Page 1

w w w. s i ev i .c o m

2011


NO

Sievi står for kvalitet Sievi er den ledende produsenten i Nord Europa av sko, med- og uten vern. Sievi er kjent for høy kvalitet, god passform og utmerket brukerkomfort. Sievi arbeider kontinuerlig med det siste innenfor teknologi og materialer for å utvikle det beste innenfor arbeidssko. Vårt mål er å produsere de mest behagelige og brukervennlige verne- og profesjonelle sko til alle typer arbeidsmiljøer. Samtidig skal dette bidra til en økt sikkerhet, trivsel og effektivitet på arbeidsplassen. Arbeidssko i dag må både være tilgodesett med tøft design samtidig som det skal passe sammen med øvrig arbeidstøy og uniformer. Bredden i Sievi’s sortiment gir deg derfor en unik valgmulighet for å finne skoen som

Innhold: Vernesko Sievi Roller Sievi Spike SieviAir® Metallfrie modeller Sievi AL modeller GORE-TEX® Sandaler og lave sko Sievi Sporty lave sko Støvler Varmfôrede sko PU/Gummisåle Tøffe forhold WhiteLine Vanntette lettvektsstøvler

6 7 8 9 10 12 14 16 18 20 22 24 25 26

Yrkessko Vanntette lettvektsstøvler Sandaler og klogger Damesandaler og lavsko Herresandaler og lavsko Varmfôrede sko GORE-TEX®

27 28 30 32 34 36

Øvrig Sievi Comfort –innleggssåler Tilbehør EN-standardene og størrelser

37 38 39

passer deg og ditt arbeidsmiljø. Sievi – et produkt for de profesjonelle.

Kvalitetsstandarder

Skotøy merket med det felleseuropeiske kvalitetsmerket CE oppfyller kravene i standardene EN ISO 20345 eller EN ISO 20347 i henhold til tabellene på side 39.

Kvalitetssertifikatet ISO 9001 garanterer at produktene alltid blir framstilt av materialer av jevn og høy kvalitet i henhold til en homogen produksjonsmetode. Kvaliteten kan kontrolleres på hvert trinn i prosessen.

Sievi har som den første skoprodusent i Europa tatt i bruk et sertifisert miljøsystem, som baserer seg på standarden ISO 14001. Det garanterer at miljøpåvirkningene fra foretakets produksjon og materialanskaffelse er minimalisert.


Ledende sikkerhets­ teknologi og over­legen komfort

Metallfri vernesko I Sievi’s kolleksjon finnes nå også helt metallfrie vernesko med spikertramp, se side 8-9. Disse modellene er meget lette og gir ikke utslag på metalldetektorer. Oppfyller EN ISO 20345 standard.

3D-dry fôr holder dine føtter behagelig tørre Tørre føtter, et problem mindre. Sievi har utviklet et eget fôrmateriale, 3D-dry. Det absorberer og transporterer bort den fukt som er nærmest foten og videre ut av skoen.

Skoenes egenskaper. Symbolforklaring: Tåhetten beskytter tærne mot fallende gjenstander og fra å bli klemt. Slagfastheten er 200 J og klemmotstanden er 15 000 N.

Spikertramp vern i stål, hindrer skarpe gjenstander fra å trenge igjennom sålen. Motstanden mot gjennomtrengning er 1100 N.

Spikertrampvern, produsert i kompositt tekstilmateriale. Motstanden mot gjennomtrengning er i henhold til kravene i EN ISO 20345. Det tradisjonelle spikertrampvernet av stål oppfyller de samme kravene. Stål gir dog en bedre beskyttelse mot gjennomtrengning av tynne skarpe gjenstander. Sievi anbefaler stål spikertrampvern i mer utsatte forhold, for eksempel på byggearbeidsplasser.

Sko som er merket med dette symbolet tåler varme forhold. Sievis varmebestandige såle i nitrilgummi tåler temperaturer på opp til 300 °C.

Sievi’s såler kan utsettes for olje og mange kjemikalier uten å ta skade. Sievi-skoenes oljebestandighet fyller kravene i henhold til standard EN ISO 20345.

Sko med antistatisk konstruksjon lader kontrollert ut den statiske elektrisiteten som samles i kroppen. Grenseverdiene for motstanden er 100 kW - 1000 MW.


NO

flexstep

FlexStep®, unik støtdemping Sievi har i samarbeide med brukere av vernesko utviklet FlexStep®sålen som har en unik støtdempende egenskap. Den virkelige støtdempingen tas opp av hele sålen, og ikke av tynne innleggsmaterialer kun i hælen. Den suverene støtdempingen er konstatert i henhold til den eneste offisielle testen, nemlig den Europeiske standarden EN ISO 20345 der den ferdigproduserte verneskoen testes. FlexStep®sålens konstruksjon demper støt mot føtter og ben samt minsker belastningen på ryggraden som ellers kan gi problemer med smerter i ben og rygg og dermed senke arbeidsevnen. Det er derfor FlexStep®sålen er behageligere og sikrere når det gjelder å eliminere støt.

La Dine føtter puste – SieviAir® SieviAir®-konstruksjonen, utviklet og patentert av Sievi, forbedrer luftskifte i skoene og gir økt komfort. SieviAir®løsningen gjør at fukten som oppstår når føttene blir varme fjernes ut av skoen gjennom kanaler i sålens side. Kanalens plassering sikrer at luftskiftet i skoene fungerer uhindret. Innersålen er perforert. Under innersålen finnes et filter som er i forbindelse med pustekanalene. Ved hvert steg presses filteret ned, og når foten løftes opp går filteret tilbake til sin normale form igjen. Dette fremkaller en pumpingseffekt som resulterer i ventilasjon inne i skoen. SieviAir®lar virkelig dine føtter puste.

Sievi XL – bredere sortiment Sievi XL-lesten er bredere enn den normale lesten hvilket gir mer rom til fot og tær. Sko med XL-lesten finner du enkelt da bokstavene XL ligger i produktnavnet.

ESD – få kontroll over statisk elektrisitet ESD-skoenes sålekonstruksjon leder kontrollert og sikkert bort statisk elektrisitet fra kroppen. Sievis ESD-sko har grenseverdiene 100 kW - 35 MW (IEC 61340-5-1). Verdiene er strengere enn for vanlige antistatiske sko. Med ESD sko kan man effektivt forebygge forstyrrelser og skader på elektronisk utstyr og apparater, kassaterminaler, måleinstrumenter og data i elektronikk- og telekommunikasjonsindustrien samt på sykehus og kontorer.

Sikre steg og bedre grep SieviBalance forbedrer vridmomentet i skoen og gir foten støtte og kontroll. Den reduserer også belastningen på anklene og ulykkesrisikoen.

Tåhette av Aluminium – 50 % lettere enn stål, tilstrekkelig med plass for tærne og mindre kaldt Tåhette av aluminium er 50 % lettere enn den tradisjonelle ståltåhetten. Den romslige lesten gir dessuten tærne betydelig mer plass. Under kalde forhold merker du at tærne holder seg varmere fordi aluminium binder kulde betydelig mindre enn stål. Modeller utstyrt med aluminiumtåhette er merket med et AL-symbol.

Vanndamp

Yttermateriale Vanndråper GORE-TEX® membran Fôr

Sko utstyrt med dette symbolet passer for kalde forhold. Materialet som isolerer mot kulde er enten ull eller kunstfiber, avhengig av modell. I tillegg benyttes Thinsulate™ fiber i visse sko.

ESD-skoene lader gjennom sålekonstruksjonen kontrollert og sikkert ut den statiske elektrisiteten som er samlet i kroppen. Grenseverdien 100 kW - 35 MW for motstanden til Sievis ESD-sko er strengere enn for vanlige antistatiske sko. Med ESD-sko kan man unngå skade på følsomme elektroniske apparater.

Sievi GORE-TEX® – For skiftende forhold Alle kjenner til de unike pusteegenskapene og vanntettheten til GORE-TEX®. GORE-TEX® laminatet er et suverent fôrmateriale som lar foten puste og samtidig hindrer vann å trenge inn, men slipper ut fuktighet fra foten. Sievi GORE-TEX®sko passer spesielt bra for varierende og våte forhold.

Sko med dette symbolet er laget av vannavstøtende lær. De vannavstøtende egenskapene fyller kravene i henhold til standarden EN ISO 20345.

FlexStep såle konstruksjon utviklet av Sievi gir skoen god støtdempende evne. Den dempende FlexStep sålen eliminerer effektivt støt rettet mot skosålen som kan forplante seg til ryggraden.

Sko med dette symbolet er utstyrt med glidelås for å lette bruken.

Sievi Gel Comfort såler hjelper dine føtter og din rygg å orke hele arbeidsdagen.


NYHET

Sievi Roller – enda mer komfort! Vernesko har sjeldent vært så enkle å ta på seg og samtidig vært så behagelige å bruke! Sievi’s nye konsept i markedet er Sievi Boa Roller –sko med snøremekanisme. Denne patenterte snøremekanismen gir en ny slags komfort ved bruk av vernesko; vri på rullen og du kan tilpasse skoen helt nøyaktig til din fot. I tillegg til en slitesterk og komfortabel snøremekanisme kan du med Sievi Roller også nyte Sievi’s velkjente kvalitet: skoene har en lett, metallfri kompositt-tåhette og kompositt spikertramp, støtdempende Sievi FlexStep såle, SieviBalance for forbedret vridmoment som gir foten støtte og kontroll samt pustende og fuktabsorberende 3D-dry fór. Overdelen er av slitesterkt skinn av høy kvalitet. For å øke pustegenskapene så består sidepanelet av et pustande og vanntett materiale.

Snøremekanisme Sievi Boa Roller • Lissen løsnes ved å løfte rullen • Snøremekanismen låses ved å trykke ned rullen • Snøremekanismen strammes ved å vri på rullen

Sievi Roller S3

43-52156­562-08M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52156­563-08M 39-47 EN ISO 20345: S3

6 VERNESKO

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Sievi kommer med en revolusjonerende nyhet som gir deg bedre feste! Sievi lanserer, som først i verden, en helt ny type patentert piggmekanisme. Den integrerte piggmekansimen er bygget inn i sålekonstruksjonen og muliggjør for at du enkelt kan endre fra pigg- til piggfritt alt ettersom værforholdene endres. Når du møter glatt underlag kan du enkelt begynne å bruke piggene gjennom å vri på piggmekanismens nøkkel. Henholdsvis når du går innendørs, tar du enkelt inn piggene til innsiden av sålen gjenom å vri på piggmekanismens nøkkel for å unngå å skade gulvoverflaten. Denne konstruksjon gør det enkelt å endre mellom piggog piggfritt uten å måtte ta av skoene. I Sievi Spike skoene finnes det 12 ekstremt sterke pigger som gir deg feste også i de tøffeste værforhold. Sievi Spike modellene har i tillegg tåhette og spikertramp i metall, refleksstriper for ekstra sikkerhet, romslig XL-lest og støtdempende Sievi FlexStep såle.

Sievi Spike 1 XL S3

Sievi Spike 2 XL S3

47-52439­313-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

47-52441­313-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 7


SieviAir® Luftige, komfortable og metallfrie sko SieviAir® sålekonstruksjon forbedrer luftskiftet i skoene og gir økt komfort.

SieviAir Focus 2 S1 43-52518­182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Focus 2 XL S1

SieviAir Focus 1 S1

49-52518­183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

43-52516­182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

Metallfri

SieviAir Focus 1 XL S1 49-52516­183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

Metallfri

SieviAir Galaxy 1 S1 43-52702­182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Galaxy 1 XL S1 SieviAir F2000 SBAE

49-52702­183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

43-52510­182-31M 36-38 EN ISO 20345: SB A E

Metallfri

SieviAir F2000 XL SBAE 49-52510­183-33M 39-47 EN ISO 20345: SB A E

Metallfri

SieviAir Galaxy 2 S1 43-52704­182-31M 36-38 EN ISO 20345: S1

SieviAir Galaxy 3 XL S1

SieviAir Galaxy 2 XL S1

49-52712­183-OPM 39-47 EN ISO 20345: S1

49-52704­183-33M 39-47 EN ISO 20345: S1

Metallfri

8 VERNESKO

Metallfri

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Metallfrie sko

Sievi Zone Sandal S1P 43-52152­562-08M 36-38 EN ISO 20345: S1 P 43-52152­563-08M 39-47 EN ISO 20345: S1 P

Sievi Zone S3 43-52140­562-09M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52140­563-09M 39-47 EN ISO 20345: S3

Sievi Zone High S3 43-52142­562-09M 36-38 EN ISO 20345: S3 43-52142­563-09M 39-47 EN ISO 20345: S3

Sievi Elixir High XL S3

Sievi Elixir XL S3

49-52754­503-33M 39-47 EN ISO 20345: S3

49-52752­503-33M 39-47 EN ISO 20345: S3

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 9


Sievi Matrix S2 44-52146­163-92H 39-47 EN ISO 20345: S2

Uten sømmer

Sievi Matrix S3 44-52145­362-92H 36-38 EN ISO 20345: S3 44-52145­363-92H 39-47 EN ISO 20345: S3

Uten sømmer

Sievi Spider 2 S1

Sievi Spider 5 S1 44-52110­162-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52110­163-92H 39-47 EN ISO 20345: S1

44-52108­162-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52108­163-92H 39-47 EN ISO 20345: S1

Sievi Spider 5 S1P

Sievi Spider 2 S1P 44-52107­362-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 P 44-52107­363-92H 39-47 EN ISO 20345: S1 P

44-52109­362-92H 36-38 EN ISO 20345: S1 P 44-52109­363-92H 39-47 EN ISO 20345: S1 P

10 VERNESKO

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Sievi Promo 1 S1 44-52162­102-01M 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52162­103-01M 39-47 EN ISO 20345: S1

Sievi Promo 2 S2 44-52164­102-01M 36-38 EN ISO 20345: S2 44-52164­103-01M 39-47 EN ISO 20345: S2

Lette og komfortable På disse sidene finner du modeller med den lette SieviAL tåhetten. Sievi MATRIX modellene er nesten helt uten sømmer og vil derfor tåle ytre slitasje ekstra godt. Sievi Spider modellene er lette og luftige vernesko med fantastisk passform, stabilitet og støtdemping. Sievi Promo serien er lette, komfortable og trendy vernesko som øker arbeidskomforten betraktelig.

Sievi Spider 4 S1 44-52112­162-01M 36-38 EN ISO 20345: S1 44-52112­163-01M 39-47 EN ISO 20345: S1

ESD

Varmefôr

Sievi Promo 3 S3 44-52165­302-01M 36-38 EN ISO 20345: S3 44-52165­303-01M 39-47 EN ISO 20345: S3

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 11


Sievi med GORE­TEX® – komfort under fuktige forhold

GT 8 AL S2 44-52808­162-83M 36-38 EN ISO 20345: S2 44-52808­163-83M 39-47 EN ISO 20345: S2

GORE-TEX® er et unikt fôr materiale på markedet. Det puster og holder samtidig fukten borte fra foten.

GT 15 S3

GT 16 S3

46-52855­322-22M 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52855­323-22M 39-47 EN ISO 20345: S3

46-52857­322-22M 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52857­323-22M 39-47 EN ISO 20345: S3

GORE-TEX® er et registrert varemerke tilhørende W.L. Gore & Associates.

12 VERNESKO

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

GT 3 XL+ S3

GT 4 XL+ S3

47-52801­353-70M 39-47 EN ISO 20345: S3

47-52831­353-70M 39-47 EN ISO 20345: S3

GT 3 XL S2 47-52802­103-70M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 3 S3 45-52801­342-70M 35-39 EN ISO 20345: S3

GT 2 S2 45-52834­142-82M 35-39 EN ISO 20345: S2

GT 2 XL S2 47-52834­103-82M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 1 XL S2 47-52804­103-82M 39-47 EN ISO 20345: S2

GT 7 S3 45-52851­342-71M 36-38 EN ISO 20345: S3

AL GT Fire XL+ F1 P A

GT 7 XL S3

48-52481­373-71M 39-48 EN 15090 2006: F1 P A

47-52851­303-71M 39-48 EN ISO 20345: S3

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 13


Riff SBAE

Isa SBAE 50-52933­502-05C 35-41 EN ISO 20345: SB A E

50-52933­502-0PM 35-38 EN ISO 20345: SB A E 50-52933­503-OPM 39-47 EN ISO 20345: SB A E

Rock SBAE

Jazz SBAE

50-52936­502-33M 35-38 EN ISO 20345: SB A E 50-52936­503-33M 39-47 EN ISO 20345: SB A E

14 VERNESKO

Tåhette

50-52931­502-0PM 35-38 EN ISO 20345: SB A E 50-52931­503-OPM 39-47 EN ISO 20345: SB A E

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Auto XL+ S3 47-52237­353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

Auto XL S2 47-52238­103-0PM 39-48 EN ISO 20345: S2 47-52238­104-0PM 49-50 EN ISO 20345: S2

Stilfulle klassikere

Auto+ S3

Auto S2

45-52204­353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

45-52204­142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52204­143-0PM 39-48 EN ISO 20345: S2

Relax S1P

Relax S1

45-52235­342-0PM 36-38 EN ISO 20345: S1 P

45-52236­142-0PM 35-39 EN ISO 20345: S1

Relax XL+ S1P

Relax XL S1

47-52235­353-0PM 39-47 EN ISO 20345: S1 P

47-52236­103-0PM 39-47 EN ISO 20345: S1

Sikkerheten går foran alt, men også design har betydning. Velg en klassiker med rene linjer.

Alfa S2 45-52203­142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52203­143-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Targa S1 45-52227­142-0PM 35-38 EN ISO 20345: S1 45-52227­143-OPM 39-48 EN ISO 20345: S1

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 15


Actor S2 46-52616­122-22S 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52616­123-22S 39-47 EN ISO 20345: S2

Sporter S2

Actor S3

46-52602­122-33M 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52602­123-33M 39-47 EN ISO 20345: S2

46-52615­322-22S 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52615­323-22S 39-47 EN ISO 20345: S3

16 VERNESKO

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Sievi Sporty

Aragon S3 47-52239­303-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3

En vernesko kan også være sporty. Myke og lette materialer sammen med stilfulle detaljer gjør at Sievi Sporty modellene er behagelige å bruke.

Drive S2 46-52604­123-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Solar S1 45-52212­142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S1

Drive S3 46-52603­323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Solar XL S1 47-52212­103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S1

Mover S2

Matador S3

46-52644­122-22M 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52644­123-22M 39-47 EN ISO 20345: S2

46-52643­322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52643­323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 17


Under skiftende forhold Her finner du treffsikre alternativ. Støvlenes konstruksjon gir både støtte og beskyttelse av vristen.

Matador High S3 46-52645­322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52645­323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Power S2 46-52634­122-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2 46-52634­123-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Power S3 46-52633­322-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3 46-52633­323-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Offshore XL S2 47-52040­103-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2

18 VERNESKO

Tåhette

Spiker­ trampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varme­ bestandighet

Olje­ og kjemikalie­ bestandig

Anti­ statisk


NO

Super XL S2 47-52262­103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Metz XL S3 47-52249­304-OPM 48-50 EN ISO 20345: S3

Metz XL+ S3 47-52249­353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Mega+ S3

Offshore XL+ S3

45-52257­353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

47-52039­353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 19


Under kalde forhold

Hot S2 45-52290-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2 Varmefôr

Riktig fôr materiale og riktig lest holder dine føtter varme i kulden. PU/Nitril gummisålen i modellene Alaska, Nord og Hot gir bedre kuldeisolasjon samtidig som sålemønstret gir et godt feste. Alaska Thermo har et integrert oppvarmingssystem som holder føttene varme også i ekstremt kalde forhold.

Hot XL S2HRO 47-52490-163-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO Ekte lammullfór

Hot XL S3HRO 47-52489-363-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Ekte lammullfór

Peter XL+ S3 47-52059-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

Peter XL S2 47-52060-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Solid S2 45-52272-142-OPM 35-38 EN ISO 20345: S2

Solid XL S2 47-52272-103-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2

Solid IN S3

Solid Lady S3

45-52269-342-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3

45-52271-342-OPM 35-38 EN ISO 20345: S3

Solid IN XL S3 47-52269-303-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 47-52269-304-OPM 49-50 EN ISO 20345: S3

Solid XL+ S3 47-52271-353-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3

20 VERNESKO

Tåhette

Spikertrampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varmebestandighet

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk


NO

Alaska Thermo XL S3HRO 47-52421-363-08M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Ekte lammullfór

Alaska S2 46-52220-122-08M 36-38 EN ISO 20345: S2 Varmefôr

Alaska XL S3HRO 47-52419-363-08M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO Ekte lammullfór

Alaska XL S2HRO 47-52420-163-08M 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO Ekte lammullfór

Nord XL S2HRO

Hurricane XL S3

47-52486-163-OPM 39-47 EN ISO 20345: S2 HRO

49-52043-303-OPM 39-47 EN ISO 20345: S3 Metallfri tåhette

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 21


Trendy serie i PU/Nitril gummisåle Strømlinjeformet modellserie med alt tilbehør. Tærne beskyttes av en aluminium- eller ståltåhette. De fleste modellene har en trendy utvendig PU-nese og materialet i overdelen tåler tøffe miljø. Finnes både med og uten spikertrampvern. Den varmebestandige sålen av Nitrilgummi tåler temperaturer opp til 300 ºC.

AL Hit 1+ S1PHRO 48-52411-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S1 P HRO

AL Hit 1 XL+ S1PHRO 48-52411-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S1 P HRO

AL Hit 3+ S2HRO 48-52408-172-OPM 36-38 EN ISO 20345: S2 HRO

AL Hit 3 XL+ S2HRO 48-52408-173-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2 HRO

AL Hit 3+ S3HRO 48-52407-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 2+ S3HRO 48-52405-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 3 XL+ S3HRO 48-52407-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 2 XL+ S3HRO 48-52405-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

22 VERNESKO

Tåhette

Spikertrampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varmebestandighet

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk


NO

AL Hit 5 XL+ S2HRO 48-52476-173-OPM 39-48 EN ISO 20345: S2 HRO

AL Hit 4+ S3HRO 48-52409-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 4 XL+ S3HRO 48-52409-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 5 XL+ S3HRO 48-52475-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

Sievi Steel XL S3HRO

AL Hit 6+ S3HRO

47-52469-333-30M 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52459-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

Ståltåhette

AL Hit 6 XL+ S3HRO 48-52459-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 7+ S3HRO

AL Hit 9 XL+ S3HRO

48-52435-372-OPM 36-38 EN ISO 20345: S3 HRO

48-52085-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

AL Hit 7 XL+ S3HRO 48-52435-373-OPM 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 23


Tøffe forhold! De varmebestandige nitrilgummisålene tåler varme inntil 300 ºC. Modellene med den flate spesialsålen etterlater hverken avtrykk eller samler skitt. Perfekt for asfaltleggere! Velg en kraftig såle med mønster når du arbeider i tøffe forhold eller i varme miljøer.

Flame AS XL+ S3HRO

Auto AS XL+ S3HRO

47-52473-393-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

47-52404-393-0PM 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

ASPHALT

ASPHALT

Fire-E XL+ S3HRO

Cobra NT XL+ S3HRO

48-52087-373-30M 39-48 EN ISO 20345: S3 HRO

47-52437-373-30M 39-47 EN ISO 20345: S3 HRO

24 VERNESKO

Tåhette

Spikertrampvern i stål

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varmebestandighet

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk


NO

Sievi WhiteLine rene linjer! Sievis hvite vernesko er tilpasset krevende forhold for både menn og kvinner. I denne serien finnes både ståltåhette og olje/ kjemikaliebestandig FlexStep-såle.

Relax White S1 45-52236-142-05W 35-39 EN ISO 20345: S1

Relax White XL S1 47-52236-103-05W 39-47 EN ISO 20345: S1

Riff White SBAE 50-52933-502-05W 35-38 EN ISO 20345: SB A E 50-52933-503-05W 39-47 EN ISO 20345: SB A E

Light Boot White S4 95-51010-112-95H 35-38 EN ISO 20345: S4 95-51010-113-95H 39-47 EN ISO 20345: S4

Alfa White S2 45-52203-142-05W 35-38 EN ISO 20345: S2 45-52203-143-05W 39-47 EN ISO 20345: S2

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

VERNESKO 25


Vanntett løsning Sievis lettvektsstøvler er komfortable og sikre i vüte miljøer. Takket vÌre polyuretanets mikrocellekonstruksjon er støvlene ekstra lette og behaglige ü bruke. s s s s s s s s s s s

,ETT OG HAR BRA PASSFORM 0OLYURETHAN STÂ’VLER HOLDER LENGER ENN DE mESTE GUMMISTÂ’VLER 2OMSLIG NORDISK LEST 3TÂ’TDEMPENDE &LEX3TEP SÂťLE SOM ER MÂ’NSTRET FOR Âť MINSKE SKLIFAREN .YTT SÂťLEMÂ’NSTER MED GOD SELVRENSENDE EFFEKT )NGEN GNAGENDE SÂ’MMER 5TMERKET VARMEISOLERINGSEGENSKAP 4ÂťLER VANN OLJE OG MANGE KJEMIKALIER 3KAFTLENGDEN KAN FORKORTES 3PESIELL HÂ?LKLAFF FORENKLER AVTAGNINGEN ,ETT Âť TÂ’RKE TAKKET VÂ?RE FÂŻRMATERIALET 2EGELMESSIG OG GRUNDIG RENGJÂ’RING AV SKOENE FORLENGER SKOENES LEVETID

Light Boot Black S5

Light Boot Olive S5

95-51212-313-95M 39-47 EN ISO 20345: S5

95-51009-312-95O 35-38 EN ISO 20345: S5 95-51009-313-95O 39-48 EN ISO 20345: S5

Sievi lettstøvelens unike varmeisolerende mikrocelle konstruksjon GJ’R AT ST’VELEN ER SV�RT LETT OG BEHAGELIG I BRUK

Sülemønsteret og PU-mikrocelleMATERIALET GIR ST’VELEN SV�RT GODE friksjonsegenskaper og dermed SIKKERT FESTE SELV P GLATT F’RE

Light Boot Olive S4 95-51010-112-95O 35-38 EN ISO 20345: S4 95-51010-113-95O 39-47 EN ISO 20345: S4

26 VERNESKO

TĂĽhette

Spikertrampvern i stĂĽl

Spikertrampvern i kompositt tekstilmateriale

Varmebestandighet

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk


NO

Light Low Red O4 95-41010-112-95P 35-42 EN ISO 20347: O4

Light Boot Black O4 95-41012-112-95M 35-38 EN ISO 20347: O4 95-41012-113-95M 39-47 EN ISO 20347: O4

Light Boot Laces O4 95-41212-112-95O 35-38 EN ISO 20347: O4 95-41212-113-95O 39-48 EN ISO 20347: O4

Light Boot Warm O4 95-41214-112-95M 35-38 EN ISO 20347: O4 95-41214-113-95M 39-47 EN ISO 20347: O4 Varmefôr

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

YRKESSKO 27


Unngå støt – hold den statiske elektrisiteten under kontroll med Sievi’s behagelige ESD sandaler Lena 1

Lena 2

28-12149-282-07H 36-42 EN ISO 20347: A E FO

28-12149-282-45F 36-42 EN ISO 20347: A E FO

28-12149-282-45M 36-42 EN ISO 20347: A E FO

Candy 1

Candy 2

28-12160-282-07P 36-42 EN ISO 20347: A E FO

28-12160-282-07M 36-42 EN ISO 20347: A E FO

Candy 3

28 YRKESSKO

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk

Lena 3

28-12160-282-07C 36-42 EN ISO 20347: A E FO

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende


NO

ESD-skoenes sålekonstruksjon leder kontrollert og sikkert bort statisk elektrisitet fra kroppen. Verdiene er strengere enn for vanlige antistatiske sko. Med ESD sko kan man effektivt forebygge forstyrrelser og skader på elektronisk utstyr og apparater, kassaterminaler, måleinstrumenter og data i elektronikk- og telekommunikasjonsindustrien samt på sykehus og kontorer.

Retro Soft

DryStep

Yttermaterialet på den avtagbare sålen DryStep slipper effektivt ut fukt fra foten og holder dine føtter behaglig tørre. Du kan også bestille løse DryStep såler, se tilbehør side 38.

50-12327-502-05Q 35-41 EN ISO 20347: A E FO

DryStep

Art 26-12144-262-33M 35-38 26-12144 -263-33M 39-46

Isa Soft 50-12327-502-05C 35-41 EN ISO 20347: A E FO

DryStep

Rom 26-12141-262-33M 35-38 26-12141 -263-33M 39-46

File 50-12327-502-05W 35-38 EN ISO 20347: A E FO 50-12327-503-05W 39-47 EN ISO 20347: A E FO

DryStep

Web 26-12143-262-33M 35-38 26-12143-263-33M 39-46

Data 50-12326-502-OPM 35-38 EN ISO 20347: A E FO 50-12326-503-OPM 39-47 EN ISO 20347: A E FO

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

YRKESSKO 29


Ion Black

Sonya 2

28-12154-282-38M 36-42 EN ISO 20347: A E FO

28-12161-282-07C 36-42 EN ISO 20347: A E FO

30 YRKESSKO

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk

ESD

Varmef么r

Vannavst酶tende


NO

Når komforten er avgjørende

Nea 11-12165-482-07C 36-42 EN ISO 20347: A E FO

Det er viktig at skoene føles behagelige hele arbeidsdagen. Sievi’s kvinnelige og komfortable yrkessko gjør at du orker mer. Tidløs design er kledelig også i fritiden!

Nea Black 11-12165-482-07M 36-42 EN ISO 20347: A E FO

Monica

Monica Black

21-12208-212-07C 35-42 EN ISO 20347: A E FO

21-12208-212-07M 35-42 EN ISO 20347: A E FO

Nora Black

Xara Black

11-12162-432-45M 36-41 EN ISO 20347: O1

11-12163-432-45M 36-41 EN ISO 20347: O2

Olivia Black

Petra Black

21-12209-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O1

21-12207-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O1

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

YRKESSKO 31


Godt design for arbeid og fritid Sko er en viktig del av antrekket. Når du krever stil og gjennomtenkte detaljer på sko, velg Sievi. De er bekvemme og anatomisk riktig.

Cosmos Black

Sam 38-12197-463-45M 39-47 EN ISO 20347: A E FO

29-12155-293-38M 39-47 EN ISO 20347: A E FO

Alex

Cable 38-12661-453-60M 39-47 EN ISO 20347: O2

38-12363-463-45M 39-47 EN ISO 20347: O1

32 YRKESSKO

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende


NO

Mark

Nico

36-12010-103-63M 40-48

36-12011-103-63M 40-48

Key

Pro

38-12109-463-42M 39-48 EN ISO 20347: O2

38-12138-453-60M 39-47 EN ISO 20347: O2

Street

Tom

38-12193-463-42M 39-48 EN ISO 20347: O2

38-12364-463-45M 39-47 EN ISO 20347: O1

Spider Soft

River

44-12108-162-92M 36-38 EN ISO 20347: O1 44-12108-163-92M 39-47 EN ISO 20347: O1

38-12266-463-38R 39-47 EN ISO 20347: O1

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

YRKESSKO 33


Tross kulden! Sievi er proffe på vinterforhold. De lange og kalde nordiske vintrene stiller høye krav til fremstilling av sko som behersker de tøffeste vinterforhold!

Lady Snow

Lady Winter

21-12135-212-45M 35-42 EN ISO 20347: O2

11-12136-432-45M 36-41 EN ISO 20347: O2

Frost

Snow

38-12613-463-45M 39-47 EN ISO 20347: O1

34 YRKESSKO

38-12612-463-42M 39-47 EN ISO 20347: O2

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende


NO

Boot Winter XL

Soft Solid XL 47-12272-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

47-12018-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

Jedi Thermo

Boot Winter High XL

45-12222-142-OPM 35-38 EN ISO 20347: O2

47-12218-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

Jedi Thermo XL 47-12222-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

Polar

Arktis XL

45-12403-142-OPM 37-38 EN ISO 20347: O2

47-12402-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

Polar XL 47-12403-103-OPM 39-47 EN ISO 20347: O2

Støtdempende

Glidelås

Sievi Gel Comfort

YRKESSKO 35


Sievi GORE-TEX® – overlegen komfort Sievi’s GT-modeller holder dine føtter behagelig tørre i alle type forhold.

GT Motor Lady 21-12864-212-09M 36-41 EN ISO 20347: O2

GT 60 38-12886-463-75M 39-47 EN ISO 20347: O2

GT Motor 45-12884-143-08M 40-47 EN ISO 20347: O2

GT 57 46-12854-122-08M 35-38 EN ISO 20347: O2 46-12854-123-08M 39-47 EN ISO 20347: O2

GT 53 45-12868-142-71M 35-38 EN ISO 20347: O2

GT 53 XL 47-12868-103-71M 39-47 EN ISO 20347: O2

GORE-TEX® er et registrert varemerke tilhørende W.L. Gore & Associates.

36 YRKESSKO

Olje- og kjemikaliebestandig

Antistatisk

ESD

Varmefôr

Vannavstøtende


NO

Sievi’s innleggssåler gir økt komfort gjennom hele arbeidsdagen Sievi innleggssåle avlaster rygg og ben og gir deg derfor en økt komfort i løpet av hele arbeidsdagen.

Sievi Gel Comfort Plus innleggssåle Sievi Gel Comfort Plus innleggssåle innholder alle de gode egenskapene fra Gel Comfort sålen og har i tillegg SieviBalance fotbuestøtte som gir økt støtte i vridmomentet og gir bedre kontroll på fotens bevegelse. Sievi Gel Comfort Plus innleggssåle er tilpasset lesten for Sievi verneog yrkessko. I sortimentet finnes alternativ som passer perfekt for den normale og den ekstra brede XL-lesten. Sievi Gel Comfort Plus innleggssåler finnes i to ulike typer av fotbuestøtte: - Neutral Arch for personer med lav eller nøytral fotbue - High Arch for personer med høy fotbue

Sievi Gel Comfort Plus: Neutral Arch 00-99530-002-00H 00-99530-003-00H

35-38 39-48

Sievi Gel Comfort Plus XL: Neutral Arch 00-99532-003-00H

39-48

Sievi Gel Comfort Plus: High Arch 00-99534-002-00H 00-99534-003-00H

35-38 39-48

Sievi Gel Comfort Plus XL: High Arch 00-99536-003-00H

39-48

Sievi Gel Comfort innleggssåle Består av 3 lag: - lett og komfortabelt overmateriale som reduserer risikoen for gnagsår - pustende, fuktabsorberende midtlag, med gode tørke egenskaper - lett, støtdempende EVA som gjør at sålen beholder formen Den støtdempende hælputen i Gel Comfort sålen reduserer effektivt ytre støt og belastning. Innleggssålen er antistatisk og ESD godkjent. Håndvaskes. Innleggsålen kan leveres i 2 forskjellige bredder, normal og XL.

Sievi Comfort innleggssåle Overmaterialet i polyamid transporterer fukt fra foten og ned i bunn av sålen. Føttene føles tørre og behagelige. Utformingen av hælpartiet holder fotens egen fettpute optimalt på plass. Innleggssålen er antistatisk og ESD godkjent. Sålen puster og tåler maskinvask i 40 grader. Innleggssålen kan leveres i 2 forskjellige bredder, normal og XL.

Sievi Gel Comfort innleggssåle

Sievi Comfort innleggssåle

Sievi Gel Comfort XL innleggssåle

Sievi Comfort XL innleggssåle

00-99525-002-00H 00-99525-003-00H

00-99527-003-00H

Støtdempende

00-99520-002-00H 00-99520-003-00H

35-38 39-48

00-99522-003-00H

39-48

Glidelås

Sievi Gel Comfort

35-38 39-48

39-50

TILBEHØR 37


Mer brukerkomfort Sievi tilbyr også produkter for vedlikehold av sko. Materialer av høy kvalitet forlenger levetiden på dine sko og øker komforten for føttene dine.

Sievi Winter sokker Grå, tåler maskinvask 40 ºC. 60 % ullfrotte, 20 % nylon, 12 % polyester, 8 % lycra. 00-99358-003-00H 36-39, 40-42, 43-46

Skolisser Velg lengde etter skomodell. sort sort/grå

00-99080-000-00M 80 cm 00-99090-000-00M 90 cm 00-99110-000-00M 110 cm

00-99100-000-00H 00-99120-000-00H gnistsikre lisser 00-99085-000-50M 00-99120-000-50M

100 cm 120 cm 85 cm 120 cm

Sort skokrem 75 ml Passer også til GORE-TEX®sko.

Sievi GT sokker grå, tåler maskinvask, 30 °C. 42% ull, 41% polyamid, 15% polypropen, 2% lycra. 00-99352-003-00H 36-39, 40-42, 43-46

00-99410-000-000

Skokrem 150 ml for impregnering av sømmer og lær. Giftfri, inneholder ikke silikon. 00-99400-000-000

Sievi filtsokk Mørkegrå, tåler maskinvask, 40 ºC. Kunstfiberfilt. 00-99800-003-OHU 39-47

Slitesterke Sievi sokker sort, tåler maskinvask, 40 °C. 80% bomull, 15% polyamid, 5% polyakryl. 00-99350-003-00M 36-39, 40-42, 43-46

Pelssåle 45-99510-002-OOO 45-99510-003-OOO

35-38 39-47

$RY3TEP UTTAKBAR INNERS»LE

antistatisk og ESD. Tåler maskinvask 40 °C. Passer til sandaler Art, Rom og Web, se side 29. 26-99610-002-OOH 35-38 DryStep 26-99610-003-OOH 39-46

Sievi ESD sokker grå, tåler maskinvask, 40 °C. 64% bomull, 30% polyamid, 3% ”tam-silver”, 3% lycra elastan. 00-99354-003-00V 36-39, 40-42, 43-46

38 TILBEHØR

Sievi CoolMax sokker sort, tåler maskinvask 40 °C. 85 % CoolMax polyester, 10 % polyamid, 5 % lycra. 00-99356-003-00M 36-39, 40-42, 43-46

Løs innleggssåle antistatisk og ESD. Tåler maskinvask, 40 °C. 26-99501-002-OOO 35-38 26-99501-003-OOO 39-47


NO

Sko tørk

00-99900-000-000

Tørker og fjerner effektivt innvendig fuktighet. Sikker og enkel i bruk. Brukes i vanlig kontakt.

Power Pack – batterier og ladere

Thermo Alu – varmeinnleggssüle

00-99910-000-000

00-99538-002-00M

2 stk batterier til Alaska Thermo, med ladere. Lades opp i vanlig kontakt.

00-99540-003-00M

39-48

Varmeinnleggssülen kompletterer skoens egenskaper mot kulde. Innleggssülen er av porøst polyeten med et mykt fór av ullteddy pü oversiden. En membran av aluminium i innleggssülen gjør at varmen strüler innover i skoen og kulden ut av skoen. Hündvask 30 °C.

Spiky Plus sklisikkerhet 00-99750-002-00M 00-99750-003-00M

36-38

Thermo Alu XL – varmeinnleggssüle

35-38 39-42, 43-46

Minsker effektivt risikoen for ü skli. Spiky Plus ispigger passer til alle skomodeller, og er lette ü sette pü skoene. Du løser skliproblemet pü en effektiv müte! LEST

EN ISO 

TĂĽhette * 15000 N)

OljeBESTANDIG sĂĽle FO

SB

s s s s s s

s s s s s s

S2 S3 S4 S5

SĂ…LE

YTTERMATERIALE

46-52602-123-OPM

Vernesko EN ISO 20345

S1

MODELL

Lukket HÂ?LDEL

Antistatisk ! (100 k1 1000 M1

StøtDEMPING % MIN  *

s s s s s

s s s s s

s s s s s

VannavSTÂ’TENDE LÂ?R

VannavSTÂ’TENDE LÂ?R

s s

Mønstret YTTERSLE

SpikerTRAMPMOT STAND 0  .

s

s

Materiale GUMMI05

s s

s

s

Mønstret YTTERSLE

SpikerTRAMPMOT STAND 0  .

Materiale GUMMI05

s

s

Yrkessko EN ISO 20347 EN ISO 

OljeBESTANDIG sĂĽle FO

Lukket HÂ?LDEL

Antistatisk ! (100 k1 1000 M1

StøtDEMPING % MIN  *

01

s s s s s

s s s s s

s s s s s

s s s s s

02 03 04 05

s s

s

s s

s

Tabell over størrelser PARIS

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

LONDON

2½

3

3½

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

MONDOPOINT

222

229

236

242

249

256

262

269

276

282

289

296

302

309

316

322

TILBEHĂ˜R 39


Dalebakken har  siden  oppstarten  i  1975  under  navnet  Fosen   Motorservice  AS,  utviklet  seg  >l  å  bli  en  av  Fosens  største  og  mest   respekterte  forhandlere  av  maskiner  og  utstyr  >l:      

u  Private    u  Industri    u  Entreprenører     u  Jord-­‐,  Skog-­‐  og  Hagebruk     u    Næringsmiddelindustrien   u     BåUolk  og  mari>me  miljø    

Vi er  kjent  for  god  service,  stort  og  variert  vareutvalg  og  at  vi  kun   lagerfører  og  forhandler  kvalitetsprodukter  fra  anerkjente   leverandører  >l  rik>ge  priser.      

I >llegg  har  vi  et  service>lbud  på  alt  av  maskiner  som  vi  selv  selger   å  lagerfører.     Med  dyk>ge  og  erfarne  fagfolk  med  opp>l  30  års  farts>d  i   bransjen,  gir  deKe  grunnlaget  for  en  trygg  og  god  handel  hos  oss!    

Hovedkatalog Sievi 2011  

Hovedkatalog fra Sievi 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you