__MAIN_TEXT__

Page 1


Gebr. Weststrate B.V. met de opening van het nieuwe bedrijfspand in Goes

kemp_9032_Adv_Hans_VanDriel_Weststrate_190x128_lc.indd 1

19-10-2017 8:36:07


3

Beste lezer, Hier voor u ligt een magazine dat gemaakt is ter gelegenheid van de ingebruikname van ons nieuwe bedrijfspand in Goes. Zoals u wellicht weet zijn wij op 10 april 2016 getroffen door een verwoestende brand, waardoor ons gehele bedrijfspand in Goes in as kwam te liggen. We zijn dan ook dankbaar dat we op dezelfde plek weer een nieuw bedrijfspand hebben mogen bouwen dat voldoet aan de laatste technieken, zodat we de klanten weer uitstekend van dienst kunnen zijn. Verder hebben we in november 2016 Louis Verburg B.V. te Nieuwerkerk overgenomen, wat voor ons een mooie aanvulling van het bedrijf is. Hierdoor Uitgave ter gelegenheid van de opening van Gebr. Weststrate B.V. Met dank aan alle betrokkenen. Realisatie door Quaeris Media BV in samenwerking met DMARC een reclamebureau, www.dmarc.nl Fotografie: Limit Fotografie, Huibert van den Bos Fotografie en archief. Redactie: De Rappe Redacteur ©Gebr. Weststrate B.V. 2017

kunnen wij onze activiteiten uitbreiden naar een groter gebied en in een nog breder segment. Wij wensen u veel leesplezier en hopen dat u door middel van dit magazine nog beter op de hoogte bent van de activiteiten en de historie van ons bedrijf.   Hartelijke groeten, Wim, Arjan en Anton Weststrate

OPENINGSMAGAZINE GEBR. WESTSTRATE B.V.


GEBROEDERS WESTSTRATE, VEEL SUCCES MET HET NIEUWE BEDRIJFSGEBOUW!

Adv. opening 190x267_03.indd 1

3/11/17 10:56


6 Terug in de tijd met Gebr. Weststrate B.V.

10 Traject nieuwbouw locatie Goes

22

27

28

32

Productgroep Landbouwmachines

Productgroep Intern transport

Productgroep Bouwmachines

Productgroep Tuin/Park

36 Klanten over Gebr. Weststrate B.V.

39 Teams Gebr. Weststrate B.V.

5


TERUG IN DE TIJD GEBR. WESTSTRATE B.V.

1930

Terug in de tijd met Gebr. Weststrate B.V. De geschiedenis van Gebr. Weststrate B.V. gaat inmiddels ver terug naar de vorige

Het kleine bedrijf groeide gestaag. Met de nodige investeringen was het bedrijf na een paar jaar in het bezit van vijf dorsmachines met de

eeuw. Het begon allemaal met de broers

bijbehorende stropersen en trekkers. Op deze plek in het magazine

Jan en Willem Weststrate die samen een

belichten we de belangrijke ontwikkelingen in de tijd die het bedrijf

loondorsbedrijf begonnen. Met een kleine dorsmachine gingen ze de boer op en probeerden in de arme dertiger jaren de kost voor hun gezinnen te verdienen.

vervolgens doorgemaakt heeft. Van het verwerven van het dealerschap van Ford tot uitbreiding met nieuwe werkzaamheden, filialen en mensen. Een van de heftigste gebeurtenissen uit de geschiedenis is uiteraard de grote brand van april 2016 die het gebouw in Goes volledig verwoestte. Op dezelfde plek is inmiddels het huidige pand gerealiseerd en kijkt het team onder leiding van Wim, Arjan en Anton vol goede moed naar de toekomst.

1959

1959


6 | 7

1929  De broers Jan en Willem Weststrate starten een loondorsbedrijf om de kost te verdienen voor hun gezinnen. Het bedrijf groeit gestaag.

1946  Na de Tweede Wereldoorlog doen de maaidorsers hun intrede en is er in de winter niet genoeg werk meer voor de vele werknemers die anders bij het dorsen nodig waren. Om de tijd nuttig te besteden, beginnen ze met het repareren van trekkers en werktuigen.

1960

1958  Het dealerschap van Ford wordt verworven en er wordt een filiaal in Goes geopend. De leiding van het bedrijf is inmiddels in handen van zoons Minicus en Marien Weststrate.

1969

1971 1972  In Goes wordt een nieuw pand gebouwd. Twee jaar later wordt er een woning bijgebouwd die Jan van Houte en Marie Weststrate, dochter van Minicus, betrekken. In de loop van de jaren

1976

neemt Jan de leiding van het bedrijf op zich.


1978  In Koudekerke opent een filiaal waar ook monteurs en een vertegenwoordiger werken. In Krabbendijke wordt een nieuwe werkplaats gerealiseerd om ruimte te bieden aan de steeds groter wordende machines.

1979 1987 1987  In Goes wordt er een ruime hal bijgebouwd om te dienen als showroom en opslagruimte.

1996  Het gebouw in Krabbendijke met magazijn, kantoor en smederij wordt vernieuwd tot een modern en functioneel geheel. Tevens wordt het bedrijfspand van Jo Waterman overgenomen op locatie Zuidweg 10 tegenover het bestaande bedrijf Zuidweg 13-15.

1995

1995

2000

TERUG IN DE TIJD GEBR. WESTSTRATE B.V.

1996


2007  In Krabbendijke wordt een nieuwe werkplaats van 1500 m2 gerealiseerd. Hier wordt

2004

van de nieuwste technieken gebruik gemaakt voor o.a. het testen en keuren van veldspuiten. De oude werkplaats komt zodoende ter beschikking voor de reparatie van heftrucks en er komt een moderne spuitcabine te staan.

2004

2009  Het oude bedrijfsgebouw in Koudekerke wordt vervangen door een

2004

modern bedrijfsgebouw met werkplaats, onderdelenmagazijn en showroom.

2013  Jan van Houte legt geleidelijk aan zijn directiefunctie neer. Later verhuist hij naar een nieuwe woning in Goes en verlaat de bedrijfswoning aan de Puyeweg.

2016  Op 10 april verwoest een grote brand het gebouw in Goes volledig. Plannen voor herbouw worden direct daarna in gang gezet. In datzelfde jaar neemt Gebr. Weststrate B.V. Louis Verburg in ©Provicom

2016

Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland over.

8 | 9


10  | 11


NIEUWBOUW LOCATIE GOES

TRAJECT NIEUWBOUW “De brand aan de Puyeweg in Goes die we op 10 april 2016 voor onze kiezen kregen, hakte er toch wel flink in. Zoiets verschrikkelijks hoop je als ondernemer nooit mee te maken.”


NIEUWBOUW LOCATIE GOES

Traject nieuwbouw Ieder bedrijf krijgt in zijn bestaan te maken met ups en downs. Ook wij kunnen daar over meepraten. Maar de brand aan de Puyeweg in Goes die we op 10 april 2016 voor onze kiezen kregen, hakte er toch wel flink in. Zoiets verschrikkelijks hoop je als ondernemer nooit mee te maken. Maar wat kun je anders doen dan de schouders eronder zetten en doorgaan? Juist, dat hebben we dan ook gedaan. Op 11 april zaten we al om tafel om schetsen te maken voor een nieuw gebouw. Samen met het Bouwraadhuis hebben we een eerste opzet gemaakt voor het gehele project.


12 | 13

Wilhelminapolder Ondertussen moest alles toch gewoon doorgaan. De directie van de Wilhelminapolder bood ons aan tijdelijk van daaruit te werken. Een prachtig gebaar waar we zeer dankbaar voor zijn. Natuurlijk wilden we zo snel mogelijk weer op onze eigen plek aan de slag. Ook de gemeente heeft alle medewerking verleend om te zorgen dat er zo min mogelijk tijd verloren ging.


hanse+tlnserkvhal Bezoek ook onze website

www.hansestaalbouw.nl

HOOFDAANNEMER

Bedankt voor het vertrouwen!

Een sterk verhaal van A tot Z ... Turnkey bouwen, van ontwerp tot oplevering, dat is één van de specialiteiten van Hanse Staalbouw. Wij zijn o.a. gecertificeerd volgens de VCA**, NEN-EN 1090, ISO 3834-2 en ISO14001-norm. Hanse Staalbouw is actief in de agrarische en utiliteitssector, maar ook in de industrie, machinebouw en woningbouw (zie www.stalenwoning.nl) in zowel binnen- als buitenland.

De Weel 13 • 4306 NV Nieuwerkerk (Z) • 0111 641 333 • info@hansestaalbouw.nl • www.hansestaalbouw.nl

hanse + staal een sterk verhaal


Van niets naar iets Eind augustus 2016 lagen de definitieve tekeningen bij de gemeente en vervolgens besloten we in zee te gaan met Hanse Staalbouw uit Nieuwerkerk. Al in november startte de bouw en werd er geheid. Net voor Kerst was de fundering klaar en in week 2 van 2017 zetten ze de spanten. Hanse Staalbouw is werkelijk zeer voortvarend te werk gegaan, een dag na Pinksteren hebben we de nieuwbouw in gebruik genomen. Zo was er binnen een klein half jaar van niets weer iets. Al zijn we bescheiden Zeeuwen, trots zijn we daar toch zeker op.

NIEUWBOUW LOCATIE GOES

de ontwerpers en ingenieurs van


OPLEVERING LOCATIE GOES

Het resultaat We hadden het liever niet meegemaakt, maar toch was het na de brand een mooie uitdaging er weer iets moois van te maken. Het uitgangspunt was dat de showroom zoals altijd aan de weg gesitueerd zou zijn. Verder konden we dingen opnieuw indelen. Zo zijn de verkoopruimtes van boven naar beneden verhuisd, omdat dat beter zou werken. Wanneer een klant binnen komt, treft hij nu direct een van de verkoopadviseurs. Ook hebben we de logistiek in het gebouw kunnen verbeteren. Het magazijn zit nu achterin de hoek, waardoor de nachtbode er ook gemakkelijk bij kan.


16 | 17

Brandmeldsysteem Ten opzichte van het vorige pand zijn er veel dingen anders. De oppervlakte is van 3300m2 naar 4000m2 gegaan, we hebben bovenloopkranen in de werkplaats gerealiseerd en er is een hefbrug van 20 ton ingebouwd. Bovendien is het duurzamer geworden. Overal is LED verlichting gebruikt. Er is geen gasaansluiting meer, alles werkt op warmtepompen. De isolatiewaardes zijn tegenwoordig veel meer van belang en natuurlijk hebben we brandwerende wanden en een geavanceerd brandmeldsysteem. Een dergelijke brand willen we nooit meer meemaken.

Blauw en geel Het interieur past mooi bij de huisstijl, het blauw en geel van Gebr. Weststrate B.V. komt op diverse plekken terug. We hebben daarbij in gedachte gehouden hoe het in de vestiging van Krabbendijke al was. Er komt enorm veel licht binnen in het pand. Onder andere doormiddel van lichtkoepels op het dak. Niets is beter dan daglicht om bij te werken. Op de locatie in Goes werken 15 mensen. Ook zij zijn heel blij met de nieuwbouw en voelen zich trots hier te werken. Tijd om met hernieuwde kracht vooruit te kijken!


Altijd krachtig in kwaliteit

Namens het hele team van Traktiebatterijen Nederland B.V. feliciteren wij gebr. Weststrate met hun nieuwe pand. Met onze batterijen en laders zal ook in de toekomst het intern transport van de gebr. Weststrate superieure capaciteit leveren. Heel veel goede zaken toegewenst.

Traktiebatterijen - Batterijladers - Acculaadstations De Beverspijken 37 - 5221 EE - ‘s Hertogenbosch - tel. 073-6330750 - www.traktiebatterijennederland.nl


Waarom zaken doen met Gebr. Weststrate B.V.?

1

2

3

4

Zijn prominent aanwezig in Zeeland met vier vestigingen.

Werken volgens een servicegerichte aanpak.

Bij Gebr. Weststrate B.V. stellen ze de klant centraal.

Bieden een ruim assortiment producten en diensten.

1929

5

6

Zijn officiĂŤle dealer van meerdere kwaliteitsmerken.

Zijn een vertrouwd gezicht, al sinds 1929.

Bieden de mogelijkheid voor huur en lease.

8

9

10

Beschikken over een vakkundig werkplaatsteam.

Houden de lijnen in het bedrijf kort.

Hebben vaste aanspreekpunten voor de klant.

2017

7


20 | 21

ALLES VOOR LANDBOUW, INTERN TRANSPORT, GRONDVERZET EN TUIN EN PARK.


PRODUCTGROEPEN GEBR. WESTSTRATE B.V.


22 | 23


PRODUCTGROEPEN  GEBR. WESTSTRATE B.V.

Productgroep Landbouwmachines In de landbouwmechanisatie heeft Gebr. Weststrate B.V. een uitgebreid leveringsprogramma van machines om zo voor iedere klant in zijn behoefte te kunnen voorzien. U kunt bij ons terecht voor machines voor de akkerbouw, veehouderij, fruitteelt en overheidsdiensten. Bij het samenstellen van het programma, vinden we het belangrijk zo goed mogelijk mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. Al sinds 1958 zijn wij dealer van Ford tractoren. Door een fusie van Ford met Fiatagri is dit New Holland geworden. In 1963 zijn wij daarnaast importeur van Delvano veldspuiten geworden. Naast tractoren en oogstmachines van New Holland, leveren wij machines van merken als Miedema en Dewulf voor de aardappeltechniek.

Voor uienrooiers en -klappers van MacLouis bent u bij ons ook aan het juiste adres. Vanuit de vestiging in Nieuwerkerk ontwikkelen en bouwen we deze in eigen beheer. Onze verkopers kunnen u uitgebreid adviseren over de aanschaf van een nieuwe machine. Uiteraard is het onderhoud vervolgens essentieel om uw machine optimaal in te kunnen zetten. Wij denken daarom graag met u mee over een onderhoudsplan.


www.beco-vianen.com

Beco feliciteert Gebr. Weststrate met het nieuwe pand

Doordacht. Duurzaam. Beco Vianen De Limiet 18 4131 NR Vianen (Ut.)

T: +31 (0)347 - 323100 F: +31 (0)347 - 377780 E: info@beco-vianen.com

www.beco-vianen.com www.facebook.com/beco.vianen


PRODUCTGROEPEN GEBR. WESTSTRATE B.V.

25 |

"U kunt bij ons terecht voor machines voor de akkerbouw, veehouderij, fruitteelt en overheidsdiensten."


Induma feliciteert fruitteeltmachines Gebr. Weststrate!

machines pour fruiticulture

wwww.indumabvba.be ww.indumabvba.be Vechmaal Hugo 0496 20 38 29 Stevoort Bart 0496 20 38 39

fruitteeltmachines machines pour fruiticulture

www.indumabvba.be Vechmaal Hugo 0496 20 38 29 Stevoort Bart 0496 20 38 39

Machinefabriek Steketee BV | +31 187 616100 | www. steketee.com


PRODUCTGROEPEN GEBR. WESTSTRATE B.V.

27 |

Productgroep Intern transport/ reinigingsapparatuur Sinds 1969 zijn wij exclusief Toyota dealer voor de regio Zeeland en West-Brabant geworden. En sinds tien jaar zijn we BT dealer. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd waardoor we dé partner zijn voor de levering van heftrucks, reachtrucks en stapelaars. We hebben zowel heftrucks op diesel en lpg als elektrisch. Hierdoor zijn ze voor iedere toepassing inzetbaar. We beschikken over een ruime verhuurvloot. Huren biedt vele mogelijkheden; van een dag tot vijf jaar. Op het gebied van reinigingsapparatuur voor het reinigen van vloeren, wanden en machines vindt u bij ons de merken Meclean, Hako en Nilfisk. De kennis van onze verkopers en monteurs wordt constant bijgespijkerd. Zo blijven ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leren ze de machines door en door kennen.


28 | 29


PRODUCTGROEPEN GEBR. WESTSTRATE B.V.

Productgroep Bouwmachines Gebr. Weststrate is exclusief dealer van verschillende A-merken in de grondverzet- en recyclingbranche. Het programma van het merk Atlas bestaat uit overslag- en recyclingmachines, mobiele graafmachines, spoorwegmachines en rupsgraafmachines. We hebben bovendien de complete range van Kubota in huis, de wereldwijde nummer 1 op het gebied van minigravers. Van het merk Giant vindt u bij ons wielladers en van Bomag verkopen we verdichtingsmachines zoals trilplaten, stampers en walsen. Ons assortiment biedt tevens gebruikte bouwmachines van verschillende merken en uitvoeringen. Door regelmatige inruil en handel hebben wij een sterk wisselende voorraad. Omdat het steeds gebruikelijker is om projectmatig te werken, hebben wij de beschikking over een uitgebreide verhuurvloot. De verhuur vindt plaats onder de naam GWB Verhuur.


Het van Meerman Meerman Het complete complete team team van Machines Gebr. Weststrate Weststrate Machines feliciteert feliciteert Gebr. met nieuwe pand! pand! met hun hun fantastische fantastische nieuwe Gebr. is dĂŠ dĂŠ Kubota Kubota dealer dealer Gebr. Weststrate Weststrate is in machines. in Zeeland Zeeland voor voor grondverzet grondverzet machines. Meer www.kubota.nl Meer informatie: informatie: www.kubota.nl

MeermanMachines Machinesbv bv Koggehaven Koggehaven 20 20 3133 3133 LA LA Vlaardingen Vlaardingen Meerman info@meerman.nl www.meerman.nl www.meerman.nl +31(0)10-4350611 info@meerman.nl T:T:+31(0)10-4350611 14_210x297_adv_Kubota_2017_10_17_v1.indd 1

17-10-17 (w 42) 08:28


31 |

PRODUCTGROEPEN GEBR. WESTSTRATE B.V.

"Gebr. Weststrate B.V. is exclusief dealer van verschillende A-merken in de grondverzet- en recyclingbranche."


32 | 33


PRODUCTGROEPEN  GEBR. WESTSTRATE B.V.

Productgroep Tuin/Park Op het gebied van tuin- en parkmachines zijn ze bij de vestiging in Nieuwerkerk dĂŠ specialist. Meer dan 100 modellen vindt u hier; van bladblazers tot grasmaaiers. In de showroom zijn deze te bekijken. De topmerken die u in deze vestiging o.a. vindt zijn: Husqvarna met een complete lijn robotmaaiers, Honda, Grashopper en Stiga voor de grasmaaiers en Pellenc voor elektrisch (ook draadloos, op accu) gereedschap. Heeft uw apparatuur onderhoud nodig, zoals het uitvoeren van een winterbeurt aan uw grasmaaier, kettingzaag, heggenschaar of bosmaaier, dan kunt u bij ons terecht. Ook op het gebied van reparatie kunnen wij u van dienst zijn. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in de machines van eerdergenoemde topmerken.


Lozeman Tuinmachines BV. wenst Gebr. Weststrate veel voorspoed en welvaart met de opening van het nieuwe pand in Goes. Op naar een positieve toekomst en een vruchtbare samenwerking.

Lasbedrijf Donker B.V. feliciteert Gebr. Weststrate met het nieuwe pand! Industrieweg 16, 4214 KZ Vuren Tel: +31(0)183 - 633 515 | info@lasbedrijfdonker.nl

www.lasbedrijfdonker.nl | www.fruitbuggy.nl

Compact design BIG in performance

Skid steer laders

Wielladers

Telescoopladers

Verreikers

TOBROCO-GIANT Industrielaan 2 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-mail: info@tobroco.com TOBROCO-GIANT feliciteert Gebr. Weststrate met het nieuwe bedrijfspand!

Hako, voor al uw oplossingen opBV het gebied van reiniging Struik Wieringermeer feliciteert Uw vertrouwen in onze producten en onze service heeft Hako gemaakt tot één van ’s werelds

Gebr. Weststrate met de opening van hun nieuwe bedrijfspand reiniging, voor terreinonderhoud en multifunctionele voertuigen. Elke dag zijn wij bezig met toonaangevende fabrikanten van geavanceerde machines voor binnen-, buiten-, en straat-

innovatie op het gebied van energie- en milieubesparing en gebruiksvriendelijkheid.

Schelphorst 67 | 1771 SM Wieringerwerf tel. +31 (0)227 603144 | struik@struikholland.nl


MERKEN BOUWMACHINES

MERKEN INTERN TRANSPORT

simply

simply

strong!

strong!

MERKEN TUIN/PARK MERKEN LANDBOUWMACHINES

VOTEX VOTEX

Struik Wieringermeer BV feliciteert BAB BAMPS N.V. LICHTENBERGLAAN 1053 3800 BRUSTEM (Sint-Truiden) BELGIUM

(+32)(0)11-70 10 10 bab@bab-bamps.be www.bab-bamps.be

Gebr. Weststrate met de opening van hun nieuwe bedrijfspand Schelphorst 67 | 1771 SM Wieringerwerf tel. +31 (0)227 603144 | struik@struikholland.nl


KLANTEN OVER  GEBR. WESTSTRATE B.V.

‘Als ik het goed heb, kochten wij de tweede heftruck ooit die ze verkochten’ Franje Onions 

is net als Gebr. Weststrate B.V. een

familiebedrijf, dat al een lange geschiedenis kent. Zelfs een ingrijpende gebeurtenis als een brand hebben ze gemeen. Zo lang als Jan Franje zich kan herinneren doen beide firma’s zaken met elkaar. “Als ik het goed heb, kochten wij de tweede heftruck ooit die ze verkochten. Zo ver gaat het al terug. We zijn altijd klant bij hen geweest voor heftrucks en trekkers.”

Aangezien Gebr. Weststrate B.V. en Franje Onions buren van elkaar zijn, hebben ze een goede band. “Het werkt over en weer, ze wegen hun heftrucks bij ons op de weegbrug. En andersom wordt er gevraagd om bijvoorbeeld bij de laadbrug een heftruck te kunnen lossen.” Jan vindt de service optimaal. “Met het personeel waarmee ik te maken heb voor onderhoud, dat loopt ook goed en gemakkelijk. Als er iets is, wordt dat altijd naar tevredenheid opgelost. In de loop der jaren is Weststrate een vast gegeven in het bedrijf geworden. We krijgen veel aanbiedingen van andere leveranciers, maar dan maken we de deal toch weer bij Weststrate.”

Jan Franje Franje Onions in Krabbendijke


36 | 37

Derks Gewasbescherming  is gevestigd in Volkel en is een familiebedrijf dat gerund wordt door Jos en Minet Derks samen met hun zonen Bern en Joost. De hoofdactiviteiten van het bedrijf zijn akkerbouw en gewasbescherming. Door mond-tot-mond reclame kwamen ze bij Gebr. Weststrate B.V. terecht.

“Dat zal zo’n acht, negen jaar geleden zijn,” weet Bern Derks zich te herinneren. “We hoorden positieve verhalen en hebben twee spuitcombinaties van Delvano aangeschaft. De degelijkheid ervan spreekt ons aan. Is er onderhoud nodig, dan komt de monteur onze kant op. Die overnacht gewoon en doet dan in twee dagen zijn werk.” Wanneer het een keer gebeurt dat de machine storing heeft, kan Derks altijd rekenen 'Zelfs vanuit Oost-Brabant weten ze

op hulp. “Dan bel je op en krijg je JanPiet of Gert-Jan

de weg naar Gebr. Weststrate B.V. te vinden'

aan de telefoon en die kennen de machines door en door. Zij weten van A tot Z waar ze het over hebben en

Bern Derks

dat is gewoon makkelijk.”

Derks Gewasbescherming in Volkel

Dekker B.V.  in Goes doet al zo’n twintig jaar zaken met Gebr. Weststrate B.V.. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in graafwerkzaamheden, transport, riolering, bestrating, drainage en hydraulisch palen kraken. Hun opdrachtgevers zijn woning- en utiliteitsbouwers, gemeenten en soms overheidsinstellingen.

Jan Kees Dekker: “We kozen ooit voor Gebr. Weststrate B.V. vanwege de merken die ze verkopen. We zijn redelijk merkvast. Momenteel hebben we zes machines die bij hen vandaan komen. We zijn veel in en om Goes bezig, dus dan is het natuurlijk wel zo handig dat ze in de buurt zijn.”

Ook Jan Kees roemt Gebr. Weststrate B.V. om de service. “Afspraken worden altijd nagekomen. Wanneer zich een probleem voordoet komen ze direct, er wordt snel geschakeld. Want zij weten ook dat je niet twee dagen stil kunt liggen. Ze lopen echt wel het vuur uit de sloffen om te zorgen dat je netjes op tijd geholpen wordt.”

'Ze lopen echt wel het vuur uit de sloffen om te zorgen dat je netjes op tijd geholpen wordt'

Jan Kees Dekker Dekker B.V. in Goes


1

TEAMS  GEBR. WESTSTRATE B.V.

2

3

Alle teams van Gebr. Weststrate B.V. De teams van Gebr. Weststrate B.V. staan voor u klaar in onze vestigingen in Goes, Koudekerke, Krabbendijke en Nieuwerkerk. We stellen ze graag aan u voor.

Team Nieuwerkerk 3 2

1

9

6

11 10

12

5 7

Chris Traas Magazijnmedewerker

4

1

2

8

John Verstrate Monteur

3

4

5

6

7

Martin de Reus Monteur

Marco Hanse Monteur

Gerrit Brouwer Verkoop tuin en park

Peter Kloet Monteur

Alfred Meerdink Chef werkplaats

8

9

10

11

12

Frans Dooge Magazijnmedewerker

Paul Jan Dorst Bedrijfsleider, verkoop landbouw

Maurice Vijverberg Constructie Maclouis

Niels Boot Constructie Maclouis

Kees Stouten Magazijnmedewerker


4

1

2

Ad van Dis Verkoop landbouw

Johnny Maljaars Monteur

3

4

Jan de Visser Monteur

Sjaco Adriaanse Monteur

5

6

7

Thomas de Voogd Monteur

Johan van Moolenbroek Chef werkplaats

Johan Joosse Magazijnmedewerker

6

5

7

Team Koudekerke

1

3

2

4 5

6

7

8

9

10

11

12

14 13

16 15

1 Adriaan Jansen Magazijnmedewerker

Team Goes

2

3

4

5

6

Adriaan van de Vreede Verkoop landbouw

Christian van Trierum Monteur

Wilco Kaljouw Monteur

Evert Bliek Monteur

Heinco Riemens Monteur

7

8

9

10

11

Wilco Nikerk Monteur

Jan-Willem van Houte Monteur

RenĂŠ Kramer Monteur

Jan Joziasse Monteur

Daan Duine Monteur

12

13

14

15

16

Evert de Wolf Chef werkplaats

Ko Smalheer Verkoop landbouw

Dick van Gilst Verkoop landbouw en fruitteelt

Adrie Provoost Magazijnmedewerker

Arjan Weststrate Directeur


40 | 41

6

5

2

7

11

8

12

16

14

19

17

3

1

9

4

13 10

18

15

Team Krabbendijke 1

2

3

4

5

Wim Weststrate Directeur

Maaike Weststrate Echtgenote Wim

Jossé de Koeijer Verkoop bouwmachines en landbouw

Anton Weststrate Verkoop intern transport

Henk van der Hart Magazijnmedewerker

6

7

8

9

10

Ad Meeuwsen Boekhouder

Wim de Witte Algemeen medewerker

Bart van den Dorpel Monteur

Jos Verschuure Administratief medewerker

Wim Boone Servicemonteur

11

12

13

14

15

Ko Eversdijk Monteur

André Roozemond Servicemonteur

Chris van Hekken Verkoop intern transport

Leon de Goffau Monteur

Thijs Krijger Monteur

20


TEAMS  GEBR. WESTSTRATE B.V.

21

22

23

24

25

27

26

29

30 33 32

28 34 31

35

16

17

18

19

20

Henk de Wolf Chef werkplaats

Luuk van de Vreede Servicemonteur

Peter Koens Monteur

Arjan Legerstee Monteur

Laurus Koster Monteur

21

22

23

24

25

Maurice Harthoorn Magazijnmedewerker

René Buteijn Constructiemedewerker

Jan Verhulst Servicemonteur

Kees Wisse Monteur

Joart Hage Magazijnmedewerker

26

27

28

29

30

Anthony Kruijsse Magazijnmedewerker

Pieter de Visser Monteur

Gertjan Voorwinden Monteur

Mart van Fraassen Chauffeur

René de Voogd Monteur

31

32

33

34

35

Leendert den Braber Monteur

Adrie Polderman Monteur

Willem Goedegebuure Monteur

André den Braber Monteur

Janpiet de Wolf Chef werkplaats


De kunst van échte mest!

Al meer dan 75 jaar specialist in mesttechniek!

WWW.VEENHUIS.COM

Dek Opleidingen feliciteert Gebr. Weststrate met het nieuwe pand! Kijk voor nog meer rijbewijzen en opleidingen op www.dek.nl

Rijopleidingen

Logistieke opleidingen

Code 95

ARBO & Veiligheid

Anti-slipcursus

Vaarbewijzen

Meer dan 120 opleidingen onder één dak | www.dek.nl

GOES MIDDELBURG BERGEN OP ZOOM TERNEUZEN


hallojoost.nl

JOOST van WEA

Met Joost is het prettig samenwerken, ondernemen én oogsten.

Hallo, ik ben Joost. De online accountant van jouw toekomst. Joost regelt snel, efficiënt en voordelig je financiële zaken. Joost zorgt dat jij als ondernemer nooit meer voor financiële verrassingen komt te staan en beperkt jouw risico’s tot een minimum. Joost beschikt namelijk over een uniek product: de Volgend Jaarrekening. Met de Joost Volgend Jaarrekening krijg je niet alleen inzicht in de huidige financiële situatie van jouw onderneming, je hebt voortaan ook optimaal inzicht in je toekomstige cijfers.

Via de online klantportal van Joost heb je 24/7 inzicht in de meest actuele stuurinformatie. Je krijgt volledig grip op jouw financiële toekomst. Erg prettig en wel zo rustig ondernemen. Kortom, met Joost van WEA sta je in het heden, ken je het verleden en anticipeer je op de toekomst. Ga ook samenwerken met de agrarische accountant van de toekomst. Kijk voor meer informatie op hallojoost.nl of bel met een van de specialisten van Joost/WEA Agro.

Goes Telefoon: (0113) 25 63 00

E-mail

Zierikzee

info@hallojoost.nl agro@weazuidwest.nl

Telefoon: (0111) 45 37 00

Zó regel je financiële zaken


Krabbendijke

Goes

Koudekerke

Nieuwerkerk

Zuidweg 13-15, 4413 NL

De Puyeweg 1, 4463 NA

Middelburgsestraat 128, 4371 RR

De Weel 1, 4306 NV

T 0113-50 26 10

T 0113-23 01 12

T 0118-61 12 13

T 0111-64 22 40

www.gebrweststrate.nl

Profile for Quaeris Media BV

Gebr. Weststrate B.V.  

Openingsuitgave

Gebr. Weststrate B.V.  

Openingsuitgave

Profile for quaeris