Page 1

str. 101

Промоционален каталог №118

4649

39

52

ФОРМОЛАЙН, 60 таблетки Намалява усвояването на мазнини, триглицериди и холестерол, приемани с храната. Време за трайно отслабване!

909 82

6

ХЮМЕКСГРИП, 12 таблетки и 4 капсули Иновативен подход при простуда и грип. През деня си бодър, през нощта спиш.

декември 2016

4655

39

57

EUCERIN Hyaluron-Filler Дневен крем за суха кожа, 50 мл Предназначен при дехидратация, загуба на еластичност и поява на бръчки.

1299 44

8

L‘OREAL Magic Retouch Прикриващ корените спрей, 75 мл Прикрива корените за секунди. Отмива се с шампоан.


str. 102

Нервна система

www.remedium.bg

3339

2670

подарък


str. 1

www.remedium.bg

Коса, кожа, нокти

1543

1317


str. 2

Стави

www.remedium.bg

Отново в играта! №1

Подсилва здравината на ноктите

колаген + хиалуронова киселина

Допринася за здравината и подвижността на ставите

Забавя отпускането на кожата и деформирането на лицевия контур

Снабдява хрущяла с необходими поддържащи вещества

Съдейства за изглаждането на кожата

Намалява възпалението, болката и сковаността при дегеративни ставни проблеми

Укрепва кръвоносните съдове

Спомага за нормалната мускулна функция

Подпомага нормалното състояние на косата

Доказано с над 20 клинични проучвания

Намалява целулита

3129

2660

Уникална натурална матрица

Две капсули на ден Почувствай разликата до 45 дни!

Хондроитин сулфат

6 патента за бионаличност и безопасност

Биоклетъчен колаген

Хиалуронова киселина


str. 3

Стави

www.remedium.bg

За здрави, гъвкави и подвижни стави

Глюкозамин

Хондроитин

MSM

6789

5430

TriFlex™ Fast-Acting Комплексна формула подпомагаща подвижността и гъвкавостта на ставите.

Босвелия

Куркума


str. 4

Ставни и мускулни болки ABOFLEX, 500 мл За здрави стави! Уникалното предимство на продукта е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина 50 kDa, разработена специално под течна форма за орален прием.

3019

КОЛАГЕН Флекс, 60 таблетки Препоръчва се като хранителна добавка, която допринася за поддържане на гъвкавостта и подвижността на ставите.

965 72

22

7

64

НЕОФЛЕКСИН, 90 капсули + МАТСАН ДОЙЧ Крем, 30 мл Тотална грижа за ставите. Незаменима комбинация.

25

55

*

19

16

МАГНЕРА, 60 таблетки За хора, подложени на умствено и физическо натоварване.

1219 14

9

МАГНЕ Д‘ОРО, 20 сашета Предназначен за директно прилагане върху езика, без да се налага прием на течност. Магнезий 250 mg (магнезиев цитрат 55.5%, магнезиев оксид 44.5%).

*Отстъпката е от стойността на комплекта.

789 30

6

МАГНЕЗИЙ 250 mg, 90 вег. таблетки Предпазва мускулните клетки и предотвратява възникването на болезнени мускулни крампи.

1239 90

9

www.remedium.bg


str. 5

www.remedium.bg

Кашлица и болно гърло


str. 6

Отслабване

2759

2345

www.remedium.bg


str. 7

Детоксикация

www.remedium.bg

Вземи 3 кутии VitaPectin от вид, плати само 2 Oт 1-ви до 31-ви декември 2016 г. Общо 3-те кутии са достатъчни за 30-дневен профилактичен, детоксикиращ курс за вашето тяло. Една кутия VitaPectin съдържа 10 броя сашета. Продуктите VitaPectin се предлагат в три варианта: подарък • VitaPectin ябълков пектин • VitaPectin ябълков пектин и инулин • VitaPectin ябълков пектин и касис

2+1

2=3

VitaPectin – дайте пов�е здраве и тонус на вашето тяло пр� новата година VitaPectin е уникално средство за детоксикация на организма и възстановяване на неговите жизнени функции, увредени в резултат на въздействията на околната среда, стреса, хиподинамичния и нездравословен начин на живот. Продуктите на марката VitaPectin съдържат най-висок клас ябълков пектин, който е извлечен от специален сорт ябълки, високо естерифициран и обработен по 8-стъпков патентован процес, което го прави уникален и единствен. За производството на една кутия VitaPectin (10 бр. сашета) се използват 21 кг ябълки. Продуктите VitaPectin са 100% разтворими във вода и натурални. Не съдържат добавена захар, консерванти, ГМО и оцветители. Технологията за производство на VitaPectin осигурява усвояемост от организма на природните компоненти до 7 пъти по-висока в сравнение с познатите прахообразни, таблетни и капсулни форми на пектин. За какво п�ага VitaPectin: • Мощно средство за детоксикация на организма; • Повишава капацитета на имунната защита; • Подобрява перисталтиката на червата и храносмилателния процес; • Понижава чувствително нивата на общия, „лошия” (LDL) холестерол и триглицеридите; • Съдейства за намаляване на телесната маса; • Намалява нивата на кръвната захар; • Предотвратява образуването на жлъчни камъни и изхвърля жлъчните киселини; • Подобрява цялостното състояние на кожата;

vitapectin.bg

• Действа благотворно при мозъчно-съдови заболявания; • Увеличава всмукването на витамините, съдържащи се в храната; • Намалява страничните ефекти при приема на антибиотици; • Редуцира симптомите в случаите на алергии, полезен за облекчаването на алергични симптоми; • Предотвратява развитието на хронични заболявания или потиска симптомите им; Единствено ябълковият пектин... • ... елиминира токсичните тежки метали и радионуклиди; • ... подпомага жизнената дейност на дружествената микрофлора на дебелото и правото черво; • ... създава по-дълготрайно усещане за ситост, без да предизвиква запек, което води до естествено намаляне на прекомерния прием на хранителни вещества; • ... значително подбрява прогнозата при рак на простатата; • ... много ценен при „транспортирането” на противотуморните препарати до поразените тъкани, което пък предотвратява образуването на метастази; • ... изключително полезен за укрепване на кръвоносните съдове, зъбите и ноктите; Н�ин на упортеба на VitaPectin:

Всяка сутрин, половин час преди хранене, изпивайте по едно саше VitaPectin. Начин на приготвяне: Съдържанието на едно саше се изсипва в чаша с 250 мл вода или сок. Разбърква се няколко секунди, след което се изпива.


str. 8

Стомашен комфорт

www.remedium.bg

2495

2246


str. 9

www.remedium.bg

Стомашен комфорт МУЛТИ СТРЕЙН ПРОБИОТИК КОМПЛЕКС 1 млрд. бактерии, 100 капсули Подпомага нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

2709

20

32

HIMALAYA Wellness Трифала, 60 капсули Хранителна добавка за добро храносмилане.

1315 84

11

СУПЕР ХРАНОСМИЛАТЕЛНИ ЕНЗИМИ, 100 капсули Благоприятства храносмилането на протеините, въглехидратите и мазнините.

3299

2639

LACTOFLOR Probiotic, 90 капсули • За общо здраве, енергия и устойчивост срещу инфекции; • Подкрепя функциите на стомашната и чревна флора; • Пробиотичен и антитоксичен ефект; • 2 млрд. жизнеспособни млечнокисели „добри“ бактерии в 1 капсула.

1279

1023 МАСТИХА ОТ ХИОС, 20 разтворими таблетки При стомашен дискомфорт, причинен от язва, гастрит, киселини, колит, чувствителен стомах. Разтворима форма за бързо усвояване и ефект до минути!

1689 67

12

ЛАКСЕНА, 20 капсули Нерационалното хранене и седящият начин на живот на съвременния човек водят до запек. Лаксена е природен продукт, хранителна добавка с благоприятен ефект върху чревния тракт.

829 05

7


str. 10

Пробиотици

1395 16

11

www.remedium.bg


str. 11

www.remedium.bg

Български традиции

Обичаи за Бъдни вечер и Коледа Всеки от нас очаква с трепет и вълнение най-българските семейни празници в годината – Бъдни вечер и Коледа. Те винаги предизвикват уют и празничен дух в семейната вечеря и приготовленията за нея. Обичаи на Бъдни вечер Бъдни вечер, освен денят преди Рождество Христово, е и последният ден от Коледните пости. Тази вечер символизира както щедростта на земята ни, така и вечната надежда за плодородие и напредък. Хубаво е вечерната трапеза да бъде необичайно вкусна и тържествена, с нечетен брой постни ястия на масата – 7, 9 или 11. По стара традиция, преди да се нареди празничната трапеза, стопанинът на къщата запалва специален пън в огнището, наречен бъдник, който остава да тлее цяла нощ. Сред гозбите на масата трябва да присъстват ядки, жито, боб, чушки, зеле, ошав, тиква, баница, мед, ракия и вино. Тези продукти можете да комбинирате в различни ястия. Празничният хляб трябва да е кръгъл, приготвен от брашно, вода и мая, а в него за късмет да има паричка. Обикновено на трапезата за Бъдни вечер питата е първото ястие, с което се открива вечерята, като най-възрастният член от семейството я разчупва и раздава. Съветваме Ви да опитате от всички ястия на трапезата, за да Ви върви през цялата година. Чиниите от масата за Бъдни вечер не се прибират, а се оставят до сутринта – смята се, че от тях се хранят и душите на починалите. Участници в празничните ритуали и обичаи през тази вечер са и коледарите – само мъже, главно ергени или наскоро оженени. Със своите прекрасни носии късно на Бъдни вечер те отиват в дома на водача и тръгват от там с песни за прослава и благопожелание. След напускането на коледарите за всички е ясно, че Бъдни вечер е преминала и е настъпила Коледа или Рождество Христово. Традиции на Рождество Христово Своеобразното продължение на Бъдни вечер започва в първите часове на 25-ти декември. По традиция Коледа в България се празнува 3 дни. Направете празничната украса с магически характер, съобразена с духа на празника. Рождество Христово се свързва с размяната на подаръци в семейството, а сияещата елха е задължителен елемент през най-празничното време от годината. Интересна идея е да поставите чорапче със скрит подарък под елхата или камината – така Вашите

деца ще бъдат още по-приятно изненадани. На Коледа постите приключват, а трапезата е блажена и много богата. На този празник задължително се поднася баница с найразлични плънки – месо, зеле, гъби, праз, тиква и др. Всеки с нетърпение чака да отчупи парче и от баницата с късмети. Основните ястия през този и следващите дни са приготвени основно от свинско месо. Коледните сладкиши също са една незабравима част от завършека на вечерята. Двата празника – Бъдни вечер и Коледа, са онези дни, които сплотяват семействата, запазват ценностите живи и носят християнския дух и традиции, а богатата храна през тези дни допринася за един по-вкусен свят. Прекарайте двата най-християнски празника в радост, заобиколени от любимите си хора, в едно щастливо и топло безвремие.


str. 12

При болки

... с мисъл за вас!

www.remedium.bg


str. 13

www.remedium.bg

Здравословно хранене

Полезни или вредни са заместителите на захар Захарта е неразделна част от храната, която приемаме. Консумацията на твърде много захар обаче е вредна за цялостното ни здравословно състояние. Вреди от употребата на захар Най-очевидните вреди от консумацията на храни и напитки с високо съдържание на захар се наблюдават в промени в тегло и влошаването на състоянието на зъбите ни. Прекомерната употреба на захар оказва влияние и при различни видове заболявания като диабет, затлъстяване, хипогликемия, хормонални смущения и др. През последните години тенденцията към напълняване се е увеличила – от една страна поради прекомерната консумация на въглехидрати и мазнини, а от друга – заради сравнително заседналия начин на живот при повечето хора. Така че заместителите на захар, изкуствените подсладители или изкуствено подсладените продукти продължават да привличат потребителите. Предимството при захарозаместителите пред захарта е в това, че те се усвояват много по-бавно и имат по-ниско или почти никакво съдържание на калории. Някои хора избират да ограничат приема на храна с висока енергийна стойност като заместват захарта с други подсладители. Това им позволява да се хранят разнообразно, но да приемат малко калории и по този начин да избегнат проблемите с наднорменото тегло. Абсолютно противопоказно е страдащите от диабет да консумират захар, тъй като това затруднява регулирането нивата на кръвната захар. Заместителите на захар са предпочитани и в медицинските течни препарати, предписвани на малките деца, тъй като в по-голямата част от тях се съдържа прекалено много

NESTLE Шоколад Dark / Milk без захар и глутен, 125 г

479 07

4

захар, което води до по-бързото развиване на кариеси. С оглед на това вредно въздействие лекарите препоръчват употребата на продукти с ниско съдържание на захар, съдържащи захарозаместители.

Рискове от консумацията на заместители на захарта Необходимо е да знаем, че не всички заместители на захар са натурални и безвредни. Изкуствените подсладители като аспартам, захарин, агава, сукралоза и др., могат да варират от безопасни при всякакви условия до опасни при всяка доза. Така наречените „високоефективни подсладители“ са вещества, които са десетки, дори стотици пъти, посладки от обикновената захар. Синтетичните заместители на захарта, за разлика от естествените, са получени чрез химически съединения, които не се срещат в природата. Това автоматично ги прави вредни за цялостното здраве на човешкия организъм.

XYLITOL Дъвки, 64 бр. Ледена свежест от дъвки Xylitol – без захар и без аспартам – с естествен подсладител ксилитол от финландска бреза.

719 75

5


str. 14

Кашлица и болно гърло

www.remedium.bg

ТАНТУМ ВЕРДЕ® СПРЕЙ ФОРТЕ

С БЪРЗО ДЕЙСТВИЕ ПРИ ВЪЗПАЛЕНО ГЪРЛО И БОЛКИ ПРИ ПРЕГЛЪЩАНЕ

ПО-КОНЦЕНТРИРАН ПО-МОЩЕН

ТАНТУМ ВЕРДЕ®

В ПОМОЩ НА НЕЗАМЕНИМИТЕ!

1239

1053

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН БЪРЗ ОБЕЗБОЛЯВАЩ ЛОКАЛЕН АНЕСТЕТИЧЕН АНТИБАКТЕРИАЛЕН ЕФЕКТ

Лекарствен продукт без лекарско предписание. За възрастни и деца над 6г. Съдържа бензидаминов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. ИАЛ: А158/15.09.2016


str. 15

www.remedium.bg

Настинка и грип

715 72

5


str. 16

Настинка и грип

www.remedium.bg

ТЕРАФЛУ Усилена формула, 10 сашета Повлиява симптомите на простуда и грип до 15 минути след прием. Силата да се чувстваш добре.

945 09

7

Лекарствен продукт без рецепта за възрастни и юноши над 12 години. Съдържа парацетамол, фенилефринов хидрохлорид и фенираминов малеат. Преди употреба прочетете листовката. А179/29.09.2016; CHBA/CHTHRFL/0004/16b Терафлу и Новартис са търговски марки, притежавани от или лицензирани на групата компании GSK.

АцеЦис Акут 600 mg, 10 сашета ПРИ КАШЛИЦА

915 86

6

Лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 14 години. Съдържа ацетилцистеин. Преди употреба прочетете листовката.

ОТРИВИН 0.1% Хидратираща формула спрей, 10 мл Отпуши носа си през нощта, за да си бодър през деня!

799 39

6

Отривин 0.1% хидратираща формула спрей е лекарствен продукт без рецепта за възрастни и юноши над 12 год. Съдържа ксилометазолинов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. А185/06.11.2014; CHBA/CHOTRI/0012/16а

ДИАЛГИН Капки 500 mg/ml, 20 мл При болка и температура.

485 64

3

Лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 10 години. Съдържа метамизол. Преди употреба прочетете листовката. А129/11.08.2016

ПРОСПАН Сироп, 200 мл Ефективно лечение на кашлица и бронхит за цялото семейство.

915 32

7

Лекарствен продукт без рецепта за възрастни и деца над 1-годишна възраст. Преди употреба прочетете листовката! ИАЛ-А44/10.03.2016


str. 17

www.remedium.bg

Имунитет

2525 46

21


str. 18

Имунитет

1248 98

9

www.remedium.bg

804 43

6


str. 19

Имунитет

www.remedium.bg

ЕКСТРАКТ ОТ ЕХИНАЦЕЯ 2100 мг, 60 меки желатинови капсули Ехинацеята е най-мощният имуностимулатор! Засилва имунитета и му помага той сам да се справи бързо с бактериите и вирусите.

1879

799 39

16

6

90

НОНИ, 330 мл Най-мощният имуностимулант. Съдържа повече от 150 натурално активни съставки. Богат е на витамините А и С, Ниацин, минералите желязо, калий, калций и натрий.

* 1289

10

96

SUPRAVIT Active, 20 ефервесцентни таблетки • Комплекс от витамини и минерали при динамичен начин на живот; • Подсилване на имунитета; • Чисти съставки от найвисоко качество; • Без аспартам.

385 70

2

Д-Р ТАЙС Ехинацея форте, 50 мл Растителен лекарствен продукт за краткосрочна профилактика и лечение на простудни заболявания.

БиоВита Клетъчен Антиоксидант – 100% натурален, 30 капсули + 10 капсули ПОДАРЪК • Повишава имунитета; • Потиска развитието на вируси, бактерии и гъбички; • При стрес, умствена и физическа натовареност; • Ускорява възстановяването на организма.

2299 54

19

А bis Z Мултивитамини и минерали, 30 таблетки Посредством своята революционна разработка ABOPharma успява да съхрани стабилността на Витамините А и D.

735 88

5


str. 20

Грижа за очите

1579

1342

www.remedium.bg


str. 21

www.remedium.bg

Грижа за очите

2419

1935


str. 22

Крампи и спазми

www.remedium.bg

Ïàçàðóâàé

îíëàéí ИЗГО ДНО БЪРЗ О УДОБ НО


str. 23

www.remedium.bg

Кръвно налягане

подарък


str. 24

Грижа за лицето

3799

32

3679 27

31

29

www.remedium.bg

4599

39

5549 17

51

4739

4028

18

52

3340

6099 84

47

2179

3929

09

3879

3297

1989

1690


str. 25

Грижа за лицето

www.remedium.bg

П ТО ОФ ЕР

КОЛАГЕНЪТ НА ЗВЕЗДИТЕ

ТА

КОМПЛЕКТ СУПЕР АНТИОКСИДАНТЕН ХИДРАТАНТ

КАПСУЛИ ЧИСТ КОЛАГЕН

50ml

90 бр.

*

+ 14999

12749 ЗАЩО PURELOGICOL?

ЕДИНСТВЕНИЯТ 100% ЧИСТ МИКРО-КОЛАГЕН с молекула под 2000 далтона, която го прави напълно усвоим. БЕЗ ДОБАВЕНИ: аромати, оцветители, подсладители, витамини, хиалуронова киселина, консерванти. 100% чистата формула гарантира липсата на странични ефекти.

ЗАЩО КАПСУЛИ, А НЕ ТЕЧЕН?

Протеините в течна форма променят свойствата си при контакт със стомашните сокове. Желатиновата капсула на PURELOGICOL предпазва колагена от тази реакция и го съхранява до момента на абсорбиране в тънките черва. Това гарантира пълноценно усвояване и максимален ефект.

ЛИФНИГ МАСКА & НОЩЕН КРЕМ 2в1

Благодарение на нежната текстура колагено-стимулиращата маска на PURELOGICOL предпочитана нощна грижа. Все повече жени я използват вместо нощен крем.

се превърна в

● Пептид на съвършенството

● Изглажда

● Микро-колаген

● Ремоделира

● Екстракт от коприна

● Стяга

● Масло от портокал

● Озарява

Purelogicol Bulgaria

www.purelogicol.bg

13599 39

88

0886 88 11 88


str. 26

Грижа за лицето

2739 90

21

3155

25

24

2245 96

17

www.remedium.bg

3989 90

31

3245

2596


str. 27

Грижа за лицето

www.remedium.bg

3419 35

27 3999 99

31 4509

36

07

4799

3839

3735

2988

2955

2364

3989 90

31


str. 28

Грижа за лицето

1995 96

14

5599 99

41

www.remedium.bg


str. 29

Грижа за лицето

www.remedium.bg

BIOTRADE Melabel Избелващ дневен крем, 50 мл

BIOTRADE Melabel Избелващ нощен крем, 50 мл

2619 64

2119

19

BIOTRADE Melabel Измивна пяна, 200 мл

1499 24

15

11

89

*Всички продукти BIOTRADE Melabel са с отстъпка -25%.

ЗДРАВЕ Акне Стоп

Гел за измиване на лице, 150 мл

665 65

5

Лосион за почистване на лице, 150 мл

Дневен крем-гел за лице, 50 мл

799 79

6

ALVESTA Сухи кърпи за лице и ръце, двупластови, 200 бр.

Локален гел против акне, 15 мл

675 74

5

149 19

1


str. 30

Грижа за лицето

www.remedium.bg

795 76

6


str. 31

www.remedium.bg

Грижа за лицето

1299 04

11


str. 32

Продукти за красота

www.remedium.bg

TINT OVER TIME!

1479

1035

СПИРАЛА SUPREME VOLUME COLOURIST ОЦВЕТЯВАЩ ЕФЕКТ С дълготраен пигментиращ ефект, който остава и след сваляне на спиралата ВПЕЧАТЛЯВАЩ ОБЕМ За по-обемни и по-дълги мигли още с първото нанасяне

1079 55

7

SUPREME LASH Обем и грижа с масло от арган.

SUPREME LASH FRESH VOLUME Чао, чао, изморени очи! С витамини и краставица.

1409 86

9

SUPREME LASH ВОДОУСТОЙЧИВА Дълготраен обем и грижа.

1479

1035

ЧЕРВИЛО ALL IN ONE Дълготрайна формула със силен блясък, с ярък наситен цвят и приятно усещане. С вградена база, която подхранва устните и ги прави видимо по-гладки и нежни.


str. 33

Продукти за красота

www.remedium.bg

1499 74

9

2799

18

19

1499 74

9

2049 32

13


str. 34

Продукти за красота

www.remedium.bg

Блестящи идеи за празничен грим Празничният сезон отдавна вече е тук, настроението е приповдигнато, а в допълнение към целия коледен дух всяка жена иска да изглежда зашеметяващо. Макиажът е основна част от визията на жената и задължително допълнение към цялостния тоалет, особено на специални събития. Много е важно да се чувствате уверено и удобно в собствената си кожа. Гримът не трябва да бъде много тежък, но не трябва да остава и незабелязан.

• За мазна кожа за препоръчване е формула без масло, която хидратира и контролира производството на себум. След като сте подготвили лицето, продължете с гримирането: 1. Първо неутрализирайте тъмните кръгове под очите с коректор в розов или прасковен цвят. С потупващи движения нанесете течен или кремообразен коректор в зоната около очите, за да прикриете несъвършенствата. 2. Важно е цветът на фон дьо тена или пудрата, които ползвате, да бъдат еднакви с цвета на кожата Ви. Използвайте четка, гъба или пръсти, за да разнесете гладко и равномерно по цялото лице. За перфектен завършек на грима след нанасянето на фон дьо тен може да използвате и хайлайтър за лице, който откроява най-акцентиращите и дълбоки черти от лицето.

3. Усмихнете се и преминете към следващата стъпка, нанасяйки руж в златист или розов цвят върху скулите с помощта на подходяща четка. Започнете от кръглата част на бузите, преПредлагаме ви няколко страхотни идеи за еле- минавайки нагоре по скулите до линията на окогантен и искрящ празничен макиаж. Всичко, от то. което се нуждаете, са няколко нюанса сенки за очи, една добра основа за открояване, коректор, 4. В зависимост от това какъв ефект искате фон дьо тен, спирала, пудра и червено червило. да постигнете, можете да изберете различни Дали ще се спрете на стилна и семпла комбина- нюанси сенки за очи. Не се ограничавайте само ция или на нещо по-дръзко, е лично Ваш избор. до сребърно и златно, а потърсете сенки с металически оттенъци – изумрудено зелено, изкусиЗа да бъде перфектен Вашият грим, първо на- телно лилаво или тюркоазено. Другият вариант несете прецизно основа върху лицето и кле- е да използвате сенки с блестящи частици. При пачите. тях може да си позволите да нанесете повече Не забравяйте, че и овлажнителят за лице е ключ спирала, която да акцентира. към свежия вид на кожата. Той е една добра ал- Не забравяйте, че ако се спрете на такъв празнитернатива на базата за грим. Изберете го според чен грим, акцент са очите, затова устните трябва да са по-дискретни. типа на Вашата кожа: • За нормална кожа използвайте лек овлажня- Ако сте заложили на опушения грим, съветваме ващ лосион; Ви да се спрете на цветове като сиво, кафяво, • За суха кожа най-подходящ е богат хидрати- черно или лилаво, които придават дълбочина на погледа. ращ крем или балсам;


str. 35

Продукти за красота

www.remedium.bg

STUDIO BASICS Четки за грим от естествен косъм за красива визия

Кабуки четка

Двойна четка Четка за пудра за основа

1275 93

8

Двойна четка за сенки

Двойна четка за сенки

Четка за руж

845 92

5

B-MAX Четки за грим, различни видове

279 37

2

279 37

2

319 70

2

5. Следващата стъпка е нанасянето на червило. Какъвто и цвят да изберете, знайте, че червеното винаги е на мода! Хубаво е устните Ви да са чисти и гладки. Под червилото може да сложете балсам за устни, за по-лесно следващо нанасяне. След поставянето на червилото отстранете излишъка, за да няма натрупване. Ако е необходимо, повторете – за по-плътни и изящни устни. 6. Като последна стъпка – оформете веждите с помощта на молив или сенки, които да съответстват на цвета на веждите и косата Ви. На подходяща светлина започнете да нанасяте молива от началото на веждата, като следвате естествената й форма.

O.P.I. Лак за нокти

*Всички продукти с марка O.P.I. на специални цени.

2009 06

14


str. 36

Грижа за косата

1045 40

9

1235 12

11

www.remedium.bg


str. 37

www.remedium.bg

1999 99

15

Грижа за косата


str. 38

Грижа за косата МЕДИКЕТ Плюс, 100 мл Швейцарски дерматологичен шампоан за тежък рецидивиращ пърхот. САМО СЕГА 1+1 Спри пърхота с МЕДИКЕТ Плюс.

1+1 подарък

ESSENCE ULTIMATE Шампоан, 250 мл Балсам, 200 мл

965 72

7

SCHAUMA Шампоан, 250 мл Балсам, 200 мл

425 98

2

www.remedium.bg

HAIRWONDER BY NATURE Серумкапсули за суха и изтощена коса, 14 капсули х 1 мл Концентриран серум с подхранващи и витализиращи свойства, за суха и увредена коса. Прониква в дълбочината на косъма – за по-здрава, копринено мека, блестяща и лесна за разресване коса.

1999 99

15

TAFT Пяна, 200 мл Лак, 250 мл

635 45

4

BILKA Шампоан за здрава коса против косопад, 200 мл

359 05

3


str. 39

Грижа за косата

www.remedium.bg

619 95

4

859 87

6

959 67

7


str. 40

Продукти за устна хигиена

SENSODYNE Repair & Protect Паста за зъби, 75 мл По-здраво възстановяване за чувствителни зъби. Новата Novamin формула образува потвърд слой върху чувствителните места.

879 59

6

549 67

4

www.remedium.bg

LACALUT Aktiv, 75 мл + ПОДАРЪК стик за устни Дентална грижа при възпаление на венците, бактериална плака и кариес. Предпазва от пародонтит.

LISTERINE Вода за уста с мощно антибактериално и противовъзпалително действие, 500 мл AQUAFRESH High Definition Паста за зъби, 75 мл Отстранява петната и полира зъбите още с първото четкане.

485 40

3

829 97

4

TRISA Pro Sensitive Ultra Soft Четка за зъби

TRISA Pro Interdental medium Четка за зъби

Комбинацията от изключително меките влакна във външния кръг на главата на четката и меки влакна във вътрешната зона, осигурява умерено стимулиране на венците, както и нежно и ефективно почистване на зъбите.

Нежните интердентални снопчета позволяват почистване на междузъбните пространства в дълбочина. По-късите почистващи снопчета отлично премахват плаката от повърхността на зъбите.

*

339 70

2

465 72

3


str. 41

www.remedium.bg

Продукти за устна хигиена

ЗАЩОТО НИЕ МИСЛИМ ЗА ВАШАТА УСМИВКА

СЕРИЯ ПАСТИ ЗА ЗЪБИ COLGATE ЗА КЪРВЯЩИ ВЕНЦИ

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL PRO-GUM HEALTH

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL ADVANCED WHITENING

425 19

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL PRO-GUM HEALTH WHITENING

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL PRO-INTERDENTAL

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL ORIGINAL

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL ADVANCED CLEAN

425 19

3 ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL DAILY REPAIR

455 40

ПАСТА ЗА ЗЪБИ COLGATE TOTAL VISIBLE ACTION

349 62

3

765 74

2 Четка за зъби Colgate® TOTAL PRO-GUM HEALTH

Конец за зъби Colgate® TOTAL PRO-GUM HEALTH

5 Вода за уста Colgate® COMLETE CARE, 500ml

Вода за уста Colgate® COOL MINT, 500ml

3


str. 42

Продукти за устна хигиена

965 69

8

839 55

7

www.remedium.bg


str. 43

www.remedium.bg

Продукти за устна хигиена

4789

3592

7525

56

44

14499

10874


str. 44

Депилация

www.remedium.bg

2749 99

21

Домашен комплект за епилация

2199 59

17

Олио за след епилация, 500 мл

Нагревател за кола маска

989 91

7

309 47

2 285 28

2

659 27

5

Ленти за кола маска, 25 бр.

Ленти за кола маска, 100 бр.

Патрони за кола маска


str. 45

Грижа за тялото

www.remedium.bg

695 56

5 895 16

7

579 63

4

995 96

7


str. 46

Храносмилане Грижа за тялото KNEIPP Био олио, 100 мл • Със 100% натурални масла; • Подобрява еластичността; • Стяга и изглажда; • NaTrue сертифициран продукт.

1515

www.remedium.bg

XEROLYS 10 Емулсия за много суха кожа с „Уродиум“, 200 мл За всички степени на кожна сухота.

2689 50

12

21

12

ПРАЗНИЦИТЕ ИДВАТ С CARLOS MOYA Възползвайте се от неустоимото ни предложение и към всяка закупена от Вас тоалетна вода CARLOS MOYA вземете Вашия ПОДАРЪК – парфюм дезодорант CARLOS MOYA, 200 мл със същия аромат.

подарък

подарък

CARLOS MOYA Тоалетна вода, 75 мл + ПОДАРЪК CARLOS MOYA Парфюм дезодорант, 200 мл

ULRIC DE VARENS Парфюм дезодорант, 125 мл

429 00

3

VENUS Душ гел, 250 мл

325 60

2


str. 47

Интимна Храносмилане хигиена

www.remedium.bg

SEBAMED Интимен душ гел с рН 3.8, 200 мл Дамски интимен душ гел за нежно външно почистване без сапун и с рН 3.8 за специфичния микрофлорен баланс.

1539 30

12

EVERY DAY Дамски превръзки, 18 бр. + Ежедневни дамски превръзки, 20 бр.

429 86

3

MILDE Тоалетна хартия, 16 бр.

1295 07

9

DUREX Invisible Свръхтънки презервативи, 10 бр.

1575

1260

PALOMITA Тампони, 8 бр. Сигурност и комфорт!

125 06

1

MEDICA Медицински памук, 100 г • 100% естествен памук; • Силно абсорбиращ.

195 76

1


str. 48

Интимна хигиена

www.remedium.bg

809 47

6


str. 49

Грижа за мъжа

www.remedium.bg

GRЕY FIX Боя-пяна за мъже, 40 мл Подходяща за коса, брада и мустаци. 100% покритие на белите коси. Естествен и траен цвят.

HENNAPLUS Men‘s Own Боя за коса за мъже, 80 мл Съживява естествения цвят на косата само за 5 минути. Подходяща за оцветяване на бради, мустаци и бакенбарди.

1799

495 96

14

3

39

ПРАЗНИЦИТЕ ИДВАТ С CARLOS MOYA

подарък

подарък

CARLOS MOYA Тоалетна вода, 100 мл

+ ПОДАРЪК CARLOS MOYA Парфюм дезодорант, 200 мл

ULRIC DE VARENS Парфюм дезодорант, 200 мл

499 49

3

Възползвайте се от неустоимото ни предложение и към всяка закупена от Вас тоалетна вода CARLOS MOYA вземете Вашия ПОДАРЪК – парфюм дезодорант CARLOS MOYA, 200 мл със същия аромат.

VIKING Крем за бръснене, 100 мл

165 40

1


str. 50

За дома

ТЕО БЕБЕ Прах за пране,1.5 кг Гел за пране,1.3 л

749 62

5

FROSCH Препарат за съдове, 500 мл

289 30

2

Комплект AIRWICK Freshmatic Ароматизатор + Пълнител, 250 мл различни аромати

1755

1053

www.remedium.bg

АРИЕЛ 3 в 1, 42 капсули

2429 43

19

BRITE Цветоулавящи кърпички • За цветни дрехи, 20 бр. • За черни дрехи, 12 бр.

369 95

2


str. 51

Грижа за бебето

www.remedium.bg

HUMANA Junior Мляко, 600 г

*Промоцията не включва млека за кърмачета и млека до една година. ПРОМОПАКЕТ APTAMIL 3 Преходно мляко (12 м+), 800 г – 2 бр. AVENT Чаша, 260 мл (12 м+)

59

89

1659 93

14

PUFIES Бебешки пелени BIG BOX, различни размери

MOLFIX Бебешки пелени JUMBO, различни размери

2279 95

15

BIODERMA ABCDerm Хидратант, 200 мл • Хидратиращо мляко, с физиологично pH; • Защитава и омекотява кожата; • Кремообразна текстура с деликатен аромат.

1655 90

14

3349

2679

SEBAMED Bebe Защитен крем за лице, 50 мл Предпазва от изсушаване, засилва бариерната функция срещу външни вредители и успокоява нежната детска кожа.

2325 60

18


str. 52

Комплекти за деца

845 60

7

www.remedium.bg

799 19

7


str. 53

Комплекти за деца

www.remedium.bg

BARBIE Нежен шампоан за коса, 250 мл Четка за красива коса

1309 13

11

WINX club Нежен душ гел, 250 мл Ароматна вода с блестящи частици, 75 мл Мини портмоне

1535 05

13

MINNIE Mouse Нежен шампоан, 300 мл Балсам спрей, 200 мл Четка за красива коса

1535 05

13

AVENGERS Шампоан за коса, 300 мл Душ гел за тяло, 300 мл

1099 34

9

Защо да изберем детски подаръчен комплект за празниците Коледа е любимият празник на всички деца. На този ден времето, прекарано с близките, е като приказка, която никога не свършва. Но да изненадаш децата си с подарък не е лесна задача. За да зарадвате максимално малчуганите, в повечето случаи е необходимо да проявите креативност и да вложите време. Някога хрумвало ли ви е, че козметичните подаръчни комплекти за деца могат да бъдат както оригинални, така и практични и функционални? Доставете удоволствие на Вашето любимо съще-

AVENT Natural • 2 шишета, 125 мл • 2 шишета, 260 мл • Залъгалка • Четка

6845 34

51

ство, подарявайки козметика, необходима за поддържане на хигиенните му навици. Комплектите могат да включват специално разработени за деца нежни шампоани, душ-гелове и сапуни; течни пасти за техните зъбки или лосиони за деликатната им кожа. Много оригинален подарък за подрастващите са и специално проектираните за тях четки за зъби, които са с интересни картинки и буквално превръщат задължението по поддържането на устна хигиена в игра. Всяка една малка госпожица би се почувствала истинска пораснала дама, получавайки уханен парфюм с плодово-флорален аромат. А колко ли щастлива би била да се гмурне в забавно приключение, използвайки от специално разработените за деца почистващи и козметични продукти? Младите господа също могат да бъдат зарадвани с парфюми, на чиито опаковки виждат любимите си герои. Радостта е още по-голяма, когато към подаръчния комплект има нещо като допълнение, което да привлече вниманието на децата – играчка, несесер, раница, значки или други аксесоари с тематични рисунки. Изборът понякога се оказва труден, но едно е ясно – на каквото и да се спрете, детето Ви със сигурност няма да остане разочаровано.


str. 54

... с мисъл за вас! Лична хигиена

www.remedium.bg


str. 55

www.remedium.bg

Подаръчни комплекти

2375 44

15

5985

38

90

1809 76

11

8359

5433


str. 56

Подаръчни комплекти

5715

51

44

1909 18

17

1229 06

11

APIVITA AQUA VITA Крем за лице за нормална / суха кожа, 50 мл + ПОДАРЪК Хидратиращ серум за лице с алое, 15 мл

INTENSIVE WRINKLE REDUCER 50+ Дневен крем, 50 мл Нощен крем, 50 мл Концентрат, 50 мл

ЖАЯ Какао / Маслина Лосион за тяло, 400 мл Душ гел, 500 мл + ПОДАРЪК Крем за ръце, 80 мл

4889

44

00

www.remedium.bg

APIVITA Нежно почистване Почистваща пяна за лице и очи с лавандула и маслина, 200 мл Скраб за лице с кайсия, 50 мл + ПОДАРЪК Маска за лице с нар, 50 мл

1915 24

17

909 82

6

2879

2590

APIVITA Натурална грижа за мъже Афтършейф балсам, 100 мл + ПОДАРЪК Шампоан за коса и тяло, 250 мл

COLLAGEN+OMEGA 3, 40+ Дневен крем за лице, 50 мл Нощен крем за лице, 50 мл Околоочен крем, 15 мл

FA Душ гел, 250 мл Дезодорант, 150 мл


str. 57

www.remedium.bg

Подаръчни комплекти

1159 85

9

719 11

6 1699 44

14


str. 58

Подаръчни комплекти

2715

3009 07

21

72

24

879 03

www.remedium.bg

1889 11

15

879 03

7

7

1575

1260


str. 59

Подаръчни комплекти

www.remedium.bg

1269

1609 87

10

15

12

2589

2071 879 03

7

879 03

7


str. 60

Подаръчни комплекти

3939

www.remedium.bg

3379

45

35

3041

2265

38

1089 80

20

9


str. 61

www.remedium.bg

Подаръчни комплекти

Купи комплект на COTY, вземи своята скреч карта и може да спечелиш награда за себе си. Спирала за очи Miss Sporty

Лак за нокти Rimmel 60 seconds

adidas душ гел 250 мл

859 44

6 Део спрей, 150 мл Душ гел, 250 мл

Део спрей, 150 мл Душ гел, 250 мл Афтършейв, 50 мл Део спрей, 150 мл Душ гел, 250 мл

825 19

6

1175 81

8 Тоалетна вода, 100 мл Део спрей, 150 мл

1755

13

16

Тоалетна вода, 60 мл Душ гел, 250 мл

1419

1064


str. 62

Подаръчни комплекти

4289

36

709 38

6

849 64

7

46

www.remedium.bg

2889 56

24


str. 63

www.remedium.bg

Подаръчни комплекти

1979 81

17

1319 87

11

925 32

8

1625 63

14

1849

1664

819 37

7


str. 64

предоставя професионална консултация

Създайте своята епична парти визия с

ОТСЛАБВАНЕ

ТОНУС Max Factor и False Lash Epic! Ремедиум 4 S WITZER LA N D

Ремедиум 2 вторник 11.30-15.00 ч. четвъртък 11.30-15.00 ч.

5 декември – 12.00-18.00 ч. 7 декември – 12.00-18.00 ч. 9 декември – 12.00-18.00 ч. 21 декември – 12.00-18.00 ч. 23 декември – 12.00-18.00 ч.

Ремедиум 2

Ремедиум 2

Четвъртък 11.30-15.00 ч.

петък 15.30-19.30 ч.

Ремедиум 3

Ремедиум 4

петък 11.30-15.00 ч.

вторник 11.00-15.00 ч. събота 11.00-15.00 ч.

Ремедиум 4 петък 15.30-19.30 ч. събота 11.30-15.00 ч.

Ремедиум 5

Ремедиум 7

вторник 15.30-19.30 ч.

вторник 15.30-19.30 ч. сряда 15.30-19.30 ч.

понеделник 15.30-19.30 ч.

Ремедиум 7

Ремедиум 10

Ремедиум 8

сряда 11.30-15.00 ч. събота 15.30-19.30 ч.

четвъртък 11.00-15.00 ч.

Ремедиум 9 понеделник 15.30-19.30 ч.

Ремедиум 10 сряда 15.30-19.30 ч.

* Възможни са непредвидени промени в графика на аптеките.

Ремедиум 11 събота 12.00-16.00 ч.

КЛУБ РЕМЕДИУМ Спести сега с клубната карта на Аптеки Ремедиум! Клуб Ремедиум представлява програма за лоялни клиенти, с която печелите винаги, когато пазарувате! При всяка покупка*, Вие трупате точки в клубната си карта, които се конвертират в реални пари и могат да се използват за частично или цялостно заплащане на Вашата сметка. Няма ограничения в продуктите, за които можете да използвате натрупания кредит в картата Ви за лоялност. Това е нашият начин да Ви благодарим, че ни избрахте и се връщате отново при нас. 1 точка = 1 стотинка При всяка покупка точките се калкулират по следния начин: 0.8% от стойността на покупката до достигането на 50 точки; 1.2% от стойността на покупката при над 50 точки. • Клубната карта може да получите от близката до вас аптека Ремедиум, след подаване на попълнен регистрационен формуляр или да я заявите онлайн чрез попълване на формуляр „Програма лоялност“. • Клубната карта се активира веднага и точките започват да се натрупват още с първата покупка. • Клубната карта може да бъде използвана за натрупване и използване на точки във всички физически обекти на верига „Аптеки Ремедиум“, както и в онлайн магазина Remedium.bg, съгласно условията за участие в „Клуб Ремедиум“. * Изключение са продуктите в промоция и стоки по линия на здравна каса.


str. 103

Храносмилане

www.remedium.bg

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 1

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 2

ул. „Добруджа“ 15; 02 981 3129 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства.

ул. „Шишман“ 17; 02 989 0330 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч. събота и неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 3

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 4

ул. „Граф Игнатиев“ 52-54; 02 981 0330, 02 980 6691 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Официален щанд

ул.„Денкоглу“ 34, 02 878 0146 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч. неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Официален щанд

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 6

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 5 ул. „Тарас Шевченко“ 11-13; 02 971 0220 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч. събота и неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 7 ул. „Гео Милев“, бл. 34; 02 971 0330 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Официален щанд

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 9 пл. „Славейков“ 7 02 980 0287 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч. събота – неделя: 9.00 – 21.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Официален щанд

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 11 Студентски град, ул. „8-ми декември“ (срещу Студентска поликлиника) понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч.

kв. „Иван Вазов“, ул. „Краище“ 25; 02 953 3573 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч.; събота и неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти, скъпоструващи лекарства и изготвя екстемпорални лекарствени форми по магистрална и фармакопейна рецептура.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 8 ул. „Граф Игнатиев“ 40; 02 980 4990 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Рецепти за ветерани от войната. Официален щанд

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 10 ул „Борис Христов“ 2А, 02 858 3061 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч.; събота и неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Официален щанд

02 491 6591

Всички аптеки работят с НЗОК. Всички аптеки работят с Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК. магазин: МОЛ Сердика, ниво -1; понеделник – неделя: 10.00 – 22.00 ч. 02 491 65 96

магазин: The Mall ниво 0 понеделник – неделя: 10.00 – 22.00 ч.

on-line магазин: www.gnc.bg

офис

www.remedium.bg; за информация 02 980 0230 ул. „Гео Милев“ 35 02 987 0330 office@remedium-bg.com

02 491 65 97


str. 104

815 52

6

При възпаление и болки в гърлото

Антибактериално действие Антисептичен ефект Бързо облекчава болката Лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. Преди употреба прочетете листовката. ИАЛ: А 34/12.02.2015

Предложенията са валидни за периода 01-31.12.2016 г. или до изчерпване на количествата. Цените са с включен ДДС. Някои от продуктите не се предлагат във всички обекти. Възможни са разлики в цените в различните обекти. Възможни са разлики в цените и промоциите, обявени на сайта и тези в обектите. Във всички обекти и на remedium.bg се предлага богата гама от промоционални продукти, които не са обявени в брошурата. Заповядайте и се възползвайте или ги разгледайте на сайта ни! Аптеки РЕМЕДИУМ си запазват правото да променят цените в посочения период. Аптеки РЕМЕДИУМ не носят отговорност при допуснати печатни грешки.

Всички аптеки приемат ваучери за подарък Sodex ho PASS, FLEXI PASS, CADHOC и ACCOR SERVICES

Можете да заплатите със следните карти:

Бъдете социални

Remedium  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you