Page 1

40 JAAR DEK JUBILEUM MAGAZINE


De adviseur naast de ondernemer

Gefeliciteerd met jullie 40-jarig jubileum en het nieuwe pand!

Uw Schipperkantoor >> Schermerhornstraat 2 >> 4463 XD Goes >> t 0113 23 94 00

...Dek Opleidingen met het 40-jarig bestaan en de opening van het schitterende nieuwe pand! MotoPort Goes is al meer dan 60 jaar dĂŠ motorzaak van Zuid-West Nederland en werkt al jaren erg prettig samen met Dek Opleidingen. Met acht motormerken, zeven scootermerken, een grote werkplaats en giga kledingafdeling zijn wij the place to be voor elke motor- en scooterrijder. Kom naar MotoPort Goes voor meer motorplezier!

MotoPort Goes Nobelweg 4

4462 GK Goes

We’ve got more in store T. 0113 - 23 16 40

E. info@motoportgoes.nl

motoportgoes.nl


KO DEK Oprichter, directeur en eigenaar z

40 jaar Dek: van rijschoolhouder tot dé opleider van Zuid-West Nederland! “Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig

Sinds 1976 is er in het wegverkeer veel veranderd.

jubileum; dat is een mooi moment om even

Voor beroepschauffeurs is een solide rijopleiding

stil te staan bij een lange periode van groei

verplicht met daarna periodieke bijscholing. Dit

en professionalisering.

komt de veiligheid op de weg ten goede, maar

In 1976 startte ik als rijschoolhouder in ’s-Gravenpolder. De vraag naar rijlessen was toentertijd groot, want iedereen wilde

geleden. Ook de interne veiligheid bij bedrijven én het veilig werken op het eigen terrein, krijgen meer aandacht. Dek is hierin meegegroeid. We

alsnog leren autorijden. Cursisten waren

bieden hiervoor gespecialiseerde opleidingen met

soms boven de 70, dat is nu ondenkbaar!

praktijktraining. Op onze nieuwe vestiging in Goes

Een goede verkeersopleiding is nodig

is deze combinatie nu volop aanwezig!

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

vraagt wel veel meer van chauffeurs dan 40 jaar

om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer, voor particuliere rijders én zakelijke

Na 40 jaar is Dek een echt familiebedrijf. Twee

bestuurders. Dek is daarin dé specialist in

broers draaien al jaren mee en mijn kinderen Anja,

Zuid-West Nederland.

Erika, John en Jos zijn allemaal actief in het bedrijf.

COLOFON

Nu openen we een prachtig nieuw pand, starten een nieuwe fase en houden onze ogen en oren

Uitgave ter gelegenheid van de opening van Dek Opleidingen.

open voor de ontwikkelingen in het verkeer en op

Met dank aan alle betrokkenen. Realisatie door Quaeris Media BV

de werkvloer, net als in de afgelopen 40 jaar!”

in samenwerking met DMARC een reclamebureau, www.dmarc.nl Fotografie: Limit, DMARC, Mar Meerman, archief Redactie: TekstCase en DMARC © Dek Opleidingen 2016

3


Zichtbaar effectief P R E S S

| PRIN T |

Digitaal drukken doet qua kwaliteit al lang niet meer onder voor offset. Sterker nog, onze HP Indigo drukt kleuren soms helderder dan een traditionele 4 kleuren pers! Neon kleuren, witte inkt, raised-printing, en natuurlijk personaliseren in tekst en beeld, de Indigo draait er zijn hand niet voor om. Voor het grotere werk staat onze gloednieuwe, supersnelle Heidelberg Speedmaster 4-kleuren offsetpers voor u klaar!

GBG is specialist op het gebied van print. Grootformaat prints op bijna alle denkbare materialen (van papier tot karton tot allerlei soorten canvas en plastic en zelfs houten platen), maar ook onze state-of-the art computergestuurde freesmachine (de ZUND) maken GBG tot een onestop-shop voor al uw grafische toepassingen. Van een gevelbordje tot een complete kartonnen beurswand tot kunstprints op canvas.

S I G N Met haar moderne Sign-afdeling is GBG dé professionele partner in binnen- en buitenreclame. Of het nu gaat om het wrappen van uw wagenpark of het beplakken van uw gevel. Kwaliteit, professionaliteit en snelheid zijn punten waarin GBG voorop loopt. We zitten bovenop nieuwe ontwikkelingen en houden onze marktkennis op peil. Meedenken en een oplossing op maat bieden is waar GBG het verschil in maakt.

Scottweg 45 | 4462 GS Goes | T 0113 - 228 350 | info@gbg-goes.nl | www.gbg-goes.nl

VAN ZWOELE BLIK NAAR BLIKSCHADE? AUTOSCHADETEAM BAARENDS HELPT JE GRAAG!

WWW.AUTOSCHADETEAM.NL VESTIGINGEN GOES

NIEUWE-TONGE

BORSSELE

YERSEKE

OOSTBURG

ZIERIKZEE

TERNEUZEN

MIDDELBURG

STEENBERGEN

IJZENDIJKE

ROOSENDAAL

BERGEN OP ZOOM

VLISSINGEN (INNAMEPUNT)

Tevens hebben wij een lesauto met dubbele bediening ter beschikking.


OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

5

REPORTAGE NIEUWBOUW

GESCHIEDENIS

6

12

19

21

27

29

DEK IN GETALLEN

14

TOTALE AANBOD

17

WIJ ZIJN DEK

22

KLANTVERHALEN

25

VESTIGINGEN

30

10 REDENEN OM VOOR DEK TE GAAN

33

VESTIGINGEN

30


DE PERFECTE LOCATIE VOOR DEK OPLEIDINGEN Zelden staat een nieuw bedrijfspand zo perfect op z´n plaats als het nieuwe pand van Dek. De ligging direct aan de entree naar De Poel met een zichtlocatie vanaf de snelweg én het eigen verkeersoefenterrein op loopafstand, zet Dek nu op een A-locatie. De aankoop van de verwaarloosde locatie ketste een aantal malen af, maar toen het eenmaal rond was, ging het snel, heel snel!


OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

7


COMPLEET ONTWERP Dek Opleidingen liet architect Roos en Ros redelijk vrij in het ontwerp, voldaan werd aan de wens: het realiseren van een pand met de juiste sfeer voor een goede leercurve van de klanten. Dit is bereikt door een comfortabel en ruim opgezet pand te bouwen met daarin veel aandacht voor geluidsarme leslokalen. De lucht- en klimaatkwaliteit kregen prioriteit in het ontwerp en in een later stadium werd dit proces verduurzaamd door het aanbrengen van zonnepanelen en een energieneutrale bouw. De hoofdvoorwaarde was een moderne werk- en leeromgeving met een transparante en moderne uitstraling. De gevelbekleding met witte panelen en de zwarte glazenpui bereiken dit effect. De oriĂŤntatie vroeg om herkenbaarheid in deze bijzondere hoek met veel groen. Dagelijks wordt het pand door veel mensen gezien en bezocht. Alle zichtlijnen zijn daarop afgestemd. De rotonde en de verkeersactiviteiten voor, naast ĂŠn langs het pand zorgen voor veel dynamiek.


Het zebrapad bij de entree is een blikvanger met een functie. Het leidt de bezoeker op de juiste plaats naar binnen. De doorlopende structuur brengt de bezoeker bij een royale balie met daar tegenover een ‘zebra zitbankje’. De kantoororiëntatie is aan de voorzijde met lichtdoorlatend én zonwerend glas. Het trappenhuis is voorzien van een lichtkoepel en fotobehang met kleurrijke verkeersborden. Het fotobehang springt er lekker uit en laat de ruimte goed tot haar recht komen in de strakke ruimten met zwart/wit/grijs tinten.

Het ontwerp creëerde de integratie van de nieuwe en bestaande bouw. Het oogt als één en vormt een geheel met theorie en praktijk (oefenterrein) op loopafstand. Samen met de royale buitenruimte is Dek helemaal gericht op de toekomst.

COMPLETE FACELIFT Aannemingsbedrijf Fraanje startte in januari 2016 en leverde het pand half mei 2016 op. Ze nam het complete bouwproject van fundering tot aan de vlaggenmasten aan en realiseerde de nieuwbouw in een recordtijd. Het functionele ontwerp van architect Roos en Ros en een reële kijk op de mogelijkheden in combinatie met de bestaande bouw, maakte deze recordtijd mogelijk. De korte lijnen met opdrachtgever Dek, architect Roos en Ros en diverse onderaannemers zorgde voor een soepele samenwerking. Aannemingsbedrijf Fraanje hield een strakke planning aan, maar bleef steeds hameren op de juiste uitstraling van het pand. De gevel van de garages met de zichtlocatie op de snelweg, was niet erg fraai en technisch in slechte staat en onderging een facelift.

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

9


WELKE JE OOK KIEST, RIJDEN LEER JE BIJ DEK

Bluekens Truck en Bus geeft ruimte om te ondernemen! Ontdek en volg ons op www.bluekenstruckenbus.nl


De nieuwbouw is opgetrokken uit een staalconstructie met bekleding van betonelementen op de begane grond en een afwerking met witte panelen. De structurele glaselementen (Prins Glas) op de bovenverdieping zijn geïntegreerd in het ontwerp, maar ook functioneel door een optimale lichtopbrengst met een zonwerend effect. De totale inrichting en aankleding is uitgevoerd door o.a. TMC Project uit Goes.

COMFORTABEL KLIMAAT Het nieuwe pand heeft een ‘state of the art stand alone’ koelinstallatie en zonnepanelen van InTec. De keuze voor deze installaties kwam er na de aanvullende vraag naar energiebesparende maatregelen en duurzame oplossingen. De optimale isolatiewaarde maakte het pand hiervoor uitermate geschikt en werd hierdoor energieneutraal. Er werd snel geschakeld met de bouwpartners en er kwam een nieuw ontwerp op tafel. De zonnepanelen zorgen nu voor een ‘all electric’ oplossing. Het pand heeft een optimale zoninstraling en de zonnepanelen leveren o.a. de elektriciteit voor de aandrijving van de warmtewisselaar. Deze warmtewisselaar zorgt voor een zeer efficiënte klimaatbeheersing. Terugwinning van energie is o.a. mogelijk door het recyclen van warme lucht uit het pand. Met deze moderne installatie is het mogelijk per kantoor verkoeling op maat te realiseren. De zonnepanelen leveren de elektriciteit voor de warmtepomp. Deze combinatie zorgt voor een hoge efficiëntie, een prettig klimaat en zeer tevreden medewerkers.

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

11


1976

RIJSCHOOL DEK EERSTE LESAUTO’S

Ko Dek start met één lesauto in ’s-Gravenpolder. De cursisten volgen theorieles aan de keukentafel met een kopje koffie. Ko Dek heeft al snel een wachtlijst. In 1980 vraagt Ko zijn broer, en kort daarna zijn schoonzus, om de rijschool te versterken. Ook de vraag naar motorrijbewijzen stijgt en Ko start met motorrijlessen.

40 JAAR DEK OP DE WEG 1988 Verkeersschool Dek krijgt een ANWB-erkenning. Deze status verdient Dek met het hoge kwaliteitsniveau en het brede aanbod in rijopleidingen, o.a. de specialisatie in het opleiden van beroepschauffeurs.

1984 De eisen voor vrachtwagen- en buschauffeurs neemt toe en er komt een vakdiploma voor beroepschauffeurs. Het wettelijke CCV-B wordt verplicht. Dek levert hiervoor de aanvullende cursussen, o.a. ‘gevaarlijke stoffen’ (ADR). Dek verhuist naar de Philipsstraat in Goes.


2009 Er komt vraag naar bijscholing voor chauffeurs en er volgt een verplichte vaardigheidscursus ‘Code 95’, waarvoor iedere vijf jaar opnieuw punten gehaald moeten worden. Dit is een Europese regel en leidt tot een doorlopende bijscholing voor chauffeurs. Dek start zelf met het opleiden van bevoegde instructeurs.

1993 Motorrijden blijft populair en er komen drie motorrijinstructeurs in dienst.

In 2015 komen er weer nieuwe opleidingen bij voor o.a. een tractorrijbewijs, maar ook de verplichte bedrijfstrainingen zoals BHV, VCA, e.d. worden aan het verkeerstechnische aanbod toegevoegd.

2016 Opening nieuw pand Dek aan de Verrijn Stuartweg 16. Nu 54 medewerkers in dienst, onder wie 7 familieleden. Alles onder één dak in Goes met veel buitenruimte voor het royale wagenpark.

1995 Opening van het verkeersoefenterrein om voertuigbeheersing bij te kunnen brengen. Dek is hierin een pionier, in Goes ligt dan het tweede professionele

opleidingen en trainingen in Duitsland. Filosofie van dit Dek oefenterrein: gevaren herkennen, vermijden en beheersen! Ondertussen gaat een nieuwe vestiging aan de Van Doornestraat in Goes open.

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

oefenterrein van Nederland. De instructeurs volgden

13


DEK IN GETALLEN Dek Opleidingen door de jaren heen

In 1976 is Ko Dek gestart als eenmansrijschool, in de afgelopen 40 jaar is Dek uitgegroeid tot de grootste (verkeers)opleider in Zuid-West Nederland. Niet alleen verzorgen wij alle rijbewijzen, wĂŠl 14 stuks, maar ook Code 95 en vele logistieke opleidingen. Dit betekent voor u alles onder 1 dak! Met 58 medewerkers en een 24/7 online bereikbaarheid kunt u ten allen tijde uw planning inzien en zelf ook afspraken maken. Het eigen verkeersoefenterrein waar ook de veiligheids- en anti-sliptraining worden verzorgd, draagt bij aan de veiligheid van u en uw medeweggebruikers. Op een oppervlakte van maar liefst 3,4 hectare kunt u zich naar hartelust uitleven met 70 meter glijvlak. Het terrein is recent uitgebreid met een gladde cirkel waarmee we heel wat praktijksituaties kunnen nabootsen. Kortom bij Dek bent u aan het juiste adres voor nu en in de toekomst!

1754

1E THEORIE-EXAMENS (PER JAAR)

40 JAAR ERVARING 58

64

1522

95

9

22

METER SLIPBAAN/ GLIJVLAK

36

1E PRAKTIJKEXAMENS

(PER JAAR)

70


CODE

104

4

VESTIGINGEN

24/7

Goes Middelburg

JAAR EEN EIGEN

VERKEERSOEFENTERREIN

over diverse ruimtes. Voor meer informatie kunt u

114

58

bijeenkomst of studiegelegenheid? Wij beschikken terecht bij een van onze receptionisten in Goes.

22

Bergen op Zoom

THEORIELOKALEN IN HET NIEUWE PAND

Heeft u een ruimte nodig voor een vergadering,

50

Terneuzen

ONLINE PLANNEN

9

MEER DAN

VERSCHILLENDE OPLEIDINGEN

VERRIJN STUARTWEG 16

95

UUR PER WEEK TELEFONISCHE BEREIKBAARHEID

MEDEWERKERS

VESTIGING GOES

VOERTUIGEN

OPHAALPLAATSEN

64

VOOR DE AUTOLESSEN

ACHTERNAAM DEK, EEN ECHT FAMILIEBEDRIJF

70


Al 40 jaar veilig op weg met Dek! Dek Opleidingen leert mensen al 40 jaar veilig en vaardig autorijden. Een mijlpaal, waarmee we Dek van harte feliciteren. Veel leerlingen lessen zorgeloos in een Toyota van Toyota de Jonge en daar zijn we maar wat trots op. Dus zeggen we graag:

op naar de volgende 40 jaar!

De Jonge

Goes, Pearyweg 10, 0113-214810 | Vlissingen, Industrieweg 23, 0118-410800 www.toyota-dejonge.nl

1925_TO_Adv_Jubileum_DeJonge_190x128_WT.indd 1

Verkoop

04-08-16 14:21

Verhuur

Leasing

Service

Gebr. Weststrate B.V. Landbouwmachines - Intern transport

Gebr. Weststrate B.V. feliciteert Dek Opleidingen met het nieuwe pand en het 40-jarig jubileum

Gebr. Weststrate Bouwmachines B.V. Zuidweg 13-15

Postbus 52

4413 ZH Krabbendijke

w w w . g e b r w e s t s t r a t e . n l

T 0113 - 50 26 10

i n f o @ g e b r w e s t s t r a t e . n l


OVERZICHT AANBOD DEK OPLEIDINGEN

Dek Opleidingen heeft een breed opleidingspakket voor medewerkers in de interne en externe logistiek. Dek traint en instrueert cursisten op locatie of in de oefenruimten van onze nieuwe vestiging in Goes. Van het besturen en gebruiken van de vorkhef- of reachtruck tot het bedienen en gebruiken van een shovel of bovenloopkraan. Examens worden afgenomen door instructeurs met CCV, SSVV/SOG of TCVT certificering.

Bekijk ons brede aanbod op deze en de komende pagina’s...

PROFESSIONELE OPLEIDINGEN Voor de zakelijke weggebruikers is Dek dé partner voor alle beroepsopleidingen. Wij hebben een groot aanbod in professionele opleidingen en bijscholingen. Ons aanbod passen we steeds aan op de nieuwste ontwikkelingen en eisen in wetten en regelgeving: • Chauffeursopleidingen • Veiligheids- en anti-sliptraining • Optische geluidssignalen voeren voor brandweer, politie en ambulance • Goederenvervoer • Ondernemersdiploma • Taxichauffeur • WRM bijscholing • Code 95 – nascholing beroepschauffeurs • Veiligheidscertificaat VCA – BHV – EHBO • Beroepsopleidingen voor rijinstructeur, taxichauffeur en brandweerchauffeur • Gevaarlijke stoffen ADR • Geconditioneerd vervoer ATP OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

17


AUTO B - AANHANGER BE Een autorijbewijs haal je bij Dek! Diverse generaties autorijders gaan dagelijks de weg op dankzij een rijopleiding bij Dek, de bekendste autorijschool in Zeeland. Dek biedt zowel theorie- als praktijklessen. Veilig rijden met een aanhanger, caravan of trailer is een extra vaardigheid die je kunt behalen met deze praktijkopleiding. Het rijbewijs BE kun je al behalen in één dag. Daarnaast biedt Dek bromfiets (AM2) en brommobiel (AM4) opleidingen aan.

MOTOR A1 – A2 – A Motorrijden is voor sommige rijders een way-of-life, voor anderen een hobby. Voertuigbeheersing is erg belangrijk als je met de motor de weg op gaat. Dek biedt een opleiding voor alle categorieën: A1 voor de beginnende rijder vanaf 17 jaar - de opstapcursus voor motoren tot 125 cc, vanaf 20 jaar kun je starten met A2 en vanaf 24 jaar doorstromen naar A, waarmee je met alle motoren de weg op mag. Daarnaast biedt Dek regionale motorvaardigheidstraining (RMT), dit is een voortgezette rijopleiding.


VRACHTAUTO C - C1 - CE EN BUS D Het besturen van een vrachtauto of bus is vakwerk en daarvoor moet je allereerst vakbekwaamheid ontwikkelen en een passend rijbewijs halen. Dek verzorgt het totale traject voor de theorie- en praktijkexamens voor vrachtauto C/C1 + aanhanger CE en voor busvervoer inclusief een extra lange bus. Een superspoed opleiding of combiopleiding voor de theorie is mogelijk.

LZV De opleiding is gericht op chauffeurs van transportbedrijven die een ontheffing hebben aangevraagd om met lange en zware voertuigen te rijden. Deelnemers zijn ervaren chauffeurs met vijf of meer jaren relevante werkervaring en in het bezit van een geldig rijbewijs E bij C.

TRACTORRIJBEWIJS Tot 2015 was het behalen van een tractorcertificaat voldoende om met een tractor de weg op te gaan. Helaas bleef het aantal ongelukken relatief hoog. Nu is een tractorrijbewijs nodig om een tractor te mogen besturen. Voor dit rijbewijs zijn theorie- en praktijklessen van een erkende rijschool nodig. Dek biedt deze lessen aan in Goes, Terneuzen en Bergen op Zoom. Het CBR neemt het theorie- en praktijkexamen af.

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

19


heftrucks heftrucks heftrucks

www.makkina-heftrucks.nl www.makkina-heftrucks.nl

Heftrucks Heftrucks -- Hoogwerkers Hoogwerkers -- Reinigingsmachines Reinigingsmachines

Verkoop Verkoop -- Verhuur Verhuur -- Service Service Verkoop - Verhuur - Service

tel. 0113-348855 0113-348855 tel. tel. 0113-348855


AANVULLENDE OPLEIDINGEN Voor de particuliere- en beroepschauffeurs zijn er aanvullende opleidingen. Na deze opleidingen neem je zelfbewuster en veiliger deel aan het verkeer: • Het nieuwe rijden • Schadepreventief rijden • Behaviour Based Safety-training • Chauffeur LZV • Veiligheidheids- en anti-sliptraining • Regionale motorvaardigheidstraining (RMT) • Carousseldag • Transportdag • Digitale tachograaf • Manoeuvreren • Chauffeur betonmixer • Etc.

NIEUW BIJ DEK VAARBEWIJS!

LOGISTIEKE OPLEIDINGEN Naast de opleidingen voor alle rijbewijzen verzorgt Dek inmiddels ook diverse logistieke opleidingen, trainingen op gebied van ARBO en Veiligheid en chauffeurstrainingen in Goes, Terneuzen, Bergen op Zoom en op locatie. • Veilig werken met de vorkheftruck (incl. SOG examen), reachtruck, elektrische pallettruck, autolaadkraan, verreiker, hoogwerker (incl. SOG examen), bovenloopkraan, Reach Stacker, shovel of wiellader, graafmachine en terminaltrekker. • Veiligheidscertificaat vorkheftruck en of reachtruck (incl. CCV examen) • Vakbekwaamheidscertificaat vorkheftruck en of reachtruck (incl. CCV examen) • Machinist autolaadkraan met hijsfunctie (TCVT) • Machinist verreiker met hijsfunctie (TCVT) • Bijscholing verplichte TCVT modules • Veilig aanslaan van lasten OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

21


“Rij met plezier, dan leer je sneller” Saskia Roose - Instructeur

Peter van Oord - Instructeur

Paul van Leeuwen Interieurverzorger

Bert Treurniet - Instructeur

“Wacht niet op het perfecte moment, maar pak het moment en maak het perfect!” Leen Goedegebure - Instructeur

Jos Dek - Directeur/Accountmanager

Vivian Willems - Accountmanager

Dennis Martijn - Instructeur

Sandra de Visser - Administratie/ receptie medewerker

Paul Wijnen - Instructeur

Marius Dek - Directeur/Instructeur

Annelies Wieckardt - Financieel/ salaris administrateur

Dominique Remmelenkamp Administratie/receptie medewerker

Edwin Vermeulen - Instructeur

Erika Dek - Financieel/administratief manager

Marten bij de Vaate - Instructeur

WIJ ZIJN DEK DEK OPLEIDINGEN

John Dek - Instructeur

Eveline Siereveld - Administratie/ receptie medewerker

Jan den Dekker - Instructeur

“Wij zijn in staat om snel tot creatieve oplossingen te komen en gemakkelijk in te spelen op ontwikkelingen in de praktijk”

Ron van den Berge - Instructeur

Erik Jansen - Instructeur

Okkie Huson - Instructeur

Dinja van Hoof - Instructeur

- Erika Dek

Ton de Koning - Accountmanager

Jan Lange - Instructeur

Jurgen Marijs - Accountmanager

Hans Prins - Instructeur


Cynthia Swaanen - Administratie/ receptie medewerker

Robin van Fraassen - Instructeur

Johan Abrahamse - Instructeur

Helma van de Schraaf Interieurverzorgster

Peter Goorden - Instructeur

Stefan Koole - Administratie/ receptie medewerker

Arie Kleijwegt - Instructeur

Gert-Jan Dek - Directeur/Instructeur

“Gewoon doen!” Hans Boers - Instructeur

“Je hoeft niet gek te zijn om hier te werken, maar het maakt het wel een stuk gemakkelijker” Ko Dek - Directeur/Instructeur

Ronnie de Leeuw - Instructeur

Marika den Dekker - Administratie/ receptie medewerker

Paul Corba - Instructeur

Ans Horst - Interieurverzorgster

Ton Franken - Instructeur

Dennis Boxma - Instructeur

Willem Jochems - Instructeur

Eric Berrevoets - Instructeur

Joel Sohilait- Instructeur

Tony Vreke - Instructeur

Boi de Feijter - Instructeur

“Het allerbelangrijkste, wat wij hier aanleren, is veiligheid! Veiligheid voor jezelf, voor collega’s en de omgeving. We leren de cursisten eerst te kijken en dan te doen” - Eric Berrevoets

Jotam Zweedijk - Kwaliteitsfunctionaris en management

Alex Dijkwel - Instructeur

Freek Westerterp - Instructeur

Natascha van der Weele Administratie/receptie medewerker

“Binnen voor buiten, dode hoek” Gabriel Coppoolse - Instructeur

Anja Eggebeen - Instructeur

Timo Louwerse - Instructeur

Ineke Izeboud - Instructeur


ONZE DIENSTEN: CENTRALE VERWARMING

WIJ ZIJN ER ÓÓK VOOR U!

AIRCONDITIONING

Voor Dek Opleidingen verzorgden wij alle klimaatinstallaties, sanitaire installaties en de zonnepanelen!

ZINK- EN DAKWERK GAS WATER RIOLERING SANITAIR ELEKTRA LEKDETECTIE DUURZAME ENERGIE

KLOOSTERWEG 16 TE, KAPELLE INDUSTRIETERREIN “DE SMOKKELHOEK” | T (0113) 34 11 00 | E INFO@INTEC-KAPELLE.NL | WWW.INTEC-KAPELLE.NL

Allro-Plast Carrosserieën, carrosseriebouw op maat! Allro-Plast Carrosserieën is de specialist voor op en ombouw van diverse

Allro-Plast Carrosserieën, op Fassi maat! carrosserieën, Smartboxcarrosseriebouw lichtgewicht laadbakken, autolaad- en

Allro-Plast Carrosserieën is de specialist voor op en ombouw van diverse carrosserieën, marinekranen, VDL haakarminstalaties, bestelwagen isolatie,Smartbox en onderhoud

lichtgewicht laadbakken, Fassi autolaad- en marinekranen, VDL haakarminstalaties, bestelwagen isolatie,

keuringen aan laadkleppen en laadkranen.

en onderhoud en keuringen aan laadkleppen en laadkranen.

www.allroplast.nl

en


“DE BHV-CURSUS VAN DEK BEVALT ONS ERG GOED” “Dek Opleidingen is onze huisleverancier voor de BHV trainingen. Wij hebben intern afgesproken dat alle medewerkers deze training volgen. De volgende lichting nieuwkomers staat ingepland voor een initiële cursus. De andere Century medewerkers volgen dit najaar de jaarlijkse herhalingsopleiding. Dit doen we vooral incompany en soms extern.” vertelt Jan Bek. “Sinds januari 2016 is Century Aluminum volledig operationeel. In 2012 maakten we een nieuwe start met de voormalige anodefabriek van Zalco. We leveren nu anoden, dat zijn koolstofblokken voor de aluminiumindustrie. Op dit moment gaan al onze anoden naar IJsland. Er werken ca. 65 personen in dienstverband en ca. 35 medewerkers via contractors. De BHV-cursus van Dek bevalt ons erg goed. De instructeurs bieden de materie interactief aan en ze geven enthousiast les. Dat Jan Bek, HSE manager Century Aluminum Vlissingen Operations

waarderen onze mensen. Ze ervaren het als een verrijking in hun werkomgeving en daarbuiten!”

“HET VERTROUWEN WORDT NAAR WEERSKANTEN UITGESTRAALD EN UITGESPROKEN” Verbrugge biedt duurzame transportoplossingen OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

in verschillende transportmarkten waarbij de focus ligt op excellente service en betrouwbaarheid. “Ons personeel, in het bijzonder de chauffeurs, moet continue bijgeschoold worden. Dek bood ons een totaalpakket aan en sinds 2009 brengen we eigenlijk al onze cursussen bij Dek onder.” De nadruk ligt op verplichte nascholing beroepsgoederenvervoer (Code 95). Denk hierbij aan praktijktrainingen, vervoer gevaarlijke stoffen, heftruck, meeneemtruck en digitale tachograaf. “Voor ons is het

25

erg belangrijk dat de opleider open staat voor nieuwe ideeën en dat er ook daadwerkelijk iets geleerd wordt. Anders hebben we er niks aan. Bij Dek wordt er goed onderwijs gegeven en hebben ze een pro-actieve houding.

Wesley van Hoeijen, Operations Manager

Het vertrouwen wordt naar weerskanten uitgestraald en

Verbrugge Internationale Wegtransporten

uitgesproken.”


VERKOOP // VERHUUR // ONDERHOUD Techno West Services B.V. is gespecialiseerd in vorkheftrucks, verreikers, terminaltrekkers en hoogwerkers. Met sterke merken als Linde, Manitou en Terberg bieden wij u een uitgebreide keuze uit nieuw of gebruikt materieel voor interne transport van uw bedrijf.

Techno West Services B.V. Weihoek 6, 4416 PX Kruiningen 0113 312186 | info@technowestservices.nl

w w w. t e c h n o w e s t . n l

MET TROTS GEREALISEERD!

Basaal, dat is de kern van onze dienstverlening. Geen

WIJ WENSEN DEK OPLEIDINGEN VEEL SUCCES IN HET NIEUWE PAND

toeters en bellen. Zeeuws, nuchter, met beide benen op de grond, dat is Van Leeuwen & De Waard Advocaten. Onze volledige inzet en vasthoudendheid is kenmerkend. Net als de luisterende, open houding met heldere communicatie. Kwaliteit is daarbij vanzelfsprekend. Neem vrijblijvend contact op; een eerste oriënterend gesprek kost u niets. Of kijk op www.leeuwenadvo.nl Stationspark 34, Goes Tel (0113) 21 16 66 info@leeuwenadvo.nl www.leeuwenadvo.nl

NIEUWE KRAAYERTSEDIJK 37, 4458 NK ‘S-HEER ARENDSKERKE INFO@FRAANJE.COM | WWW.FRAANJE.COM


Dominique de Blok en Léonie Maat HR BackOffice Indaver Nederland

“DOOR DE VASTE CONTACTPERSONEN HEB JE VAAK AAN EEN HALF WOORD GENOEG”

Met wereldwijd ongeveer 1.700 werknemers beheert Indaver zo’n

een cursus nodig voor één persoon, dan regelt Dek een opleider

5 miljoen ton afvalstoffen per jaar. De organisatie is in Nederland

in de buurt.” Indaver neemt vooral veel terugkerende opleidingen

koploper op het gebied van compostering en vergisting van

af, zoals Code 95, veilig werken met heftruck, hoogwerker en

GFT- én groenafval. Het bedrijf biedt een verscheidenheid

shovel (met SSVV/SOG certificering), VCA en VOL-VCA.

aan diensten, zoals composteren van GFT- en groenafval tot hoogwaardige compost, vergisten van organische afvalstromen, opwerken van groenafval en zeefoverloop tot biomassa, papierrecycling, thermische verwerking en afvalberging.

Vanaf januari 2014 werkt Indaver samen met Dek Opleidingen. Waar vroeger de diverse locaties door heel Nederland zelf zorgden dat de werknemers de juiste opleidingen genoten, wordt dit nu vanuit de hoofdvestiging in Nieuwdorp centraal geregeld door Dominique de Blok en Léonie Maat van de afdeling HR BackOffice. Léonie: “In 2013 is intern besloten op zoek te gaan

Dominique: “Naast deze terugkerende opleidingen is er soms

naar één partij waar al onze medewerkers hun opleidingen

vraag naar specifiekere opleidingen, bij dit soort vragen denkt

konden volgen. Via een tender- project kwam Dek het beste

Dek altijd er goed mee. Vooral door de korte lijnen, het snelle

naar voren, voornamelijk op het gebied van prijs/kwaliteit. Een

schakelen en pro-actief meedenken zijn wij erg tevreden over de

groot voordeel was ook dat zij landelijke dekking bieden, iets wat

samenwerking met Dek. Het is erg fijn dat we werken met maar

hoog op ons wensenlijstje stond. Als bijvoorbeeld een groepje

twee vaste contactpersonen, zo heb je vaak aan een half woord

werknemers in het midden van het land een bepaalde opleiding

genoeg.”

nodig heeft, gaat daar iemand van Dek naar toe. Is er in het land OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

27


AMZ en De Muynck Techniek, een sterke combinatie!

86 zitplaatsen

Wherever you travel, we care for your comfort! 50-62 zitplaatsen

30 zitplaatsen

16-19 zitplaatsen

• Verzorgde dagtochten • Meerdaagse reizen • Individuele reizen • Schoolreizen • VIP vervoer • Luchthaventransfers • Groepsvervoer • Evenementenvervoer • Bedrijfsrondritten

Tel. 0113 351 551

• Bedrijfswagenspuiterij • APK en Aircoservice • Industrieel spuitwerk • Truck en trailerservice

w w w.amz.nl l w w w.demuynck.nl


Henk Torcqué, GHOR Veiligheidsregio Zeeland

“DEK OPLEIDINGEN LEVERT STEEDS OPNIEUW MAATWERK VOOR GHOR” De Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR)

controleren direct of de geneeskundige processen opgestart zijn.

is een dienst die in actie komt bij grote ongevallen of calamiteiten.

Ondertussen schatten zij de situatie ter plaatse in en beoordelen

De GHOR is wettelijk verantwoordelijk voor de coördinatie,

de veiligheidsrisico’s voor de hulpverleners en omgeving. En

aansturing en regie van de geneeskundige hulpverlening en is

daarbij moeten ze zelf natuurlijk ook veilig aankomen, een knap

onderdeel van VRZ. “Wij vragen een hele specifieke opleiding

staaltje multitasken! Dankzij de jaarlijkse trainingen bij Dek zijn wij

en training van Dek Opleidingen en zij leveren steeds opnieuw

hierin goed getraind. Onze medewerkers komen steeds positief

maatwerk,” vertelt Henk Torcqué, medewerker opleiden, trainen

van een training terug en dat is zeker een compliment waard!”

en oefenen GHOR. “Onze mensen gaan alléén de weg op en

“DE GOEDE ERVARING, HET EIGEN OEFENTERREIN EN DE MEERDERE VESTIGINGEN DRAGEN BIJ AAN EEN LANGE RELATIE MET DEK OPLEIDINGEN” OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

Honderden chauffeurs leidde Dek Opleidingen de afgelopen decennia op voor de brandweerkorpsen in Zeeland. “Opnieuw start een groep van 12 nieuwe brandweerlieden binnenkort met de opleiding tot chauffeur en het behalen van het C-rijbewijs. Dek verzorgt voor ons de theorie en de praktijk,” vertelt Johan Molenaar, medewerker vakbekwaamheid Veiligheidsregio Zeeland. “Een van de voordelen is dat wij op de oefenbaan rijvaardigheid kunnen trainen. Alle chauffeurs moeten regelmatig op herhaling en dat kan

29

op de diverse vestigingen. Dat scheelt ons veel reistijd. Vanaf 2017 komt het gebruik van optische geluidssignalen erbij en dat betekent opnieuw scholing en bijscholing voor onze mensen, mogelijk in

Johan Molenaar

samenwerking met Dek.”

Brandweer Zeeland Veiligheidsregio Zeeland


VESTIGINGEN

VESTIGING GOES VERKEERSOEFENTERREIN

Verrijn Stuartweg 16 In Goes staat het gloednieuwe pand van Dek Opleidingen.

Op het verkeersoefenterrein kunnen particulieren en

Deze hoofdvestiging met een royale entree en ruime balie

beroepschauffeurs in de praktijk aan de voertuigbeheersing

heet iedere bezoeker van harte welkom. In het speelse

werken. Beroepschauffeurs behalen hier de verplichte

kantinegedeelte start voor veel cursisten de eerste

beroepscertificaten. Particulieren leren hier rijden met

kennismaking met Dek en het biedt ruimte voor een intake-

trailer of caravan, camper of paardenvrachtauto en speciale

of begeleidingsgesprek. In de royale nieuwe leslokalen krijgen

beroepsgroepen als brandweer en ambulancepersoneel

wekelijks tientallen cursisten instructies en trainingen. Het

spijkeren hier regelmatig hun vaardigheden bij. Filosofie

management en de ondersteunde afdelingen zijn centraal

van training op het Dek oefenterrein: gevaren herkennen,

ondergebracht in het nieuwe pand in Goes. De vestiging Goes

vermijden en beheersen!

ligt op loopafstand van het eigen verkeersoefenterrein.

RUIMTES BESCHIKBAAR IN GOES!

Heeft u een ruimte nodig voor een vergadering, bijeenkomst of studiegelegenheid? Dan is dat mogelijk bij onze vestiging Goes. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze receptionisten in Goes.


VESTIGING TERNEUZEN Finlandweg 1 “Dek Opleidingen kan alle logistieke opleidingen verzorgen op de vestiging Terneuzen en dat ontdekken steeds meer grote bedrijven uit deze regio,” vertelt Boi de Feijter. Al meer dan 12 jaar werkt Boi als rijinstructeur bij Dek, waarvan de laatste jaren voor de vestiging Terneuzen. “Wij blinken uit in kwaliteit en het slagingspercentages ligt hoger dan gemiddeld. Wij verwachten hier in ZeeuwsVlaanderen verder door te gaan groeien. We hebben een vrij groot pand tot onze beschikking en kunnen hier op het terrein diverse logistieke opleidingen aanbieden. Ook geven wij regelmatig in-company trainingen.” - Boi de Feijter, rijinstructeur

VESTIGING BERGEN OP ZOOM Edisonlaan 15

“Hier in Bergen op Zoom zijn we bijna drie jaar actief en als nieuwkomer doen we het hier erg goed. We bieden hier de opleidingen voor het B-BE-C-CE rijbewijs, Code 95 nascholing en trekkerrijbewijs,” vertelt rijinstructeur Peter Goorden. Met zijn 24 jaar ervaring heeft hij al vele bestuurders de weg op geholpen. “Lessen voor het autorijbewijs B en auto met aanhanger verzorgen wij natuurlijk ook, maar onze groei zit vooral in de opleiding van professionele bestuurders.” Vestiging Bergen op

MIDDELBURG Voor de regio Walcheren bieden wij onze rijopleidingen aan vanuit Middelburg voor bromfiets (AM), motor (A) auto (B) en auto met aanhanger (BE).

Zoom heeft een eigen kantoor en instructieruimte. “We werken hier met vier personen en het kantoor is drie dagen per week bemand. Ook vestiging Bergen op Zoom werkt helemaal volgens de ‘Dek filosofie’: klantvriendelijk, duidelijk communiceren en zorgen voor de juiste informatie!” - Peter Goorden, rijinstructeur

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

31


kijk voor meer informatie op onze website

www.AGRISNELTANK.nl


10

redenen

om naar Dek te gaan

6. FLEXIBILITEIT Door direct en persoonlijk contact kunnen wij snel schakelen

1. KWALITEIT/ISO

en aan uw opleidingswens voldoen. We hebben het hele jaar

Wij zijn ISO 9001-2015 gecertificeerd. Dit

door cursussen gepland staan voor open inschrijving. U kunt

betekent voor u dat onze organisatie proce-

online inschrijven op de gewenste cursus.

dures en afspraken dusdanig uitvoert dat u er van uit mag gaan dat wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

7. LOCATIE Wij verzorgen onze opleidingen in geheel Zeeland en West-Bra-

2. VERKEERSOEFENTERREIN

en Bergen op Zoom. Ook verzorgen wij incompany trainingen.

Ons bedrijf heeft een verkeersoefenterrein. Dit afgesloten terrein met een oppervlakte

8. SERVICEGERICHTHEID

van 3,5 hectare wordt o.a. gebruikt voor vei-

Naast persoonlijk en direct contact bieden wij u middels het

ligheidsttrainingen. Dit is uniek in Zuid-West

online klantenportal. Hiermee heeft u ten alle tijde inzicht in

Nederland.

uw lesplanning, facturatie, verloopdata, certificeringen, cursus-

OPENINGSMAGAZINE DEK OPLEIDINGEN

bant. We hebben vestigingen in Goes, Terneuzen, Middelburg

agenda, etc.

3. PLANNING Bij Dek is het mogelijk om online uw eigen

33

9. COMPLEET PAKKET

planning te bekijken en zelf lessen in te

U kunt bij ons terecht voor alle rijbewijzen en rijvaardigheids-

plannen bij uw eigen instructeur. Thuis dus,

trainingen. Maar ook voor logistieke opleidingen en opleidingen

wanneer het u uitkomt!

in het kader van veiligheid, zoals BHV en VCA. Voor het complete opleidingspakket 1 adres. Wij regelen alles!

4. OPLEIDING OP MAAT Door juiste analyse van de kennis en vaardigheden krijgt elke cursist de opleiding aan-

10. SUBSIDIES EN ERKENNINGEN

geboden die bij hem/haar past; een oplei-

We zijn gecertificeerd en worden erkend door o.a. de volgende organisaties:

ding op maat. Dit kan supersnel, in normaal

• CBR (voor o.a. RIS)

tempo of juist wat rustiger aan.

• CCV (exameninstituut beroepsopleidingen) • FAM (Federatie Auto Management)

5. ONTZORGEN

• KNMV (brancheorganisatie motorrijdersverbond)

Wilt u een zorgeloze opleiding? Of het nu

• VTL (branche organisatie Transport en Logistiek)

gaat om uitnodigingen, certificaten, sub-

• SSVV (opleidingengids petrochemie)

sidie-aanvragen, herhalingsopleidingen of

• Subsidies voor Transport (SOOB), Bus (STAOB), Bouw (Cordares)

andere diensten, onze medewerkers staan voor u klaar.

en Metaal (OOM) • TCVT (toezicht certificering verticaal transport)


Gefeliciteerd met het jubileum en het nieuwe pand! Alle ruimte voor nieuwe klanten!

De warmste in koude acquisitie! www.leadhunter.nl • 088-0039888

Wij feliciteren DEK Opleidingen met hun prachtige pand!

Wij feliciteren Dek Opleidingen

TMC PROJECT, DE SPECIALIST VOOR: • PROJECTTAPIJTEN

vloerWij hebben hier de harde n, ere -vlo PVC en, ing ekk bed atten rubber- en schoonloopm rd. en kantoormeubels geleve

• HARDE VLOERBEDEKKINGEN • BINNENZONWERING • GORDIJN- EN DECORSTOFFEN • FUNCTIONELE RAAMBEKLEDINGEN

met de opening van het nieuwe pand in Goes en het 40-jarig jubileum!

• VLOERIDEEËN • M EUBILAIR VOOR ZORG EN KANTOOR

TMC PROJECT SCOTTWEG 14 - 4462 GS GOES - (0113) 22 41 26

WWW.TMCPROJECT.NL

PROJECT

Maakt werken leuker


Voor al uw bouwwerken en gedenktekens!

Wij feliciteren Dek met hun nieuwe pand! Stanleyweg 16, 4462 GN Goes • (0113) 216 555 • hetnatuursteenhuis.nl

Uw partner bij VCA-examinering Namens het team van

scholen opleiders

bedrijven brancheorganisaties

Ascend examengroep feliciteren we Dek Opleidingen met hun

Cbex feliciteert Dek van harte met hun jubileum en de nieuwe locatie!

40 jarige jubileum. Petra van Lammeren, Tanja de Jong, Ellen Kieboom en Anouk Fiere.

www.ascend-examengroep.nl Centraal Bureau Examens b.v. Arkeneel 25 • 3905 NS Veenendaal 0318 - 51 29 20 • www.cbex.nl • info@cbex.nl


ÉÉN CENTRALE PLEK DEK OPLEIDINGEN

info@dek.nl | www.dek.nl

Profile for Quaeris Media BV

40 Jaar Dek - magazine  

Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig jubileum! Quaeris Media realiseerde een mooie krant en een schitterend jubileummagazine voor Dek Ople...

40 Jaar Dek - magazine  

Een nieuw bedrijfspand en een 40-jarig jubileum! Quaeris Media realiseerde een mooie krant en een schitterend jubileummagazine voor Dek Ople...

Profile for quaeris