Page 1

VAKGARAGE AUTOSERVICE STELLENDAM Vakgarage Autoservice Stellendam, de allround specialist voor uw auto, bedrijfswagen of camper! Het streven naar tevreden klanten daar draait toch alles om?!

Maak kennis met Vakgarage Autoservice Stellendam Vakgarage Stellendam is van alle markten thuis: van

klant: “We denken niet in problemen, maar in oplossin-

APK, onderhoud en (schade)reparatie tot de in- en

gen. Het is eigenlijk heel simpel, het personeel maakt het

verkoop van auto’s. En dit van alle merken. De kracht

bedrijf en niet andersom. We hebben niet voor niets een

van het bedrijf ligt volgens eigenaar Arjan Klink in het feit dat

reviewcijfer met een gemiddelde van een dikke 9!”

Wij bieden u.. i n - e n v e r ko o p

hij samen met zijn zevenkoppige team altijd klaar staat voor de

Onderhoud/apk

3. Kennismaken Bandenservice

campers

aircocheck

5. De werkplaats

A u t o m a at b a k

11. Klantverhalen

spoelen / onderhouden

Pechhulp

Deze krant werd mede mogelijk gemaakt door: mob. 06 51 90 41 47 Wilgenlaan 2 3247 GL Dirksland


Wij maakten 贸贸k van Vakgarage Stellendam weer een sterk verhaal! Veel succes in jullie nieuwe pand!

Bezoek onze website voor meer referenties:

www.hansestaalbouw.nl

hanse + staal een sterk verhaal


Historie De historie gaat niet al te lang terug. In 2009 opende Autoservice Stellendam haar deuren in een 150m2 grote werkplaats. Dat dit te klein was bleek al snel, het grote werkaanbod was niet alleen meer te behappen en binnen geruime tijd liepen we met 4 monteurs in de werkplaats. Door de behoefte aan ruimte is er in 2012 een ruimte bijgekomen van de voormalige Škoda-dealer, echter waren we toen al bezig met nieuwbouwplannen. Er werd grond gekocht aan de Pampus 12 te Stellendam en als eerste werd er een tankstation geplaatst. Nu in 2015 zitten we in ons nieuwe, moderne bedrijfspand en hebben we de andere 2 locaties verlaten. We zijn lid geworden van de BOVAG en de landelijke Vakgarage-formule om zo nog beter mee te kunnen met de snel veranderende autotechniek.

Arjan  is de eigenaar van Vakgarage Autoservice Stellendam. Mijn passie ligt eigenlijk in de werkplaats, ik ben dan ook in het bezit van alle denkbare papieren op technisch niveau, maar door de explosieve groei van het bedrijf ben ik voornamelijk bezig met de ­verkoop en het organiseren van de onderneming, maar ook dit is heel leuk werk.

In- en Verkoop Verkoop Occasions Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto! Staat uw occasion niet in onze voorraad? Geen probleem! Meer dan 50% van de door ons verkochte auto’s halen wij uit ons brede netwerk. Samen met u gaan we rond de tafel zitten om uw wensen te inventariseren en gaan we op zoek naar de perfecte match. Ook voor nieuwe auto’s of het invoeren van een occasion kunt u bij ons terecht! We heten u van harte welkom in onze showroom. De koffie staat voor u klaar!

Verkoop Nieuw Ook voor nieuwe auto’s en bedrijfswagens kunt u bij ons terecht en veelal bent u nog goedkoper uit. Dit omdat wij uw eventuele inruil zelf verkopen en niet zoals de dealer inruilen op handelsbasis. Op deze manier hebben we al vele nieuwe auto’s af kunnen Uiteraard ben ik blij om vanuit een degelijk mooi pand te mogen werken, maar daar zijn we

leveren. Kom langs voor een gesprek en wij leggen het u graag persoonlijk uit.

er niet mee, we zijn een service-verlenend bedrijf en willen dan ook altijd klaar staan voor de klant, immers dat is de motor van ons bedrijf.

Kijk op de achterpagina voor een selectie van de geleverde auto’s!

Voor de toekomst zijn we vooral bezig om de puntjes op de i te zetten, wellicht de verkoop wat verder uitbreiden, maar eigenlijk mogen we niet anders dan dankbaar en tevreden zijn.

APK De APK keuring is wettelijk verplicht. Tijdens de APK keuring wordt bekeken of uw auto voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Vakgarage Autoservice Stellendam heet u daarvoor hartelijk welkom. De overheid heeft de  Algemene  Periodieke  Keuring ingevoerd om diverse zaken te controleren. Is de auto nog verkeersveilig, voldoet hij aan de milieunormen en is alles goed geregistreerd? De APK keuring is een moment-opname. Het label “APK-goedgekeurd” is absoluut geen garantie

Angela  is inmiddels alweer geruime tijd werkzaam binnen ons bedrijf en

dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Goed en regelmatig onderhoud

door de jaren heen een echte duizendpoot geworden zoals ze dat ook wel noemen.

blijft noodzakelijk.

Momenteel is Angela hoofdzakelijk de rechterhand van Arjan en ondersteunt hem

 

waar nodig, met name op het gebied van verkoop. Auto’s fotograferen en zorgen

Gelukkig zijn de moderne auto’s kwalitatief uitstekend en minder onderhoudsgevoelig dan vroeger.

dat deze mooi op onze geheel vernieuwde website gepresenteerd worden.

Vaak voldoet één APK keuring en één grote beurt per jaar uitstekend. Bij Vakgarage Autoservice Stellendam is het extra aantrekkelijk om de APK keuring te combineren met een ‘Grote Beurt’. Bij een combinatie is de APK keuring namelijk gratis voor u.

VAKGARAGE autoservice stellendam    

3


HOUT&ZO Hout & Zo is al meer dan 5 jaar de goedkoopste houthandel in de regio. Het adres voor al uw binnen- en buitenhout, planken en platen, balken en palen, in alle diktes en maten. Wist u dat wij gemiddeld 40% goedkoper zijn dan de bouwmarkt ? A-kwaliteit tegen de scherpste prijs, op maat gezaagd en meestal gratis bezorgd. Grote hoeveelheid nodig? Wij maken een mooie prijs voor u! Industrieterrein Korteweg, Pampus 12a, Stellendam

Ook voor maatwerk bent u bij ons op het goede adres.

06 2758 8433 of (0187) 769 045 info@houtenzo.info www.houtenzo.info

Ook als het even wat minder gesmeerd loopt ...

In uw bedrijf zijn verschillende krachten actief. Als in een tandwielkast grijpen uw activiteiten in elkaar en dat brengt uw onderneming in beweging. En als ondernemer wilt u soepel kunnen schakelen om te kunnen versnellen als dat nodig is. En dan is het van belang dat alles gesmeerd loopt. Want dan presteert uw onderneming het beste.

Bij De Wit Assurantiën zien wij het als onze taak om u maximaal te assisteren bij het onderhoud van uw onderneming. Het liefst natuurlijk preventief, maar ook als er een revisie nodig is kunt u bij ons terecht. Wij helpen u met onze vakkennis en middelen weer snel op gang. Want continuïteit, daar draait het tenslotte om!

Langeweg 63 • Stellendam • t 0187-491755 • info@johnpdewit.nl • i www.johnpdewit.nl


Receptie/ontvangst Johan & Ilse Ons duo Johan en Ilse staat u van achter de receptie of aan de telefoon te woord. Voor onder andere het maken van een afspraak, vragen over uw factuur, het afsluiten van onze pechhulpservice zijn zij uw aanspreekpunt. Johan heeft op verschillende vlakken al vele jaren ervaring binnen de autowereld. In het verleden heeft hij zelfs nog gesleuteld aan auto’s dus ook op technisch gebied is hij goed onderlegd en weet op veel van uw vragen dan ook een antwoord te geven. Ilse is onze administratieve kracht en zorgt onder andere voor het debiteurenbeheer. Zo vult dit duo elkaar aan en zorgen er samen voor dat u snel en goed geholpen wordt.

De werkplaats

van eigenaar Arjan, is onze allrounder

De werkplaats van Vakgarage Autoservice Stellendam behoort tot de best ingerichte werkplaatsen

en inzetbaar voor “elke” klus. Is uw

van de omgeving. Zo zijn wij in het bezit van testapparatuur voor alle automerken en hebben 8

accu leeg? Wij sturen Adrie op pad in

hefbruggen waarvan een speciale verzwaarde camper/bedrijfswagenbrug en een hefbrug voor

onze mooie bedrijfsbus, die van alle

aanhangers en caravans. Verder kunnen wij alle maten bedrijfswagens (klein rijbewijs) keuren,

gemakken voorzien is, en komt u ter

servicen en uitlijnen. Wij heten u van harte welkom!

plaatse starthulp verlenen. Ook heeft

Adrie (Opa) de

vader

Adrie al menig verkoopauto door het hele land opgehaald met onze auto ambulance.

Bedrijfswagens Giel  is de werkplaatschef, door zijn ruime ervaring stuurt hij dagelijks met veel gevoel de monteurs aan zodat deze op een efficiënte wijze hun werk kunnen doen. Daarnaast regelt hij

Vele bedrijfswagens weten inmiddels de weg te vinden naar Stellendam. Inmiddels is dit een echte specialisatie van ons en wij weten, uw auto moet zo snel mogelijk weer rijden!

de onderdeel voorziening. Giel verteld: “Het werkaanbod was na enkele weken al niet meer te behappen voor Arjan en zodoende ben ik eigenlijk vanaf de start van de onderneming al werkzaam bij toen nog Autoservice Stellendam. Het is mooi om te zien wat we samen en nu met een leuk team hebben opgebouwd.”

Vakgarage Pechhulp Bij Vakgarage Autoservice Stellendam bent u verzekerd dat uw auto in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat uw auto niet meer start, een mankement vertoont, een lekke band krijgt of u uw sleutels erin heeft laten liggen. Vakgarage heeft in dit soort situaties dé oplossing voor u: Vakgarage Pechhulp. Vakgarage biedt u een volledige pechhulp in Nederland en heel

€ 49,95

p.j.

•  24/7 recht op pechhulp in Nederland en Europa • Vervangend vervoer • Nederlandstalige alarmcentrale

Europa. Zelfs in uw eigen woonplaats krijgt u hulp als u pech met

• 1 telefoonnummer bij pech, waar u ook bent

uw auto heeft. En wie er ook in uw auto rijdt, iedereen heeft recht

• Gemiddeld binnen 35 minuten hulp ter plaatse in Nederland

op Vakgarage Pechhulp. Voor slechts € 49,95!

• Geen automatische verlenging

VAKGARAGE autoservice stellendam    

5


Sakko Tankstation Stellendam Sinds 2012 aanwezig op het industrieterrein “De Korteweg”. Met inmiddels 25 tankstations in de regio voorzien ze u van kwaliteitsbrandstof voor een mes scherpe prijs! Sakko is verder leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Uw partner voor brandstoffen en smeermiddelen

Zorgeloos bouwen!

Lichamelijke klachten? Al eens bij een osteopaat geweest? Voor baby’s, kinderen, volwassenen en zwangere vrouwen. Locaties in Stellendam en Hellevoetsluis.

O

Osteopathie Praktijk

Wendy Kriek

Deltageul 20 3251 NG Stellendam T 0187 49 15 44 info@bloemfontein.nl

www.bloemfontein.nl

Nieuweweg 34, 3251 AT Stellendam | Deltageul 22, 3251 NG Stellendam Esdoornlaan 2, 3224 EM Hellevoetsluis | T 0187 - 66 42 91 E: info@osteopathiepraktijkwendykriek.nl | W: www.osteopathiepraktijkwendykriek.nl


Marcel  is op veel vlakken gespecialiseerd, waaronder het repareren en onderhouden van aircosystemen. In het dagelijks werk is Marcel doorgaans met de wat moeilijkere klussen bezig, dit omdat hij na zijn opleiding 1ste monteur en APK ook de opleiding Diagnose Technicus heeft gevolgd. Nadat hij eerst bij de dealer heeft gewerkt, repareert hij nu alle automerken, waaronder hybride voertuigen.

Sjaak  Met ruim 30 jaar auto-ervaring op zak, is Sjaak de specialist bij uitstek. Sjaak heeft in het verleden bij een aantal dealers gewerkt en bij een groot schadebedrijf. Hij is in staat alles te repareren, hij repareert zelfs auto’s waarvan ze bij de dealer de oplossing niet konden vinden. Op dit moment is hij bezig aan het onderhoud van een automatische versnellingsbak, hij vertelt u er graag meer over.

Automatische bakken gaan vaak stuk door geen of weinig onderhoud, doorgaans heeft een versnellingsbak net als een motor een oliefilter aan boord, echter zijn er veel fabrikanten die

Inmiddels is een auto bijna standaard voorzien van een

geen onderhoud voorschrijven met de meest uiteenlopende gevolgen van dien.

aircosysteem. Een airco is comfortabel en zorgt er voor dat u ontspannen kunt autorijden.

Sjaak is onze techneut bij uitstek, of het nu mechaniek of elektronica is, Sjaak Daarnaast levert de airco een wezenlijke bijdrage aan de veiligheid doordat het

draait er zijn hand niet voor om.

concentratievermogen van de bestuurder bij een aangename temperatuur optimaal blijft. ‘s Zomers houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter voorkomt het dat de ruiten beslaan. Het is verstandig de airco in alle jaargetijden te gebruiken, dit voorkomt dat door stilstand nare luchtjes ontstaan.

Anders dan veel mensen denken is het aircosysteem niet onderhoudsvrij. Zelfs een goedwerkend aircosysteem verliest 8% tot 10%  koudemiddel per jaar. Na enkele jaren merkt u dat de koelcapaciteit van de airco minder wordt. Wees dan alert, want dit levert schade op aan het inwendige van de airco, en dus hoge onkosten. Geef uw airco dan een onderhoudsbeurt zodat hij opnieuw wordt afgevuld. Om uw aircosysteem

Automaatbakken

optimaal werkend te houden, is regelmatige controle in een professionele werkplaats worden

noodzakelijk.

vaak slecht onderhouden. Het verversen van

Aron  is

de olie van de motor is vrij normaal, maar het de jongste telg van

verversen van de olie van de automaatbak of

Bart

het bedrijf. Met veel inzet gaat hij

DSG-bak wordt helaas vaak vergeten met alle

uitlijnen behoort ook tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Bart gaat 1 dag in de week

een keer in de week naar school

gevolgen van dien. Wist u dat de gemiddelde bak­

naar school om daar zijn kennis te verbreden. Bart vertelt: “Wij zijn in het bezit

om de opleiding tot autotechnicus

revisie duurder is dan een motorrevisie? Daarom

van de modernste apparatuur en kunnen als enige in de regio auto’s , campers en

te volgen. Dagelijks maakt hij auto’s

zijn wij in het bezit van een spoelmachine.

bedrijfsauto’s uitlijnen tot wel 8 meter of 5 ton aan de massa. Voor montage en

afleveringsklaar en verdiept zich in

Hiermee spoelen we de verontreiniging uit de

balanceren van de wielen is een aparte hoek ingericht.”

de complexe autotechniek. Uiteraard

bak en voorzien hem daarna van een nieuw filter

moet de ervaring nog komen, maar

en olie en zetten vervolgens met de testkast de

met zijn inzet en nette manier van

automaatbak op het juiste niveau.

is onze specialist als het gaat om banden en wielen. Het 4-punts

werken gaat dat zeker goedkomen.

Voor het uitlijnen bent u bij Vakgarage Autoservice Stellendam aan het juiste adres. Onze 4-punts uitlijner beschikt over de modernste technieken. We zijn in het bezit van een verlengde en verzwaarde hefbrug, waardoor we zelfs de grootste bedrijfsbussen en campers kunnen voorzien van de juiste wielafstelling. Wat betreft de campers zijn we hiermee de enige in de regio.

VAKGARAGE autoservice stellendam    

7


Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en/of verbouwing voor particulieren en bedrijven. Ook b議 Vakgarage Autoservice Stellendam hebben w議 gezorgd voor een mooie afwerking van de vloer, natte ruimte en kantoren. Kortom er is vakwerk afgeleverd!

Verder kunnen ze u helpen met: Ontwerp - bouwen op maat - verbouwen timmerwerken - nieuwbouw

JTM Bouw: Tel. 06 12 95 98 92 JWD Bouw: Tel. 06 51 90 41 47

WIJ FELICITEREN VAKGARAGE STELLENDAM EN WENSEN HEN VEEL SUCCES IN DE TOEKOMST! KIEVIET ADMINISTRATIE & ADVIES staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken met een no-nonsense mentaliteit, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

DUIDELIJK, EERLIJK EN PERSOONLIJK

Bent u op zoek naar een duidelijk, eerlijk en persoonlijk administratiekantoor? Dan bent u bij Kieviet Administratie & Advies aan het juiste adres. Wij geloven in de kracht van samenwerking met onze cli禱nten en een nuchtere kijk op de zaak. Onze naam zegt het al: wij maken direct de vertaalslag van uw administratie naar een gedegen advies. Kieviet Administratie & Advies staat voor duidelijkheid, nakomen van afspraken en een open en eerlijke wijze van samenwerken met een no-nonsense mentaliteit, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Korteweg 2c // 3251 LE Stellendam // www.kievietadministratie.nl


VAKGARAGE Vakgarage is een onafhankelijke keten van meer dan 230 universele autobedrijven die lid zijn van BOVAG. Alle automerken zijn welkom bij Vakgarage waar onderhoud volgens fabrieksvoorschrift wordt uitgevoerd.

Vervangend vervoer

Dit geldt uiteraard ook voor hele jonge auto’s die daardoor de fabrieksgarantie behouden. door

uitsluitend

Uw voertuig in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem.

Al bijna 25 jaar staat Vakgarage klaar voor

uiteraard

kwaliteits-

een externe partij gecontroleerd. Door de

zowel zakelijke als particuliere klanten.

onderdelen te monteren. Om de kwaliteit te

grootte van het netwerk is er bij u altijd

Klanten die geen nummer hebben maar een

waarborgen moet elke Vakgarage voldoen

een Vakgarage in de buurt waar u kunt

naam. Vakgarage streeft naar de hoogst

aan het Vakplan, het kwaliteitszorg­systeem

rekenen op SERVICE met hoofdletters

Leenfiets

mogelijke kwaliteit. Dit wordt bereikt door

dat ISO 9001-2008 is gerelateerd. Om het

tegen een eerlijke prijs.

U mag gratis gebruik maken van onze leenfiets ter

de medewerkers continu bij te scholen. En

jaar wordt elke Vakgarage hierop door

vervangend vervoer. Onze service aan u. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Bandenhotel Voor banden en velgen tegen con-

een scherp tarief te wisselen en gratis op

Uw wielen worden opgeslagen op een spe-

Leenauto

currerende (internet)prijzen bent u bij ons

te slaan.

ciale verdieping in ons pand. Door middel

Toch liever een leenauto als alternatief? Ook geen

van een lift kunnen we uw wielen snel pak-

probleem. Een leenauto behoort ook tot de moge-

aan het juiste adres. Mede hierdoor zijn wij een aantal jaar terug begonnen met

De voordelen voor u op een rijtje:

ken en monteren. Na een bezoek zetten wij

lijkheden van Vakgarage Autoservice Stellendam.

”Bandenhotel Stellendam”. Bandenhotel

• Ruimtebesparend

alle gegevens omtrent uw banden in de

Informeer bij het maken van een afspraak naar de

Stellendam, hét hotel voor uw zomer- en

• Snelle service

computer, zodat we tijdens het maken van

voorwaarden en de beschikbaarheid, zodat u ver­

winterbanden! Wij bieden u de mogelijk­

• Veilige opslag

een nieuwe afspraak al kunnen zien of uw

zekerd bent dat de auto aanwezig is.

heid uw zomer- en winterbanden tegen

• Lage all-in tarieven (incl. gratis opslag)

banden nog in goede conditie zijn.

Vraag naar de mogelijkheden van ons Bandenhotel. U zult versteld staan!

Schadeherstel

Voorruit reparatie of vervangen

Een ongeluk zit in een klein hoekje en u

Door afspraken in de schadebranche mogen

kan er altijd mee geconfronteerd worden.

wij voor 99% van de verzekeringen een

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een

voorruit repareren en vervangen, dit veelal

glijpartij op een gladde weg en bovendien

met verlaagd of geen eigen risico, zodat u bij

bestaat er een kans dat u door een ander

ons net zo voordelig uit bent als bij Carglass,

wordt aangereden. Schade aan uw auto is

maar gegarandeerd van een betere kwaliteit.

nooit plezierig en komt vaak ongelegen. Bij schade aan uw auto kunt u bij ons terecht veelal met verlaagd of geen eigen risico. Wij zorgen voor een snelle en volledige afhandeling. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor het schadeherstel aan uw auto.

VAKGARAGE autoservice stellendam    

9


Deze krant is dankzij alle adverteerders tot stand gekomen. Ook interesse in een krant? Bel of mail mij vrijblijvend!

Wij ondersteunen

Stichting DaDa!

Sjoerd Flikweert media-adviseur

Deze advertentie is mogelijk gemaakt door:

Zorg voor een goede Kinderzorg Zuidbaan 518 2841 MD Moordrecht T: 0182 - 61 57 68 www.stichting-dada.nl

e sjoerd@quaerismedia.nl

smithweg 1.04

t 06 36 51 01 62

4462 HC Goes

www.quaerismedia.nl

t 0113 21 32 42

Met Sindy in balans Persoonlijke coaching in: *Gewichtsbeheersing *Afslanken of gezond aankomen *Sportvoeding *Gezond ontbijt *Fit & Vitaal worden

Locaties:

*Huidverzorging

Hellevoetsluis** Middelharnis** Ouddorp**

Herbalife Lifestyle Coach

Stellendam

Sindy van de Ree Tel: 06-10541074

www.sindyfit.nl

** Op deze locaties kunt u gratis sporten

Deltahaven 13, 3251 LC Stellendam T. F. E. I.

0187 492 489 0187 492 806 info@ijtama.nl www.ijtama.nl


Klantverhalen Kevin van der Toorn Kevin van der Toorn, sinds 2010 eigenaar van Slagerij van der Toorn uit Nieuwenhoorn vertelt:

Wim Hack

“Johan, medewerker van Vakgarage Autoservice Stellendam, is klant in onze slagerij. Je kent het

“Ik zocht een bedrijf in de regio waar ik

wel, het bekende praatje pot en zo kwam ter sprake dat Johan werkzaam is in een autogarage.

terecht kon voor het onderhoud van mijn

Wij waren toevallig op zoek naar een goede, betrouwbare garage en zodoende zijn we voor het

camper. Destijds nog Autoservice Stellendam

onderhoud van onze auto’s terecht gekomen in Stellendam. Naar alle tevredenheid worden onze

bood deze mogelijkheid. Naar alle tevredenheid

auto’s onderhouden. Één van onze auto’s ging mankementen krijgen, waardoor we graag een

wordt mijn camper jaarlijks goed onderhouden.

andere wilden aanschaffen. In plaats van strak in pak en achter een mooi bureau, zaten we bij

Als er bijzonderheden zijn wordt dit vooraf

Johan thuis aan de keukentafel en hebben we onze wensen op een rijtje gezet en uiteindelijk een

altijd netjes overlegd alvorens tot reparatie en

nieuwe Dacia Duster limited edition gekocht. Een mooie uitvoering met allerlei leuke snufjes en

of vervanging overgegaan wordt. Niet alleen

ook nog eens de allereerste in de regio met dit model. We zijn dik tevreden over het hele voortra-

mijn camper, maar ook onze bedrijfswagens

ject en de levering van de auto en bevelen Vakgarage Autosevice Stellendam dan ook zeker aan!”

worden jaarlijks voor APK en onderhoud bij Vakgarage Autoservice Stellendam gebracht.”

Kevin van der Toorn, eigenaar van Slagerij van der Toorn uit Nieuwenhoorn Adres: Rijksstraatweg 286-A, 3223 KE Hellevoetsluis. Tel: 0181 327 778

Wim is samen met zijn zoons eigenaar van Schavicast. Schavicast is een straal- en schildersbedrijf gespecialiseerd in corrosiebescherming voor alle denkbare toepassingen in de onshore en offshore business, gevestigd in Stellendam.

Taxi Donkersloot In 1996 opende “Taxi Donkersloot Stellendam” haar deuren. Toen nog met 6 wagens, maar inmiddels bestaat het wagenpark van dit taxibedrijf uit 21 auto’s en bussen, waarmee dagelijks maar liefst ruim 140 ritten worden verzorgd! Met zoveel ritten per dag kent het bedrijf een strakke planning en moeten de wagens altijd naar behoren functioneren. “Vooral op dit punt zijn we erg tevreden over onze relatie met Vakgarage Stellendam”, vertelt bedrijfsleider Peter Klink. “Zodra er iets mis is met een van onze wagens worden we direct geholpen, we zijn immers een bedrijf dat mobiel moet blijven om ons werk uit te kunnen voeren.”

Siem Schutte

“Toen Vakgarage Stellendam 3 jaar geleden opgericht werd, kwam de eigenaar een praatje bij

“Sinds enkele jaren ben ik klant bij

ons maken, ik kende hem nog van vroeger. Het klikte en sindsdien zijn al onze wagens bij dit

Vakgarage Autoservice Stellendam en

bedrijf in onderhoud. Ook is de garage ons regelmatig van dienst bij de aankoop van nieuwe

wordt altijd naar volle tevredenheid

wagens. We zijn een tevreden klant.”

geholpen. Ik was aan het rond kijken voor een andere auto en kwam DE auto

Taxibedrijf Donkersloot verzorgt alle soorten persoonsvervoer vanaf de kop van Goeree-

tegen! Een sportieve gele Renault Clio,

Overflakkee. Denk hierbij aan gehandicaptenvervoer, particulier vervoer, luchthavenvervoer en

lekker opvallend, zo ben ik nooit mijn

groepsvervoer. Er wordt vooral gereden met de merken Škoda en Mercedes.

auto kwijt op een groot parkeerterrein. Deze auto stond bij een andere garage te koop, maar ik wilde de auto graag via Vakgarage Autoservice Stellendam kopen. Uiteraard was dit geen probleem

Taxi Donkersloot uit Stellendam

‘Vakgarage Stellendam zorgt dat wij altijd mobiel blijven!’

en werd de auto door mijn vertrouwde garage geleverd met de bijbehorende service en garantie. Zo ben ik, indien er iets opdoet, altijd lekker dichtbij om geholpen te worden.”

Siem Schutte, Stellendam

VAKGARAGE autoservice stellendam    

11


reeds verkocht Een selectie uit de reeds geleverde (nieuwe) auto’s Opel meriva

Mazda MX-9

Bedrijfswagen

Opel meriva geleverd aan fam. H. Bazen uit Herkingen

Prachtige Mazda CX-9 met dikke V6 onder de kap

levering nieuwe vw caddy voor netten oud-ijzerhandel

Audi q3

Bedrijfswagen

Hyundai IX 35

Levering NIEUWE Q3 aan dhr. van Dam uit Goedereede. een auto van topklasse!

Levering nieuwe bedrijfswagen aan Scheeps- en timmerbedrijf BPL uit Goedereede; bedankt voor de levering Peter!

Levering nieuwe Hyundai IX 35 aan Fam. Kreeft uit Stellendam

renault clio

Bedrijfswagen

Bedrijfswagen

Opgezocht en gevonden Clio Automaat luxe uitvoering voor dhr. Tessemaker uit Stellendam

een van de geleverde Caddy’s aan Deltatechniek, die door de snelle groei ook snel auto’s nodig had

Levering nieuwe transporter pick-up aan Oosters metaal uit Stellendam

Opel corsa

Seat Ibiza

Golf GTi

Levering opel corsa aan mevr. Cheng uit Rotterdam

Levering nieuwe Seat ibiza aan I-D Systemen Nederland

Deze Dikke golf GTI verkocht en verhuisd naar Zeeland

Pampus 12, 3251 ND Stellendam

(0187) 490 938

INFO@VAKGARAGESTELLENDAM.NL

VAKGARAGESTELLENDAM.NL

Vakgarage Stellendam  

Quaeris Media mocht i.s.m. DMARC een schitterende krant realiseren voor Vakgarage Stellendam. Ook interesse in een (gratis) uitgave? Mail na...