__MAIN_TEXT__

Page 1

DÉ OPLEIDER VAN ZEELAND OP

EEN NIEUWE LOCATIE! 10 SEPTEMBER

OPEN DAG!

LET OP! DEZE KRANT STAAT BOORDEVOL ACTIES EN AANBIEDINGEN!

ONTDEK Ontdek Dek Opleidingen in Goes   Een mooi nieuw pand en een jubileum! Dat zijn voldoende redenen om een feestelijke Open Dag te organiseren en het publiek een kijkje te laten nemen in onze nieuwe vestiging te Goes. In het nieuwe pand bundelen we de Goese locaties tot een moderne en overzichtelijke vestiging! De verhuizing naar deze locatie betekent dat wij in Goes onze activiteiten bij elkaar brengen aan de Verrijn Stuartweg in een modern nieuw pand, met volop ruimte voor het ontvangen en instrueren van onze cursisten, op een prima zichtlocatie aan dé entree van Goes-Zuid. Het pand met instructieruimte en kantoren is ingericht op de toekomst. Hierin kunnen wij onze particuliere en zakelijke cursisten theorie- en praktijktrainingen aanbieden. Het eigen verkeersoefenterrein ligt nu op loopafstand. Direct bij het pand is volop parkeergelegenheid voor bezoekers en ruimte voor ons uitgebreide wagenpark.

LET OP!

HEEL VEEL VOORDEEL ONTDEK DE ACTIES IN DE KRANT

info@dek.nl | www.dek.nl

Goes T 0113 - 22 31 40

Middelburg T 0118 - 65 15 66

Terneuzen T 0115 - 69 74 36

Bergen op Zoom T 0164 - 87 00 89


Al 40 jaar veilig op weg met Dek! Dek Opleidingen leert mensen al 40 jaar veilig en vaardig autorijden. Een mijlpaal, waarmee we Dek van harte feliciteren. Veel leerlingen lessen zorgeloos in een Toyota van Toyota de Jonge en daar zijn we maar wat trots op. Dus zeggen we graag:

op naar de volgende 40 jaar!

De Jonge

Goes, Pearyweg 10, 0113-214810 | Vlissingen, Industrieweg 23, 0118-410800 www.toyota-dejonge.nl

VAN ZWOELE BLIK NAAR BLIKSCHADE? AUTOSCHADETEAM BAARENDS HELPT JE GRAAG!

WWW.AUTOSCHADETEAM.NL VESTIGINGEN GOES

NIEUWE-TONGE

BORSSELE

YERSEKE

OOSTBURG

ZIERIKZEE

TERNEUZEN

MIDDELBURG

STEENBERGEN

IJZENDIJKE

ROOSENDAAL

BERGEN OP ZOOM

VLISSINGEN (INNAMEPUNT)

Tevens hebben wij een lesauto met dubbele bediening ter beschikking.


KO DEK OPRICHTER/DIRECTEUR/ EIGENAAR DEK OPLEIDINGEN

40 jaar Dek: Van rijschoolhouder tot dé verkeersopleider van Zeeland “Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig jubileum; dat is een mooi moment om even stil te staan bij een lange periode van groei en professionalisering.”

“In 1976 startte ik als rijschoolhouder in ’s Gravenpolder. De vraag naar rijlessen was toentertijd groot, want iedereen wilde alsnog leren autorijden. Cursisten waren soms boven de 70, dat is nu ondenkbaar! Vrijwel iedereen tussen de 16 en 24 jaar start met autorijlessen. In Zeeland is het bijna een sociale verplichting om niet afhankelijk te zijn van openbaar vervoer of andere chauffeurs. Autorijden is in 2016 een onderdeel van onze maatschappij, feitelijk een stukje opvoeding. Sinds 1976 is er in het wegverkeer veel veranderd. Veiligheid in het verkeer staat nu voorop!

“Wij houden onze ogen en oren open voor de ontwikkelingen in verkeer, veiligheid en logistiek, net als in de afgelopen 40 jaar.”

De ingebouwde hulpapparatuur maakt onze voertuigen steeds slimmer, maar anticiperen dat moet je nog steeds zelf doen. Ca. 90% van de hedendaagse ongevallen komt door menselijk falen. Een goede verkeersopleiding blijft nodig om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer, voor particuliere rijders én professionele bestuurders. Dek is daarin dé specialist in Zeeland. Na 40 jaar is Dek Opleidingen een echt familiebedrijf. Twee broers draaien al heel wat jaren mee en mijn kinderen Anja, Erika, John en Jos zijn allemaal actief in het bedrijf. Nu openen we een prachtig nieuw pand en starten een nieuwe fase. De wereld om ons heen is volop in beweging, dus houden wij onze ogen en oren open voor de ontwikkelingen in verkeer, veiligheid en logistiek, net als in de afgelopen 40 jaar!”

COLOFON

Deze krant is een uitgave van Quaeris Media BV. Ontwerp en opmaak: DMARC een reclamebureau. Fotografie: Limit Fotografie, DMARC, Mar Meerman en archief. Redactie: TekstCase en DMARC.

Oplage 107.500 stuks huis-aan-huis verspreid in Zeeland. Met dank aan alle betrokkenen. Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend. © 2016 Quaeris Media | DEK OPLEIDINGEN

3


WELKE JE OOK KIEST, RIJDEN LEER JE BIJ DEK

Bluekens Truck en Bus geeft ruimte om te ondernemen! Ontdek en volg ons op www.bluekenstruckenbus.nl


VESTIGINGEN

VESTIGING GOES VERRIJN STUARTWEG 16

In Goes staat het gloednieuwe pand van Dek Opleidingen. Dé hoofdvestiging met een royale entree en ruime balie heet iedere bezoeker van harte welkom. In het speelse kantinegedeelte start voor veel cursisten de eerste kennismaking met Dek en het biedt ruimte voor een intake- of begeleidingsgesprek. In de royale nieuwe leslokalen

OEFENTERREIN

krijgen wekelijks tal van cursisten instructies en trainingen. Het management en de

GOES

ondersteunde afdelingen zijn centraal ondergebracht in het nieuwe pand in Goes. De vestiging Goes ligt op loopafstand van het eigen verkeersoefenterrein.

RUIMTES BESCHIKBAAR IN GOES!

Heeft u een ruimte nodig voor een vergadering,

Op het verkeersoefenterrein kunnen onze zakelijke cursisten in de praktijk aan de voertuigbeheer-

bijeenkomst of studiegelegenheid? Wij beschikken

sing werken. Beroepschauffeurs behalen hier de verplichte uren voor de Code 95. Particulieren leren

over diverse ruimtes. Voor meer informatie kunt u

hier rijden met trailer of caravan, camper of paardenvrachtauto en speciale beroepsgroepen als

terecht bij een van onze receptionisten in Goes.

brandweer en ambulancepersoneel spijkeren hier regelmatig hun vaardigheden bij. Filosofie van training op het Dek oefenterrein: Gevaren herkennen, vermijden en beheersen!

VESTIGING TERNEUZEN FINLANDWEG 1

VESTIGING BERGEN OP ZOOM EDISONLAAN 15

“Dek Opleidingen kan alle logistieke opleidingen ook verzorgen op de vestiging Terneuzen en dat ontdekken steeds meer grote bedrijven uit deze regio,” vertelt Boi de Feijter. Al meer dan 12 jaar werkt Boi als rijinstructeur bij Dek, waarvan de laatste jaren voor de vestiging Terneuzen. “Wij blinken uit in kwaliteit en het slagingspercentage ligt hoger dan gemiddeld. Wij verwachten hier in ZeeuwsVlaanderen verder door te gaan groeien. We hebben een groot pand tot onze beschikking en kunnen hier op het terrein diverse logistieke opleidingen aanbieden.

“Wij zijn in Bergen op Zoom al bijna drie jaar actief en als nieuwkomer doen we het erg goed. We bieden de opleidingen aan voor het auto- (B/BE) en vrachtwagen (C/CE) rijbewijs (C1), tractorrijbewijs, Code 95 nascholing en logistieke opleidingen,” vertelt rijinstructeur Peter Goorden. Met zijn 24 jaar ervaring heeft hij al vele bestuurders de weg op geholpen. “Onze groei zit vooral in de opleiding van beroepschauffeurs.” Vestiging Bergen op Zoom heeft een eigen kantoor en instructieruimte. “We werken

Ook geven wij regelmatig in-company trainingen.”

hier met vier personen en het kantoor is drie dagen per week bemand. Ook vestiging

- Boi de Feijter, rijinstructeur

Bergen op Zoom werkt helemaal volgens de ‘Dek filosofie’: Klantvriendelijk, duidelijk communiceren en zorgen voor de juiste informatie!” - Peter Goorden, rijinstructeur

Voor de regio Walcheren bieden wij onze rijopleidingen aan vanuit Middelburg voor bromfiets (AM), motor (A) auto (B) en auto met aanhanger (BE).

MIDDELBURG OPENINGSKRANT DEK OPLEIDINGEN

5


De adviseur naast de ondernemer

Gefeliciteerd met jullie 40-jarig jubileum en het nieuwe pand!

Uw Schipperkantoor >> Schermerhornstraat 2 >> 4463 XD Goes >> t 0113 23 94 00

MET TROTS GEREALISEERD! WIJ WENSEN DEK OPLEIDINGEN VEEL SUCCES IN HET NIEUWE PAND

...Dek Opleidingen met het 40-jarig bestaan en de opening van het schitterende nieuwe pand! NIEUWE KRAAYERTSEDIJK 37, 4458 NK ‘S-HEER ARENDSKERKE INFO@FRAANJE.COM | WWW.FRAANJE.COM

MotoPort Goes Nobelweg 4

4462 GK Goes

T. 0113 - 23 16 40

We’ve got more in store E. info@motoportgoes.nl motoportgoes.nl


OVERZICHT AANBOD DEK OPLEIDINGEN Dek Opleidingen heeft een breed opleidingspakket voor medewerkers in de interne en externe logistiek. Dek traint en instrueert cursisten op locatie of in de oefenruimten van onze nieuwe vestiging in Goes. Van het besturen en gebruiken van de vorkhef- of reachtruck tot het bedienen en gebruiken van een shovel of bovenloopkraan. Examens worden afgenomen door instructeurs met CCV, SSVV/SOG of TCVT certificering.

Auto B 

Een autorijbewijs haal je bij Dek! Diverse generaties autorijders gaan

Motor A1 – A2 – A 

Motorrijden is voor sommige rijders een way-of-life, voor

dagelijks de weg op dankzij een rijopleiding bij Dek, de bekendste autorijschool in

anderen een hobby. Voertuigbeheersing is erg belangrijk als je met de motor de weg op

Zeeland. Dek biedt zowel theorie- als praktijklessen.

gaat. Dek biedt een opleiding voor alle categorieën: A1 voor de beginnende rijder vanaf 17 jaar - de opstapcursus voor motoren tot 125 cc, vanaf 20 jaar kun je starten met A2

Auto met aanhanger BE 

Veilig rijden met een aanhanger, caravan of trailer

en vanaf 24 jaar doorstromen naar A, waarmee je met alle motoren de weg op mag.

is een extra vaardigheid die je kunt behalen met deze praktijkopleiding.

Extra: Regionale motorvaardigheidstraining (RMT) 

Het rijbewijs BE kunt u al behalen in één dag.

Eendaagse

aanvullende training voor het ontwikkelen en vergroten van de vaardigheden zoals motorbeheersing en verkeersinzicht. Deze training geven wij op de openbare weg en op ons eigen oefenterrein.

Tractorrijbewijs  

Tot 2015 was het behalen van een tractorcertificaat

voldoende om met een tractor de weg op te gaan. Helaas bleef het aantal ongelukken relatief hoog. Nu is een tractorrijbewijs nodig om een tractor te mogen besturen. Voor dit rijbewijs zijn theorie- en praktijklessen van een erkende rijschool nodig. Dek biedt deze lessen aan in Goes, Terneuzen en Bergen op Zoom. Het CBR neemt het theorieen praktijkexamen af.

Professioneel de weg op met Dek Opleidingen  

Voor de zakelijke

weggebruikers is Dek dé partner voor alle beroepsopleidingen. Wij hebben een groot aanbod in professionele opleidingen en bijscholingen. Ons aanbod passen we steeds aan op de nieuwste ontwikkelingen en eisen in wetten en regelgeving: • Chauffeursopleidingen • Veiligheids- en anti-sliptraining • Optische geluidssignalen voeren voor brandweer, politie, ambulance • Goederenvervoer • Ondernemersdiploma • Taxichauffeur • WRM bijscholing

Vrachtauto C+CE en Bus D  

• Code 95 – nascholing beroepschauffeurs

Het besturen van een vrachtauto of bus is

vakwerk en daarvoor moet je allereerst vakbekwaamheid ontwikkelen en een passend

• Veiligheidscertificaat VCA – BHV – EHBO • Beroepsopleidingen voor rijinstructeur, taxichauffeur, brandweerchauffeur • Gevaarlijke stoffen ADR

rijbewijs halen. Dek verzorgt het totale traject voor de theorie- en praktijkexamens voor vrachtauto C + aanhanger CE en voor busvervoer inclusief een extra lange bus. Een superspoed opleiding of combi opleiding voor de theorie is mogelijk.

• Geconditioneerd vervoer ATP

Camperrijbewijs of Paardentrailer   Logistieke opleidingen  Naast de opleidingen voor alle rijbewijzen verzorgt Dek inmiddels ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO en Veiligheid en chauffeurstrainingen in Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom en op locatie.

Als je een groot voertuig wilt gaan

besturen, dan heb je een basiskwalificatie vrachtautorijbewijs C1 nodig. Dit wordt het camperrijbewijs genoemd, maar geldt ook voor de paardenvrachtauto. Je moet wel een autorijbewijs B hebben. Dek heeft een compact instappakket of verzorgt een lespakket op maat.

• Veilig werken met de vorkheftruck (incl. SOG examen), reachtruck, elektrische pallettruck, autolaadkraan, verreiker, hoogwerker (incl. SOG examen), bovenloopkraan, Reach Stacker, shovel of wiellader, graafmachine en terminaltrekker.

Aanvullende opleidingen  

Voor de particuliere en beroepschauffeurs zijn

• Veiligheidscertificaat vorkheftruck en of reachtruck (incl. CCV examen)

er aanvullende opleidingen. Na deze opleidingen neem je zelfbewuster en veiliger

• Vakbekwaamheidscertificaat vorkheftruck en of reachtruck (incl. CCV examen)

deel aan het verkeer:

• Machinist autolaadkraan met hijsfunctie (TCVT)

• Het nieuwe rijden

• Machinist verreiker met hijsfunctie (TCVT)

• Schadepreventief rijden

• Bijscholing verplichte TCVT modules

• Behaviour Based Safety-training

• Veilig aanslaan van lasten

• Chauffeur LZV • Veiligheidheids- en anti-sliptraining • Carousseldag

Bromfiets AM2 en Brommobiel AM4  

Stel, je bent net zestien geworden

en stapt gelijk op de bromfiets, zonder jezelf verdiept te hebben in bepaalde verkeerssituaties. Alle voorkomende situaties zul je dan in de praktijk moeten leren. Je begrijpt dat dit allemaal veel veiliger gaat als je jezelf van tevoren al verdiept hebt in de theorie van het scooter rijden. Daarom is het verplicht om eerst theorie te doen

• Transportdag • Digitale tachograaf • Manoeuvreren • Chauffeur betonmixer • Etc.

NIEUW BIJ DEK VAARBEWIJS!

voordat je op je scooter mag rijden. Voorbereiden voor deze examens doe je bij Dek. Voor berijders van een brommobiel heeft Dek ook de juiste voorbereiding.

OPENINGSKRANT DEK OPLEIDINGEN

7


GARAGE HOOGESTEGER DIJKWELSESTRAAT 59 • KAPELLE • TEL (0113) 34.13.15

www.garagehoogesteger.nl

Reparaties op korte termijn

Ook in de avonduren geopend

Reparatie en onderhoud van alle merken auto’s

Wij feliciteren DEK Opleidingen met hun prachtige pand!

Altijd op de hoogte van de nieuwste technieken TMC PROJECT, DE SPECIALIST VOOR: • PROJECTTAPIJTEN

erWij hebben hier de harde vlo n, ere bedekkingen, PVC-vlo en rubber- en schoonloopmatt . en kantoormeubels geleverd

• HARDE VLOERBEDEKKINGEN • BINNENZONWERING • GORDIJN- EN DECORSTOFFEN • VLAMVERTRAGENDE OVERGORDIJNEN, INBETWEENS EN VITRAGES (MET CERTIFICAAT) • FUNCTIONELE RAAMBEKLEDINGEN • VLOERIDEEËN • MEUBILAIR VOOR ZORG EN KANTOOR

HET TEAM VAN HOOGESTEGER FELICITEERT DEK OPLEIDINGEN!

TMC PROJECT SCOTTWEG 14 - 4462 GS GOES - (0113) 22 41 26

WWW.TMCPROJECT.NL

PROJECT

Maakt werken leuker

Verkoop

Verhuur

Leasing

Service

Gebr. Weststrate B.V. Landbouwmachines - Intern transport

Gebr. Weststrate B.V. feliciteert Gebr. Weststrate Dek Opleidingen Bouwmachines B.V. met het nieuwe pand en het 40-jarig jubileum

Zuidweg 13-15

Postbus 52

4413 ZH Krabbendijke

w w w . g e b r w e s t s t r a t e . n l

T 0113 - 50 26 10

i n f o @ g e b r w e s t s t r a t e . n l


EMIEL HARTEN

“CODE 95 IS VERPLICHT”

EIGENAAR HARTEN GRONDVERZET EN VERHUURBEDRIJF

Emiel zit dagelijks op de weg op één van de drie voertuigen, die ingezet worden voor zijn werkzaamheden in grondverzet en weg- en waterbouw in Zeeland en België. “Ik haalde veertien jaar geleden mijn rijbewijs bij Dek. Nu staat de verplichte Code 95 voor ons team ingepland en doet mijn team een cursus autolaadkraan op het terrein van Dek Opleidingen. Code 95 is nieuw voor ons, dit wordt de eerste keer. Dat betekent dat voor een bepaalde datum er 35 punten behaald moeten worden. Voor mij is het een verplichte opfriscursus, terwijl ik al iedere dag op de weg zit en veel situaties uit de praktijk ken. Veiliger in het verkeer kan het alleen worden als alle weggebruikers bewuster omgaan met de mogelijke gevaren van grote voertuigen. Als vrachtwagenbestuurder weet je dat als geen ander.”

RATNA VAN BEERS MOTORRIJBEWIJS A

“LEREN MOTORRIJDEN STOND NOG OP MIJN BUCKETLIST” “Leren motorrijden stond nog op mijn bucketlist. Een buurvrouw attendeerde mij op Dek, en daar les ik nu sinds mei dit jaar. Mijn Yamaha shopper staat gereed, maar voorlopig les ik op een motor van Dek. Deze moest wel worden aangepast, want ik ben maar 1.59 meter en moet wel met mijn voeten bij de grond kunnen,” vertelt Ratna lachend. “Het is best pittig. Eerst theorie, daarna AVB (voertuigbeheersing). Je leert daarin wat er kan met de motor door training op het oefenterrein met o.a. remproeven en uitwijk oefeningen, enz. En nu rijd ik voor de praktijktraining op de openbare weg, best spannend! En op 13 september a.s. hoop ik mijn motorrijbewijs te halen!”

“EERSTE ZEEUW MET TRACTORRIJBEWIJS” “Vorig jaar zomer haalde ik, als eerste hier in Zeeland, mijn tractorrijbewijs. Bij Dek volgde ik een aantal dagen training. Ko Dek zelf was mijn instructeur. Ik was best trots dat ik de eerste Zeeuw was met dit rijbewijs. Ik reed op mijn 14e al op tractors, niet op de openbare weg, alleen op het terrein. Nu rijd ik ook met de combine en aardappelrooier. Dat hoort bij mijn werk voor een landbouwbedrijf. Hier werk ik in de vakanties en weekenden, naast mijn studie. In de zomer maken we lange dagen. We starten regelmatig om 05.00 uur en gaan soms door tot 24.00 uur. Dankzij het tractorrijbewijs rijd ik bewuster en met meer vertrouwen op deze grote machines.” Niels start binnenkort met autorijlessen en hij overweegt ook het vrachtwagenrijbewijs te halen.

NIELS VON HOUT UIT BIERVLIET

“DRIELING VAN START MET ‘TRIPLE’ RIJLES”

SOPHIE, JEROEN EN THOMAS AUTORIJBEWIJS A

Vader Henk Lutijn was eerst nog in twijfel, maar hakte de knoop door onder het mom ‘gelijke monniken, gelijke kappen’. “Ze worden binnenkort 17 jaar en mogen nu starten voor het autorijbewijs. We hebben bij Dek Opleidingen een compleet lespakket geregeld, maar eerst moet de theorie binnen zijn. Pas daarna kunnen ze met de praktijk beginnen.” Henk is met zijn bedrijf Protech Zeeland een begrip in de Zeeuwse autobranche. “Via mijn bedrijf werk ik al jaren met én voor Dek en zelf haalde ik er ooit mijn rijbewijs. Dek is gewoon een begrip in de regio. Ik vind het prettig dat de drieling nu kan starten met het rijbewijs, want auto’s en autosport zijn met de paplepel ingegoten. Ze zien hier op het terrein steeds nieuwe modellen voorbij komen en ja, dan gaat het kriebelen. Ze hebben er zin in, zitten ook in de flow van huiswerk en leren, dus ik verwacht dat dit soepel gaat verlopen. En of er een onderlinge strijd losbarst? Ongetwijfeld! We gaan zien wie er als eerste over

SOPHIE, JEROEN EN THOMAS LUTIJN

de streep komt, aan de rijschool zal het niet liggen!”

UIT GOES OPENINGSKRANT DEK OPLEIDINGEN

9


BADKAMERS KEUKENS TEGELS

Van droom tot werkelijkheid In de 2000 m2 showroom van Raab Karcher Middelburg komt uw droom tot leven. Of het nu gaat over de keuken, de badkamer, vloer- en wandafwerking, deuren, garagedeuren, tegels of natuursteen. Bij ons beleeft u dat uw dromen realiteit kunnen worden. Raab Karcher Middelburg

Hurray! Gefeliciteerd met jullie nieuwe toplocatie! #feestje Namens het Nedbase-team, Jaap Walhout

Waldammeweg 2 | 4338 PJ Tel. 0118 - 625 055 Scan de QR-code en neem een kijkje in onze showroom:

Molenwater 79 - 81 | Middelburg | 0118 617 873 | www.nedbase.nl

www.RaabKaRcheR-KeuKens-badKaMeRs.nl

Bedrijfsartsen5 verzorgt al uw medische keuringen op diverse locaties in Zeeland. Wij hebben onze dienstverlening en aantrekkelijke prijsstelling ingericht op de variëteit aan wensen van haar opdrachtgevers. Als opdrachtgever bepaalt ú de intensiteit van onze inbreng.

Een gezonde werksituatie geeft energie!

WWW.BA5 - ZUIDWEST.NL

Wij feliciteren DEK opleidingen met hun jubileu m en het nieuwe pand!

Cursus voor commerciële mensen! Avondcursus Sales-A (start najaar 2016)

Deze cursus leidt op voor het internationaal erkende Nima Sales-A examen. De opleiding biedt inzicht in het commerciële proces, waardoor de cursisten hun klanten beter gaan begrijpen en de eigen commerciële rol beter kunnen invullen. Naast commerciële technieken leert men ook een aantal marketingbegrippen die bij het verkoopproces van belang zijn.

Natuurlijk draait het in het verkoopvak niet alleen om theoretische kennis. Zeker zo belangrijk zijn commerciële vaardigheden. De opleiding is dan ook doordrenkt met het oefenen van verkoopgesprekken en commerciële presentaties. Het NIMA heeft zijn examens daar ook op ingericht: het Sales-A1 examen test de theoretische kennis, terwijl het Sales-A2 examen de praktijk toetst (in een verkoopgesprek dient de kandidaat een product aan twee examinatoren te verkopen).

Opleiding NIMA Sales-A in Goes Start: 21 september

Naast een waardevol diploma houdt u aan deze opleiding ook een waardevol netwerk over. De ervaring leert dat cursisten veel van elkaar leren en ook buiten de opleiding vaak contact houden en ervaringen delen over het boeiende vak van verkoper.

et! z m

Meld je nu aan via o r a Startdataacursussen en examendata www.salesopleidingen.nl et n z n i of bel 088-0039800 Va n Binnenkort start in Goes de opleiding voor het NIMA Sales-A examen. Deze opleiding is bedoeld voor accountmanagers/vertegenwoordigers en voor mensen die commercieel actief zijn in de binnendienst (of dat willen worden). • Woensdag 21 september 2016 start de opleiding in Goes (Hotel van der Valk) • Iedere groep volgt twaalf cursusavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur en twee zaterdagochtenden van 09.00 uur tot 12.00 uur (examentraining) • Naast de cursusavonden zal ook de voorbereiding de nodige tijd vergen. Reken op 3 tot 6 uur per week voor het lezen van de lesstof en het voorbereiden/uitwerken

Kallewaard Catering feliciteert DEK Opleidingen met het nieuwe pand!


WELKOM OP DE OPEN DAG!

40

EEN DAGJE UIT VOOR HET HELE GEZIN MET GRATIS ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD!

Trial bike demo GRAT IS AC T VOO R JO IVITEITE N NG E N OU D!

Zaterdag 10 september is een feestelijke dag voor Dek Opleidingen. De nieuwe vestiging aan de Verrijn Stuartweg 16 in Goes wordt feestelijk geopend en ons bedrijf bestaat 40 jaar! Deze dag zijn er wel 40 gratis activiteiten te beleven! -  trial demo - proefrijden bromfiets - proefrijden motor - proefrijden auto - proefrijden vrachtauto - proefrijden tractor - ladderwagen brandweer - brandweer spel - kantelauto VVN - meerijden slipdemo - parkeren - EHBO -  leveranciers markt -  miniatuur wereld -  test uw verkeerskennis - friet - ijs

- frisdrank - schminken - knutselen - bandenwisselspel - heftruckspel -  BHV demo -  zelf brand blussen - springkussen - demonstraties -  drift team zeeland - pennen - ballonnen -  proefrijden bus -  proefrijden oplegger -  live drone beelden - muziek -  bezichtiging nieuwe pand

- toegang tot het verkeersoefenterrein -  deskundig advies -  scoor 40 euro extra korting -  verdien je eigen opleiding terug -  proefrijden auto-aanhangwagen - pipowagen

vz

OEFENTERREIN DEK

Stap in en slip mee

Meld je bij de entree en ontvang gratis waarde- en consumptiebonnen

P

Start 10.00 u. - Finish om 16.00 u.

een enorm springkussen

LET OP! PARKEER UW AUTO BIJ DE NIEUWE LOCATIE! N I E U W E B E D R I J F S PA N D D E K

W EPARKEREN L KO M B I J D E

FEESTELIJKE O P E N I N G VA N 1

2

ONTVANGST / INSCHRIJVEN / UITREIKING BONNEN

3 1

PLANNEN PARKERENOPLEIDING

ONTVANGST / INSCHRIJVEN / UITREIKING BONNEN D EEHBO K OPLEIDINGEN 4 2

28

3 5

LEVERANCIERS MARKT PLANNEN OPLEIDING

4 6

EHBO MINIATUUR WERELD

5 7

LEVERANCIERS MARKT TEST UW VERKEERSKENNIS

6 8

MINIATUUR FRIET / IJS /WERELD FRISDRANK UITGIFTE

7 9

14 13

TEST UW VERKEERSKENNIS SCHMINKEN / KNUTSELEN FRIET / IJS / FRISDRANK UITGIFTE BANDENWISSELSPEL SCHMINKEN / KNUTSELEN HEFTRUCKSPEL BANDENWISSELSPEL BHV DEMO HEFTRUCKSPEL ZELF BRAND BLUSSEN BHV DEMO UITGANG ZELF BRAND BLUSSEN

15 L 14

LOOPBRUG UITGANG

16 15 L

SPRINGKUSSEN LOOPBRUG

16 17

SPRINGKUSSEN INFOPOINT

17 18

INFOPOINT TRIAL DEMO

18 19

TRIAL DEMO BROMFIETS / MOTOR PROEFRIJDEN

19 20

25 25

PROEFRIJDEN BROMFIETS / MOTOR PIPOWAGEN STICHTING KINDERZWERFBOEK PIPOWAGEN STICHTING KINDERZWERFBOEK LADDERWAGEN BRANDWEER LADDERWAGEN BRANDWEER BRANDWEER SPEL JEUGDBRANDWEER PROEFRIJDEN AUTO PROEFRIJDEN AUTO KANTELAUTO VVN KANTELAUTO VVN PROEFRIJDEN AUTO MET AANHANGER PROEFRIJDEN AUTO MET AANHANGER

26 26

PROEFRIJDEN PROEFRIJDEN VRACHTWAGEN VRACHTWAGEN // BUS BUS // TRACTOR TRACTOR

27 27

MEERIJDEN MEERIJDEN SLIPDEMO SLIPDEMO

28

DRIFT TEAM ZEELAND NOOGUITGANG

29

NOODUITGANG

8 10 9 11 10 12 11 13 12

25

27 24

20 21

23 21 20

22 18 17

16

19

15

26

21 22 22 23 23 24 24

9 10 8

1

29

5 13

4

12

BEGANE GROND

14

29

3

2 ENT REE

A. Plesmanweg

V. Stuartweg

De Poel I

11

6

7

VERDIEP ING

OPENINGSKRANT DEK OPLEIDINGEN

11


40 DAGEN LANG MEGA VOORDE EL!

+ € 4 0 EXTRA

KORTING! WANNEER U ZICH INSCHRIJFT OP ONZE OPEN DAG!

T R AC TO R

BROMFIETS

E-learing pakket + theorie-examen

E-learing pakket + theorie-examen

12 lessen + praktijkexamen

5 lessen + praktijkexamen

+ eigen verklaring

€375,-

€1275,VA A R B E W I J S

MOTOR

DEEL 1A

1 dag theoriecursus

18 lessen + praktijkexamens (AVB+AVD)

+ studiepakket

+ eigen verklaring 

€995,-

(excl. examen)

€225,-

AU TO

D U O AC T I E

€950,-

CAMPER

S TA R T PA K K E T

20 lessen + praktijkexamen

Zelfstudiepakket + theorie-examens

+ eigen verklaring

10 lessen + praktijkexamen + eigen verklaring

€950,-

€1275,-

A N T I - S L I P TRAINING

AANHANGER

halve dag rijvaardigheidstraining

6 uur les + praktijkexamen

(eigen auto)

+ eigen verklaring

€75,-

€495,-

V R AC H TAU T O + VA K B E K WA A M H E I D

V R AC H TAU T O

theoriecursus + studiepakket

MET AANHANGER

18 lessen + praktijkexamen

+ theorie-examens, toetsen

+ intest

18 lessen + praktijkexamen + intest

€1600,- excl. btw

€2440,- excl. btw Kijk op dek.nl/actie voor de voorwaarden

AC T I E S LO P E N TOT 19 O KTO B E R 2 0 16 Mocht je naar aanleiding van deze informatie vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ons via onderstaande gegevens. Goes Verrijn Stuartweg 16 T 0113 - 22 31 40

Middelburg p/a Verrijn Stuartweg 16 T 0118 - 65 15 66

Terneuzen Finlandweg 1 T 0115 - 69 74 36

Bergen op Zoom Edisonlaan 15 T 0164 - 87 00 89

info@dek.nl | www.dek.nl

Profile for Quaeris Media BV

Krant Dek Opleidingen  

Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig jubileum! Quaeris Media realiseerde een mooie krant en schitterend jubileummagazine voor Dek Opleidin...

Krant Dek Opleidingen  

Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig jubileum! Quaeris Media realiseerde een mooie krant en schitterend jubileummagazine voor Dek Opleidin...

Profile for quaeris