Page 1

str. kor. 101 1

май 2014

749 9

09

729

5

99

749

599


str. 102

Витамини и имунитет през есента

2559

2139

989

829


str. 1

Как да укрепим имунитета на детето?

5225

4179

Ползи за сърцето

Ежедневният прием на Масло от Крил поддържа нормално кръвното налягане, защитава сърдечно-съдовата система и намалява риска от сърдечни заболявания.

Ползи за мозъка

Добавянето на Масло от Крил поддържа дейността и развитието на мозъка, намалява стреса и може да окаже положително влияние върху поведението и настроението.

Ползи за зрението

Маслото от Крил помага на вашите очи да бъдат здрави, забавя процесите, свързани с влошаване на зрението и предпазва ретината от вредното UV лъчение.


str. 2

Трикове за по-добра памет и концентрация

5710

3159


str. 3

635

529


str. 4

Как да запазим енергията си през целия ден?

+ 415

3

65

KRÜGER Vital, 20 бр. ефересцентни таблетки При покупка на 2 опаковки, ПОДАРЪК Melisa (Mg+B6), 1 бр.

Умора, апатия, безсилие, безсъние – познато ли ви е това? И не, не винаги е виновна пролетната умора. Понякога причината да се чувстваме на предела на силите е не толкова преумората, колкото това, че в стремежа да се справим с нея, ние даваме на организма съвсем не това, от което той има нужда. Вижте как да преборим ежедневните спадове на жизнения тонус и енергия? Сутрин се събуждате трудно, изморени сте и често сте в ужасно настроение? Причината: Спите твърде кратко, вечеряте прекалено късно и не се наспивате. Тялото не е успяло да генерира нови запаси от енергия и няма откъде да почерпи бодрост. Решението: Веднага след събуждане изпийте голяма чаша с вода. Водата активизира всички органи и ги включва в работен режим. Повишава се пулсът и кръвното налягане, а от там утрото изглежда доста по-приветливо. Друга предпоставка за добро настроение през целия ден са витамините. Витамин В например стимулира обмяната на веществата и подхранва нервните клетки, които предават по-бързо импулсите. Всичко това спомага за по-високата жизнена активност на тялото. Често страдате от главоболие? Причината: Когато си налагаме да продължаваме да работим, въпреки неимоверната умора, организмът ни отговаря с главоболие. Физическо и умствено натоварване, стрес и диети – причините за хроничното главоболие са многобройни.

Мурсалски чай Екстракт, 200 мл

2280

1999

Решението: Опитайте се да планирате времето си за седмица, а защо не и месец напред. Така ще избегнете умственото претоварване и стреса от многото започнати и незавършени дела. Съставянето и спазването на графика ни носи спокойствие и удовлетворение, а самото изпълнение на задачките е много по-лесно, когато те се раздробят на по-малки части. Главоболието, предизвикано от умора на очите, се преодолява с упражнения за очи, които се правят на всеки 30 минути. А точковият масаж на лицето отпуска мимическата мускулатура, релаксира ума и премахва излишното напрежение. Пиете големи количества кафе, но вместо бодрост усещате умора? Причината: кофеинът не може и не трябва да се използва в качеството на лек срещу умора. В дългосрочен план организмът привиква към него и той спира да действа. Дори напротив – под действие на кофеина се редуват резки възходи и спадове на енергията, които никак не са полезни. Всъщност злоупотребата с кофеин е една от причините да чувстваме умора. Решението: Заменете кафето с ароматна чаша какао или фреш. Какаото увеличава нивата на ендорфините и предизвиква състояние на лека еуфория. Благодарение на аминокиселината триптофан се увеличава синтезът на серотонин, който сигурно и трайно подобрява настроението.


str. 5

Красиви и през есента

1648

1399


str. 6

Пролет без алергии Пролетта е времето, когато всички растения се разлистват и цъфтят, но също така е и сезонът, когато се активизират алергиите. Попадайки в дихателните пътища, полените предизвикват реакция на имунната система. Организмът разпознава алергена като заплаха за тялото и започва да изработва антитела срещу него. И така се появяват добре познатите за всички симптоми – хрема, кихане, зачервяване на очите, сълзене. Алергиите започват през месец март и продължават до края на лятото. И въпреки повтарящата се цикличност на цъфтежа на растенията, организмът не успява да изгради устойчив имунитет и състоянието се повтаря всяка пролет. А някои по-чувствителни хора страдат от алергии целогодишно. По отношение на възрастта – най-често полинозата се проявява още в детството, особено ако някой от родителите е имал този проблем. Все пак не е изключен вариантът алергията да се прояви в един по-късен етап от живота, например във възрастта 18-40 години. Особено през последните години има истински алергичен бум. Какви са причините? Въпреки че не съществува изчерпателен отговор, съществуват много фактори, които отключват алергиите – лошата екологична обстановка (най-често страдат жителите на големите градове), както и начинът на живот (неправилно хранене, стрес, пушене, отслабен имунитет). Надпревара с болестта Най-сигурният начин да победим болестта е като я предвидим и вземем мерки още преди

Ефективно облекчава алергичния ринит Муконазал спрей, 10 мл

886

799

Лекарствен продукт без лекарско предписание за възрастни и деца над 6 години. Съдържа трамазолинов хидрохлорид. Преди употреба прочетете листовката. А 37/27.03.2014; BG/MUP/06/2014

нейната поява. Днес съществуват немалко препарати, които могат да се използват в качеството на профилактика. Профилактичният курс се прави 10-15 дни преди очакваната поява на алергия. А да изчислим кога точно трябва да започнем терапията е достатъчно лесно, ако знаем кой е алергенът, от който трябва да се пазим. Всичко това можем да проверим в поленовия календар, който показва началото, максималния цъфтеж и края на цъфтежа на най-важните растителни видове. През цялия сезон на цъфтеж се използват спрейове и капки за нос. При капване в носа те образуват защитен слой, който създава бариера за алергена. Алерген специфичната имунотерапия е друг начин да се справим трайно с алергиите. Тя се прилага значително по-рано – 3-4 месеца преди появата на алергена. Същността на метода е „тренировка“ на имунната система с малки количества алерген-провокатори, като по този начин на ранен етап се формира имунен отговор и в последствие се стига до имунно оздравяване на болните. Този метод е по-бавен, по-скъп, а самият курс на лечение се извършва по строга схема на няколко етапа. За постигане на задоволителни резултати лечението трябва да продължи от 3 до 5 години. Алергенната имунотерапия може да се прилага в комбинация с други форми на лечение на симптомите на болестта, но е противопоказна при някои заболявания. Как да постъпите, ако имате алергия за пръв път? На ранен етап полинозата има ограничени симптоми, като сърбеж във вътрешността на ноздрите, кихане, хрема, сълзене на очите. За лечение се изписват назални и орални средства, които отлично се справят със симптомите. Новото поколение антихистаминови препарати имат много предимства – не предизвикват привикване, почти липсват странични ефекти, имат дълготраен ефект и най-важното – ефикасността им не намалява с времето. При леки прояви на алергии се използват препарати с локално действие, каквито са аерозолите. Към по-сериозни препарати се преминава само ако антихистаминовите не могат да постигнат задоволителни резултати. Във всички случаи, ако усещате, че губите битката с болестта, не си правете експерименти, а се оставете в ръцете на опитен алерголог.


str. 7

Грижа за кожатакакво да вземем за лятната отпуска?

ÇÀ ÏÎ-ÄÎÁÐÎ È ËÅÑÍÎ ÎÑÂÎÁÎÆÄÀÂÀÍÅ ÍÀ ÊÎÐÅÌÀ! Лаксилин (Laxilin) съдържа четири лечебни растения от българската флора (Елшовиден зърнастец, Ленено семе, Обикновена луличка, Лютива мента), добре балансирани и дозирани, с цел да се създаде продукт, подобряващ моториката на храносмилателния тракт и неговото освобождаване.

www.velevipharma.com


str. 8

Програма за лоялни клиенти „ЗЛАТНА КАРТА“

GNC Live Well е една от водещите компании за производство на хранителни добавки в Америка. Програма Златна карта не важи за продукти в промоция


str. 9

4279

3425 3845

3079


str. 10

5979

4785

Зелено кафе комплекс Green Coffee Bean Complete 60 капсули Green Coffee Bean Complete е синергична формула с активни съставки като : екстракт от зърна на Зелено кафе, Малинови кетони, Африканско манго, Зелен чай, Акай бери, кактус Нопал , Ябълков оцет и Л-Карнитин, съчетана с нискокалорична диета и физически упражнения допринася за загубата на телесно тегло.

Малинови кетони Raspberry Ketones Complete™ 60 капсули Формула, подпомагаща намалянето на теглото и съчетаваща действието на Малинови кетони, Африканско манго, Зелен чай екстракт, Глюкоманан, екстракт от Боабаб, Акай Бери, Ресвератрол, Л-карнитин, Ябълков оцет, Гарциния Камбоджия, екстракт от горчив пъпеш, кактус Нопал, Хром пиколинат, Каскара Саграда, корен от Глухарче и екстракт от Мечо грозде .

5979

4785


str. 11


str. 12

Хигиена и грижа


str. 13

С любов към лицето

1655

1229 1239

989 1258

719


str. 14

Да подготвим лицето за лятото

Розова вода, 330 мл Маска за лице, 10 мл

415

3

85

Ежедневното почистване на лицето е едно от найважните условия за здрава кожа и красив вид. Ден след ден порите се запушват с прах и токсични вещества, които затрудняват обменните процеси и „дишането“ на кожата. Затова не пренебрегвайте тази важна за здравето процедура и почиствайте кожата на лицето два пъти дневно – сутрин и вечер. Основното почистване се извършва вечер – преди лягане и преди нанасяне на нощния крем. Причината – през деня кожата се цапа повече и се нарушава нормалният процес на омазняване и снабдяване с кислород. Сутрин кожата се нуждае от тонизиране и не е необходимо да се използват дълбоко почистващи средства. Измиването със сапун е една от най-често срещаните грешки. В сравнение с останалите части на тялото, кожата на лицето е по-чувствителна и при редовното й търкане със сапун се разрушава хидролипидният слой, който я предпазва от дехидратация и увреждане. Не ползвайте сапун всеки ден. Обърнете внимание и на киселинността му – естествените ензими на кожата работят най-добре при pH 5,5. Тоникът също може да се използва в качеството на почистващо средство сутрин. За предпочитане е той да е лек, да съдържа натурални съставки и да не съдържа спирт. Веднага след почистването нанесете дневен крем. Друго средство за тонизиране на кожата след събуждане е обтриването с кубче лед. Тази процедура подобрява кръвообращението, освежава лицето и премахва тъмните кръгове под очите.

125

099

СПЕСТЕТЕ 20%

Главната цел на почистването вечер е отстраняване на грима и замърсяванията, които са се натрупали през деня. Освен това регенерацията на кожата и всички важни за нейната красота процеси протичат именно докато спим. Затова е от основно значение в какво състояние ще си легнем. Найдоброто време за вечерното почистване е около час-два преди лягане. Научете се да не отлагате почистването за после и си лягайте само след като сте приключили с тази процедура. Средствата, които могат да се използват вечер, са многобройни. Тоалетното мляко и тоникът са подходящи за дамите, които не използват грим. За останалите са създадени специалните средства за почистване на грима. В зависимост от типа кожа може да използвате гел, пяна или тоалетно мляко. След използване на пяна или гел измийте с минерална вода. Ако сте свикнали да се миете с чешмяна вода, то след нея нанесете тоник и едва след това нощен крем. Почистващите средства се подбират спрямо типа кожа и възрастта. Геловете и пяните са подходящи за мазната и проблемната кожа. Като правило всички те съдържат повърхностно активни вещества, които при взаимодействие с кожата я почистват, без да нарушават нейния алкално-киселинен баланс. От друга страна в дългосрочен план е възможно да причинят дехидратиране, затова почистващите средства трябва да се сменят периодично.


str. 15

На борба с целулита – въоръжете се с търпение и упоритост

2919

3385

2959

4229 2919 2619

21

95

2495


str. 16

Да се подготвим за късите поли

Ефект копринени чорапи, 250 мл Микрофилм от блестящи частици с бронзиращ ефект. Хидратира кожата, прикрива несършенствата и подчертава красотата на краката.

495

4

25

985 Felce Azzurra душ гел-пяна, 500 мл + ПОДАРЪК, 250 мл

ПЕРФЕКТНА ЛИНИЯ Масло за вана и масаж с антицелулитно действие, 100 мл

595

979

Антицелулитен гел, 180 мл

609

5

49

Серум за оформяне на бюста, 100 мл

7

89

859

Антицелулитен охлаждащ кремгел, 200 мл

895

7

19

526 Антицелулитен скраб за тяло, 200 мл

629

499


str. 17

Да се подготвим за пролетта

659

599


str. 18

Да разцъфтим заедно с пролетта: експресно Свежест и грижа възстановяване на кожата на ръцете 245

2

19

245

2

19

499

4

39

339

2

89

289

639

249

519


str. 19

За кожа мека като кадифе

949 799

589

639

1595

1269

1069

8

49

979

469

789

759

649

519

1069

849


str. 20

Депилация у дома: как да постигнем идеално гладка кожа? Безупречните, секси крака са усилие, което определено си струва. Още повече че ефективното обезкосмяване отдавна вече не е лукс, а процедура, която всеки може да си позволи. При наличието на толкова много средства всяка дама има свободата да избере най-удобния за себе си вариант. Професионалната депилация е по-лесният вариант, ако разполагаме с повече средства и време. Но депилирането у дома също има своите удобства и може да бъде точно толкова ефективно. Предлагаме ви да се запознаете с различните средства, които се предлагат на пазара, както и спецификата на различните видове депилация.

Депилация или епилация? Всъщност може и двете. Депилирането представлява премахване на нежеланото окосмяване, без да се засяга космената луковица. Тоест то касае само видимата част на косъма, именно затова не е толкова трайно колкото епилацията и трябва да се прилага по-често. Но като изключим тези недостатъци, депилацията има и някои предимства, като това, че по-рядко води до раздразнения на кожата, не

причинява врастване на косъмчетата и е бърза и лесна процедура, която е по силите на всяка дама. От всички средства за депилация най-често използвани са крем депилаторите. Те действат по химически път, като разрушават косъма, а цялата процедура е напълно безболезнена. След намазване на крема косъмчетата се отстраняват лесно със шпатула. Вариантите, измежду които можете да избирате, са: спрей, крем, пяна и др. Недостатък на този метод е, че той е относително нетраен и не разрушава косъма из основи. Само за няколко дни косъмчетата отново са наболи. За разлика от крем депилатора, кола маската отстранява космите за по-продължителен период от време – от 1 до 4 седмици. Друго нещо, което я различава от останалите методи, е предимството, че при системно използване космите изтъняват и намаляват. Може да се прилага както в козметичен салон, така и в домашни условия. Нанесете кола маската по посока на растежа на косъма и издърпайте с шпатула или лента в обратна посока. Ниската цена и трайният ефект правят кола маската един от най-често използваните методи за обезкосмяване. Недостатък е неприятното усещане и леката болка, която се изпитва по време на процедурата. Кола маската се предлага в различни форми и опаковки (крем, рол-он и др.), които позволяват безупречното нанасяне и добри резултати, дори извън козметичния салон. Премахването на окосмяването с помощта на електрически епилатор е метод, който голяма част от дамите предпочитат. Въртящите се дискчета на епилатора изтръгват косъма заедно с корена му и по този начин се постигат трайни резултати. Самият уред е компактен, лесен за употреба и може да се използва навсякъде. Поради болезнеността на процедурата не се препоръчва да се използва в зоната на бикините и подмишниците. Как да подготвим кожата за депилация? След като вече сте избрали метод за депилация и сте си набавили необходимата козметика, е време да започнете самата процедура. Ако сте се спрели на варианта крем депилатор, е добре предварително да ексфолирате кожата, за да може да отстраните по-ефективно косъмчетата. При необходимост депилирането може да се повтори още на след-


str. 21

Да постигнем идеално гладка кожа у дома

Taky OPO кола маска рол-он, 100 мл

1389

11

45

959

Крем за депилация, 100 мл

829

STREP депилиращи ленти за тяло със 100% органично масло от арган, 20 бр.

1165

9

79

ващия ден, ако сте пропуснали някое косъмче. Ако вашият метод е колата маска, то също е добре да ексфолирате предварително, за да отстраните мъртвите клетки. Нанесете равномерно кола маската, издърпайте, а след края на процедурата масажирайте третираните участъци с лосион за тяло или бебешко олио. Внимавайте с температурата на кола маската – тя не трябва да бъде нито много гореща, нито много студена. Не взимайте душ преди депилацията, защото по този начин косъмчетата се премахват по-трудно. Кола маската не трябва да се нанася върху ранички и бемки. За най-добри резултати използвайте комбинацията кола маска и крем депилатор.

Ленти за депилация на тяло, 20 бр.

909

745

399

349

Ленти за лице хипоалергенни, 16 бр. Ленти за лице, 20 бр.


str. 22

Да се подготвим за жегата

Дезодорант против изпотяване дамски / мъжки, 150 мл

Дезодорант дамски / мъжки, 150 мл

СПЕСТЕТЕ 33%

539

539

3

59

375

Дезодорант, 150 мл

СПЕСТЕТЕ 36%

485

309 Дезодорант, 150 мл Подложки при изпотяване X-SPOT, 10 бр.

Рол-он, 50 мл

539

3

89

Без петна от изпотяване! Спестете си дискомфорта!

400

340


str. 23

Грижа за моето бебе

2245

18

29

2145

17

49

1755

14

29

2095

1699


str. 24

Как да избегнем косопада през пролетта?

1345

1109

849

685

595

489


str. 25

Подготовката за бала – полезни идеи и съвети Абитуриентският бал е вълнуващо събитие, което се очаква с нетърпение не само от младите зрелостници, но и от всички роднини и приятели. И за да запазим най-добри спомени от него, всеки един детайл трябва да бъде изпипан до съвършенство. Кои са най-важните моменти в подготовката за бала и какви срокове са ни необходими, за да предвидим и отстраним всички възможни проблеми? Два месеца преди събитието е моментът, в който трябва да се замислим относно празничния тоалет и да си съставим план график на разкрасителните процедури, които включват: час при козметик за отстраняване на кожни проблеми и подхранване на кожата, час за маникюр и педикюр, час за пробен грим и прическа. 1. Роклята Добре е два месеца преди бала вече да имате оформена идея как ще изглеждате, за да не изпаднете в паника в последния момент. Роклята за бала е един от най-важните детайли – именно тя създава образа, а всички останали малки елементи като грим, маникюр и аксесоари го допълват. Покупката на роклята е цял ритуал, при това много приятен, затова не го претупвайте, а му се насладете напълно. Не се хвърляйте на първия възможен вариант, а избирайте, пробвайте, експериментирайте. Почувствайте се като принцеса. 2. Обувките Не правете компромиси с обувките. И най-малкият дефект може да развали вечерта, затова не се поддавайте на изкушението да си купите онези толкова красиви, но неудобни обувки. Избягвайте твърде високите и твърде тесните обувки, за да се чувствате комфортно цяла вечер, без да се опасявате от протриване и мазоли. 3. Свежият вид Младежката кожа често е проблемна. Акне, разширени пори, черни точки, прекомерно омазняване в Т-зоната – все проблеми, които дори гримът трудно скрива. Затова е желателно месец-два преди бала да започнем с разкрасителните процедури. Дълбокото почистване на кожата се прави поне две седмици преди бала, защото тя има нужда от време, за да се възстанови. В никакъв случай не правете дълбоко почистване на кожата в деня на бала. След такива процедури тя е раздразнена

и гримът може съвсем да не се получи. Ако сте пропуснали посещението при козметик по-рано, много по-добър вариант е домашната маска. Няколко седмици преди бала избягвайте пикантната и мазната храна – тя вреди не само на кожата но и на вашата фигура. Месец преди бала избираме грима и прическата. Постигането на съвършен вид на лицето е точно толкова важно, колкото изборът на подходяща рокля и обувки. 1. Гримът Ясно е, че без грим няма как да получим перфектната визия, която е задължителна за този празничен ден. Основното при грима е всички детайли

да са изпипани, да се съчетават помежду си и в същото време да бъдат допълнение към тоалета и аксесоарите. Затова е добре да сме изпробвали няколко варианта, преди да се спрем на най-подходящия. Освен да ни отива, друго важно условие, на което трябва да отговаря гримът, е да бъде устойчив, за да може да разчитаме на него през цялата нощ. Но колкото и да е траен полученият грим, все пак може да се наложат някои корекции по време на тържеството, затова не забравяйте да сложите в дамската чантичка червило, пудра или


str. 26

Подготовката за бала – полезни идеи и съвети тонален крем. 2. Прическата Има безброй варианти на прически за бала. От толкова много каталози и предложения всеки би се объркал. Докато избирате своята прическа, не забравяйте, че тя трябва да бъде допълнение към роклята, а не нейна конкуренция. Търсете вариант, който да бъде „в тон“ с роклята и в същото време е удобен за носене. Ако сте от момичетата, които разчитат на естествения чар и красота, заложете на тази си визия и за бала. Любителките на коковете и по-шик прическите имат също много варианти. Важното при тях е прическата да бъде добре направена – никой не иска да остане без прическа по средата на вечерта. Затова премислете всички възможни варианти предварително и по възможност направете пробна прическа, за да прецените как се чувствате с нея. 3. Програмата на вечерта Вечерта е дълга, затова е много важно предварително да проучим програмата. Поинтересувайте се колко време ще отнеме тържествената част в ресторанта и къде ще продължи купонът. Може би след ресторанта ще бъде по-уместно да смените дългата рокля и високия ток с удобно за продължителните танци облекло.

трябва да бъдем максимално точни, около 3-4 дни преди бала е идеалното време за епилация – време, за което кожата ще може да се възстанови и изглади. Педикюрът е нещо, което през останалото време подценяваме, но този път краката ни ще са на показ цяла вечер. Помислете и за него. Боядисването на косата също е добре да се направи малко преди бала. При боядисването резултатите никога не са 100% сигурни и понякога могат да се получат значителни отклонения от търсения нюанс. За да имате достатъчно време за корекции, а също така за възстановяване след химичната процедура, направете боядисването седмица преди бала.

Седмица преди бала е желателно да премахнем нежеланото окосмяване. Не оставяйте тази процедура за последния момент, защото кожата може да се възпали, зачерви или пък да останат ситни червени точици. Ако

И ето, че настъпи този дългоочакван момент и, ако сте спазили нашата програма, то вие сте напълно готови да се насладите на тази чудесна абитуриентска нощ, без да се опасявате от неприятни изненади.

В денят на бала Може би не сте мигнали цяла нощ от вълнение и вероятно не ви е до ядене в този ден, но не трябва да изпадате в крайности. Похапвайте по малко през деня и пийте повече вода, не се тъпчете с храна и не гладувайте. Ако сте се събудили със зачервена кожа или пъпки, направете експресна възстановяваща маска. В този случай е добре да използвате вече изпробвани козметични продукти с ефект, който добре познавате. Друг вариант, който вече споменахме, е домашната маска.

GUESS тоалетна вода, 30 мл различни аромати

5609

39

29

1649

1359

B.U. тоалетна вода, 50 мл


str. 27

Грижа за моето бебе

2610

17

99

2380

16

29

2430

16

59

2310

15

99

2850

1999


str. 28


str. 29

2849

1859

2249

1429

2049 18

1299

1199

49

2549

16

69

1899 27

18

99

29

12

39

2099

1369

2249

1429


str. 30

898

759

498 869

883

300 524

2 439 59

419 739

749 785 733

659 619


str. 31

1229

749

839


str. 32

Грижа за косата преди бала

Боя за коса Syoss Color

749

579

Боя за коса Palette Intensive Color Cream

495

349

Линеа Био Арганов серум за коса, 100 мл

1229

9

29

Балсам, 200 мл

615

429

Шампоан, 250 мл


str. 33

Нежност и усмивка

415

369


str. 34

Добре защитени

Прикрепващ пластир Sanplast Classic за нормална кожа

Прикрепващ пластир Sanplast Delicate, хипоалергичен, за супер чувствителна кожа

2,5 см х 5 м

5 см х 5 м

1,25 см х 5 м

2,5 см х 5 м

1,25 см х 5 м

1

2

0

2

120

52

1

29

44

2

07

96

0

82

04

1

73

O.B. тампони, 16 бр.

699

6

099

0

19

79

Силиконови възглавнички, 1 чифт

Мокри кърпички, 15 бр.

509

449

* Промоцията е валидна за всички видове от 16 бр.

103


str. 35

Грижа за най-малките

2025

18

1599

14

09

Слънцезащитен спрей SPF50+, 150 мл

29

Слънцезащитен спрей SPF25, 150 мл

689 Шампоан формула „Без сълзи“, 500 мл

5

59

Детски шампоан Кря-Кря, 170 мл Деликатно измива и предпазва косата и скалпа. Подходящ за ежедневна употреба.

135

115

1599

14

1149

29

Слънцезащитен крем SPF50+, 75 мл

1029

Успокояващо мляко след слънце, 200 мл

119 KRISPA BABY сапун за деца, 100 г

109


str. 36

Посрещнете лятото с усмивка

SENSODYNE C / класик, 75 мл

SENSODYNE F / флуор, 75 мл

6

09

SENSODYNE Multi care, 75 мл PRONAMEL Sensodyne – реминализира емайла, 75 мл

485 SENSODYNE Whitening / избелваща, 75 мл

765

549

Паста за зъби Colgate® MaxWhite One, 75 мл Четка за зъби Colgate 360° MaxWhite One

545

4

45

509

415

Вода за уста, 250 мл

475

3

419

85 Пасти за зъби Astera Re-White, 75 мл

375


str. 103

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 1Грижа за моето бебе ÐÅÌÅDÈÓÌ - 6

ул. „Добруджа“ 15; тел.: 02 981 3129 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 21.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 2 ул. „Шишман“ 17; тел.: 02 987 0330, 02 989 0330 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч.; събота и неделя: 9.00 – 21.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 3 ул. „Граф Игнатиев“ 52-54; тел.: 02 981 0330, 02 980 6691 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 4 ул.„Денкоглу“ 34, тел.: 02 878 0146 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч. събота – неделя: 9.00 – 21.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 5 ул. „Тарас Шевченко“ 11-13; тел.: 02 971 0220 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК. on-line магазин www.remedium.bg за информация тел.: 02 971 0220

kв. „Иван Вазов“, ул. „Краище“ 25; тел.: 02 953 3573 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч.; събота и неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 7 ул. „Гео Милев“, бл. 34; тел.: 02 971 0330 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти, глюкомери, медицински изделия и диетични храни и скъпоструващи лекарства.Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК Представителен щанд

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 8 ул. „Граф Игнатиев“ 40; тел.: 02 980 4990 понеделник – събота: 8.00 – 21.00 ч.; неделя: 9.00 – 20.00 ч. Аптеката работи с инсулин, жълти и зелени рецепти и скъпоструващи лекарства. Рецепти за ветерани от войната и военно инвалиди. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК.

ÐÅÌÅDÈÓÌ - 9 пл. „Славейков“ 7 тел: 02 980 0287 понеделник – петък: 8.00 – 21.00 ч. събота – неделя: 9.00 – 21.00 ч. Аптеката работи с инсулин и скъпоструващи лекарства. Протокол 1А, 1В и 1С на НЗОК. Представителен щанд магазин, МОЛ Сердика, ниво -1 понеделник – неделя: 10.00 – 22.00 ч. on-line магазин: www.gnc.bg

Предложенията са валидни за периода 01-31.05.2014 г. или до изчерпване на количествата. Цените са с включен ДДС. Аптеки РЕМЕДИУМ си запазват правото да променят цените в посочения период. Аптеки РЕМЕДИУМ не носят отговорност при допуснати печатни грешки. Някои от продуктите не се предлагат във всички обекти. Във всички обекти се предлага богата гама от промоционални продукти, които не са обявени в брошурата. Заповядайте и се възползвайте! Всички аптеки приемат ваучери за подарък Sodex ho PASS, FLEXI PASS, CADHOC и ACCOR SERVICES

Посетете ни във и . Споделете с нас Вашите препоръки и предложения!

Можете да заплатите със следните карти:


str. 104

1229

1069

1499

1299

Rem  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you