Page 1

KOM NAAR DE OPENING!

Zaterdag 5 december 2015 Zaterdag 5 december opent winkelcentrum Bellevue haar deuren. Een feestelijke dag met heerlijke hapjes, gezellige muziek en goodiebags! Uiteraard zijn de Pieten van de partij en kinderen kunnen het diploma daklopen halen. Lees meer in de krant...

“ Iedereen is van harte welkom”

“Ons dorpshart klopt weer!” PAG. 05

“Groesbeek is genieten!”


Of €100 korting op een enkelvoudige bril.*

Bellevue 74, Groesbeek, Tel: 024 397 2551

Meer oog voor jou Geldig t/m 12 december 2015. Vraag naar de voorwaarden.

‘VAN 14 NAAR 74’ Het is mei 1975 dat in Groesbeek de 1e optiekzaak zijn opwachting maakt. Aan de Burgemeester Ottenhoffstraat nr. 14, in het voormalige pand van Jan Kusters start Gerard Spaan zijn optiekzaak met de naam de Brillenmaker. Moesten voorheen de mensen naar Nijmegen voor een bril, met alle ongemakken zoals het vervoer, kon men nu in hun eigen dorp hiervoor terecht. De zaken gaan voorspoedig en al snel komt er een personeelslid bij. Dan schrijven we januari 1987 wanneer Henk Heijs zijn opwachting maakt bij de Brillenmaker en een koppel gaat vormen met Gerard Spaan. In het jaar 1999 sluit de Brillenmaker zich aan bij de organisatie Het Huis en gaat voortaan onder de naam het Huis de Brillenmaker door het leven. Het is januari 2003 dat Gerard Spaan besluit het rustiger aan te doen en verkoopt zijn zaak aan Henk Heijs. Hij blijft nog enige jaren 2 dagen in de week actief in de winkel. In de loop der jaren hebben zich verschillende personeelswisselingen voorgedaan. In het jaar 2012 word de organisatie het Huis overgenomen door Eyewish Opticiens. De keuze word gemaakt om ons aan te sluiten en gaan we verder onder de naam Het Huis Eyewish Opticiens. Het interieur moet aangepast worden, maar we besluiten te wachten omdat we gaan verhuizen. Er word midden in het dorp een nieuw winkelcentrum gebouwd, dat de naam Bellevue krijgt. Daar wordt een ruimte gehuurd en krijgt de nieuwe winkel vorm voorzien van een modern interieur. Het is een ruime open winkel geworden. Het Huis Eyewish Opticiens is gevestigd aan Bellevue nr. 74. Het nieuwe adres voor uw bril, zonnebril of contactlenzen. U bent van harte welkom in onze nieuwe moderne zaak, waar de service en kwaliteit als vanouds zal zijn.

Henk Heijs, uw opticien.


voorwoord

3

WELKOM IN UW WINKELCENTRUM BELLEVUE! Komt u ook naar de feestelijke opening op 5 december?

Colofon

Zaterdag 5 december opent winkelcentrum Bellevue

een compleet, compact centrum waar u hopelijk

Deze speciale krant met een oplage van 78.000 stuks is

- in het hart van Groesbeek - haar deuren.

met veel plezier gemakkelijk en comfortabel al uw

in opdracht van WPM Groep uitgegeven door Quaeris

boodschappen doet.

Media ter gelegenheid van de opening van het nieuwe

Een feestelijke dag met heerlijke hapjes, gezellige

winkelcentrum Bellevue te Groesbeek.

muziek en goodiebags! Uiteraard zijn de Pieten van

Bijzonder is ook dat de gemeente ervoor gezorgd

de partij en kinderen kunnen het diploma daklopen

heeft dat de ‘Groesbeek’ weer bovengronds gaat

halen.

stromen en langs dit mooie project te zien is.

Met onder andere een Albert Heijn, Zeeman, De

Adriaan van Erk Ontwikkeling is trots op Bellevue,

Kaasspecialist, EyeWish, Etos, Sier en Brainwash

een mooi onderdeel van het vernieuwde centrum

is er voor bewoners en bezoekers een compleet

van Groesbeek.

www.quaerismedia.nl

www.wpmgroep.nl

winkelaanbod gerealiseerd. Binnenkort opent ook Spil Horeca haar deuren, wat het winkelen in

U bent van harte welkom 5 december!

Bellevue nog leuker zal maken. Boven de winkels zijn 53 huurappartementen en 48 koopwoningen gerealiseerd. Onder het complex ligt een parkeergarage voor ca. 180 auto’s. Al met al

Feestelijke opening! Zaterdag 5 december 2015 van 11.00 tot 15.00 uur Met gezellige muziek, bezoek van zingende uitdeelpieten, goodiebags, en voor de kinderen: diploma daklopen behalen.

“ Iedereen is van harte welkom” UITSTEKEND BEREIKBAAR  •  GRATIS PARKEREN • COMFORTABEL WINKELEN • RUIM ASSORTIMENT


We hebben de beste aanbiedingen en pakken cadeautjes meteen mooi voor je in! We hebben cadeautjes en waanzinnige openingsacties. Tot snel!

Tot snel!

‘HET RESULTAAT MAG ER ZIJN!’ Marlot Gerrits en haar team zijn heel blij met de nieuwe winkel, het resultaat mag er zijn! De nieuwe winkel heeft een frisse uitstraling, is overzichtelijk opgezet en heeft een ruim assortiment. Inmiddels is de winkel al ruim 6 weken geopend en zijn de reacties erg positief.

Spaar voor handdoeken & badhanddoeken!

Voor degene die nog geen kijkje hebben genomen; kom snel een keer langs in onze winkel aan de Bellevue 1 in Groesbeek!

Haal de spaarkaart in de winkel

1+1 GRATIS! Geldig voor alle Kneipp producten Actie geldig van 30 nov. t/m 14 dec. 2015


Sjaak Thijssen aan het woord

5

“Ons dorpshart klopt weer!” Foto: links Ed Ebbers (Reehorst/Adriaan van Erk) en rechts wethouder Sjaak Thijssen (RO)

Vroeger heb ik wel eens gezegd, dat het dorpscentrum van Groesbeek - natuurlijk ná voetbal! - het meest besproken onderwerp onder de Groesbekers is. En zoals er over voetbal altijd lekker genöld kan worden, zo gebeurde en gebeurt dat ook over de (plannen voor) het Groesbeekse dorpscentrum. Want nölen zit ons, Groesbekers, in het bloed. En de meest creatieve nölers zitten tegenwoordig op de sociale media.

In het verleden was er best aanleiding om sceptisch te zijn over de herontwikkeling van het centrum. Er werd zo veel politiek kabaal over gemaakt, het duurde allemaal zo lang, het was zo duur. Allemaal waar. Maar ik stel vast, dat er binnen het gemeentebestuur nu veel draagvlak is voor de manier, waarop het nieuwe dorpshart vorm heeft gekregen. Omdat er veel aandacht is gegeven aan het groen, het water, de straten en pleinen. Omdat aan de ­architectuur van de nieuwbouw veel zorg is besteed.

de Groesbeek zijn omgegaan: de beek, waaraan ons dorp zijn naam ontleent. Door meer ruimte voor waterpartijen te creëren hebben we met het centrumplan een belangrijke bijdrage kunnen creëren aan de bestrijding van de wateroverlast na hoosbuien. Het is duur, ook dat klopt. Maar besef wel, dat het meeste geld in en onder de grond is gaan zitten. De riolering is ingrijpend aangepast om meer bergingscapaciteit te creëren. De klinkerbestrating is vervangen door asfalt, trottoirs zijn verbreed en vernieuwd, pleinen zijn opnieuw ingericht.

Dat is allemaal te danken aan het feit, dat er veel over gediscussieerd is, soms op het scherpst van de snede. En een discussie tussen verschillende partijen - mits met respect voor elkaars argumenten gevoerd - kan bijdragen aan een beter resultaat. En heeft ook bijgedragen aan een beter resultaat. Dus mag ik concluderen, dat het nieuwe dorpscentrum van ons allemaal is.

Allemaal dingen, die ook moeten gebeuren in het kader van normaal onderhoud. Investeringen, die een gemeentebestuur toch moet plegen.

Het duurde lang, ook waar. Maar ieder nadeel hep zijn voordeel, als ik daarin Cruijff mag citeren (toch weer voetbal!). Omdat het zo lang duurde, hebben we bij de herontwikkeling rekening kunnen houden met gewijzigde inzichten, andere omstandigheden. Een voorbeeld daarvan is de manier, waarop we met

De voltooïing van het project Bellevue is ongetwijfeld de kroon op het werk. De concentratie van winkels op die plek kan er voor zorgen, dat belangrijke voorzieningen voor Groesbeek behouden blijven. De Albert Heijn trekt klanten en zorgt daarmee ook voor loop naar de andere winkels. Dat wordt nog eens versterkt,

Door in het kader van de centrumplanning extra aandacht te geven aan kwaliteit is ons dorpshart aantrekkelijker geworden. En kwaliteit is op den duur toch het meest lonend.

omdat het aantal inwoners in het dorpshart toeneemt door de in het project gerealiseerde appartementen. En Bellevue sluit ook nog eens aan op de nieuwbouw van Mariëndaal. Het vroeger zo naar binnen gerichte verzorgingshuis is omgetoverd in een groot aantal zorgwoningen met directe aansluiting op de winkels en het dorpshart. De combinatie van Bellevue met Mariëndaal heeft geleid tot een forse bouwmassa in het dorp. Maar de opdeling in verschillende blokken, de hoogstaande architectuur én de voor een groot deel groene ruimten om de nieuwbouw heen (langs het spoor, het Marktplein, de opengestelde tuin van Mariëndaal met aansluiting op ’t Groeske) zorgen voor een passend geheel, waardoor het allemaal klopt, waardoor ons dorpshart weer klopt. Ik hoor de laatste tijd vooral waarderende opmerkingen van onze inwoners. Groesbekers zijn stiekum trots op hun dorp. En dan mag er af en toe best nog wel even genöld worden. We moeten immers wel onszelf blijven!

Sjaak Thijssen Projectwethouder centrumplan Groesbeek

UITSTEKEND BEREIKBAAR  •  GRATIS PARKEREN • COMFORTABEL WINKELEN • RUIM ASSORTIMENT


Wat is er allemaal te vinden in winkelcentrum Bellevue? Het nieuwe moderne centrum van Groesbeek sluit aan bij de behoeften van de inwoners van de gemeente. Het complex krijgt een evenwichtige mix van winkels en horeca waarin grotendeels al in is voorzien. Zowel in kwaliteit als in ondernemerschap vormt dit een verrijking van het centrum. De invulling met ketens (Etos, Albert Heijn, EyeWish, Zeeman, Primera & Brainwash) en lokale ondernemers (De Spil Horeca, De Kaasspecialist en Sier) past bij het karakter van het bestaande centrum. Een combinatie van food en non-food, met een accent op de dagelijkse en wekelijkse behoeften. En niet onbelangrijk, een comfortabele openbare parkeergarage gelegen onder de winkels en met een tapis-roulant eenvoudig met de winkelwagen te bereiken.

1

Etos

2

Beschikbaar (gemengd)

3

Albert Heijn

4

Mode (in optie)

5

Primera

6

+Sier

7

Brain Wash

8

Vrijetijd (in optie)

9

Beschikbaar (vrijetijd/mode)

10

Beschikbaar (vrijetijd/mode)

3 2 1

5

4

6 12

11

Telecom (in optie)

12

EyeWish Opticiens

13

Slager (in optie)

14

De Kaasspecialist

15

Zeeman

16

De Spil

13

14

7

9

8

15 11 10

16

ontdek het winkelcentrum

7


Klussief zoekt voor u en met u naar passende en betaalbare oplossingen voor facilitaire diensten, bouwservice en groen. Wij werken klantgericht, efficiënt en flexibel voor zowel bedrijven en instellingen als ook voor particuliere opdrachtgevers. Wanneer onze eigen mensen niet de capaciteit hebben om het uit te voeren, dan maken wij gebruik van een grote groep zelfstandige vakmensen met ruime ervaring, die met regelmaat onder Klussief de opdrachten uitvoeren. Uiteraard is facilitaire dienstverlening een ruim begrip, dus staat een dienst die u zoekt niet op onze lijst, laat het ons weten, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Bouwservice

Projectdiensten

Groen

Postbus 122 6560 AC Groesbeek - T 024 - 675 48 11 - F 024 - 675 48 12 - info@klussief.nl - www.klussief.nl

”AgriTeam Makelaars en Landelijk-Wonen.nl wenst de bewoners van Bellevue veel woongenot”.

Bankzaken zelf regelen.

En contact als je een vraag hebt.

De Rabo Bankieren App Met een druk op de knop inzicht in je bankzaken. Diverse eenvoudige bankzaken zelf regelen. Of met een druk op de knop direct een vraag stellen aan een medewerker van jouw eigen Rabobank.

Dé specialist voor de bemiddeling bij aankoop en verkoop van onroerend goed in het buitengebied

De vernieuwde Rabo Bankieren App staat nu voor je klaar.

William Peters

Een aandeel in elkaar

E peters@agriteam.nl

T 024 8454431 M 06 20 736 266

www.landelijk-wonen.nl


Bij ons rijdt u altijd fluitend de garage uit. Bij Autobedrijf Müskens en Garage Mestrom staat de koffie klaar. AUTOBEDRIJF MÜSKENS

GARAGE MESTROM

Omdat klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staat, zijn wij aangesloten bij ’Klantenvertellen.nl’, marktleider in Nederland op het gebied van klantbeoordelingssystemen. Klanten beoordelen ons op o.a. service, deskundigheid en prijs/kwaliteit. Ons gemiddelde cijfer is een 8,6 en 100% van onze klanten beveelt ons aan! Uiteraard zijn wij heel trots met dit resultaat en reden genoeg voor u om ook bij ons langs te komen. Wij verwelkomen u graag, ook u zult fluitend onze garage verlaten!

Erkend Opel dealerschap Onze specialiteit is Opel, maar wij verkopen en onderhouden alle merken gebruikte en nieuwe personenauto’s. Ook voor aankoop en onderhoud van lichte bedrijfswagens kunt u bij ons terecht. Een gemotiveerd team van goed opgeleide medewerkers is uw garantie voor zorgeloos autorijden.

Uw Toyota, Daihatsu en Hyundai specialist in de regio

Microcar en Ligier

Wij beschikken over een moderne werkplaats met een uitgebreide dienst­ verlening, zoals snelle reparaties (uitlaat, accu, schokdempers) en het vervangen van banden. Geen afspraak, geen wacht­ tijden, gewoon even aankomen bij de VETOS dealer!

AUTOBEDRIJF MÜSKENS Hulsbroek 32 - Groesbeek - 024 3971352 www.muskens.nl

Als importeur van Microcar en Ligier hebben wij de nieuwste brommobielen in de showroom staan. Maak kennis met de beleving, het gemak en de representativiteit van dit luxe voertuig. U kunt modellen met elkaar vergelijken en ervaren of een proefrit maken. Welkom in onze showroom!

CARWASH DE MIES De Ren 4a - Groesbeek - 06 46799029 www.carwashdemies.nl

GARAGE MESTROM Hulsbroek 34 - Groesbeek - 024 3972176 www.garagemestrom.nl


Welke woning u in Bellevue ook kiest: met een hypotheek van Jacobs Makelaardij heeft u altijd het mooiste uitzicht.

Of u nou kiest voor Dorpzicht of Marktzicht: het sfeervolle wooncomplex Bellevue is een bevoorrechte plek om te wonen. Zeker met een aantrekkelijke hypotheek die uitzicht geeft op een rooskleurige financiële toekomst. Jacobs Makelaardij is daarin gespecialiseerd en stelt uw financiële belangen altijd voorop. Een Ben Jacobs

eenvoudige visie wellicht, maar de trouwe klanten van Jacobs zijn er blij mee.

De aan- en verkoop van een woning is een leuke en

De vertrouwensmakelaar

spannende gebeurtenis. Maar er komt natuurlijk wel het

Ben Jacobs is een vertrouwensmakelaar pur sang. Met meer dan twintig

een en ander bij kijken. Daarom is het verstandig een

jaar ervaring in de makelaardij brengt hij de complexiteit van de aan- of

erkende en beëdigde makelaar in de arm te nemen die

verkoop van een woning terug tot een helder en op maat gesneden advies.

het hele traject voor u begeleidt. Bij Jacobs Makelaardij

Bij Jacobs geloven ze namelijk dat alles draait om de eenvoud. En dat je de

kunt u bovendien een hypotheek afsluiten, want daar

zaken niet moeilijker moet maken dan ze soms al zijn. Daardoor behoudt

hebben ze een speciale afdeling voor. Zo hoeft u niet op

u continue het overzicht en weet u het hele traject door precies waar u aan

zoek naar een financiële instelling maar brengt u alles

toe bent.

onder bij een partij. Dat is wel zo makkelijk. Ga eens langs voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Dat

Groesbeek en omgeving kent Ben Jacobs op zijn duimpje en hij is als geen

werkt zeer verhelderend.

ander op de hoogte van dé ins- en outs van het Bellevue project. U kunt hem bellen voor een eerste waarde-indicatie van uw huidige woning: 024-3606060 of maak een afspraak via www.jacobs-makelaardij.nl.

Hertogstraat 58, 6511 SC Nijmegen

Jacobs Makelaardij: alles draait om de eenvoud.

Tel: 024-3606060 | email: info@jacobs-makelaardij.nl www.jacobs-makelaardij.nl

HV

HVAssurantiën

een dynamis

ch en enthou

• Assurantiën • Makelaardij • Hypotheken • Zorgverzekeringen • Bankzaken • Sparen • Taxaties • Financiële planning Dorpsstraat 22

|

siast kantoor

HV Makelaardij is uw verkoopmakelaar voor de appartementen in Winkelcentrum Bellevue

6562 AB Groesbeek | 024 - 397 57 55 | www.hv.nl


Ruimte voor een artickel

11

Langer thuis wonen Wijkverpleging Groesbeek/Berg en Dal Voor meer informatie over team wijkverpleging of een afspraak voor een kosteloos huisbezoek:

024 - 366 57 77 info@zzgzorggroep.nl www.zzgzorggroep.nl

Adriaan van Erk geeft centrum Groesbeek nieuw elan. Het centrum van Groesbeek is het historische en natuurlijke oriëntatiepunt voor de omgeving. Op een prachtige locatie, centraal gelegen aan de Dorpsstraat, het marktplein

Uw fietsspecialist in de regio Dealer van o.a.: • Trek • Batavus • Cannondale • Flyer • Merida • Riese und Muller • Victoria • Stromer • Cortina • Gazelle • Alpina

en grenzend aan park Mariëndaal is het nieuwe woon- en winkelcomplex gerealiseerd. Het complex bestaat uit drie appartementengebouwen (Dorpzicht, Beekzicht en Marktzicht), een winkellaag en een parkeerkelder. De winkels zijn modern en de appartementen zijn ruim, licht en beschikken over een eigen balkon. Daarnaast zijn zij voorzien van alle gemakken en hedendaags comfort en stralen zij de weldaad en luxe van het verleden uit. De Architecten Friso Woudstra uit Vorden en Frank Willems Architecten uit Nijmegen hebben zich voor het ontwerp laten leiden door de omgeving. Ze hebben in stijl en met flair, de functie, vorm en structuur verenigd tot een ontwerp dat geweldig past in de bestaande bebouwing. Het mooie ontwerp en de ligging van de locatie heeft voor Adriaan van Erk als bouwer en ontwikkelaar vele technische uitdagingen met zich mee gebracht. Zo is bijvoorbeeld gebouw Beekzicht zo goed als tegen de bestaande bebouwing gebouwd. Mede om de parkeerdruk voor bezoekers en omwonenden te verkleinen is er een grote parkeerkelder onder het complex gerealiseerd. Deze kelder is kwalitatief hoogwaardig uitgevoerd en voldoet aan alle strenge gebruiks- en veiligheidsnormen. De winkels zijn gesitueerd in een compacte opzet waardoor het winkelen door plan Bellevue een gezellige ervaring wordt. Door het opnieuw bovengronds

Altijd scherpe aanbiedingen met voor ieder wat wils!

brengen van de oorspronkelijke beekjes met een fraaie waterval, en de realisatie van nieuwe sfeervolle winkelstraatjes, krijgt wonen en winkelen in het karakteristieke dorpshart van Groesbeek een nieuw elan. Als straks de horeca zijn intrek heeft genomen in het plan, dan kunt u aan het kabbelende water van de Groesbeek genieten van een versnapering op het terras. Adriaan van Erk is er trots op dat wij in de gemeente Groesbeek een prachtig

Pannenstraat 8, Groesbeek (024) 397 74 77 www.bikelifegroesbeek.nl

centrum hebben gerealiseerd en hopen dat u veel ontspanning, winkel- en woonplezier beleeft aan deze mooie locatie.


Groesbeek is er ook voor de kids

Groesbeek is genieten Deze winter waait er een frisse wind door het knusse en gezellige centrum van Groesbeek. Door het opnieuw bovengronds brengen van oorspronkelijke beekjes en het realiseren van nieuwe sfeervolle winkelstraatjes, krijgt het karakteristieke Groesbeek een vernieuwd dorpscentrum. Ook openen nieuwe winkels hun deuren in het winkel- en woonpand Bellevue. Dat betekent nog meer winkelplezier in Groesbeek!

Groesbeek biedt volop plezier voor kinderen. Er is genoeg te doen. Breng deze winter een bezoek aan amusementspark Tivoli. Park Tivoli biedt amusement voor jong en oud het hele jaar door. Goed idee voor een dagje weg, maar dan wel in de buurt. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan een van de drie musea van Groesbeek. Deze hebben alle drie een aantrekkelijk aanbod voor kinderen (en hun ouders natuurlijk!). De kinderkaart van Groesbeek (verkrijgbaar bij de VVV in Groesbeek en te downloaden op www. groesbeekisgenieten.nl) geeft een overzicht van alle locaties binnen de gemeente die voor kinderen interessant zijn. Zoals het avonturenbos, speeltuinen, musea en veel meer.

Groesbeek is wandelen De winkels in het centrum zijn zeer gevarieerd: van hippe mode- en schoenzaken tot giftshops, van trendy meubelwinkels tot traditionele groente- en viszaken. En dat aanbod groeit door de komst van een groot aantal nieuwe winkels. Eenmaal in de week, op dinsdagochtend, is er een kleine maar oergezellige warenmarkt. En op vrijdag is het koopavond. Kom je met de auto? Parkeer de auto dan gratis (eerste twee uur) in de overdekte parkeergarage en op grote parkeerplaatsen rondom het centrum. Vergeet overigens niet je parkeerschijf als je wil parkeren (maximaal 2 uur) in de blauwe zone.

Groesbeek is heerlijk ontspannen Groesbeek is de perfecte uitvalbasis voor iedere bezoeker. Of je net een van de vele musea hebt bezocht, een flinke wandeling hebt gemaakt of uitgebreid hebt gewinkeld, in het dorpshart van Groesbeek kan je heerlijk ontspannen. Met de vernieuwing van het Groesbeekse centrum wordt het aanbod eet- en drinkgelegenheden nog groter. Voor het proeven van de lekkerste lokale wijnen kun je ook in het centrum altijd terecht. Zo maakt Groesbeek, met haar vele wijngaarden en lekkere wijnen, al jaren furore als hét wijndorp van Nederland. Kom genieten in het vernieuwde Groesbeekse centrum.

Kijk voor alle informatie, routes en leuke tips op:

Groesbeek wordt omringd door uitgestrekte bossen, glooiingen en heuvels met akkers en wijngaarden. In de winter verandert de omgeving in een groot paradijs voor natuurliefhebbers. Pieterpad Het Pieterpad loopt dwars door Groesbeek: de wandeling van Pieterburen in Noord-Groningen naar de Sint-Pietersberg in Maastricht. Tijdens de wandeltocht zal je versteld staan van de grote variatie aan natuur. Vergeet ook vooral niet een stop te maken bij diverse historische plekken. Kabouterroute Maak een wandeling door Beek-Ubbergen extra ­speciaal voor de kinderen en ga met hen op zoek naar kabouters op de Kabouterroute. Terwijl de kinderen op zoek zijn naar kabouters kun je genieten van de mooie omgeving. De wandeling is inclusief een leuk kabouterboekje, verkrijgbaar tegen betaling bij o.a. Hotel-Restaurant ’t Spijker. N70 Geniet van een mooie wandeling en bewandel de N70 route. Met deze route bewandel je acht ­‘bergen’; waaronder de Boterberg, Sterrenberg en de Duivelsberg.

Bellevue - hart van Groesbeek  

Deze speciale krant met een oplage van 78.000 stuks is in opdracht van WPM Groep uitgegeven door Quaeris Media ter gelegenheid van de openin...

Bellevue - hart van Groesbeek  

Deze speciale krant met een oplage van 78.000 stuks is in opdracht van WPM Groep uitgegeven door Quaeris Media ter gelegenheid van de openin...

Advertisement