Page 1

26.4.-27.4.2014

Tampere-talo, Yliopistonkatu 55

Messuinfo • Luennoitsijoiden ja esiintyjien esittelyt • Näytteilleasettajaluettelot • Kartat ja info • Messuohjelma

Rajatiedon Yhteistyö ry

Kannen kuva: Tampere-talo

Hengen ja Tiedon messut Tampereella


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Äiti Maan juhlaa 2014 konsertti La 26.4 alkaen klo 18.30

Lauantaina messuohjelman jälkeen juhlistamme Äiti Maata konsertilla Tampere-talon Pienessä salissa. Juhlan avauksessa Äiti Sekhmet, Isä Ptah, Äiti Maria, Äiti Maa, Tuula Jaatisen kanavoimana ja Isis ja Osiris Sofian tukemana, esittävät Pohjolan Valon voimauttavan Äiti Maan AUM-mantran. Musiikkiesityksistä vastaavat äänihoitajat, moni-instrumentalisti Kailash Kokopelli ja mantralaulaja Satyadev Barman. Aulikki ja Seppo Plaami esiintyvät gaala­illan toisen osan aikana. Esityksessään he tuovat mediaalisin keinoin esiintyjiä henki­maailmasta. Kuulijalle ohjelma sisältää usein yllätyksen, kuten aina henkimaailman kanssa. Gaalaillan ovet avautuvat klo 18.10 Tampere-talon Pieneen saliin. Huomioi numeroimattomat paikat. Lipun hintaan sisältyy pääsy Hengen ja Tiedon messuille klo 17 alkaen. Messujen jo suljettua ovensa klo 18.00 vieraat voivat tutustua Pienen salin edustalla olevaan Ultran kirjamyyntipöytään konsertin alkuun asti. Lisätietoja “Äiti Maan Juhlaa 2014” - facebook ryhmän jäseniltä

Tuula Jaatinen

Kailash Kokopelli

www.lcc-spotlight.com

www.kailash.kokopelli.com

Seppo ja Aulikki Plaami Liput 25 euroa

Tamperetalon lipunmyynti Lippupiste Rajatiedon Keskus LCC Spotlight

Satyadev Barman www.satya.dk

www.gateofheavenchapel.com www.tampere-talo.fi/lipunmyynti www.lippu.fi www.rajatieto.fi www.lcc-spotlight.com

Voit tukea konserttia hankkimalla kertaostona useita lippuja ystävillesi, perheellesi tai yrityksesi työntekijöille ja asiakkaille.

Konsertin järjestävät: Jumalattarien Luomisshoppi, SolRos ja Rajatiedon Yhteistyö ry.

Yliopistonkatu 55. Huomioi maksullinen pysäköinti Tampere-talon pysäköintialueella sekä läheisessä pysäköintitalossa.


Sisällysluettelo 1-2 3 4 5 6

IsisSofia Harri ja Ilkka Virolainen Ilona Pohjalainen Erkki Lehtiranta Mikko Heikkilä ja Markus Silvola

7-8 Juha Tulkki 9-10 Jennie Philipponnat 11 Raija Johansson 12 Mili Kaikkonen 13 Kirsi Halla-Seppälä 14 Jaakko Närvä 15 Airi Oja 16 Arje Sakari Silander 17 Pia Koukila

18 19 20 21-22 23-25 26-30

Tuomas Kytömäki ja Virpi Koskela Kailash Kokopelli Satyadev Barman Veli Martin Keitel, Tuuli Nenonen ja Kata Lindberg Messuinfo Ohjelma, näytteilleasettajat, Tamperetalon kartat


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Tampereen messuille ei ilmesty messulehden varsinaista paperiversiota. Messujen ohjelman sekä luennoitsijoiden ja miniseminaarien vetäjien esittelyt voit lukea tästä liitteestä ja nettisivuillamme www.rajatieto.fi olevista artikkeleista.

Isissofia: Ihmiskunta matkalla Kultaiseen Aikakauteen Olemme astuneet Uuteen feminiinisen energian Aikakauteen, jonka aikana ihmiskunta oivaltaa jumalallisuutensa ja tiedostaminen johdattaa meidät Valoon. Tätä muutosta johtaa Multiversumin eli seitsemän universumin Keskusaurinko, Logos, joka haluaa meidän kutsuvan Häntä nimellä Sofia (kreikkaa Viisaus). Äitijumala Sofia on meidän kaikkien todellinen äiti, myös geenillisesti, josta kerron lisää luennollani. Äitijumala Sofia on asettanut ja vihkinyt mieheni Stefanuksen ja minut yhteiseen SofiaValo -tehtävään, jonka tarkoitus on auttaa tietoa Jumalasta Äitinä leviämään ihmiskunnan keskuuteen ja edistää jumaltietoisuuden lisääntymistä, jotta rauhaisa ja rakkaudellinen Uusi Maailma voi kehittyä keskuuteemme. Hän tarvitsee noin 200 000 Valonlähettilästä jakamaan Hänen viisauttaan ja parannustaan kaikille Hänen lapsilleen Aineenmaailmassa. Tule sinäkin SofiaValo -lähettilääksi! Äiti Sofia haluaa meidän kertovan meneillään olevasta muutoksesta koko maailmalle. Eräs tärkeä tehtävämme on auttaa ihmisiä lopettamaan karmansa hallitusti, aktivoimaan korkeamman rakkauden chakransa ja uinuvan jumalgeenistönsä Ykseys­ Aktivaation avulla. Koemme sen yhdeksi suurimmista lahjoista, mitä Äiti Sofia on tähän mennessä ihmisille antanut. Jos sinä olet tuntenut kaipausta IsisSofia ”kotiin”, mutta et ole tiennyt missä koti on, niin nyt tiedät – Äitijumala on kutsunut sinua, siksi YkseysAktivaation tekeminen on juuri sinua varten. Hän todella kutsuu kaikkia luotujaan Kotiin pitkältä sielunvaellukselta aineen maailmassa. Olemme kaikki sen jäljiltä äärimmäisen uupuneita ja rasittuneita.

1


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Äiti Sofia on luonut kolme Voimaenkeliä – Armon­ enkeli Gracielin, Ilonenkeli Joyielin ja Pyhittymisen Enkeli Sanctielin – parantamaan ihmiskuntaa vapauttamalla meidät kärsimyksestä ja mielen taakoista sekä harmonisoimaan alemmat olemuksemme, niin että tunteemme ovat tyynet ja asenteemme positiiviset. Takanani on 27 vuoden ura armolahjan saaneena parantajana ja henkisenä opettajana, ja nyt saan välittää ihmiskunnalle myös Parantavaa Taidetta – mm. Voimaenkelit ja Äidin muotokuva – ja Äitijumalan opetuksia saneluiden muodossa henkisen IsisSofia -tehtävänimeni kautta. Maalausteni kautta virtaa parantava voima, ne ovat kuin ovia Valomaailmaan. Olen syvästi kiitollinen saamistani tehtävistä ja hyvin liikuttunut, sillä ajattelepa että Äitijumala sai kuusikymppisen ihmisen maalaamaan lähes fotorealistisia kuvia ylimaallisista aiheista. Ymmärrät varmaan, että siihen tarvitaan IHME! Hänelle on äärettömän tärkeää auttaa ihmiskuntaa eli lapsiaan eheytymään ja voimaan hyvin. Asuin Teneriffalla pari vuotta muutama vuosi sitten ja siellä ollessani otin vastaan ihmiskunnalle suunnatun oppikirjan, ValoKirjan, jonka Jumalallinen Äiti omistaa rakkaille lapsilleen. Kirja on ’hyvän elämän sisäistämisen ja käytäntöön saattamisen opaskirja’, jonka avulla voi opiskella Äitiju­malan Valonlähettilääksi ja sen jälkeen halutessaan enkelienergiahoitajaksi tai henkiseksi opastajaksi. Olen parhaillaan Teneriffalla viimeistelemässä ValoKirjaa painokuntoon. Kirjan opetus kattaa koko tietoisen henkisen kehityksen ja on aivan varmaa, että jokainen, joka tunnollisesti seuraa opetusta ja vie sen loppuun, on täysin muuttunut jopa valaistunut – kuin feeniks-lintu kohoaisi tuhkasta.

Luento Pieni sali, 2. krs. La klo 12.00 - 12.50

Äiti Sofia sanoo, että tämä Hänen kirjansa on yksi tärkeimmistä mitä koskaan on luotu maan päällä, sillä se luo energiamandalan opiskelijan ylle ja johdattaa hänet jumalalliseen tietoisuuteensa eli monaditietoisuuteen. Kirjoitan tätä tekstiä Teneriffalla ja olen saanut vastaanottaa uuden Henkelitie – matka pimeydestä Valoon – Kohtalokas selviytymistarina -nimisen kirjan 1. osan, jatkoa siis seuraa. Täällä sain tietää, että tämä uusi kirja onkin saatava ensin valmiiksi ja se valmistaa tien ValoKirjalle. Ei ole aina helppoa toimia kanavana Valomaailman Olennoille ja oivaltaa asioiden aikatauluja ja järjestyksiä. Kun tulet kuuntelemaan luentoani, rakas Ystävä, tule avoimin mielin, niin saatat kokea jotain mitä et osannut odottaa. Valtava energia virtaa aivan varmasti, kun Äiti Sofia saa runsaasti vastaanottavaisia lapsiaan samaan paikkaan. Minun kanssani on aina myös Armonenkeli Graciel, jonka voiman Äitijumala aktivoi 21.12.2012.

Äitijumalan enkelit siunatkoon sinua. – Rakkaudella IsisSofia www.henkeli.fi www.sofiashop.fi www.sofialight.fi www.madresofia.fi www.parantavataide.fi www.sofiahealing.fi

Äitijumala Sofia

IsisSofian löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 131-132.

2


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Harri ja Ilkka Virolainen: Yliluonnolliset ilmiöt tieteellisesti todistettu Tohtori Harri ja tohtori Ilkka Virolainen ovat identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä. He ovat kirjoittaneet tuoreen kirjan Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia, jossa he korostavat, että yliluonnolliset ilmiöt on tieteellisesti todistettu aidoiksi ilmiöiksi. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin tieteen näkökulman lisäksi oman kokemuksen kautta. Luennolla tiedemiehet tri Harri Virolainen ja tri Ilkka Virolainen tuovat esille julki­ suuden henkilöiden kuten astronauttien, Nobel-voittajien, kuninkaallisten, suurvaltioiden presidenttien ja Hollywood-näyttelijöiden omakohtaisia kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä. Lisäksi he tuovat esille tie­ teellisiä tutkimustuloksia, jotka ovat todistaneet yliluonnolliset ilmiöt aidoiksi ilmiöiksi. Yliluonnolliset ilmiöt ovat luennoitsijoille luonnollisia ilmiöitä ja tämä on myös luennon keskeinen viesti kuulijoille. Ihmisillä on todella suuri potentiaali sisimmässään ja yliluonnolliset kyvyt ovat kaikkien ihmisten Ilkka ja Harri Virolainen ulottuvissa. Luennolla tuo­ Kuva: Pertti Nisonen daankin esille joitakin käytännön välineitä miten itse kukin voi riisua omia mielen rajoituksia ja hyödyntää erilaisia yliluonnolliseksi luokiteltuja kykyjä arjen tilanteissa.

Luento Pienisali, 2. krs. La klo 14.00 - 14.50

3


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Harri ja Ilkka Virolainen Tohtori Harri Virolainen ja Tohtori Ilkka Virolainen ovat identtisiä kaksosia ja tiedemiehiä. Vuosien varrella he ovat työskennelleet eri yliopistoissa ja korkeakouluissa. He ovat kirjoittaneet tuoreen kirjan Yliluonnollisten ilmiöiden ensyklopedia, jossa he korostavat, että yliluonnolliset ilmiöt on tieteellisesti todistettu aidoiksi ilmiöiksi. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin tieteen näkökulman lisäksi oman kokemuksen kautta. Heillä molemmilla on viimeisen 20 vuoden aikana ollut useita omakohtaisia kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä. He ovat käyneet tutustumassa alan ilmiöihin ja asiantuntijoihin Suomen lisäksi eri puolilla maailmaa. Erityisesti he ovat perehtyneet vaihtoehtohoitoihin, energiatyöskentelyyn, ihmisen potentiaaliin sekä ykseystietoisuuteen. Lisäksi tiedemiehinä he ovat myös itse käyneet puhumassa useissa konferensseissa eri puolilla maailmaa.

Harri ja Ilkka Virolaisen löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 119-120.

Ilona Pohjalainen: Värit - avain itseen Värit ovat tunteita ja kokemuksia, elettyä elämää, tätä hetkeä ja tulevaisuutta. Jokaisella värillä on positiivinen ja negatiivinen aspekti. Omat kokemuksemme heijastuvat siinä, kuinka miellämme värit. Ymmärtämällä värien kieltä, voi saada kosketuksen omiin tunteisiinsa, ymmärtää itseään ja elämäänsä uudesta näkökulmasta mutta myös vapauttaa uinuvat vahvuutensa ja voimavaransa. Tuntemalla värien merkityksen, pystyy myös lukemaan muita ihmisiä kuin avointa kirjaa. Ilona Pohjalainen Ilona Pohjalainen on terveystieteitten maisteri, Elämän Värit Koloristi kirjailija ja kanava. Hän on kirjoittanut lukuisia kirjoja liittyen hen­ kiseen kasvuun ja väreihin mutta myös selkeän kirjan energiahoidosta nimeltä Valoon. Hänellä on pitkä ura perinteiseltä terveydenhuollon koulutuksen puolelta, joka avasi ymmärtämään ihmisen henkisen ulottuvuuden merkityksen. Kuunneltuaan vuosien ajan ihmisten elämäntarinoita värien kautta, hän oivalsi ihmisten kulkevan seitsemän vuoden värisykleissä, joissa samat asiat toistuvat niin kauan, kunnes ne puretaan. Nykyään Ilona Pohjalainen kouluttaa kehittämäänsä suomalaista Elämän Värit Koloristi -koulutusta, luennoi väreistä ja vie eteenpäin värien ilosanomaa. Rarissima / Ilona Pohjalainen info (a) rarissima.fi 040 732 1119 www.rarissima.fi

Ilona Pohjalaisen löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 180-181.

Ilona Pohjalainen

Miniseminaari Sopraano, 2. krs. La klo 14.00 - 15.45 4


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Erkki Lehtiranta: Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit – mitä lähiavaruus voi opettaa meille? Luento avaa uusia näkökulmia aurinkokuntamme sivilisaatioihin, niiden historiaan ja kehitystehtäviin. Tämä uusi informaatio auttaa meitä ymmärtämään entistä paremmin omaa rooliamme aurinkokuntamme rakkauslaulussa, kun uudet energiat virtaavat järjestelmäämme ja planeetallemme. Näin historia voi samalla auttaa meitä saamaan selkoa tulevaisuutemme suuntaviivoista. Elämä on perusluonteeltaan ikuista, kaikkiallista ja jumalallista. Se on itsessään moniulotteista, eikä millään tavoin rajoitu tälle kolmiulotteiselle todellisuudenviipaleelle, josta nykyinen avaruustutkimus sitä niin innokkaasti etsii. On luultavaa, että varsin pian näkemykset avautuvat teknologisen kehityksen avulla korkeammille todellisuudentasoilla, joita henkinen tiede on tutkinut jo vuosituhansia. Oma aurinkokuntamme sykkii tätä ikuista elämää. Luennolla tarkastellaan kosmisen elämän erikoislaatuja ja ilmennyksiä järjestelmämme eri taivaankappaleilla. Tule kuulemaan, mitä esimerkiksi Auringolla on juuri nyt kerrottavanaan ihmiskunnalle! Erkki Lehtiranta Erkki Lehtiranta on Helsingissä asuva ammattiastrologi, kirjailija, kouluttaja ja kukkaterapeutti, joka on tutkinut elämän henkistä ulottuvuutta 1970-luvulta lähtien. Nämä tutkimukset ovat vieneet hänet eri kulttuureihin ja eri maanosiin. Yhdeksässä kirjassaan Erkki on kartoittanut mm. musiikin, henkisen astrologian, värähtelyuutteiden, elementtien ja kosmisten lainalaisuuksien teemoja. Ammattiastrologina hänellä on kansainväli­ nen asiakaskunta, ja hän järjestää kumppaninsa Leena Niemelän kanssa henkisiä ryhmämatkoja mm. Kreetalle ja Himalajalle.

Erkki Lehtiranta

040 501 2272 erkki (a) smilingstars.fi www.smilingstars.fi

Erkki Lehtiranta ja Smilingstars löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 117-118.

5

Luento Pieni sali, 2. krs. La klo 15.00 - 15.50


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Mikko Heikkilä ja Markus Silvola: Erilaisten hengen tien kulkijoiden yhteys ja sen ylläpitäminen Monet henkistä tietä kulkevat ihmiset kokevat henkisten ystäviensä/tuttaviensa olevan välillä aivan eri linjoilla ja päätyvät totuuksineen ristiriitoihin. Siksi monen tarpeena on löytää keinot palauttaa yhteys ja ystävyys. Näihin haasteisiin tarjoamme luennolla keinoja. Tarot-tulkitsija, meditaatio- ja jooga-ohjaaja Mikko Heikkilä ja vuoro­ vaikutuskouluttaja Markus Silvola

Mikko Heikkilän löydätte Sorsa­ puistosalin paikkanumerosta 233 ja Markus Silvolan 2. krs. hoito­ huoneesta Opus 4 paikka 6

Luento Pieni sali, 2. krs. La klo 16.00 - 16.50 Markus Silvola ja Mikko Heikkilä Kuva: Marko Palojärvi

Hengen ja Tiedon messut Helsingissä 11.-12.10.2014 Lauantaina klo 10-19, Sunnuntaina klo 10-18. Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu, Isonnevantie 8. Messujen teemana:

Yli 200 näytteilleasettajaa rajatiedon eri alueil­ta esittelee aatteitaan, tuotteitaan ja tarjoaa palveluitaan. Luennot, seminaarit, tietoiskut, henkiset harjoitukset, mu­siikki- ja muut esitykset. Messuohjelma esitellään messu­lehdessä, joka julkaistaan kesällä 2014. Jakelupaikkaluettelo ja lehden internet-versio löytyy kotisivuiltamme www.rajatieto.fi Kotisivut: www.rajatieto.fi Liput: Pääsyliput 12 € / päivä Miniseminaariliput 15 € / tilaisuus Hinnat sis. alv 24%.

Messutoimisto näytteilleasettajille Puh. 044 0100 964, 045 110 7345 messut.helsinki( a )rajatiedon­yhteistyo.fi

6


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Juha Tulkki: Sielun vapaus Jokainen sielu tahtoo vapaasti ilmentää itseään, omalla ainutlaatuisella tavallaan. Tämä sieluominaisuus meissä on myös alati muuttuva ja kehittyvä, elämänvirrassa elävä. Syntymässämme tiedämme tarkkaan keitä olemme. Omaksumme kuitenkin ympäristöstämme “vääriä” asenteita, joilla rajoitamme itseämme. Koemme kuitenkin mielemme kautta asiaa katsottuna, että ympäristö rajoittaa ja pakottaa johonkin, jota oikeasti emme tahtoisi. Korkeammassa ajattelussa ei ole mitään ulkoista, on vain sisäisen maailmamme heijastuma. Jossain vaiheessa on lähdettävä matkalle kohti todellista itseä. Vapautettava itsensä ilmentämää itseään oman korkeamman tahdon mukaisesti. Mitä parempi on tämä sieluyhteys, sitä suurempi sisäinen rauha ja elämänilo. Ilo ja rakkaus, jolla ei ole ulkoista syytä. Todellinen Vapaus tulee siitä tietoisuudesta että on lupa ilmentää itseään tahtomallaan tavalla, elää Rakkaussuhteessa kaikkia olemuspuoliaan kohtaan, tietää että on lupa ottaa oma paikka elämässä. Rakkaussuhdetta eri olemuspuolia kohtaan itsessään, kuvaa mm. Jeesuksen sanat: Kun te teette, niin kuin minä teen, Rakastatte toinen toistanne, Rauha ymmärrystä ylempi, on oleva teidän osanne. Sielun vapaus on sitä että elää, alati muuttuvassa elämänvirrassa. J. Karjalainen kuvaa sielun ohjauksessa olevaa ihmistä seuraavasti: Juha Tulkki ”Mä olen mystinen, hopeinen diskomies. Aina kieltään lipova liskomies. Mä olen uuden englannin nahkamies, aina ILOSTA syntyvä uudestaan... Minut ennemmin tunnettiin Markkuna, sitä poikaa ei enää olekaan. Sä revit lehden sun muistokirjasta, oon sun MIELESTÄ poissa kokonaan...” Tervetuloa mukaan matkalle itseen <3 Juha

Miniseminaari Sopraano, 2. krs. La klo 12.00 – 13.45

7


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Juha Tulkin erikoisalaa on kukkaterapia, joista asiakkaalle valitaan henkilökohtaiset sekoitukset yli 200 aineen joukosta. Lisäksi elämäntapakonsultaatiot. Juha Tulkki / Keskiyönaurinko hyvinvointipalvelut juhatulkki (at) hotmail.fi www.keskiyonaurinko.fi

Juha Tulkin ja Keskiyönaurinko hyvinvointipalvelut löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 262.

8


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Jennie Philipponnat: Kultainen aika ja Valaistunut yhteiskunta Tule tutustumaan viidennen ulottuvuuden energioihin ja värähtelyyn rakkauden, viisa­ uden hellyyden voiman pohjalla. Ylösnousseiden Mestareiden läsnäollessa kohtaamme, välitämme ja rakastamme todellisessa valossa ja hyvyydessä. ”Olette nyt kaikki osallistumassa kaikkein suurimpaan seikkailuun - ylösnousemukseen. Me näemme, että opetuksemme tulevat leviämään kauas ja laajalle ja auttavat kaikkia, jotka ovat yhdistyneitä meihin matkallaan henkiseen vapauteen. Ilmaantumisemme maanpinnalle liittyäksemme teihin jälleen kerran on se ”suuri kohtaaminen”, jota olette kaivanneet monia vuosisatoja kestäneen fyysisen eron aikana. Me opetamme teille, miten luodaan helppoudella ja arvokkuudella perusta valaistumisen, rakkauden, rauhan, kauneuden ja vaurauden pysyvälle kulta-ajalle koko sitä ihmiskuntaa varten, joka valitsee jäädä tänne. Me kaipaamme olla kanssanne konkreettisemmin yhtä paljon kuin tekin kaipaatte olla kanssamme, koska me olemme perhe. Yhdessä me riemuitsemme rakkaudellisessa jälleennäkemisessämme. Minä Olen Adama, Teloksen korkea-arvoinen pappi” TELOS-FINLAND yhdistys tarjoaa teille mahdollisuuden osallistua tapahtumaan, jossa aiheena on ymmärtää kultaisen ajan saapumista maan päälle ja miten elää tässä valaistuneessa yhteiskunnassa viidennen ulottuvuuden värähtelyn pohjalla. Opimme, miten elää rakkaudessa, viisaudessa ja hellyyden voimassa, jotka ovat meidän olemuksemme alkuperä. Kun ajatuksemme, tunteemme, sanamme ja tekomme muuttuvat täksi pohjaksi, värähteleväksi todellisuudeksi, vapautamme intohimomme elämään. Elämästä itse tulee aito, pyhä valo meissä ja sitä vaalimme sydämissämme pyhimpänä aarteena Olemuksessamme. Rakastumme

9

elämään, kaikkeen elävään. Muutamme elämämme valoksi, aidoksi kohtaamiseksi ja välittämiseksi. Telos-opetus paljastaa meille, miten heräämme Jumalassamme, uudistumme ja saavutamme syvemmän tason aidosta itsestämme. Opetuksen avulla opimme, miten 7 pyhää liekkiä toimivat meissä ja Jennie Philipponnat miten voimme käyttää niitä jokaisessa päivässämme täällä maan päällä. Suurena lahjana saamme uusinta tietoa viidestä uusimmasta liekistä, jotka ovat osa meidän 12 liekin kokonaisuudesta. Sisällämme kasvaa ymmärrys siitä, miten elää tällä uudella pohjalla ja ottaa esiin potentiaalimme kohti valaistumistamme. Herätämme uuden Lemurian, uuden kultaisen ajan itsessämme, viattomuutemme... ja maailmamme muuttuu valoksi! Silloin korkein valomme, Minä Olen Läsnäolomme ottaa pysyvän paikan kehossamme ja portti avautuu Agartha-verkostoon, maapallon valoverkostoon ja sen satoihin valokaupunkeihin, joista Telos on yksi. Kutsumme sinut tutustumaan viidennen ulottuvuuden energioihin, kultaiseen aikaan ja meditoimaan Ylösnousseitten Mestarien läsnäollessa. Tulemme rakkaudesta, olemme rakkaudessa ja omistamme elämämme rakkaudelle.


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Kutsumukseni on tuoda maan päälle mitä kauneimpia työkaluja ja pyhää tietoa Kristus tietoisuudesta ja viidennestä ulottuvuudesta sekä hyvyydessäni ja viattomuudessani kohdata pyhyys jokaisessa elävässä olennossa. Näissä energioissa toimin terapeuttisena energiaparantajana, kouluttajana, meditaatio-ohjaajana ja puhtaana valon kanavana viidennen ulottuvuuden värähtelylle ja mestareille. Jennie Philipponnat Terapeuttinen energiaparantaja ja Telos-Finland ry:n puheenjohtaja Jennie Philipponnat telosfinland (a) me.fi www.telosfinland.fi

Miniseminaari Sopraano, 2. krs. La klo 16.00 - 17.45

Telos Finlandin löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 291.

10


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Raija Johansson: Terveys on valinta, tietoa tarvitaan Jotta meillä olisi vapaus valita, on oltava mistä valita. On oltava tietoa vaihtoehtojen olemassaolosta sekä niiden vaihtoehtojen sisällöstä, mitä niiden avulla saavutetaan.

Luento Pieni sali, 2. krs. Su klo 12.00 - 12.45 Luento käsittelee aluksi ihmiskehosta sellaista perus­tietoa joka jää vähemmälle huomiolle yleisessä opetuksessa, mutta joka on erittäin tärkeää terveyden ylläpitämiseksi. Sitten siirrymme käsittelemään keinoja millä terveyttä ylläpidetään ja sairauksia ehkäistään uuden ymmärryksen valossa psykologian tärkeyttä unohtamatta. Raija Johansson Raija Johansson on syntynyt vuonna 1950 Haukivuorella. Hän on hammaslääketieteen lisensiaatti 1974, hammaslääkäri Lievestuoreella 1974 -1988. Anatomian ja fysiologian opettaja Turun Yliopistossa 1973-1974, ja Keski-Suomen sairaanhoito-oppilaitoksesRaija Johansson sa 1975-1987. Raija kiinnostui etsimään Kuva: Jan Johansson lääketieteelle vaihtoehtoisia hoitokeinoja kun omalla pojalla todettiin psoriasis vauvaiässä 1977. Tapasi Ann Wigmoren henkilökohtaisesti 1980 ja osallistui hänen elävän ravinnon kurssilleen. Tällä hetkellä harjoittaa luonnonlääketiedettä Montanassa USAssa, ja on noudattanut miehensä Janin kanssa 8 vuoden ajan 100% raakaravintoa. Kehonhoitoon Raija on kehittänyt oman ELO hieronnan viimeisen 15 vuoden aikana. Raija esiintyi myös vuoden 2013 Ultrapäivillä.

Miksi lihavammat ihmiset tervehtyvät nopeammin elävällä ravinnolla kuin laihemmat? Miten hampaiden terveys näkyy kehon terveydessä ja mitä hampaistossa on hoidettava jos sairastuu vakavasti. Yksilöllisiä kysymyksiä voi lähettää etukäteen rayanjan (a) wispwest.net ja ajan sallimissa rajoissa kysymyksiä otetaan esille seminaarissa.

11

Miniseminaari Sopraano, 2. krs. Su klo 14.00 - 15.45


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Mili Kaikkonen: Elävä henkisyys ja pyhä arki Mietityttääkö sinua, mitä henkisyys oikeastaan tarkoittaa? Synkisteletkö väillä ja koet siitä syyllisyyttä – meidän kun ‘pitäisi’ aina ajatella positiivisesti? Menevätkö ajatuksesi välillä umpi­ solmuun miettiessäsi, mikä on sinun oma heijasteesi ja milloin kyse on jostain ihan muusta? Oletko lukenut self help -oppaita ja henkistä kirjallisuutta, mutta oppien toteutuminen käytännössä onkin sitten toinen juttu tai meneekö New Age -termistö yli hilseen? Tällä luennolla puhutaan arkisesta henkisyydestä sekä siihen liittyvistä onnen hetkistä ja haasteista ilman mystiikkaa. Myös täydellisyyden tavoittelu, hyväksymisen ja anteeksiannon tärkeys ja vaikeus, stressi ja henkisyyden suorittaminen ovat tapetilla lempeästi, mutta sopivasti haastaen. Jos aika sallii, yleisö voi esittää Milille myös kysymyksiä. Mili Kaikkonen Mili Kaikkonen on synnynnäinen näkijä ja Iso-Britanniassa ja Aasiassa koulutettu holistinen terapeutti (Diploma in Holistic Counselling) ja luennoitsija, jolla on yli kymmenvuotinen kokemus henkisen kasvun ohjauksesta. Hän toimii työssään inhimillisenä peilinä ilman lupa­ uksia, tuomitsemista tai ennustuksia. Elämä tapahtuu tässä ja nyt, eikä sille voi asettaa ehtoja. Milin tavoitteena onkin auttaa ihmisiä tulemaan omiksi, autenttisiksi itsekseen. Hän ei tarjoa valmiita hyvän elämän ohjeita, vaan rohkaisee lempeästi omien sisäisten voima­varojesi äärelle . Tämä auttaa sinua kohtamaan elämäsi onnelliset ja vaikeatkin hetket hyväksynnän tilasta käsin. Voit luoda itse oman tiesi ja ottaa selvää siitä, mikä sinulle on totta – olet itse paras opettajasi, ohjaajasi ja näkijäsi.

Mili Kaikkonen Kuva: Jenni Kauppila

Milin intohimona ovat inhimillisyys ja elävä henkisyys, jossa arki on pyhää ja teoria muuntuu käytännöksi. Milillä on takanaan myös management-ura hyväntekeväisyysjärjestöissä Kaakkois-Aasiassa ja Iso-Britanniassa. Entisiin työnantajiin kuuluvat mm. British Council Malaysia, NSPCC ja Friends of the Earth England, Wales and Northern Ireland. Nykyään hän toimii myös opettajana Holistic College of Eastbournessa, Iso-Britanniassa. Mili asuu ja työskentelee Helsingissä. Hän työskentelee säännöllisesti myös Lontoossa, Tallinnassa ja Kaakkois-Aasiassa, ja on piipahtanut töiden merkeissä myös kaukaisessa Australiassa. Mili juontaa arkisen henkisyyden Vaiheessa -ohjelmaa Radio Helsingin taajuudella keskiviikkoisin klo 14 – 15. www.milikai.com www.radiohelsinki.fi/ohjelmat-tekijat/ohjelmat/vaiheessa

Luento Pieni sali, 2. krs. Su klo 13.00 - 13.50 12


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

k

Kirsi Halla-Seppälä: Kuunsolmut ja sielun suunta Kuunsolmut paljastavat suurimmat valmiutesi ja näyttävät suuntaa pois mukavuusvyöhykkeeltä kohti sitä mitä olet tullut oppimaan tähän elämään. Mikä elämässäsi vaatii huomiota, kehittämistä ja rohkeaa toteuttamista? Mikä sinulla on hallussa ja osaat sen niin hyvin, että saatat jäädä siihen

Kuunsolmut astrologisella syntymäkartalla ovat syviä teemoja sisältävä, intensiivinen voimalinja. Niihin voi liittyä voimakkaita tunteita, yhä uudelleen samankaltaisena toistuvia tilanteita, alitajuntaan ohjelmoituja käyttäytymismalleja, turhautuneisuutta, pelkoja, innostusta, sekä merkittäviä ihmissuhteita, jotka ravistavat sielua - joko hyvässä tai pahassa. Intialaisessa perinteessa solmut ovat demonipari Rahu (demonikäärmeen pää) ja Ketu (demonikäärmeen häntä). Länsimaisessa perinteessä puhutaan lohikäärmeistä. Alunperin Egyptistä peräisin oleva Ouroboros-myytti häntäänsä syövän käärmeen symboleineen kuvaa syvälli­sesti kuunsolmujen länsimaalaistunutta mytologiaa. Luennolla tutustumme siihen, miten kuunsolmut astrologisella syntymäkartalla voivat opastaa meitä tunnistamaan alitajuiset valmiutemme, osaamisalueemme ja niin sanotun mukavuusvyöhykkeen, joka turvallisuudessaan ja tuttuudessaan voi myös haitata uuden oppimista ja etenemistä elämässä. Kuunsolmut kartalla kertovat itseksi kasvamisen polusta, siitä mitä olemme tänne tulleet oppimaan, mikä on oma, ainutlaatuinen kehitystehtävämme ja missä ovat piilevät kykymme sekä suurin kasvun potentiaali. Ja mikä tärkeintä, miten voimme saada sen käyttöömme ja osaksi jokapäiväistä elämäämme.

Luento Pieni sali Su klo 15.00 - 15.50

13

Kirsi Halla-Seppälä

Kirsi Halla-Seppälä Astrologi Kirsi Halla-Seppälä on harjoittanut astrologiaa jo 25 vuotta. Hän on ollut Suomen ammattiastrologien yhdistyksen aktiivijäsen vuodesta 2001, on sen entinen puheenjohtaja sekä Astro-TV:stä tuttu kouluttaja ja luennoija. Hän on lämminhenkinen ja intuitiivinen astrologisen symbolikielen tulkki sekä herkkävaistoinen näkijä. Hänen erikoisalaansa on psykologinen, voimavarakeskeinen ja henkinen astrologia. Tällä hetkellä hän keskittyy pääasiassa kirjoittamiseen ja omiin psykoterapiaopintoihinsa, mutta tapaa myös asiakkaita ja järjestää astrologian koulutusta satunnaisesti. www.astrologiajaarkkityypit.com astrologiapalvelut (a) gmail.com


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Jaakko Närvä: Ufot - vapautusta vai kontrollia Käsittelen esitelmässäni ufoihin usein liitettyä teemaa ihmisen vapaudesta. Ufologiassa ja ufokokemusten yhteydessä esiintyy väitteitä salaliitoista ja ihmiskunnan kontrollipyrkimyksistä, joissa avaruusolennot olisivat mukana, sekä käsityksiä kontrolloinnin motiiveista ja keinoista. Puhutaan jopa pahasta maailmanhallituksesta, joka pyrkisi avaruusolentojen avustuksella eliminoimaan osan ihmisistä ja orjuuttamaan loput. Avaruusolentojen, jolloin puhutaan tyypillisesti niin sanotun harmaan rodun edustajista, väitetään esimerkiksi vaanivan tuhatpäisinä maanalaisissa tukikohdissa, odottaen invaasion alkamista. Meitä sanotaan kontrolloitavan esimerkiksi uskonnollisin, poliittisin, kaupallisin ja lääketieteellisin keinoin, kuten asenta­malla meihin mikrosiruja. Ufokokemusten osalta erityisesti ufosieppauskertomusten yhteydessä esiintyy väitteitä salaliitoista. Sieppauksiin liittyy myös voimakkaita kontrolloiduksi tulemisen ja kauhun kokemuksia. Avaruusolentojen kerrotaan hallitsevan siepattuja vangitsevilla, hypnoottisilla silmillään ja tekevän heille mitä vain haluavat, kuten kivuliaita kokeita. Humanoidien väitetään kontrolloivan siepattujen elämää sukupolvesta toiseen toteuttaakseen itsekes­ keisiä tai mysteeriksi jääviä tarkoitusperiään. Kuvailen salaliittoteorioita ja kontrollin elementtejä sisältäviä ufokokemuksia sekä kerron hiukan salaliittojen ja ufo­ sieppausten historiasta.

mutta myös vastuuta. Myös monet muunlaiset ufokertomukset tuovat vapauden henkäyksen ja ovat henkisesti avaavia. Vapauden mystinen ja syvä kokemus esiintyy toistuvasti ufokokemuksissa. Kiinnostavasti ihmeellisiä vapauden kokemuksia ja tietoisuuden avautumisia ta­ pahtuu myös ufosieppauksissa, vaikka toisaalta sieppauskokemukset ovat hyvin kontrolloivia pohdin ja selvittelen tätä ristiriitaa. Tarkastelen samalla ufokokemusten kautta, miten vapaus ymmärretään henkisyydessä. Lopuksi pohdin, hiukan myös tieteen ja filosofian näkökulmasta, miten erilaisiin ufokentällä esiintyviin väitteisiin, näkemyksiin ja kokemuksiin kontrollista ja vapaudesta olisi hyvä suhtautua.

Synkkiä visioita ehkä kuitenkin vahvemmin ufologiassa ja ufokokemuksissa esiintyy ihmisen vapauden ja voiman korostaminen. Esittelen tätä näkökulmaa. Ufojen ajatellaan olevan henkisen aikakauden ja vapauden tuojia ja symbo­leita, ja tyypillisesti hyvän ajatellaan lo­ pulta voittavan pahan. Ainakin katsotaan, että ihmisellä on vapaan tahtonsa avulla täysi mahdollisuus voittaa taistelu kielteisiä voimia vastaan sekä tulla vapaaksi ja onnelliseksi. Varsinkin ufokontaktikertomuksissa vapaus on keskeinen teema. Kuvailen ufokokemuksiin liittyviä vapau­ den ideoita ja kokemusta. Niissä korostetaan ihmisen vapautta sekä pelastuksellisia ja suojelullisia visioita,

Luento Pieni sali Su klo 16.00 - 16.50

Jaakko Närvä Kuva Marko Palojärvi

Jaakko Närvä FT (uskontotiede) Suomen Ufotutkijat ry:n pj. 044 555 8567 jaakkonarva (a) gmail.com

14


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Airi Oja: Uutta tietoa numerologiasta Numerot paljastavat ihmisen elämänsuunnitelman ja kertovat totuuksia nopeasti ja selkeästi. Matemaattista lahjakkuutta ei tarvita, ja siksi numerologia sopii kaikille kiinnostuneille, myös skeptikoille. Jos olet kiinnostunut numeroiden maailmasta ja haluat tutustua aiheeseen tai syventää tähän asti omaksuttua tietoasi, on nyt tarjolla uusia näkemyksiä. Luennolla ope­ tellaan syntymäajan tulkintaa käymällä läpi esimerkkejä yleisön joukosta. Tavanomainen tapa on keskittyä yhteenlaskettujen numeroiden supistettuun lukuun, mutta tällä kertaa tulkittavana on myös sitä edeltävä isompi luku sekä sisäinen versio, joiden tietäminen laajentaa kokonaiskuvaa paljon enemmän. Nimen numeroversio tuo oman lisänsä tulkintaan, ja nimistäkin on tiedossa uusia näkemyksiä ja laajempaa tarkastelua. Entisten elämien merkitys on ajan mittaan selkiytynyt tulkinnassa, ja numerot kertovat niistä ensin perustietoa ja henkinen näkemys lisää yksityiskohtia. Kun oppii laskemaan näitä lukuja, ymmärtää paremmin itseään ja omaa lähipiiriäänkin. Luennolla opitaan myös tiettyjen kymmenlukujen erityistä tietoa, jotka kertovat syvällisemmin elämän kulusta ja haasteista, joten moni kysymys saa vastauksen, kun tarkastelee omia lukujaan. Airi Ojan tapa opettaa on lähinnä käytännöllisyyden korostamista, sillä pelkkä teoria ei palvele, ellei sitä osaa soveltaa arkeen. Jos luulee jo tietävänsä numero­ logiasta kaiken olennaisen, voi tulla hämmästymään tarjolla olevasta lisätiedosta. Airi Oja Numerologi Airi Oja on tutkinut numeroiden salaisuuksia yli 20 vuotta, ja tehnyt tutkimusta kaiken aikaa siitä, miten asioissa päästään syvemmille vesille perinteisen mallin sijasta. Tarotkortit kuuluvat myös työvälineisiin, ja niiden avulla intuitio on kehittynyt tiedostamaan myös numeroista syvempiä tasoja.

Miniseminaari Sopraano, 2. krs. Su klo 16.00 - 17.45 15

Airi Oja

Airi Oja on viiden lapsen äitinä tottunut pitämään jalat maassa ja realismin kuvassa mukana, eikä mikään esiin nouseva teoria lähde eteenpäin, ennen kuin sille on löytynyt kunnollisia perusteita. Numerologiasta kirjoitetun kirjan lisäksi tekeillä ovat omat tarotkortit yhdessä kollegan kanssa, ja myös unikirjan kirjoittaminen on ajankohtaista. www.airioja.fi

Airi Ojan löydätte Sorsapuistosalista paikkanumerosta 202.


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Arje Sakari Silander: Yhteisrummutusta Äiti Maa viikon päätöskonsertissa Äiti Maa -viikon päättää yhteiskonsertti, jota johtaa Arje Silander. Konserttiin voivat osallistua messuille mukaan tulleet omien rumpujen kera. Tervetuloa yhteisrummutukseen su 27.4.2014. Rummutuksen aikana otetaan yhteyttä Äiti Maahan, pyydetään häneltä melodia, jonka avulla rummutukseen osallistujat voivat parantaa itsensä ja miksei myös koko alueen ja Suomen. Tällöin voimme soittaa kaikki yhtä säveltä, voimamme yhdistäen ja vaikuttaa koko alueen hyvinvointiin positiivisesti. Otathan oman rummun, helistimen tai muun soittimien mukaasi, tai osallistu kuuntelemalla ja laulamalla. Rummutetaan yhdessä Tampereelle, Suomelle ja Äiti Maalle. Rummutuksen jälkeen palataan tähän todellisuuteen ja iloitaan elämän hienoudesta! Tervetuloa mukaan soittamaan ja laulamaan Äitimaan kanssa! T. Arje ja muut shamaanit Arje Sakari Silander Arje Sakari Silander on syntynyt Turussa mutta viettänyt koko lapsuutensa Pohjois-­ Israelissa, Merom Golan kibutzissa. Arjen henkinen matka on alkanut vuonna 1998, kun hänen henkioppaansa on herättänyt Arje Sakari Silander, henkinen ohjaaja, kanavo­ija, parantaja ja shamaani hänet toisiin todellisuuksiin. Siitä päivästä lähtien Arje on kulkenut omalla uniikilla henkisellä tiellä kehittäen Merkaba-, DNA-, ja Kristallien ohjelmointi tekniikoita. Lopetettuaan ohjelmistoinsinöörin työn, Arje siirtyi hiljalleen parantajan ja opettajan tehtäviin, seuraten oman Korkeimpansa ohjeita. Nykyään Arje pitää Enkeli-, meditaatio-, ja rummutusiltoja Helsingissä ja muualla Suomessa. Arje auttaa myöskin muita ihmisiä eteenpäin omilla henkisillä teillään kanavoimalla heille vastauksia ja parantavaa energiaa. Arje myös kirjoittaa parhaillaan kanavoitua kirjaa Jumalan 72 nimestä, johon tulee kanavoitua tietoa ja omakohtaisia kokemuksia Jumalan 72 nimestä. Reuel Tmi / Arje Sakari Silander Kiviteltankatu 3 A 11, 00710 Helsinki 045 634 9000 arjesakari (a) gmail.com www.reuel.name

Messujen päätösohjelma Pieni sali, 2. krs. Su klo 17.00 - 17.50

Arje Sakari Silanderin ja Reul Tmi löydätte 2. krs. aulasta paikkanumerosta 55-56. 16


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Pia Koukila: Psykometria ja psyykkiset aistit Kaikki on energiaa ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Sinä vaikutat kaikkeen ja kaikki vaikuttaa sinuun, siksi on tärkeää oppia tulkitsemaan energioita ja tulla tietoiseksi miten ne vaikuttavat. Psykometrian avulla voit oppia hakemaan tietoa energiaa lukemalla. Psyykkiset aistimme, selvänäkö, selvätunto, selvätieto, selväkuulo, selvähajuaisti ja selvämakuaisti ovat täysin luonnollisia aisteja, joita me kaikki käytämme tiedostaen tai tiedostamattamme. Harjoittelemalla voimme saada nämä meillä kaikilla olevat aistit tietoiseen käyttöömme. Miniseminaarissa osallistujilla on mahdollisuus oppia harjoitusten kautta tunnistamaan energioita sekä omat psyykkiset aistinsa. Pia Koukila Syntynyt meedioksi vuonna 1959, vuodesta 2002 toiminut ammattimaisesti meediona ja selvänäkijänä. Henkisen kasvun valmentaja ja kouluttaja vuodesta 2009. Kirjailija, taidemaalari ja amatööriteatteriohjaaja/näyttelijä. ”Olen toiminut ensimmäisen kerran meediona 10-vuotiaana, ja koko elämäni olen tiennyt, tuntenut ja nähnyt asioita, joita minun ei kaiken järjen mukaan olisi pitänyt ja pitäisi tietää, tuntea ja nähdä. Asiakkailtani saamani palautteen perusteella kutsun itseäni uuden ajan meedioksi.”

Pia Koukila

Pia Koukila - selvänäkijä, meedio, eheyttäjä, henkisen hyvinvoinnin kouluttaja ja henkinen valmentaja. 044 926 1202 (ajanvaraus arkisin klo 12-21) www.piakoukila.fi

Pia Koukilan löydätte Sopraanon paikkanumerosta 77.

Miniseminaari Sopraano, 2 krs. La klo 10.15-11.45

17


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Tuomas Kytömäki: Uuden Ajan Ravinto ja Mieli Uudet tuulet puhaltavat ja moni meistä kokee että elämme suurten muutosten aikoja. Ihmiset availevat yhä suuremmilla joukoilla silmiään, mutta kokonaisvaltaista informaatiota on yhä vaikea löytää eikä yhteiskuntajärjestelmä tue henkistä kasvua. Monista tuntuu, että dualistinen maailma tarjoaa vain kaaosta ja epävarmuutta, mutta mitä jos voisit omilla valinnoilla löytää tien tasapainoiseen ja onnelliseen elämään? Kun media-alan monityömies Tuomas aikoinaan alkoi päivittää omia ravinto- ja ajatustottumuksiansa kohti luonnollisempaa mallia alkoi ihmeellisiä asioita tapahtua. Vaivat ja sairaudet katosivat ja nykyisin vanha viisaus “muuta itsesi muuttaaksesi maailman” onkin tämän iloisen veijarin mottona. “On kaksi tapaa elää elämäänsä. Joko niin että missään ei näe ihmeitä, tai että ihmeitä näkee kaikkialla.” ~ Albert Einstein

Luento Pieni sali, 2. krs. Su klo 14.00 - 14.50 Tuomas Kytömäki Kuva: Vesa Rahkola

Messut juontaa Virpi Koskela Virpi on tamperelainen teatteri-ilmaisun opettaja ja läsnäolotutkija. Hän on työskennellyt vuosia soveltavan teatterin alueella mm. nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi sekä toiminut vuorovaikutus- ja luo­ vuuskouluttajana erilaisissa yhteisöissä. Tällä hetkellä hän tekee väitöskirjaa työntekijöiden läsnäolon kokemuksista.

Virpi Koskela

18


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Pyhää maailmanmusiikkia ja äänihoitoa Kailash Kokopelli ja Satyadev Barman Shamantrasta ovat esiintymässä Äiti Maan Juhlaa 2014 –konsertissa Tampere-talon Pienessä salissa Hengen ja Tiedon messuilla lauantaina 26.4.2014 klo 18:10 alkaen Jumalatar Äitien kutsumana. Kailash Kokopelli tunnetaan arvostettuna muusikkona, poikkikulttuurellisena sillanrakentajana, äänihoitajana ja humanitäärisenä artistina. Hän on pyhien äänimaisemien taikuri tarjoten siivet sisäiseen matkaan, jossa rauha, voima ja healing ovat löydettävissä. Kailash on maailman muusikko, moni-instrumentalisti ja ääni­ terapian asian­tuntija. Hän käyttää instrumenttejaan rukoukseen ja avaimena avaten ovia suureen mysteeriin ja elämän voimaan. Hän soittaa tuuli-, puu- ja kielisoittimia kuten kolmekielistä worldstick -instrumenttia, kondorikotkan sulkaa, Pan-huilua, didgeridoota, kristallimaljoja, Amerikan alkuperäiskansan huilua, rumpuja ja helistimiä yhdistäen äänimaisemat rukouschanttauksiinsa ja sydäntäparantaviin lauluihin. Kailash on kotoisin Saksasta ja tekee työtään mm. Etelä-Afrikassa, Balilla ja Skandinaviassa. Voit tutkia hänen Äiti Maan tietämystään uusimmasta Sielunpeili –lehdesta (2/2014).

Kailash Kokopellin uusimman musiikin löydät osoitteesta www.dragonrider.me

19

Kailash Kokopelli


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014 Satyadev Barman Muusikko, joogaohjaaja, Veda-kulttuurin tuntija ja ihailija. Satyadev on syntyjään Koltatasta (ent. Kalkutta), Intiasta tuoden tullessaan lumoavan taikavoiman pyhää musiikkia ja helposti lähestyttävät, syvälliset Vedaopetukset voimallisten mantrojen ja sydäntietoisuuslaulujen (rakkauslaulujen) muodossa. Hän on kasvanut Intian rikkaan henkisen tradition ympäröimänä ja Satyan missio on elvyttää ja levittää ikiaikaisten sanskriitin kielisten mantrojen viisautta. Nämä mantrat ovat olleet henkisen voimautumisen, tietoisuuden laajenta­ misen ja itseoivalluksen työkaluina vuosituhansia. Työskenneltyään useita vuosia Bene­ galin Bauls sufi laulajien kanssa, Satyan soundi on rikas fuusio kansanmusiikista ja etnisistä rytmeistä hänen vivahteikkaan kitaran soittonsa tulkitsemana. Satya on esiintynyt ja vetänyt Mpower­ -workshopeja Tanskassa, Saksassa, Hollannissa, Eestissä, Suomessa, Tsekeissä, Sveitsissä, Norjassa, Ruotissa ja Intiassa. Vedan oppilas ja opettaja Satya asuu nykyisin idyllisellä farmilla maalaismaisemissa Etelä-Tanskassa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa eläen ja edi­ stäen terveellistä, luomua ja luonnonläheistä elämää. Sielunpeili julkaisi hänestä artikkelin 2013-2014 vuodenvaihteessa. Kailash Kokopelli ja Satyadev Barman tuottavat sisältöä Jumalattarien Luomisshopin luennolle lauantaina klo 13:00-13:45, miniseminaariin sunnuntaina klo 12:00-13:45 sekä Äiti Maan Juhlaa 2014 iltakonserttiin alkaen klo 18:10 ja Hengen ja Tiedon messujen aamunavaukseen lauantaina klo 11:00 alkaen. He ovat tavattavissa Jumalattarien Luomisshopin Pyhän Perheen Opus 1 hoivahuoneessa, johon on tuotettu Pyhän Perheen hoitava ”Yeshuan Voiman Juuret” taidenäyttely. Lisätietoja Äiti Maan Juhlaa 2014 - konsertin kotisivuilta www.LCC-Spotlight.com (Jumalattarien Luomisshoppi). Satyadev Barmanin esittelyn ja musiikin löydät osoitteesta www.satya.dk

Kailash Kokopelli ja Satyadev Barman Musiikkiesitys Äiti Maan Juhlaa 2014 - konsertissa la 26.4 klo 18.40-19.45

20


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Veli Martin Keitel, Tuuli Nenonen ja Kata Lindberg: Kun päivä painuu pilveen, niin varjo katoaa - musiikillinen tutkimusmatka valon ja varjon tasapainon etsimisestä Veli Martin, Kata ja Tuuli ovat aloittaneet yhteiset musisoinnit 2012 NYT -tapahtumassa Tampereella, viimeksi he esiintyivät yhdessä Tietoinen Sydän -tapahtumassa Jyväskylässä viime syksynä. Tämän kevään messuilla he esittävät musiikin ja lyriikan keinoin tunnelmallisen tarinan, jossa etsitään vapautumista rakkauden ja elämän dualistisuudesta. Mukana on yleisölle tuttuja sävelmiä ja Veli Martinin omia lauluja, joiden vahvat tunteet kumpuavat hänen omista elämänkokemuksistaan. Trion vahvuutena on Velin ja Katan yhteinen improvisointi kaksilla koskettimilla, moniääniset laulusovitukset sekä Tuulin aistikkaat tanssiliikkeet, jotka tuovat lisäväriä sävelten ja tekstien sisältöihin. Mukana myös akustinen kitara ja kenties jotain muutakin...

Veli Martin Keitel Tuuli Nenonen Kata Lindberg

Veli Martin Keitelin löydätte Sorsapuistosalin paikkanumerosta 214 martinkeitel( a )gmail.com, www.martinkeitel.net

21


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Rakkautta kohti juosta et voi; vain silloin pelko sua vie ja se on kamppailujen tie

Musiikkiesitys Pieni sali, 2 krs. Su klo 11.10-11.50

22


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Liput ja ennakkomyynti Lipunmyynti messuilla Sisäänpääsyliput ja miniseminaariliput sisäänkäynnin yhteydessä Sisäänpääsy- ja miniseminaarilippujen ennakkomyynti 3.3. alkaen • Rajatiedon Keskus, Uudenmaankatu 33, • Helsinki, puh (09) 612 1114. Avoinna ti-to klo 12‐15. Maksu käteisellä. Lippuhinnasto 2014 Tampere • Yhden päivän sisäänpääsylippu 7,- € / la tai su (Alle 15-vuotiaat lapset aikuisen seurassa ilmaiseksi) • Miniseminaarilippu 15,- € / yksi miniseminaari Hinnat sisältävät 24% alv.

Julkinen liikenne, auton paikoitus, Taksi, Pankkiautomaatit Messut järjestetään Tampere-talolla, os. Yliopistonkatu 55, Tullin alueella. Julkinen liikenne Tampere-talolle on erinomaiset julkiset liikenneyhteydet. Kulkuyhteyksien kartta löytyy Tampere-talon sivuilta. Tampereen rautatieasema sijaitsee 500 metrin päässä Tampere-talolta. Nopein kävelyreitti on rautatieaseman alikulkutunnelin kautta itään, S-marketin suuntaan. Reitti on lähes yhtä pitkä niin Pakkahuoneen aukion kuin Ratapihankadun kautta. Aikataulutiedot sivulla www.vr.fi.

23

Tampereen linja-autoasemalta on 750 metrin kävelymatka Tampere-talolle. Nopein kävelyreitti on Vuolteenkatua pitkin itään Ortodoksisen kirkon suuntaan. Katu jatkuu Kalevantienä rautatien yli aina Tampere-talolle saakka. Aikataulutiedot sivulla www.matkahuolto.fi. Tampereen paikallisliikenteen useimmat linjat ajavat Tampereen keskustan läheltä. Tampere-talon viereiselle pysäkille pääsee busseilla 10, 13 ja 22. Itsenäisyydenkadun pysäkille 300 metrin päähän pääsee busseilla 3, 16, 17, 18, 20, 23, 25, 27, 28, 29 ja 90. Aikataulutiedot sivulla www.aikataulut.tampere.fi.


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Pysäköinti

Infopiste

Tampere-talolla on 60 maksullista pysäköintipaikkaa, joista 6 invapaikkaa. Ajo pysäköintialueelle Yliopistonkadulta.

Messujärjestäjän Rajatiedon Yhteistyö ry:n infopiste messuvieraille sijaitsee 1. kerroksessa Sorsapuistolämpiössä.

Tampere-talon läheisyydessä on sairaalankadun pysäköintipaikka 300 autolle, joista osa maksuttomia lauantaisin ja kaikki maksuttomia sunnuntaisin. Ajo pysäköintialueelle Kalevantien kautta.

Vaatesäilytyspalvelut

Lisäksi lähialueelta löytyy kolme pysäköintitaloa: Technopolis, Tulli ja Tullintori, joista lisätietoja Tampere-talon sivuilta. Pysäköinti kadunvarsilla ja julkisilla pysäköintipaikoilla on pääsääntöisesti maksutonta sunnuntaisin.

Messuilla on vartioitu narikkapalvelu sisääntuloaulassa Tampere-talon puolesta. Palvelumaksu 2,5 eur. Kahvila-ravintolapalvelut Tampere-talolla palvelevat messujen ajan Café Soolo (1. kerros) ja Ravintola Fuuga (2. kerros).

Taksi Tampereella taksin voi tilata puhelinnumerosta 0100 4131. Hinta- ja lisätiedot Tampereen aluetaksin sivuilla. Pankkiautomaatit Maksutapa messuilla on käteinen. Lähimmät pankkiautomaatit (ja niiden kävelyetäisyys Tampere-talolta) ovat: • Osuuspankki, Itsenäisyydenkatu 11 (noin 350 metriä) • Kauppakeskus Tullintori, Tullikatu 6 (noin 350 metriä) • Nordea, Itsenäisyydenkatu 17 (noin 500 metriä) • Rautatieasema, Rautatienkatu 25 (noin 500 metriä)

24


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

Messutoimisto

Lapsiparkki

Rajatiedon Yhteistyön messutoimisto palvelee messuasioissa sekä näytteilleasettajia että messuavustajia Sorsapuistolämpiössä 1. kerroksessa.

Tänä vuonna emme tarjoa Tampereen messuilla lapsiparkkipalvelua.

Ensiapu ja pelastustiet Messuilla päivystää ensiaputaitoinen henkilö. Ota tarvittaessa yhteys Tampere-talon henkilökuntaan tai messujärjestäjään. Pidä pelastus- ja hätäpoistumistiet vapaina ja noudata henkilökunnan ohjeita poikkeustilanteissa.

Nähdään messuilla!

Yhteystiedot esiintyjille ja näytteilleasettajille Puhelin 044 0100 964

Rajatiedon Keskus Uudenmaankatu 33 Helsinki

Sähköposti messut.tampere (a) rajatiedonyhteistyo.fi

Puhelin (09) 612 1114

Rajatiedon Auttava Puhelin Aukioloajat to ja su klo 18-22 Puhelin 040 913 1038

25

Faksi (09) 612 1114 Sähköposti rajatiedon.keskus (a) rajatiedonyhteistyo.fi www.rajatieto.fi Facebook: Rajatiedon Keskus (lisää kaveriksi)


Rajatiedon Yhteistyö ry järjestää

Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014 Tampere-talo, Yliopistonkatu 55 Lauantaina klo 10.00 -18.00, Sunnuntaina klo 10.00 -18.00. Lauantaina myös Gaalailta, alkaen klo 18.30 (Liput 25 €) Luentoja ja miniseminaareja on tarjolla molempina päivinä. Yli 120 näytteilleasettajaa rajatiedon eri alueil­ta esittelevät aatteitaan, tuotteitaan ja tarjoavat palveluitaan. Paikalla talon täydeltä mukavia ihmisiä. Lämpimästi tervetuloa!

Sunnuntai 27.4.2014

Lauantai 26.4.2014

Pieni sali (pääsylipulla)

Pieni sali (pääsylipulla) 11.00 Messujen avaussanat Tero Säilä, Rajatiedon Yhteistyö ry 11.10 -1   1.40 Yhteisesitys Musiikkiesitys Äiti Maa-viikon hengessä 12.00 - 12.50 ”IsisSofia”, Helena Jakovlev Ihmiskunta matkalla Kultaiseen Aikakauteen 13.00 - 13.50 Tuula Jaatinen/Jumalattaren Luomisshoppi Tähtien merkitys moniuloitteisuuteemme 14.00 - 14.50 Harri ja Ilkka Virolainen Yliluonnolliset ilmiöt  –  tieteellisesti todistettu 15.00 - 15.50 Erkki Lehtiranta Aurinkokunnan historia ja salatut mysteerit 16.00 - 16.50 Mikko Heikkilä ja Markus Silvola Erilaisten Hengen tien kulkijoiden yhteys ja sen ylläpitäminen

Miniseminaarit

Sopraano (liput 15€/miniseminaari) 10.15 -11.45

Psykometria ja psyykkiset aistit, Pia Koukila

12.00-13.45

Sielun vapaus, Juha Tulkki

14.00-15.45

Värit - avain itseen, Ilona Pohjalainen

16.00-17.45 Antautuminen Jumalan Tahtoon, Jennie Philip- ponnat

Gaalailta

Messupäivän avaussanat

11.10 - 11.50

Musiikkiesitys: Kata Lindberg, Tuuli Nenonen ja Veli Martin Keitel esiintyvät

12.00 - 12.50 Raija Johansson Terveys on valinta, tietoa tarvitaan 13.00 - 13.50 Mili Kaikkonen Elävä henkisyys ja pyhä arki 14.00 - 14.50 Tuomas Kytömäki Uuden ajan ravinto ja mieli 15.00  -1   5.50 Kirsi Halla-Seppälä Kuunsolmut ja sielun suunta 16.00 - 16.50 Jaakko Närvä Ufot – vapautusta vai kontrollia 17.00 - 17.50 Arje Silander johtaa Äiti Maa-viikon päätöskonsertin. Ohjelmassa rummutusta 18.00

18.30 - 18.40

Äiti Maa multimediaesitys ja musiikkia

18.40-19.45

Satyadev Barman ja Kailash Kokkopelli

esiintyvät

Messujen päätössanat.

Miniseminaarit

Sopraano (liput 15€/miniseminaari) 12.00-13.45

Tähtien merkitys moniuloitteisuuteemme, Tuula Jaatinen ja Jumalattarien Luomisshoppi

14.00-15.45 Miksi lihavammat ihmiset tervehtyvät nopeam- min elävällä ravinnolla kuin laihemmat? Raija Johansson 16.00 - 17.45

(liput 25 €)

19.50 - 21.10

11.00

Uutta tietoa numerologiasta, Airi Oja

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin. Koko ohjelma ja lisätiedot ovat kotisivuillamme.

Aulikki ja Seppo Plaami esiintyvät

Pääsyliput: 7 € / päivä, lapset alle 15 vuotta aikuisten seurassa ilmaiseksi.

Miniseminaariliput: 15 € / seminaari. Hinnat sis. alv 24%.

Lippujen ennakkomyynti 4.3. alkaen: Helsinki: Rajatiedon Keskus, Uudenmaankatu 33. Avoinna ti-to klo 12-15.

Palvelut näytteilleasettajille: Ilmoittautuminen puh. 044 0100 964. Mainostarjoukset puh. 03 555 8101. messut.tampere( a )rajatiedonyhteistyo.fi Kotisivut: www.rajatieto.fi

Rajatiedon Yhteistyö ry


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014 1. KERROS

2. KERROS

• Café Soolo • Infopiste • Lipunmyynti • Messutoimisto • Narikka • Sorsapuistolämpiö (messupaikat 1-44) • Sorsapuistosali (myyntipöydät 103-339)

• Pieni sali (luennot, Gaalailta) • Ravintola Fuuga • Messupaikat 45-68 • Opus hoitohuoneet • Sopraano (tulkintapöydät 69-77, miniseminaarit) • Ultra-lehden messupaikka

Tampereen Astrologinen Seura 127-130

Ultra-lehti 2.krs aula

Lahdes Tero 103-104

Tampereen Healing Rooms Opus 2 - paikka 4

Unituulia 30-32

Launis Marja 312-313

Urantia Säätiö 196-197

Lehtiranta Erkki 117-118

Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka 200-201

Leinonen Tuija 302-303

Tampio Hannele 304

Ahlgren Ulla 209-211

TarjaKaarina 234

Valo Tuomas 227

Luontaishoitola Meridianne Opus 4 - paikka 1

Tmi. Aito Käsityö 113-114

Tmi Tarja Kallio 283

Alanen Päivi 71

Luontainhoitola Natursole / Tanja Soila Opus 4 - paikka 4

Amritam 203-208

Lähdepolku Minna ja Ville Opus 3 - paikka 1

Toikka Timo 21-23

Anya 176-177

Läheisyysterapia Opus 4 - paikka 6

Tulkki Juha 262

Appelblom Reetta / Kultakannel 236

MA’A™ Äiti Maa 285-286

Tuomi Tuula 209-211

Aru Tõnu 288

Maa ja Taivas 145-147

Tuppurainen Suvituulia 72

Aurinko-Maa ry 292

Magnakoru 151-153

Tähtitieto 157-159

Aurinkosydän 115-116

Mai Niemi Design House 258-261

Autio Tuija Opus 4 - paikka 3

Mahlanen Ritva 133-134

Basam Books Oy 245-251

Malinen Marja-Sisko 305

Biokustannus Oy 293-299

Marhia Jesse Opus 2 - paikka 2

Biontologia Suomi / Lena Pennala Opus 2 paikka 3

Miranda 176-177

Crimson Circle 45-46

Nerovisio / Tuija Orelma 186

Edenin Puutarha 289

Nieminen Jukka 35-36

Elämänreppu 212-213

Oja Airi 202

Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry 135-140

Orelma Tuija 186

Näytteilleasettajat aakkosjärjestyksessä

Esoteeriset Alkemistit ry 263-270 Fagerström Marja-Leena 68 Galleria Oivalluksia 107-108 Heikkilä Mikko 233

Mäkelä Hannamari 215-217

Orgonisaatio - Jukka Juntunen 273-274 Panthera Oy 188-190 Pennala Lena Opus 2 - paikka 3 Pispalan Kivijalka osk 308-309

Telos Finland 291

Magnetix Wellness magneettikorut 0400 636 352, kuismaminna1( a )gmail.com, www.annimex.fi

11-16 Nouseva Aurinko

Henkisen uudistumisen keskus Helsinki 09 458 4764, nouseva( a )aurinko.fi, www.aurinko.fi

Puustjärvi Vieno 109-110 Rarissima / Ilona Pohjolainen 180-181

IIKA Books 314-315

Rajatiedon Yhteistyö ry 1.krs 1 & 2

Messujen edullisimmat divarikirjat. 040 522 4970, timo.toikka( a )me.com

Ilona ja Valona 68

Rajatieteen Instituutti 59-62

30-32 Unituulia

IsisSofia / SofiaLight 131-132

Remes Mirja Opus 3 - paikka 2

Jemai Anitta 76

Reuel Tmi / Arje Sakari Silander 55-56

Joogakoulu Ong Namo Opus 3 - paikka 3

Rintala Anne 74

Jumalattarien Luomisshoppi / Tuula Jaatinen Opus 1

Rinta-Nikkola Virpi 69

Karppinen Tuula 75 Kaskimäki Päivi 125-126 Keitel Veli Martin 214 Keskiyönaurinko hyvinvointipalvelut / Tulkki Juha 262

Sielunpeili-lehti 255-257 Silander Arje Sakari - Reuel Tmi 55-56 Smiling Stars / Erkki Lehtiranta 117-118 Spiral Life Oy / Linnea Taivasmaa 275-277 Sunspelt Oy 121-124 Suomen Amma-keskus ry 198-199

Kotipellontila / Terho Tapaninaho 148-150

Suomen Urantia-seura ry 196-197

Koukila Pia 77

Suomen Verikuvaajat ry 160-162

Krishna-liike Suomessa 142-144

Sydänääniä / Minna ja Ville Lähdepolku Opus 3 - paikka 1

Kultakannel / Reetta Appelblom 236 Kuudes Aisti 41-44 Kuukari Eija - Tmi Valonpolku 70

Selvänäköisiä teemalukemuksia, tarot- ja numerologista konsultointia. Porvoo, 050 5344 643, valonsydan( a )gmail.com, www.valonsydan.fi

21-23 Timo Toikka

Aidot uniikit intiaanikorut ja koristeet - valmistettu Suomessa. 050 931 3567, unituulia( a )yahoo.com, www.unituulia.com

33-34 Yläkuu kustannus

Wanhan ajan Kuukalenteri, Kuun vaikutus -kirja, Yläkuu ja alakuu -kirja, riimusauvat. 050 535 3321, anne.poyhonen( a )ylakuu.com, www.ylakuu.com

35-36 Sinikivi - Jukka Nieminen

Rajatapaus jopa rajatieteen alueella. Rajatiedon laatukamaa. 050 344 4019, jukkis.nieminen( a )gmail.com, www.sinikivi.com

41-44 Rumpu Ukko & Kuudes Aisti

Rumpukurssit. 045 677 2761, info( a )shamaanirumpu.net, www.shamaanirumpu.net.

Sinikivi - Jukka Nieminen 35-36

Suomen Falun Dafa Yhdistys ry 174-175

Kuisma Minna 9-10

19-20 Valon Sydän, Henkisen kasvun keskus ry

Selestial Opus 4 - paikka 5

Kirjeopisto Via 326-327

Kristosofinen kirjallisuuseura ry 332-335

Tohtoriveljekset Harri ja Ilkka Virolainen kertovat lauantaina yliluonnollisista ilmiöistä.

9-10 Minna Kuisma

Hyttinen Hannu Opus 3 - paikka 4

Kansainvälinen Yhteis-vapaamuurarijärjestö Le Droit Humain Suomen Liitto ry 306-307

Yläkuu kustannus 33-34

Messutoimisto

Hopeasulka / Matti Kuusela 166-168 (la)

Kallio Tarja 283

West Wise Oy / Eeva Merger 237-238

2 Rajatiedon Yhteistyö ry

Porkka Matti Tmi 166-168 (su)

Kalajoki Olli 235

Väisänen Anu - Highway to Heaven 73

Miniseminaarilippujen myynti

Pohjalainen Ilona 180-181

Saksala Terttu 289-290

Via Akatemia 326-327

1 Rajatiedon Yhteistyö ry

Hoitola Auringonsäde / Anni Leponiemi 187

Rumpu Ukko 41-44

Vesiriikonen 157-159

SORSAPUISTOLÄMPIÖ - 1. KERROKSEN AULA

Highway to Heaven - Anu Väisänen 73

Kaariporttiystävät 49-50 ja Opus 4 - paikka 2

Valon Sydän 19-20

MESSUPAIKAT 1-44

Plaami Aulikki ja Seppo 49-50 ja Opus 4 paikka 2

Rouhento Sari 105-106

Tmi Valonpolku - Eija Kuukari 70

Näytteilleasettajat messupaikoittain

Helsingin Summit Lighthouse ry 172-173

Juntunen Jukka - Orgonisaatio 273-274

Uusi Safiiri 326-327

Synergy / Tuula Tuomi 209-211 SynerKi 154-156 Taideterapeutit ry 51-52 Taivasmaa Linnea 275-277

SORSAPUISTOSALI - 1. KERROS MYYNTIPÖYDÄT 103-201 103-104 Tero Lahdes

Elämän laki -kirja ja Nikolai Roerichin maalauksia (painettuja julisteita) 0400 783 380, tero( a )solarsolutions.fi, www.elamanlaki.fi

105-106 Sari Rouhento

Energeettiset hoidot, ravintolisät ja tulkinnat. 044 322 3030, sarigallery( a )gmail.com, www.sarifin.fi

107-108 Galleria Oivalluksia / Mirva Soinio

Silkkitaulut, postikortit, pussit ja muut tuotteet muistamisiksi ja liikelahjoiksi. 040 180 3595, mirva.soinio( a )oivalluksia.net, www.oivalluksia.net

109-110 Kirologi Vieno Puustjärvi

050 566 5704, vieno.puustjarvi( a )kolumbus.fi, www.kolumbus.fi/vienopuustjarvi


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014

113-114 Tmi Aito Käsityö / Janina Hurkala

Käsitöitä luonnonmateriaaleista 050 327 1062, info( a )aitokasityo.com, www.aitokasityo.com

115-116 Aurinkosydän / Matti Niskala

Intuitiivinen enkelimusiikki 040 719 6697, man( a )aurinkosydan.fi, www.aurinkosydan.fi

117-118 Smiling Stars / Erkki Lehtiranta

Henkisen alan koulutusta, henkistä astrologiaa, kurssimatkoja mm. Kreetalle. 0400 761 939, info( a )smilingstars.fi, www.smilingstars.fi

119-120 Harri ja Ilkka Virolainen

Luennoisijat ja tiedemiehet tri Harri Virolainen ja tri Ilkka Virolainen tuovat esille julkisuuden henkilöiden omakohtaisia kokemuksia yliluonnollisista ilmiöistä.

121-124 SunSpelt Oy / Kari Kaipainen

Kotimaiset luomuselt-tuotteet eri muodoissa. Uutuuksina speltlaku, -kuitulisä ja -kakkujauho sekä kvinoasuurimo. 0500 412 731, kari.kaipainen( a )sunspelt.fi, www.sunspelt.fi

125-126 Selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki

040 500 0050, paivikaskimaki (at) gmail.com, www.paivikaskimaki. com. Teen molempina päivinä selvänäkö ja maya-”galaktologisia” katselmuksia. Ajanvaraus etukäteen paivikaskimaki( a )gmail.com tai 040-500 0050.

127-130 Tampereen Astrologinen Seura

Messuilla astrologisia tulkintoja ja myynnissä Tampereen Astrologisen seuran tuottamia monisteita. www.sunpoint.fi/~tamastro/index.html

131-132 IsisSofia / SofiaLight

Äitijumala Sofia on asettanut ja vihkinyt mieheni Stefanuksen ja minut yhteiseen SofiaValo -tehtävään. Tule tutustumaan luenolla ja messupöydän ääressä. www.parantavataide.fi

Seppo ja Aulikki Plaamin konsertit ovat mediaalisia. Plaamit esiintyvät lauantaina Gaalaillassa ja löytyvät myös molempina messupäivinä hoitohuoneesta Opus 4.

133-134 Ritva Mahlanen

Yksilöllistä energiahoitoa ja tietoa ravinnon merkityksestä hyvin­ vointiin. 041 535 7088

135-140 Esko Jalkanen - Luonnonvoimat Yhdistys ry

196-197 Suomen Urantia-seura ry

Messuilla maksuttomia yliaistillisia mittauksia. Tiina Lindholmin ja Esko Jalkasen kirjoja. www.eskojalkanen.net, 09 587 1248, toimisto( a )eskojalkanen.net

Seura on Urantia-kirjan lukijoiden muodostama järjestö tehtä­vänään lukijapalvelu. urantia-seura( a )urantia.fi, www.urantia.fi Urantia Säätiö (Suomen toimisto) 09 879 4351, urantia-saatio( a )urantia.fi, www.saatio.urantia.fi

142-144 Krishna-liike Suomessa

Tuulahdus Intian henkisestä kulttuurista. Bhaktivedanta-korkeakoulun esittely. 09 694 9879, www.krishna.fi, www.vedantak.fi, www.krishnatietoisuus.fi

198-199 Suomen Amma-keskus ry

Intialaisen Äiti Amman opetuksiin liittyvää kirjallisuutta, äänitteitä ym. tuotteita. 044 547 7048, timo.hallenberg( a )mail.com, www.amma.fi

145-147 Maa ja Taivas

Selvänäköiset auralukemukset ja energiahoidot. 040 966 3342, maajataivas( a )gmail.com, www.maajataivas.fi

148-150 Kotipellontila / Terho Tapaninaho

200-201 Tampereen Tunnekeskus Lumpeenkukka 172-173 Helsingin Summit Lighthouse ry

Monipuolista luomuruokaa 040 766 3198, terhok.tapaninaho( a )gmail.com

Suuren Valkoisen Veljeskunnan opetuksia violettiliekeistä, ylösnousemuksen polusta ja enkeleistä. www.summitfin.fi, 050 354 2307, summit.lighthouse( a )kolumbus.fi.

151-153 Magnakoru / Sirpa Marie Nieminen

174-175 Suomen Falun Dafa Yhdistys ry

Magneettiterapiatuotteita: korut, selkä-, ranne-, polvi- ja nilkkatuet, ihomagneetit. Magneettiterapiatuotteita koirille, pannat ja takit. Magneettiterapiasta voi saada apua mm. erilaisiin kiputiloihin, urheiluvammoihin, päänsärkyyn ym. vaivoihin.

154-156 SynerKi

Tohtori Beckin itsehoitolaitteet. Superfood: Goji, Maca, Cacao, Monroe Instituutin Hemi-Sync® musiikkiäänitteet, 041 510 1771, mail( a )synerki.fi, www.synerki.fi

157-159 Tähtitieto / Vesiriikonen

Grander- vedenkäsittelylaitteet, Fit Line- ja L-Arginiini ravintolisät, Health Angel- fotoniresonanssiterapiat. 09 291 7075, 0400 468 207, starinfo( a )dlc.fi, kalevi( a )vesiriikonen.fi, www.tahtitieto.fi, www.vesiriikonen.fi

160-162 Suomen Verikuvaajat ry www.verikuvaajat.fi

166-168 (Lauantaina) Hopeasulka / Matti Kuusela

Energiahoidot, kaukohoito, menneet elämät regressio, henkiset kirjat, CD-meditaatiot. 040 524 3612, matti( a )hopeasulka.com, www.hopeasulka.com

(Sunnuntaina) Tmi Matti Porkka

Elämänkaari-terapia, numerologiaa ja energiahoidot. 0400 481 529, matti.porkka33 ( at ) luukku.com

Falun Dafa (Falun Gong) on Qigong-menetelmä mielen ja kehon harjoittamiseen. 040 358 3621, sinikka.suontakanen( a )netti.fi, www.falundafa.fi

176-177 Hoitopiste Anya & Miranda

Anya / Katja Koskiniemi Energiahoidot, tulkinnat, chakrojen tasapainotukset, iridologi. katja.koskiniemi( a )ippnet.fi, 040 594 9857 Miranda / Marita Saal Intialainen päähieronta, energiahoidot ja tulkinnat. marita.saal( a )gmail.com, 050 584 2569.

180-181 Rarissima / Ilona Pohjalainen

Löydät täältä Värien Voima -kirjan, Kotisi Kertoo, Parisuhde ja muut Rarissiman henkisen kasvun kirjat. info( a )rarissima.fi, 040 732 1119, www.rarissima.fi

186 NeroVisio / Tuija Orelma

040 507 4995, info( a )tuijaorelma.fi, www.tuijaorelma.fi

187 Hoitola Auringonsäde / Anni Leponiemi

LR Healt & Beauty Systems hyvinvointituotteet ja Lehtopeat turve­ tuotteet. 040 175 5012, info( a )hoitolaauringonsade.fi, www.hoitolaauringonsade.fi

188-189 Panthera Oy

Messuilla Iridologian opiskelijat tekevät Iris -pika-alyyseja. 03 356 1287, 0400 622 667, panthera( a )nic.fi, www.panthera.fi

Perinteinen kiinalainen lääketiede, kukkatipat, LogoArt -taideterapia, Logoterapia, taideterapiaryhmät ja -kurssit. www.lumpeenkukka.fi Tarja Repo-Silván, 040 703 6453, tarja( a )lumpeenkukka.fi

TULKINTAPÖYTÄ 202 202 Airi Oja

Tarot- ja numerologiatulkintoja messuilla sekä kursseja ja luentoja numerologiasta. 06 871 161, 040 7622 099, numen( a )airioja.fi, www.airioja.fi

MYYNTIPÖYDÄT 203-232 203-208 Amritam

Soivia kulhoja, musiikkia, buddhalaisia rituaaliesineitä, taidetta, koruja, vaatteita, mattoja. 040 412 4888, 0400 465 891, ebhutia( a )welho.com, www.amritam.fi

209-211 Synergy / Tuula Tuomi

Synergy-tuotteiden itsenäinen edustajat: Ulla Ahlgren: 0400 859 369, ulla.ahlgren( a )gmail.com, Tuula Tuomi: 040 960 2963, tuula.tuomi( a )gmail.com

212-213 Elämän Reppu / Riitta-Marja Gauffin

Kurssit, luennot, henkilökohtainen konsultointi, kirjalliset tulkintatyökirjat ja matkat. 040 5858 615, riitta-marja( a )elamanreppu.net, www.elamanreppu.net www.enkelinsiivenkosketus.com

214 Veli Martin Keitel

050 466 4756, martinkeitel( a )gmail.com, www.martinkeitel.net

215-217 Hannamari Mäkelä

Kuudennen Auringon aika -kirjan esittely. www.kuudennenauringonaika.fi


Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.-27.4.2014 224 varattu luennoitsijalle 226 varattu luennoitsijalle 227 Tuomas Valo

Myyn rajatiedon taide- ja geometriakirjoja, kosmisia mandalatauluja ja kortteja. 044 047 1474, tuomasvalo( a )elisanet.fi

229-232 Inka Wasi

TULKINTAPÖYDÄT 233-236 233 Mikko Heikkilä

Tarot-tulkintoja. 050 591 7163, mikko( a )tarottulkinta.fi, www.tarottulkinta.fi

234 TarjaKaarina

Selvänäkijä, rukousparantaja. Helsinki

Lemurian esiintuloa. Telos kirjat ovat meillä myynnissä. 040 718 4760, telosfinland( a )me.com, www.telosfinland.fi

235 Olli Kalajoki

292 Aurinko-Maa Ry

Selvänäkijä, meedio, psykometrikko ja regressio­ terapeutti. 0400 763 307, olli.kalajoki( a ) saunalahti.fi

236 Reetta Appelblom / Kultakannel

”Sydänten yhteistyötä yli rajojen” Julkaisuja, koulutusta ja tapahtumia. www.aurinko-maa.fi

293-299 Biokustannus Oy

Kultakannel tarjoaa lyhyitä n. 30min intuitiivisia sielukartoituksia/ hoitoja, intialaisia päähierontoja. www.kultakannel.fi

Avoinna ma-pe klo 15-17, la klo 11-14, elämisen taito, henkinen kasvu, muinainen viisaus, filosofia, buddhalaisuus, hyvinvointi, teosofia. Myös käytettyjä kirjoja. www.biokustannus.com, 09 637 248, biosis( a )saunalahti.fi,

MYYNTIPÖYDÄT 237-339

302-303 Tuija Leinonen nukketaiteilija

237-238 West Wise Oy / Eeva Merger

Energetix magneettikoruja sekä asusteita ihmisille ja eläimille. 044 777 2007, 040 4123 903, eevam.energetix-wellness.fi

245-251 Basam Books Oy

Basam Books julkaisee mm. Viisas elämä -sarjaa ja tarjoaa teoksia niin ammatti- kuin yksityiskäyttöön. 09 7579 3839, bs( a )basambooks.fi, www.basambooks.fi

255-257 Sielunpeili-lehti

Uniikit haltijaolennot. Facebook: Tuija Leinonen Doll Artist, tuijaleinonen.haltijaemo( a )gmail.com, www.tuijaleinonen.com

304 Terapiapalvelu Hannele Tampio

Hoitotila Hieronta-Elise, Tyttölänkatu 3, Nokia www.hieronta-elise.com, Messuilla on esillä taiteilija Marjasisko Malisen ikonitaidetta. 044 023 3240, htampio( a )gmail.com, www.hanneletampio.com/fi

305 Oivalluttaja Marja-Sisko Malinen

Energiahoito MA-SI, tinktuurat ja kukkatipat. Voimaannuttavat maalaukset ja kirjat. 050 303 6844, marjasisko( a )gmail.com

55-56 Reuel Tmi / Arje Sakari Silander

Nimianalyysit, oman Enkelinimen kanavointi, kristallilaitteet ja rummutukset. 045 634 9000, arjesakari( a )gmail.com, www.reuel.name

59-62 Rajatieteen Instituutti

Puolueeton raja-alueen ilmiöiden tutkimuselin. Kirlian-kuvauksia yli 35 vuoden kokemuksella. Messuilla kirlian-kuvauksia a) sormista + koko kehosta tietokoneella, b) polaroid-kameralla. Ota kurssiesite! PL 20, 02241 Espoo 09 884 2655, 040 5011 242 m.ollila ( at ) elisanet.fi

TULKINTAPÖYDÄT 66-68 (2. KRS AULA) 66 Pirjo Juvonen

Tarot-tulkitsija. 0440 797 243

67 ParantavaKi 68 Ilöna ja Valona

SOPRAANO - 2. KERROS

OPUS 2 1 Luontaishoitola Hoitoraide

Buteyko-hengitysmenetelmä ja intialainen pää­ hieronta. Marketta Manninen, 044 070 3099, www.hoitoraide.fi

2 Jesse Marhia

Energiahoitoja, NIS-terapia.

3 Biontologia Suomi / Lena Pennala

Maakunnankatu 3 A 2, 60100 Seinäjoki, 050 3722 797, lena.pennala( a )pp.nic.fi

4 Rukouskliniikka Tampereen Healing Rooms Esirukouspalvelua. Vierailijoille esitellään rukouspalvelutoimintaa klinikallamme. Veikko Vepsäläinen, 044 356 3942

OPUS 3 1 Sydänääniä / Minna ja Ville Lähdepolku Äänihoitoa hoitopöydällä sekä Peter Hess äänimalja­hierontaa. 044 599 2992, www.sydanaania.com

2 Mirja Remes

TULKINTAPÖYDÄT 69-77

044 575 3753, remes.mirja( a )gmail.com, www. horstmann.fi. Horstmann-hoidot.

306-307 Kansainvälinen Yhteisvapaamuurari­järjestö Le Droit Humain Suomen Liitto ry

69 Virpi Rinta-Nikkola

3 Joogakoulu Ong Namo

Uudenmaankatu 23 B 10, 00120 HELSINKI

Tule varaamaan aikasi luentaan ja katsotaan mitä tulevaisuudella on varattuna sinua varten! 040 41 57 874, www.nakija.fi

044 595 7476, mai.niemi( a )welho.com, www.mainiemi.com, www.maifashiontales.fi

308-309 Pispalan Kivijalka osk

70 Tmi Valonpolku Eija Kuukari

262 Juha Tulkki / Keskiyönaurinko hyvinvointipalvelut

312-313 Marja Launis

www.sielunpeili-lehti.fi Sielunpeili ilmestyy 8 kertaa / vuosi ja tarjoaa työkaluja kohdata itsensä henkisenä ihmisenä, on sisäisen kasvun tukena ja avaa polun sisäiseen maailmaan.

258-261 Mai Niemi Design House

Kukkaterapia. Henkilökohtaiset sekoitukset yli 200 aineen joukosta. Elämäntapakonsultaatiot. 0400 890 051, juhatulkki( a )hotmail.com, www.keskiyonaurinko.fi

263-270 Esoteeriset Alkemistit ry

Henkiseen kasvuun ja itseoivallukseen tähtääviä luentoja ja kursseja. Esoteerisia jalokiviä hoitoon. Chakra- ja auraluentaa. janmikaelmaros( a )gmail.com, 0400 360 767, www.esoteerisetalkemistit.fi

273-274 Orgonisaatio Jukka Juntunen

Orgon-laitteita kodin, yksilön ja ympäristön energian harmonisointiin. www.orgonisaatio.fi 040 564 0984, jukka( a )orgonisaatio.fi.

275-277 Linnea Taivasmaa / Spiral Life Oy

Pidetyt Enkelin Kutsuja korut, Oman Enkelisi Viestikortit jne. Hoitola Taivasmaa, 050 5230 957, linnea( a )taivasmaa.fi, www.taivasmaa.fi

283 Tmi Tarja Kallio

Arctic Nutrition -ravintolisät, Suomen luonnon antimiin pohjautuva ravintolisäperhe. Lisätietoa tuotteista: www.arcticnutrition.com 044 584 7766, tarjam.kallio( a )gmail.com

285-286 MA’A™ Äiti Maa

MA’A™ Äiti Maa -meditaatio ja hoitomenetelmä luonnolliseen hyvinvointiin. Netta Pispa ja ryhmä MA’A™ Äiti Maa -opettajia 040 500 2240, info( a )aitimaa.fi, www.aitimaa.fi

287 Edenin Puutarha

Uudenmaankatu 33, Helsinki Mukana Puhdas Luonto -tuotesarja - 100% puh­ dasta luontoa. Mahdollisuus kuivaveren ja “piilevän ruoan sopimattomuuden” testiin.

Tampere

Käsinmaalattuja silkkejä chakran ja sateenkaaren väreissä. 0400 466 142, marja.launis( a )hotmail.com

314-315 IIKA Books Turku, www.iika.fi

326-327 Via Akatemia - Kirjeopisto Via

Rajajoogan opetus luonteen jalostamiseksi ajatusjoogakouluissa. Uusi Safiiri: Integraalihenkisyyden Aikakauskirja, uusi.safiiri( a )via.fi Kirjeopisto Via: Savonlinna, Terttu Seppänen 050 567 9630, terttu.seppanen( a )via.fi

332-335 Kristosofinen kirjallisuusseura ry

Kristosofinen elämänymmärrys nojautuu Kristuksen Vuorisaarnan moraaliin, jonka avulla ihmisten keskinäinen veljeys ja aseeton sivistys vain on toteutettavissa. 040 700 2439, kristosofia( a )tampere-kristosofia.fi

2. KERROKSEN AULA PIENEN SALIN EDUSTA ULTRA-lehti

Ultra on tunnetuin ja ensimmäinen rajatiedon aikakauslehti. 12 numeroa vuodessa. Osastolta myös uutuuskirjat, CD:t, DVD:t ja tarotit. Salojärventie 36, 17950 Kylämä tilaukset( a )ultra-lehti.com www.ultra-lehti.com

045 129 6806, 0700-81888 (2,37e/min+pvm), www.reikihoitola.net

72 Suvituulia Tuppurainen

291 Telos Finland ry

51-52 Taideterapeutit ry

Kaariporttiystävät. Aulikki ja Seppo Plaami sekä Kaariporttiystävät löydätte hoitohuoneesta Opus 4 - paikka 2. Tervetuloa! www.gateofheavenchapel.com/kaariporttiystavat

OPUS 4 1 Luontaishoitola Meridianne / Anne Laine

73 Highway to Heaven

2 Aulikki ja Seppo Plaami

Meedio Anu Väisänen - Viestejä henkimaailmasta. 050 340 8719, highwaytoheaven( a )wippies.com www.highwaytoheaven.fi

74 Anne Rintala

Kaariporttiystävät www.gateofheavenchapel.com/kaariporttiystavat

3 Tuija Autio

Selvänäkötulkintoja sekä eläinkommunikaatiotulkintoja lemmikkisi kuvasta. www.maaemo.fi

Cammalot Seichem -hoidot 040 518 2117, kultainenvoima( a )hotmail.com, kultainenvoima.ajatukset.fi

75 Tuula Karppinen

4 Luontaishoitola Natursole / Tanja Soila

Selvännäköpalvelut Tampere, 040 566 3343, www.jemaianitta.com

Messuilla tarjoamme näytehoitoja mm. Iirisanalyysi, Vyöhyketerapia, reiki-ja energiahoidot ja niska­ hartiahieronta. 045 310 9660, tanja( a )natursole.net, www.natursole.net

77 Selvänäkijä Pia Koukila

5 Selestial / Tanja Saranen

76 Selvänäkijä Anitta Jemai

Selvänäkijä, meedio, eheyttäjä, henkisen hyvinvoinnin kouluttaja ja henkinen valmentaja. Hamina, 044 926 1202, ajanvaraus arkisin klo 12-21, www.piakoukila.fi

OPUS 1-4 HOITOHUONEET 2. KERROS OPUS 1

49-50 Aulikki ja Seppo Plaami

040 526 1502, hhyttinen( a )hotmail.com, www.hrnaturalhealing.fi

Enkelienergia- ja rentoutushoitoja 045 137 9317, miraakkeli( a )suomi24.fi, www.meridianne.net

1-3 Jumalattarien Luomisshoppi / Tuula Jaatinen

289-290 Terttu Saksala

4 Tietäjä-parantaja Hannu Hyttinen

Intuitiivisia Tarot-tulkintoja Crowleyn pakkaa käyttäen. 040 730 07555, minalennan( a )hotmail.com

MYYNTIPÖYDÄT 45-66 Tervetuloa Uuteen Energiaan ja Uuden Tietoisuuden kursseille! www.crimsoncircle.com

Edustamme viidennettä ulottuvuutta ja Uuden

71 Selvänäkijä Päivi Alanen

45-46 Crimson Circle

288 Tõru Aru

Luontaisalan kouluttaja, Elämäntaidon valmentaja, Master coach, NLP-practitioner ja ThetaHealingkurssi. 040 589 9862, terttu.saksala( a )gmail.com, www.terttusaksala.fi

Sielunkuva-, selvänäkö- ja numerologiatulkinnat. www.tahtipolku.com, 044 210 9350, tahtipolku( a )gmail.com.

Yogic Healing –hoito yhdistää sinut sielusi energiaan. Kundaliinijoogaopettaja Sach Amrit Singh (Joakim Kaipainen). Varastokatu 3A, 33100 Tampere, www.ongnamo.fi

Tilamme on hoitava ja soiva Pyhän Perheen hoitotila. Äänihoitajat ja mantralaulajat Kailash Kokopelli ja Satyadev Barman. www.lcc-spotlight.com

Enkelihoitaja, kiinalaisen lääketieteen opiskelija. 050 538 1584, tanja( a )selestial.fi, www.selestial.fi

6 Läheisyysterapia

Monet henkistä tietä kulkevat ihmiset kokevat henkisten ystäviensä/tuttaviensa olevan välillä aivan eri linjoilla ja päätyvät totuuksineen ristiriitoihin. Siksi monen tarpeena on löytää keinot palauttaa yhteys ja ystävyys. Näihin haasteisiin tarjoamme luennolla keinoja. www.laheisyysterapia.fi, 041 622 9042, markus.silvola( a )laheisyysterapia.fi

Hengen ja Tiedon messut Tampereella 26.4-27.4.2014. Messuinfo  

Rajatiedon Yhteistyö ry järjestää Hengen ja Tiedon messut toisen kerran Tampereella huhtikuussa 2014 yhteistyössä Ultra-lehden ja Tampereen...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you