3 minute read

Tuulia Laine: Olet äärettömän voimakas luoja

Tietoinen elämän luominen eli manifestoiminen lähtee siitä oivalluksesta,että et ole uhri vaan äärettömän voimakas oman elämäsi luoja. Sinä olet energialähetin ja vedät puoleesi juuri sitä samaa mitä itse lähetät.

Jos tunnet itsesi onnelliseksi, vedät puoleesi asioita, jotka tuottavat sinulle lisää onnellisuutta. Jos tunnet itsesi vauraaksi, vedät puoleesi asioita, jotka saavat sinut tuntemaan lisää vaurautta. Yksinkertaista.

Tästä tulee mieleen heti pari sanontaa: ”Raha tulee rahan luo” ja ”Sitä saa, mitä tilaa.” Juuri samasta asiasta on kyse. Uhriajattelun näkökulmasta tämä voi kuulostaa jopa julmalta, mutta uhriajattelusta me juurikin haluamme pois ja ihan lopullisesti. Uhriajattelu tekee sinusta hampaattoman ja voimattoman toisten ihmisten ja olosuhteiden armoilla olevan heittopussin. Tämä ei voisi olla kauempana todellisuudesta. Sinä olet äärettömän voimakas oman elämäsi luoja ja voit saada mitä haluat. Piste.

Kaikki lähtee energiatasolta

Sinun energeettinen suhteesi eri asioihin määrää sen, miten nämä asiat näyttäytyvät fyysisessä elämässäsi. Mikään asia ei edes ilmene fyysisessä elämässäsi ennen kuin olet luonut siihen suhteen energiatasolla.

Miten energeettinen suhde luodaan?

Tunteesi, ajatuksesi, sanasi ja tekosi luovat energeettisen suhteen. Näihin vaikuttaa myös alitajuiset uskomuksesi. Useimmilla ihmisillä energeettiset suhteet asioihin muodostuvat automaattisesti eli tämä tapahtuu täysin alitajunnan ohjaamana. Silloin seuraukset ovat mitä sattuu, sen mukaan millaisia uskomuksia alitajunnassa asiaan liittyen on. Nämä uskomukset ovat usein vanhemmilta ja muulta lähipiiriltä lapsena kuultuja tai muulla tavalla alitajuntaan tallentuneita käsityksiä asioista. Alitajunta on kuin nauhuri, joka on aloittanut tallennuksensa oman fyysisen elämämme alkaessa. Siellä on tallessa ihan kaikki myös lapsuutemme ajalta.

Tietoinen luominen

Oman elämän tietoisessa luomisessa tärkein tavoite on saada kaikki omassa olemuksessa linjaan halutun lopputuloksen kanssa. Ole mahdollisimman ykstyiskohtainen haluamasi lopputuloksen kanssa. Ota selvää mikä juuri sinulle olisi ihanteellinen lopputulos. Jos vaikka haluaisit lisää rahaa, päätä paljonko lisää rahaa haluat saada. Jos esimerkiksi haluat nostaa tulotasoasi 1000 €/kk, sinun tulee ensinnäkin uskoa sen olevan mahdollista. Jos et usko siihen, sinun on ensin muutettava uskomustasi asiasta. Sen jälkeen, kun olet varmistanut, että uskot tulotason nostamisen 1000 €/kk olevan sinulle mahdollista, ala muuttamaan ajatuksiasi ja tunteitasi asiasta. Ajattele ja tunne, että olet jo saavuttanut haluamasi tulotason. Kuvittele mielessäsi, että se on totta jo nyt. Kylve ihanissa tunteissa, joita tavoitteen saavuttaminen sinussa herättää. Nauti niistä. Mitä nuo syvimmät ja ihanimmat tunteet ovat, joita haluat tuntea? Pystytkö erittelemään ne? Keskity jatkossa tuntemaan erityisesti niitä tunteita. Mieti mitä keinoja sinulla on jo nyt saatavillasi, joiden avulla pääset tuohon tunnetilaan. Järjestä jokaiseen päivään hetkiä, jolloin luot itsellesi toivomasi tunnetilan ja pysyt siinä mahdollisimman pitkään. Tunteesi ovat voimakkain magneetti, jolla vedät asioita puoleesi.

Huolehdi myös, että tekosi ja sanasi ovat linjassa 1000€/kk tulotason nousun kanssa. Jos valittelet puheissasi huonoa tulotasoasi, näin ei ole. Tai jos erilaisin teoin varustaudut niukempiin aikoihin. En kuitenkaan kehoita valehtelemaan enkä käyttämään rahaa holtittomasti vaan olemaan tarkkana tämän osa-alueen kanssa, jotta et sanoillasi tai teoillasi vesitä muuten hyvin alkanutta tietoista luomisprosessia. Sen sijaan, että sanoisit ”Minulla ei ole rahaa lähteä elokuviin” (jolloin olet tilanteen uhri) voit sanoa esim. ”En halua juuri nyt käyttää rahaa elokuviin”, jolloin kyseessä onkin valintatilanne, jossa sinä voimakkaana luojana valitset oman toimintasi. Tässä on tietoisen luomisen näkökulmasta valtava ero, kuten varmasti huomaat. Tai jos löydät jonkun kauniin vaatteen, jonka haluaisit, mutta joka maksaa mielestäsi liikaa, voit päättää pitää tuon vaatteen mielessäsi ja odottaa sopivampaa hetkeä ostaa se. Saatat löytää sen myöhemmin tarjouksessa tai joku ehkä antaa sellaisen sinulle.

Anna intuitiosi ohjata sinua

Tarvitaan myös konkreettisia tekoja ja toimintaa. Kun olet huolehtinut, että kaikki olemuksessasi on linjassa toiveesi kanssa, kuuntele intuitiotasi. Se ohjaa sinua oikeaan suuntaan. Se laittaa päähäsi ideoita ja ajatuksia, jotka vievät sinua kohti toivomaasi päämäärää. Intuitiosi saattaa nostattaa mieleesi ajatuksen soittaa jollekin ihmiselle tai kirjoittaa hänelle sähköpostia. Tai osallistua jollekin kurssille tai lähteä juuri tietyllä hetkellä kävelylle. Tai jotain muuta. Tee niin, vaikka et käsittäisi siinä hetkessä, miksi sinun tulisi toimia niin.

Olen itse ollut useasti elämässäni ihmeissäni, kun intuitio on kehoittanut tekemään sitä tai tätä enkä ole keksinyt järkevää syytä tai perustetta toimia niin. Jos kuitenkin olen toiminut ohjausta kuunnellen, lopputulos on poikkeuksetta ollut hyvä. Ja jos taas olen jättänyt toimimatta intuition ohjauksessa, niin hommat ovat menneet jotenkin pieleen tai pitkittyneet ja mutkistuneet jollain tavalla. Esimerkiksi miesystäväni tapaamisen kannalta oli ratkaisevaa, että lopulta noudatin intuitiotani, vaikka yritin ensin toimia toisin. Ei siis mikään ihan pikkujuttu ollenkaan.

Intuition ääni voimistuu ja sinun on helpompi kuulla sitä, kun alat toimia sen ohjeiden mukaan. Jos olet pitkään ohittanut intuition äänen, se on vaimentunut lähes olemattomiin, joten sinun täytyy kuunnella sitä aluksi hyvin herkällä korvalla. Kun kuulet sen ja toimit sen mukaan, se alkaa vahvistaa ääntään ja alat kuulla sen selvemmin.

Mikä on sinun unelmasi?

Pyydän sinua nyt hetkeksi pysähtymään ja pohtimaan mielessäsi: Mikä on sinun unelmasi, jonka haluat saavuttaa? Millaisia uskomuksia, ajatuksia, tunteita, tekoja ja sanoja unelman saavuttaminen sinulta edellyttää? Onko sinulla ehkä joku aavistus siitä, mikä olisi seuraava askel unelman toteutumisen suuntaan? Ota kynä ja paperia ja kirjoita ylös mitä mieleesi nousee. Älä kiirehdi. Käytä tähän niin paljon aikaa kuin tarvitset ja voit myös palata jatkamaan myöhemmin.

Kirjoittajasta

Tuulia Laine