita de Coteau 17

juHlasalin esiinTYjäT su 17

Michael Schirmer 17

Pirkko Suomela 17

Tuomo TML 17

Slim Mill 18

Mestari Harun 18 Taavi Kassila 18 Seppo Tanhua 18 Lotta Maija 18

1M-luokan esiinTYjäT la 18

Pauli Liikala 18 Tero Suhonen 19 Antti Korpelainen 19 Antti Häyhä 19 Antti Virolainen 19 Seppo Tanhua 19 Hanna Ojanen 19

1M-luokan esiinTYjäT su 20

Klaus Rahikainen 20 Jukka Muhonen 20 Sanni Nevalainen 20 Marko Manninen 20 Michael Schirmer 20 Thomas V. Wirén 20

3k-luokan esiinTYjäT la 21

Jussi Pajuniemi 21 Hanna Kortejärvi 21 Susanna Aarnikallio 21 Anup Henrikki Takarautio 21 Jasmin Ahonen 21 Tero Lahdes 21

3k-luokan esiinTYjäT su 22

Yovana Castaneda 22 Merja Valve 22 Julia Kuu 22

Tarja Arffman 22 Antti Häyhä 22 Jukka Muhonen 23

2C-pikkusalin esiinTYjäT la 23

Ville Puromäki 23 Jarko Taivasmaa 23 Hanna-Maria Hakala & Kalevi Riikonen 23 Hannu Hyttinen 23 Veli Martin Keitel 23 Hannu Piekkola 24 Pete Moilanen 24 Tiina Sara-aho 24 Minna Lehtola 24

2C-pikkusalin esiinTYjäT su 24

Anne Puolakanaho 24 Tea Holm 24 Mira Lahti 25 Jarko Taivasmaa 25 Matti Porkka 25

36-luokan esiinTYjäT la 25

Jozsef Strausz 25 Tero Lahdes 25 Teemu Kassila 25

36-luokan esiinTYjäT su 26 Mikael Kivivuori 26 Erkki Lehtiranta 26 Veli Martin Keitel 26 Tapani Koivula 26 Reijo Halttunen 26 Maria Zavou & Yolanda Fotaki 27

Taivassalin 4T esiinTYjäT la 27

Harriet Piekkola 27

Pirkko Suomela & Harri Saarinen 27 Maria Zavou 27 Terhi Jansson 27

Taivassalin 4T esiinTYjäT su 28

Iida-Sofia Valonsade 28

Anita de Coteau 28

Tarja Senne 28 Irene Nadén 28

HiljenTYMisHuone 3H esiinTYjäT la 28

Seppo Laaksonen 28

Timo Päivänsalo 29

Brahma Kumaris 29

Tea Lehikoinen 29

Hannu Piekkola 29

Kaija Wittenberg 29

Seppo Laaksonen 29

HiljenTYMisHuone 3H esiinTYjäT su 30 Seppo Laaksonen 30

Timo Päivänsalo 30

Brahma Kumaris 30

Susanna Hänninen 30 Marketta Rantti 30

Kerroskartat 31 (vain digilehdessä)

messulehti

TeRveTuloa Hengen ja Tiedon Messuille!

Hengen ja Tiedon messu T on suomen vanhin ja tunnetuin henkisen alan messutapahtuma. Perinteisiksi muodostuneet Hen gen ja Tiedon messut esittävät poikkileikkauksen koko rajatiedon kentästä: erilaisia henkisiä opetuksia, idän ja lännen elämänviisaut ta, luonnon salattuja voimia, täydentävää terveydenhoitoa, joogaa ja meditaatiota, parapsykologiaa, ufotutkimusta, luomutuotteita, alan kirjallisuutta, äänitteitä, taidetta ja käsitöitä.

Lokakuussa järjestettävät Helsingin Hengen ja Tiedon messut toteutuvat tänä vuonna 38. kerran koronapandemiasta johtuneen kahden vuoden tauon jälkeen. Tuttuun tapaan runsas ohjelma tarjoaa luentoja ja tietoiskuja, workshopeja, keskusteluja, musiikkia, ja välissä voit hengähtää esimerkiksi ohjatussa meditaatiossa tai rentoutua energiahoidossa.

eri puolelta Suomea tuovat paikan päälle parantavia kiviä, käsinteh tyjä koruja, vaatteita, sisustusesineitä, hyvän olon tuotteita, luomu tarvikkeita, kosmetiikkaa ja esittelevät toimintaansa. Paikan päällä on myös useita tarot- ym. tulkitsijoita, näkijöitä ja hoitajia.

Messutapahtuma on erinomainen keino tutustua myös uudempiin henkisiin ideologioihin ja hoitomenetelmiin, perinteisempiä aattei ta unohtamatta.

Monipuolinen messuohjelma koostuu mm. luennoista, worksho peista sekä esityksistä ja näytteilleasettajien tarjontaan tutustumi sesta. Ohjelmaa on samanaikaisesti seitsemässä eri ohjelmatilassa.

Messujen ravintoloitsijana toimii Factory-ravintola. Ensimmäisessä kerroksessa toimii Factoryn buffetravintola ja kolmannessa kerrok sessa kahvila (taidekahvila-basaari).

Messuille tulijan kannattaa jättää auto kotiin tai jonnekin kauem maksi kuin koulun pihalle ja käyttää mahdollisimman paljon julkista liikennettä, sillä pihan pysäköintitilat ovat rajalliset ja paikat vapau tuvat harvakseltaan.

Sekä näytteilleasettajien että messuvieraiden on hyvä varautua jo etukäteen siihen, että koulun pihalla on rajoitetusti pysäköintitilaa, jonka hinta on 5 eur / päivä. Haagan VPK huolehtii piha-alueiden parkkeerauksen ohjaamisesta. Ekologisemmin messuille pääsee julkisella liikenteellä: bussilla ja junalla.

Varsinkin lauantaina koulun piha-alueet ovat ajoittain täynnä, joten messuille kannattaa tulla julkisilla liikennevälineillä.

• Bussit 200, 300, 345 Elielinaukiolta Talontien pysäkille sekä bus sit 37 ja 41 Kampista Talontien pysäkille, josta 250 m kävely

• Lähijunat U, P, E, A päärautatieasemalta sekä lähijuna I Vantaan suunnalta Huopalahden asemalle, josta 1,1 km kävely

Taksi

Taksi Helsingin voi tilata numerosta 0100 0700 (2,90 € + 25 snt /10 s + pvm/mpm) www.taksihelsinki.fi

vaaTTeiden säilYTYs

Messupaikassa toimii maksullinen narikka (2 €). Narikkalipun voi ostaa messulipun oston yhteydessä.

RaHaliikenne

Yleinen maksutapa messuilla on edelleen käteinen. Sisäänpääsyn voi maksaa myös korteilla. Messupaikan välittömässä läheisyydessä ei ole pankkiautomaattia, mikä kannattaa huomioida mahdollisia osallistumisia ja hankintoja suunnitellessa. Lähimmät automaatit ovat Tunnelitie 5 K-kaupan yhteydessä, Raumantie 1 Munkkivuoren Ostoskeskuksessa sekä Mannerheimintie 168 VVO:n talon kohdalla.

lapsipaRkki

Lapsiparkki on muutama kymmenen metriä koulun eteläpuolella, erillisessä tilavassa lisärakennuksessa, johon kulkureitti on koulun eteläisestä kulkuovesta.

inFo - pisTeeT

1. kerros: sisääntuloaulassa

2. kerros: juhlasalin ovien välissä

toivotamme kaikille antoisaa, ajatuksia herättävää

messuviikonloppua.

Tervetuloa messuille!

Messutoimikunta

Jaa messukokemuksesi: #hengenjatiedonmessut #rajatieto

Helsingin suomalainen YHteiskoulu (sYk),  isonnevantie 8, 00320 Helsinki
3

Ari-Pekka Hyrkäs avaa Hengen ja Tiedon messut lauantaina 15.10.2022 klo 10.50 musiikkiesityksen kera.

Tämän vuoden messuteema ”Keho - sielun pyhä koti” tarjoaa ylevän haasteen meille kauniissa kosmisessa ykseydessä matkaaville. Havaitsem me tämän oman planeettamme tällä hetkellä olevan jakautunut tiloihin, joissa pyhyyden tasot eroavat suuresti toisistaan – korkeammis ta ja hienommista taivaallisista värähtelyistä aina alhaisempiin ja karkeampiin, infernaalisiin frekvensseihin asti. Tämän prosessin on mahdol listanut Telluksen ihmisille universaalin kehi tyssuunnitelman mukaisesti annettu ja sallittu suuri valinnanvapaus.

Mutta toimivan omatuntomme lisäksi kuka onkaan paras tuomari sanomaan, mikä on nyt oikein ja mikä väärin? Mikä on se tie, jota itse kunkin yksilön tulisi kulkea? Tajuamme, että hä viämättömät akaasiset aikakirjat ja maallisin sil min näkymättömät karmalliset hallitsijamme te kevät osaltaan vääjäämättömän hyvää työtään, jotta kohtalomme kosmisessa kokonaisuudessa eläessämme on täysin oikeudenmukainen.

Tärkeää on tiedostaa ja muistaa, miten pitkällä matkalla - inkarnaatiosta toiseen - sielullisina ihmisinä olemmekaan. Syntymän ja kuoleman suuret askelmerkit muotoutuvat ja toistuvat py hässä kiertokulussa aidon helminauhan helmien lailla etapilta toiseen siirryttäessä. Oivallamme, että meitä ympäröivällä jumalallisella luonnon hierarkialla ja siinä aktiivisesti toimivan Luojam me välikappaleilla on mitä ihmeellisin kyky ajan myötä tasapainottaa kaikki se, mikä balansointia tarvitsee.

”Kysyvä ei tieltä eksy” ja tälläkin hetkellä totuu dellisten vastausten saaminen on tärkeää. Sana radza on sanskriitin kielestä suomennettuna yhtä kuin kuningas ja parhaimmillaan ”rajatieto” on juuri sitä korkeahenkistä ”kuninkaallista” tie toutta ja jumalviisautta, joka antaa meille sielun avaimet sekä avaa ovet pysyvään, rajattomaan rauhaan ja äärettömän rakkauden valtakuntaan - meidän itsemme sisällä, ei sen ulkopuolella.

Ari-Pekka Hyrkäs Rajatiedon Yhteistyö ry:n pj aripekkahyrkas@gmail.com

”Mutta mistä kaukaa, kuinka kaukaa Sä tänne saapunut o, o, o, o, oot?

Katso tuolta kaukaa, hyvin kaukaa –syntymäajan takaa… Sinä Olet Valo”…

Tuo henkisen ja syvemmän itseytesi kallisarvoinen valo, jota nykyisen kehollistumasi luissa ja ytimissä aarteen lailla kehität, olkoon se puhdas ja kirkas.

Ruokalista Buffet

Lauantai 15.10.2022

Paistettua lohipalaa sitrusvinegretillä (M+G), vegaaninen remoulade (VE+G) ja paahdetut merisuolaperunat (VE+G) Vegaaninen bolognesekastike (VE+G) ja rummo pastaa (VE) Runsas salaattipöytä Leipä, levite ja juomat

Sunnuntai 16.10.2022

Värikäs ja vegaaninen “makkarapaella” tuoreilla kasviksilla (VE+G) Broilerin rintafilettä kirpeässä kirsikkatomaattikastikkeessa (M+G) Itse tehdyt pinaatti-porkkanaohukaiset (VE+G) ja puolukkahilloa (VE+G) Leipä, levite ja juomat Runsas salaattipöytä

Hinta vain 11,50€

RavinTola- ja kaHvilapalveluT Messuilla jäRjesTää ravintola F actory www . ravintola F actory . com puHeenjoHTajan TeRveHdYs
4 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

näYTTeilleaseTTajaT aakkosiTTain

Jyri Kallio, 322 (3. krs)

AAINO VAN, 012-014 osa 2 (1. krs)

AIONI Kirjakauppa ja Antikvariaatti, 249-255 (2. krs)

Airi Maria Fagerman, Näyttelytila 4 (3. krs)

Airihelena Tmi, 109-110 (1. krs)

Aito käsityö Janina Hurkala Tmi, Luokka 31 paikat 2-3, (3. krs)

Akupunktio- ja hyvinvointiklinikka, Luokka 3B (3. krs)

Allan Kardecin opin ystävät ry, 090-091 (1. krs)

Anomalia kustannus Oy, 010 (1. krs)

Anup Takarautio & Minna Lehtola, 029A-029B (2. krs)

Armonkirjat / Henry Virtanen, 356 (3. krs)

Arto Montonen, Luokka 1L osa 2 (1. krs)

Astrologi Johanna Karpov, 370 (3. krs)

Astrologi Seppo Tanhua / Astro.fi, 221-223 (2. krs)

Avartuva Ihmiskuva ry, 426-427 (3. krs)

Avril Intuitive, 360 (3.krs)

B

Bee Clever, 199 (1. krs)

Bhakti Marga Finland, 2F-2G (2. krs)

Bosnian pyramidit, 369 (3. krs)

Brahma Kumaris, 197 (1. krs)

CCarina Åstrand Art, 256-259a (2. krs)

Celestial Aura Healing / Antti Häyhä, Hoitoluokka 34 osa 3 (3. krs)

CHOICE Finland Oy, 146-149 (1. krs)

DDonna Taponero / Fuengicon Oy, 096-099 (1. krs)

Ee-Coach, 174-176 (1. krs)

Eeva Merger, 236-237 (2. krs)

Elppi Oy, 02L-02M (2. krs)

Elviira Krebber, 380 (3. krs)

Elämänpuun Design (Helmiprinsessa), 112-113 (1. krs)

Energiakivet / Violethealer, 2A-2B (2. krs)

Enkelituuli Aarrearkku, 107-108 (1. krs)

Enkelten Koti – Tietoisuuden koulu, 314-315 (3. krs)

Era Nova Bookshop Oy, 242-248 (2. krs)

Erkki Lehtiranta / Smiling Stars, Hoitoluokka 3A osa 5 (3. krs)

Erkki Tuomala, Luokka 3M osa 2 + 161 (3. krs)

Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry, Luokka 28 + 204-207 (2. krs)

Esoteeriset jalokivet ry, 100-106 (1. krs)

HHaagan hieronta (Kehon ja Mielen voima), Luokka 24 osa 1 ja 2 (2. krs)

Hanna Kortejärvi, 343 (3. krs)

Hannu Hyttinen Healing, Hoitoluokka 34 osa 4 (3. krs)

Hannu Piekkola & Harriet Piekkola, 02Y-02Z (2. krs)

Healing Rooms Finland, Luokka 33 osa 1 (3. krs)

HealthyLife / Rauno Moilanen, 172-173 (1. krs)

Helmisatama, 180-181 (1. krs)

Hetki kohtaamiselle / Kirsi Lappalainen, Tulkintapaikka 228 (2. krs)

Hiljainentila.fi, 170-171 (1. krs)

Hoitola Ajaton / Tanja Tissari, 234 (2. krs)

Hoitoluokka 3M osa 4, Anita de Coteau (3. krs)

I Ihmiskunnan liittolaiset, 284 (2. krs)

Ikioleva, Tulkintahuone 32 osa 3B (3. krs)

Jalokivigalleria, Luokka 1B (1. krs)

Jarko Taivasmaa, 341 (3. krs)

Jasmin Ahonen, 347 (3. krs)

Jukka Muhonen, 379 (3. krs)

Julia Kuu, 297 (2. krs)

Reetta Appelblom, Hoitoluokka 3A osa 2 (3. krs)

K

Kaija Wittenberg, 216 (2. krs)

Karatas-Seura ry, 328-329 (3. krs)

Kati Heikkinen Katin Aarre, Hoitoluokka 26 osa 5a (2. krs)

Kaunis hetkesi / Minna K, Luokka 3R (3. krs)

Kehomekaniikka A.Kuorttinen, Hoitoluokka 37 osa 4 (3. krs)

Kiinalainen hoito Yulan Niu, Luokka 25 osa 2 (2. krs)

Kirsi Laine, Pyhimmän Kosketus, Hoitoluokka 34 osa 2 (3. krs)

Klaus Rahikainen, 378 (3. krs)

KokoTeatteri, 155 (1. krs)

Koruliike Careliahelmi, Luokka 1H (1. krs)

Kristallikeskus / Mira Korhonen, 186 (1. krs)

Kristallipuolue, 364 (3. krs)

Kristalliterapeutti Yolanda Fotaki, Kreikasta / Gate of Helios, Hoitoluokka 3A osa 4 (3. krs)

Kristina Design, 195-196 (1. krs)

Kuulilja, 280 (2. krs)

KÄSINHIOTUT KRISTALLIKORUT - TreeOfLife Kristallikorut by J, 272 (2. krs)

L

La Lunes – Taide- ja hyvinvointipalvelut, 355 (3. krs) Lille Lindmäe, 348-349 (3. krs)

Lootuskukan huone, Avartuva Ihmiskuva ry:n hoitotila, 425 (3. krs)

Lucetia Jaana Rusi, Tulkintahuone 32 osa 2A (3. krs)

LUXIA BOREALIS Eija Kuukari & Patrick Winquist, Luokka 31 puolikas (3. krs)

Luova Polku Hanna Ojanen, 226 (2. krs)

MMai Niemi Finnish Fairytale, Luokka 3L osa 1 (3. krs)

Mairen putiikki / Maire Seutu, 140-143 (1. krs)

Marianne Kiukkonen, 026 (2. krs)

Marika Bergvik, Crystal shaman, 137-139 (1. krs)

Marja-Leena Fagerström, 368 (3. krs)

Marketta Rantti, 316-317 (3. krs)

Markku Siltala TT, psykoterapeutti, pappi, 299 (2. krs)

Marko Manninen, Luokka 1M osa 1 (1. krs)

Matti Porkka, 300-301 (3. krs)

Mediaosuuskunta Shadow Camera, Luokka 2K (2. krs)

Meditatiivisen Pyhän Tanssin yhdistys ry, 306-307 (3. krs)

MENNINKÄISTAAJUUDELLA, 344 (3. krs)

Merja Valve / ValveWellness, Hoitoluokka 37 osa 3 (3. krs)

Mirva Vilokkinen, 232 (2. krs)

N

Nature’s Secret, 094-095 (1. krs)

Nolo Design Factory Oy, 294-295 (2. krs) Nouseva Aurinko, Luokka 3C (3. krs)

O

Odo, 154 (1. krs)

OKABO ORGANICS, 152-153 (1. krs)

Olli Kalajoki, Tulkintahuone 32 osa 4A (3. krs) Orgonisaatio, 114-117 (1. krs)

P

Petrus Prophetic, Luokka 33 osa 2 (3. krs)

Pia Grönroos, Tulkintahuone 32 osa 6A (3. krs)

Pirjo Juvonen, 384 (3. krs)

Pirjo Väyrynen - Elämän kantava Voima, Tulkintahuone 32 osa 6B (3. krs)

Pirkko Suomela, Luokka 35 osa 3 (3. krs)

Q

Qabbala, 184 (1. krs)

Quantum-Touch® hoitajat ja kouluttajat, Luokka 1L osa 1 (1. krs)

R

Ravinnon voima, 271 (2. krs)

Riina Alén – Selvänäkijä, Enkelitulkitsija, Meedio & Henkiparantaja, Tulkintapaikka 227 (2. krs)

Rockin’ Energy, 092-093 (1. krs)

Ruusu-Risti ry / Ruusu-Ristin kirjallisuusseura ry, 260-265 (2. krs)

S

Saanalo Lillu Sandström, Hoitoluokka 26 osa 3 (2. krs)

Sanni Nevalainen, kurssit ja Valon taide, Luokka 1K osa 1 (1. krs)

Seija Laukkanen, 282 (2. krs)

Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen, Tulkintapaikka 20 (2. krs)

Selvänäkökatselmus, Tuula Bech, Köpenhavn, 267-269 (2. krs)

Seppo Laaksonen / Tasapainon tie, 347B (3. krs)

SevenSounds, Luokka 2E (2. krs)

Sielunpeili-lehti, 122-124 (1. krs)

Sirli Lepson, 273 (2. krs)

Sirpa Hänninen / Haltijatonttu, 256-3259b (2. krs)

SofiaShop / Henkeli ry, Luokka 24 osa 3 ja 4 + 218-219 (2. krs)

Somavedic & Elämäntasapaino - Bioresonanssi, 022 (2. krs)

Stiina Sahari, Tulkintahuone 32 osa 4B (3. krs)

Strumptrollet, 144-145 (1. krs)

Suomen Amma-keskus ry, 229-230 (2. krs)

Suomen Energiahoitajat, Luokka 35 osa 4 (3. krs)

Suomen Jediyhdistys ry, 02T (2. krs)

Suomen Kansanparantajaseura ry, Luokka 11 (1. krs)

Suomen Maasäteilyntutkijat ry, Luokka 31 paikat 4-6 (3. krs)

Suomen Parapsykologinen Tutkimusseura ry, 424 (3. krs)

Suomen Spiritualistinen Seura ry, 381-383 (3. krs)

Suomen Ufotutkijat ry / Jozsef Strausz, 028A-028C (2. krs)

Suomen Urantia-seura ry, 212-213 (2. krs)

SynerKi, Luokka 23 osa 2 (2. krs)

T

T:mi Sofia Alanko, 012-014 osa 1 (1. krs)

Taavi Kassila, 024 (2. krs)

Taivaanpeili / Marianne Metsälilja, 334 (3. krs)

Tapani Koivula, 025 (2. krs)

Tarja Senne, 02Ä-02Ö (2. krs)

Teija Hallenberg / Ananda Coach, 200 (2. krs)

Teosofinen Seura ry, 02P-02Q (2. krs)

Terhi Jansson, 02X (2. krs)

Tero Lahdes, 323A-B (3. krs)

Tero Suhonen, 415-416 (3. krs)

Tiina Dahlberg, 338 (3. krs)

Tiina Purosalmi Tunnepuro, Hoitoluokka 26 osa 5b (2. krs)

Tmi SolRos, 387-388 (3. krs)

Tmi Tea Lehikoinen - Voimaannu Sai Shakti Healing energialla, 298 (2. krs)

Tmi Valkoinen HevonenTmi Valkoinen Hevonen, Tulkintahuone 32 osa 3A (3. krs)

Tõnu Aru, 185 (1. krs)

Tuula Huhtala, 390-391 (3. krs)

Tuulia Crafts & Natural vibrations jewelry, 111A-C (1. krs)

TÄHTITIETO, Luokka 23 osa 1 (2. krs)

U

ULTRA-lehti, 125-136 (1. krs)

Uskontojen uhrien tuki UUT ry, 118-119 (1. krs)

V

Valkhea, 120-121 (1. krs)

Valonpisara, Hoitonurkkaus + 199B (1. krs)

Veli Martin Keitel, 376-377 (3. krs)

Via-Akatemia - Kirjeopisto Via, 276-278 (2. krs)

Virvatuli, 279 (2. krs)

Y

Ykseys ry, Kurssi Ihmeiden kokemiseen, 021 (2. krs)

Young Livingin luonnonmukainen elämäntapa, 266 (2. krs)

Yovana Castaneda, 359 (3. krs)

5
J

näYTTeilleaseTTajaT paikoTTain

1. keRRos, luokkaHuoneeT

Luokka 11 Suomen Kansanparantajaseura ry Kansanperinteen taitajat. Kansanlääkintämuotojen koulutusta. Kokoaa yhteen perinteisen kansanparannuksen mukaisten hoitomuotojen tarjoajia. www.suomenkansanparantajaseura.fi

Luokka 1B Jalokivigalleria

Korut, kivituotteet ja lahjat – kätevästi verkosta. Ylijärventie 409, 54460 YLIJÄRVI 0505751590, marko.hirvonen@pp9.inet.fi www.jalokivigalleria.fi

Luokka 1H Koruliike Careliahelmi

Yli 200 kiven ja mineraalin valikoima, seleniittilamppuja, suolakidelamppuja ym. hopeakoruja, -sormuksia, teräskoruja -sormuksia, kivikoruja, kivihelmiä yms. www.careliahelmi.fi

Luokka 1L osa 1 Quantum-Touch® hoitajat ja kouluttajat Tule ja koe hoidon vaikutus. Tehokas ja monipuolinen energiahoito.

040 3787020, kvanttikosketus.qtsuomi@gmail.com www.quantumtouch.com, www.facebook.com/ kvanttikosketus, www.kvanttikosketus.fi

Luokka 1L osa 2 Arto Montonen Vuorenkilpi. Tinktuura kehon hyvinvointiin ja vahvistamiseen. Fermentoimalla valmistettu 100% luomutuote.

040 7455 180, arto@hoitopalvelua.com artomontonen.com

Luokka 1K osa 1 Sanni Nevalainen, kurssit ja Valon taide Enkelihoitoja 15 min./30 e. Käteismaksu. Enkelikoulu www.valonvoimaa.fi

Esitykset juhlasalissa la 16:00-16:50 ja seminaaritilassa 1M su 13:00-13:50

Luokka 1M osa 1 Marko Manninen / Forum Humanum Esitys seminaaritilassa 1M su 14:00-14:50

Hoitonurkkaus Valonpisara (myös 199)

Intuitiivisia energiahoitoja ja kanavoitua ohjausta sekä tietoa henkisistä kursseista ja muista palveluista, mm. laaja energiatyöskentelyn koulutus. /www.valonpisara.fi

1. keRRos, aula/käYTäväpaikaT

010 Anomalia kustannus Oy

Carl Jungin ja John Keelin klassikko ufotutkimukset ensi kertaa suomennettuna.

0451867846, info@anomaliakustannus.fi anomaliakustannus.fi

012-014 osa 1 T:mi Sofia Alanko

Käsinvärjättyjä pellavavaatteita ja nokkoskankaasta ommeltuja saunatekstiilejä.

012-014 osa 2 AINO VAN

Suomalaisesta villasta kangaspuilla kudottuja filttejä, ihania silkkivillahuiveja ja käsin värjättyjä villalankoja.

090-091 Allan Kardecin opin ystävät ry

Kustantanut ennen julkaisematonta tietoa Suomen kielelle, 15 kirjaa ja 4 äänikirjaa. Järjestää luentoja, kursseja sekä opintopiirejä. Harjoittaa myös pienimuotoista hyväntekeväisyyttä. info@allankardec.fi www.allankardec.fi, facebook.com/allankardecfinland

092-093 Rockin’ Energy

Tule testaamaan mitä kristallit kertovat omasta energiastasi! www.rockinenergy.com

094-095 Nature’s Secret

Maailmanlaajuisesti palkittua, ekologisesti sertifioitua puhdasta luonnonkosmetiikkaa, jonka ainesosien inspiraationa toimivat ayurvediset tehoaineet. natures.fi

096-099 Donna Taponero / Fuengicon Oy Suomalaiset luonnontuotehoitovoiteet: kuusenpihka-, terva-, pakuri-, lämmittävä jalka-, inkivääri-MSM-hoito-, hunajainen iho- ja antiseptinen voide. Luonnonkosmetiikka. www.donnataponero.com

100-106 Esoteeriset jalokivet ry

Koe ja kuuntele, kuinka voit edistää hyvinvointiasi entisajan alkemistien, shamaanien, poppamiesten ja luonnonparantajien käyttämillä lääkinnällisillä jalokivillä. hoitavatjalokivet.fi

Tietoisku luokassa 1P su 14:15-15:00

107-108 Enkelituuli Aarrearkku Enkeleitä, Valoa ja Positiivista Energiaa sekä Sielunsisaruksia.

109-110 AiriHelena Tmi Hatut, huivit, käsineet eri materiaaleista. Käsinvärjätyt harsopellava-asusteet, huivit, ponchot, keepit, viitat ihanissa mielen ja kehon värimaailmoissa. www.airihelena.com

111A-C Tuulia Crafts & Natural vibrations jewelry Suomalais-Meksikolaisia käsintehtyjä makramee ja filigrana -koruja ja tarkasti valittuja korukiviä.

112-113 Elämänpuun Design (Helmiprinsessa) Jokainen tekemäni koru on yksilö, ja sillä on oma merkityksensä. elamanpuu.design@gmail.com www.elamanpuudesign.fi

114-117 Orgonisaatio

Orgon-laitteita kodin, yksilön ja ympäristön energian harmonisointiin sekä yleiseen energisoimiseen. www.orgonisaatio.fi

118-119 Uskontojen uhrien tuki UUT ry. Tarjoaa vertaistukea hengellistä väkivaltaa kohdanneille. Tiedotamme erilaisiin yhteisöihin liittyvistä ongelmista. www.uskontojenuhrientuki.fi

120-121 Valkhea

Valkhea on suomalainen esoteerisen parantamisen brändi pohjolan hengen tyyliin. Valjasta kivien voima kehollesi! Käenkuja 8D 14, 00500 Helsinki 0413139600, info@valkhea.com www.valkhea.com

122-124 Sielunpeili-lehti

Sielunpeili -lehti tarjoaa konkreettisia työkaluja sisäisen kasvusi tueksi. Sielunpeilin aihealueina ovat yksilön sisäinen kasvu, ajatuksenvoima, myönteinen ajattelu, tunteiden kohtaaminen, antautuminen rakkaudelle sekä itsensä hyväksyminen. www.sielunpeili-lehti.fi

125-136 ULTRA-lehti

Ultra on rajatiedon ja henkisyyden monipuolinen julkaisu. Lehti täytti juuri 50-vuotta! 10 lehteä vuodessa. Tilaa kotiin tai osta irtonumeroita. Osastoltamme messutarjoukset, uutuuskirjat ja -kortit, meditaatiomusiikkia, kansikuvakisa (osallistuneille ilmainen Ultra). Käy ostamassa itsellesi Ultran erikoisjulkaisu: Akhet Khufun eli Suuren Pyramidin mysteerit.

www.ultra-lehti.com Rajatiedon kyläkauppa netissä, Juttuvinkit: toimitus@ultra-lehti.com puh. 03-5558101

137-139 Marika Bergvik, Crystal shaman Kiviä, kristallikoruja shamaani hoitoja, intuitiivisia energiahoitoja. www.marikabergvik.com

140-143 Mairen putiikki / Maire Seutu Parantavat kivet ja kristallit www.mairenputiikki.fi

144-145 Strumptrollet

Myynnissä käsin neulottuja villasukkia, lapasia, rannelämmittimiä a.hallerskog@gmail.com 146-149 Kauneusshop

CHOICE Finland -luonnonkosmetiikkaa. JOY of Finland -korumallisto. www.kauneusshop.fi

152-153 OKABO ORGANICS

Okabo Organics on kotimainen arganöljyyn erikoistunut luonnonkosmetiikkasarja. Missiomme on yksinkertaistaa ihon- ja hiustenhoitorutiineja. www.okabo.org

154 Odo

Odot ovat Pekka Airaksisen (1945-2019) kehittämiä meditaatio- ja arkkityyppityöskentelyn apuvälineitä. rajan@odonet.fi odonet.fi

155 KokoTeatteri

KokoTeatterin syksyn 2022 pääteos on Helena Kallion uutuus Janoavaiset. Esitykset KokoTeatterissa 28.10.16.12.2022. Hämeentie 3, 00530 Helsinki 050 321 9919, toimisto@kokoteatteri.fi www.kokoteatteri.fi

170-171 Hiljainentila.fi

Edistää hengellistä kasvua kristillisen spiritualiteetin, mystiikan, hengellisen ohjauksen, retriittien, meditaation ja joogan sekä kontemplatiivisen elämän kautta. henri.jarvinen@evl.fi, 050 355 9294 www.hiljainentila.fi

Tietoisku luokassa 1P la 15:30-16:15

172-173 HealthyLife / Rauno Moilanen Terveys on meidän oman ajattelumme ja valintojemme tulosta. Tule testaamaan ja maistelemaan pH-tasapainoa. www.healthylife.fi

174-176 e-Coach

Elävän ja kuivan veren analyysien lisäksi kehotyyppitestit. www.e-coach.fi

180-181 Helmisatama

Tule tutustumaan kristalleihin ja kivikorujen ihmeelliseen maailmaan. Löydä oma korusi, joka on tehty juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi.

Kauppapuistikko 27 65100 Vaasa pia@helmisatama.com www.helmisatama.com

6 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

184 Qabbala

Tietoa kabbalasta suomeksi qabbala.fi

185 Tõnu Aru

www.sisemiserahutempel.eu

186 Kristallikeskus / Mira Korhonen

Selvänäkijä, parantaja, uskontotutkija, kirjailija, ihmisten ja ihmiskunnan auttaja ja esoteerikko. Kirjallisuutta, ufologiaa, tietoa luennoista.

p. 044-3339900 ja mirakor9@gmail.com

mira9.munblogi.com

Tietoisku luokassa 1G la 15:15-15:50

195-196 Kristina Design

Myynnissä KristinaDesign valmistetut unisiepparit, kivikorut, saippuat ja kynttilät. www.moi-moi.eu

197 Brahma Kumaris

Maailmanlaajuinen henkinen liike. Omistautunut transformaatioon henkilökohtaisella sekä maailman tasolla, päämääränä auttaa yksilöitä muuttamaan materiaalinen maailmankatsomus henkiseksi.

www.brahmakumaris.fi

Meditaatiot hiljentymisluokassa 3H la 13:00-13:50 ja su 12:30-13:20 sekä workshopit tietoiskuluokassa 1G la 10:3011:00 ja su luokassa 1P 11:15-12:00.

199 Bee Clever

Kotimaisia ekologisia mehiläisvahatuotteita kauniiseen ja kestävään arkeen

www.beeclever.fi

199B Valonpisara (myös hoitonurkkaus)

Intuitiivisia energiahoitoja ja kanavoitua ohjausta sekä tietoa henkisistä kursseista ja muista palveluista, mm. laaja energiatyöskentelyn koulutus. www.valonpisara.fi

2. keRRos, luokkaHuoneeT

Luokka 2E SevenSounds

Äänimaljahieronnan ammattilaiset. Sointukylpy. Kokonaisvaltaista ja harmonista hyvinvointia äänimaljoilla. www.sevensounds.fi

soinTukylpyesiTykseT LUOKASSA 2E la klo 13:00 ja 15:00 ja su klo 13:00 ja 15:00

Sointukylpy vie ainutlaatuiselle harmonisten äänten matkalla omaan sisimpään syvärentouttaen ja puhdistaen mieltä sekä kehoa. Maljojen sointi on lempeää, kaunista ja täyteläistä. Mahdollisuus myös tutustua äänimaljahierontaan. SevenSounds ryhmä koostuu seitsemästä äänimaljahieronnan toimijasta. Ryhmä on syntynyt äänimaljojen harmonisista soinneista ja seitsemän naisenergian voimasta. Olemme kaikki äänimaljahieronnan koulutuksen käyneitä soittajia. Teemme kukin työtä omalla sarallamme ja toimimme äänimaljojen parissa yhdessä ja erikseen. SevenSounds yhdistää sointukylvyssä erikokoisia äänimaljoja, gongeja ja symbaaleita. Sointukylpy auttaa rentoutumaan, tuntemaan hyvää oloa ja tasapainoa niin mielessä kuin kehossa. Soitamme syvärentouttavia äänimaljoja eri tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Luokka 2K Mediaosuuskunta Shadow Camera

RTV on vuonna 2015 perustettu kanava, joka tarjoaa ohjelmia rajatiedosta, paranormaaleista ilmiöistä ja henkisyydestä aina tietoisuuden ja todellisuuden rajojen molemmin puolin. www.youtube.com/shadowcamera www.r-tv.fi

Luokka 23 osa 1 TÄHTITIETO

Tarkoituksena on ylläpitää ja tukea kansalaisten pakotonta tervettä elämäntapaa. Edistämme kansalaisten henkilökohtaista vastuun ottamista itsestään ja läheisistään. Kalevi 0400 468 207 ja Hanna-Maria 040 169 3885 starinfo@tahtitieto.fi ja siisti.idea@gmail.com

Kankaanpääntie 94, 04500 Kellokoski (Mäntsälä) www.tahtitieto.fi www.siistiidea.fi

Esitys pikkusalissa 2C la 11:40-12:30

Luokka 23 osa 2 SynerKi

Tri Robert C. Beckin kehittämät itsehoitolaitteet: otsonaattori, hopeapulsaattori, magneettipulsaattori, kolloidihopeavesivalmistaja, sähkörentoutuslaite. Hulda Clarkin MultiZapper. Led-valolaite. Yarra-yarra päänhierontalaite. Hemi-Sync musiikkiäänitteet ja harjoitukset. Superfoodit. www.synerki.fi

Luokka 24 osa 1 ja 2 Haagan hieronta (Kehon ja Mielen voima)

Terveydenhuollon ammattilaisten palveluita pitkillä aukioloajoilla arkisin ja viikonloppuisin! www.kehon-ja-mielen-voima.com

Luokka 24 osa 3 ja 4 SofiaShop / Henkeli ry (myös pöytäpaikat 218-219)

Äitijumala Sofian viralliset edustajat maan päällä: IsisSofia ja OsirisSofia! www.sofiashop.fi

Luokka 25 osa 2 Kiinalainen hoito Yulan Niu Hoitomenetelminä perinteiset kiinalaiset: akupunktio, akuhieronta, kuivakuppaus, yrttilääkintä, ruokavaliohoito, Guasha ja nyt myös UUSI AKUPUNKTIO-HOITOMENETELMÄ. Tervetuloa tutustumaan!!! 09 449 147, yulan_niu@hotmail.com www.kiinalainenhoito.fi

Hoitoluokka 26 osa 3 Saanalo Lillu Sandström Healing Hands SAANALO energiahoito. lillu.sand55@gmail.com www.saanalo.fi

Hoitoluokka 26 osa 5a Kati Heikkinen Katin Aarre Kohti sydäntietoista ja tasapainoista elämää. katinaarre@gmail.com katinaarre.weebly.com Ryhmähypnoosikvanttimatka workshoptilassa 3G la 16:1018:10

Hoitoluokka 26 osa 5b Tiina Purosalmi Tunnepuro Myötätunnon kosketus, trauman purku, meditaatio matkat, Sisin minä-valokuvaus Sähköposti: tiina.purosalmi@gmail.com https://tunnepuro.com/ https://www.facebook.com/tunnepuro https://www.instagram.com/tunnepuro.com

Luokka 28 Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry (myös pöytäpaikat 204-207)

UUSI AJATUS LÖYTYY METSÄSTÄ-Pikaopas luonnon salaisista voimista ja niiden käytöstä! 100 vuotta Esko Jalkasen syntymästä. Tervetuloa voimaantumaan! Saariniemenkatu 3, 00530 Helsinki toimisto@eskojalkanen.net / info@goodset.fi www.eskojalkanen.net, www.goodset.fi

2. keRRos, käYTäväpaikaT

Päätaidenäyttely Valon Voimaa Sanni Nevalaisen Valon Voimaa näyttely Juhlasalin ovien välissä salin ulkopuolella. www.valonvoimaa.fi

Tulkintapaikka 20 Selvänäkijä-meedio-parantaja Päivi Alanen

Selvänäkö- ja meediopalvelut. Yksityisaikoja. Myös ajan varaus messuille ennakkoon mahdollista puh. 045 1296806, paivi@paivialanen.fi www.paivialanen.fi

021 Ykseys ry, Kurssi Ihmeiden kokemiseen Ihmeiden Oppikurssi eli kurssi Ihmeiden kokemuksien lisääntymiseen elämässä.

Harry Tuominen 0400931452, Lea Tikkala 0400594051 www.ykseys.com

022 Somavedic & Elämäntasapaino - Bioresonanssi Somavedic – myynnissä kodin bioresonanssilaitetta. Bicom perusterapia harmonisaatioon ja mielen lukkojen avaamiseen. palvelut@elamantasapaino.fi, somavedic@somavedic.fi www.somavedic.fi, www.elamantasapaino.fi

024 Taavi Kassila

Elokuvaohjaaja, kirjailija www.taavikassila.com

Esitys su juhlasalissa la 14:00-14:50

025 Tapani Koivula Kirjailija ja ufotutkija Esitys työpajatilassa 36 su 13:00-13:50

026 Marianne Kiukkonen

ryhti66.fi

Juontajana juhlasalissa lauantaina

200 Teija Hallenberg / Ananda Coach Tarot-tulkintoja ja energiahoitoa. Tietoiskussa Salattu syyllisyys-kirjan pohjalta keskustelua. Tietoisku luokassa 1G la 14:30-15:05 ja su 14:15-14:50

203-207 Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry. (myös luokka 28)

Lapin voima-aineita, varpuja, supertetraedrejä sekä kirjoja luonnon salaisten voimien käytöstä. Saariniemenkatu 3, 00530 Helsinki toimisto@eskojalkanen.net / info@goodset.fi www.eskojalkanen.net, www.goodset.fi

212-213 Suomen Urantia-seura ry

Urantia-kirja on hengellis-filosofinen teos sisältäen esityksen Jumalasta, ihmisestä ja Jeesuksen elämästä. www.urantia.fi

216 Kaija Wittenberg

Meditaatiot hiljentymisluokassa 3H la 15:00-15:50

7

218-219 SofiaShop

Äitijumala Sofian viralliset edustajat maan päällä: IsisSofia ja OsirisSofia www.sofiashop.fi

221-223 Astrologi Seppo Tanhua / Astro.fi

Astrologiset kirjalliset ja suulliset tulkinnat, kurssit, leirit ja tapahtumat 0400728408, seppo.tanhua@gmail.com www.astro.fi

Esitykset seminaaritilassa 1M la 16:00-16:50 ja juhlasalissa su 15:00-15:50

226 Luova Polku Hanna Ojanen Tarot-tulkinnat, shamanismi www.luovapolku.fi

Esitys seminaaritilassa 1M la 17:00-17:50

Tulkintapaikka 227 Riina Alén – Selvänäkijä, Enkelitulkitsija, Meedio & Henkiparantaja

Teen sinulle selvänäkijän tulkintaa enkeleiden avustuksella, meediona voin ottaa yhteyttä edesmenneeseen läheiseesi ja tehdä sinulle henkiparannusta. 044 987 8040, riina.alen@lahellataivasta.fi www.lahellataivasta.fi

Tulkintapaikka 228 Hetki kohtaamiselle / Kirsi Lappalainen

Uuden maailman Valotyöntekijä, selvänäkijä, meedio ja energiahoitaja rakkaudella tukenasi. 0406463454, kirsi@hetkikohtaamiselle.fi

229-230 Suomen Amma-keskus ry

Intialaisen pyhimyksen Äiti Amman opetuksia ikuisen rakkauden, ilon, valon ja rauhan saavuttamisesta. Kirjallisuutta, muita tuotteita ja tilauksia sekä Amman hyväntekeväisyyshankkeiden tukeminen. www.amma.fi

232 Mirva Vilokkinen

Esittely: Tarot-tulkintaa, energiakorvakoruja ja energiarannekoruja. Puhelin: 040-727 0106, mirva.vilokkinen@gmail.com.

234 Hoitola Ajaton / Tanja Tissari Meedio-selvänäkijä. Energiahoitoja.

236-237 Eeva Merger

Intuitiiviset tarottulkinnat 20 vuoden kokemuksella. Meditaatio-ohjauksia pienryhmille. Puh. 04123903 tai email: intuitiiviset.tulkinnat@gmail.com

242-248 Era Nova Bookshop Oy

Kirjoja, kortteja, musiikkia, tuoksuja, uniikkikoruja, voimaesineitä, uutuuksia. Mikä sinua tänään kutsuu? Era Nova Bookshop ja vuokrattava SALI (per. 1983). Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki (avoinna ma-pe 12-18 ja la 11-15).

www.eranova.fi

249-255 AIONI Kirjakauppa ja Antikvariaatti

Filosofia, idän uskonnot, jooga, henkinen kasvu, psykologia, teosofia, kansanperinne, kivet, kristallit, tarot, DVD:t, korut, suitsukkeet, nettikauppa ja kustantamo.

www.aioni.fi

256-259a Carina Åstrand Art

Pyhään geometriaan perustuvaa taidetta. Taidekortteja ja -julisteita. puh 040-5801791 carinaastrandart@gmail.com www.carinaastrand.com

256-3259b Sirpa Hänninen / Haltijatonttu

Haltijatontut- ja keijut keramiikasta, koruja eri materiaaleista mm. tina, keramiikka. Kukka- ja yrttisuolat sekä lahjakortit seremoniakylpyihin. Puh. 040 9333832

260-265 Ruusu-Risti ry / Ruusu-Ristin kirjallisuusseura ry Kirjallisuusseura tukee Ruusu-Ristin työtä kirjallisella alalla. Merimiehenkatu 31, 00150 Helsinki www.ruusuristi.fi

266 Young Livingin luonnonmukainen elämäntapa Aromaterapeuttisia tuotteita. Eteerisillä öljyillä voi tasapainottaa kehoa niin fyysisellä, emotionaalisella kuin henkisellä tasolla. https://www.facebook.com/groups/1889847994407957/ https://issuu.com/yleurope/docs/everydayessentials_v1_fi

267-269 Selvänäkökatselmus, Tuula Bech, Köpenhavn Henkimaailman tietoa ja opastusta Sinulle. 15 min/20€. Mahdollisuus ennakkovaraukseen. Puh. +4531272311, tuulabech@gmail.com www.hoitola.dk

271 Ravinnon voima

Imeytyvät, laadukkaat ja luontaiset ravintolisät. Tule maistamaan ja kuulemaan lisää. www.ravinnonvoima.fi

272 KÄSINHIOTUT KRISTALLIKORUT - TreeOfLife Kristallikorut by J Käsin hiottuja kristallikoruja säilyttäen kristallien luontaisen energian ja kauneuden. www.treeoflife.fi

273 Sirli Lepson

276-278 Via-Akatemia - Kirjeopisto Via Rajajoogan lähi- ja etäopetusta. Uusi Safiiri -lehtiä ja kirjoja. Kaukalinna ja Kaukalinnan kyläkappeli. KodinjuhlatKokoukset - Kurssit – Majoitus. Kirjeopisto Via, Savonlinna, 050 567 9630, terttu.seppanen@ via.fi

Via-Akatemia, Kerimäki, 044 755 9636, via.akatemia@via.fi, uusi.safiiri@via.fi www.via.fi / www.facebook.com/via.akatemia

Tietoiskut luokassa 1G la 12:15-12:50 ja su 12:45-13:20

279 Virvatuli

Valjastamme pohjoisen uniikkia luontoa erilaisiin muotoihin, ruoanlaitosta kynttilöihin. valmisteen käsin uniikeiksi kappaleeksi juuri sinulle! 0458787176, julia.cozy@outlook.com

280 Kuulilja

Teen noituuteen ja henkisyyteen liittyviä sisustus tuotteita, sekä myös erilaisia koruja, joissa käytän luonnon kiviä ja kristalleja. holvi.com/shop/jt60hK

282 Seija Laukkanen

Seija Laukkanen, selvänäkijä www.seijalaukkanen.fi

284 Ihmiskunnan liittolaiset

“On kohtalonne astua älyllisen elämän Suuryhteisöön. Eristyneisyytenne on nyt päättynyt.” alliesofhumanity.org/fi/

294-295 Nolo Design Factory Oy

Nolo Design Factory on henkinen ja luova mainostoimisto. Se on luonut inspiroivat rauhan ja tyyneyden tilaan ohjaavat sarjakuvamaiset kortit. relax@adultgorilla.com adultgorilla.com

297 Julia Kuu

Messutarjouksessa paikkoja “Matkalla vai perillä? Täydellisen hyväksynnän viikonloppu”- retriittiin, voimaannuttavia maalauksia sekä puolijalokivikoruja.

Esitys ohjelmatilassa 3K su 13:00-13:50

298 Tmi Tea Lehikoinen - Voimaannu Sai Shakti Healing energialla

Koe Sai Shakti Healing energiahoito, joka antaa sinulle hyvää oloa sisältä ulospäin kehon energiapisteitä käyttäen. Ikivanha sieluntieteeseen perustuva hoitomenetelmä, jonka juuret ovat Intiassa. tea.lehikoinen@gmail.com / www.holistinenavarrus.fi

Esitys hiljentymisluokassa 3H la 14:00-14:50

299 Markku Siltala TT, psykoterapeutti, pappi Hyvinvointia surussa. Hän oli siinä -kirja – kokemukset kuolleen läsnäolosta. Lohduttavia Surudialogi-lahjakortteja. markku@markkusiltala.fi www.markkusiltala.fi

2A-2B Energiakivet / Violethealer Aidoista korukivistä valmistetut korut, ja energiakivet. Käsillä parantaja. violethealer66@gmail.com, P: 0465943127 www.energiakivet.eu

2F-2G Bhakti Marga Finland Bhakti Marga, Antaumuksen Polku, On Paramahamsa Vishwanandan perustama liike. Tietoiskut luokassa 1G la 11:30-13:15 ja su 12:00-12:35

02L-02M Elppi Oy Magnetix, Terveysvaikutteisia magneettikoruja. Puh. 040 0555551

02P-02Q Teosofinen Seura ry

Totuuden etsijäin vapaa yhtymä, joka edistää veljeyttä ja pyrkii palvelemaan ihmiskuntaa. Vironkatu 7 C 2, 00170 Helsinki 09 135 6205, info@teosofinenseura.fi www.teosofinenseura.fi

02T Suomen Jediyhdistys ry

Jedintie on hengellinen mestarinpolku, jota voidaan kutsua Valon voimanvaltiaan tieksi, Valon lohikäärmeen tieksi. jediakatemia.fi

Tietoisku luokassa 1P la 14:30-15:15

02X Terhi Jansson

Meedioviestit, menneet elämäsi, eläinkommunikaatiot (ota lemmikin kuva mukaasi), enkelikanavointi hoidolla. Selvänäköviestit tähän hetkeen. Hinta: 25€/15min. Ennakkovaraukset: animalhelp16@gmail.com www.animalhelp.fi

Esitys taivassalissa la 17:00-18:00

028A-028C Suomen Ufotutkijat ry / Jozsef Strausz Esitys työpajatilassa 36 la 11:00-11:15

029A-029B Anup Takarautio & Minna Lehtola Esitykset 3K la 15.00-15.50 (Anup) ja su 2C 11:00-11:30 (Minna)

02Y-02Z Hannu Piekkola & Harriet Piekkola

Esitykset Taivassalissa la 11.00-12:30 (Harriet) sekä pikkusalissa la 2C 14:00-14.30 (Hannu) ja hiljentymishuoneessa 16:00-16:50 (Hannu)

02Ä-02Ö Tarja Senne

Transsimeedio–transsitaiteilija, selvänäkijä, henkienergiahoitaja. Selvänäkötulkintaa symbolien kautta, henkimaailman apua. Enkelipostikortteja, enkelijulisteita, enkelitaidetta, mediaalisia töitä sekä kirja.

www.valoilorakkaus.com

Esitys Taivassalissa 4T su 13:45-15:10

8 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

3. keRRos, luokkaHuoneeT

Hoitoluokka 3A osa 2 Reetta Appelblom Intuitiivisesti kanavoitu hoito, (Punaisen Rubiinin, Sinisen Safiirin ja Vihreän Smaragdin hoito, kosminen energia, enkelivalohoidot, tunnevyöhyketerapia. www.avalon-tunneterapia.fi

Hoitoluokka 3A osa 4 Kristalliterapeutti Yolanda Fotaki, Kreikasta / Gate of Helios

Yolanda Fotaki tekee kristalliterapia hoitoja osastollamme lauantaina ja sunnuntai. Tervetuloa kokemaan ja nostamaan värähtelyt! www.mariazavou.com

Hoitoluokka 3A osa 5 Erkki Lehtiranta / Smiling Stars

Henkisen astrologian konsultaatiot ja koulutus, universaalit lait ja henkinen kehitys, luennot ja työpajat, henkinen kirjallisuus, kurssimatkat mm. Kreetalle. info@smilingstars.fi, Puh. 0400 761 939 www.smilingstars.fi

Esitykset juhlasalissa la 13:00-13:50 ja työpajatilassa 36 la 16.00-17.40

Luokka 3B Akupunktio- ja hyvinvointiklinikka Klassinen akupunktio, pulssitulkinta, äänimaljat, intuitiiviset maalaukset, rummut, kohtaamiset ja kokonaisvaltaiset hoidot. Lämpimästi tervetuloa!

www.akupunktioklinikka.com

Luokka 3C Nouseva Aurinko

Aurakuvaus ja tulkinta, selvänäköiset lukemukset, vitaliteettianalyysit, healing-energiahoidot ja Teràpia Estructural-hoidot!

p. 050-5114952, nouseva@aurinko.fi www.aurinko.fi

Luokka 3L osa 1 Mai Niemi Finnish Fairytale Kultaisen aikakauden kokonaisvaltaista hyvinvointimuotia, joka kommunikoi kehon kanssa avaten sen muistia ja tietoisuutta todellisesta itsestä.

Mai Niemi Design House, Puutarhatie 4, 02700 Kauniainen Mai Niemi Finnish Fairytale Shop, Katariinankatu 4, Hki mai@mainiemi.com, 044 595 7476 www.mainiemi.com

Luokka 3R Kaunis hetkesi / Minna K Meedio ja energiahoitaja, henkisen tiedon mentori Myyrätie 10 Vantaa Korso. 0505438394 (viestillä), info@kaunishetkesi.com

Luokka 3M osa 2 Erkki Tuomala (myös paikka 361) Ilmaisia energiahoitoja halukkaille, useita hoitajia. Ilmoittautuminen paikka 361. tuomala.erkki@gmail.com, 0405240185

Hoitoluokka 3M osa 4 Anita de Coteau Esitykset juhlasalissa la 17:00-17:50 ja taivassalissa su 12:10-13:30

Luokka 31 paikat 2-3 Aito käsityö Janina Hurkala Tmi Hyvän energian luonnonkivi, korut, horoskoppikortit, enkelit, posliini, tuoksupussit oman tähtimerkin tuoksulla, tekstiilit & hiekkapuhallettu lasi.

www.aitokasityo.com

Luokka 31 paikat 4-6 Suomen Maasäteilyntutkijat ry

Tutkii ja jakaa tietoa sähkömagneettisten kenttien ja eri maasäteilylajien haittavaikutuksista sekä kouluttaa varvun käyttäjiä.

www.maasateily.com

Luokka 31 puolikas LUXIA BOREALIS Eija Kuukari & Patrick Winquist

Tietoa, kursseja, tulkintoja, hoitoja, luonnonkosmetiikkaa. Tärkein sanoma henkiseen vapautumiseen tähtäävä itsetyökalu Luxia-Method. Ennakkoilmottautumiset 040 746 2567 Eleonora portaluxia@gmail.com www.tahtipolku.com

Tulkintahuone 32 osa 2A Lucetia Jaana Rusi

Suomen ensimmäinen Lenormand-tulkitsija. Konkreettisia tulkintoja elävästä elämästä mail@lucetia.eu, 0408576512. www.lucetia.eu

Tulkintahuone 32 osa 3A Tmi Valkoinen Hevonen Meedio / näkijä Arja Kosonen antaa istuntoja. valkoinen.hevonen@elisanet.fi tai 045 1345 145 www.valkoinenhevonen.palvelee.fi

Tulkintahuone 32 osa 3B Ikioleva

Ikioleva - kaiken takana oleva perimmäinen todellisuus. Astrologian palveluita tietoisuuden evoluutiolle ja henkiselle kasvulle. +358400788629, emeric@ikioleva.fi ikioleva.fi

Tulkintahuone 32 osa 4A Olli Kalajoki Selvänäkijä, meedio, psykometrikko ja regressioterapeutti Olli Kalajoki.

Tulkintahuone 32 osa 4B Stiina Sahari Intuitiivinen Tarot. Fb Stiina Sahari www.stiinasahari.fi

Tulkintahuone 32 osa 6A Pia Grönroos Tarot -tulkitsija, Meedio, Reiki Master, 0407622301 www.meediopiag.fi, www.Astraltv.fi

Tulkintahuone 32 osa 6B Pirjo Väyrynen - Elämän kantava Voima

Tulkinnat Maailmankaikkeuden auttamistavalla. Enkelit ovat erottamaton osa elämää ja sen kantava voima. Yhdessä autamme kanssakulkijoita kohti Hyvää elämää. Kap Horninkatu 7 A13, 00220 Helsinki pirjo.a.k.vayrynen@gmail.com tai 045 3116 665 Varauslista, 20€ käteisellä tai tilille www.evakoulutus.com

Luokka 33 osa 1 Healing Rooms Finland

Tarjoaa ilmaista rukousta parantumisen puolesta kristilliseltä pohjalta. Tule kohtaamaan Pyhä Henki! www.healingrooms.fi

Luokka 33 osa 2 Petrus Prophetic Painaako pahat ajatukset, rauhattomuus vai sairaus? Anna Totuuden Hengen kohdata sinut. Tarjoamme rukousta ja profetointia ilmaiseksi. petrusprophetic@gmail.com petrusforssamling.net/pp

Hoitoluokka 34 osa 2 Kirsi Laine, Pyhimmän Kosketus Parantaja Kirsi Laine tekee hoitoja. Ajanvaraukset ennakkoon: 0408611324, kirsi@ pyhimmankosketus.fi www.pyhimmankosketus.fi

Hoitoluokka 34 osa 3Celestial Aura Healing / Antti Häyhä Celestial Aura Healing on koko aurakentän selvänäköinen skannaus ja korkeavärähteinen eheyttäminen Luoja-valon siunaamana. 040 7293416, antti@mandalatalo.com www.alkulahde.com

Esitykset seminaaritilassa 1M la 14:00-14:50 ja ohjelmatilassa 3K su 15:00-15:50

Hoitoluokka 34 osa 4 Hannu Hyttinen Healing

Hoitoluokka 34 osa 4 Hannu Hyttinen Healing

Messuilla teen henkiparannushoitoa, CST-terapiaa ja aurakuvausta. Olen tietäjä-parantaja ja kouluttaja. Varaa aika ennakkoon: 040-5261502 www.hannuhyttinenhealing.fi

Esitys pikkusalissa 2C la 12:40-13:30

Luokka 35 osa 3 Pirkko Suomela

Pirkko Suomela näkijä, parantaja, meedio. Yksityisistunnot ajanvaraus ennakkoon 040-7063976 tai pirkkosuomela52@ gmail.com tai paikanpäällä

Esitykset Taivassalissa la 12:50-14:20 ja juhlasalissa su 11:00-11:50

Luokka 35 osa 4 Suomen Energiahoitajat Näytehoitoja energeettisestä jäsenkorjauksesta sekä energiahoitoja kokonaisvaltaisella BodyMind Energy Balancing Method -menetelmällä. info@suomenenergiahoitajat.fi suomenenergiahoitajat.fi

Hoitoluokka 37 osa 3 Merja Valve / ValveWellness Äänihoitoja, tietoa Sound Healingistä ja uudesta valmennuksestani Löydä potentiaalisi ja elä ytismestäsi käsin. Myynnissä myös tiibetiläisiä kulhoja. Esitys ohjelmatilassa 3K su 12:00-12:50

Hoitoluokka 37 osa 4 Kehomekaniikka A.Kuorttinen Kansanperinteen kantaja. kansanparannusta kehon, mielen ja hengen hyvinvointiin. 0400-658499

3. keRRos, käYTäväpaikaT

300-301 Matti Porkka Esitys pikkusalissa 2C su 16:00-16:50

306-307 Meditatiivisen Pyhän Tanssin yhdistys ry Meditatiivinen pyhä tanssi on laajaan käyttöön soveltuva menetelmä, joka hoitaa ihmisen ruumista ja sielua. saraaho@gmail.com, p. 050 4906014 www.meditatiivinenpyhatanssi.com Tapahtumat juhlasalissa la 10:30-10:50 ja pikkusalissa 2C la 16:45-18:00

314-315 Enkelten Koti – Tietoisuuden koulu Enkelten koti – Tietoisuuden koulu koulutusohjelma posti@enkeltenkoti.com, 040 7387648 www.enkeltenkoti.com

316-317 Marketta Rantti

Esitys hiljentymishuoneessa 3H su 14:30-16:30

322 Jyri Kallio

Astrologiaa henkisestä näkökulmasta huomioiden myös entiset elämät. Tarot-tulkintaa, tämän hetken ja lähitulevan energiat ja mahdollisuudet. Numerologinen pikatulkinta nimestä ja syntymäajasta. Mahdollisuus myös Healinghoitoon. Kaikissa palveluissa 1min/1e.

323A-B Tero Lahdes

Esitykset la työpajatilassa 36 12:00-12:50 ja ohjelmatilassa 3K la 17:00-17:50

328-329 Karatas-Seura ry.

Karatas-Seura ry edistää G. I. Gurdjieffin opetukseen liittyvää Työtä. Järjestämme säännöllisesti tapaamisia Gurdjieffin menetelmästä ja sisäisestä työstä kiinnostuneille. karatas@gurdjieff.fi karatas.gurdjieff.fi

9

334 Taivaanpeili / Marianne Metsälilja

338 Tiina Dahlberg

Elämän arvoitus – H. T. Laurencyn, ruotsalaisen esoteerikon kirjallisuutta saatavilla henkiselle tutkijalle. www.laurency.com

341 Jarko Taivasmaa

Retriitit, metsään uppoutuminen, meditaatio, chi kung ja valmennukset taivasmaa.com

Esitys Pikkusalissa 2C la 11:00-11:30 ja su 15:00-15:50

343 Hanna Kortejärvi

Esitys ohjelmatilassa 3K la 13:00-13:50

344 MENNINKÄISTAAJUUDELLA

Menninkäisiä kirjoissa, korteissa ja maalauksissa / Terttu Isoranta. menninkaisia@gmail.com

347 Jasmin Ahonen

Valon auttajien kanavoinnit, energiahoidot, äänimaljahoidot, henkisen kasvun tapahtumat ja valmennukset.

Esitys ohjelmatilassa 3K la 16:00-16:50

347B Seppo Laaksonen / Tasapainon tie Walo (Way of Love) retriitit ja valmennukset. Personoidut Sielun Walo –korut. Mukaan lyhyt tulkinta ja haiku-runo. Esitykset hiljentymisluokassa 3H la 11:00-11:50 ja 17:0017:50 sekä su 11:00-11:20 ja 16:40-17:00.

348-349 Lille Lindmäe

Kansainvälisesti tunnettu virolainen parantaja ja selvänäkijä. www.lille.ee, https://www.facebook.com/kuldajastu/

350-353 Valokaupunki / Royal Rife / Tachyon Tule kokeilemaan Royal Rife ja tachyon energioita. Ja avuksi rakentamaan Valokaupunkia. https://valguslinn.ee/

355 La Lunes – Taide- ja hyvinvointipalvelut Tulkintoja, intialaista päähierontaa sekä vitaflex hoitoja.

Young Livingin eteerisiin öljyjä sekä sielunpolku maalauksia. 15min/10€ ja 30min/20€. Ajanvaraus etukäteen johanna@lalunes.com www.lalunes.com

356 Armonkirjat / Henry Virtanen Kansallisteos, uskonnollista kirjallisuutta

359 Yovana Castaneda

Pachamama-videoteoksen piste. Intialaista päähierontaa, teenmyyntiä.

Esitys ohjelmatilassa 3K su klo 11.00–11.50

360 Avril Intuitive Clairvoyant Channel & Healer

Parantaja, näkijä, kanava. Avril is an International Intuitive Clairvoyant Channel & Healer.

361 Erkki Tuomala (myös luokka 3M osa 2)

Kanavoituja kirjoituksia ja kirjoja. Erkki Tuomala on opettaja, tietäjä, auttava tekijä ja parantaja sekä uusien asioiden esiin nostaja.

tuomala.erkki@gmail.com, 0405240185

3. keRRos, TaidekaHvila – BasaaRi

364 Kristallipuolue

Kristallipuolue on suomalainen poliittinen puolue, jonka kantavina kolmena arvona ovat ilo, totuus ja rakkaus. 0417187195, info@kristallipuolue.fi www.kristallipuolue.fi

368 Marja-Leena Fagerström

Numerologista tulkintaa syntymäajasta. Astrologia tulkinnoissa mukana! Myös korttitulkintaa ja healinghoitoa! 040 572 3850, nice2flow@gmail.com

369 Bosnian pyramidit

Bosnian pyramidit ja maagiset mysteerit sekä muu info. Kirjailija ja rakennusmestari Matti J. Salon edustaja. www.bosnianpyramidit.com

370 Astrologi Johanna Karpov

Varaa henkilökohtainen astrologinen tulkinta. Astrologinen kartta kertoo planeettojen sijainnit syntymäajan ja -paikan mukaan. www.veneika.fi

376-377 Veli Martin Keitel

Esitys pikkusalissa 2C la 13:40-14:30 ja workshop työpajatilassa 36 su 11:20-12:50

378 Klaus Rahikainen

Samavika-Rahikainen on henkinen itsensä paljastaja, jonka kirjat ja olemus kertovat ilosta, joka on elämän tarkoitus kaikkien hetkellisten pelkojemme takana. Esitys seminaaritilassa 1M su 11:00-11:50

379 Jukka Muhonen

Kristallikalloja ja taidetta myynnissä Esitys seminaaritilassa 1M su 12:00-12:50 ja ohjelmatilassa 3K su 16:00-16:50

380 Elviira Krebber

Esitys juhlasalissa la 14:00-14:50

381-383 Suomen Spiritualistinen Seura ry

Toiminnan tarkoituksena on tukea henkistä kehitystä jokapäiväisessä elämässä auttamalla ihmisiä tiedostamaan henkisyytensä ja sen kehittämismahdollisuudet. Karjalankatu 2 A 2. krs., 00520 Helsinki 044 770 0695 (päivystys ke klo 16-18) www.henkinenkehitys.fi

384 Pirjo Juvonen

Tarot -korttitulkintaa. Espoon Saunalahti. pirjotjuvonen@gmail.com, puh. 050 5978143 www.facebook.com/Korttitulkinta

387-388 Tmi SolRos

Käsintehtyjä saippuoita, shampoopaloja, yrttisalvoja ja -teetä, kukkatippoja sekä luonnonkosmetiikkaa. Vanhanajan kuppausta, hierontaa, muita saunahoitoja. Yksilölliset hyvinvointipaketit. www.solros.fi

390-391 Tuula Huhtala

Olen Tuula Huhtala, omat prosessit elämässäni läpikäynyt tarot-tulkitsija. tuula.huhtala@windowslive.com tarottuula.wordpress.com

415-416 Tero Suhonen

Esitys seminaaritilassa 1M la 12:00-12:50

424 Suomen Parapsykologinen Tutkimusseura ry. Osastolla saatavana syksyn 2022 kokousohjelma, Zenerkorttipakkoja telepatian ja selvänäön harjoitteluun ja tutkimukseen sekä kirjallisuutta. Suomen parapsykologinen tutkimusseura ry, c/o StudioRajatieto, Luutnantinpolku 7 LT3, 00410 Helsinki info@paratutkimusseura.org www.paratutkimusseura.org

425 Lootuskukan huone, Avartuva Ihmiskuva ry:n hoitotila

Tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin hoitoihin sekä vuokraa tilaa hoitajille, konsultointeihin tai muuhun henkiseen työhön. Viihtyisä tila on Helsingin keskustassa. Uudenmaankatu 33, Helsinki www.avartuvaihmiskuva.fi/lootuskukan

426-427 Avartuva Ihmiskuva ry

Edistää avartuvaa ja syventyvää ajattelua, totuudenetsintää, henkistä kehitystä, terveitä elintapoja ja täydentäviä hoitomuotoja. Kokouksia, tiedotus- ja esitelmätilaisuuksia ja kursseja.

Uudenmaankatu 33, Helsinki. www.avartuvaihmiskuva.fi

Näyttelytila 4 Airi Maria Fagerman Voimaannuttavia maalauksia www.airifagermanart.com

viRTuaalinen näYTTelY

Slim Mill

Räppäri, poliitikko, nuorisoidoli, sekä shamaaniksikin kutsuttu mies, jonka intohimonkohteet ovat salaliitot ja henkisyys. Miladdehghan@live.fi www.instagram.com/outgangg

Ull-Britt Nordin

Selvänäkijä - Meedio - Astrologi. 0700 39 1737 (2,38/min + ppm)

Ajanvaraus puh. 0414583068

HTTps://www.RajaTieTo.Fi/Hengenja-Tiedon-MessuT/Messupaikka/

10 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022
kartat ja muuta opastusinfoa löydät osoitteesta
messuinfot palvelevat 2. kerroksen juhlasalin edustalla sekä 1. kerroksen luokassa 12

luokka 1g, 1. kRs

lauanTai 15.10. 10:30–11:15

Heidi Kassara: Meditaatio ja itsensä tunteminen - Mitä on meditaatio ja miten sen avulla voi kehittää itseään?

11:30-12:05

Lentonen Henri, Tulevaisuusopisto ry: Maatalousreformi mikrolevällä 12:15–12:50

Terttu Seppänen: Ajatusten avulla sisäiseen eheyteen 14:30–15:05

Teija Hallenberg: Salattu syyllisyys kirjan esittely, alustus ja keskustelu 15:15–15:50

Mira Korhonen: Koiran parantava vaikutus 16:00–16:35

Leena Fredriksson: Uuden ajan koulu

sunnunTai 16.10. 12:00–12:35

Swami VishwaSharadananda: Satsang l. opetuspuhe 12:45–13:20

Terttu Seppänen: Ajatusten avulla sisäiseen eheyteen 13:30–14:05

Pirjo Maritta Lahti: Miten kirjanpitäjästä tuli kanavoidun kirjan kirjoittaja 14:15–14:50

Teija Hallenberg: Salattu syyllisyys kirjan esittely, alustus ja keskustelu jatkuu

luokka 1p, 1. kRs

lauanTai 15.10. 10:30–11:15

Brahma Kumaris: Meditatiivinen workshop 11:30–13:15

Swami VishwaSharadananda: Yoga & Meditation esittely 14:30–15:15

Jediyhdistys: Valonkansojen viralliset vierailuehdot, valonkansojen lääketeknologia ihmeiden takana 15:30–16:15

Henri Järvinen: Täydellisyyden tie – kutsu elämänmuutokseen ja syvälliseen elämään sunnunTai 16.10. 11:15–12:00

Brahma Kumaris: Meditaatio-workshop 13:15–14:00

Jan-Mikael Maros: Löydä sisäinen loisteesi – jalokivi sinussa! 14:15–15:00

Emeric Kourilehto: Auringon okkulttisesta voimasta

luokka 3g, 3. kRs

lauanTai 15.10. 16:10-18:10

Kati Heikkinen: Ryhmäkvanttihypnoosimatka (25€)

sunnunTai 16.10. 15:10-17:10

Olli Ylinen: Beginning of New Era -dokumenttielokuva (5€)

Juontajina

juHlasalissa

MaRianne kiukkonen ja iida-soFia valonsäde messujen pääohjelma seuraavalla sivulla

näYTTeilleaseTTajien oHjelMaT 11

10 10.30 – 10.50

Tiina Sara-aho: Meditatiivinen pyhä tanssi

11 10.50 – 11.00

Messujen avaus Ari-Pekka Hyrkäs, Rajatiedon Yhteistyö ry:n puheenjohtaja

11.00 – 11.50

Mikael Kivivuori: Sielun Hyvinvointi – valmennus, huumoria ja musiikkiesitys

12 12.00 – 12.50

Johanna Blomqvist: Tietoisuus ja materia vuorovaikutuksessa

13 13.00 – 13.50

Erkki Lehtiranta: Keho – karman kielikello

11.00 – 11.50

Pauli Liikala: Henkinen polkuni

11.00 – 11.50

Jussi Pajuniemi: Hajonnut elämä –kokemusasiantuntijan ja ammattikasvattajan puheenvuoro traumahäpeän syistä ja seurauksista

11.00 – 11.30

Jarko Taivasmaa: Chi kung -harjoituksilla läsnäoloa, rentoutta ja energiaa

11.00 – 11.50

Jozsef Strausz: Plejadilaisten viestejä – ufotutkijan näkökulmasta

14 14.00 – 14.50

Elviira Krebber: Kehon ja mielen ihanteellinen ravinto

15 15.00 – 15.50

Samuli Perälä: Kotiinpaluu - Sinun, minun ja koko ihmiskunnan tärkein matka

16 16.00 – 16.50

Sanni Nevalainen: Meditaatio: Arkkienkeleiden rakkaushoito ja Kultaisen liekin vihkimys

17 17.00 – 17.50

Anita De Coteau: Valokielikonsertti

12.00 – 12.50

Tero Suhonen: Neljän elementin harmonia - sisällämme ja ympärillämme

13.00 – 13.50

Antti Korpelainen: Tarot-kortit työkaluna mielen, kehon ja hengen energioiden liikkeiden ymmärtämiseen

14.00 – 14.50

Antti Häyhä: Sielulliset syvätraumat aurassamme

15.00 – 15.50

Antti Virolainen: Yhteys omaan kehoon - Lempeä tantratyöpaja

16.00 – 16.50

Seppo Tanhua: Astrologia avaimena transformaatioon henkilökohtaisessa elämässä

17.00 – 17.50

Hanna Ojanen: Kehossani Luonto

12 OHJELMA LAUANTAINA 15.10.

12.00 – 12.50

Ville Puromäki: Media ohjaa mieltä

13.00 – 13.50

Hanna Kortejärvi: Henkisyys osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

14.00 – 14.50

Susanna Aarnikallio: Tunteiden mestariksikohti sisäistä tasapainoa

15.00 – 15.50

Anup Henrikki Takarautio: Rakasta kehoasi koko sielusi voimin

11.40 – 12.30

Hanna-Maria Hakala ja Kalevi Riikonen: Elämän energiat yksilössä, ympäristössä ja kodissa

12.40 – 13.30

Hannu Hyttinen: Sieluolemuksen täydellinen kokeminen fyysisessä kehossa

13.40 – 14.30

Veli Martin Keitel: Tämä on se päivä

14.40 – 15.30

Hannu Piekkola: Nuuksion kivirakennelmien ja Suomen jätinkirkkojen riimuja ja pyörteitävoimapaikkojen rauha ja energia

15.40 – 16.30

12.00 – 12.50

Tero Lahdes: Yhdistyminen korkeampaan itseen –miten se tapahtuu?

13.00 – 13.50

Teemu Kassila: Vesimiehenajan lupaukset ja mahdollisuudet

14.00 – 15.50

Mikael Kivivuori: Elämä Kuntoon! –sparrauspaja (20€)

16.00 – 16.50

Jasmin Ahonen: Askeleet henkisen heräämisen hetkellä -kanavointi

17.00 – 17.30

Tero Lahdes: Yhdistyminen korkeampaan itseen –meditaatio

Pete Moilanen: Sydämen tie - miten avaat stressaantuneen kehon ja mielen ja löydät yhteyden sydämeen ja kotiin

16.45 – 18.00

Tiina Sara-aho: Meditatiivisen pyhän tanssin workshop (5€)

16.00 – 17.40

Erkki Lehtiranta: Tiekartta hyvään huomiseen (20€)

HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022 klo juHlasali seminaaRitila 1m oHJelmatila 3k pikkusali 2C luokka 36

klo

taivassali 4t

11 11.00 – 12.30

Harriet Piekkola: Meediotilaisuus –Meedio henkimaailman sanansaattajana

HiljenTYMisHuone 3H

11.00 – 11.50

Seppo Laaksonen: Rakkauden voima

12 12.50 – 14.20

13

14

Pirkko Suomela & Harri Saarinen: Yhteismeediotilaisuus piirtäen tulijat

14.40 – 16.40

Maria Zavou: Totuus esi-isien ja vanhempien sopimuksista

12.00 – 12.50

Timo Päivänsalo: Hiljaisuuden laulut ja mantrat

13.00 – 13.20

Brahma Kumaris: meditaatio: Elä ajatuksen voimalla

13.30 – 13.50

Brahma Kumaris: meditaatio: Sielutietoisuus kehon temppelissä

14.00 –14.50

Tea Lehikoinen: Voimaannu Sai Shakti Healing energialla

15.00 – 15.50

15

16

17 17.00 – 18.00

Terhi Jansson: Meediotilaisuus

Kaija Wittenberg: meditaatio: Matka Jumalalliseen Rakkauteen

16.00 – 16.50

Hannu Piekkola: Voimapaikkameditaatio

17.00 – 17.50

Seppo Laaksonen: Henget keskuudessamme

sekä

oHjelMien ajaksi.

alkaneita tilaisuuksia ei saa keskeyttää, joTen

Tiina-Sara-aho Erkki Lehtiranta Sanni Nevalainen Pirkko Suomela Antti Virolainen Jussi Pajuniemi Mikael Kivivuori Elviira Krebber Tea Lehikoinen Antti Korpelainen Harriet Piekkola Terhi Jansson Johanna Blomqvist Samuli Perälä Pauli Liikala Hannu Hyttinen Hanna Ojanen Hanna Kortejärvi Hanna-Maria Hakala & Kalevi Riikonen Susanna Aarnikallio Tero Lahdes OVET SULJETAAN TILAISUUKSIEN AJAKSI. OHJELMIA EI SAA KESKEYTTÄÄ!
13 OHJELMA LAUANTAINA 15.10.
Rakastavia ja lohduttavia viestejä rajan takaa
huomioithan YsTävällisesTi, eTTä taiVassalin
hiljentymisluokan oveT suljeTaan
eTHän kopuTa oveen, jos se on lukossa. suosiTTeleMMe oleMaan ajoissa paikalla ennen Tilaisuuksien alkua.

OHJELMA sUNNUNTAINA 16.10.

klo juHlasali seminaaRitila 1m oHJelmatila 3k pikkusali 2C luokka 36

10 10.30 – 10.50

Rajatiedon Yhteistyö ry:n stipendien jako

10.50 – 11.00

Michael Schirmer: Kehon Temppelin ja Sielu-HenkiMinän tasapainoitusharmonisointi

11 11.00 – 11.50

Pirkko Suomela: Chakrojen merkitys kehon ja mielen hyvinvointiin

12 12.00 – 12.10

Tuomo Luukkonen TML rap-esitys (musiikkiesitys)

12.10 – 12.50

Slim Mill (Milad Dehghan): Kolmannen silmän salaisuudet ja avaaminen

13 13.00 – 13.50

Mestari Harun: Suufin tie, rakkauden ja totuuden tie

14 14.00 – 14.50

Taavi Kassila: Mestaria etsimässä

15 15.00 – 15.50

Seppo Tanhua: Astrologinen vihkimystie ei ole kärsimystarina

16 16.00 – 16.50

11.00 – 11.50

Klaus Rahikainen: Pelon pilvien purkaminen mielen taivaalta

12.00 – 12.50

Jukka Muhonen: Kristallikallojen mysteeri

11.00 – 11.50

Yovana Castaneda: PACHAMAMA, Yhteys Äitimaahan (videoteos) Ovet suljetaan tilaisuuden ajaksi. Ole ajoissa paikalla!

12.00 – 12.50

Merja Valve: Voimaannuttava ääni –osallistava luento äänen voimasta

11.00 – 11.30

Minna Lehtola: Rauhallinen, yksinkertainen kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu keholle sekä mielelle

12.00 – 12.50

Anne Puolakanaho: Soulfulness – Tie sielutietoiseen elämään

11.10 – 12.50

Veli Martin Keitel: Harhoista vapaaksi (15€)

13.00 – 13.50

Sanni Nevalainen: Parantava, uudistava ja kirkastava meditaatio arkkienkeleiden kanssa

14.00 – 14.50

Marko Manninen: Symmetria, harmonia ja jalot suhteet

15.00 – 15.50

Michael Schirmer: Oma keho – pyhän äänen instrumentti

13.00 – 13.50

Julia Kuu: Rakkauden ja Rikkauden Alkemia

14.00 – 14.50

Tarja Arffman: Tietoisuus – minun alkuni vai loppuni?

15.00 – 15.50

Antti Häyhä: Energia-implanttien poisto: Celestial Aura Healing meditaatio

13.00 – 13.50

Tea Holm: Magian lumo

14.00 – 14.50

Mira Lahti: Vapautuminen luonnolliseksi itseksi

15.00 – 15.50

Jarko Taivasmaa: Tietoisuus-eksploraatio ja itsemyötätuntoharjoitus

13.00 – 13.50

Tapani Koivula: Ufot ja ihmiskunnan henkinen kehitys

14.00 – 14.50

Reijo Halttunen: Avoimuus on rakkauden teko

15.00 – 16.50

Maria Zavou: Kanavoitu henkikirurgia, jossa puhdistetaan myrkyllisiä tunteita aiemmista inkarnaatioista (20€)

16.00 – 16.50

16.00 – 16.50

16.00 – 16.50

Lotta Maija: Konsertti (musiikkiesitys)

Thomas V. Wirén: Viikinkiajan taipumaton Suomi

Jukka Muhonen: Kristallikallomeditaatio valokielen kanavoinnilla

14 Matti Porkka: Parantajan polku

HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

klo taivassali 4t

11 11.00 – 11.50

Iida-Sofia Valonsade: Pyhä kolminaisuus tässä ajassa -kanavointi

12 12.10 – 13.30

Anita de Coteau: Ylösnousemusenergiat tässä ajassa

HiljenTYMisHuone 3H

11.00 – 11.20

Seppo Laaksonen: Rakkaus-meditaatio

11.30 – 12.20

Timo Päivänsalo: Hiljaisuuden laulut ja mantrat

12.30 – 12.50

Brahma Kumaris meditaatiokoulu Alitajunnan voiman salaisuus

13 13.50 – 15.10

Tarja Senne: Transsimeediotilaisuus –Henkimaailman viestejä tähän aikaan

14

13.00 – 13.20

Brahma Kumaris meditaatiokoulu Sekunnissa toiseen ulottuvuuteen

13.30 – 14.20

Susanna Hänninen: Ekovakaus meditaatiohetki

14.30 – 16.30

15 15.30 – 17.00

Irene Nadén: Yleisömeediotilaisuus Meedio Irene Nadén välittää viestejä henkimaailmasta

Marketta Rantti: Tiibetin 7 Mestarin meditaatio

16 16.40 – 17.00

Seppo Laaksonen: Rakkaus-meditaatio

Mestari Harun Lotta Maija Karppi Marketta Rantti Timo Päivänsalo Veli Martin Keitel Seppo Laaksonen Marko Manninen Taavi Kassila Susanna Hänninen Anita De Coteau Mira Lahti Seppo Tanhua Tarja Senne Julia Kuu Slim Mill Klaus Rahikainen Matti Porkka Antti Häyhä Merja Valve Maria Zavou Irene Naden OVET SULJETAAN TILAISUUKSIEN AJAKSI. OHJELMIA EI SAA KESKEYTTÄÄ!
15 OHJELMA sUNNUNTAINA 16.10.
huomioithan YsTävällisesTi, eTTä taiVassalin sekä hiljentymisluokan oveT suljeTaan oHjelMien ajaksi. alkaneita tilaisuuksia ei saa keskeyttää, joTen eTHän kopuTa oveen, jos se on lukossa. suosiTTeleMMe oleMaan ajoissa paikalla ennen Tilaisuuksien alkua.

juHlasali la 10:30-10:50

Tiina saRa-aHo: Meditatiivinen pyhä tanssi

Meditatiivinen pyhä tanssi on hiljentymi sen muoto, joka hoitaa ihmisen ruumista ja sielua. Meditatiivisen tanssin hetkissä vallitsee vahva läsnäolon tunnelma, jossa osallistujien välille voi syntyä voimakas ja samalla turvallinen kontakti. Osallistuja voi tuntea itsensä vapaaksi kokiessaan tanssin omalla yksilöllisellä tavallaan. Ryhmään voi syntyä vahva luottamuksen tunnelma, jolloin on mahdollisuus rauhoittua kuun telemaan omaa sisäisyyttään toisten läsnä ollessa.

Teologi Tiina Sara-aho on Meditatiivisen pyhän tanssin ohjaaja, tanssipedagogi ja erityisopettaja. www.meditatiivinenpyhatanssi.com

juHlasali la 12:00-12:50

joHanna BloMqvisT: Tietoisuus ja materia vuorovaikutuksessa

Modernin fysiikan pohjalta ymmärretään, että havaitsijaa ja todellisuutta ei ole mahdollista erottaa toisistaan. Voimmeko vaikuttaa fyysiseen todellisuuteen? PEAR (Princeton Engineering Research Anomaly) oli eräs pisimpään kestäneitä ihminen-kone vuorovaikutusta ja etätarkastelua (Remote viewing) tutkineita projekteja, joka tuloksil laan mullisti tietoisuuden ymmärtämisen.

FT Johanna Blomqvist on fyysikko, luennoitsija, ener giahoidon opettaja ja kansainvälisestikin julkaissut kirjailija. www.johannablomqvist.com

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, kouluttaja, ammat tiastrologi, musiikkitieteilijä ja journalisti, joka on tutki nut elämän henkistä ulottuvuutta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksista on syntynyt 12 kirjaa henkisyyden eri osa-alueilta sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille. www.smilingstars.fi

juHlasali la 11:00-11:50

Mikael kivivuoRi: sielun Hyvinvointi – valmennus, huumoria ja musiikkiesitys

Tunne vahvasti sielusi kautta millaista haluat elämäsi olevan. Mikaelin valmennuksessa heittäydytään, kosketetaan sydäntä ja ava taan mieltä. Pääset samalla nauramaan ja kokemaan huumorihahmojen ja musiikin voiman.

Raumalainen lääkäri, joka Universumin johdattamana heittäytyi julkisuuteen, musiikkiin, huumoriin ja hyvin vointiin. www.mikaelkivivuori.fi

juHlasali la 13:00-13:50

eRkki leHTiRanTa: keho – karman kielikello

Ihmiskeho on valtava symbolikirjasto ja samalla merkittävä karman kohtaamis piste. Se noudattaa omaa kielioppiaan ja viisauttaan, jota voi oppia lukemaan. Kehon syvempien koodien ymmärtämi seksi meidän täytyy tutkia joitain keskeisiä henkisiä lainalaisuuksia, kuten heijastuksen eli vastaavuuksien, karman ja symbolien universaaleja lakeja. Luennollani tarkas telen näiden periaatteiden ilmentymistä ihmiskehossa.

juHlasali la 14:00-14:50

elviiRa kReBBeR: kehon ja mielen ihanteellinen ravinto

Mitä ja miten syödä, jotta keho ja mieli voivat hyvin? Onko vegaaniruokavalio korkeavärähteisin? Voiko henkinen ihminen syödä lihaa? Tule kuuntelemaan, millainen ruokavalio sekä tieteen että kokemuksen näkökulmasta ravitsee parhaiten sielun temppeliä eli kehoa ja samalla myös mieltä. Elviira on ravintoammattilainen (FM, diplomiravinto neuvoja, Keto Coach), jonka missiona on saada ihmiset ottamaan vastuuta hyvinvoinnistaan. www.ketokamu.fi

juHlasali la 15:00-15:50

saMuli peRälä: kotiinpaluusinun, minun ja koko ihmiskunnan tärkein matka

Ihmiskunta on suuren ja radikaalin muutok sen keskellä. Olemme siirtymässä uuteen aikaan, jota voidaan kutsua nimellä Pyhän Hengen aikakausi. Mitä tämä muutos ja uusi aika tarkoittaa? Tervetuloa luennolle kuulemaan lisää.

16 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022
myös medita tiivisen pyhän tanssin workshop pikkusalissa 2C lauantaina klo 16:45-18:00 (5€) myös workshop Tiekartta hyvään huomiseen luokas sa 36 la 16:0017:40 (20€) Kuva: Mekko Lehtonen mikael pitää myös elämä kuntoon! – sparrauspajan luokassa 36 lau antaina klo 14:0015:50 (20€)

Samuli Perälä, henkisen kasvun ohjaaja, luennoitsija, meditaatio-ohjaaja & hoitaja. Samuli on kulkenut pit kän matkan henkisyyden ja sydäntietoisuuden polulla. Hän on ohjannut lukuisia ihmisiä löytämään syvempää yhteyttä omaan kehoon, sydämen viisauteen ja sisäi seen rauhaan. www.kotiinpaluu.com

Juhlasalin ovien välissä on Sanni Nevalaisen Valon Taidetta. Tule tunnustelemaan ja nauttimaan korkea värähtelyisistä, valon koodeja sisältävistä teoksista!

myös enkelimedi taatio sunnuntai na tilassa 1m klo 13.00-13:50.

juHlasali la 16:00-16:50

sanni nevalainen: arkkienkeleiden rakkaushoito ja kultaisen liekin vihkimys

Sydämellisesti tervetuloa enkelimeditaa tioon, joka hoitaa ja avaa sydäntä. Yhteys arkkienkeleihin ja omiin korkeampiin tasoihisi avautuu ja voimistuu. Päivitymme korkeampaan värähtelyyn. Mukana on mo nia upeita Valon auttajia, mm. arkkienkelit Samuel, Christiel, äiti Maria ja Kristus-ener gia. Saat myös Kultaisen liekin vihkimyksen.

Sanni Nevalainen on suosittu Enkeliopettaja, henkinen valmentaja, kirjailija ja Valon Taiteilija. Enkelikoulua Sanni on pitänyt 15 vuotta. www.valonvoimaa.fi

Anita De Coteau on pitkän linjan näkijä, parantaja ja laulaja. Hän on kiertänyt ym päri maailman enkelikonserteillaan. Tällä hetkellä hänen “Atlantis” kappaleensa on Espanjan henkisen musiikin listan ykköse nä. Konsertin aikana yleisö saa parantavaa energiaa musiikin välityksellä. www.anitadecoteau.world www.numberonemusic.com/ anitadecoteau

juHlasali su

juHlasali su 11:00-11:50

piRkko suoMela: Chakrojen merkitys kehon ja mielen hyvinvointiin

anita esiintyy myös Taivassalis sa 4T sunnuntaina klo 12:10-13:30 (luento: ylösnou semusenergiat tässä ajassa)

juHlasali la 17:00-17:50

aniTa de CoTeau: valonkielikonsertti. kanavoituja enkelilauluja, rauhoittavia viestejä henkimaail masta

michael pitää myös ”oma keho – pyhän äänen instrumentti” luennon semi naaritilassa 1m sunnuntaina klo 15:00-15:50

juHlasali su 10:50-11:00

MiCHael sCHiRMeR: kehon Temppelin ja sielu-HenkiMinän tasapainoitus-harmonisointi

Aamun avauksessa on tarkoituksena äänen avulla tuoda näkymätön minä ja kehomi nä lähemmäs toisiaan, tasapainotuksen ja harmonisoinnin kautta. Tämä tapahtuu kris tallimaljan sekä ihmisäänen kautta ja toimii kuten energiahoito. Ääni ja kanavoitu ener gia jäävät soimaan keho-mieli-temppeliin.

Michael Schirmer on Parantavan Äänen pioneeri Suo messa, fokuksena ihmisen oma ääni ja siihen liittyvä voima.

www.facebook.com/michael.schirmer.9634

Chakrat ovat meidän voimalaitoksiamme, joiden kautta saamme elämänenergiaa kehon ja mielen tasapainon saavuttami seksi. Voimme itse hoitaa itseämme niiden kautta. Käyn läpi eri tapoja tehdä meidän kehostamme sielumme pyhän kodin, jossa vallitsee tasapaino, rauha ja ilo. Kerron myös, miten voimme tuoda elämääm me juuri niitä asioita, joita siihen eniten toivomme. Kaikki tapahtuu yhteistyössä henkimaailman auttajiemme kanssa.

Astral TV:stä tuttu näkijä, parantaja, piirtävä meedio, unien tulkitsija, chakrahoitaja. www.pirkkosuomela.fi

juHlasali

TuoMo

Haluan antaa omasta musiikista kaikille hy vän olon ja siihen oma musiikki perustuu. Tulen luomaan hyvää tunnelmaa ja toivon monien pääsevän paikalle. Peace and love! 22-vuotias räp-artisti Vantaalta, jonka kertomus tähän hommaan lähtemisestä alkoi jo nuorena. Saanut kokemuksien kautta purettua ja parannettua taitojaan. Kyseessä ei ole raha tai nimi, vaan se mitä pystyy muille jakamaan ja miten se vaikuttaa. https://tinyurl.com/4mverrah

musiikkia messuilla
17
su 12:00-12:10
TMl: TMl rap-esitys (musiikkiesitys)

juHlasali su 12:10-12:50

sliM Mill: kolmannen silmän salaisuudet ja avaaminen

Luennolla perehdytään kolmannen silmän mystiikkaan, symbolismiin, sekä historiaan. Ainutlaatuisen luennosta tekee luennoit sijan omakohtainen tieto ja kokemus kolmannen silmän avaamisesta, sekä sen toiminnasta yksityiskohtaisesti. Tietoja mitä ei löydy internetistä, paljastuu tässä!

Slim Mill eli Milad Dehgan on räppäri, poliitikko, nuorisoidoli, sekä shamaaniksikin kutsuttu mies, jonka intohimon kohteita ovat salaliitot ja henkisyys. www.instagram.com/outgangg

juHlasali su 14:00-14:50

Taavi kassila: MesTaRia eTsiMässä

kiehtovan sarjakuvatrilogian ensimmäinen osa kertoo henkisen opettajan etsimisestä

Miksi Buddha istuu niin pitkään puun alla? Mitä Jeesukselle tapahtuu, kun Johannes Kastaja kastaa hänet? Mikä saa Sokrateen sanomaan, että hän tietää vain sen, että ei tiedä mitään. Nämä kolme mestaria saavat Taavi Kassilan jo nuorena koulupoikana haaveilemaan mestarista, joka voisi paljas taa hänelle elämän suurimmat salaisuudet.

Taavi Kassila aloitti joogan 12-vuotiaana ja meditaati on 18-vuotiaana. Tapasi 16 henkistä opettajaa ja haas tatteli monia heistä televisioon. Ohjasi 50 tv-ohjelmaa ja kirjoitti 23 kirjaa. www.taavikassila.com

seppo esiintyy myös lauantaina tilassa 1m klo 16:00-16:50

juHlasali su 16:00-16:50

loTTa Maija: konsertti

Lotta Maijan keikalla pääset lepäämään musiikin lempeässä läsnäolossa. Hän on laulaja-lauluntekijä, joka tekee lauluja luontoyhteydestä käsin. Hän yhdistelee lauluissaan kalevalaista runonlaulupoljen taa, toistolauluperinnettä, suomen kansan vanhoja runo-ja ja omia tekstejään. Hänen musiikkiaan on kuvailtu herkäksi ja avaa vaksi, sekä oman musiikki-inspiraation herättäväksi. www.lottamaijamusic.com

seMinaaRiTila 1 M la

juHlasali su 13:00-13:50

MesTaRi HaRun: suufin tie, rakkauden ja totuuden tie

Vuosittaisissa rakkauden maailmanmestaruuskisoissa, suufilaiset ovat jo vuosia vastaanottaneet ensimmäiset sijoitukset. Mitä suufi, tai suufilaisuus ja sen ydin sitten ovat?

Mestari Harun on moderni mystikko sekä suufilaisen Naqshbandi-Haqqani linjan nimeämä Sheikki, eli suufi mestari. www.aarolof.fi

Seppo Tanhua on toiminut ammatti astrologina 30 vuotta. Hän ylläpi tää www.astro. fi sivustoa yhdessä muun astrotiimin kanssa.

juHlasali su 15:00-15:50

seppo TanHua: astrologinen vihkimystie ei ole kärsimystarina

Astrologia tarjoaa positiivisen näkökulman kaikkeen, mitä maailmassa tapahtuu. Kaiken tarkoitus on piirretty tähtikarttaan. Sieltä löytyy myös heräämisen aikataulu. Käsit telen luennolla astrologista kollektiivista tilannetta tällä hetkellä ja tulevaisuudessa. Luennon todellinen sisältö avautuu myös esittäjälle vasta luennon aikana.

seMinaaRiTila 1M la 11:00-11:50

pauli liikala: Henkinen polkuni Kerron esityksessäni henkisen kehitykseni eri vaiheita ja miten olen dokumentoinut niitä kirjoissani ja miten nämä kokemukset, ja niistä saadut näkemykset ovat johtaneet ohjelmasarjaani Paulin pakeilla ja henkisten Facebook-ryhmien perustamiseen ja ylläpitoon.

Pauli Liikala on tunnettu henkilö rajatiedon piireissä Paulin pakeilla ohjelman, Facebook-ryhmien ja kirjojen sa johdosta. www.facebook.com/pauli.liikala

Kuva: Mia Johansson musiikkia messuilla
18 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

antti ohjaa myös meditaation ”energiaimplanttien poisto: Celestial aura Healing” ohjelmatilassa 3k sunnuntaina klo 15:00-15:50

seMinaaRiTila 1M la 12:00-12:50

TeRo suHonen: neljän elementin harmonia – sisällämme ja ympärillämme

Kuulin selkeän äänen sisälläni sanovan Saana-tunturin juurella: ”Elementit ilmenty vät kaikkialla sisällämme ja ympärillämme. Kyse on aina niiden keskinäiseen harmo niaan pyrkimisestä. Ala tutkia elementtien alkemiaa!”

Tero on tietäjän polkua kulkeva runoilija, valmentaja ja alkemisti. www.terosuhonen.com

seMinaaRiTila 1M la 14:00-14:50

anTTi HäYHä: sielulliset syvätraumat aurassamme

Miljoonia vuosia vanhat syvätraumat vai kuttavat auramme eri kerroksissa edelleen.

Celestial Aura Healing on yksi metodi, jonka avulla näitä vanhoja traumoja ja vammoja voidaan eheyttää sekä vapauttaa karmallis ta painolastia.

Antti Häyhä on parantaja, näkijä ja sielunkuvataitei lija. Hänen kauttaan on kanavoitunut Celestial Aura Healing -metodi, jossa yhdistetään sydänkeskus Alku lähteeseen ja sielulliseen energialinjaan sekä Äiti Maan sydänkeskukseen. www.alkulahde.com

seMinaaRiTila 1M la 13:00-13:50

anTTi koRpelainen: Tarotkortit työkaluna mielen, kehon ja hengen energioiden liikkeiden ymmärtämiseen

Law of One -transsikanavoinneissa tietoi suuskollektiivi RA opettaa tarot-korttien hyödyntämistä konseptuaalisena järjestel mänä kokemamme itsetietoisuuden illuu sion energioiden liikkeiden ymmärtämi seen. Tarot-symboliikka tarjoaakin kirkkaan ja kokonaisvaltaisen kartan tietoisuuden evoluutiosta.

Antti Korpelainen on mysteerien mysteerin iäinen totuudenetsijä. Totuuden konseptuaalinen kartoittaja ja mystinen kokija. Samalla kuitenkin ihan tavallinen Antti. www.neljastiheys.fi

seppo esiintyy sunnuntaina myös juhlasalissa klo 15:00-15:50

Seppo Tanhua on toi minut ammattiastro logina 30 vuotta. Hän ylläpitää www.astro. fi sivustoa yhdessä muun astrotiimin kanssa.www.astro.fi

seMinaaRiTila 1M la 16:00-16:50

seppo TanHua: astrologia avaimena transformaatioon henkilökohtaisessa elämässä

Viime aikoina tekemissäni henkilökohtai sissa tulkinnoissa olen havainnut valtaisan muutoksen valmiudessa seurata oman elämän muutospolkua planeettarytmien tahdissa. Käsittelen luennolla kartan akse leita ja annan lyhyen tuntuman jokaiselle kahdelletoista nousevalle merkille. Oma nousumerkki on hyvä selvittää ennen luen nolle tuloa. Jokainen luennolle tulija saa 3kk astrokalenteria veloituksetta samoin kuin jokainen standillemme piipahtava vieras.

seMinaaRiTila 1M la 15:00-15:50

anTTi viRolainen: Yhteys omaan kehoon - lempeä tantra-työpaja

Tutkitaan lempeän tantrisin työkaluin oman elimistömme tilaa, hermoston viritty neisyyttä ja ympäröivän lauman vaikutusta turvan tunteeseen. Millä keinoin voimme arjessamme kuulla kehoamme paremmin, tunnistaa sen signaalit ja antaa keholle tilaa ja mahdollisuus purkaa jännitystiloja? Tantrista yksilövalmennusta ja työpajoja, joissa itämai set perinteet ja tieteen uudet työkalut ovat tasapainos sa. www.facebook.com/GoodLifeMaps

seMinaaRiTila 1M la 17:00-17:50

Hanna ojanen: kehossani luonto

Esityksessäni lähden avaamaan, mitä kehol lisuus merkitsee animistisessa maailman kuvassa ja shamanistisessa työskentelyssä ja miten tästä näkökulmasta kokien kehon, mielen ja sielun eheys liittyvät yhteen. Läh tökohtanani on luonto ihmisessä. Olemme luonto - ei niin, että luonto ympäröisi meitä, olisi jotain meistä ulkopuolista, vaan luonto on meissä. Esitys sisältää myös shamanistis ta äänenkäyttöä.

Hanna Ojanen on herkkä, lempeä ja luova shamanisti sen polun kulkija. Hän kokee luonnon olevan kaikessa. www.luovapolku.fi

Kuva: Hanne Manelius
19

seMinaaRiTila 1M su

yhteistyötä niiden kanssa. Oletko sinä kuul lut kristallikallon kutsun?

Jukka Muhonen on tutkinut rajatietoon liittyviä asioita laajasti vuoden 1995 kuolemanrajakokemuksensa jälkeen. Hän tekee energiahoitoja kristallikallojen tietoisuuksien tukemana ja kanavoi hoidoissa myös Valokieltä. www.kristallikallot.fi

tyn aihetta mikro-, meso-, ja makrokosmos analogian kautta, jossa symmetriaperiaate ja harmonia ovat keskeisessä roolissa.

Ruusuristiläinen totuuden etsijä, esoteeristen traditioi den ja modernin tieteen rajapinnan itsenäinen tutkija. Näkökulmia mesokosmoksesta -podcastin isäntä. www.mesokosmos.com

seMinaaRiTila 1M su 11:00-11:50

klaus RaHikainen: pelon pilvien purkaminen mielen taivaalta

Sinua on huijattu ja annettu ymmärtää, että olet matkalla jonnekin. Ja että sinun on kehityttävä paremmaksi ja viisaammak si sekä luotava jotain erityistä ja ihmeellistä pelastuaksesi tästä ajan ja aineen ansasta. Sinä olet jo täydellinen, rakastava ja iloinen Elämä Itse, eikä sinusta mitään puutu kuin ajallisissa kuvitelmissasi. Pura aineen eli pelon harha mielestäsi ja huomaat olleesi aina perillä.

Klaus Rahikainen päätti jo nuorukaisena ratkaista ihmisen arvoituksen ja on vuodesta 1988 alkaen julkaissut 18 syntyjä syviä pohtivaa kirjaa. Hän on louhinut Elämän perimmäisen ilon esiin pelokkaan ajan kuonan alta.

www.klausrahikainen.com

www.klausra.com

lauantaina sanni ohjaa voimallisen arkkienkelimedi taation juhlasalissa klo 16:00-16:50

seMinaaRiTila 1M su 13:00-13:50

sanni nevalainen: MediTaaTio enkeleiden MaTkassa: parantava, uudistava ja kirkastava meditaatio arkkienkeleiden kanssa Sydämellisesti tervetuloa kulkemaan ja elä mään tämä matka. Anna sen avata sinulle ja sinussa uusi, kirkkaampi ja korkeampi tietoisuus. Anna valosi syttyä loistamaan vieläkin kirkkaammin. Sillä sinä olet valo, ykseys ja Uuden ajan luoja.

Sanni Nevalainen on suosittu Enkeliopettaja, henkinen valmentaja, kirjailija ja Valon Taiteilija. Enkelikoulua Sanni on pitänyt 15 vuotta. www.valonvoimaa.fi

jukka

michael juhlasa lissa sunnuntaina klo 10:50-11:00: kehon Temppelin ja sielu-Henkimi nän tasapainoi tus-harmonisointi

seMinaaRiTila 1M su 15.00-15.50

MiCHael sCHiRMeR: oma keho -pyhän äänen instrumentti

Luennon tarkoituksena on kertoa miten ääntä on käytetty ja miten sitä voi tässä ajassa käyttää oman hyvinvoinnin ja itse tuntemuksen kasvattamiseen. Äänellä voi myös tehokkaasti auttaa toisia sekä ”palvel la” elämää. Ihmisäänen vaikutusmahdolli suudet ovat hyvin moninaiset.

Michael Schirmer on Parantavan Äänen pioneeri Suo messa, fokuksena ihmisen oma ääni ja siihen liittyvä voima. www.facebook.com/michael.schirmer.9634

Mikä kristallikallo on, miksi kallon muoto. Onko kristallikallo tietoinen olento vai toimiiko se kuin henkinen tietokone. Miten työskentelen kristallikallon kanssa. Mistä muinaisia ja vanhoja kristallikalloja on löytynyt. Tässä muutoksen ajassa vanhat kristallikallot kutsuvat ihmisiä tekemään

seMinaaRiTila 1M su 14:00-14:50

MaRko Manninen: symmetria, harmonia ja jalot suhteet

Käsittelen esityksessäni ihmistä rationaali sen ja hengen tiedon ilmentäjänä, tiedon mittana sekä ulkoisen ilmiömaailman ja sisäisen ymmärryksen integroijana. Lähes

seMinaaRiTila 1M su 16.00-16.50

Olen tiedonjanoinen tutkijaluennoitsija, jonka mielenkiin non kohteina ovat historia sekä ihmiselle elintärkeät ilmiöt. Tiedon käsitteleminen ja jäsentäminen yksin on lähes mahdoton ta, joten olen valmis oppimaan yhdessä –teidän kanssanne. www.vita-aeterna.fi www.jäävuori.fi

THoMas v. wiRén: viikinkiajan taipumaton suomi

Kun viikinkiarmeijat herättivät pelkoa ympäri Eurooppaa, Suomen maa-alue pysyi lähes koskemattomana. Oliko tähän syynä köyhät suomalaisugrilaiset heimot ja niukat maan tarjoamat resurssit, vai löytyykö syy liian vah vasta vastarinnasta – tai jopa yhteistyöstä?

20 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022
seMinaaRiTila 1M su 12:00-12:50 jukka MuHonen: kristallikallojen mysteeri
ohjaa kristallikallo meditaation valo kielen kanavoinnil la ohjelmatilassa 3k sunnuntaina klo 16:00-16:50

oHjelMaTila 3k la

oHjelMaTila 3k la 11:00-11:50

jussi pajunieMi: Hajonnut elämä – valmentajan, traumojen kokemusasiantuntijan ja ammattikasvattajan puheenvuoro traumahäpeän syistä ja seurauksista Traumaattisen lapsuuden takia meidän on vaikeaa asettua vastavuoroiseen ihmissuhteeseen. Kärsimme vireystilojen haasteista ja etsimme traumahäpeään ja vihaan helpotusta jatkuvan kontrollin ja riippuvuuksien avulla. Esitys avaa sitä, miten traumat hajottavat meidät kokonaisvaltaisesti ja estävät meidän elämämme täyden potentiaalin.

Jussi Pajuniemi on kehollis-dialektinen valmentaja, ko kemusasiantuntija, kasvatustieteiden maisteri, erilaisia yhteisöjä opettanut pedagogi ja kokonaisvaltainen joogaohjaaja. www.filiusfila.fi

oHjelMaTila 3k la 14:00-14:50

susanna aaRnikallio: Tunteiden mestariksi - kohti sisäistä tasapainoa

Ihmisyyteen kuuluvat kaikki tunteet. Omien tunteiden tiedostaminen, ymmärtäminen, kohtaaminen ja irtipäästäminen ovat avaimia henkiseen kasvuun, tasapainoon sekä itsetuntemuksen lisäämiseen Susanna Aarnikallio on uupuneiden oivalluttaja ja Oivallusten Olohuone-yrityksen omistaja. Susanna on kolmen lapsen äiti, entinen sairaanhoitaja ja uupunut itsekin elämässä kaksi kertaa. www.oivallustenolohuone.fi

Kuva: Mia Järvisalo

oHjelMaTila 3k la 16:00-16:50

jasMin aHonen: askeleet Henkisen Heräämisen Hetkellä -kanavointi

Luennon aihe nousee neljän eri arkkienkelin kanavoinnista, joka tuotiin ihmisille kauttani. Jokainen enkeli toi oman osuuden, joka antaa työkaluja henkisen matkan kulkemiseen. Jaan luennolla tämän kanavoinnin, sekä kokemuksiani valon auttajien kanssa toimimisesta.

Hanna Kortejärvi on farmasian tohtori, Lightfulness coach, Positive psychology coach. Koulutta ja-kehittäjä matkalla tiedosta oivallukseen, ymmärrykseen ja käytäntöön. Maa doittunut henkisyys kompassina arjessa.

oHjelMaTila 3k la 13:00-13:50

Hanna koRTejäRvi: Henkisyys osana kokonaisvaltaista hyvinvointia

Miten yhdistävä lääketiede ja positiivinen psykologia liittyvät henkiseen hyvinvoin tiin? Kysymykset ja elävän elämän esimerkit johdattavat sinut pohtimaan henkisyyden potentiaalia arjessa. Kuinka intentiot ja har joitukset siirtyvät joogamatolta työpäivään ja vuorovaikutustilanteisiin? www.mindfulengineering.fi

oHjelMaTila 3k la 15:00-15:50

anup HenRikki TakaRauTio: Rakasta kehoasi koko sielusi voimin Anup Henrikki kertoo kokemuksesta, kuinka syövän kanssa voi olla onnellinen. Anup Henrikki Takarautio on intuitiivisen puhumisen ja esiintymisen taitaja, kirjailija sisäisen kutsun kuulleena. www.facebook.com/AnupHenrikki

oHjelMaTila 3k la 17:00-17:30

TeRo laHdes: Yhdistyminen korkeampaan itseen – MediTaaTio

Tämän ohjatun meditaation teemana on avautuminen omalle korkeammalle itselle ja paraneminen. Opettelemme ankkuroi maan sielumme ja henkemme läsnäoloa, puhdistamaan energioitamme ja välittä mään korkeasti värähtelevää valoenergiaa maan piiriin. Meditaatio liittyy olennaisesti Teron aiemmin päivällä pitämään luen toon, mutta osallistuminen ei edellytä luennon kuuntelua.

Tero tukee ja ohjaa valotyöntekijöitä korkeamman itsen ohjaukseen avautumisessa, ja auttaa ymmärtä mään maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemuspro sessia.

www.henkinenakatemia.fi

Jasmin Ahonen on valo voimainen energiahoitaja ja Sinun valo -valmentaja, joka tekee sydämensä työtä. www.luontosivoima.com
21
yHdIsTäväT HAsHTAgIMME #RajaTieTo #HengenjaTiedonMessuT #HTM22

oHjelMaTila 3k su

Esityksessä

mukana: Yovana Castaneda (ohjaaja, tuottaja). Taustaryh mä: Hanna-Maarit Kohtamäki (tanssija, tuli), Eliska Kasprzyk (tanssija, vesi, viulu), Marko Palojärvi (kuvaus, editointi), Miina Malinen (eko kampaaja, avustaja), Musiikki: QOSQI, Lotta Maija.

oHjelMaTila 3k su 11:00-11:50

Yovana CasTaneda: paCHaMaMa, Yhteys äitimaahan (videoteos)

Pachamama on Quechua Inkojen kieltä ja tarkoittaa suomennettuna MAAÄITIÄ. Teos kertoo ihmisen yhteydestä luontoon. Yhteyttä tarvitaan, jotta tietoisuus kohoaa luonnon tasolle. Esityksessä äitimaa yhteyttä luodaan 4 elementin kautta, MAA, TULI, VESI JA ILMA eri elementeille ominaisen ympäristön sekä liikkeen kautta yhdeksi kauniiksi kokonaisuudeksi.

Yovana on Perussa syntynyt ja asunut Suomessa jo vuodesta 1984 lähtien, koulutukseltaan lähihoitaja, reikihoitaja ja ekokampaaja. Töiden ohella hän vetää säännöllisiä ohjattuja ryhmiä rummun kanssa. www.instagram.com/castanyova

miten voimme aktivoida aivojamme niitä laulamalla. Ääni ja lempeä sisäsyntyinen liike auttaa yhdistymään itseen. Merjalla on mukana monolini ja soivia äänimaljoja, jotta voit kokea niiden värähtelyn kehossasi. Lopuksi saat kuulla pienen hoitavan äänihetken. Merjalla on myynnissä tiibetiläisiä kulhoja messuilla. Merja Valve sai tinnituksen häviämään ja voimaantui uupumuksen jälkeen Sound Healingin avulla. Saksofoni vaihtui hoitaviin soittimiin ja yläsävellauluun. Hän opettaa Sound Healingia mm. Kumauta Kulhoa- verk kokurssilla. Hän pitää hoitavia konsertteja ja ääni/ liikemeditaatiota Soiva Minä- heimossa ja valmentaa naisia elämään ytimestään käsin ja löytämään oman potentiaalinsa. www.joogaava-musiikinmaisteri.fi

oHjelMaTila 3k su 14:00-14:50

TaRja aRFFMan: Tietoisuus –minun alkuni vai loppuni?

Haluatko sinä olla osa tietoisuuden vallan kumousta? Haluatko vapautua ihmiskun nan painajaisunesta nyt heti? Jos vastasit kyllä, tämä luento on sinua varten. Kerron sinulle, kuinka voit ylittää hengen ja mate rian välisen syvän kuilun tiedostamalla har han, jonka väärä näkemyksemme elämästä luo.

Tarja Arffman on itseoppinut, sisäisen rauhan ja onnel lisuuden oivaltanut meditaation ja tietoisuustaitojen opettaja. www.facebook.com/www.vidovalo.fi

oHjelMaTila 3k su 13:00-13:50

julia kuu: Rakkauden ja Rikkauden alkemia

Elämän tarkoitusten löytäminen kutsuu ihmisen voiman takaisin tähän hetkeen ja avaa sydämen rakkaudelle, kiitollisuudelle ja turvalle. Opi muuntamaan arkikokemuk set kullaksi eli purkamaan menneisyyden kivut, tulevaisuuden huolet ja palaamaan siksi aidoksi ja onnelliseksi ihmiseksi, joka sinä olet.

Julia Kuu on sielunmatka- ja mielenterveysvertais valmentaja, jolle elämäntarkoitusten löytäminen on ollut tärkeimpiä itsetutkiskeluvälineitä vuodesta 1998 lähtien.

www.juliakuu.com https://www.facebook.com/healingartjuliakuu

MeRja valve:

ääni – osallistava luento

Tervetuloa kuulemaan, miten voit omalla äänelläsi rauhoittaa ylivirittynyttä hermostoa tai vaikkapa löytää sielun säveltäsi. Kuulet myös yläsävelistä ja siitä,

antti pitää

luennon

lauantaina

14:00-14:50

oHjelMaTila 3k su 15:00-15:50

anTTi HäYHä: energia-implanttien poisto: Celestial aura Healing meditaatio

Energiakehoissamme on monien aikai sempien inkarnaatioiden myötä kertyneitä haitallisia kiinnikkeitä ja blokkeja. Osa niistä on Maan ulkopuolisista inkarnaatioista, osa Maa-elämistä. Celestial Aura Healing Meditaatiossa avaamme turvallisesti sielu yhteyden Äiti Maan ja Alkulähteen välille ja poistamme näitä ylimääräisiä kiinnikkeitä. Antti Häyhä on parantaja, näkijä ja sielunkuvataiteilija. Hänen kauttaan on kanavoitunut Celestial Aura Healing -metodi. www.alkulahde.com

22 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022
oHjelMaTila 3k su 12:00-12:50
voimaannuttava
äänen voimasta
myös
seminaaritilassa 1m
klo
”sielulliset syvätraumat aurassamme” LI säTIETOJA ME ss UJEN J är JE s Tä J äs Tä www.RajaTieTo.Fi

jukka muhonen luennoi myös seminaaritilassa 1m sunnuntaina klo 12:00-12:50

kristallikallojen mysteereistä

oHjelMaTila 3k su 16:00-16:50

jukka MuHonen: kristallikallomeditaatio valokielen kanavoinnilla

Saavu tuntemaan kristallikallon energia kehossasi.

Jukka Muhonen on tutkinut rajatietoon liittyviä asioita laajasti vuoden 1995 kuolemanrajakokemuksensa jälkeen. Hän tekee energiahoitoja kristallikallojen tietoisuuksien tukemana ja kanavoi hoidoissa myös Valokieltä. www.kristallikallot.fi

pikkusali 2C la

pikkusali 2C la 11.00 – 11.30

jaRko TaivasMaa:

Chi kung -harjoituksilla läsnäoloa, rentoutta ja energiaa

Chi kungia (qigong) harjoittavat ympäri maailmaa terveyden ja hyvinvoinnin vaali jat, mutta myös sisäistä voimaa kehittävät taistelulajien harjoittajat sekä rauhan ja oivalluksen etsijät.

Jarko Taivasmaa on meditaation ja chi kungin (kiina lainen voimistelu) opettaja (Institute of Integral Qigong and Tai Chi USA), pidettyjen retriittien ja workshoppien vetäjä, inspiroiva puhuja, valmentaja, toimintatera peutti (amk) ja Hidasta elämää -bloggari. www.taivasmaa.com https://holvi.com/shop/taivasmaa/

pikkusali 2C la 12:40-13:30

Hannu HYTTinen: sieluolemuksen täydellinen kokeminen fyysisessä kehossa Keskity hetki kuvittelemaan, miltä sinusta tuntuisi kokea laajemmin koko sieluole mustasi vaikuttamassa jokaisessa hetkessä? Tuntea voimakas ja selkeä yhteys omaan It seesi eli sieluolemukseesi? Tämän luennon ja kokemuksellisen meditaation jälkeen tiedät ja tunnet.

www.hannuhyttinenhealing.fi

pikkusali 2C la 10:40-11:30

ville puRoMäki: Media ohjaa mieltä

Olen huomannut kuinka media ohjaa maa ilmaa, ihmisten mielipiteitä sekä sitä kautta politiikkaa ja kansakunnan päätöksiä. Iso kysymys on: Kuka ohjaa mediaa? Tätä olen pohtinut ja omat päätelmäni haluan tuoda teille kaikille julki.

Ville Puromäellä on 25 vuoden kokemus mediasta. Hän on toiminut 10 vuotta Ylen uutisissa ja nyt hän on PosiTV:n toimittajana.

pikkusali 2C la 11:40-12:30

Hanna-MaRia Hakala ja kalevi Riikonen: elämän energiat yksilössä, ympäristössä ja kodissa Elämme erilaatuisten energioiden kudel massa. Miten tämä kudelma rakentuu ja mitkä ovat mahdollisuutesi vaikuttaa oman elämäsi kulkuun energioiden avulla. Kuinka luomme rauhan, harmonian ja tasapainon ympäristöömme ja kotiimme. Esimerkkejä elävästä elämästä ja käytännöllisiä menetel miä ”pähkinänkuoressa”.

Hanna-Maria on Fengshui-konsultti, sisustussuunnit telija, meditaatio-ohjaaja, Enjoneuvoja, ammatti- ja kotisiivouksen asiantuntija. www.siistiidea.fi

Kalevi on kirjailija, Kosminen kontaktihenkilö, luennoit sija ja kouluttaja. www.tahtitieto.fi

pikkusali 2C la 13:40-14:30

veli MaRTin keiTel: Tämä on se päivä

Ympärillämme pyörii nyt melkoinen ”lopun aikojen” teatteri. Miten tämän draaman keskellä voimme löytää rauhan ja luotta muksen parempaan tulevaisuuteen?

Veli Martin Keitel on luennoinut henkisistä asioista jo 25 vuotta. Hän tekee myös selvänäköisiä konsultaatioita ja ohjaa hengitysterapiaa. martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu

Hannu on henki parantaja, jolla on yli 15 vuoden laaja kokemus parantamisesta, meditaatioista ja henkisyydestä. myös work shop ”Harhois ta vapaaksi” sunnuntaina ohjelmatilassa 36 klo 11:20-13:00 (15€). Tervetuloa vapautumaan.
23

Luennolla kerron kokemuksista luonnon voimapai koilla ja riimuista sekä luonnon energian geometriasta Nuuksi ossa ja Pohjanmaalla jätinkirkoissa. myös Voimapaikkame ditaatio ohjelmati lassa 3H lauantaina klo 16:00-16:50

pikkusali 2C la 14:40-15:30

Hannu piekkola: nuuksion kivirakennelmien ja suomen jätinkirkkojen riimuja ja pyörteitävoimapaikkojen rauha ja energia

Nuuksion arvoitukselliset paasit ja jätinkirkot erityisesti Pohjanmaalla sekä kiviin kaiverre tut riimumerkit kertovat sivilisaatiosta, joka perusti elämänsä tähtitaivaan tarinoihin. Elämän salaisuudet tarjosivat aurinko, kuu ja tähdet, jotka johdattivat yhteisöjen elämää eteenpäin. Sammon salaisuus oli elämänilo, kun taivas ja maa kohtaavat ihmisessä.

Olen astrologian tuntija ja sittemmin astroarkeologian ja riimujen harrastaja, jota on aina kiehtonut tähdet ja avaruus. Aikaisemmat kirjani Kalevala – matkaopas täh tiin 2011 ja Yrttien ylivoimaa 2013 kertovat tähtitarinaa ja yrteistä. www.facebook.com/hannu.piekkola

pikkusali 2C la 16:45-18:00

Tiina saRa-aHo: Meditatiivisen pyhän tanssin workshop

H in Ta 5€ ( VAPAAEHTOINEN, KÄTEINEN, M OBILE PAY )

Meditatiivinen pyhä tanssi on hiljentymisen muoto, joka hoitaa ihmisen ruumista ja sielua.

Teologi Tiina Sara-aho on Meditatiivisen pyhän tanssin ohjaaja, tanssipedagogi ja erityisopettaja. www.meditatiivinenpyhatanssi.com

pikkusali 2C su 16.10.

Pete Moilanen on Flow -menetelmän kehittäjä, holistinen valmentaja ja mystikko.

pikkusali 2C la 15:40-16:30

peTe Moilanen: sydämen tie – miten avaat stressaantuneen kehon ja mielen ja löydät yhteyden sydämeen ja kotiin

Miltä sinusta tuntuisi vapautua sisäisistä rajoitteista ja kokea voimaantumista ja iloa? Mitä on Karma ja miten se vaikuttaa kehos samme? Miten kehomme 5 kerrosta vaikut tavat persoonallisuuteemme ja tulevaisuu teemme ellemme kohtaa, muuta ja vapauta asioita kehoistamme? www.belovesucceed.com

pikkusali 2C su 11:00-11:30

Minna leHTola: Rauhallinen, yksinkertainen ja tehokas kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu keholle sekä mielelle

Rauhallinen ja yksinkertainen, mutta teho kas kehonhuolto ja liikkuvuus harjoittelu keholle sekä mielelle, joka saa sinut samalla energisemmäksi ja rennommaksi.

Minna Lehtola on energinen ja innostava ja hänellä vuosien kokemus ryhmäliikunnan ohjauksesta, kehon huollosta ja shiatsuhoidoista. www.kultarantaresort.fi/wellness/fysioterapia-jahieronta/ https://minnalehtola.bemergroup.com/fi_FI/ human-line/etusivu

Anne on tie toisuustutkija ja -kouluttaja. Hän on myös mindfulness-, hyväksymis- ja omistautumistera piaan nojautuvien ohjelmien suun nittelija ja oman tietoisuuspolkunsa matkaaja.

pikkusali 2C su 12:00-12:50

anne puolakanaHo: soulfulness – Tie sielutietoiseen elämään

Tietoisuuden esteet, ”blokit” mielessämme ja kokemuksissamme tuovat elämään kivut ja varjot, erottavat alkuperäisestä todellisesta yhteydestä itseen. Blokit estävät myös yksilöllisten potentiaalimme laaja-alaista toteuttamista. Soulfulness on tie kohti todellista itseä ja sielutietoista elämää! www.soulfulness.fi

pikkusali 2C su 13:00-13:50

Tea HolM: Magia lumosi myös 1800-luvun tiedemiehet –Taustalla spiritismi ja teosofia sekä länsimainen esoteria

Luento pohjautuu Tea Holmin teokseen ”Magian lumo: William James valkoisen kor pin jäljillä” (Basam Books, 2021). Holm on tekemässä tietokirjaa esoterian historiasta. Väitöskirjan hän on tehnyt spiritualismista. Luennolla tarkastellaan spiritismin ja teo sofian ilmiöitä sekä psyykillistä tutkimusta; sieluntutkimusta.

Tea Holm, FT, TM on tietokirjailija, joka on tutkinut spi ritualismia noin 15 vuoden ajan. Teosofiasta ja muista esoteerisista virtauksista hän on vastikään kiinnos tunut, ja niistä onkin tekeillä kolmas tietokirja. Holm toimii uskonnonopettajana Helsingin kaupungilla. www.kirjailijanblogi.net

24 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

www.miralahti.fi

pikkusali 2C su 14:00-14:50

MiRa laHTi: vapautuminen luonnolliseksi itseksi

Mira kertoo matkastaan Ehdottoman Rakkauden kanssa, joka johdattaa kuuli jan sisäiselle kokonaisvaltaisen itsetunte muksen matkalle. Ja lopuksi matkaamme yhdessä kohti alkulähteen Pyhää sydäntä Miran kanavoidessa hoitavaa healing-mat kaa äänimaljan kanssa.

pikkusali 2C su 16.00-16.50

MaTTi poRkka: parantajan polku Kokemusperäistä tietoa parantamiseen/ auttamiseen sekä lainalaisuuksiin ihmiselä mässä. Mitkä asiat elämässä vaikuttaa mei hin, kun pyrimme onneen ja terveyteen. Matti on monipuolinen parantaja joka toimii valoaut tajien kanssa. Auttamistyötä takana jo 30 vuotta. www.mattiporkka.fi

luokka 36 la

luokka 36 la 12:00-12:50

TeRo laHdes: Yhdistyminen korkeampaan itseen – miten se tapahtuu?

Planeettamme on suuressa muutoksessa ja tekee nousua korkeampiin värähtelytaa juuksiin. Oma avautumisemme korkeam man itsemme ohjaukseen on osa tätä pro sessia. Mitä tämä heräämisprosessi pitää sisällään, ja kuinka sitä voi edistää?

Tero tukee ja ohjaa valotyöntekijöitä korkeamman itsen ohjaukseen avautumisessa, ja auttaa ymmärtämään maapallon ja ihmiskunnan ylösnousemusprosessia. www.henkinenakatemia.fi

Jozsef Strausz on Unkarissa synty nyt, 1973 Suomeen opiskelemaan tullut, Otaniemessä diplo mi-insirööriksi opiskel lut, yrittäjänä toiminut ufotutkija. www.fufora.fi

pikkusali 2C su 15:00-15:50

jaRko TaivasMaa: Tietoisuus-eksploraatio ja itsemyötätuntoharjoitus

Ovet suljetaan tapahtuman ajaksi. Jarko Taivasmaa ammentaa tällä luennolla yli 30 vuoden meditaatio- ja tietoisuusmatkaltansa ja yli 15 vuoden opettajakokemuksistaan. Tule ja löydä tietoisuuden paikkoja ja sisäisiä avaruuksia, jotka ovat aina olleet siellä, mutta ehkä vain unohtuneet. Tämä on intiimi ja syvä matka omaan sisimpääsi.

www.taivasmaa.com https://holvi.com/shop/taivasmaa/

luokka 36 la 11.00–11.50

jozseF sTRausz: plejadilaisten viestejä – ufotutkijan näkökulmasta Plejadilais-tähdistön Taigeta aurinkokunnan humanoidisivilisaatio seuraa Maapallon asukkaiden edesottamuksia kiertoradalta. Yhteys ihmisten kanssa tapahtuu chatin välityksellä, kirjoittamalla viestejä internetin kautta. Ei kanavoinnin avulla. Kertovat mm. Dimensioista, Kuusta, NASAn valheista, Gizan pyramidien rakentamisesta ja toiminnasta, tähtien välisestä navigoinnista, Bermudan kolmion mysteeristä, Liiton arkista, Marsin ja Venuksen elämästä, henkimaailmasta, reinkarnaatiosta jne.

luokka 36 la 13.00 – 13.50

TeeMu kassila: vesimiehen ajan lupaukset ja mahdollisuudet

Tässä luennossa käydään lävitse mihin aikaan olemme siirtyneet ja mitä on toden näköisesti odotettavissa. Onko kysymykses sä vain uusi n. 2200 vuotta kestävä ajan jakso? Onko kyseessä kausi, joka haastaa tai mahdollisesti pakottaa meidät muuttu maan? Millä tavalla itse suhtaudumme ajan tuomaan tähän muutokseen? Teemu Kassila (terapeutti, taiteilija, elokuvatyöntekijä) on ollut aloittamassa monia erilaisia vaihtoehtoiseen tiedostamiseen pohjautuvia ajatushautomoita, toipu mismuotoja sekä henkisen elämänmuodon uudista mishankkeita.

Mira on iloinen enkelienergiahoi taja ja alkulähteen pyhän kristusvalon kanava.
25

luokka 36 la 14:00-15:50

Mikael kivivuoRi: eläMä kunToon! – spaRRauspaja

Hin Ta 20 € käT einen, m obile pay, T ilisiir To

Raumalainen lääkäri, joka Universumin joh dattamana heittäytyi julkisuuteen, musiik kiin, huumoriin ja hyvinvointiin.

www.mikaelkivivuori.fi

FM Erkki Lehtiranta on kirjailija, koulutta ja, ammattiastrologi, musiikkitieteilijä ja journalisti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuut ta yli 40 vuoden ajan. Näistä tutkimuksis ta on syntynyt 12 kirjaa henkisyyden eri osa-alueilta sekä satoja kirjoituksia, luentoja ja kursseja eri foorumeille.

luokka 36 la 16:00-17:40

eRkki leHTiRanTa: Tiekartta hyvään huomiseen

H in Ta: 20€ käT einen, maksukor TT i, V erkko kauppa

Tarkastelemme workshopissa niitä monia tapoja, joilla voimme tehdä oman tietoi suutemme orkestrointia valon taajuuksille ja laadullistaa elämäämme – sydämen sä vellajissa. Teemme työpajassa myös oman ajattelumme ja uskomustemme syyssii vousta, joka antaa tilaa uusille, raikkaille oivalluksille ja auttaa meitä planetaarisessa rauhantyössä. Tervetuloa sytyttämään sydänvalosi!

www.smilingstars.fi

luokka 36 su

luokka 36 su 11:10-12:50

veli MaRTin keiTel: Harhoista vapaaksi

H in Ta 15€ (käT einen)

Kuinka suuri osa näkemästäsi, kuulemastasi ja kokemastasi on totta? Kuinka suuri osa kivuistasi, peloistasi ja traumoistasi perus tuu epätotuuksiin, jotka on yhä uudestaan kirjoitettu historiasi lehtien lööppeihin? Oletko valmis päästämään irti harhoista ja näkemään itsesi täydellisemä pyhänä, puhtaana olentona? Workshopissa etsimme ulospääsyä kaninkolosta erilaisten medi taatio- ja hengitysharjoitusten sekä kes kustelun kautta. Voit lakata samaistumasta pelihahmosi kompurointiin ja ohjelmoida itsellesi mukavamman sadun - jos uskallat!

Veli Martin Keitel on luennoinut henkisistä asioista jo 25 vuotta. Hän tekee myös selvänäköisiä konsultaatioita ja ohjaa hengitysterapiaa. martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu

Kuusamon ufoaalto. Suomen eteläisimmän tunturin Iso-Syötteen rinteillä ufoja on nähty viime vuosiin asti. Myös ufokontak tit, yhteydet avaruusolentoihin ovat olleet säännöllisiä. Vuosikymmenien ajan Koivula on erikoistunut kontakteihin, joita hän on kuvannut tv- ja radio-ohjelmien ohella kirjoissaan. 1988 ilmestyi ”Ufojen kosmi nen viesti” maan suurimman kustantamon WSOYn julkaisemana, ja 2013 ”Kosminen kosketus” (Ufo-Finland). Ufojen ohella Tapa ni Koivula on perehtynyt parapsykologiaan, henkimaailmaan ym. rajatietoon. Ufojen ja meitä kehittyneempien olentojen ymmär täminen ei ole mahdollista tuntematta parapsykologiaa, ja siinä erityisesti telepa tiaa, unianalyysia ja hypnoosia. Koivula on pitkään toiminut myös Suomen suurimman ufojärjestön Fuforan johtotehtävissä.

luokka 36 su 13:00-13:50

Tapani koivula: ufot ja ihmiskunnan henkinen kehitys

Tapani Koivula on muun rajatiedon ohessa tutkinut ufoja yli 50 vuotta, vuodesta 1968, jolloin hän oli perustamassa Oulun Ufo kerhoa. Kuin tilauksesta alkoi Pudasjärven

luokka 36 su 14:00-14:50

Reijo HalTTunen: avoimuus on rakkauden teko

Avoimuus ja läpinäkyvyys muutos voima na pelosta ja häpeästä vapautumiseen. Uskalla kohdata ja kuunnella kokemustasi, olla sille läsnä ja kertoa siitä. Kuuntele myös kunnioittaen ja läsnäollen toisen jakamaa kokemistaan. Näin syntyneessä vuorovaiku tuksessa tulemme auttaneeksi itseämme ja toista näkemään selkeämmin mielenraken teita ja pelkojamme lähteitä sekä vapautu maan niistä.

Parikymmentä vuotta sitten tulin avanneeksi mieltäni eräille ystäville ja se johti lopulta totaaliseen pysähtymi seen, ihmettelemään, mitä elämä oikeastaan on? Siitä lähtien avoimuus ja rehellisyys ovat olleet sydä messäni johtotähtinä, koska koin ja tajusin rakkauden tulevan siitä ovesta sisään. Koin erillisyyden katoavan mielten avoimuudessa ja ihmettelevässä, läsnä olevas sa vuoro vaikutuksessa ihmisten kanssa. Sillä tiellä on avautunut uutta ymmärrystä, armollisuutta ja itsetun temusta kohdata elämää hetki hetkeltä luottaen.

Tapani Koivula tunnetaan arkkiteh tina, kirjailijana ja ufotutkijana. Kuva: Mekko Lehtonen
26 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

maria Zavou esiintyy myös Taivassalissa 4T lauantaina klo 14.40–16.40: Totuus esi-isien ja vanhempien sopimuksista.

luokka 36 su 15:00-16:50

MaRia zavou ja Yolanda FoTaki: kanavoitu Henkikirurgia, jossa puhdistetaan myrkyllisiä tunteita aiemmista inkarnaatioista Hin Ta 20€ käT einen, m obile pay, maksu kor TT i

TyÖpajan oVeT suljeTaan Tilaisuuden ajak si, ennakkoilmoiTTauTuminen: alto.coralli@gmail.com

Taivaalliset neurologit ja kirurgit tulevat tilaan portista ja puhdistavat meistä myr kyllisiä tunteita kuten riippuvuudet, viha, masennus, konfliktit, jotka ovat siirtyneet meihin aiemmista inkarnaatioista. Sen jälkeen tapahtuu henkikirurgiaa kaikkiin kehomme elimiin ja immuniteettijärjestel män vahvistaminen siten, että elimistöm me puolustus kasvaa.

Maria on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaa lari. www.mariazavou.com

Taivassali la

tuksen sanan läheisensä menettäneelle, rakkaudessa antaen uskoa ja luottamusta elämän jatkumisesta toisella tasolla. 20 vuotta työskentelyä henkimaailman kanssa, valossa ja rakkaudessa. www.harrietpiekkola.fi

Taivassali la 11:00-12:30

HaRRieT piekkola: Meediotilaisuus – Meedio henkimaailman sanansaattajana

Meedio luo omalla energiallaan vastaanot tavaisen valon ja rakkauden hetken, jossa henkimaailma, meedio ja vastaanottaja tekevät yhteistyötä ja jokainen tekee oman osuutensa tilaisuudessa. Meedio tuo lohdu

Taivassali la 12:50-14:20

piRkko suoMela yhdessä HaRRi saaRisen kanssa: Yhteismeediotilaisuus, piirtäen tulijat

Pirkko Suomelan ja Harri Saarisen lavamee diotilaisuudessa saat viestejä henkimaail masta sinne siirtyneiltä rakkailtasi. Piirtäen ja suullisesti kuvaten henkilön elämästä ja ulkonäöstä.

pirkko suomela pitä myös luennon: Chakrojen merkitys kehon ja mielen hyvinvointiin juhlasa lissa su 11:00-11:50

Pirkko Suomela on Astral TV:stä tuttu näkijä, paran taja, piirtävä meedio, unien tulkitsija, chakrahoitaja. Meediotilaisuudessa yhdessä Harri Saarisen kanssa. www.pirkkosuomela.fi

Harri Saarinen on monipuolinen ja innostava piirtävä meedio. Kirjalliset kanavoinnit, esineistä lukeminen, yleisötilaisuudet ja yksityisistunnot. valonoppilas@gmail.com

Taivassali la 14:40-16:40

MaRia zavou: Totuus esi-isien ja vanhempien sopimuksista

Miten tapahtuu niistä vapautuminen siten, että perinnölliset ja psykologiset sairaudet eivät siirry. Miten aikaisempien inkarnaa tioiden muistot vaikuttavat nykyiseen elämäämme? Mitkä ovat tämän päivän ongelmiemme syitä? Mikä on Korkeamman minän ja Taivaallisen äidin rooli?

myös maksullinen workshop kanavoitu Henki kirurgia, jossa puhdistetaan myrkyllisiä tunteita aiemmista inkarnaatioista ohjelmatilassa 36 su klo 15:00-16:50

Maria on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaa lari. www.mariazavou.com

huomioithan YsTävällisesTi, eTTä taiVassalin sekä hiljentymisluokan oveT suljeTaan oHjelMien ajaksi.

alkaneita tilaisuuksia ei saa keskeyttää, joTen eTHän kopuTa oveen, jos se on lukossa.

Taivassali la 17:00-18:00

TeRHi jansson: Rakastavia ja lohduttavia viestejä rajan takaa

Viestit rajan takaa ovat täynnä iloa ja rak kautta sekä lohduttaviakin. Paikalle saattaa ilmestyä myös rakkaita lemmikkejäsikin.

Terhi Jansson on suomalainen selvänäkijä ja meedio, joka haluaa auttaa asiakastaan sydämellään ja vaalii kiireetöntä sekä rauhallista kohtaamista työssään. Hänen puoleensa kääntyykin hyvin erilaisia asiakkaita elämän eri tilanteissa. Hänelle on enkelit ja henkimaail ma on rakas ja tuttu. Ufot ja olennot ovat olleet hänen elämässään jo lapsuudesta lähtien, joten työskentely erilaisten olevaisuuksien ympäröimänä on hänelle hyvin tuttua. www.terhijansson.webnode.fi

27

Taivassali 4T su 16.10.

Taivassali su 11:00-11:50

iida-soFia valonsade: pyhä kolminaisuus tässä ajassa -kanavointi

Iida-Sofia kanavoi Kristus-valoa tähän hetkeen. Kanavointi vahvistaa sielunpolun suunnitelmia ja auttaa sinua löytämään sy dänyhteyden. Kanavointi voimaannuttaa ja tuo selkeyttä, iloa ja vahvistusta. Kristus-va losta tulee lempeitä ja selkeyttäviä ohjeita näinä haastavina aikoina.

Iida-Sofia on näkijä, parantaja, Valotyöntekijä, joka työskentelee Kristus-valon kanssa yhteistyössä.

Taivassali su 12:10-13:30

aniTa de CoTeau: Ylösnousemus energiat tässä ajassa

Luennolla puhumme tämän hetken energioista ja teemme pieniä, kohottavia harjoituksia.

Anita De Coteau on tuttu näkijä/parantaja mm Astral Tv:stä. Hän on nähnyt lapsesta lähtien asioita, jotka ovat toteutuneet. On esiintynyt maailmanlaajuisesti enkelikonserteillaan. Anita tekee messuilla hoitoja ja tulkintoja. www.anitadecoteau.world

Kansainvälisen Spiritualistisen Liiton hallituksen jäsene nä Irene on toiminut 8 vuotta, Suomen yhdyshenkilönä 12 vuotta ja kansainvälisenä lähettiläänä vuodesta 2002. www.valonmaailma.fi

Tarja Senne on transsimeedio, selvännäkijä, energiahenki-kaukohoitaja. Taiteilija, kuvittaja, transsitaiteilija ja henkisen tien kulkija.

Taivassali su 13:45-15:10

TaRja senne: Transsimeediotilaisuus –Henkimaailman viestejä tähän aikaan

Transsityöskentely, jonka ohjaa pyhä kor kea henkimaailma sallitusti. Viestejä hen kimaailmasta, Rakkailta läheisiltä, kehon “skannausta” johon voit saada symbolisen viestin ja ohjauksen. Henkimaailman aut tajilta voi tulla viestejä laajemmin ja laa jemmalta alueelta. Enkelit ja Kristusenergia läsnä.

www.valoilorakkaus.com www.tarjasenneart.com

Vielä 30 vuoden mee diona toimimisen jäl keenkin Irene ajattelee näin: ”On taivaallista tuntea ja olla osa sitä rakkautta, jota välitän meediona. Jokainen viesti on edelleenkin lahja ja ihme, josta kiitän.”

Taivassali su 15:30-17:00

iRene nadén:

Yleisömeediotilaisuus. Meedio irene nadén välittää viestejä henkimaailmasta

Irene on ollut mediaalinen jo pikkutytöstä lähtien. Perheessä nämä asiat olivat osa normaalia elämää, isä oli luonnostaan pa rantaja ja äiti unessa puhuva meedio.

Varsinaisen meedion uran Irene aloitti vuonna 1991, josta lähtien hän on toiminut meediona, henkiparantajana, kurssiohjaa jana ja luennoitsijana eri henkisen kasvun yhdistysten vieraana niin Suomessa kuin ulkomailla.

HiljenTYMisHuone 3H la 11:0011:50

seppo laaksonen: Rakkauden voima

On olemassa Rakkauden energia, joka kattaa kaiken ja sille vasta voima, joka on ylläpitävä eikä siis paha. Olemme puhdasta rakkautta kaikki, kunhan annamme ener gian ilmentyä itsessämme. Ei ole olemassa pahaa, vaan kaiken pahaksi kokemamme luomme omassa mielessämme. Voimme va lita onnellisen elämän vaikka heti, kunhan pysähdymme omaan sydänenergiaamme. Mutta mikä saa meidät valitsemaan toisin kerta kerran jälkeen?

seppo ohjaa myös rakkaus-meditaatiot su 11:0011:20 sekä 16:40-17:00 Hiljentymishuoneessa 3H Seppo Laaksonen on entinen mainostoimiston pomo, joka löysin itsestään rakkauden, joka ei kohdistunut mihinkään vaan kaikkeen. Nyt ja tässä Seppo on rak kauden shamaani, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. www.facebook.com/tasapainontie

huomioithan YsTävällisesTi, eTTä taiVassalin sekä hiljentymisluokan oveT suljeTaan oHjelMien ajaksi.

alkaneita tilaisuuksia ei saa keskeyttää, joTen eTHän kopuTa oveen, jos se on lukossa.

HiljenTYMisHuone 3H la
28 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022

myös mantralau lut ja meditaatio Hiljentymis huoneessa 3H sunnuntaina klo 11:30-12:20

HiljenTYMisHuone 3H la 12:0012:50

TiMo päivänsalo: Hiljaisuuden laulut ja mantrat

Hiljaisuuden laulut ja mantrat siivittävät messut rauhalliseen, tyyneen tunnelmaan. Mantralaulut ovat suomenkielisiä ja osin myös suomi-sanskrit yhdistelmiä.

Timo Chaturtha Päivänsalo on tehnyt pitkän matkan musiikin saralla laulajana, säveltäjänä ja sanoittajana.

HiljenTYMisHuone 3H la 14:0014:50

Tea leHikoinen: voimaannu sai shakti Healing energialla

Tule kokemaan Sai Shakti Healing energia hoitomuoto, joka antaa sinulle hyvää oloa sisältä ulospäin kehon energiapisteitä hy väksi käyttäen. Kyse on ikivanhasta sielun tieteeseen perustuvasta hoitomenetelmäs tä, jonka juuret ovat Intiassa.

Tea on opiskellut sielun tieteitä jo vuosia. Tealla on vuosien kokemus energiahoitajana sekä valmentajana, ihmisten henkisen puolen kehittämisestä. www.holistinenavarrus.fi

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtai sen transformaati on, että maailman uudistamisen tehtävälle.

HiljenTYMisHuone 3H la 13:0013:20 ja 13:30-13:50

BRaHMa kuMaRis

MediTaaTiokoulu: uusi näkökulma itseen, elämään ja meditaatioon

Ohjatut meditaatiot vaihtuvin teemoin, kesto 20 min.

HiljenTYMisHuone 3H lauanTaina 13:00-13:20

Brahma kumaris: elä ajatuksen voimalla

HiljenTYMisHuone 3H lauanTaina 13:30-13:50

Brahma kumaris: sielutietoisuus kehon temppelissä www.brahmakumaris.fi

myös luento pikkusalissa 2C lauantaina14.40 –15.30 ”nuuksion kivirakennelmien ja suomen jätin kirkkojen riimuja ja pyörteitävoimapaikkojen rauha ja energia”

HiljenTYMisHuone 3H la 16:0016:50

Hannu piekkola: voimapaikkameditaatio

Voimapaikkameditaatiossa mennään jollekin luennolla esitetylle voimapaikalle ja pidetään paikkaan sopiva meditaatio. Voimapaikasta on mahdollista saada kopio kustannuksin pieni materiaali, mm. piirros paikasta ja sen pyörteistä ja ns. myllyistä.

Olen astrologian tuntija ja sittemmin astroarkeologian ja riimujen harrastaja, jota on aina kiehtonut tähdet ja avaruus. Aikaisemmat kirjani Kalevala – matka opas tähtiin 2011 ja Yrttien ylivoimaa 2013 kertovat tähtitarinaa ja yrteistä. www.facebook.com/hannu. piekkola

HiljenTYMisHuone 3H la 15.00 –15.50

kaija wiTTenBeRg: Matka jumalalliseen Rakkauteen -meditaatio

Korkeavärähteisten Voimaenkelten ja Äitijumalan energiassa kuljemme puhdis tavan sisäisen matkan ihmisen rakkaudesta Jumalalliseen Rakkauteen. Matkan var rella aktivoidaan Hathor- eli korkeamman rakkauden keskus sekä otamme vastaan henkilökohtaisen viestin suoraan Valon lähteestä, Äiti-Isäjumalalta.

HiljenTYMisHuone 3H la 17:0017:50

seppo laaksonen: Henget keskuudessamme

Maailmamme sisältää paljon muutakin kuin sen, mitä näemme. On olemassa asioita, joita ei voi aina selittää järjellä. Aina silloin tällöin törmäämme näihin aistittaviin, mutta selittämättömiin kokemuksiin. Toiset useammin kuin toiset, mutta kaikki me kohtaamme näitä selittämättömiä juttuja. Toisia ne häiritsevät todella paljon, toiset tuskin noteeraavat niitä ja joitakin ne pelot tavat. Mistä oikein on kysymys?

29

HiljenTYMisHuone 3H su 11:0011:20 ja 16:40-17:00

seppo laaksonen: Rakkausmeditaatio

Rakkaus on kaikki. Energiavirtamme on rakkautta. Ei ole muuta kuin rakkaus. Miksi siis emme keskittyisi siihen, jotta voisimme olla omassa voimassa myös messuhälinän keskellä. Tämä on intuitiivinen meditaatio, joka muodostuu tässä hetkessä.

Seppo Laaksonen on entinen mainostoimiston pomo, joka löysin itsestään rakkauden, joka ei kohdistunut mihinkään vaan kaikkeen. Nyt ja tässä Seppo on rak kauden shamaani, joka rakastaa kaikkia ja kaikkea. facebook.com/tasapainontie

HiljenTYMisHuone 3H su 12:3012:50

BRaHMa kuMaRis MediTaaTiokoulu: alitajunnan voiman salaisuus

HiljenTYMisHuone 3H su 13:0013:20

BRaHMa kuMaRis MediTaaTiokoulu: sekunnissa toiseen ulottuvuuteen

Brahma Kumaris on maailmanlaajuinen henkinen liike, joka on omistautunut sekä henkilökohtaisen transformaation että maailman uudistamisen tehtävälle. www.brahmakumaris.fi

HiljenTYMisHuone 3H su 14:3016:30

MaRkeTTa RanTTi: Tiibetin 7 Mestarin meditaatio

Luento ja sen jälkeen ohjattu meditaatio. Marketta Rantti on Enkelten Koti – Tietoisuuden koulun koulutuksesta vastaava opettaja ja Tiibetin 7 Mestarin meditaation vetäjä. www.enkeltenkoti.com

Timo Chaturtha Päivänsalo on tehnyt pitkän matkan musiikin saralla laulajana, säveltäjänä ja sanoittajana.

HiljenTYMisHuone 3H su 11:3012:20

TiMo päivänsalo: Hiljaisuuden laulut ja mantrat

Laulamme yhdessä Timo Chaturthan tekemiä mantralauluja ja lopuksi teemme yhteisen hiljaisen meditaation. Tilaisuus kestää 50 min. Mantralaulujen osuus noin 40 minuuttia ja lopussa 10 min meditaatio.

HiljenTYMisHuone 3H su 13:3014:20

susanna Hänninen: ekovakaus meditaatiohetki

Ekovakaus-meditaatiohetkellä pääset sisäistämään kauneutta, hyvinvointia ja toivoa pienillä meditaatioharjoituksilla. Saat maistiaisen Ekojoogasta eli Olemisen joogasta, joka on mielen ja sielun joogaa.

Susanna Hänninen on vuonna 1967 Helsingissä synty nyt luontoherkkyys-ohjaaja. www.ekovakaus.fi

MITEN ONNIsTUIMME TäNä vUONNA?

ANNA MEILLE

pALAUTETTA: www.tinyurl.com/ htm22palaute

Palautteet käsitellään anonyymisti. Palautelinkki löytyy myös kotisivuiltamme messutapahtuman jälkeen.

HiljenTYMisHuone 3H su
30 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022
31 messukartta – 1. krs
32 HENGEN JA TIEDON MESSUT HELSINKI 2022 messukartta – 2. krs
33 messukartta – 3. krs

povarin pöydässä

tähteläinen

pajuluoma

109-110 AiriHelena tmi, 1. kerros Käsityötä mielen ja kehon väreissä Naisten hatut, huivit ja käsineet eri materiaaleista. Käsin värjätyt harsopellavaasut, ponchot, keepit ja viitat ihanissa mielen ja kehon värimaailmoissa

o sas To 100-106

an-

Tule kuuntelemaan osastollemme kuinka entisajan alkemistit, shamaanit, poppamiehet, luonnon parantajat käyttivät jalokiviä lääkkeenä. Tule kokemaan itse kuinka voit käyttää jalokiviä oman hyvinvointisi edistämiseen esim. itsetunto, parisuhde, päästäminen irti vihasta ja pelosta.

Royal

2/2022 Julkaisija: Rajatiedon Yhteistyö ry rajatiedon stipendinsaajien terveiset
anne
puut puhuvat, kukat kertovat henkisyys arjessa
j
m ikael m aros/ e soT eerise T alkemis T i T
1/2022 Julkaisija: Rajatiedon Yhteistyö ry henkiset unet enfieldin räyhähenki kattavavin suomenkielinen artikkeli maailman tunnetuimmasta Poltergeistista kuolemanrajakokemuksia ja äristöanomalioita suomen noitaoPisto henkisen kehityksen olku 3/2021 Julkaisija: Rajatiedon Yhteistyö ry rajatiedon stipendinsaajien terveiset Henkisen todellisuuskäsitYksen perusteista vanHan kirkkomaan kummitukset rakkaus on valinta kertomus sinisestä tulesta –ajatuksia sHamanistisessaYmpäristöYHteYdessä elämisestä ääReTÖn-leHTiä MYYdään 2. keRRoksen MessuinFossa (juHlasalin edusTalla) sUpEr-EdULLIsIN MEssUHINNOIN! Tule valiTseMaan oMasi. Tai lue ilMaiseksi osoiTTeessa www.issuu.CoM/RajaTieTo menossa mukana -leHTi Tachyon chamber
Rife sessions valguslinn.ee Lisätietoja ja registeröinti: MAINOSTAJILLE: rtytoimitus@gmail.com

orVo rai ppamaa: TieTTÖ mällä Tiellä –maT kaseuraa ToT uuden e Tsijälle

359 sivua, mm. artikkelit:

• Ihmisen henkinen vastaanottokyky

Kärsimys, onni ja totuuden tie

Muutosta odottavan ihmisen ongelma

Taide on mystiikkaa

Totuuden pelko ja psyykkiset kyvyt

Hinta

Saatavana Suomen Parapsykologisen Tutkimusseuran kokouksissa Helsingissä sekä postimyynnillä

Katso seuraavat tilaisuudet: www.paratutkimusseura.org

Lisätietoja kirjasta: http://siivola.org/orvo/ Tilaukset s-postilla: info@paratutkimusseura

RTYToiMiTus@gMail.CoM

vaiHToeHToja MAINOsTAJILLE:
20 € + mahdolliset postikulut

Rajatieto lyhyesti

Rajatieto-sanaa on käytetty jo yli 40 vuotta kuvaamaan ilmiöitä, aatteita, ideologioita sekä muita sen suuntaisia asioita, joita ei voi lukea kuuluviksi perinteisten uskontojen ja filosofioiden tai tieteiden piiriin. Rajatieto käsitetään usein paranormaaleita ilmiöitä koskevaksi informaatioksi, mutta rajatietoon kuuluvat olennaisesti myös henkinen, filosofinen ja hengellinen toiminta.

Yhdistyksen toiminta

Rajatiedon yhteistyö ry on ideologisesti, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton rajatiedon järjestöjen, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden yhteenliittymä. Sen toiminta-ajatuksena on kartoittaa inhimillisen tiedon rajaaluetta, sen piirissä toimivia aatteita,  virtauksia sekä edistää alan yhteisöjen ja ihmisten välistä yhteistyötä ja jakaa asiallista informaatiota.

StudioRajatieto ja rajatiedon erikoiskirjasto

Rajatiedon ystävien kohtauspaikka sijaitsee Helsingin Malminkartanossa. Ajoittain järjestettäviä tapahtumia, luentoja, tapaamisia. Tiloissa toimii myös rajatiedon kirjasto ja lukusali.

Rajatiedon Virtuaaliyhteisö

Facebookissa Rajatiedon Yhteistyö, Hengen ja Tiedon messut, StudioRajatieto.

Hengen ja Tiedon messut

Rajatiedon Yhteistyö ry on järjestänyt rajatiedon perinteisiä messuja vuodesta 1983 syksyisin Helsingissä ja muutamana vuotena myös keväisin Tampereella. Messujen teemat ja tarjonta vaihtelevat vuosittain.

Rajatiedon Auttava Puhelin (RAP)

Rajatiedon Auttavan Puhelimen päivystäjät pyrkivät auttamaan henkilöitä, jotka tuntevat itsensä ahdistuneiksi tai pelokkaiksi kokemiensa rajatiedon ilmiöiden vuoksi tai joille on herännyt kiinnostus rajatietoon, mutta eivät tiedä mihin ottaisivat yhteyttä. Päivystäjälle voi kertoa kokemuksista tai kysyä mieltä askarruttavista asioista. Palvelu perustuu vapaaehtoisuuteen. Päivystystyöstä vastaa Rajatiedon Yhteistyö ry.

Vapaaehtoistyö yhdistyksessä ja messuilla

Rajatiedon Yhteistyö ry:n toiminta perustuu vapaaehtoistyölle. Yhdistystä ei olisi olemassa ilman yksittäisiä henkilöitä, jotka ovat valmiita tinkimään omasta vapaa-ajastaan. Yhdistyksessä toimitaan lähinnä toimikunnissa, jotka ovat vapaamuotoisia työryhmiä, joista kukin vastaa omasta tehtäväalueestaan. Yhdistyksen toimintaan voi osallistua olematta jäsen, kuulumatta hallitukseen tai edes toimikuntiin.

Ääretön-lehti

Yhdistyksemme lehti ÄÄRETÖN on laaja-alainen rajatiedon julkaisu, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa (10.3, 10.6, 10.9, 10.12). Mukana tunnettujen ja vähemmän tunnettujen rajatiedon ihmisten kirjoittamia artikkeleja.

Lehden voit lukea netistä tai ladata digiversion omalle koneelle luettavaksi ilmaiseksi: www.issuu.com/rajatieto. Voit tilata lehden myös painettuna kotiin tai ostaa irtonumeroita messuilta Rajatiedon Yhteistyön infopisteistä.

Lisätietoja meistä ja kaikesta toiminnastamme löydät osoitteesta www.rajatieto.fi ANNA MEILLE pALAUTETTA: www.tinyurl.com/htm22palaute
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.