Page 1

Design og fotos: Promo Norge Reklamebyrå © www.promonorge.no

Steinunn Radke Godkjent Heilpraktikerin med over 20 års erfaring og utdanning innen behandling med tradisjonell kinesisk medisin, tuina massasje, kiropraktikk, kopping og generell plantemedisin.

Steinunn Radke, Heilpraktikerin

Jeg er født og oppvokst i Lofoten. I 1972 flyttet jeg til Tyskland, hvor jeg giftet meg og fikk 2 barn. Tidlig på 90-tallet begynte jeg å studere til Heilpraktiker. Her tok jeg offentlig godkjent eksamen. Direkte etter dette studerte jeg tradisjonell kinesisk medisin - TCM. 6 år kinesisk medisin, 3 år helbredende humanist og 4 år med Tuina-massasje. I Tyskland drev jeg en egen klinikk. I 2007 flyttet vi til Nord-Sverige. Og med kortere vei til Lofoten fikk jeg stadige forespørsler om jeg ikke kunne arbeide her. Dette var kort om forhistorien min, og nå er jeg her i Lofoten, tilbake til mine røtter.

Steinunn Radke, Sjøveien 38, 8370 Leknes Telefon: +47 93 61 60 43 - post@steinunnradke.no www.steinunnradke.no

• Helbredende humanist • Livsveiledning • Tradisjonell kinesisk medisin • Tuina massasje • Kopping • Kiropraktikk • Plantemedisin • Seminarer Godkjent Heilpraktikerin med over 20 års erfaring og utdanning innen behandling med tradisjonell kinesisk medisin, tuina massasje, kiropraktikk, kopping og generell plantemedisin.


Tradisjonell kinesisk medisin Kinesisk medisin består ca. 5000 - 6000 år. (Vestlig medisin består bare ca. 2000 år. Kirurgien består ca. 500 år) Her kan man tydelig se at erfaringsverdiene i Kina er lenger. Det var en Keiser med navn HUANG DI som skrev en gammel bok NEI JING.

Livsveiledning/rådgivning Få råd og veiledning i å finne tilbake til balansen og gleden i hverdagen. Gjennom erfaring, utdanning og person kan jeg hjelpe og være en inspirator for: -- barn med liten selvtillit -- skoleproblemer -- for barn, som er litt anderledes enn alle andre, f.eks. autistiske barn; hvordan omgåes man dem, hva kan man gjøre. -- kjærlighetssorg -- skilsmisse; hvordan man lever før, mens og etter en skilsmisse. Eller skal jeg virkelig skilles? -- sorg; plutselige dødsfall, f.eks. ulykker. De som vet at de dør (alvorlig sykdom). Hvordan kan jeg snakke med mine pårørende om det. De pårørende tør ikke snakke med den syke om dette temaet. Hvorfor er det så viktig å bryte dette tabuet. -- slapp og giddesløs, jeg orker ikke dette livet lenger! Hva kan man gjøre her. -- Veilede innen alkoholproblemer. -- Veilede innen rusproblemer. Hvor viktig det er å lære barna til å være på vakt. -- I voksen alder også lære seg til å si nei. -- Hvordan skal man omgås de eldre. Hvilke utfordringer ligger her.

I denne boken beskriver han; hvordan man kan behandle sykdommer og hvordan man kan leve livet uten å bli syk. Nei Jing er en bok om indre medisin. Her passer helbredene humanisme godt inn. Til tradisjonell kinesisk medisin hører QI GONG, TUINA-massasje, Moxibusjon (varmebehandling), Kineseologi og urtemedisin.

TUINA massasje Utligner likevekten mellom yin og yang. Normaliserer sirkulasjonen i Kanalsystemet (Merediansystemet): Kan ta bort smerter, forbedrer gjennomblødningen, kan oppheve bevegelsesforstyrrelser. -- Roe ned i stresssitusjoner -- Lindre hand og fotsmerter Tuina er til å anbefale for barn. Barn er redde for nåler, da kan man ta i bruk tuina massasjen. Dette er bare et lite innblikk i hva tuina er, men det er så mye mer.

Kopping Kiropraktikk Behandlingsformen legger vekt på diagnose, forebygging og behandling av mekaniske problemer i muskler og skjelett. Dagens kiropraktikk som behandlingsmetode har som hovedmål å gjenopprette normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem når feilfunksjoner har oppstått.

Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig, for eksempel etter en skade. Dypvevsmassasje med vakuum er en moderne behandlingsform som er en videreutvikling av kopping. Sammen med akupunktur er det en fin behandlingsmetode. Kan massere med kopping-glassene.

Steinunn Radke, Heilpraktikerin  

Steinunn Radkegodkjent Heilpraktikerin med over 20 års erfaring og utdanning innen behandling med tradisjonell kinesisk medisin, tuina mass...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you