Page 1

Formacions 1r Trimestre 2011/12 M茅s informaci贸: rai.pangea.org rai-tallers@pangea.org


RAI Formació és un espai obert a recollir propostes, tant de persones que tinguin interès en compartir els seus coneixements organitzant un taller com de persones que busquin formar-se en una temàtica concreta. Les formacions estan orientades a vincular educació, transformació social i metodologies participatives i, alhora, són espais d’intercanvi amb altres persones, col·lectius i entitats que treballen en la mateixa línia, ja sigui en l’àmbit acadèmic, social o educatiu. No dubtis en enviar la teva proposta a: rai-tallers@pangea.org


Metodologies Participatives Què entenem per educació per la transformació social? Què són les metodologies participatives? Com funcionen els processos grupals? I la presa de decisions?

Quan? 22 i 23 d'octubre On? A la seu de RAI, c/Carders 12, Barcelona Horari: de 10 a 14h i de 15:30 a 18h Cost: 50 € (+3€ de quota de soci/a de RAI) Formadores: Mireia Parera i Alba Sánchez Inscripcions: rai-tallers@pangea.org, fins al 17 d'octubre!

L'objectiu és adquirir recursos i eines per a gestionar la participació en diferents contextos de processos grupals (grups de que formem part, tallers, processos de presa de decisions...) des de la base ideològica de l'educació popular. Aquests recursos ens ajudaran a millorar la horitzontalitat i la gestió de conflictes a les entitats, col·lectius o grups en els que participem. Dirigit a tota persona interessada en la construcció col·lectiva, en la organització social de base, en processos educatius participatius... (educadors/es, estudiants de pedagogia, d’educació social, membres d’entitats, associacions, col·lectius...).


Resolució de conflictes amb tècniques teatrals Taller d'expressió d'educació per la pau i resolució de conflictes.

Quan? 7, 14, 21 i 28 de Novembre; 5 i 12 de Desembre On? A la seu de RAI, c/Carders 12, Barcelona Horari: de 17 a 21h Cost: 110 € (+3€ de quota de soci/a de RAI) Formador: Pasquale Marino Inscripcions: rai-tallers@pangea.org fins al 31 d'octubre, només 16 places!!

Aquest taller vol profunditzar en la resolució pacífica dels conflictes i l'educació per a la pau a través de les tècniques de teatre social, teatre de l'acció física i del clown-actor. Els i les participants aprendran a crear improvisacions individuals i grupals, utilitzant la veu, el cos i el moviment en l'espai. Al final del taller els i les participants hauran desenvolupat un recorregut individual i grupal i podran aprofitar aquestes tècniques en els seus propis contextos, ja sigui en la vida personal com en el treball en joves o en processos grupals. No és necessària formació teatral per a participar!


Curs de Monitor/a de Lleure L'objectiu és adquirir els coneixements necessaris per a treballar amb infants i joves en educació en el lleure posant especial èmfasi en l'educació com a eina de transformació social.

Quan? 17 i 18*, 23 i 24*, del 27 al 31* de desembre, 2, 3, 4 i 5*, i 7 i 8* de gener. On? per concretar Horari: de 10 a 14h i de 15:30 a 19:30h (*només matí) Cost: 185 € Informació: rai-tallers@pangea.org Organitza: Escola Lliure El Sol i RAI

Dirigit a persones que estiguin fent de monitors/es o que vulguin ser-ho en alguna entitat d'educació en el lleure. Especialment monitors/es que vulguin conèixer projectes que treballen des de l'educació en el lleure en l'àmbit social. El curs consta de tres etapes: teòrica (100h), pràctica (150h) i memòria (25h). Un cop superat el curs s'obté el títol de Secretaria de Joventut.

Formacions 1r trimestre  

Formacions 1r trimestre

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you